עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי. יש לי בעיה מעצבנת נורא כשאני צופה בYOUTUBE בסרטונים של 1080p. המעבד מגיע ועובר את ה-50% שימוש, העכבר נתקע במקום וה-performance של כל המחשב על הפנים עד שהסרטון נטען חלקית או במלואו. אני לא חושב שזה תלוי בRAM, אבל זה התחיל די מהתקופה ששדרגתי את הRAM מ8 ל16. האם אתם חושבים שזאת יכולה להיות בעיה? מערכת הפעלה WIN10. בהתחלה חשבתי אפילו שזה הבעיה במערכת הפעלה אז התקנתי WIN10 מחדש. לצערי לא עזר. ניסיתי לנגן את הסרטונים גם ב-Chrome וגם ב-Edge והבעיה נמצאת ב2 הדפדפדנים. כשהעכבר נתקע גם הסאונד נשמע מקורטע.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by iveco,

יש אתרים מסויימים שהמעבד שלי פשוט מתאמץ כאילו לא ממש מתאים להם , הוא אוהב יותר את גוגל דף ריק . צילום מסך G2020 : תסתכלו המעבד נע בין 25-35 אחוז בלי לגעת בכלום סתם שהאתר פתוח ! חקרתי וחקרתי וברגע שביטלתי את ה JavaScript המאמץ צנח כמעט ל 0 אבל לא היה ניתן לגלוש באתר . המחשב שלי אחרי פירמוט נקי ! ככה שהסיכוי לוירוס אפסי אתם יכולים לציין את המעבד שלכם ולעשות גם צילום מסך של מאמץ מעבד ב YNET ? ואז אני אוכל לעשות השוואה אם זה נורמלי או שהמעבד שלי זה סלרון בהסוואה .. תודה ,

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by asvg,

יש לי מחשב נייד מסוג toshiba satellite a300 שלא נדלק , ברגע שמדליקים אותו לא רואים כלום על המסך ,יש אור על כפתור הPOWER ועוד כמה נורות שנדלקות והמחשב עושה מן רעש [כמו חריקה חלשה] חלש ,נכבות הנורות ושוב רעש החריקה וחוזר חלילה , עם בטריה זה לא נדלק בכלל אבל שמחברים את המטען זה נדלק כפי שציינתי , מה יכולה להיות הבעיה ???תודה רבה על ההענות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Lakers24,

שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Ran21,

שלום, יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב מתחיל להידלק המחשב ואז לאחר כמה שניות הוא נכבה ונדלק שוב.. ושוב לאחר כמה שניות נכבה ואז שוב נדלק! מישהו יודע מה זה אולי? ספק כח? תודה

6. Started by yyy123,

המשחק למחשב הנוסע השמיני 2014 משחק טוב? איך המשחק? ויש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram, i5 6400 skylake יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Shakedwaiss1,

היי לכולם בשבוע האחרון אני רציתי להתחיל לעשות סטרימינג לערוץ היוטיוב שלי וגיליתי שאני צריך תוכנה מיוחדת המבצעת את זה, אני מצאתי את תוכנת OBS ששמעתי שהיא קלה ונוחה, לאחר שהתקנתי אותה, מופיעה לי ההודעה הזו: (ההודעה נמצאת בתמונה) מה עושים? אני צריך לטפל הזה כמה שיותר מהר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by guyafik11,

