עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי,לפעמים אני מריח קצת ריח שרוף שמגיע מהכונן, ריח לא חזק. פתחתי את הכונן וראיתי שם משהו שאני לא בטוח לגביו, יש סימנים שכאילו זה נשרף קצת, אני לא זוכר אם זה היה ככה. מישהו יודע איזה חלק זה? ואיך זה קרה? והאם אני צריך ללכת לתקן או להחליף אותו?תודהצרפתי תמונה (אני לא יודע איזה חלק זה). רואים שם שזה נמס מהחום.. .http://up402.siz.co.il/up1/fzyxukcny3j2.jpg

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by tamir6066,

הי, לאחרונה המחשב שלי(מפרט בצד) נתקע ומראה מסכים כחולים,בחלק מהמשחקים מסך כחול וחלק סתם נתקע.(קורה רק במשחקים) מה לעשות? יש לציין שהוספתי זיכרון ,לא יודע עם קשור בגלל שחרי ההוספה המחשב עבד מעולה כשבוע. והוא גם לא מתחמם. יש מצב שאחד מהזכרונות תקולים? תודה(:

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  3. יש לי פלאפון מדגם c2 של נוקיה ובתוכו כרטיס זיכרון מיקרו, ויצרתי לפני הרבה זמן סיסמא לכרטיס בפלאפון נוקיה ועכשיו כשרציתי לפתוח אותו שחכתי את הסיסמא, ואני לא מצליחה להזכר בה. הכרטיס לא נפתח לי בשום צורה אחרת לא דרך קורא כרטיסים ולא בשום צורה. אשמח לדעת אם יש איזשהיא דרך לשחזר את הסיסמא של הכרטיס או לאפס אותה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by coperl,

נתקלתי בבעיה מוזרה בשלושה מחשבים. כרטיס הרשת עובד טוב כל עוד יש 3 בארים ומעלה, אבל אם יש 2 בארים ומטה האינטרנט לא עובד. או זהוא לא מצליח להתחבר, ואם הוא מצליח הגלישה לא עובדת כלל או עובדת מאוד מאוד חלש. ניסיתי בשלושה מחשבים שונים, האחד של דל השני של לנובו והשלישי של סמסונג. והבעיה היא בכולם. בנוסף לפחות באחד מהם (הסמסונג) הכרטיס עובד טוב גם בקליטה חלשה בוינדוס 7. השניים האחרים ניסיתי בלינוקס, ואמנם לא היה בעיה בגלישה עצמה, אבל לפעמים יש בעיה בהתחברות. ניסיתי גם עם כרטיס רשת חיצוני, ואז הוא מתחבר חלק, אבל בפחות משני בארים הוא לא גולש או גולש מאוד לאט. האם זה באג מוכר של וינדוס 8?

5. Started by music2020,

שלום ... לאחר קצת פחות מ 3 שנים התפוצצו לי הקבלים על הכרטיס מסך שהיה geforse 8500gt ddr2 hdmi יש להגיד ז"ל או לנסות להחליף קבלים ??? לוח האם שלי הוא GA-EP43-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#sp אשמח לקבל המלצות על כרטיס מסך טוב לא משוגע במיוחד מאחר ואני כמעט ולא משחק וכמובן אני יותא מאשמח אם מישהו יפרט לי איזה סוג של כרטיס מסך עליי לחפש PSI EXPRESS....? DDR 2/3 כמה זיכרון מה כל אחד מזה אומר בדיוק ואיך אני יודע אם זה מתאים ללוח האם תודה

