תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שבוע שעבר, ואחרי יום בערך שהוא עובד כמו שצריך (מעולה!) הספק כוח התחיל לעשות רעשי קליקים בתדירות די מהירה. פתחתי את המחשב, ובדקתי - זה לא המאוורר. זה משהו חשמלי. חיפשתי קצת באינטרנט ואמרו שזה יכול להיות רעשים של זאפים חשמלים. זה לא היה נשמע לי הגיוני, עד ש...כן...זה הזוי, אבל תהיו איתי פה... המקרר התחיל לעשות את אותם רעשים! ואני לא ממציא את זה, Trust me, I'm an engineer. האם מישהו מכיר מקרה שספק כוח משפיע על רשת החשמל בבית?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אז הלפטופ שלי החליט פתאום לא לעבוד עם ווייפיי. הכוונה שהוא בכלל לא נותן לי את האפשרות לחפש רשתות או לעשות איזושהי פעולה שקשורה לווייפיי בכללי. הוא מאפשר להתחבר רק עם כבל רשת. כרגע הוא מחובר בכבל לראוטר ועובד סבבה. חוץ מזה הטלפון שלי מחובר לווייפיי ועובד אז אי מניחה שהבעיה לא בראוטר.. זה קרה כבר פעם אחת לא מזמן ואז עשיתי איפוס רשת דרך הגדרות רשת ואינטרנט (אולי זה היה טעות?) זה עזר לו לחזור לתפקד עם ווייפיי אז, אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה כבר לא עובד. גם ניסיתי לעדכן דרייברים וזה גם כן לא עזר. אשמח מאוד לעזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה לי 3 פעמים עקב הפסקות חשמל. אני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל מאז המחשב מתחיל לקרטע לי, מין תקיעות קטנות ומהירות שאני יכול לשים לב אליהן בזמן משחק וגם בגלישה. התקיעות מופיעות במשחקים למרות שיש לי 150+ FPS. איך אני יכול לבדוק כדי להיות בטוח שהבעיה היא המעבד? - - - תגובה אוחדה: - - - לא יאומן! התקנתי דריבר ישן יותר וזה עובד פרפקט. ויותר מזה, עכשיו המשחקים עובדים טוב יותר מבעבר. אל תתקינו את הדרייבר החדש AMD 14.11.2 Beta !!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבד בסדר עד לא מזמן ופתאום הכרטיס מסך הפסיק לשדר לו משום מה.. בדקתי את הכרטיס במחשב אחר והוא עובד וגם בדקתי את המחשב עם כרטיס אחר וזה גם עבד. כאילו המחשב והכרטיס עשו ברוגז.. (זכור לי שהוצאתי את הבטריה מהלוח אם אז הוא איפס את ההגדרות של הביוס, אם זה יכול להיות קשור..) וגם עוד שאלה ברשותכם.. אם יש לי מחשב עם לוח אם ישן ו768 מגה זיכרון ומחשב עם לוח הרבה יותר חדש עם 512 באיזה עדיף להשתמש? אם תוכלו להגיד לי איך הלוח משפיע על הביצועים של המחשב אני אשמח. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי ויש לציין שזה דבר נדיר מאוד, הוא מתכבה לבד, ואז כשלוחצים על כפתור הדלקה הוא לא נדלק שוב, אני צריך לנתק ולחבר את הכבל של החשמל ולחכות קצת ורק אחרי זה הוא נדלק. יש לציין כי טמפרטורת המעבד בעבודה תחת לחץ היא 55 מעלות זה נורמלי למפרט כמו שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל קבצי הוידאו האחרים עובד טוב עם התרגום כמובן שהסרט והתרגום באותו תיקיה ובאותו שם יש לי K-Lite Codec Pack mega ומנגן את הסרטים ב windows media player עם ווינדוס 7 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה.. את המחשב קניתי עם 8 גיגה RAM ויש סלוט פנוי קניתי Corsair Vengeance 8GB DDR4 3200Mhz CL22 שזה מה שמתאים למחשב שלי.. אני מכניס אותו כמו שצריך לסלוט והמחשב לא נדלק..