תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב לכך, שבימים האחרונים, מאז שניקיתי את פנים מארז המחשב שלי מאבק, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, מופיעה לי הודעה על "עליית מתח ביציאת הרכזת": כאשר אני לוחץ על הסמל שבאיזור ההודעות, מופיע לי החלון הבא: לאחר זמן מסויים, ההודעה נעלמת כלא הייתה, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המחשב שלי למצב שינה. יצויין כי כל ההתקנים שמחוברים ליציאות ה-USB שבמחשב שלי מזוהים (עכבר ומקלדת מחוברים ליציאות בלוח האם. מדפסת, מצלמת אינטרנט, אוזניות + מיקרופון ומכשיר אל פסק מחוברים ל-4 היציאות של כרטיס ההרחבה USB 2.0 [כרטיס די ישן]). מה יכול לגרום לבעייה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם לנובו flex 3, ווינדוס 10, ומדי פעם כשאני סוגר את מכסה המחשב, ופותח אותו בחזרה לאחר כמה זמן, המסך לא נדלק, ויש להפעיל את המחשב מחדש על מנת שהמסך יחזור לעבוד. המחשב מוגדר להיכנס למצב שינה כאשר אני סוגר את המכסה. כשהבעיה מתרחשת המחשב יוצא ממצב שינה, אבל המסך נשאר במצב שינה ולא נדלק. כלומר, המאווררים של המחשב נדלקים, שומעים את הכונן מתחיל להסתובב, אם אני מקיש על המקלדת אז שומעים רעשי מערכת, ובנוסף אם יש פנקס רשימות פתוח, או פתקים נדבקים על שלוחן העבודה, אז כשהמסך חוזר לעבוד אני רואה סתם אותיות שנכתבו בפנקס, שזה בגלל המקשים שלחצתי עליהם כדי להעיר את המחשב כיוון שהמסך לא נדלק. כלומר, המחשב מקבל הוראה לחזור לעבוד, אבל המסך נש…
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בעזרתכם המלומדת בבעיה שקיימת לי מאז שקניתי את המחשב (בערך חודש). לאחר שחיברתי אותו הכל רץ מצוין, אבל ברגע שעזבתי את המחשב, ולאחר מכן חזרתי, המחשב שהיה במצב ספק שינה ספק רק מסך מנותק(היה רעש שהמחשב פעיל, אולי רק המאווררים של המארז), לא הגיב לשום דבר. לא נגיעה על העכבר מקלדת כיבוי והדלקת המסך. לאחר שעשיתי ריסטרט כפוי, המחשב נהיה איטי משמעותית, לקח לו מלא זמן לפתוח את היוזר של הווינדוז ולהעלות הכל(יש לציין שלפני הבעיה המחשב רץ במהירות מטורפת!), ברגע שנפתח הכל הגיב לאט וכל תוכנה נתקעה שעות במצב של not respond. לאחר ששוב ניסתי לעשות ריסטרט דרך המערכת הפעלה, חזרה אותה בעיה והאיטיות לא עברה. לקחתי את המחשב לבחור שהרכיב לי אותו כדי שאולי יפענח את הבעיה,…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי נייד של DEEL דגם M6500, מישהו יודע מהם צרופי המקשים של FN+ מקשים נוספים ומה הם עושים?.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם RAM במהירות 2133, כשאני בודק בתוכנות כמו CPU-Z המהירות המוצגת לי היא 1067, קראתי באינטרנט והפעלתי בBIOS את פרופיל הXMP, בBIOS אכן כתוב 2133 אבל כשאני מגיע לווינדוס תוכנות הבדיקה מציגות 1067, עזרה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של דל שכבר יצא מהאחריות (בן 3.5 שנים) אבל תפקד בצורה מעולה ובאמצע שימוש שגרתי נכבה ומאז לא מגיב. שמתי לב שהשנאי של המטען נכבה גם הוא ומכיוון שיש לחברה שלי לפטופ דומה ניסיתי את המטען שלה אך ברגע שחברתי אותו גם השנאי שלה נכבה. ברגע שניתקתי את המטען מהשקע וחיברתי חזרה הוא חזר לעבוד, כנראה שהמחשב מקצר. ניסיתי אותו הדבר כאשר הבטרייה לא מחוברת אך המטען שוב נכבה. לפי התיאור למעלה אפשר להבין מה הבעיה או זה יכול להיות כל דבר? אם כן מה לדעתכם העלות של תיקון המחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד asus zenbook והעכבר מרגיש לי רופף. צירפתי סרטון שממחיש. יש לציין שנקנה מksp והם אומרים שלא קיימת תקלה למרות שאין סיכוי שהעכבר אמור להיות ככה. אשמח לשמוע את דעתכם. ואם מישהו מכיר את הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N56VB , המחשב מגיע עם מטען/ספק חיצוני. לאחורנה מתרחש המצב הבא: אחרי שהמחשב עובר למצב שינה ונמצא במצב זה זמן מה, המחשב מפסיק לזהות את המטען ולהטען (נורית החיבור לחשמל אינה דולקת במחשב). לאחר שהמחשב