תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום הזמנתי מחשב נייד מחול אחרי שבוע משום מה לחצתי על אתחול מערכת (איפוס ), ווינדוס 10. ואז מה שקורה קבוע כל כמה שעות 2-3 שאני עובד עם המחשב. הוא נתקע המסך הופך להיות מטושטש מלווה באיזה רעש מוזר שום דבר לא מגיב חוץ מהכפתור הדלקה של המחשב. אז פשוט מכבה ואז המחשב חוזר ואפשר לעבוד בו שוב לעוד זמן. מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? ויכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מנסה לחבר מחשב נייד שלי עם ווינדוס 10 למחשב נייח עם ווינדוס 7 unltimate - חיבור באמצעות כבל רשת ביניהם. אני מבצע את ההוראות ורואה את שמות המחשבים בכל מחשב, אבל לא יכול לגשת למחשב הנייח שלי מהמחשב הנייד. בלחיצה על האייקון של המחשב השני מופיעה לי שגיאה windows can not access .... גם כשאני מנסה להכנס דרך run והכנסת הכתובת של המחשב השני 192.168....... וכו' , עדיין מתקבלת שגיאה. בבדיקת PING - הכל נראה תקין. מה עוד ניתן לעשות כדי שזה יעבוד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
YES הגיעו והתקינו לי את הממיר HD החדש שלהם אבל לא הצלחנו להתחבר לאחד מערוצי ה HDMI שבטלוויזיה, יש למישהו מושג מה בדיוק אני צריך לעשות? מבחינת YES הכל אמור לעבוד וכאילו הערוץ HDMI שהכבל מחובר מהממיר לטלוויזיה נעול או לא פתוח למרות ששיחקתי דרך השלט ואני מצליח להעביר את המצב של ערוץ ה HDMI מ NONE ל OTHER או לסוגים האחרים אבל לא מצליח לראות HD... אשמח לענות על כל שאלה שתבהיר יותר את השאלה המסובכת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים אשמח לקבל עזרה בהרכבת יציאות אודיו (מיקרופון ואזניות) בפאנל קדמי של המארז הלוח של אסוס p4s533-mx החלפתי מארז והרישום המסמן את חיוט האודיו של המארז אינו תואם את הסימון אליו אמור להתחבר חיוט זה כפי שהוא מוכנה בספר ההדרכה של הלוח. בסה"כ קיימם קב' של 7 חוטין לאודיו היוצאים מן הפאנל הקדמי של המארז: לשם הנוחיות אכנה כל חוט בספרה. MIC - IN -1 MIC BIAS - 2 SPK IN L -3 SPK IN R -4 SPK OUT L -5 SPK OUT R -6 G -7 החוטים יוצאים מפאנל המארז בקבוצה אחרת אך מפוצלים ל- 7 ראשים נפרדים (לא מדובר בפלאג) להלן תמונה מצורפת מספר הלוח אפשט את התמונה למקרה שהיא אינה ברורה: MIC2/ AGND MICPWR/+5VA LINE OUT R/ BLINE OUT R NC/ 0 LINE OUT L/ BLINDE OUT L סה"כ 9 פינים ( 0- אין פין) השאלה…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רעשים מוזרים ברמקולים.. לא משנה אם אני מחבר אוזניות או משהו אחר - עדיין יש רעשים.. ומה הרעשים? א. יש כל הזמן רעש רקע כזה בזזזזזזזזזזזז.... בלי קשר לכלום.. ב. כל פעם שאני מקטין או מגדיל חלון אז אני שומע רעש (לא.. זה לא הסאונד של ההקטנה... ;D ) ג. אם אני נוגע במשהו ברזלי במאחורה של המחשב אז אני אשמע את זה לבטח ברמקולים.. ד. במצבים חמורים - גם אם ההרד-דיסק חושב, אז אני אשמע את זה מצויין ברמקולים.. מעין צפצופים כאלה... מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, צרות בצרורות. אחרי עדכון מ-8 ל8.1 נוצרו 3 בעיות חדשות: 1: כול תפריטי הWIN+X לא עבדו = התפריט עולה, לחיצה על הקישור לא עושה כלום. 2: הרשאות ADMIN לא עובדות לדוגמה לא ניתן לגשת לCMD כ ADMIN למרות שהיוזר מוגדר כADMIN. 3: המחשב לא רוצה לישון, רוצה להשתגע = לא נרדם מעצמו לפי הPOWER PLAN, והפעלת שינה ידנית של שינה או HIBERNATE מרדימה את המחשב למשך זמן רנדומאלי, אבל המחשב מעיר את עצמו. אחרי ניסיונות כאלה ואחרים, נמאס, עשיתי REFRESH לווינדוס. 1-2, נפתרו. 3 לא. ניסיתי לעשות ריבוט נקי, עשיתי DISABLE לכול הסרביסים שאינם של מיקרוסופט וביטלתי עליה אוטו' של כול התוכנות צד שלישי - לא עזר. ניסיתי להריץ : powercfg -lastwake ישר אחרי שהוא מתעורר וקיבלתי : Wake History Cou…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי שני מודמים על המחשב אבל גם כשאני מחובר עם שניהם לאינטרנט ולא חשוב מה אני עושה גולש או מוריד קבצים המחשב מוריד רק עם המודם האחרון שהתחברתי איתו ולא עם שניהם. למישהו יש רעיון איך לגרום למחשב להשתמש בשני המודמים במקביל ???
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לקחתי מחבר שלי מצלמונת לצלם ת'מחשב והמסטול איבד את הדרייבר. מניסיון בעבר לא מצאתי את הדרייבר ברשת, תוכלו לעזור? המצלמה היא Umax AstraPix 320s תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התופעה (וחשוב מכך את הפתרון) של אתחול כפול בלוח ga-ep43-ds3l? בכל פעם שאני מאתחל את המחשב (בין אם זה ע"י לחצן RESTART או ע"י כיבוי והדלקה) המחשב נתקע במסך שבו מוצגים פרטי לוח האם ומתבצעת ספירת הזכרון. בשלב הזה, המסך מוחשך והמחשב מבצע אתחול מלא מחדש. התופעה חוזרת באופן עקבי בכל פעם ללא יוצא מהכלל! (כמו כן, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה הנובעת מ-OC כלשהו. אבל גם לאחר טעינת ערכי DEFAULT ב-BIOS לא חל שינוי)
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מאתחל את הדיסקט באתחול מהיר וזה מצליח אבל שאני עושה אתחול מלא הוא רושם שהמגירה של הדיסקט פתוחה או שאין דיסקט מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח של אסוס P5W DH הביוס הוא 1707 עכשיו ברגע שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל אז הוא אומר לי שהביוס לא תקין ומאלץ אותי לעשות F1 ולהכנס לביוס רצוי לציין שיש O.C לא קיצוני מה עושים האם זו תקלה של הלוח * יש לי עוד בעיה ברגע שאני מבצע ריסטרט אז המאוור של המעבד קופץ ל 100 אחוז תפוקה למרות שאני מגדיר לו [לעבוד ב 50 אחוז תפוקה (וכן זה מספיק לי המעבד עומד במאמץ רק על 50 מעלות )
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בעת העתקת קובת מכונן DVD ל HD המחשב שלי מאתחל עצמו. הוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ Dump. אודה על פענוחו. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה חשובה, היה לי בעבר רק כונן C, לפניי שנה הפכתי אותו ל 2 כוננים [c & d ] עכשיו אחרי שנה שהכל פעל טוב, יש בעיה עם כונן D, אי אפשר להכנס אליו, הוא כותב משהו כזה: "בלה בלה בלה..נא בדקו שהכונן מאותחל" עכשיו - אני לא רוצה לאתחל את הכונן כי יש שם עבודות חשובות, ודברים שאני צריך לשמור. איך מסדרים את זה כך שיהיה ניתן לפתיחה ללא אתחול? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם. המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בלי שום קשר זמן קצר אחרי תחילת השימוש. אני שאבתי ממנו אבק ( לא היה כמעט מלכתחילה) כל המאוררים עובדים ואין בעיה של חום. הוא מתכבה לי בזמן שאני גולש באינטרנט עם פיירפוקס. אין לי שמץ של מושג למה זה עושה את זה. לא נראה לי שיש ווירוס. (יש אנטי ווירוס של AVAST מעודכן) למישהו יש רעיון ???(יש לי ווינדוס XP - אם זה משנה, המחשב ישן יחסית איזה 4-5 שנים לפני שנה עבר פירמוט מלא) (אני אריץ סריקה נוספת לבדיקה של ווירוסים רק ליתר בטחון.)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP -- ההודעה הקודמת שלי נסגרה ונשלחתי לקרוא את החוקים של הפורום. מהקריאה הבנתי שההודעה שלי נסגרה בגלל הכותרת.. ולכן, זה כל מה ששונה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי שלושה נגנים mp3 חדשים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למחשב שלי תופעה חדשה : אחרי עליית משחקים (ניסיתי עם דיאבלו 3 וגם עם אנדלס ספייס) אחרי שלב התפריטים כשעושים "משחק חדש" בשנייה שהטעינה מסתיימת המחשב פשוט נסגר (כאילו לחצו ריסט), ללא פריז, ללא מסך כחול או כל הודעת שגיאה! יש לציין כי אין למחשב כל תופעה אחרת המעידה על בעייה, הוא יציב, מהיר, מריץ HD חלק, או כל תוכנה אחרת. אם לא הייתי מנסה להריץ את שני המשחקים הנ"ל אחרי שמס' חודשים לא היה לי זמן לשחק לא הייתי מודע שיש בעייה כלל. מפרט מחשב: QuadCore Intel Core i7-2600K Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 X 2 Gigabyte GeForce GTX 560 750W Enermax enxn מע' הפעלה WIN7 64B - יש לציין כי המערכת יושבת על מערך RAID1 של שני דיסקים 1T כ"א של היטאצ'י ושנייהם …
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה, לפני בערך יומיים הלכתי לחבר שלי במטרה להתקין לו איזה משחק. אנחנו מדליקים את המחשב - הכל טוב ויפה, מחכים קצת ואז המסך של ווינדוס XP מופיע (השחור עם הסמל והפסים הרצים)... אנחנו מחכים כמה שניות ומצפים בתקווה לראות את המסך הכחול והחביב של ווינדוס XP. אבל... במקום זה נשמע צפצוף הריסט המוכר והמחשב אתחל את עצמו. ואז שוב הגיע למסך פתיחה ושוב אתחל את עצמו... וחוזר חלילה. מה לא ניסינו? בהתחלה חשבנו שזאת בעיית תכנה, אז בדקנו כל מיני דברים בביוס, ניסינו להפעיל את זה על מצב בטוח וכו'. כשראינו שזה לא עוזר, אז החלטנו שזאת בעיה של הזכרון... החלפנו זכרונות, והזכרון שלו שחשבנו שפגום עבד מצויין במחשב השני, אבל הזכרון של המחשב השני שהיה אצלו - לא פעל... החלטנו לבדוק שכל המאוור…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מק חדש, ואיתו דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 2 טרה. קראתי מדריכים לגבי איך לאתחל את הדיסק הקשיח כדי שיעבוד גם על PC וגם על מק. אתחלתי אותו והעברתי לשיטת exFat. הבעיה היחידה שבגלל שהוא היה חדש לחלוטין, לא חשבתי שאצטרך לגבות ממנו כלום לפני התהליך, ועכשיו הוא ריק לחלוטין (גם קבצי מערכת שמגיעים עם הדיסק נמחקו). ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן אבל אני לא מצליח לשחזר את זה. השאלות שלי הן: 1. כמה זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד כרגיל גם בלי הקבצים שמגיעים עליו, או שכדאי ללכת להחליף אותו כל עוד אני עוד יכול? 2. אם יש משהו שאני יכול לעשות עצמי כדי לסדר את העניין, אשמח להסבר. תודה מראש עריכה: יש לי עוד דיסק של WD חדש לחלוטין של טרה אחד. האם העברת הקבצים שעל…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם הנושא הזה לא קשור לפה, תעביר ואת זה למקום שלשם זה קשור שלום, יש לי ווינדוס אקספי ויש לי את הבעיה הבאה: כל פעם כשאני מדליק את המחשב זה מופיע: נראה לי לפני איזה חודש במנהל המשימות הפסקתי את התהליך הזה בטעות ועכשיו כל פעם זה מופיע לי, איך אפשר לתקן את זה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן - אז המחשב כבר בן 7+ עבד מצויין עד אתמול בלילה - והבוקר התחיל עם אתחולים אקראיים הם אקראיים לחלוטין - יכולה להיות "לולאת אתחולים" בהתחלה אבל לפעמים היא נגמרת ואז המחשב מתחיל כרגיל לכאורה המחשב יכול לפעול מספיק זמן כדי שאכנס לווינדוס (7) ואטייל לי בכל מיני תוכנות (למשל EVENT VIEWER - שלא מראה כלום) - לפני שהוא שוב מאתחל אקראית האתחול יכול לקרות גם סתם באמצע המסך השחור-לבן של "START WINDOWS NORMALLY?" וכו' המאווררים עובדים וה-HEATSINK קר לגמרי אז זה לא נראה לי עניין של התחממות מעבד או משהו בסגנון בקיצור, נראה כמו בעיית חומרה - הבנתי שזה יכול להיות כנראה ספק הכח או הזכרון (או אולי דברים אחרים) - אבל - …
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista ובזמן האחרון מידי פעם יש אתחולים.. כשהמחשב עולה מחדש הוא רושם שהיתה שגיאה/בעיה והיה צריך לאתחל. הנה מה שזה רושם לי: http://img821.imageshack.us/img821/3825/75245465.jpg ממה זה נובע? ואיך פותרים את זה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , קודם כל אציין שאני כרגע בSAFE MODE עם הNETWORK כי המחשב לא מחזיק לי מעל כמה דקות עד שהו נתקע הוא עושה ריסטרט ללא מסכים כחולים שבהגדרה הורדתי את הסימון להפעיל מחדש בעת שגיאה... המפרט שלי :זה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 כרטיס מסך ATI READON HD3500/4000 אחרי שחפרתי בכל מיני פורומים בעולם עם בעיות דומות לא הצלחתי לתקן אני אציין קודם שבעבר שנה אחורה בערך היו לי בעיות של מסכים כחולים ובלאגן מה שעשיתי זה פרקתי את המחשב, החלפתי את הדבק/משחה המיוחדת מתחת למאוורר וחברתי אותו ואיכשהוא רק זה עזר והמחשב היה טוב בלי אתחולים עד לא מזמן . ביומן ארועים יש לי שגיאות קריטיות KERNEL-POWER 41 אחרי חיפושים נסתי כל מיני פתרונות כמו : עדכונים של WINDOWS + דרייברים בדקת…
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-