עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום כולם היום ניקיתי תמחשב של אח שלי פתחתחי אותו וסידרתי הכול והרדתי ככה 12 מעלות ! למי שרוצה לראות שיכנס לנשוא באוברקלוקינג וקרור ועכשיו לשאלה! כשאר ניקיתי תלוח אם מכול האבק שמתי לב לשורה של קבלים שמנים ונפוחים עם מעין כזה נוזל חום צהוב שהתיבש עליהם ליד המעבד תרשים (האפסים מסלמים תקבלים) חריצי ראם מעבד 0 0 0 0 עכשיו לשאלות! זה מסוכן? איזה נזק זה יכול לגרום ולמה? איך אפשר לטלפל בזה אם אפשר בכלל? ממה זה קורה? איך זה מתפתח ? והאם אפשר לזהות לוחות אם כאלה בעיות מהתחלה? (כי אם כן אני מחיזר תלוח לאיש שממנו קניתי תלוח הזה ורוצה לוח חדש!) יאלה תגובות בבקשה אנשים! יש לי גם תמונות של זה שאני כרגע מעלה אותם לשרת בקרוב אני יביא אותם…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by bilbo,

מערכת הפעלה XP_pro-sp1. כל הדריברים מעודכנים לפי מיטב ידיעתי. התופעה קוראת בלי שום דפוס קבוע. גם 10 דקות אחרי הפעלת המחשב. התופעה: המחשב קופא למספר שניות, ואז המסך מעבד את הרזולוציה ומשתנה ל 640X480 ואני מקבל הודעה(תמונה מצורפת) מה יכול להיות הגורם? זיכרון? כרטיס מסך?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by airforce,

שלום רב, מרשותי מחשב מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB 1TB SSD Samsung evo 840 ספק 750W לפני כחודש וחצי נשרף לי הלוח מסוג Gigabyte G1-Killer Assassin 2 כשאר ניגשתי לחברה KSP המחשב נשלח לתיקון והוחזרת עם הלוח של Asus ללא ידעתי. כמובן שבצעתי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (Windows 8.1 pro) וכל הדרייברים והעדכונים הכי חדשים. מאז הגעתו של המחשב עם הלוח הנ"ל אני חווה Freezing בוידאו מוזרם כלומר, הטעניה מסתיימת מהר והוידאו מתחיל לרוץ אבל במהלך הצפייה קיימים תקיעות אבל הסאונד ממשיך לעבוד כרגיל. אני מתשמש בגוגל כרום בגירסא הנוכחית Version 38.0.2125.111 m אין לי Flash כפול, חסמתי את הFlash הבנוי, ניקיתי כל הקצבי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני לא מוצא מדריכים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי. השאלה בכותרת ההודעה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by thasson,

הי, ברשותי מחשב ישן: לוח gigabyte p55-ud3, antec 500w power supply שהגיע עם המארז של ה sonata. התופעה: כאשר אני מדליק את המחשב גם ללא זיכרון, כרטיסים וכוננים המאווררים נדלקים לכמה שניות, מתחיל תהליך קצר של אתחול (2 שניות) נכבה לשניה ושוב עולה. ככה זה בלופ אינסופי. ניסיתי לפרק ולהרכיב מחדש. אני חושד בלוח אם, אבל לא פוסל את האפשרות שמדובר בספק תקול. אין לי ספק או לוח לבדיקה (סוקט 1156...). מה דעתכם? רוב הסיכוי שמדובר בספק? לוח? אולי אני בכלל לא בכיוון וזה מעבד...? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by theone123,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן XBOX ויש לי בעיה שאין FONT לעיברית הXBOX לא קורא עיברית אני מקווה שלמישהו יש פיתרון (סרטים ב XVID DIVX לדוגמה)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אפשר להסביר לי אייך בקודי אחד אני רואה סדרות ובקודי השני אין את הסדרות האלו

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. עם אינטרנט פתוח

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היום בזמן נסיון לטפל בבעיה עם DOK שלא מזוהה ע"י מחשביי מה"ה של מחשבי שקקה חיים. מה שאני מעוניין לעשות כרגע זה להתקין מ"ה ווינדוס 7 על DOK ובכך לקבל גישה לכוננים במחשב שלי. בחיפוש בגוגל אני מוצא מדריכים רק על איך להתקין ווינדוס על הכונן שלי באמצעות הDOK. אם כן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במשימה של התקנת מ"ה על הDOK, כאשר כשאני מעלה המחשב הווינדוס יעלה ישר מהDOK.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. הי, אני מביא ציטוט מהודעה שפתחתי בפורום "ספקים", אני חושש שהספק הלך, רמזו שם שאולי זה הכרטיס מסך אז אני פותח כאן ומתחיל עם הציטוט: אנסה לתפוס את התקלה בוידאו ואפרסם. כמו מה התקלה נראית לכם? תודה עריכה: טוב, אין ספק שזה הספק.. המאוורר שלו בקושי זז, והמאוורר הרגיל בתוך המארז עדיין מתאמץ לעשות סיבוב וחצי, השאלה היא אם שווה לי לקנות ספק חדש או שמה הבעיה שתיארתי למעלה מראה על כישלון של עוד חומרה..??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. תקשיבו אנשים יש לי 2 זכרונות 128 כל אחד במהירות של 2100 (266) עכשיו אצלי במערכת הם פועלים במהירות של 133 מגה הרץ בלבד!! מה אני עושה?!!? איך אני מביא אותם למהירות שבה הם אמורים לפעול!?!? זה אומר פי 2 יותר ביצועים! אני חושב שזה בגלל שהיחס בין הזכרונות למעבד.... המעבד שלי פועל בבאס של 100 מגה הרץ כלומר גם הזכרונות פועלים באס הזה ובגלל זה הם ב 133 במקום 266 לא? חוץ מזה יש דבר כזה זכרונות 133 בפנטיום 4!?!?!? יש לי P4 1800 ואני חושב ש 133 כבר לא תואם למעבדים האלו מאז ה P4 1700... מה אני עושה? יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. טוב אז ככה ראשית כל הלוח אם שיש לי הוא 8IPE1000MK מבוסס על הצ'יפסט Intel 865PE הגרסא הקודמת שהייתה לי היא f9 ורציתי לעדכן ל-f13 האחרונה שהייתה. הורדתי את העדכון של הביוס מכאן: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8IPE1000MK.htm הכנסתי אותו לתוך דיסקט ופעלתי לפי ההוראות של המדריך שנמצאות כאן: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/pdf/flashbios_qflash.pdf בחרתי בחלק השני כי הלוח אם שלי הוא לוח אם עם ביוס אחד ולא 2. פעלתי לפי ההוראות עדכנתי את הביוס ובסיום זה אמר לי שהעדכון עבר בהצלחה לחצתי על יציאה ושישמור ויעשה ריסט. נכנסתי לווינדוס והכל עבד מ-ע-ו-ל-ה. ואז נזכרתי שאני צריך גם לעשות את פעולות 6-7 כמו שכתוב במדריך (בח…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אז ככה המחשב הוא P4 2.8 ASUS P4P800SE nx7600gs בן חודשיים(הכ.מ) מזה מספר ימים אין אפשרות להפעיל את המחשב לפני שבוע התחיל בקריסות אקראיות תכופות שמעולם לא קרו(מעולם...עדיין זה ווינדוס) בלחיצה על מתג ההפעלה של המחשב הכל מתחיל כמו שצריך אך המסך נכבה מיד ולא מספיק להופיע כלם בחיבור מסך אחר אותה הבעיה(מסך מאג כותב על הצג שיש איזו בעיה באספקת הכוח?) בהחלפת הכרטיס מסך לכרטיס הישן - אותה הבעיה לפני יומיים המסך פעל לשתי דקות ומייד העליתי את הביוס לראות אם משהו לא בסדר ולפני הכניסה לביוס הספקתי לקרוא משהו שאוברקלוקינג נכשל(?) חצי דקה בביוס ושוב כשל ומאז לא מפעיל את המסך מה יש לו??? תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם , בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב , שלשום החלטתי לכבות את המחשב ולתת לו לנוח לאחר תקופה ארוכה . אתמול אני מנסה להדליק אותו , המחשב נדלק , לא עובר את המסך השחור בהתחלה כותב לי שגיאה כזאת : "Master hard disk error" press F1 משהו כזה , וזהו , המחשב לא עולה לי ....? מישהו יודע מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה ? תודה רבה , אור.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ברכע שאני מזיז משהו למשל את החלון אז בצד הגודל זז (ראה תמונה) ואני לא יודע למה זה יכול להיות שזה משהו שעשיתי בTWEAK UI? מישהו יודע למה זה השארות וכול מה שתכתבו יתקבל בברכה (בקשה אני מספיק מיאוש לנשעות הכול חוץ מלפרמט) נעישיתי system restore ןאז הוא כתב שהוא לא הצליח לשחזר.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. בשבוע האחרון קרה לי משהו מאוד מוזר עם כרטיס המסך שלי מדגם sapphire hd 7950 dual-x with boost (המפרט המלא בפרופיל) המסך התחיל להכבות מעצמו באמצע גלישה\משחקים ובקיצור בכל סוג של שימוש במחשב. לא היה לזה חוקים זה פשוט נכבה והיה צריך לבצע ריסטרט. ניסיתי להחליף כבל, פירקתי וניקיתי את כל המחשב כולל החיבורים, ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להתקין מחדש דריוורים ואפילו ווינדוס. בסוף מה שפתר את הבעיה זה כפתור שמצא על הבורד שאני מניח שתפקידו זה להחליף ביוס. (לחצתי עליו ונדלקה שם נורה בצבע כחול). מישהו יודע באמת מה עושה הכפתור? מה יכלה להיות הבעיה? ואיך בדיוק זה נפתר? ועד כמה זה אומר שהכרטיס שלי קרוב לקיצו? הטמפ' בזמן משחק לפי HWMONITOR באזור ה 65-71

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tazok,

סתכלו על הטמפ' זה קצת לא הגיוני עם p4 1800 בזמן מנוחה....

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by siwar shbat,

שלום איך אני יכול לשחק בהגדרות הוואיפאי עם ההגנה הזו בלי לבטל אותה האם אני יכול בנוכחות הקאבל או רק לבטל אותה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. שלום רב, במחשבי כרגע ישנם 8GB זיכרון, שהפרטים הינם בתמונה. הנני רוצה להרחיב בעוד 4GB זיכרון מסוג DDR4, יש פה אחד מאמזון, האם ישנם אופציות נוספות (יותר זול, או אותו מחיר מהארץ)? https://www.amazon.com/Crucial-Single-PC4-19200-Unbuffered-260-Pin/dp/B019FRDKWI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1531414657&sr=8-1&keywords=memory+laptop+ddr4&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A673263011 תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by BMWE,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.

24. שלום חברים קיבלתי מתנה לפטופ שנרכש באוקראינה. דגם acer swift 1. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה endless os 3 שזו מן גרסא ללינוקס. אני לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הזו ורוצה לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי לעשות בוט דרך הusb אך אין אפשרות כזו בכלל ב bios. יש לי רק אופציה לבחור את מערכת הלינוקס. ניסיתי את כל 3 כניסות ה usb אך ללא הצלחה. האם למישהו יש פתרון?

25. אני לא מוצא איפה מה שירד כדי למחוק אותו , הוא תופס מקום של איזה כמעט 10 GB היה לי לפני הסרט מקום פנוי 12 GB הייתי מודע לזה ומה תופס, אבל עכשיו זה ירד ל3 GB בגלל הסרט המסריח הזה .הורדה דרך האתר מגה פשוט בעייתית. נסתי עם סיקלינר ,הוא מחק רק 400 MB הבקשה שלי שתעזרו לי ותגידו לי איך לאתר את הסרט או למחוק כדי שיהיה לי מקום. רק להגדיל לאיזה 11 GB זה יספיק תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים