תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני פחות מ3 שבועות קניתי מחשב חדש, הכל עבד יופי שבוע and then.. המחשב מאתחל את עצמו רנדומלית כל הזמן, לפעמים כשאני יוצא ממשחקים, לפעמים כשרק הwinamp פתוח, לפעמים בלי שום דבר רץ, בevent viewer אין אינפורמציה מיותרת לגבי האתחול. המפרט - ga-p35-ds3l / q6600 / G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 / evga8800 gt הקינפוג של הביוס הוא בסיסי לחלוטין. כשאני אחזור הביתה אני אריץ memtest בשביל לשלול זכרונות פגומים, אח"כ אבטל את הEIST (שהמאוורר של המעבד יעבוד סטטית בשיא העוצמה). אשמח לעוד רעיונות !
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם cn15235 foxconn איפה אפשר למצוא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1)אמרו לי שמייקרוסופט דופקים ב UPDATES שלהם לווינדוסים פרוצים וירוסים שדופקים את ה BOOT FILE! זה נכון??? 2)כתוב לי INVALID BOOT.INI ! מה עלי לעשות! ? (( (כשאני פותח את המחשב) 3)אני חושד שיש לי וירוסים ב BOOT.INI, מה עלי לעשות? 4)משחקים הולכים לי בעומס על 500 פינג! והם אמורים ללכת בעומס מאקסימום עד 180 פינג! יש לי ISDN 64KBS, בחיים לא היו לי במשחקים בארץ מעל ל 100PING! תמיד היו לי ב 40PING! והם גם הולכים ממש איטי! (אני מדבר על ET ) 5)GTA VC אני חושב נובע מאותה בעיה של 4! ניתקע מלא פעמים, יענו לבקושי 10 מאיות אבל מרגישים את התקיעה וכששומעים שירים ברדיו זה פשוט מרגיזזזזזז! ולפעמים זה מגיע לזה שזה תוקע את כל המשחק!!!!!!! (((((( 6)אמרו לי בפורומים אחרים פשוט מאוד לפרמט ו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמונה:http://img109.imageshack.us/my.php?image=001aw1.jpg מצאתי אותם בקופסה של המחשב ולמעלה על הדבר השחור הזה רשום SATA ויש לי שתיים כאלה מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי על הצורב המשולב קומבו ועל השיטות החדשות של צריבה לDVD?? DVD -R DVD?R ובאיזה מחירים וכו'....?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אתם מכירים את השגיאה הזאת בNFS NFSC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה קורה שאני רוצה להכנס למשחק
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כיביתי אותו והדלקתי, קיבלתי מסך שחור. כיביתי, ניתקתי את כל הכבלים, לחצתי קצת על הכפתור של ההדלקה ואז חיברתי שוב הכל והדלקתי, הפעם הכל עבד טוב. הבעיה היא שהדלקתי אותו הבוקר והוא שוב עושה לי את זה, רק שעכשיו לא עזר מה שעשיתי. מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול לחבר הארדדיסק שלישי לRAID שעל לוח EPOX 4G4A+ עשיתי את זה כאשר המחשב כבוי ומבחינת החשמל ניראה לי שהכל היה נקי. אך כאשר הדלקתי את המחשב גיליתי שהוא לא נדלק! שיערתי שהמחשב פשוט התמגנט אז הוצאתי את הכבל החשמל הראשי מהלוח אם ואת הכבל של החשמל מהספק וחיכיתי עד היום בבוקר..אך כלום לא השתנה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הכל נדלק למחצית שניה וארחי זה ישר מתנתק! בדקתי את כל המערכת - החיבורים בסדר. ניסיתי להוציא את כל הזרועות של הספק מהרכיבים חוץ מהלוח וגם לא עובד כלום!! לא נראה שהספק נשרף - אין שום ריח וכעיקרון אין סיבה נורמלית שזה יקרה. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור לי, גמר חתימה טובה.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אתמול לקחתי את המחשב מ PCH AMD XP 1700+ 0.13MICRON VOLCANO 7+ EPOX 8RDA+ 2*256 PC2700 SAMSUNG קיצור כל אתמול והיום הוא עבד סבבה היום פתחתי אותו סתם לא עשיתי כלום סגרתי אותו אני מדליק את המחשב והוא לא עולה!!! (אם זה קשור קיבלתי זרם עצבני מהכ.מסך כשחיברתי את המסך) הוא נעצר ממש בהתחלה כשהוא מזהה את המעבד הוא רושם לי ATHLON XP 1700+ וקופא! (הוא אמור לרשום גם כמה מגהרץ וזה הוא לא רושם) מה לעשות??? יכול להות שהלך המעבד? אני מתקשר אליהם היום ד"א
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד מלא בוירוסים\רוגלות וכו' לאחר שגמרתי לנקות אותו עם מספר תוכנות, המחשב עובד מצויין חוץ מאתר WINDOWS UPDATE שמציג שגיאה ונסגר כשמנסים לרענן את הדף. התקנתי את כל העידכונים אפילו שמתי IE7 ועדיין הוא לא עובד. יש לוג של HIJACKTHIS. אשמח לעזרה. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0\avp.exe C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~4\GHOSTS~2.EXE C:\Program File…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה יש לי בעיה גורפת בשלושת הדפדפנים (כרום, מוזילה, אקספלורר). כשאני מנסה להיכנס לאתר ynet הוא מעלה רק את חלקו הראשון של העמוד, ולוקח לו כדקה להעלות את כל השאר. במידה ואני לוחצת על "עצור" (X) - הוא מעלה את שאר העמוד במהירות. במקביל - כל פעם שזה קורה - גם לא מופיעים לי טוקבקים או יכולת להגיב על כתבה. ניסיתי להסיר את כל התוספות בדפדפנים - אך זה לא עזר. עדכנתי ג'אווה - גם לא תרם כלום. לא היה לי אנטיוירוס על המחשב. התקנתי AVG מלא והרצתי אותו על כל המחשב - אך זה לא עזר. הסרתי אותו והתקנתי NOD32 - מאז האתר עולה פעם כן פעם לא. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה firewall - אבל גם כשביטלתי אותו לחלוטין (אני חושבת) לא היה שיפור. האם למישהו יש רעיון כיצד אוכל להתקדם מכאן? …
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
[tt]אתר אינטרנט[/tt] אני רוצה לבנות אתר אינטרט בלי בחינם איך וכל לעשות זאת, מאיזה אתר וכ'ו
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
האתר הזה - http://www.fxp.co.il/ לא עולה לי כבר משעות הבוקר ולאחרים הוא כן. נכנסתי אליו דרך הפלאפון כשאני לא מחוברת לאינטרנט האלחוטי והוא עבר וכשהתחברתי לאינטרנט האלחוטי הוא לא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ולא עזר. אני גולשת בדפדפן כרום ומחקתי את העוגיות ואת נתוני הגלישה ולא עזר. מה אפשר לעשות? זאת ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להיכנס לאתר - http://prntscr.com/6eml3s
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר בסגנון http://www.systemrequirementslab.com אבל במקום שהאתר יגלה לבד את הנתונים של המשחב שלי אני יוכל להגדיר לו א הנתונים\ לבחור מחשב נייד מסויים שהוא יבדוק אם הוא עומד בנתונים תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היה פעם אתר זול שמוכר windows 10 enterprise ב7$ או PRO ב3$ מישהו זוכר איך קוראים לו
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב ווינדוס 10 עם דפדפן כרום. בימים אחרונים כל פעם שאני פותח דף הבית (ynet) קופץ אתר אחר בשם Mikeprog.com ונפתח לפני ווינט. עשיתי סריקת וירוסים ואין שום וירוס למחשב, ונכנסתי בהגדרות כרום כדי לחסום האתר הטורדני ולא הצליח לי. חוץ מזה המחשב עובד מצויין. מבקש עזרה איך להעלים האתר הלא מוזמן. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
פתחתי אתר ויקי לטובת מידע אודות תוכנות ותוספים שמהווים הונאה למשתמש, ואז אי אפשר להסיר אותם או שהם לא עושים את העבודה, או שהם משתלטים על הדפדפן וכד' היום כבר רמת התחכום שלהם כזאת גבוהה שאפילו משתמשים מנוסים לא יודעים אם תוכנה היא אמיתית או הונאה. מי כמוכם מבין את החשיבות של אתר כזה לטובת הקהילה הישראלית. אם תוכלו לתת יד לטובת עזרה בהפצת הבשורה על האתר הזה. הוא עדין ממש בחיתוליו, והכנסתי רק שני ערכים, אבל אני בטוח שלכל אחד יש מה לחדש שם. http://arorim.wiki.co.il/ --עריכה-- אגב אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרעיון
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האתר mast.co.il (אתר של עיריות וכדו', למי שלא מכיר), לא עולה לי בדפדפן, דהיינו הדפדפן מנסה להעלות את האתר שוב ושוב ללא הצלחה. אני גולש דרך סטיק סלולרי, וכשהעברתי את הסים לטאבלט, האתר עלה. (חוץ מאזהרת אבטחה) דיברתי עם מפעיל הרשת הסלולרית (פרטנר) וכנראה הבעיה לא אצלם. ניסיתי ברשת של הוט במחשב נייח, והאתר עלה מצויין. אני משתמש בדפדפן כרום באופן קבוע, ניסיתי בדפדפן מייקרוסופט אדג', והאתר עובד כרגיל. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מישהו/י יכול/ה להמליץ על אתר אמין וזול יחסית להזמנת חומרה שהמשלוח מגיעים באופן נח ומהיר? כלומר, לא עלי אקספרס או איביי, ולא דואר ישראל משהו שמקביל לIHERB ששולחים תוך שבוע, רק למחשבים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מצאתי אתר באינטרנט(http://www.drivershq.com/?af=google&bn=5&type=drivers)שהוא בודק את מנהל ההתקנים שלך ואומר לך אם חסרים לך דריברים במחשב או אם צריך לעדכן את הדריברים הקיימים במחשב שלך.... עכשיו זה אתר מצויייייייייין הוא מראה לך את כל מנהל ההתקנים שלך ומסווג את כל המערכת שלך לדריבירים טובים ודריברים שטעונים עדכון הבעיה היחידה היא שבשביל להוריד את הדריברים שחסרים לך צריכים להיות חברים באתר וזה עולה 29$ .. השאלה שלי אם מישהו פה מכיר אתר שעושה את אותה פעולה רק בלי לקחת כסף..חינם??
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי האתר הזה ואין לי מושג איך אני מוריד אותו. יש לי אנטי ווירוס נורטון 360. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-