תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לאחר הפסקת חשמל פתאומית כשמדליקים את המחשב מופיע מסך הSETUP של הביוס וכשיוצאים מהמסך עם/בלי שמירה המסך מוחשך ומופיע הודעה NO SIGNAL חשבתי שכרטיס המסך הלך אבל זה לא מסביר את מסך ה SETUP של הביוס בכל פעם שמדליקים את המחשב איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וכלום לא השתנה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה של המחשב הוא לא נדלק. אין תגובה משום רכיב. הבעיה החלה באופן פתאומי, לאחר שהמחשב נכבה פתאום. לפני שזה קרה היו לפעמים מסכים כחולים במחשב. בהתחלה חשבתי שהספק נשרף. ניסיתי להחליף ספק ועדין כלום לא עבד. עכשיו אני חושב שזה הלוח אם הלך. המחשב בן 4 שנים. מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני פירמטתי אותו אחרי שפירמטתי הכנסתי את הדיסקט איתחול ולחצתי אינטר. אחר כך הכנסתי את הדיסק של ווינדוס 98 ולא קורה כלו , ההתקנה לא מופיע. בבקשה...תעזרו לי , איך אני יכול להתקים את הווינדוס.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם אז ככה, קניתי מחשב נייד חדש(מחודש) דרך EBAY. מדובר ב DELL PRECISION M4700. המחשב הגיע לפני כמה ימים ואני לא מצליח לגרום לו להתחבר לאינטרנט. פרטי המחשב: מערכת הפעלה: WIN7 64 PRO מתאם רשת אלחוטי: INTEL CENTRINO ADVANCED N6205 פרטי התקלה: - התחברות עם הכרטיס המובנה: המחשב מתחבר לרשת האלחוטית ויש סיגנל מעולה, אבל שום גלישה. גם לא ניתן להתחבר לראוטר. - כנ"ל עם מתאם חיצוני USB. - בחיבור קווי: גם אין כלום, והאייקון של החיבור(המחשב הקטן בסרגל למטה) מראה חיבור תקול. בין יתר הבדיקות שביצעתי עד עתה: פינגים ל 127.0.0.1, לראוטר, לגוגל מחזירים תשובות חיוביות. יש DHCP והמחשב מקבל כתובת לעצמו וגם רואה את הראוטר.(מקבל אוטומטית, וכן גם ניסיתי ידנית) חומת האש מנוטרלת. ניסיתי גם…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עקב הצורך לחדש את הרכיבים המשמעותיים במחשב שלי, החלפתי SSD והוספתי ראם במקום הראם הקודם SSD עובד מצויין אך כשאחרי שאני מרכיב את הראם, יש שגיאת מסך כחול, אך מציג את פרטי הראם בביוס כשאני מחזיר לראם הקודם, הכל עובד היטב. פרטים: מחשב TOSHIBA לוח אם בסיסי של אינטל (היכולת הרחבה של הלוח אם תומך עד 8GB ) ווינדוס 10 האחרון (ביוס מעודכן) הראם הקודם היה 4GB DDR3 1,333 MHz הראם החדש 8GB DDR3L 1600 MHz האם טעיתי במוצר המתאים? איזה מוצר הייתי צריך לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני נכנס לאיזה אתר בדפדפן גוגל כרום, לאיזה אתר חדשות שמפעיל וידאו עם קול, הוא משכפל לי את אותה הכרטיסייה אבל משתיק את הקול(עם סימן של רמקול מושתק בצד של הכרטיסיה) הוא עושה את זה בדרך כלל כאשר אני נכנס לכרום בפעם הראשונה, אבל לפעמים גם בתדירות יותר גבוהה באמצע הגלישה. ולפעמים הוא לא משכפל את הכרטיסיה, אלא פותח כרטיסיה חדשה אחרת בכלל של אתר אחר גם עם קול מושתק. זה נראה כמו וירוס לא? אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הסיפור? אני נתקל בזה בשתי תוכנות כשאני מפעיל אותם, התוכנות ניידות אך תקינות - נבדקו במחשב אחר. ניידות אחרות כן עובדות. ווינדוס 7 חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות רלוונטיות.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה בשלושה ימים האחרונים אני מקבל את ההודעה "סייר windows הפסיק לפעול" כל הזמן, אפילו בהפרשים של 30 שניות (כל פעם הוא עושה לסייר הפעלה מחדש). אין לי מושג למה זה קורה. יש לי את הויסטה 4 חודשים וזה אף פעם לא קרה לי. ההודעה יכולה להופיע לאחר סגירת המדיה פלייר, לאחר סגירת תקיית קבצים, סתם פתאום. יש לי ויסטה ultimate בעברית.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס רשת של המחשב שלי נהרס וקניתי חדש כיבתי את המחשב התקנתי אותו והכל היה בסדר הדלקתי את המחשב מחדש שוב פעם ואז איך שנגמר הרצת הוינדוס ובא לעלות שולחן העבודה יש מסך כחול והמחשב נופל ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח והמחשב עולה עשיתי שחזור מערכת ולא עזר, מה עוד עשיתי גם lest good configorisn restro {סליחה על השגיאות כתיב} וגם לא עזר הוצאתי את הכרטיס ורק במצב בטוח המחשב עולה מה עושים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה כל הזמן מערכת ההפעלה רצה ל PAGE FILE למרות שיש מלאה זיכרון בקושי 20% תפוס , " מאוחסן במטמון " הגיע ל 32GB משהו הזוי , אולי לבטל את ה PAGE FILE ? למה ה PF בנפח של 5 גיגה ? מחקתי את מאוחסן במטמון עם תוכנה RamMap אבל זה מעצבן .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לפני כשבוע התקנתי במחשב שלי את @bios של gigabyte הורדתי תעידכון של הביוס מהאתר שלהם קיצור לא הלך שם משהו עם העידכון והמחשב לא עולה כלל הוא רושם: Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000, Award software , Inc. Scanning BIOS Image in Hard Drive.... מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
The program can't start because OpenCL.dll is missing הדלקתי את המחשב וזה קפץ לי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לכרטיס החדש שקניתי... 6870 של ATI.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הרכבתי את המחשב החדש שקניתי והוא עושה לי ריסט כל 2 שניות. את המחשב קניתי בחלקים זכרון G.SKILL 2*1024 לוח אם P5B-E. מעבד E6600. עשיתי אתחול של הביוס וזה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? איך אני פותר אותה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב גיימינג חדש יחסית (כחצי שנה). זמן רב שהמחשב עושה בעיות בתצוגה של משחקים ואף בוידיאו לעיתים. הבעיות מתבטאות באופן של לאגים קצרים של חצי שנייה או פחות אך מתמשכים. רמת ה"לאגים" הללו משתנה ממשחק למשחק. אך ניכרת בכולם. דוגמא: במשחק heros of the storm כל תזוזת הדמויות והאפקטים נתקעות לשנייה או פחות. עליי להגיד שיש מחשב נוסף בבית על אותו רשת אינטרנט, שבו המשחקים והמדיה השונה פועלים כראוי. המחשב נשלח לתיקון פעמים, הוא עבר הרצה של כל הרכיבים במחשב, אך לטענתם לא נמצאה כל תקלה במחשב. האם מישהו עבר משהו דומה בעבר? או מישהו יודע איזה חלק במערכת עליי לבדוק או למה יכולה להיות קשורה הבעיה בתוך המערכת הכוללת? וכמובן האם ניתן לפתור אותה? תודה מראש וערב טוב CPU: Intel® Co…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני חייב שתעזרו לי יש לי מחשב כבר שנה ומאתמול כשאני ניכנס לאינטרנט ה cpu מגיע ל 100 או 90 % מה אנ י צריך לעשות זה מעט לי את המחשב רצחחחח ואין לי וירוס עשיתי סריקה יש לי אנטי וירוס kaspersky 6 והישתמשתי גם ב Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הרוגלות שהוא מצא וזה אדיין עדיש בבקשה תעזרו לייי.! תודה שמעון .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הורדתי את הגירסה הכי חדשה 4.37 אני מתקין זה מגיע ל100 אחוז של ההתקנה ונתקע הוא לא עושה פיניש להתקנה תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חלונות 10 של HP והוא רוצה לעשות עדכון BIOS. יש איזשהו סיכון לקבצים או לכל דבר על המחשב? הדגם הוא HP ProBook 440 G4.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר התקנת WINDOWS 98SE בלוח GIGABYTE 60XT שהחלונות עולה יש קובץ ב CONFI.SYS שמפעיל HIMEM I386 ומתקבלת הודעה שהמחשב לא יכול לבצע זאת כי יש לא בעיית מיפוי זיכרון.... חוץ מישה הכל עובד מצויין. מה משמעות הבעיה ומה הגורם לה ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במאמץ כרטיס המסך מגיע ל90 מעלות. במנוחה 78. משחקים כבדים קורסים אחרי כרבע שעה בגלל החום הזה כנראה, מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט התקנתי דרייברים חדשים לכל מה שצריך, התקנתי שוב את הXP והכל... אבל משום מה נשארה הבעייה שהייתה לי קודם.. הרבה משחקים מפסיקים לעבוד אחרי כיבוי המחשב... פשוט כותבים איזה שגיאה כזאת שאפשר לבחור לשלוח דוח למיקרוסופט או לא לעשות כלום... ואז אני חייב להתקין אותם מחדש והם עובדים מצויין עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב.. וזה גם אחרי פירמוט! למישהו יש רעיום מה אני עוד יכול לעשות?.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יותר הוא המחשב השני במפרט מחשבים שלי.. עכשיו פתאום הוא החליט שהוא נכבה איזה יום אחד ומאז שמנסים להדליק אותו הוא נדלק לשניה עושה רעש הוא עובד והכל ופתאום הוא נכבה ככה זה יכול להיות 20 אלף פעם מנסה להדליק הוא נכבה.. עכשיו אני חייב לציין שיש בעיה בכפתור הדלקה אך זאת לא הבעיה כי אפשר לתפוס אותו והוא ישאר בסדר אבל עדיין המחשב יכבה.. מזה יכול להיות !?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בא לשחק בהגה של גיים פורט אז אני הולך לבדוק שהגיים פורט שלי מותקן במהל התקנים וזה מה שאני רואה This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. עם סימן קריאה כזה... מה זה? הוספת התקני משחק לא עובדת בגלל זה... תודה רבה!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-