תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחי ביקש ממני עזרה עם מחשב macbook pro שפתאום המקלדת והטראקפד שלו הפסיקו להגיב. מה שקורה זה די דבר מעניין, לפני שהמערכת הפעלה עולה נראה שהמקלדת מגיבה, לדוגמה אני יכול להגיע ל- single user mode, אבל אחרי זה - שום דבר. המחשב נעול בסיסמה ואי אפשר לכתוב כלום ואי אפשר להזיז את העכבר כדי להתחבר. גם ב- single user ברגע שמגיעים לשורת הפקודה - המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לאפס NVRAM ו- SMC, לא עזר. כמה שידוע לי לא התעסקו בפנים של המחשב ככה שאני בספק שיש כבל מנותק או משהו ועוד העובדה שהמחשב מגיב ללחיצות כדי להגיע ל single user או verbose mode אומרת שמשהו עוד מחובר. ניסיתי גם לחבר מקלדת חיצונית אבל היא גם לא עובדת. יש רעיונות? אני מנסה להשיג דיסק התקנ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה, מדובר במחשב די חדש אשר לפתע החל להתפרק ממסכו. אני חושב שזה אולי בגלל שפתחתי את המסך עד הסוף לאורך זמן (בגלל שימוש במסך חיצוני) והחיבור של הצירים התעייף עד להתפרקות איטית של הציר מפלסטיק המסגרת, ובהמשך של חברו השני. עכשיו המסך מנותק לגמרי מציריו, חוץ מהכבלים באחד מהם שעדיין מחוברים. האחריות חלה רק על החומרה, מסתבר. השאלה היא עכשיו אם יש למישהו רעיון איך אוכל לקבע את הפלסטיק בחזרה לציר? תודה 10 נקודות לפותר שאלת הבונוס: של איזו חברה המחשב?...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ויחד עם כרטיס המסך קיבלתי משחק בסגנון DOOM. הבעיה שלאחר רבע שעה בערך שהמשחק פועל הוא לפתע מקפיא את כל המסך והמקלדת מתכבה ואיאפשר לעשות שום דבר חוץ מRESET. ממה נובעת הבעיה ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברכע שאני מזיז משהו למשל את החלון אז בצד הגודל זז (ראה תמונה) ואני לא יודע למה זה יכול להיות שזה משהו שעשיתי בTWEAK UI? מישהו יודע למה זה השארות וכול מה שתכתבו יתקבל בברכה (בקשה אני מספיק מיאוש לנשעות הכול חוץ מלפרמט) נעישיתי system restore ןאז הוא כתב שהוא לא הצליח לשחזר.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה המחשב הוא P4 2.8 ASUS P4P800SE nx7600gs בן חודשיים(הכ.מ) מזה מספר ימים אין אפשרות להפעיל את המחשב לפני שבוע התחיל בקריסות אקראיות תכופות שמעולם לא קרו(מעולם...עדיין זה ווינדוס) בלחיצה על מתג ההפעלה של המחשב הכל מתחיל כמו שצריך אך המסך נכבה מיד ולא מספיק להופיע כלם בחיבור מסך אחר אותה הבעיה(מסך מאג כותב על הצג שיש איזו בעיה באספקת הכוח?) בהחלפת הכרטיס מסך לכרטיס הישן - אותה הבעיה לפני יומיים המסך פעל לשתי דקות ומייד העליתי את הביוס לראות אם משהו לא בסדר ולפני הכניסה לביוס הספקתי לקרוא משהו שאוברקלוקינג נכשל(?) חצי דקה בביוס ושוב כשל ומאז לא מפעיל את המסך מה יש לו??? תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באחד המחשבים(דיסק מערכת הוא WD RAPTOR 36GB 10,000 RPM , הוא דיי מהיר בד"כ) יש בעיה- החומרה בו כ"כ טובה וחזקה- אך פעולות בסיסיות נהיו ממש איטיות. לאחרונה זה החריף- הדלקת המחשב אורכת כ 5-6 דקות,בזמן קריאה הדיסק עושה רעשים כ"כ חזקים שעד החדר השני שומעים,ובלי קשר כל הפח של המארז מרעיז ממנו... אתמול התקנתי תוכנה (לא כבדה) לקח לו חצי שעה לסיים התקנה. אני עורך וידאו איתו, ועובד עם DOCK חיצוני בחיסור ESATA- בתוכנת העריכה הוידאו מהדיסק החיצוני מקרטע בזמן ניגון, שלא נדבר על עריכה. עשיתי ניסוי-העתקתי חומר וידאו ל C כדי לראות אם ניתן לערוך- קובץ של 4 גיגה של וידאו- לקח לו 50 דקות ("זמן נותר" התחיל ב 3 דקות והתחיל לעלות בקפיצות- 15-20-30). החומר שהועתק ל C אפילו לא מתנגן טוב במדיה פלי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח להסבר כיצד ניתן לפרמט את המחשב שלי דרך הבוט ולא דרך הוינדוס. פשוט פירמוט דרך הוינדוס לא עובד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברי שלום לא יודע איך המחיצה של מערכת ההפעלה התכנות התמלאנ לי בצעתי איתור ואנטי וורוס ולא אתרתי קבצים איך מנקים ונותנים נפח נקי למחיצה אודה לסיוע
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W המחשב עבד כמו מטוס עד היום כשהוספתי את הV1 למעבד ועוד 2 מאווררים למארז המחשב פשוט לא ניכנס למערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 64BIT אחרי בדיקה מקיפה המחשב מוכן לעלות רק 6 ג'גה (3כרטיסים) ולא מוכן לעלות עם ה8 ניסיתי זיכרונות אחרים של 8 ג'גה אבל CL5 והוא עולה. ממש מוזר בדקתי את הOCZ והם תקינים יש למישהו מושג מה קורה ? יש מצב שזה הלוח אם משתגע לי ? הייתה לי בעיה דומה לא מזמן עם הזכרונות ולכן החלפתי לOCZ והכול ה…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיה מוזרה כשאני מוחק משהו מתיקיה או מעביר משהו לתיקיה מסוימת אני לא רואה את השינוי עד שאני סוגר ופותח את התיקיה שוב או לחילופין עושה לחצן ימי>ריפרש זה די מעצבן לעשות ריפרש כל פעם אז אני ישמח למצוא פיתרון לבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר עם ראוטר שני של TPLINK. אני מניח שזה לא בעיית חומרה אלא בעיה בהגדרות כלשהן שאני מפספס (למען הסר ספק כיוונתי את ה-lease time למקסימום וזה עדיין לא עוזר). אז כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ראוטר חוטי\אלחוטי של TPLINK, ואני משתמש רק בחיבור האלחוטי שלו כדי לגלוש בלפטופ ובפלאפון שלי, אבל החיבור האלחוטי מתנתק לי כל כמה שעות באופן כזה שרק ריסט פיזי נותן לי להתחבר מחדש (דבר מאוד מעצבן כשאתה גולש בסלולר לפני השינה וצריך לקום לסלון לעשות ריסט לראוטר.....מצד שני אפשר גם ללכת לישון וזהו :\ הדגם הוא WR740N, והקליטה לרוב מצויינת כי אני לרוב לא נמצא במרחק של יותר מ-3 מטרים מהראוטר, ככה שאני לא חושב שהניתוקים הם עניין של מרחק\עוצמת אות. תודה לע…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן רגיל וגם כונן ssd וברצוני להתקין את ווינדוס 7 על הכונן ssd. הבנתי שיש כמה דברים שמומלץ לעשות כמו לשנות את הIDE לACHI ועוד כמה דברים גם לאחר ההתקנה.http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/1/ ראיתי את המדריך הזה ואני לא בטוח שגם היום צריך לשנות את כל ההגדות לאחר ההתקנה כי יש שם הערה כזאת שלא בטוח צריך אם זה מודרני או משהו כזה. אשמח לקצת סדר בדברים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שבזמן האחרון המחשב שלי איטי מתמיד. בדיקה קצרה הראתה לי שהמעבד שלי פועל כל הזמן ל 100%. Intel 2.0 ghz. האם זה נורמלי? תודה,EliaV-PeretZ.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, כל הזמן יש לי מסכים כחולים במחשב בזמן שאני מוריד קבצים, רואה סרטונים ביוטיוב או סתם גולש באינטרנט.. שהזמגן עובד והטמפ' בחדר 23-35 אין מסכים כחולים בכלל בהתחלה חשבתי שיש בעיה במחשב אבל פרמטתי אותו וזה המשיך ואז גיליתי בעצם שזה לא קורה שהמזגן עובד. המפרט של המחשב הוא : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם : Gigabyte GA-965P-DQ6 זכרון : 4096 של קינגסטון (לא זוכר את המהירות) כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS יש לי הארדיסקים יחסית חדשים וספק כוח של חברה מוכרת(שכחתי את שמה) מארז : Lian Li PC-A10 - בעל 4 מאווררים של 120 על המעבד יש לי את המאוורר הרגיל שמקבלים איתו הטמפ' עכשיו בחדר היא 24 והטמפ של המעבד היא 36 וכתוב לי CPU #1/ Core1/2 - ארבעים ושבע מעלות גם הלוח …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את האפשרות של הכיבוי דרך הווינדוס,כאשר עושים ShutDown שהמחשב לא יתכבה,שיתן לי לכבות אותו . מישהו זוכר איפה מגדירים את זה???
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אני משחק לי בכיף בC&C3 כשפלתע המחשב נכבה, אני מנסה להדליק אותו שוב אך הוא נכבה ישר לאחר שנייה אחת ניסתי לנתק חומרה לא הכרחית , ולכבות את הספק ולנסות להדליק שוב , לנקות אבק אך לשב שום דבר עדיין לא עובד יש לכם רעיונות מאיכן זה יכול לנבוע ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 2-4 ימים שהמחשב עובד ברציפות ,המחשב עושה באופן עצמאי הפעלה מחדש. אני כל הזמן דואג לנקות את הזיכרון הפנימי שיעמוד על מקסימום 70% ניצול. מאפייני המחשב: - P4 1.6G - 128MB RDRAM - מערכת הפעלה WIN2000SP1. המחשב עובד שבוע אחד בלבד והמקרה חזר על עצמו פעמיים, תוך כדי גלישה באינטרנט. יצויין שמחשב מוגן מפני פעולות של גולשים אחרים וכן לא נמצא בו וירוס. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר ושבוע טוב לכולם. כמו הבחור שכאן מחשב נייד HP PAVILIONDV6000 עם כמעט אותה בעיה רק בהתקנה לגרסה 1903 בווינדוו 10. התקנת העדכון נכשלה ולאחר מכן המחשב עושה ריסטרט וקשה לו להעלות את עצמו בלי שחזור מערכת... אני מקבל את שגיאה 0xc1900130. מה ניתן לעשות? אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמולהפעלתי את המחשב ושמתי לב שהווינדוס לא עולה, הוא מגיע למסך הראשון עם התמונה של הXP. זה עולה לשניהנ ואז עושה ריסטרט. אז יש לי את האופציה של SAFE MODE וכ"ו. לא משנה מה עשיתי עדיין זה חוזר ועושה ריסטרט. הכנסתי את הדיסק של הXP ועשיתי BOOT ממנו. לחצתי על R והגעתי למעין מסך DOS. ניסתי לפעול על פי זה: How to Repair the Boot Sector: If XP won't start it may be due to a damaged boot sector or a missing or corrupt ntldr or ntdetect.com files. To replace damaged ntldr and ntdetect.com you can copy fresh files from the XP CD using the COPY command. Boot with the XP CD and enter the Recovery Console (as above). At the Command Prompt type the following (where "X" is…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לשחק בהגדרות הוואיפאי עם ההגנה הזו בלי לבטל אותה האם אני יכול בנוכחות הקאבל או רק לבטל אותה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם היום ניקיתי תמחשב של אח שלי פתחתחי אותו וסידרתי הכול והרדתי ככה 12 מעלות ! למי שרוצה לראות שיכנס לנשוא באוברקלוקינג וקרור ועכשיו לשאלה! כשאר ניקיתי תלוח אם מכול האבק שמתי לב לשורה של קבלים שמנים ונפוחים עם מעין כזה נוזל חום צהוב שהתיבש עליהם ליד המעבד תרשים (האפסים מסלמים תקבלים) חריצי ראם מעבד 0 0 0 0 עכשיו לשאלות! זה מסוכן? איזה נזק זה יכול לגרום ולמה? איך אפשר לטלפל בזה אם אפשר בכלל? ממה זה קורה? איך זה מתפתח ? והאם אפשר לזהות לוחות אם כאלה בעיות מהתחלה? (כי אם כן אני מחיזר תלוח לאיש שממנו קניתי תלוח הזה ורוצה לוח חדש!) יאלה תגובות בבקשה אנשים! יש לי גם תמונות של זה שאני כרגע מעלה אותם לשרת בקרוב אני יביא אותם…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי אוזניות עם מיקרופון. וכמובן יש לי חיבורים קדמיים של מיקרופון ואוזניות ואני רוצה להפעיל אותם דרכם ולא בחיבורים האחוריים. לוח האם של הוא Intel G41. חיפשתי הרבה אבל התשובה העיקרית של ההפעלה דרך הדרייבר של realtek לא רלוונטית עבורי כי אין לי את הדרייבר הזה(יש לי high definition audio של Intel) איך לעזאזל אני גורם לשקעים הקדמיים לפעול? נ.בף אני כמעט בטוח שהשקקעים מחוברים פיזית. וכמובן שבשקעים האחרויים הכל עובד פיקס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-