תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת יותר לעומק מזה TDP הבנתי שזה ערך מקסימלי של פליטת חום של המעבד הכוונה אם למשל מעבד או רכיב כלשהו אחר במחשב בעיקר התייחסות למעבד שהTDP שלו נמוך זאת אומרת שהוא מעבד "חלש" יחסית לעומת מחשב עם TDP גבוהה ואיך זה מתבטא במעבדי I7 עם TDP נמוך?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אין אפשרות להרחיב את C בגלל המחיצה שתקועה באמצעאיך פותרים את זה? ולא הבנתי איפה מחיצת ה20GB של הוינדוס, הכונן הוא 1TB והמחשב הגיע בלי DVD של וינדוס
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מחשב נייד lenovo T420 שעליו הותקן WIN10 כשדרוג מWIN7. ומשום מה, לאחר הפוסט של הביוס, הוא מראה לי מסך שחור עם סמן מהבהב כאילו הוא מחכה שאני כתוב לו משהו (במילים האחרות, הווינדוס עצמו לא עולה). בעקרון גיביתי כבר את כל הקבצים שחשובים לי דרך LIVECD אבל אני לא מעוניין להתחיל להתעסק עם פרמוט שלו מ-0, אבל אני באמת שלא יודע למה זה קרה או האם קבצי המערכת הפעלה נפגמו. נסיתי גם לבדוק בנוסף את הסקטורים של הHDD שלי, אבל נראה שעל פניו הוא תקין. יש לזה פתרון כלשהו מלבד פרמוט מוחלט?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ואני חושב שהבעיה היא בכונן הקשיח. המחשב קרס לי היום כמה פעמים ובפעם השנייה בוא התחיל לצפצף רצוף למשך שניה הפסיק והמשיך. פתחתי את המארז וניסיתי לראות אם הכבל SATA יצא מהמקום ולא ראיתי כלום,כשהדלקתי את המחשב ראיתי במנהל המשימות שהדיסק פועל ב100% ולפעמים יורד ל0% אבל אחרי 5-10 הוא מגיע למספרים נמוכים. יש למישהו רעיון למה המחשב קורס? לבינתיים הכל בסדר אבל אשמח אם תענו.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי, יש לי את הטבלט הנ"ל. התקנתי עליו ANDROID 4.4.4 כי WINDOWS היה לא טוב בשביל ההורים שלי. כרגע כשאני מכניס אזניות, הסאונד ממשיך לעבוד גם דרך הרמקולים. ניסיתי כמה סוגי אזניות. ניסיתי להוריד כל מיני TASKER וMACRO... ללא הצלחה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ראיתי אשכול של מישהו שנכבה לו אחרי 3 שניות אבל לא הופיע שם הפיתרון. המסך של המחשב הבהב אתמול והיום כשהדלקנו אותו הוא עבד ל-2 שניות ואז החשיך. המסך עצמו עדיין עובד והאורות והכפתורים בו עובדים, אבל הוא לא מציג את התמונה. כל פעם שמנסים להדליק את המסך הוא מציג תמונה ל-2 שניות ומחשיך שוב.
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש לגמרי PC EXPREES 16X 2.0. לפני זה היה לי כרטיס אחר שעשה מסכים כחולים. כאשר שהרכבתי את הכרטיס מסך החדש המחשב התחיל לקפוא ולא לזוז. איך אני פותר את הבעיה הזאת שהמחשב לא יקפא כאשר אני שם לו כרטיס מסך? ממה הבעיה הזאת יכולה לנבוע?
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי הכל, באמת - שינויים ב-registry סימון V ב-disable DPI scaling in the compatibility tab אך ללא הועיל. יש תוכנות שנראות טוב על המסך 4K שלי אבל יש כאלה שנראות על הפנים - רצ"ב תמונה. האם ניתן לעשות משהו שישפר את המראה שלהן ? אודה מאוד לעצה/הכוונה. מאור.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם y50-70 אתמול שבאתי להדליק אותו הוא לא נדלק אז חיברתי לחשמל אמרתי בטח נגמרה הסוללה עכשיו אחרי לילה שלם בטעינה עדיין הוא לא נדלק מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
בערך בשעה 16:45, בעודי גולש באינטרנט וצופה בסירטוני יוטיוב, לפתע כל המחשב קפא לגמרי, ושום דבר לא הגיב (לא עכבר ולא מקלדת), ולא נותרה לי ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב (Reset). אחרי הפעלה מחדש, הוא עובד כרגיל. מה הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה בדיוק ההבדל בין "האוגרים" שיש בתוך המעבד לבין הזכרון מטמון אם שתיהם שומרים על ערכי זיכרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב , זה שאלה בשביל חבר שלי. אני מצטט אותו שלום לחברי HWzone, יש לי בעיה במשחק black ops II כאשר אני מזיז את העכבר ישנו דיליי קטן ומציק... זה כמעט בלתי אפשרי לשחק ככה ואין לי מושג איך לפתור את זה. WIN10 64 BIT בעיית FPS זה לא, יש לי מחשב חזק. שמעבר לדרישות המומלצות. תודה רבה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה הכי קרוב שראיתי.. יש לי מחשב עם המפרט הבא:Q9550 2.83GhzGigabyte ga956p-s32X2gb + 2X1gb ddr2 800MhzMsi radeon R7 370 2GBלכאורה צריך להפעיל את הBLACK OPS 3, אבל משום מה אני לא מצליח.אני נכנס למשחק והכל זז ממש לאט, א ני לא מצליח להיכנס להגדרות ולא לכלום.מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי וירוס Malware בדפדפן שאי אפשר להסיר אותו. ניסיתי כל-כך הרבה תוכנות כגון: GridinSoft Anti-Malware Malwarebytes Anti-Malware AdwCleaner Adware_Removal_Tool_by_TSA rKill Malwarebytes' Junkware Removal Tool HitmanPro נורטון 360 SpuHunter4 מצאו וירוסים ומחקתי אותם אך אף תוכנה איננה הצליחה להסיר לי את הוירוס הזה. זה הוירוס: עשיתי חיפוש בגוגל ומדובר בוירוס Malware. איך ניתן להסיר אותו?
-
- 26 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, שהמחשב שלי נכנס שינה ואז אני שוב מפעילה אותו צריך להקיש ססמא משום מה, זה לאחר פרמוט יש לי ווינדווס 10 64 ביט, איך אני משנה את זה?מבטלת בזמן שינה את הססמא , שישאר רק בזמן הדלקת מחשב וזהו תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שני HD, אחד SSD של 250 גיגה שאני רוצה להתקין עליו את WIN7, ו HD מכני רגיל של שני טרה. במחשב החדש אין כונן דיסקים, לכן הורדתי ISO של WIN 7 64 BIT עם המפתח שיש לי, שמתי את זה על DISK ON KEY עם רופוס וניסיתי להתקין ככה את ה WIN, אבל מקבל שגיאה שחסרים דרייברים. ההתקנה כן כאילו מתחילה, שואל אותי איזה שפה וכו, אבל אז נעצר. ראיתי פה כמה בעיות דומות אבל לא בדיוק אותו הדבר אז פותח דיון חדש. מבהיר שהמחשב כן מזהה את ה DISK ON KEY (כאשר אני משתמש ב USB2 ולא 3) בנתיים ניסיתי: - לפרמט את ה USB כ FAT32 במקום NTFS, לא שינה. - ראיתי פה הסברים על שינוי ה BIOS עצמו, משהו על UEFI, אבל לא הבנתי אם זה רלוונטי ל WIN7 על SSD …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם מחשב חזק XPS עם כרטיס מסך שעובד ברזולוציה 1440x2560. החלטתי להוסיף למחשב צג חיצוני (שתומך באותה הרזלוציה) וחיברתי אותו בכבל thunderbolt. והתוצאה שהרזלוציה במסך החיצוני יורדת, זאת אומרת שב- xps הרזולוציה תקינה אבל במסך החיצוני רואים בבירור שהרזולוציה יורדת.התקנתי דרייבר שקיבלת עם המסך אבל זה לא עזר. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות לי עמדת נהיגה שתכלול מסך 32 טלוויזיה בגודל 32 אינטש . אני מעוניין לחבר את המסך למחשב ב-HDMI ובמקביל שיהיה מחובר למסך סמסונג 28 אינטש שמחובר ב-DP. אחד ב-HDMI והשני ב-DP. השאלה היא כזאת. האם אוכל להריץ משחק (למשל PROJECT CARS) במסך של הטלוויזיה בלי בעיה? אני מריץ ווינדוס 10 חוקי. תודה, שמוליק
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-