תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי כבר לא הייתי פה הרבה זמן .... אז אוקיי נתחיל.. אתמול אני וחבר שלי הרכבנו את המחשב שלי בחלקים שהזמנתי.. וסיימנו להרכיב ואז כשחיברתי את המחשב לחשמל, מתחילה לפעול נורה אדומה בלוח אם.... http://img81.imageshack.us/my.php?image=imgp0590qg8.jpg והמאוורר של המעבד כשאני מדליק את המחשב הוא עושה הרבה רעש ואז מפסיק ועובד רגיל אחרי כמה שניות.. וגם כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק אחרי שניה מתכבה ואז שוב נדלק ... תעזרו לי בבקשה .. ! עוד תמונות של המחשב : http://img99.imageshack.us/my.php?image=imgp0586me2.jpg http://img219.imageshack.us/my.php?image=imgp0589du7.jpg http://img80.imageshack.us/my.php?image=imgp0591xu5.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על "שנה הגדרות מתאם" נפתח עמוד ובו יש לי רק את ה אייקון local network connection איך אני מוסיף לעמוד את האייקון wireless network connection ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה כל פעם שאני משחק והאינטרנט פתוח זה כאילו כזה צולע כזה נתקע ועושה רושם כאילו כרטיס מסך לא יכול לסחוב את המשחק אבל כשאני מתמתק מהאינטרנט ומשחק אפילו אם 1000 תוכנות שפועלות זה עובד נורמאלי ..... ואילו אני מכבה את הכל ורק מתחבר לאינטרנט ומשחק זה עדיין אותו דבר...... ממש מוזר שרק כשאני מחובר יש לי את הבעיה וכשאני מנותק ואפילו רצות לי מלא תוכנות ואני משחק זה רץ נורמאלי
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה התחלתי להשתמש בראם של G.SKILL שקניתי מאמזון ולפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי אחד מהסטיקים של הראם (8x2 gb 3600mhz) היה צריך להפעיל XMP כדי להגיע ל-3600MHZ שזה הרים את המתח מ-1.35V (שזה המתח שכתוב במפרט של ההראם) ל-1.364V בערך. בקיצור, אחרי חצי שנה נדפק אחד מהסטיקים ועכשיו אני צריך לשלוח להם בקשה ל-RMA כדי שיחליפו את הראם. בטופס מילוי לאחריות הם שואלים מה הלוח אם. הבעיה היא שאני משתמש בלוח אם שבתאוריה אמור לעבוד עם הראם בלי בעיות, ובפועל הרבה ממליצים להשתמש בראם ובלוח הזה יחד, אבל ברשימת לוחות תומכים וב-QVL של הלוח אם, הדגם הזה לא מופיע כי לא בדקו אותו. השאלה שלי היא אם יעשו לי בעיות על זה. יכול להיות שישתמשו בזה שהלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה של המחשב הוא לא נדלק. אין תגובה משום רכיב. הבעיה החלה באופן פתאומי, לאחר שהמחשב נכבה פתאום. לפני שזה קרה היו לפעמים מסכים כחולים במחשב. בהתחלה חשבתי שהספק נשרף. ניסיתי להחליף ספק ועדין כלום לא עבד. עכשיו אני חושב שזה הלוח אם הלך. המחשב בן 4 שנים. מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל עצה על מה לעשות לאחר שביצעתי CHKDSK לאחר שנתקלתי בבעיות בהארדיסק... הוא בקושי זז לי כשהרצתי סרטים, ללא יכולת להעביר מהארדיסק להארדיסק, בקיצור ההרדיסק כנראה הלך להתרסק. ביצעתי צ'קדיסק על C. כשהווינדוס עלה שוב, כל E שלי נעלם (בערך טרה בייט). כל מיני תוכנות שניסיתי כתבו לי שזה פגום, ולא באמת חידשו לי משהו. לא יכול להיות שזה פשוט מחק לי נכון? אשמח לעצות על איך לשחזר! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת של אספון דגם 900 ונגמר לי הצבע הצבעוני. המדפסת היא מדפסת להזרקת דיו וכל פעם לפני שמדפיסים היא בודקת את הכמות המדוייקת של הצבע ועכשיו, לאחר שנגמר הצבעוני, איני יכול להדפיס עוד דפים אפילו שהגדרתי שזה ידפיס רק בשחור לבן... אני לא רוצה צבועני אלא פשוט "לצלם" [סריקה והדפסה] כמה דפים ואני לא הצלחתי למצא דרך לגרום למדפסת לא לבדוק הפעם את כמות הנוזל הצבעוני או לעבוד על המדפסת ולגרום לה "לחשוב" כאילו קיים צבע צבעוני. למי שעדיין לא הבין - דיו שחור יש. אשמח אם תענו לי במהרה משום שזה ממש חשוב לי [חומר שסרקתי מקלסר שעל החומר הזה יש לי מחר בערב מבחן באוניברסיטה ואת הקלסר, היום, אני לא אוכל להשיג]. בתודה מראש, GSD.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שהבתי גם הסט וגם העכבר אמורים לעבוד עם אותו רסיבר (Unifying receiver) אבל זה לא מצליח. העכבר עובד רק עם המשדר שלו והסט עובד רק עם המשדר שהגיע איתו. מה צריך לעשות שהם יעבדו על אותו אחד? אני רוצה להשתמש במקלדת מהסט ובעכבר M705. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי תודה -
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אתמול עבדתי על המחשב, הוא נתקע לי כמה פעמים, ואח"כ התשחרר, אבל גם פעם אחת נפל ונתן מסך כחול. היום באתי לפתוח את המחשב, אחרי מסך הטעינה, אני מקבל כל הזמן מסך כחול והמחשב עושה ריסטארט עד אין סוף. הווינדוס לא עולה. מדובר במחשב ישן יחסית, windows XP HOME. דיסק קשיח של hitachi deskstar לוח אם של ABIT זיכרון 512MB ניסיתי להוציא את שבב ה-CMOS ולהחזיר. ניסיתי להגדיר מצב כשל ב-BIOS. ניסיתי להוציא את הזיכרון ולהחזיר. הווינדוס, מצידו, לא עולה. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Asrock Z68 extreme 4 כרטיס מסך:gtx460 וברצוני להפעיל את ה-virtue לפי מיטב הבנתי ה-virtu מאפשר בעצם להפעיל את הכרטיס היעודי וכרטיס המסך המובנה במעבד בעת ובעונה אחת כלומר לישומים שצריכים ביצועים, הכרטיס מסך יעבוד ועבודה רגילה כרטיס המסך המובנה יעבוד. כל מה שצריך לעשות זה לחבר את המסך ליציאה שעל הלוח אם וזהו. מערכת ההפעלה היא win7 64 bit. כל הדרביירים מותקנים ועובדים תקין כולל ה-virtu (לפחות כך נדמה) הבעיה היא כזאת, כאשר מחבר את המסך ללוח אם ומריץ משחקים הם זזים נורא לאט, כמובן שאם אני מחבר לכרטיס מסך הכל טס. כלומר ה-virtu לא עובד. ניסיתי את זה עם משחקים ועם ungine. ושום דבר לא גורם לזה שישומים שדורשים ביצועים יוכלו לעבוד מהכרטיס מסך המובנה במעבד. הגדרתי …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב נכבה לאחר פעולה כבדה יותר(ככה חושבת (לא נדלק אחכ אוטומטי) הוא עובד בכל התוכנות הגרפיקה ללא בעיה אבל כשאני מגיעה לתוכנות עריכת וידאו המחשב באמצע ייצוא/המרה מאפטר אפקט קרס לי מס' פעמיםזה מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8M מעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WDדיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 SC 2GB-5כ. מסך לאחר שחשבתי אולי הבעיה במאוורים עשיתי בדייקה בתוכנה SpeedFan אני מבינה שהמאורר של המעבד הלך (לא נותן לי לצרף צילום מסך) core 0:56c core 1:54c core 2:56c ולשלושתם יש אויר של אש השאלה איזה גודל אני צריכה להזמין למארז XClio A380 (מצורך צילום מסך) ובכ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך את עזרתכם, כי אין לי כבר כוח ואני זקוק מאוד למחשב תקין לצורך הלימודים. המחשב שלי בן 3 שנים: E8400 ללא המהרה וקירור סטוק MSI P7N SLI 4 GB RAM DDR 2 3 דיסקים קשוחים HD 4870 SAPPHIRE EZCOOL 500 W REAL יש לי WINDOWS 7 64 BIT SP1 עם כל הפאטצ'ים. הבעיה היא כזאת: המחשב נקפא ואחרי ריסטרט במסך של ביוס יש הודעה: Reboot and select proper Boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. עוזר רק כיבוי מחשב, ניתוק מהחשמל והמתנה של 5 דקות לפחות. בהתחלה זה קרה כאשר שיחקתי וחשבתי אולי זה חימום יתר או בעיות אחרות. עכשיו אני לא משחק וזה קורה כאשר אני פשוט גולש באינטרנט. הייתי היום ב GMAIL וניסיתי לשלוח מיילים. בהתחלה שמתי לב שFIREFOX לא הגיב …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, סתם עלה לי בראש... לפני כחודשיים ( בערך, לא זוכר מדויק ) התעוררתי וגיליתי שכרטיס המסך ולוח האם נדפקו. בכדי שזה לא יקרה שוב, החלפתי לוח אם ( ומעבד, ממחשב אחר בבית שלא בשימוש ), קניתי כרטיס מסך חדש וספק כוח איכותי של SEASONIC. הייתי בטוח שפה מפסיקות הצרות, רק בחיבור הראשון של הכונן הקשיח למחשב ( בעצם בהדלקה הראשונה ) הוא גם כן החליט למסור את נשמתו לבורא. מה הקטע של המחשב הזה? האם מדובר בצירוף מקרים? המחשב מחובר למתאם ( ל 3 חיבורים ), האם ייתכן וזה מקור הבעיה? סתם צירוף מקרים של 1 למיליון? :bash::bash::bash::bash:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! ישנה אצלי בעיה במחשב מזה זמן רב, שמדי פעם נמצאים אצלי ריסטרטים אוטומטים. בבדיקה בEvent Viewer נמצא כמה שדות שהופיעו כמה שניות אחר התקרית. לפני התקרית לא מצאתי משהו מלבד בעיה הנקראית Kernel Power שאומרת שהמחשב ביצע ריסטרט לא תקין... מצ"ב גם קובץ DUMP. והנה לפניכם: 1. BugCheck - idEvent-1001 - System - Provider …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולכם אז ככה, קניתי מחשב נייד חדש(מחודש) דרך EBAY. מדובר ב DELL PRECISION M4700. המחשב הגיע לפני כמה ימים ואני לא מצליח לגרום לו להתחבר לאינטרנט. פרטי המחשב: מערכת הפעלה: WIN7 64 PRO מתאם רשת אלחוטי: INTEL CENTRINO ADVANCED N6205 פרטי התקלה: - התחברות עם הכרטיס המובנה: המחשב מתחבר לרשת האלחוטית ויש סיגנל מעולה, אבל שום גלישה. גם לא ניתן להתחבר לראוטר. - כנ"ל עם מתאם חיצוני USB. - בחיבור קווי: גם אין כלום, והאייקון של החיבור(המחשב הקטן בסרגל למטה) מראה חיבור תקול. בין יתר הבדיקות שביצעתי עד עתה: פינגים ל 127.0.0.1, לראוטר, לגוגל מחזירים תשובות חיוביות. יש DHCP והמחשב מקבל כתובת לעצמו וגם רואה את הראוטר.(מקבל אוטומטית, וכן גם ניסיתי ידנית) חומת האש מנוטרלת. ניסיתי גם…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה של מסך כחול מלווה בריסטרט, במחשב הנייח שלי. נתחיל עם כמה פרטים על המחשב: לוח - MSI P965 NEO מעבד E6600 מערכת הפעלה WIN7 64bit הכל התחיל לפני כמה חודשים. המחשב החל להציג את המסך הכחול מלווה בהפעלה מחדש, או לעיתים פשוט קפא. בהתחלה חשבתי שמדובר בהתחממות של המעבד, ובדיקה הראתה שאכן הטמפ' גבוהה. החלפתי את המשחה הטרמית, והטמפ' ירדה לסביבות ה 45-50 מעלות, הבעיה עדיין לא נפתרה. התחלתי לעשות נסיונות לברר את הבעיה - החלפתי זכרונות (ווידאתי שהם תקינים), בדקתי שגיאות לדיסק הקשיח - לא נמצאו סקטורים פגומים. פירמטתי את המחשב ועברתי מוינדוס XP 64bit לוינדוס 7. במהלך התקנת מערכת ההפעלה הייתה לי שוב נפילה או 2, לבסוף הצלחתי להתקין את הוינדוס. גם הפו…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR. אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן. הכונן על SLAVE. איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-