תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב DELL חדש. חיברתי עם כבל HDMI לנקודה של HDMI 1 וגם ל 2 ועל הטלויזה כתוב אין אות בבקשה עזרתכם המפורטת. אני קלולס בעניין.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברושתי מחשב נייד של DELL - INSPIRION דגם כלשהו אין לי מושג היה בעיה המחשב נפל וכרגע נפגע הארדיסק המחשב לא עלה. והיה DISK READ ERROR ביצעתי בדיקות DIAGNOSTICS ובאמת הראה שיש פגיעה בהארדיסק ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וכדו' הארדיסק באמת היה דפוק. קניתי אחד חדש. חיברתי אותו למחשב איך שהמחשב מנסה לעלות אני מקבל שגיאה " no bootable devices- strike f1 to retry boot, f2 for setup utility press f5 to run onaboard diagnostics " ביצעתי שוב בדיקות DIAGNOSTICS והכל תקין ניסיתי בערך 4 דיסקים של וינדואסים שיניתי בהגדרות של ה BOOT שיעלה קודם מה CD ועדין שגיאה זהה כל הזמן אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב. אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600. את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב. http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf הבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר. זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב לשימוש משרדי\אינטרנט בחנות RSM , סניף ת"א - מפרט המחשב למטה. התקנתי עליו Windows7 ביט 32 עם כל העידכונים. אנטי וירוס חינמי של AVG. הוא עבד יום אחד ולמחרת קיבלתי מסך כחול והוא לא עלה יותר. :s05: נסיונות ההתקנה מחדש גם לא צלחו - נתקע בזמן העתקות הקבצים מה-DVD. כיביתי אותו מספר פעמים ובפעם החמישית הצלחתי להתקין מחדש. רציתי לציין שמרגע ההדלקה הראשון הכונן הקשיח עבד יותר ממה שנראה סביר (ומעט יותר רועש ממה שאני רגיל) גם כשהמחשב היה במצב IDLE - ז"א לא הרצתי שום דבר. עתה אני שומע את הכונן עובד בפולסים כל 7-5 שניות. הרצתי בדיקות של windows לזיכרון וכונן קשיח והכל תקין. מאז הוא נתקע לי שוב פעמיים-שלוש (מאט ונעצר ללא מסך כחול) אך איתחול ולעיתים restore ש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב פועל רק בסייף מוד בגלל בעיות עם הכרטיס מסך צריך לקנות חדש בנתיים אני בסייף מוד ואין את הדרייברים של הקול ואני ממש רוצה לראות תסדרות שלי מבלי לקחת תלפטופ להעביר לדיסק און קי את הסדרות ואז לחבר תמסך ללפטופ ולראות בו זה מעצבן ומסורבל ולוקח לי המון זמן בקיצור האם יש דרך להעלות גם תדרייברים של הקול בסייף מוד עם רשת? עוד שאלה קטנה: המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה כשיש לי 4 ראם ואם אני מוציא סטיק אחד אז המחשב עולה כרגיל הבעיה קוראת כל איזה שנה לאיזה כמה ימים ואז הבעיה תוקנה באורך פלא למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הולך פה יש לי מחשב יחסית טוב מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ asus p5ql-3 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest כל המשחקים החדשים כימעט עם זה MW2 ו thegodfather 2 רצים חרא ב godfather המשחק רץ על הגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 1680x1050 ומתי שמיסתובבים עם המכונית ה fps ירד מ 60 ל 55 במהירות!! והיה ממש תקיעה מתי שזה ירד,ב MW2 שמתי על אותה רזולוצייה הכל extra הכי גבוהה וגם שם שהיו הרבה יריות פיצוצים אש! ושהייתי רץ במקום עם הרבה קרח או אש המשחק היה מקרטע!! ממש איטי וה fps ירד מ 60 ל 35-45, המעלות ניראה לי בסדר מעבד במאמץ שתי הליבות 55 כרטיס מסך במאמץ 65 הארד דיסק 36 לוח אם 27 ו aux 41 יש בזה משהוא? דרייברים הכי מעודכנים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תודה שנכנסתם ושאתם מנסים לעזור. יש לחבר שלי בעיה מאוד גדולה במחשב, הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לכתוב: נתחיל מהמפרט הטכני של המחשב: לוח אם: SoyoUSA SY7VCA, תומך עד AGP x4 Chipset: VT82C694X (VIA) כרטיס מסך: NVidia GeForce 4 440MX שני הארד דיסקים, שני סידירומים (אין קשר אליהם, לכן אני לא מפרט) כרטיס טלוויזיה FlyVideo2000 כרטיס קול Genius Sound Value Maker 5.1 ועכשיו לבעיה, אני אסביר את המצב כאילו אני מתקין Windows XP מחדש: לאחר ההתקנה, הכל מוגדר בעזרת הדרייברים של XP. מתקין DirectX9, מפעיל DXDiag, הולך לטאב ה-Display, ולוחץ על Test Direct3D. קיימת תקלה, המחשב מציג את הקוביה, אך אינו מסובב אותה (בכל הבדיקות, DX7-9). מתקין דרייבר של NVidia, בניסיון של כ-5 גרסאות אחורה מהאחרו…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תמיד היה לי את הבעיה הזאת אבל ממש בקטן עכשיו זה ניהיה ממש בגדול למשל אני משחק דיאבלו 2 ורק במשחקים זה קורה כל משחק שהוא לא משנה ברגע שאני מזיז את העכבר אני שומע חריטות של הארדיסק ממש חריטות כאילו הוא חורט שם באבנים מיצריות .... הכרטיס מסף מותקן הכרטיס קול מותקן והעכבר והמקלדת תמיד מזוהים אוטומטית...הרעש בהחלט לא מהרמקולים ...הוא בא בפירוש מהארדיסק חריטה שמשגעת אותי אני לא יכול לשחק שום דבר ...ושוב זה קורה במשחקים בלבד רק כאשר אני נכנס למשחקים עצמם...ורק כאשר אני מזיז את העכבר אם לא אז הוא שקט .. :'(
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה קצת מטומטמת, אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית באשכולות קודמים..... אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף (WD 160G SATAII JS) בנוסף לדיסק קשיח (SAMSUNG 120G SATA) הקיים. איך אני מתקין אותו ומה אני צריך להגדיר כדי שה WIN XP SP2 יזהה אותו ? תודה מראש 8)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכל על המקסימום, 100% ניסיתי הכל, עידכנתי דרייברים, ביטלתי אפקטי שמע וכו' עדיין לא מבין מה הבעייה פה, זה לא היה ככה לפני. לוח אם: GIGABYTE Z390 GAMING X מערכת הפעלה Windows 10 עדכנית דרייברים כאמור עדכניים יש למישהו ניסיון עם זה? אולי יש אפשרות אולי לעלות מעל 100% כמו שיש בנגני מדיה (VLC למשל)?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם היום ניקיתי תמחשב של אח שלי פתחתחי אותו וסידרתי הכול והרדתי ככה 12 מעלות ! למי שרוצה לראות שיכנס לנשוא באוברקלוקינג וקרור ועכשיו לשאלה! כשאר ניקיתי תלוח אם מכול האבק שמתי לב לשורה של קבלים שמנים ונפוחים עם מעין כזה נוזל חום צהוב שהתיבש עליהם ליד המעבד תרשים (האפסים מסלמים תקבלים) חריצי ראם מעבד 0 0 0 0 עכשיו לשאלות! זה מסוכן? איזה נזק זה יכול לגרום ולמה? איך אפשר לטלפל בזה אם אפשר בכלל? ממה זה קורה? איך זה מתפתח ? והאם אפשר לזהות לוחות אם כאלה בעיות מהתחלה? (כי אם כן אני מחיזר תלוח לאיש שממנו קניתי תלוח הזה ורוצה לוח חדש!) יאלה תגובות בבקשה אנשים! יש לי גם תמונות של זה שאני כרגע מעלה אותם לשרת בקרוב אני יביא אותם…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם - ASUS H97-PLUS LGA1150, זיכרון - G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיס מסך - Gigabyte Radeon R9 290 4GB GDDR5 מעבד - Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II-620 רקע: המחשב חדש. נקנה ונבנה באוקטובר האחרון. אני משתמש בחיבור DisplayPort. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר בין 30 שניות ל-5 דקות משחק המסך כבה (כרטיס המסך קורס) ואני רואה את הדבר הבא: http://s9.postimg.org/yxxocdy3j/20150204_143354.jpg לאחר שזה קורה המחשב לא חוזר לקדמותו, וצריך לכבות אותו. לעיתים לאחר הדלקה מחדש לפני שעולה מערכת ההפעלה אני שוב מקבל מסך כזה וצריך לכבות שוב. אני משתמש בכבל DP עם 19 פינים (ללא פין מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אחרי פירמוט התקנתי דרייברים חדשים לכל מה שצריך, התקנתי שוב את הXP והכל... אבל משום מה נשארה הבעייה שהייתה לי קודם.. הרבה משחקים מפסיקים לעבוד אחרי כיבוי המחשב... פשוט כותבים איזה שגיאה כזאת שאפשר לבחור לשלוח דוח למיקרוסופט או לא לעשות כלום... ואז אני חייב להתקין אותם מחדש והם עובדים מצויין עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב.. וזה גם אחרי פירמוט! למישהו יש רעיום מה אני עוד יכול לעשות?.