חייב עזרה אני מתחיל להיות מתוסכל, קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו : http://www.officedepot.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y50-70-59445661?aff=Zap&aff_a=1 את ההארד דיסק החלפתי ב-SSD 480GB של kingstone. מידי פעם המחשב מקבל shutdowns אוטומטית (אין שום מסך כחול אלא פשוט כיבוי מלא של המחשב בלי ריסטרט). זה קורה גם במשחקים וגם שאני לא במשחקים - או בקיצור רנדומלי. בדקתי טמפרטורות גם בזמן משחק ולא ראיתי בעיה מיוחדת נכנסתי לblue screen view וקיבלתי את זה : מצורפת תמונה. מקבל error שקשור ל- hardware שנגרם על ידי הקובץ ntoskrnl.exe עשיתי סריקה חומרה מלאה למחשב והוא לא מצא שום בעיה. כל הטסטים היו…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  9. שלום לכולם, היום הייתה לי הפסקת חשמל וכאשר הדלקתי את המחשב מחדש קיבלתי מסך שחור שסרק לי תחילה את הדיסק הקשיח אחר כך המערכת נכנסה כרגיל (שולחן עבודה + התיקיות) אבל עם ההודעה הבאה: windows נתקל בבעיה קריטית ויפעל מחדש אוטומטית תןך דקה. נא שמור את העבודה שלך כעת. אין לי גישה לאף תיקייה במחשב, (.ההודעה שמופיעה שאני לוחצת על תיקיה על הדסקטופ:. אין אפשרות לגשת להתקן, לנתיב או לקבוץ שצויינו. יתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה) אפשר רק ללחוץ על התחל וגם אז רק על הכפתורים: נעל\ החלף משתמש. לא ניתן להיכנס לאף תיקייה, אבל לצייר או למחשבון דרך ההתחל(ניסיתי לראות אם הכל חסום) אפשר. ניסיתי להיכנס דרך ה- safe mode כי ראיתי באיזה מקום שכדי לבדוק אם explorer.e…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by grimberg27,

שלום וחג שמח. יש לי בעיה קטנה לאחרונה.זה קרה לי בשני משחקים במחשב Slime rancher Unravel 20 דקות חצי שעה אחרי שאני במשחק חוזר לי המסך הראשי של הוינדוס והמשחק ברקע רץ, כאילו מוזער. בnba 2k16 לא הייתה בעיה. מה לדעתכם ? תודה. Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yyy123,

יש לי gtx 750 ti 2gb i5 6400 skylake 12gb ddr3 ram לוח אם h110 על איזה הגדרות גראפיקה יעבוד לי המשחק batman arkham origins? אני מתכוון לשחק על רזוולוציה 1024 כפול 768 או 1280 על 1024 הגדרות גבוהות?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  12. תקלה משונה: מחשב חדש יחסית (רוב הרכיבים בני כמה חודשים) שעבד ללא שום בעיה מיוחדת, עד שיום אחד, כנראה אחרי איתחול אוטומטי בעקבות התקנת עדכונים Windows, שני המסכים שמחוברים אליו לא הציגו דבר - שחור בלבד. כיביתי והדלקתי את המסכים, החלפתי כבלים ויציאות על כרטיס המסך, לא עזר. נראה שהמחשב עובד - מאווררים מסתובבים, הלד של הדיסק מהבהב, אבל אין כלום על המסך. חיברתי מסך אחד ליציאה של "כרטיס" המסך הפנימי, גם כלום. איתחלתי בכח, נראה שהמחשב עולה, אבל עדיין לא רואים כלום - אפילו לא מסך POST. ניתקתי את כל הרכיבים שאפשר בלעדיהם ווידאתי שכל השאר מחובר תקין. השארתי מחוץ לחשמל כחצי שעה לייתר ביטחון. לא זזה רוורס. WTF? איפסתי את ה- BIOS וניסיתי שוב. הידד! יש תצוגה ואפ…

13. Started by אין עוד מלבדו,

שלום, המחשב הנייד, אחרי שנה וחצי של טרטורים של עדכוני תכנה של ווינדוס, לא החזיק מעמד והחליט לקרוס. הוא נתן לנו שגיאה (0x000225) ואומר שצריך להשתמש בדיסק לתיקון המערכת. אממה, צרבתי דיסק, וגם עשיתי כונן פלאש, ואת שניהם הוא לא מעלה בבוט מיידי(את הדיסק און קי הבנתי שצריך להכין עם התכנה rofus על הגדרות gpt אבל זה עדיין לא עזר). נכנסתי למסך של בוטים, רק אין לי מושג מה אני אמור לכתוב לו כדי שיעשה בוט מהפלאש או מהדיסק. מישהו מוכן ברוב טובו לעזור לי? תודה רבה, וחג שמח. (חוץ מזה, הוא המליץ לי כל מני דברים, הפעלה במצב בטוח, דבאגינג, וכו', אבל הוא לאמ מצליח להיכנס לאף אחד מהם . לכן אני חושב שהאופציה היחידה היא עם הדיסק, כי המשפחה לוחצת לא להחזיר לנתוני בסיס מחשש לאיזו תמונה שלא גי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Shahar Meshulam,