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. יש לי לוח אם P3 ישן, שתמיד באיתחולו\הדלקתו יש המתנה של 2 דקות עד שמתחיל לטעון את הקבצים. (כנ"ל גם כשלוחצים F2 להגיע לביוס) אני מניח שצריך לאפס את לוח האם. ובכדי לאפס קראתי כאן שיש דרך להסיר את הבטרייה ולהחזירה לאחר כמה דקות. אבל אז מה? מה עם כל ההגדרות? הן חוזרות לבד? צריך דיסקט כלשהו?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. איזו בעיה מתסכלת מתסכלת כי אני אל יודע מה גורם לה, או איזה חלק לא עושה את התפקיד שלו כמו שצריך. אני רק מקווה שזה לא ה HD, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שיש בו :'( בכל אופן, חזרתי ממסיבת רשת אצל חברים, המחשב שם עבד בסדר גמור. בדרך חזרה, הפילו לי את המחשב על משטח קשה. אני לא ראיתי את הנפילה, אבל אני מניח שזה היה דיי בחוזקה, כי ה front עף מהמחשב אפילו O_O אבל למראית עין לא קרה שום דבר. חיברתי את המחשב, הוא עבד, טען את ההתחלה, אבל בקטע שהוא אמור להעלות את הווינדוס, פתאום המסך נהפך להיות שחור (לא שחור כמו שהמסך נכבה, פשוט הוא לא אראה כלום). נסיתי עוד כמה פעמים וזה לא עבד. נסיתי להעלות את חלונות ב safe mode, וזה נעצר באמצע. ובפעם השניה ב safe mode, זה הגיע את מסך הטעינה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. החלטתי לשדרג את המחשב שלי בעל לוח אם MSI 945gzm3 v1.0 בכרטיס מסך פשוט ישן וזול כדי לשדרג מעט את הביצועים הנמוכים עד בלתי אפשריים של כרטיס המסך המובנה. רכשתי ביד 2 כרטיס מסך 7600Gs PCI-E עם קירור פאסיבי של לידטק. הוספתי את הכרטיס שעובד עם כבל DVI וחיברתי אותו למסך אך שום תמונה לא עלתה גם לא מהביוס. שיחקתי עם הכניסות במסך אך ללא הועיל. שיחקתי עם הגדרות הביוס כך שכרטיס המסך הפנימי יפעל רק במידה ואין כרטיס מסך חיצוני וכרטיס המסך הפנימי פעל וקיבלתי תמונה דרך כבל ה D-sub. כשעלה הווינדווס הוא זיהה את כרטיס המסך החדש ולאחר שהתקנתי לו דרייברים הוא נתן חיווי כאילו הוא עובד תקין. עם זאת לא משנה אילו הגדרות ביוס ניסיתי לא הצלחתי לקבל שום תמונה דרך כרטיס המסך וכבל ה DVI. חשדתי שזה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, קיבלתי מחבר כבל בשביל השלט של הטלויזיה שבמחשב. החיבור של הכבל שבור. לכבל חיבור כמו של רמקולים כזה. אממממ... אני לא בטוח איפה אפשר לקנות כזה כבל. אם מישו יודע שיגיד בבקשה זה יכול לעזור גם אולי. רציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה אולי... קישור לתמונה: http://www.k-soccer.co.il/IM000180.JPG תודה לעוזרים יונתן

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המסך הכחול שמתאר את התקלה בקובץ המצורף. תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי הארד דיסק 80 גיגה עם 8 מגה זכרון. התקנתי אותו במחשב פנטיום 3 והוא מזהה אותו ואני רואה אותו בביוס והכל בסדר מהבחינה הזאת אך המחשב עובד מאוד מאוד מאוד לאט... ובלי ההארד דיסק הוא עובד שוב בסדר... הלוח אם הוא של גיגהבייט .. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by amirn,

היי המחשב נכבה לי באמצע שהייתי באינטרנט, ומאז הוא לא נדלק שמדליקים אותו מקבלים ציפצוף של כשנייה, שקט של 2-3 שניות ושוב ציפצןף של שנייה.... שקט 2-3 שניות וחוזר חלילה על המסך רק כתוב שאין סיגנל ולבדוק את החיבורים.... ניסיתי ללחוץ את כל הכרטיסים פנימה ולחזק חיבורים.... אבל כלום מדובר במחשב די ישן רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by drunk,