נדלקת נורית תקלה ליד מקום ההטענה של הסוללה.. ניסיתי לנתק את הסוללה שלא יהיה כלל חשמל ולהכניס שוב ועדיין לא עובד.. החלפתי במיקומים של הזיכרונות ועדיין לא עובד ורק המקורי שהגיע עם המחשב עובד בשני הסלוטים וברגע שטני מוסיף את החדש המחשב לא נדלק אשמח לתשובה מה יכול להיות? ואולי לנסות מותג אחר כי הלוח אם לא מקבל את Corsair?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני אחרי פירמוט התקנתי דרייברים חדשים לכל מה שצריך, התקנתי שוב את הXP והכל... אבל משום מה נשארה הבעייה שהייתה לי קודם.. הרבה משחקים מפסיקים לעבוד אחרי כיבוי המחשב... פשוט כותבים איזה שגיאה כזאת שאפשר לבחור לשלוח דוח למיקרוסופט או לא לעשות כלום... ואז אני חייב להתקין אותם מחדש והם עובדים מצויין עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב.. וזה גם אחרי פירמוט! למישהו יש רעיום מה אני עוד יכול לעשות?.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי כבר לא הייתי פה הרבה זמן .... אז אוקיי נתחיל.. אתמול אני וחבר שלי הרכבנו את המחשב שלי בחלקים שהזמנתי.. וסיימנו להרכיב ואז כשחיברתי את המחשב לחשמל, מתחילה לפעול נורה אדומה בלוח אם.... http://img81.imageshack.us/my.php?image=imgp0590qg8.jpg והמאוורר של המעבד כשאני מדליק את המחשב הוא עושה הרבה רעש ואז מפסיק ועובד רגיל אחרי כמה שניות.. וגם כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק אחרי שניה מתכבה ואז שוב נדלק ... תעזרו לי בבקשה .. ! עוד תמונות של המחשב : http://img99.imageshack.us/my.php?image=imgp0586me2.jpg http://img219.imageshack.us/my.php?image=imgp0589du7.jpg http://img80.imageshack.us/my.php?image=imgp0591xu5.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב חדש בן 8 חודשים הוא לא מספיק לעלות הוא נדלק אחרי 4-5 שניות נכבה ואז הוא שוב מנסה להידלק ושוב נכבה!!!! וחוזר חלילה... מישהו יודע מה עושים????? ניסתי לנתק את כול הרכיבים מהלוח !לא עזר
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב , אז רציתי לכתוב פוסט קצר בשביל מי שיסבול מהבעיה הזו כמוני ... בזמן האחרון האינטרנט אצלי התנהל מוזר... מדי פעם האינטרנט האט בקצב קיצוני ... ובחלק מהאתרים קיבלתי הודעה " החיבור עבר איפוס " ולפעמים כל אתר שאליו נכנסתי עשה הודעת שגיאה שכזו ... אז בהתחלה חשבתי שהבעיה באינטרנט וביצעתי איפוס.. וכיבוי.. והדלקה.. בלופ .. אבל זה לא עזר , ואז ניסתי להחליף חיבור אינטרנט וגם לא עזר ... אז ביצעתי סריקה עם האנטי וירוס של ESET והוא לא מצא כלום ... אז ההיתי בטוח שזה בעיה בדריוור כלשהו וביצעתי הסרה והתקנה מחדש .. אבל - שום דבר לא עזר בסוף כשנכנסתי להגדרות האינטרנט ראיתי שהפרוקסי מוגדר על כתובת משונה http://127.0.0.1:8080 וכשאני משנה את את ההגדרה ל " מצא הגדרו…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו (Idealpad S540) יש לו תקשורת אלחוטית אבל הוא ללא כרטיס רשת, יש פתרון לאינטרנט האלחוטי נוסף (חוץ מחיבור עם כבל)? קישור למחשב: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התהליך נפתח כל פעם מחדש והמחשב פשוט נתקע בכל פעולה קטנה וכול פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדש אחרי כמה שניות.. מה עושים???
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב נייח, המחשב לא באחריות,אין אבק בכלל אני מקפיד על זה , הזיכרון מספיק,והאנטי וירוס לא מוצא כלום. באמצע גלישה או סרט ,פתאום המסך קופא וגם העכבר והמקלדת לא זזים או מגיבים ,ולא משנה מה עושה הוא נישאר תקוע, המחשב לא מתחמם בדקתי, והאפשרות היחידה להוציא אותו מהתקיעה, זה לנתק מהחשמל (כי באותו רגע לא מגיבים הכפתורים)
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר המון זמן ללא תקלות חומרה.. זה חזר אליי. ניקיתי היום את המחשב מאבק (בזמן שהוא כבוי), והדלקתי אותו בזמן שהוא עדיין פתוח (אל תשאלו אותי למה), והמשכתי לנקות. בהתחלה הוא עלה בסדר, ואז ניקיתי טיפה את המאוורר ופתאום המסך נכבה, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, וכבר בשלב הDOS שהמחשב עולה, יש קווים מוזרים על גבי המסך, והכל נראה בגוונים ורודים מוזרים. כשהווינדוס עולה, הוא מריץ את הקו הזה שהוא טוען את הווינדוס, ואז נהיה מסך שחור (עם קווים ורודים פרוסים לאורך כל המסך), ולא רואים כלום.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם רק הכרטיס מסך נדפק? או שיכול להיות שזה הלוח אם? אני פשוט חושב שאם זה היה רק הכרטיס מסך, המחשב היה ממשיך לעלות (איך אני יכול לבדוק אם הווינדוס ממשיך לעלות ואני …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה של מסך כחול מלווה בריסטרט, במחשב הנייח שלי. נתחיל עם כמה פרטים על המחשב: לוח - MSI P965 NEO מעבד E6600 מערכת הפעלה WIN7 64bit הכל התחיל לפני כמה חודשים. המחשב החל להציג את המסך הכחול מלווה בהפעלה מחדש, או לעיתים פשוט קפא. בהתחלה חשבתי שמדובר בהתחממות של המעבד, ובדיקה הראתה שאכן הטמפ' גבוהה. החלפתי את המשחה הטרמית, והטמפ' ירדה לסביבות ה 45-50 מעלות, הבעיה עדיין לא נפתרה. התחלתי לעשות נסיונות לברר את הבעיה - החלפתי זכרונות (ווידאתי שהם תקינים), בדקתי שגיאות לדיסק הקשיח - לא נמצאו סקטורים פגומים. פירמטתי את המחשב ועברתי מוינדוס XP 64bit לוינדוס 7. במהלך התקנת מערכת ההפעלה הייתה לי שוב נפילה או 2, לבסוף הצלחתי להתקין את הוינדוס. גם הפו…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים. עד היום עשיתי את זה פשוט --> לקחתי את המחשב הנייד לסלון,חיברתי אליו את הכבל HDMI שיוצא מן הטלוויזיה שלי ובנוסף חיברתי מן כבל כזה של השמע שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בשביל שיהיה סאונד. איך אני עושה זאת עם המחשב הנייח ? 1)יש כבל HDMI ארוך ? אני חייב אחד כזה כי אני מתכוון להעביר את החוט מן החדר שלי אל הסלון דרך חור בקיר. 2)ציינתי שבנוסף חיברתי גם כבל סאונד שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בזמנו.. אז לאן אני אמור לחבר אותו במחשב הנייח ? לחור שממנו מחוברים הרמקולים של המחשב ? 3)האם גם כבל סאונד כזה ניתן למצוא ארוך ? פשוט כל הכבלים שיש לי בסלון הם קצרים. יש לי כרטיס מסך HD5850. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת של אספון דגם 900 ונגמר לי הצבע הצבעוני. המדפסת היא מדפסת להזרקת דיו וכל פעם לפני שמדפיסים היא בודקת את הכמות המדוייקת של הצבע ועכשיו, לאחר שנגמר הצבעוני, איני יכול להדפיס עוד דפים אפילו שהגדרתי שזה ידפיס רק בשחור לבן... אני לא רוצה צבועני אלא פשוט "לצלם" [סריקה והדפסה] כמה דפים ואני לא הצלחתי למצא דרך לגרום למדפסת לא לבדוק הפעם את כמות הנוזל הצבעוני או לעבוד על המדפסת ולגרום לה "לחשוב" כאילו קיים צבע צבעוני. למי שעדיין לא הבין - דיו שחור יש. אשמח אם תענו לי במהרה משום שזה ממש חשוב לי [חומר שסרקתי מקלסר שעל החומר הזה יש לי מחר בערב מבחן באוניברסיטה ואת הקלסר, היום, אני לא אוכל להשיג]. בתודה מראש, GSD.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-