תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא מזהה שחיברתי אליו אזניות ולאומת זאת את הרמקולים הוא מזהה גם את האזניות וגם את הרמקולים חיברתי לאותו חיבור . סוג החיבור הוא AUX אבל שמתי לב להבדל בין ה AUX של הרמקולים לאומת האזניות לאזניות יש 3 פסים ולרמקולים יש שני פסים... אולי זה הסיבה?.. השמח לעזרה בנושא..
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני חייב עזרה בקשר לתקלה שקרתה לי, ואני תקוע עם מחשב עם מסך שחור. הסיפור: קיבלתי זכרונות של סמסונג ארבע גיגה 800 מגה הרץ, רציתי להחליף אותם בשני כרטיסים 512 שיש לי (סהכ אחד גיגה זכרון). הכנסתי את הכרטיסים החדשים ראיתי בביוס שאכן עכשיו יש לי ארבע גיגה זכרון, עם התחלת טעינת הויינדוס קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב ביצע ריסט, כאן הבנתי שכנראה הכרטיסים לא מתאימים, נכנסתי לביוס ושיניתי שם שהזכרונות במקום מצב אוטומטי יעברו למצב ידני ושמתי שהתדר יהיה 667 מגה הרץ, המחשב ביצע ריסט לאחר השינויים בביוס, אך משום מה יש לי מסך שחור ואני לא רואה כלום, לא ביוס לא דוס לא ויינדוס פשוט כלום - המחשב נדלק. המאוורים עובדים, הנורות עובדות רק המסך לא מגיב, בכל מקרה החזרתי את…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי המאוורר האחורי במארז עושה המון רעש (לא רעש של מאוורר תקול, אלא מאורר שעובד בעוצמה מלאה) לפי אתר היצרן, המאוורר צריך לעבוד על 1000RPM אבל מסתבר שהוא עובד על 1150 אני מעדיף שהוא יעבוד על 800RPM ולא ירעיש ככה ניסיתי בביוס להגדיר את המאוורר על "Silent" או על "ידני" (הכי נמוך), לא עזר ניסיתי להחליף מ FAN3 ל FAN4, לא עזר יש למישהו רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי בעיה שאני כבר סוחב כמעט שנה במחשב... כל תוכן וידאו ושימושיו כלומר צפייה בסרטים סטרימינג מהאינטרנט (צפייה ישירה לדוגמה ערוץ הספורט חי) או כשאני עובד עם תוכנות עריכת וידאו כמו פרימייר ושם כמטבן אתה מנגן וידאו... בכל אחת מהתצורות שציינתי תמיד יש אותה בעיה כל כמה דקות לפעמים 20 דקות (לפעמים 40 10 אין תבנית קבועה) יש מין לאגים או תיקים או תקיעות קירטועים תקראו לזה איך שתרצו.. לכמה שניות משהו כמו 10-20 שניות בהם התמונה והכל מקרטעים קצת (קצת קשה להסביר הכוונה לאגים..) בכל אופן מה לא ניסיתי שללי כ מסך (בדקתי כרטיסים אחרים) הרצתי אלף תוכנות בדיקה על המעבד וכו אין שגיעות הכל סבבה שללתי גם הארד דיסקים (נתקתי כל כונן בנפרד החלפתי פה שם קיצר הכל) ועדיין הבעיה נותרה כ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שפתאום קרתה אני בא לצרוב דיסק פתאום הנירו לא מזהה את הצורב , אח"כ אני מסתכל גם הסי די רום נעלם , נעלמו מהמחשב שלי , עכשיו נכנסתי ל device manager והיה לידם הסימן קריאה הצהוב אם תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודה אלירן
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד ואני פירמטתי אותו אחרי שפירמטתי הכנסתי את הדיסקט איתחול ולחצתי אינטר. אחר כך הכנסתי את הדיסק של ווינדוס 98 ולא קורה כלו , ההתקנה לא מופיע. בבקשה...תעזרו לי , איך אני יכול להתקים את הווינדוס.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מסוג LG E-500 אשר הגיע עם Windows Vista ולאחרונה שדרגתי ל- Windows 8. התקנת הווינדוס עברה חלק ללא תקלות אך בסוף ההתקנה גיליתי כי כאשר אני נכנס למחשב שלי זה לא מזהה לי את כונן הדיסקים!! אשמח לעזרה - המחשב הוא של העבודה ולכן הנושא דחוף! בתודה מראש לכולם, Romano