DVD LG פנטיום 3 1G לוח אסוס CUV4 ערוץ נפרד WIN XP SP1 הבלאגן: במחשב מקביל בעל תצורה כמעט זהה כולל אותה מערכת הפעלה (של חבר שלי) ה-DVD עובד מצוין במדיה פלייר וב-POWERDVD4 XP. ואצלי הוא עושה בעיות שנראות כאילו מדובר שחסר קודק הנה הסבר לקריזה שלי שתי התוכנות נראות כאילו מחפשות להטעין את הסרט אבל לא מצליחות באחת מהם ב-POWERDVD שומעים רק את הקול של הפתיח וזהו בלי תצוגה חשבתי אולי הכבל IDE דפוק אז החלפתי בחדש ולא עוזר עידכון ל-DVD אין זמין תותחים יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tovtov,

שלום, סוף סוף קניתי מחשב חדש (בחלקים), ואני מתכוון להרכיב אותו בסוף השבוע הזה. המחשב כולל: מעבד AMD3000 - VENICE לוח אם - FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - 512M דיסק קשיח - WD 160G sata2 כרטיס מסך - GIGABYTE X700 PRO צורב - NEC 3520 מארז - Chenbro PC61163 Black Sirtec 310W Case פעם ראשונה בחיים שלי שאני הולך להרכיב מחשב. יש לכם המלצות וטיפים להקל על המלאכה, מהניסיון שיש לכם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום ,קניתי מחשב לפני כחצי שנה אך התקלה קיימת כבר כמעט מההתחלה אבל עכשיו היא מחמירה המחשב הוא E8400 4GB Raedon HD3850 256Mb לוח אם Gigabyte EP43 DS3L ספק כח נראה לי הוא הבעייה אבל לא בטוח Hiper HPU-4S425 מארז אם חשוב זה centrium 590 cooler master עכשיו התקלה היא כזאת ,אני מדליק את המחשב משתמש בו כמה זמן ופתאום המסך קופא היא אפשר להזיז כלום חייבים להדליק מחדש לאחרונה כל פעם שהוא קופא אני מדליק אותו מחדש אך שום דבר לא עולה על המסך ורק לאחר חצי שעה של ניסיונות המחשב חוזר לפעול מישהו יודע מה הבעיה?? תודה רבה אם מישהו מצליח למצוא אני חושב אולי בעיה של חום למרות שלא אמור להיות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כאשר המחשב עולה ומגיע למסך בוט של הווינדוס (השחור שכתוב ווינדוס בגדול ויש פס נע שטוען) אז המחשב ממתאתחל מחדש לפני זה בטעינת החומרה מופיעות ההודעות הבאות: "serial ch0 master : No Device seriall ch1 master : No Device" עזרה בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חברים, קיבלתי מחשב חדש וביצעתי עדכון ביוס דרך האפליקציה @BIOS שהגיעה באפליקציות של הלוח אם שלי ( gygabyte A320-S2H V2) מגרסת ביוס F2 לF32. העדכון בוצע בהצלחה והווינדוס עלה והכל היה בסדר. אחרי ריסטרט נוסף במהלך היום קיבלתי הודעת eror שיש קבצים פגומים או משהו כזה והווינדוס יתקן אותם...ומאז לא קרה כלום..ביצעתי מאז כמה ריסטרטים - כל פעם זה מגיע למסך העליה של הווינדוס 10..יש את העיגול נקודות המסתובב הזה שמראה שהווינדוס טוען..וזהו הוא ממשיך להסתובב לעד ולא קורה כלום. הביוס עולה כרגיל כשאני מנסה להיכנס אליו...וגם הכנסתי קובץ גיבוי על המחשב של הביוס הקודם לפני העדכון...יש דרך להגיע אליו או פתרון אחר שאתם מכירים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by Hilik Golan,

במסך כחול מופיעה הודעה על נעילה של BIT LOCKER וה KEY CODE אך לא ניתן להזין אותיות אלא רק מספרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני ממש יכול לסכם את זה בכמה מילים. כשאני מדליק את המחשב יש לי כמות מסויימת של מקום פנוי בכונן מסויים ואחרי כמה שעות הוא יורד ל-0!! וכל זה בלי שאני מוריד דברים או מתקין וכו' וכו'. מישהו יכול להציע לי מה לעשות? למישהו יש בכלל מושג מדוע זה קורה ובמה מדובר? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  20. שלום חברים, מישהו מסר לי דיסק שנפגע קשות (לא פיזית אבל מושבת לגמרי), התוכנות הרגילות לווינדוס כמו רסקיוV לא עזרו הרבה. השאלה האם מישהו מכיר תוכנת קוד פתוח מקצועית שתעשה לי שיבוט כל מה שיש שם, אני משתמש בלינוקס (במחשב של העבודה) אז עדיף שיהיה תוכנה ללינוקס. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by VooDoo3,

שלום אנשים , יש לי עכבר Microsoft - Wheel Mouse Optical שקניתי לפני כחודשיים . מההתחלה הוא התחיל לזייף - לרקד קלות על המסך , לסרב לעזוב נקודה מסויימת - רק לאחר משיכה חזקה של העכבר לכיוון הרצוי הוא מואיל בטובו לזוז וכו' ... חשבתי לתת לו זמן "להתרגל לשטח" אבל נשאר בשלו .. :AR15: התופעה קטנה כאשר אני על משטח בעל צבע אחיד אבל כאשר המשטח צבעוני אין לי סיכוי לשלוט על העכבר . הורדתי את הדרייברים הכי חדשים , וזה עדיין לא עוזר , מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי לפטופ LENOVO G-555. רציתי להתקין לינוקס ולכן יצרתי מחיצות עם התוכנה של WINDOWS. כשסיימתי להתקין לינוקס המחשב לא עבד. תיקנתי את הבעיה עם G-PARTED אבל אז גיליתי שהWINDOWS לא עולה לי, משהו נפגע. ניסיתי כלי אחר בשם MINI TOOL ומחקתי לחלוטין את כל המחיצה של C ויצרתי אותה מחדש, אבל לא הייתה לה אות. בגלל הסיבה הזאת תוכנת השחזור המובנית בלפטופ לא ידעה לאן לשחזר את המערכת ולכן התהליך נכשל. פניתי לMINI TOOL בכדי לשים אות לכונן החדש, שיהיה C וכך אוכל לשחזר את WINDOWS, אך האופציה אפורה. וכעת אני לא יכול לשחזר את WINDOWS, הלינוקס עובד מצוין (כותב מUBUNTU 12.04 עכשיו).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה עושים? אגב,הדיסק שבור,כנראה. הוא בלט החוצה קצת והכנסתי אותו כי חשבתי שאם הוא יחזור פנימה אני אוכל לפתוח את הכונן,אבל לא. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  24. ניתקתי את הכרטיס מסך אחרי שהתברר לי שהוא מאט את המחשב אחרי שניתקתי ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק לשניה או שתיים ומתכבה ונדלק ונכבה וחוזר חלילה והוא לא מצליח להידלק, ניסיתי לחבר חזרה את הכרטיס מסך והוא עדיין לא עובד מישהו יודע איך לעזור לי? אגב ראיתי כזה בעיה בארכיון של הפורום אבל זה לא פתר לי את הבעיה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הגיע אלי לא מזמן דיסק קשיח חדש SEAGATE 40GB התקנתי אותו במחשב והוא עובד מצויין , השאלה היא כזו - איך אני יכול לדעת אם הוא 7200RPM או 5400 ? ניסיתי לבדוק דרך SANDRA אבל זה לא רשום שם , זה גם לא רשום על הדיסק הקשיח עצמו ...... :

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.