עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kuBBia,

יש לי שני כוננים אחד 80GB עם ווינדוז XP ואחד 320GB ריק. לאחר פרמוט והתקנת ווינדוז מופיע לי disk boot failure enter system disk ניסית כבר לחבר את הדיסק עם הווינדוז למחשב אחר ויש את אותה תקלה...העניין הוא שבשלב מסויים אחרי כל מיני ניסיונות זה כן הצליח לעלות ועכשיו זה שוב קורה מה עושים??

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ראשית, מכיוון שהשאלות שלי נוגעות בכמה דברים החלטתי לפתוח את הנושא בפורום זה, אם טעיתי אבקש את סליחתכם ואשמח אם המנהלים יוכלו להעביר את הנושא לפורום המתאים. לנושא עצמו. החלטתי לראשונה בחיי (הגיע הזמן) להפסיק לקנות מחשבי מותג ולבנות מחשב לבד וגם להרכיב אותו לבד, לאחר התייעצות פה בפורום מצורף פה למטה המפרט שכבר בנוי אצלי (חוץ מזכרונות שעדיין לא הגיעו מאמזון) ובהקשר להרכבת מפרט זה יש לי מס' שאלות ואודה על כל סיוע בנושא. Intel Core i5 8500 Arctic Freezer 12 Gigabyte B360M D2V Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 2400Mhz CL14 Crucial MX500 250GB Seagate 3TB BarraCuda Seasonic FOCUS 450 Gold Antec P110 Silent …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by siwar shbat,

שלום איך אני יכול לשחק בהגדרות הוואיפאי עם ההגנה הזו בלי לבטל אותה האם אני יכול בנוכחות הקאבל או רק לבטל אותה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, אני מרגיש שבזמן האחרון המחשב שלי איטי מתמיד. בדיקה קצרה הראתה לי שהמעבד שלי פועל כל הזמן ל 100%. Intel 2.0 ghz. האם זה נורמלי? תודה,EliaV-PeretZ.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Developer,

אני רוצה לבטל את האפשרות של הכיבוי דרך הווינדוס,כאשר עושים ShutDown שהמחשב לא יתכבה,שיתן לי לכבות אותו . מישהו זוכר איפה מגדירים את זה???

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bilbo,

מערכת הפעלה XP_pro-sp1. כל הדריברים מעודכנים לפי מיטב ידיעתי. התופעה קוראת בלי שום דפוס קבוע. גם 10 דקות אחרי הפעלת המחשב. התופעה: המחשב קופא למספר שניות, ואז המסך מעבד את הרזולוציה ומשתנה ל 640X480 ואני מקבל הודעה(תמונה מצורפת) מה יכול להיות הגורם? זיכרון? כרטיס מסך?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Ofer Vardi,

מממממממממממממממממממממממ

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אז ככה המחשב הוא P4 2.8 ASUS P4P800SE nx7600gs בן חודשיים(הכ.מ) מזה מספר ימים אין אפשרות להפעיל את המחשב לפני שבוע התחיל בקריסות אקראיות תכופות שמעולם לא קרו(מעולם...עדיין זה ווינדוס) בלחיצה על מתג ההפעלה של המחשב הכל מתחיל כמו שצריך אך המסך נכבה מיד ולא מספיק להופיע כלם בחיבור מסך אחר אותה הבעיה(מסך מאג כותב על הצג שיש איזו בעיה באספקת הכוח?) בהחלפת הכרטיס מסך לכרטיס הישן - אותה הבעיה לפני יומיים המסך פעל לשתי דקות ומייד העליתי את הביוס לראות אם משהו לא בסדר ולפני הכניסה לביוס הספקתי לקרוא משהו שאוברקלוקינג נכשל(?) חצי דקה בביוס ושוב כשל ומאז לא מפעיל את המסך מה יש לו??? תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by shaks,

אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת עם הפלופי יש בעיה חדשה אני מתקין את הדרייברים של הSATA ומגיע למסך שבו יש שלוש אפשרויוית SETUP WINDOWS REPAIR ויציאה אני לוחץ SETUP WINDOWS (אנטר) ואז עולה לי מסך כחול עם שגיאה והדבר היחיד שאני יכול זה לעשות ריסט ממה זה נובע? מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, אשמח להסבר כיצד ניתן לפרמט את המחשב שלי דרך הבוט ולא דרך הוינדוס. פשוט פירמוט דרך הוינדוס לא עובד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש, ויחד עם כרטיס המסך קיבלתי משחק בסגנון DOOM. הבעיה שלאחר רבע שעה בערך שהמשחק פועל הוא לפתע מקפיא את כל המסך והמקלדת מתכבה ואיאפשר לעשות שום דבר חוץ מRESET. ממה נובעת הבעיה ?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by s7rmt,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אם לא תעבירו אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין בקר תקשורת RS232 לבין RS 485 אם תוכלו לתת קצת פירוט למה משמשים הבקרים מה הייחודיות של כל בקר וכו'... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by 114508534,

אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by המפציץ A החמקן,

לאחרונה שנמכתי מווינדוס 10 לווינדוס 8.1 ושמתי לב שבשונה מתמיד הופיע לי מנהל התקן שלא מזוהה בשם microsoft acpi, קוד שגיאה 28 ניסיתי לעדכן לחיצה הפוכה > ווינדוס אפדייט וניסיתי לעדכן את כל הדרייברים מהאתר של היצרן + ביוס כלום לא השתנה והוא עדיין לא מזוהה מה זה בעצם acpi? ולמה אני לא מצליח לעדכן אותו? ווינדוס 8.1 פרו UEFI

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני מנסה לחבר בקר מאווררים של nzxt יש חיבור חשמל ועוד חיבור אחר ששולט במהירות לכל מאוורר. הבעיה של2 מתוך 3 מאווררים אין חיבור כזה ששולט במהירות אלא כפתור ששולט במהירות (3 מצבי מהירות) האם כדי לחבר בקר מאווררים עליי להחליף את שתי המאווררים האלה או שאפשר בכל זאת לחבר את 2 המאווררים לבקר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by theone123,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן XBOX ויש לי בעיה שאין FONT לעיברית הXBOX לא קורא עיברית אני מקווה שלמישהו יש פיתרון (סרטים ב XVID DIVX לדוגמה)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן. אני הורדתי קובץ קראק לTEAMVIEWER והקובץ שהורדתי ופתחתי- השתלט לי על גוגל כרום , מיד הסרתי את ההתקנה של גוגל כרום, אך עדיין מופיע לי בדפדפן את בעיית האבטחה כמו שמופיע בתמונה. האנטי וירוס (AVG חינמי) לא מצא כלום.\ אשמח לעזרה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Lumzy,

היי, ראיתי שכבר פתחו תרד על זה אבל לא הגיעו לתשובה או מסקנה חד משמעית לגבי מה עושים עם הבעיה. יש לי ווינדווס 8.1 במחשב חדש של ASUS ואני לא מצליח להפעיל אף משחק שאני מתקין. ניסיתי Rayman Originals, Rayman Legends, Unreal Tournament 3 ובכל פעם קופץ לי מסך עם תקלת 0xc00007b ניסיתי תוכנת RegCure Pro לתיקון Registry, ניסיתי chksdk וניסיתי להפעיל במצב תאימות לווינדוס 7. נאדה. רעיונות מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היום בזמן נסיון לטפל בבעיה עם DOK שלא מזוהה ע"י מחשביי מה"ה של מחשבי שקקה חיים. מה שאני מעוניין לעשות כרגע זה להתקין מ"ה ווינדוס 7 על DOK ובכך לקבל גישה לכוננים במחשב שלי. בחיפוש בגוגל אני מוצא מדריכים רק על איך להתקין ווינדוס על הכונן שלי באמצעות הDOK. אם כן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במשימה של התקנת מ"ה על הDOK, כאשר כשאני מעלה המחשב הווינדוס יעלה ישר מהDOK.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ccc,

אני בא לשחק בהגה של גיים פורט אז אני הולך לבדוק שהגיים פורט שלי מותקן במהל התקנים וזה מה שאני רואה This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. עם סימן קריאה כזה... מה זה? הוספת התקני משחק לא עובדת בגלל זה... תודה רבה!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם. אתמול במהלך עבודה על המחשב נתקע לי המחשב וכשעשיתי אתחול הופיעו פסים מוזרים וג'יבריש לפני מערכת ההפעלה. פירקתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו. החלפתי גם סוללה של הביוס והוצאתי כרטיסי זיכרון והחזרתי. אחרי הכל זה לא עזר, המחשב עולה רק במצב בטוח וגם שם מופיעים הפסים. לוינדוס הרגיל הוא לא עולה בכלל (מסך שחור ללא ריסטרט) יש לציין שהמחשב ישן (בן 6 שנים+) כרטיס מסך nvidia 8800GTS 312 האם זו תקלה בכרטיס מסך? אשמח מאוד לעזרתכם.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, ברשותי מחשב אינטל E5300 עם 4GB זיכרון ו- 320GB על הכונן הקשיח. המחשב מריץ Windows XP ונרכש במאי 2009. המחשב הגיע אליי כשהוא ריק וכל התוכנות הותקנו על ידי, כנ"ל כל הטיפולים והתיקונים בו בהמשך. בשבוע האחרון חלה תופעה מרגיזה: כשאני עוזב את המחשב שומר המסך נכנס אחרי 5 דקות, והמסך נכבה לאחר 10 דקות. הבעיה היא שהמסך פשוט נדלק מעצמו, כאילו מישהו לחץ על המקלדת או הזיז את העכבר - מה שמוזר הוא שאחרי שהמסך נדלק שומר המסך עדיין בפעולה. אין זמן מוגדר להדלקת המסך באופן עצמאי, זה יכול לקרות כל שעה או כל 5 דקות. המחשב עצמו לאחר בדיקת וירוסים, רוגלות, שגיאות ואיחוי במצב בטוח. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט מלא בצד. תודה מראש, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים