עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GORFF,

טוב יש לי לוח אם שתומך ב DOUL DDR יש לי כבר 256-2700 ש\חברה לא ידועה וקניתי 256-2700 DDR של GAIL אז עכשיו אני מתקין את הכרטיס זיכרון החדש של גיל וזה פשוט לא מזהה לי אותו......! ניסיתיי לשים את הכרטיס בשני הסולוטים אבל לא משה הלוח אם שלי NFORCE 2 ALBTRON אז מה אני עושה שזה יזההה??

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Yuron,

ערב טוב. אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600. את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב. http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf הבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר. זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by daniel2828,

שלום לכולם, השכן שלי נטש מחשב ישן ואספתי אותו,ניקיתי אותו,התקנתי עליו ווינדוס 10+ssd,עכשו בעצם יש לי מחשב תקין לגיבוי,השאלה שלי אם אני יכול לקחת ממנו את המעבד i5 2300 (כן...מעבד ישן מאוד ולוח אם ישן והכל עובד מצוין)ולשים אותו על המחשב שאני עכשו משתמש בו,מצרף תמונה של דגם הלוח אם שלי.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי מחשב מסוג LG E-500 אשר הגיע עם Windows Vista ולאחרונה שדרגתי ל- Windows 8. התקנת הווינדוס עברה חלק ללא תקלות אך בסוף ההתקנה גיליתי כי כאשר אני נכנס למחשב שלי זה לא מזהה לי את כונן הדיסקים!! אשמח לעזרה - המחשב הוא של העבודה ולכן הנושא דחוף! בתודה מראש לכולם, Romano

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Cynicoren,

שלום, הבן שלי שבר 2 יציאות USB במחשב שלו. האם ניתן לתקן זאת במעבדה/טכנאי? כמה זה יכול לעלות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by eART,

היי, הבעיה שלי היא כזאת: בהפעלה של המחשב המחשב עצמו נדלק, הכל טוב ויפה (מאווררים, לדים וכו' ניתן לראות שנדלקים) לעומת זאת אין תמונה שמגיעה למסך - המסך נשאר במצב כבוי במקום להדלק. חשוב לציין שהמקרה משתנה, מדי פעם המחשב עובד כרגיל- נדלק ושולח תמונה לצג, אבל בד"כ הבעיה הנ"ל מופיעה. הבעיה לא טמונה במסך, בדקתי אותו ב2 מחשבים אחרים שברשותי ואין שום בעיות. חשבתי בהתחלה שכרטיס המסך אינו מהודק היטב לתושבת שלו (מה שמוזר כי המחשב עבד טוב מאוד שנה+ ולא הזזתי את כרטיס המסך מילימטר אבל בכל זאת). הוצאתי את כרטיס המסך, ניקיתי את המגע שלו עם התושבת (לא את התושבת עצמה) והחזרתי. עדיין ללא שום תועלת. גם החלפתי את כבל החשמל (כבר המצב קרה לי בעבר שסה"כ הבעיה הייתה הכבל חשמל, בעיה שטוטית לגמרי …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. בוקר טוב, היום שאני בא להדליק את המחשב הוא נדלק מתחיל לעשות צליל מוזר כזה שחוזר על עצמו איזה 6 פעמים ואז יש ביפ ארוך מהלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם ושבת שלום, אני חייב עזרה בקשר לתקלה שקרתה לי, ואני תקוע עם מחשב עם מסך שחור. הסיפור: קיבלתי זכרונות של סמסונג ארבע גיגה 800 מגה הרץ, רציתי להחליף אותם בשני כרטיסים 512 שיש לי (סהכ אחד גיגה זכרון). הכנסתי את הכרטיסים החדשים ראיתי בביוס שאכן עכשיו יש לי ארבע גיגה זכרון, עם התחלת טעינת הויינדוס קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב ביצע ריסט, כאן הבנתי שכנראה הכרטיסים לא מתאימים, נכנסתי לביוס ושיניתי שם שהזכרונות במקום מצב אוטומטי יעברו למצב ידני ושמתי שהתדר יהיה 667 מגה הרץ, המחשב ביצע ריסט לאחר השינויים בביוס, אך משום מה יש לי מסך שחור ואני לא רואה כלום, לא ביוס לא דוס לא ויינדוס פשוט כלום - המחשב נדלק. המאוורים עובדים, הנורות עובדות רק המסך לא מגיב, בכל מקרה החזרתי את…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yaron112,

שלום לכם. לאחרונה קניתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו כמאסטר ואת הישן כסלייב. אין לי גישה להארד דיסק הישן למרות היותו מופיע בביוס ובמנהל ההתקנים ללא שום שגיאה. מה היא הדרך לפתרון? תודה מראש ,ירון.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ABL,