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בימים האחרונים התחלתי לשמוע שהמאוורר של המעבד עובד קשה. בדקתי את הביצועים של המחשב. אין שום דבר שפועל, כל היום הוא היה דלוק ללא שום תוכנה שעובדת. ע"פ בדיקה ב-speed fan נראה שכל הליבות של המעבד מתחממות ולכן המאוורר עובד קשה. אבל אני לא מבין את הסיבה לכך. מפרט המחשב: מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון ראם: 8 GB מערכת הפעלה: WIN10 כרטיס מסך: Nvidia Gforce 750i אשמח לעזרה בהקדם.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני פירמטתי אותו אחרי שפירמטתי הכנסתי את הדיסקט איתחול ולחצתי אינטר. אחר כך הכנסתי את הדיסק של ווינדוס 98 ולא קורה כלו , ההתקנה לא מופיע. בבקשה...תעזרו לי , איך אני יכול להתקים את הווינדוס.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מרשותי מחשב מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB 1TB SSD Samsung evo 840 ספק 750W לפני כחודש וחצי נשרף לי הלוח מסוג Gigabyte G1-Killer Assassin 2 כשאר ניגשתי לחברה KSP המחשב נשלח לתיקון והוחזרת עם הלוח של Asus ללא ידעתי. כמובן שבצעתי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (Windows 8.1 pro) וכל הדרייברים והעדכונים הכי חדשים. מאז הגעתו של המחשב עם הלוח הנ"ל אני חווה Freezing בוידאו מוזרם כלומר, הטעניה מסתיימת מהר והוידאו מתחיל לרוץ אבל במהלך הצפייה קיימים תקיעות אבל הסאונד ממשיך לעבוד כרגיל. אני מתשמש בגוגל כרום בגירסא הנוכחית Version 38.0.2125.111 m אין לי Flash כפול, חסמתי את הFlash הבנוי, ניקיתי כל הקצבי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי כבר קצת ישן אבל אין לי תקציב להחליף אותו. המפרט: מעבד: AMD Pheonom X4 9650 (דור ראשון) לוח אם: Gigabyte GA-MA790FX זכרונות: Patriot DDR2 2GB 400Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Radeon HD 5450 1GB ספק כוח: Antec 550W יש לי רק תקציב של 500 ש''ח להחזיר את המחשב הזה שיפעל כמו שצריך.. שיריץ קצת משחקים כמו Need For Speed אבל לא יותר מזה. חשבתי על להחליף את הזיכרון לזה: כ א ן יש לכם רעיון יותר טוב? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן ציפסט G33 עם כרטיס מסך וקול על הבורד win7 התקנתי כרטיס מסך נוסף ואני שוקל להתקין כרטיס קול Creative Labs Sound Blaster Audigy 4 Internal Computer Audio Sound Card PCI PC בכדי לשמוע מוזיקה באיכות יותר טובה 30$ כולל משלוח מה דעתכם ייתן ערך איכות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כל כמה דקות מופיע הודעה של עליית מתח ביציאת רכזת לא יודע מה זה אומר כך זה ניראה מצורף קובץ תמונה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה אתמול בלילה כאשר כיביתי את המחשב כרגיל. הוא כבה כרגיל אבל כאילו לא כיבה את החשמל שלו. ז"א המחשב סגור, המסך כבוי אבל יש חשמל. המאוורר עובד, הכונן הקשיח החיצוני עובד, אפשר לפתוח את מגירת הדיסק. אבל המחשב עצמו כבוי. לא עזר שום דבר שעשיתי כולל עדכון ביוס... רק להוציא מהחשמל. אבל גם אחרי יום שלם כשהחזרתי את החשמל הכל חזר לעבוד כשהמחשב עצמו כבוי. פרטי המחשב: I5 3570 MSI B75MA-E33 Samsung SSD 840 8 GB זיכרון Crucial Radeon HD 7700 אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שידרגתי חלק מהמחשב ( מעבד + לוח אם + זיכרונות ראם + SSD) התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי בדיסקים של הרכיבים החדשים עשיתי בדיקה בעידכון של הוינדוס שאין עידכון מסוים. ועדיין מופיע שחסר דרייבר ואין לי מושג מה זה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כל כמה דקות מתכבה לגמרי ונלדק מחדש. מתכבה ממש כמו שלוחצים על ה power כמו בקצר חשמל נגיד ואז נדלק מחדש לבד. מה זה יכול להיות ? גם בדקתי ואין קבצי mini dumps ? אז זה לא בעיית תוכנה או וירוס ? יכול להיות שמשהו בבית עושה לי קצר ומכבה את המחשב ? מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-