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הרכבתי את המחשב החדש שקניתי והוא עושה לי ריסט כל 2 שניות. את המחשב קניתי בחלקים זכרון G.SKILL 2*1024 לוח אם P5B-E. מעבד E6600. עשיתי אתחול של הביוס וזה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? איך אני פותר אותה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב. אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600. את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב. http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf הבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר. זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט התקנתי דרייברים חדשים לכל מה שצריך, התקנתי שוב את הXP והכל... אבל משום מה נשארה הבעייה שהייתה לי קודם.. הרבה משחקים מפסיקים לעבוד אחרי כיבוי המחשב... פשוט כותבים איזה שגיאה כזאת שאפשר לבחור לשלוח דוח למיקרוסופט או לא לעשות כלום... ואז אני חייב להתקין אותם מחדש והם עובדים מצויין עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב.. וזה גם אחרי פירמוט! למישהו יש רעיום מה אני עוד יכול לעשות?.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי דוקינג סטיישן Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 שמאפשר לחבר למחשב 2 מסכים, ואם מחשב של לנובו היא עובדת מעולה. כשאני מנסה לחבר את המחשב Dell inspirion 5490 המסכים נשארים שחורים אבל שאר הרכיבים שמחוברים לדוקינג עוברים (כמו מקלדת עכבר, אינטרנט קווי וכו'). לעיתים נדירות המסכים כן עובדים אבל בפעם הבאה שאני מחבר הם שוב לא. ניסיתי לעדכן דרייברים למחשב, לדוקינג, לכרטיס מסך ולא עזר, עוד רעיונות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים. עד היום עשיתי את זה פשוט --> לקחתי את המחשב הנייד לסלון,חיברתי אליו את הכבל HDMI שיוצא מן הטלוויזיה שלי ובנוסף חיברתי מן כבל כזה של השמע שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בשביל שיהיה סאונד. איך אני עושה זאת עם המחשב הנייח ? 1)יש כבל HDMI ארוך ? אני חייב אחד כזה כי אני מתכוון להעביר את החוט מן החדר שלי אל הסלון דרך חור בקיר. 2)ציינתי שבנוסף חיברתי גם כבל סאונד שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בזמנו.. אז לאן אני אמור לחבר אותו במחשב הנייח ? לחור שממנו מחוברים הרמקולים של המחשב ? 3)האם גם כבל סאונד כזה ניתן למצוא ארוך ? פשוט כל הכבלים שיש לי בסלון הם קצרים. יש לי כרטיס מסך HD5850. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ asus vivobook 15 שקניתי לפי קצת פחות משנה, היום פתחתי אותו וחיברתי לו הרדדיסק אחר(הייתי צריך כמה קבצים ממנו) אחרי שהחזרתי הכל לקדמותו המשב לא נדלק יותר בלי שהכבל חשמל מחובר. אם אני מחר את הכבל ואני שם את העכבר על האיקון של הסוללה הוא כותב שהוא מחובר אבל לא מטעין (כתוב יש לי 98 אחוז) עם אני מנתק את הכבל המחשב נכבה ולא נדלק כל עוד לא החזרתי את הכבל. רציתי לדעת אם יש לזה פתרון ומה הסיכוי שהרסתי משהו בחומרה סוללה או את הלוח אם או לא יודע מה, או שהוא סתם השתגע בגלל חלפת ההרדדיסקים. וגם נסיתי להוציא את הסוללה והכבל להחזיק 30 שניות את כפתור הכיבוי ואז להחזיר הכל ועדין לא עבד. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , קניתי את המארז הזה, ובדף המוצר כתוב שהוא תומך מהצד ברדיאטור 360 וגם טכנאי אמר לי שכן. אבל יש שני בעיות .. 1. זה נראה שאני יצטרך לוותר על הארדיסקים HDD שלמעלה 2. גם כשפרקתי אותם עדיין הכרטיס מסך מפריע לו להיכנס ואני אציין שכתוב בדף המוצר שהמארז תומך עד לאורך של 450 MM והכרטיס 319 MM אני ממש אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שאני נכנס לאיזה אתר בדפדפן גוגל כרום, לאיזה אתר חדשות שמפעיל וידאו עם קול, הוא משכפל לי את אותה הכרטיסייה אבל משתיק את הקול(עם סימן של רמקול מושתק בצד של הכרטיסיה) הוא עושה את זה בדרך כלל כאשר אני נכנס לכרום בפעם הראשונה, אבל לפעמים גם בתדירות יותר גבוהה באמצע הגלישה. ולפעמים הוא לא משכפל את הכרטיסיה, אלא פותח כרטיסיה חדשה אחרת בכלל של אתר אחר גם עם קול מושתק. זה נראה כמו וירוס לא? אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב ולא הצלחתי להפעיל את המקלדת האלחוטית למרות שהעכבר כן עבד התחלתי לחשוד שאולי הסט תקין וכניסות usb לא מגיבות פשוט,ואכן לאחר בדיקה עם עוד 2 עכברים הגעתי למסקנה הוודאיית שכניסות USB במחשב של אינן עובדות,ד"א ישנן 7 כאלו ולא ניראה לי הגיוני שכולם נשרפו פתאום.. תודה לכל העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מארז SUNBEAM TRANSFORMER והוא מגיע עם 3מאוררים 80MM ואחד 120MM מכיוון שהרעש שלהם היה בלתי נסבל החלפתי ליותר איכותיים... כל המאווררים חוברים ע"י חיבור מולקס...שממנו יצא כבל כסוף...ובצד השני הופיע חיבור 3PIN (?) משהו כזה: http://www.lunasio-cooling.com/catalog/images/riduzione4pin_3pin.jpg עכשיו הבעיה היא שהוספתי עוד מאוורר 120MM אחורי של AC והוא בא רק עם 3PIN בלי המתאם הנ"ל. לכן אין לי מושג איך לחבר אותו, ולכן אני שואל: מצאתי על הלוח שלי (GA-945P-S3) מעבר לחיבור של המעבד ללוח אם שעליו כתוב CPU FAN.. יש עוד מקום שכתוב על הלוח "SYS_FAN" ואליו לא מחובר שום דבר... השאלה אם אפשר לחבר אליו ולא יגרם שום נזק...שאולי זה יקח מתח מיותר מהלוח אם... או אפשרות שניה... …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולכם אז ככה, קניתי מחשב נייד חדש(מחודש) דרך EBAY. מדובר ב DELL PRECISION M4700. המחשב הגיע לפני כמה ימים ואני לא מצליח לגרום לו להתחבר לאינטרנט. פרטי המחשב: מערכת הפעלה: WIN7 64 PRO מתאם רשת אלחוטי: INTEL CENTRINO ADVANCED N6205 פרטי התקלה: - התחברות עם הכרטיס המובנה: המחשב מתחבר לרשת האלחוטית ויש סיגנל מעולה, אבל שום גלישה. גם לא ניתן להתחבר לראוטר. - כנ"ל עם מתאם חיצוני USB. - בחיבור קווי: גם אין כלום, והאייקון של החיבור(המחשב הקטן בסרגל למטה) מראה חיבור תקול. בין יתר הבדיקות שביצעתי עד עתה: פינגים ל 127.0.0.1, לראוטר, לגוגל מחזירים תשובות חיוביות. יש DHCP והמחשב מקבל כתובת לעצמו וגם רואה את הראוטר.(מקבל אוטומטית, וכן גם ניסיתי ידנית) חומת האש מנוטרלת. ניסיתי גם…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר התקנת WINDOWS 98SE בלוח GIGABYTE 60XT שהחלונות עולה יש קובץ ב CONFI.SYS שמפעיל HIMEM I386 ומתקבלת הודעה שהמחשב לא יכול לבצע זאת כי יש לא בעיית מיפוי זיכרון.... חוץ מישה הכל עובד מצויין. מה משמעות הבעיה ומה הגורם לה ???
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-