היי אנשים. אני לא משחק בדרך כלל מולטיפלייר ואני קניתי עכשיו את הBF3 ויש לי לגים שאני הולך קדימה זה כאילו נעצר או נקטע עד שמשתחרר. האם יש לכם הצעות? יש לי חיבור 12 מגה מ012.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום ! שמי אור ויש לי בעיה במחשב של אחי. לאחי יש מחשב נייד מחברת IBM thinkpad t30 זהו הדגם. בזמן האחרון כל פעם שהיינו מדליקים את המחשב, הייתה בעיה, בפתיחת החלונות ועליית שולחן העבודה הייתה הודעה שאומרת שצריך לכוון את השעון והתאריך. תמיד צריך לכוון מחדש. בעליית המחשב רוב הפעמים היו מוצגות שגיאות של מסך שחור ואירור למעלה שאומר שצריך לכוון גם את התאריך והזמן. הייתי נכנס לפעמים להגדרות המחשב ומכוון מחדש אבל כל פעם זה היה משתנה למרות ששמרתי. חיפשתי את הבעיה באינטרנט והבנתי שזה סימן שהבטריה של משהו או ביוס\מעבד חלשים וזמנם תם. הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדבר ומה אפשר לעשות בנידון. עוד כמה נקודות לציון: *המחשב היה דולק רוב השעות ביממה, ובקושי הוא היה כבוי. *הוא 90% מהזמן גם שהוא…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קניתי מחשב נייח היום ויקח כמה ימים עד שאסלול נקודת אינטרנט קווית. הראוטר נמצא רחוק מהמחשב אבל ללפטופ יש אינטרנט מצויין, האם ניתן לחבר בכבל את הלפטופ למחשב ולתת לו אינטרנט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shayh,

היי, המחשב שלי משמיע צפצוף לאחרונה, גם כשהוא כבוי. כשאני מכבה אותו מהכפור שעל ספק הכוח / מוציא אותו מהחשמל הצפצוף נפסק לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות? לאחרונה גם לא כל כניסות הUSB עובדות "בניסיון הראשון" אם זה נשמע למישהו קשור.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by slipknot94,

אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה בכרום. הוא מתרגם לי לבד אתרים אבל לאגלית-עברית. למשל את המילה HELLO הוא לא יחליף לשלום, הוא יחליף לSHALOM. זה מאוד מעצבן, איך מבטלים את זה? אני רוצה שהדפדפן יהיה באנגלית רגילה. הנה תמונה מהאתר IMDB עם הדוגמה:

16. Started by dovk,

שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YOUTUBE אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, יש לי מחשב נייח בן כ- 6 שנים, עם לוח אם של GIGABYTE וספק כוח 400W של HEC. ברוב המקרים המחשב לא נדלק בכלל כאשר כל הציוד ההקפי מחובר אליו, אך כאשר אני מנתק את הכבלים מאחורה האחוזים של ההצלחה שלו להדלק עולים משמעותית, אם כי זה לא 100% הצלחה בהדלקה. מדובר בעיקר בכבל של הכרטיס רשת, אך לפעמים גם כשהוא לא מחובר המחשב לא נדלק, וגם להפך, כשהוא מחובר המחשב מצליח להדלק, אולם לעיתים רחוקות. ברגע שהמחשב נדלק הוא עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום , קניתי את המארז הזה, ובדף המוצר כתוב שהוא תומך מהצד ברדיאטור 360 וגם טכנאי אמר לי שכן. אבל יש שני בעיות .. 1. זה נראה שאני יצטרך לוותר על הארדיסקים HDD שלמעלה 2. גם כשפרקתי אותם עדיין הכרטיס מסך מפריע לו להיכנס ואני אציין שכתוב בדף המוצר שהמארז תומך עד לאורך של 450 MM והכרטיס 319 MM אני ממש אשמח לעזרה

19. אהלן, יש לי מארז חדש (FD core 3000 usb3.0), כאשר אני מחבר את הDOK מסוג Patriot Super sonic XT 32gb לשקע של הUSB 3 ומתחיל להעתיק אליו אז אחרי כמה שניות ההעתקה מפסיקה והווינדוס מתחיל לעשות קולות של חיבור וניתוק USB. זה קורה גם כשאני מחבר ללוח אם וגם כשאני מחבר לפאנל הקידמי. כשאני מחבר את הDOK לשקע של USB2 הכל בסדר. מפרט נמצא בצד. תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by נמי,