קניתי פינת מחשב חדשה קומפלקט שחיברתי אתמול. הכל עבד רגיל אתמול רק לא היה לי אינטרנט בבית אז לא השתמשתי במחשב יותר מדי.. היום הכל היה רגיל, הצלחתי להתקין ביטדיפנדר ולבדוק דרייברים בזמן שאני מנסה לעדכן עברית כשפה שניה המסך משחיר והמחשב נכבה לרגע מסויים.. ואז התחיל מצב (יש לי חלון במארז) אני רואה את הווינדפורס של ה970 G1 דולק עם אור כחול והמחשב עושה רעש כאילו מתחיל לעבוד ואז מפסיק ואז שוב אותו הדבר ככה למשך זמן של איזה דקה עד שכיביתי אותו.. בדקתי חיווטים מבחוץ שהכל מחובר כמו שצריך. הדלקתי אותו שוב, הוא שוב עשה אותו תהליך פשוט עושה רעש כאילו הוא עולה ומפסיק עד שהוא מתייצב וממשיך להוציא סאונד לא ברור כל איזה כמה שניות ועדיין המסך לא עולה, כיביתי אותו כרגע לא נוגע ב…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  15. Started by eliran 23,

שלום לכולם, בימים האחרונים ללא שום שינוי שבצעתי במחשב הרמקולים החליטו לעבוד, חשבתי בהתחלה שהם עשו את שלהם (כמה שנים טובות) אך הופתעתי להיווכח שהם עובדים חיים ובועטים. חיברתי את הרמקולים לנייד ומוציא שמע מצוין. בדקתי אם יש בעיות אולי בדרייבר של כרטיס הקול ונראה שתקין, לכן הברירה היחידה שנשארה לי (ואולי אני טועה תקנו אותי) היא שכנראה שכרטיס הקול הלך. אני רוצה בעזרתם לוודא שזה מקור הבעיה. חיברתי ליציאה האחורית (לירוקה - למעשה ניסיתי בסוף בעולם) - אין שמע. ניסיתי לחבר בחיבור הקידמי בכונן - אין שמע. מצ"ב מפרט מחשב + מסך התקנים + צילום שגיאה תודה, וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. הדפדפן עדכן את עצמו לגרסא הכי עדכנית עכשיו אני לא יכול לפתוח לינקים בלשונית חדשה או בחלון חדש לא יכול ללחוץ BACK ללכת אחורה לעמוד קודם לא יכול ללחוץ בדפדפן ולהכנס לאופציות של הדפדפן עצמו בפינה הימנית למעלה שום דבר לא מגיב פשוט הרס כמעט הכל. מה זה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אחרי שעות רבות של התעסקות בנסיון לתקן את המקלדת החדשה שלי שקניתי בארה"ב הרמתי ידיים בגדול הבעיה היא שמקש "H" במקלדת אינו פועל ולפעמים אחרי כמה לחיצות זורק רצף אינסופי של תווים שונים בגדול מחפש מעבדה שתוכל לעזור לי עם מקלדת שכזו!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. קניתי כרטיס מסך חדש לגמרי PC EXPREES 16X 2.0. לפני זה היה לי כרטיס אחר שעשה מסכים כחולים. כאשר שהרכבתי את הכרטיס מסך החדש המחשב התחיל לקפוא ולא לזוז. איך אני פותר את הבעיה הזאת שהמחשב לא יקפא כאשר אני שם לו כרטיס מסך? ממה הבעיה הזאת יכולה לנבוע?

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by Judah93,

חג שמח לכולם, בזמן האחרון שמתי לב להבדל ביצועים גראפיים בין מחשב שאמור להיות כביכול חלש יותר משלי: i5 דור שני + GTX 560 + 8 GB DDR 3 1600 לעומת המחשב שלי: i7 2600 + GTX 970 + 16 GB DDR 3 1333 הבדלי הביצועים מסתכמים בריצת המשחק בצורה לא "חלקה" אף כי כמות ה FPS המצויינת אצלי במשחק גבוהה יותר מאשר המחשב השני, שנינו עובדים עם SSD עבור מ"ה ו 7200k עבור המשחקים, עשיתי Benchmarking לכרטיס המסך והוא נראה תקין, נראה לי שחשוב לציין בנוסף שב Benchmark, לקח לכרטיס המסך חצי דקה בה עבד בצורה נוראית ולאחר מכן משהו השתנה פתאום והוא התאים לתוצאות המצופות ממנו. שכחתי לציין, מערכות ההפעלה זהות, Win 10 64bit אשמח מאוד לעזרתכ…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by yyy123,

כאשר נכנסתי לאתר can you run it הסתכלתי בהגדרות המומלצות של המשחק, וראיתי שהיה מסומן ב-v ירוק את ההגדרות המומלצות של המשחק GTA V אז מה זה אומר? איך המשחק ירוץ אצלי במחשב? איזה הגדרות?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Santa ^^,

היי, יש לי מעבד i5 4570, והוא תמיד בסביבות ה20 אחוז מאמץ גם כששום דבר לא רץ. בדקתי בresource monitor והעבריין הוא system interrupts. ניסיתי כל מני דברים ולא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולםלא מזמן קניתי מחשב נייד חדשמעבד i7-6700hq 8giga וכרטיס מסך invidia 960m 4gigawindows 10ויש לי בעיה בכמה משחקים, בעיקר במשחקי רשת, שיש הרבה סקילים או שעומד לקרות משהו, המסך נקפא פתאום ל2 שניות ואז משתחרר, זה קורה מידי פעם ולפעמים מופיע סתם ככה במשחק . אני משחק עם משטח קירור , והכרטיס מסך שלי מעודכן.שאני הולך למנהל המשימות ולביצועים, אני רואה שבאותו רגע נתון, המעבד מגיע ל100 אחוז שימוש בדרך כלל הוא באזור ה 50 אחוז, ובאותו רגע קופץ ל100 וחוזר ל50.האם יש לזה פתרון ואפשר לעשות משהו עם זה? או שהמחשב פשוט לא עומד בעיבוד הגרפי של המשחק? הוספת זכרון פנימי עלול לעזור? מישהו נתקל בבעיה מסוג זה בעבר?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  23. Started by vice,

שלום, קשה להסביר את הבעיה הזאת על ידי כמה מילים אז אני אסביר ככה: בתקופה האחרונה יש לי בעיה במחשב שאני בערך חושד שהיא נובעת מהספק כוח אמנם יכול להיות שלא. האינטרנט מגיע למחשב על ידי כבל ולא WIFI (לידיעה) וכל X זמן (כל הזמן משתנה גם) פתאום עובר לי ל "undefined network no internet access " ניסיתי כל מדריך שהיה על זה באינטרנט כמעט.. בסופו של דבר אני "מתקן" את זה על ידי זה שאני עושה דיסייבל ואז אינייבל המון המון פעמים עד שזה חוזר. בנוסף לפעמים המקלדת מפסיקה לקבל מתח כלומר מקיש על משהו - זה לא עובד ואז אני שומע צליל של חיבור USB וזה חוזר לעבוד. אז אני משער שזה נובע מהספק כוח.. האם יש דרך לבדוק לפני שאני קונה\ שולח לתיקון? האם יש לכם המלצות לחנויות תיקון א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by eyalel,

מדובר בלפטופ בן כמה שנים, מעבד Dualcore 1.86 זכרון ddr2 ram 3giga, וכונן קשיח SSD 128 kingstoneבן שנה מה הסיבה שהמחשב בקושי מגיב לפעמים יכול להיות שהכונן קשיח יש בעיות? הוא עדיין באחריות. או שזה נורמלי לגיל הלפטופ (עייפות החומר) מותקן עליו אנטי וירוס וחלונות 7 עם מקום פנוי של 15 ג'יגה מתוך 120. לא מריץ עליו יישומים חוץ מקצת אופיס היו ימים שהיה מריץ בקלות אוטוקאד וVS. שווה לקחת את הכונן לחנות שקניתי מהם? KSP.

דיונים חדשים בפורומים