מתעורר הוא עובד על הסוללה ולא מזהה את המטען, גם כאשר אני מנתק את המטען מהמחשב ומחבר מחדש. כשאני מנתק את המטען מהחשמל, כעבור מספר רגעים המחשב מזהה את המטען, עובר לטעינה וחוזר לסוללה (כנראה כי המטען נפרק - עדיין לא מחובר לחשמל). לאחר חיבור בחזרה לחשמל המטען טוען את המחשב בצורה תקינה. כאשר המחשב פועל ולא במצב שינה, המטען לא מתנתק. לדעתי מדובר בבעיה כלשהי במטען ולא במחשב, אבל אין לי בסביבה מטען אחר כדי לוודא זאת. למ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה החלטתי לשדרג את הזיכרון ורכשתי DDR 3 4gb של קינגסטון דגם KVR16N11S8/4 . כאשר אני מנסה להפעיל אותו יחד עם הזיכרון השני המחשב לא עולה , כאשר רק הזיכרון החדש של קינגסטון מחובר המחשב כן עולה . לוח אם מסוג גיגבייט H81 וזיכרון Hynix בנוסף צירפתי את המפרט המלא , יש לציין שאת המחשב רכשתי לפני כשנתיים . נאמר לי שכיוון שמדובר באותו סוג ושניהם עם אותו cl / voltage/מהירות וכו' לא צפוים להיות בעיות... יש משהו שאפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה או שפשוט להחזיר את הזיכרון ולנסות לקנות זיכרון מאותו חברה ? תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל. יש לי מעבד i3-4170 4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן hp compaq dx7300 microtower שהפסיק לעלות (לוח אם של hp לא מצאתי איפה כתוב הדגם) בכל פעם שאני פותח אותו אני מקבל את המסך המצורף וכמובן שלא ניתן להיכנס לBIOS ולא כלום (למרות שהוא מזהה מקלדת לפי הנוריות) ניסיתי מספר פעמים לאפס אותו על ידי לחיצה על הלחצן של cmos במשך 5-6 שניות ולא עזר, כמו כן ניסיתי לאפס שוב את הסיסמא לביוס וגם זה לא עזר * אין כונן דיסקטים במחשב מה עוד אני יכול לעשות כדי שיחזור לעלות?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ לנובו YOGA שאותו אני מחבר למסך DELL ULTRA SHARP, מערכת הפעלה ווינדוס 10. במסך יש מגוון יציאות USB ואליו אני מחבר הארדיסק מקלדת ועבר. לאחרונה ההארדיסק שלי לא מזוהה במערכת (אין שום תגובה כאשר מחברים אותו ליציאת הUSB במסך). ההארדיסק עובד בכל יציאה אחרת במחשב וכמו כן התקנים אחרים של USB עובדים באותה יציאה. אני מדגיש שאני יודע בוודאות שההארדיסק יכול לעבוד ככה כי הוא כבר עבד עד לפני שבוע, בנוסף ההארדיסק תקין בוודאות. למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעלות את המחשב עם 16G והמחשב לא מצליח להגיע לPOST המפרט I5 2500K ASUSP8Z68-V וזכרונות 4X4G KINGSTONE DDR3 1333MHZ 1.5V זהים לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בשחזור או ניוד (migration) של מחיצת recovery. יש לי היום דיסק קשיח m2 במחשב הנייד וקניתי דיסק בנפח גדול יותר שאני רוצה להחליף איתו. הבעיה שאין לי מתאם m2 ל-usb או ל-sata ולכן אין לי אפשרות לחבר את שני הדיסקים בו זמנית למחשב. יש תוכנה שמאפשרת להתמש ב-DOK כדי לנייד את המחיצה אחרי בוט עם הדיסק החדש? (ללא ווינדוס) יש לי DOK בנפח מספיק גדול כדי להכיל את כל הדיסק אם זה נדרש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס על מחשב חדש לגמרי מdok ונתקלתי בבעיה, מסך ההתקנה של הוינדוס עולה, הוא נותן לי לבחור שפה אבל ברגע שהוא מנסה לטעון את הקבצים הוא מעלה את ההודעה הזאת: A required CD/DVD drive device driver is missing" or "A media driver your computer needs is missing ניסיתי כמה דברים שהועלו לאחר גיגול קצר אבל לצערי ללא הצלחה. כמו כן ניסיתי עם 3 dokים שונים וקיבלתי את אותה הודעה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אך לא מצאתי משהו מתאים יותר. הרשת הביתית שלי מנוהלת ע"י HotBox שעובד במצב של ראוטר (ולא מודם בלבד). אני מנסה להגדיר Port Forwarding, אך נתקל במשהו שאני מתקשה להבין: אחד השדות שצריך למלא עבור ה-port forwarding הוא external IP. וזה מוזר כי הרי ה-IP שלי הוא דינאמי, אז איך אני יכול לקבוע אותו מראש? מה יקרה אחרי שהוא ישתנה בעוד כמה שעות/ימים? צריך להגדיר הכל מחדש כל פעם? לא נראה הגיוני. אז אני בדילאמי לאיזה External IP הוא מצפה בדיוק? הוא גם לא נותן להשאיר את השדה הזה ריק. תודה
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים - שלוש עם 8GB RAM.בימים האחרונים כשאני מריץ תוכנות "כבדות" כמו Battlefield 4 ו Photoshop (בנפרד כמובן) שלוקחות ~2GB RAM המחשב שלי מציג אזהרה שיש לי זיכרון RAM נמוך ולפעמים התוכנה גם קורסת.הקטע המוזר הוא שכשאני בודק ב Task Manager זה מראה שיש שימוש גבוהה של 80% - 90% RAM אבל כשאני ממיין את התהליכים לפי זיכרון RAM זה מראה את התוכנה הכבדה עם ~2GB וכל השאר 150MB ומטה (יש איזה 10 כאלה).הרצתי סריקות אנטי וירוס, "כלי אבחון זיכרון של Windows" ולא מצאתי כלום. הנה כמה Screenshots שצילמתי הרגע:קודם כל 32% מהזיכרון שזה 32% מ8 זה בכלל 2.56, ככה שזה לא מסתדר שכתוב שיש 32% זיכרון בשימוש ובמקביל שיש 813MB בשימוש.ובאותו הזמן לקחתי את ה Screenshot הז…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: יכול להישתמש במחשב שעות ופתאום יהיה מסך שחור והמחשב עדיין עושה רעשים שהוא עובד אבל מקלדת עכבר לא מגיבים וגם אם אני לוחץ על כיבוי הוא לא מגיב חייב ריסט או ללחוץ ארוך על כיבוי ובכמה ימים האחרונים אני כבר לא יכול להיות במחשב יותר משעה גג מבלי שהוא קורס ככה אבל!!! אבל אם אני משחק הוא לא קורס..........(שיחקתי רוקטליג כמה שעות והכול עבד חלק עם שלט גם) הבעייה התחילה בווינדוס 10 לדעתי אחרי איזה עידכון שהם דחפו בכוח...ניסיתי לנתק כרטיס אחד ואז את השני וההפך ועדיין זה קרה ניסיתי להחליף ram ועדיין זה קרה...חשבתי טוב אז בטח הווינדוס דפוק עם הדריברים או משהו אז התקנתי ווינדוס 8.1 עבד ליום אחד ואז שוב התחילו אותם בעיות באותה תדירות של לפחות פעם בחצי שעה הוא קורס..…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום לכולם. חברים יש לי מחשב די ישן (core2duo) אבל הוא מספיק לי למה שאני עושה. לפני יומיים נרדמתי והשארתי אותו דלוק. כשהתעוררתי עשיתי לו ריסט (אני לא זוכר את הסיבה תאמת או שאולי הוא קרס) בהתחלה הבאה התחילו הבעיות. זמני טעינה איטיים, מסכים כחולים, עצירות. הדבר הבא שעשיתי היה לחפש וירוסים וכד'. עשיתי כל בדיקה אפשרית כולל חיפוש אחר בוטקיטס ומה לא. אני רוצה לציין שהמחשב עבד בsafe mode וגם בהגדרות אחרות כמו ללא דרייברים או האפשרות השניה שהמחשב לא מתכבה בעת תקלה. למרות שהיה קורס אחרי זמן מה באפשרות השניה וגם העתיק קבצים לאט. החלטתי להתקין ווינדוס 7 מחדש בלי לפרמט. בהתחלה היה נראה שזה עזר עד שניסיתי להתקין סטים ומאז חזרו הבעיות מסכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי עם התקלה הבאה אני בא להדליק את המחשב, הוא פשוט תקוע, לא מעלה מסך, לא כלום, רק מסך שחור (הרבה לפני ה BIOS, עליית המערכת הפעלה וכו') קיצר, פתחתי את המחשב, ומה שאני רואה על הלוח אם, ב LED הזה ליד הביוס זה את הקוד הבא כל הזמן 15-3B-32 קיצר כל פעם בקוד 32 הוא נתקע ועושה reboot מה שכן, אחרי שזה קורה זמן מה, אני מכבה את המחשב (7 שניות וכו') ואז הוא מעלה את הביוס, אומר שמשהו נדפק ואם אני רוצה לעשות RESET להגדרות ברירת מחדל וכו' אני נכנס ל bios, מעלה את ההגדרות שלי, ואז המחשב עולה שאני מכבה אותו, ומדליק מחדש - זה חוזר שוב חלילה וכל פעם נתקע ב 32 וכו' ניסתי בין היתר להחליף זכרונות (יש לי עוד זוג ספייר של DDR3), ניסתי לשים רק סט…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ווינודס 7 והמחשב מאוד איטי, הדפדפנים קורסים עם הרבה פופ אפים שהשתלטו עליהם ולא מעט תוכנות שהתקנתי הם יש אפשרות לתקן את המצב(עם תוכנות מתאימות) לפני שאני עושה פירמוט?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך מגדירים שהמחשב יעלה מהssd , באופן קבוע ואוטומטי שיכפלתי את הכונן באמצעות התוכנה המצורפת Data Migration הכונן מופיע ב boot menu אבל ב boot priority הוא מופיע כ DVD
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-