מידי רבע או חצי שעה קופץ לי מסך ירוק מעל כל החלונות הפתוחים עם הרבה כיתוב באנגלית והכותרת שלו הוא BRONTOK.A. כשאני גולשת באינטרנט החלון הזה תופס את המקום של האתר שפתוח וזהו! אי אפשר לחזור רק לסגור ולפתוח הכל מחדש. זה מתסכל, תוכנת אנטי וירוס טובה לא גילתה וירוס חדש. מה זה יכול להיות? הדף הקופץ על רקע ירוק: BRONTOK.A -- Hentikan kebobrokan di negeri ini -- 1. Penjarakan Koruptor, Penyelundup, Tukang Suap, & Bandar NARKOBA ( Send to "NUSAKAMBANGAN") 2. Stop Free Sex, Aborsi, & Prostitusi ( Go To HELL ) 3. Stop pencemaran lingkungan, pembakaran hutan & perburuan liar. 4. SAY NO TO DRUGS !!! -- KIAMAT SUDAH DEKAT -- Terinspirasi oleh: Elang Brontok (Spizaetus Cir…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי לכולם! בעבודה בWINDOWS 7 64BIT על DELL N3010 נייד חדש מופיעים לי מסכים כחולים באופן שרירותי. יש לציין שהמחשב הגיע ללא מערכת הפעלה ואני התקנתי אותה מול הדרייברים המקוריים שהגיעו עם הנייד. המחשב עבר בדיקת PRIME95 על BLEND במשך שעה ולא נמצאו תקלות מסויימות - הטמפ במהלך הבדיקה של המעבד היא 65 מעלות במקסימום, כמו כן נבדק ההרד דיסק ע"י תוכנת דיאגנוסטיקה של WD ולא נמצאה תקלה, לא ראיתי גם שהוא מייצר קבצי DUMP והספריית MINIDUMP לא מופיעה לי בתיקיית WINDOWS. נ.ב : אין לי אפשרות להריץ בדיקת MEMTEST משום שאין למחשב כונן דיסקים, אשמח אם תדריכו אותי איך אני אוכל לבדוק את הזיכרון מדיסק און קי. מאד אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה. בתודה מראש לכולם...

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייח, עם לוח אם GAH87MHD3 של Gigabyte ומעבד i5 4570 (ספק כוח 550 של corsair), ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit. השתמשתי עד לאחרונה בכרטיס מסך מאוד ישן (GTX260), ולפני כחודשיים הוצאתי אותו, והשתמשתי בכרטיס אונבורד. לצורך כך, שיניתי בBIOS את התצוגה לאונבורד. אתמול רכשתי כרטיס מסך חדש, GTX 1050Ti OC של MSI. חיברתי את הכרטיס, ווידאתי שהוא עובד (המאוורר מסתובב...) התקנתי את התוכנה(Nvidia experience) ואת הדרייברים העדכניים מהאתר, ואז שיניתי בחזרה את התצוגה בBIOS לPCIE. כמובן שאת הכבל העברתי לחיבור של כרטיס המסך. למרבה הצער, לא יצא שום אות למסך, ונאלצתי להוציא את כרטיס המסך ולהדליק את המחשב שוב רק כדי להחזיר את התצוגה לאונבורד ול…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. שלום רב אשמח לעזרה.. את המחשב קניתי עם 8 גיגה RAM ויש סלוט פנוי קניתי Corsair Vengeance 8GB DDR4 3200Mhz CL22 שזה מה שמתאים למחשב שלי.. אני מכניס אותו כמו שצריך לסלוט והמחשב לא נדלק..נדלקת נורית תקלה ליד מקום ההטענה של הסוללה.. ניסיתי לנתק את הסוללה שלא יהיה כלל חשמל ולהכניס שוב ועדיין לא עובד.. החלפתי במיקומים של הזיכרונות ועדיין לא עובד ורק המקורי שהגיע עם המחשב עובד בשני הסלוטים וברגע שטני מוסיף את החדש המחשב לא נדלק אשמח לתשובה מה יכול להיות? ואולי לנסות מותג אחר כי הלוח אם לא מקבל את Corsair?

24. Started by bagetrek,

שבוע טוב כבר תקופה מסויימת שאני עוקב אחר התופעה .. ושמתי לב לזה רק בזמן האחרון .. שהבעיה מגיעה מהמסך ! בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיס מסך היה לי 580 GTX שהחלפתי ל HD7950 ( אבל זה היה יותר שדרוג בגלל BF4 והכמות זכרון שהוא דרש ) , בכל אופן.. הרעש הוא רעש של טייייי ( כמו רעש לבן ) .כמו במסכים הישנים CRT ששמים על HZ גבוהה יש רעש מוזר >> אז הורדתי ל 59HZ ועדיין יש את אותו רעש..:\ מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה !! נ.ב המסך שיש ברשותי בן שנתיים אולי .. יש טעם להפעיל אחריות ? יכול להיות שיבדקו אותו לא יעלו על זה , אתם יודעים , שבודקים בעיות פתאום אין בעיות חחח *להחליף כבל ? אני עם DVI .. צריך לקנות DP ...או משהו .. לא מאמין שזה יעזור ..

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by yosibbb,

שלום אשמח לקבל עזרה הבאתי מחשב מחבר הוא אמר לי שצריך פירמוט וכו היה מסך שחור וכתוב משהו עם boot . לקחתי אותו וכשהגעתי לבית לא ראיתי כלום על המסך החלפתי שני מסכים וכולם לא נידלקים. המחשב נפל לי כשלקחתי אותו לרכב אך לא רציני לא מגבוה . מה ניראה לכם ? למה אין תצוגה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים