עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tal14,

באמצע צריבה המחשב עשה פתאום רעשים חזקים מאוד אז מהר עשיתי ריסטרט ואני מנסה לפתוח את הכונן שבפנים יש דיסק שהיה באמצע צריבה והכונן נפתח קצת ולא מצליח יותר ואז הוא נסגר אני חושב שהרעשים באו מהכונן אבל אני לא בטוח מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בעודי חוזר למחשב של אימי לאחר הפסקה קצרה, אני רואה כי המסך שחור ורק התאורה האחורית שלו דולקת. המקלדת לא מגיבה, והאור האדום של העכבר האופטי נשאר דלוק. עשיתי ריסט, ובחרתי בהפעלה רגילה. לאחר זמן רב יחסית של שהייה במסך ה-Welcome, כאשר שולחן העבודה הופיע, הופיעה הודעה של Windows שהוא ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה, וכי הוא יצר קובץ Dump לפי מה שראיתי בפרטים. להלן פרטי קובץ ה-Dump: ================================================== Dump File : 022517-14133-01.dmp Crash Time : 25/02/2017 17:43:53 Bug Check String : NTFS_FILE_SYSTEM Bug Check Code : 0x00000024 Parameter 1 : 0x001904fb Parameter 2 : 0xb352da84 Parameter 3 : 0xb…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by eyal00,

שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב,המחשב קופא פתאום ונתקע. זה קרה בהתחלה שהיה מותקן XP פירמטתי את המחשב התקנתי WIN 7 ובדיוק שהוא עומד לסיים את ההתקנה המחשב נתקע. אחר כך שניסיתי שוב להתקין המחשב, נתקע באמצע ההתקנה. יום לאחר מכן עשיתי פירמוט מלא והתקנתי XP ,הכל עבד מצוין עד שהמחשב שוב קפא.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yosi abutbul,

יש כאלה ששמים באמצע של המעבד משחה ועל זה שמים את הגוף קירור והגוף קירור משטיח את המשחה על המעבד ויש כאלה מורחים עם קלף כזה את המשחה על המעבד ואז שמים את הגוף קירור השאלה מה נכון ומה עדיף ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by fuichtva,

קיצרתי את הגמפר של הסוללה בלוח ובעוד הגמפר מקוצר המחשב נדלק, האם יתכן שזה גרם לקצר בלוח? כיון שמאז יש לי בעיה שהמחשב לא נדלק תמיד בלחיצה הראשונה על אף שהכל עובד אין דבר על המסך וגם לא נשמע הביף של האתחול ואז אני צריך לכבות ושוב להדליקפעם ופעמים נוספות ואז מערכת ההפעלה עולה? כמו-כן לאחר הביף הרגיל של האתחול יש עוד שנים קצרצרים- מה זה אומר? אני רוצה לציין שהמחשב עולה בסופו של דבר ועובד בסדר.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. רשום 66 מעלות ? זה נכון ? ורשום גם שהמעבד לוקח 84W זה נכון ? 84W זה תנור ! http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Sarm1x,

היי, יש לי בעיה במחשב שבצורה אקראית המחשב פשוט קופא ולא מגיב ולאחר הארד ריסטרט לוקח לו המון זמן לעלות גם אחרי שעולה לוקח לכל הרכיבים החיצוניים זמן להיקלט (מקלדת, מסך וכו). לגבי העליה האיטית זה קורה לפעמים ולפעמים לא אין לי מושג מה גורם לזה. המערכת רצה על SSD ויש לי חשד חזק שדווקא זה הצורב דיסקים שכנראה דפוק או כבל דפוק. רעיונות ממה זה נובע? מפרט בצד, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by bilbo,

מערכת הפעלה XP_pro-sp1. כל הדריברים מעודכנים לפי מיטב ידיעתי. התופעה קוראת בלי שום דפוס קבוע. גם 10 דקות אחרי הפעלת המחשב. התופעה: המחשב קופא למספר שניות, ואז המסך מעבד את הרזולוציה ומשתנה ל 640X480 ואני מקבל הודעה(תמונה מצורפת) מה יכול להיות הגורם? זיכרון? כרטיס מסך?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מה אומרת השגיאה הזאת ? ההוראה ב- "0x6678cc9c" ביצעה הפניה לזיכרון ב- "0"0x010bf00 . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read"" . לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום משום מה אחרי בערך חצי שנה שהפריצה עבדה פתאום הוא אמר שהיא נגמרה(היא לא אמורה להיות תלויה בזמן כי במחשב אחר היא עובדת כבר יותר זמן) אז התקנתי אותה שוב(windows loader) ואז הופיע לי פתאום מסך של boot בעלייה שאין לי תמונה שלו אבל הופיע בו: windwos 7 server windows 7 (no slic) windows xp loader helper ואולי עוד שורה או שתיים שאני כרגע לא זוכר וזה גם לא כזה משנה זה וינדוס 7 רציתי לסדר שזה לא יופיע יותר בעליית המחשב ואמרתי שאני אנסה להסיר את הפריצה להתקין שוב מאז לא עולה לי בכלל המחשב ומופיע המסך הבא שעולה כל פעם מחדש ומרסט את עצמו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אתמול חרשתי על הלוח הידכנתי כשה אני מתקין ווינדוז הור רואה לפי 4טרה וכשה אני עושה רייד רק 2.5

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, היום שיחקתי סתם בcall of duty4 ופתאום קרס לי המחשב. יש לי nvidia gtx 260 וניסיתי לעדכן שוב את הדרייב הכי חדיש שלו אבל זה לא הצליח ועדיין התצוגת מסך שלי היא קטנה (800x400 כזה) ויש מלא פסים כחולים במסך. שאני מנסה לפתוח את הקונטרול פאנל של nvidia זה פשוט כותב ''nvidia display settings are not available'' אני חושב שאולי הכרטיס מסך זז קצת מהמקום שלו .. לא ניראהלי הגיוני שזה וירוס או שהכרטיס נשרף.. אשמח לפתרונות במהרה ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by sxs,

הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, אחרי איטיות והרבה זמן שלא רעננתי את המחשב - פרמטתי לפני שבועיים את המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהקטע של הכיבוי מסך. אני לא רוצה שומר מסך ואני לא רוצה שהוא ייכבה לעולם. אם אני רוצה לכבות אני לוחץ על הכפתור של המסך. הבעיה שאחרי 20 דקות הוא נכבה, נכנסתי לאפשרויות צריכת חשמל מתקדמות שיניתי בכל התוכניות הקבועות את הכיבוי צג וגרום למחשב לישון ל- "אף פעם" וגם במתקדמות על שינה היברנטית וכיבוי דיסק קשיח הכל ל"אף פעם לא". הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן פתאום הוא מתאפס וחוזר ל-20 דקות בחזרה. גם אם אני שם כיבוי אחרי 5 שעות הוא חוזר ל - 20 דקות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי לפתור את זה וממש לא בא לי לפרמט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. ברכע שאני מזיז משהו למשל את החלון אז בצד הגודל זז (ראה תמונה) ואני לא יודע למה זה יכול להיות שזה משהו שעשיתי בTWEAK UI? מישהו יודע למה זה השארות וכול מה שתכתבו יתקבל בברכה (בקשה אני מספיק מיאוש לנשעות הכול חוץ מלפרמט) נעישיתי system restore ןאז הוא כתב שהוא לא הצליח לשחזר.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. בס"ד שלום חברים, סידרתי מחשב בחסדי ה', עבד שבוע פיקס. רק הבאתי תרסיס לניקוי מגעים וניקיתי איתו את הלוח, לאחר חצי שעה הדלקתי והמחשב לפתע לא נדלק. היה תזזז קטן ומאז אין כלום, שום צפצוף! המעבד הלך או הלוח? יש פתרון? כל החיים ניקיתי מלא לוחות ולא קרא לי דבר כזה מעולם. הספק כח נדלק עם החוט הירוק והשחור. יכול להיות שעדיין הספק כח הוא הבעיה? גם אותו ניקיתי להבדיל מפעמים קודמות.

18. Started by thasson,

הי, ברשותי מחשב ישן: לוח gigabyte p55-ud3, antec 500w power supply שהגיע עם המארז של ה sonata. התופעה: כאשר אני מדליק את המחשב גם ללא זיכרון, כרטיסים וכוננים המאווררים נדלקים לכמה שניות, מתחיל תהליך קצר של אתחול (2 שניות) נכבה לשניה ושוב עולה. ככה זה בלופ אינסופי. ניסיתי לפרק ולהרכיב מחדש. אני חושד בלוח אם, אבל לא פוסל את האפשרות שמדובר בספק תקול. אין לי ספק או לוח לבדיקה (סוקט 1156...). מה דעתכם? רוב הסיכוי שמדובר בספק? לוח? אולי אני בכלל לא בכיוון וזה מעבד...? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי יש לי מחשב לנובו IDEAPAD עם וינדוס 10 אנטרפרייז. כל קובץ אופיס שאני מוריד אני לא יכול לפתוח עד שאני לא עושה לו אישור למקור חיצוני. אני סטודנט וזה ממש מפריע שכל מצגת אני צריך מחדש להגדיר לו. איך אני יכול לאשר באופן תמידי? מצורפת תמונה ל"פרופרטיז" שאני צריך כל פעם להכנס וללחוץ Unblock.. עדכון: אני מחפש קצת בגוגל אבל אני לא מספיק מבין בזה כדי שזה יעזור לי, יש מצב שהפתרון קשור למשהו בהגדרות פה? (הגדרות שנכנסתי מפאוורפוינט)

21. אהלן, כל הזמן יש לי מסכים כחולים במחשב בזמן שאני מוריד קבצים, רואה סרטונים ביוטיוב או סתם גולש באינטרנט.. שהזמגן עובד והטמפ' בחדר 23-35 אין מסכים כחולים בכלל בהתחלה חשבתי שיש בעיה במחשב אבל פרמטתי אותו וזה המשיך ואז גיליתי בעצם שזה לא קורה שהמזגן עובד. המפרט של המחשב הוא : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם : Gigabyte GA-965P-DQ6 זכרון : 4096 של קינגסטון (לא זוכר את המהירות) כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS יש לי הארדיסקים יחסית חדשים וספק כוח של חברה מוכרת(שכחתי את שמה) מארז : Lian Li PC-A10 - בעל 4 מאווררים של 120 על המעבד יש לי את המאוורר הרגיל שמקבלים איתו הטמפ' עכשיו בחדר היא 24 והטמפ של המעבד היא 36 וכתוב לי CPU #1/ Core1/2 - ארבעים ושבע מעלות גם הלוח …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי מדפסת HP Color Lazer Jet Pro M281fdwהמדפסת מחוברת למחשב שיש לו ןןינדוס XP אך יש עליו תוכנה מופעלת DOS שאני צריך להדפיס דוחות בעיקר בעיברית. אני מצליח להדפיס אך יוצא ג'יבריש האם יש דרייבר צריבה של עיברית למדפסת

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by basaf1,

שלום קיבלתי סטרימר של WD- WDBGXT0000NBK חיברתי אותו לטלוויזיה, הוא זיהה את הרשת WiFi שלי והכל בסדר. השאלה שלי זה מה עושים עם זה? עד עכשיו ממה שהתרשמתי אני יכול להכנס לפייסבוק וליוטיוב ולעוד כמה אתרים אמריקאיים וזהו בערך. בתכלס מה שרציתי זה להכנס לאיזשהו אתר עם צפייה ישירה ולראות סדרות\משחקים\סרטים בצפייה ישירה, האם ניתן לעשות את זה? האם אני פשוט יכול לשדר לסטרימר את המסך של המחשב שלי ושיראו אותו בטלוויזיה (זה יכול לסגור לי את הפינה). תודה למי שיכול לעזור - - - תגובה אוחדה: - - - יש אפשרות לראות סרט במחשב ושהמחשב יעביר את הסרט לסטרימר בשביל לראות בטלוויזיה בצפייה ישירה(הכוונה אתם רוצים לראות סרט אתם מפעילים במחשב ואתם רואים בטלוויזיה) כמו שמחברים מחשב עם כבל HDMI לטלו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שלי פורום אני מקווה שאצליח לנסח אותה בצורה המובנת ביותר. אני עובד על פרויקט קבלתי מחשב פנטיום סלרון עם מעבד של 2.8 וRAM של 512 אין לי מושג אם זה פנטיום 3 או 4 אני מאמין ש3 בכל מקרה התקלה הראשונית במחשב הייתה שהוא היה נכבה באמצע העבודה לכן החלפתי לו ספק כוח לEZCOOL 400V אחרי שהחלפתי את הספק חשבתי שהמחשב יפעל כראוי אך מרגע ההדלקה שלו הוא מראה לי מסך שחור וריק והמסך מחשב מראה נורית ירוקה זה אומר שהוא עובד לדעתי נשרף הכרטיס מסך על הדרך עם הספק הישן מה דעתכם בנושא ומה עלי לעשות אשמח לקבל תגובות מכל אחד תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם , בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב , שלשום החלטתי לכבות את המחשב ולתת לו לנוח לאחר תקופה ארוכה . אתמול אני מנסה להדליק אותו , המחשב נדלק , לא עובר את המסך השחור בהתחלה כותב לי שגיאה כזאת : "Master hard disk error" press F1 משהו כזה , וזהו , המחשב לא עולה לי ....? מישהו יודע מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה ? תודה רבה , אור.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים