עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by OrBen91,

במחשב של חבר, באמצע שימוש, המחשב העלה מעט עשן, מיד הוא ניתק אותו מהחשמל וכיבה אותו, הוא פתח את המחשב וראה שנשרף משהו, אפשר לראות בתמונות שהעלתי. מישהו יודע להגיד במה מדובר, האם מסוכן להשתמש במחשב ככה, ומה עלות תיקון משוערת? מדובר במחשב גיימרים של לנובו (לא זוכר את הדגם המדויק)

5. Started by Tal14,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך המחשב בהתחלה היה שקט, ועל המארז היתה מודבקת מין סלוטייפ מוזר כזה הורדתי אותו ומאז המחשב התחיל לעשות לפעמים רעשים,ניסיתי לשים מחדש סלוטייפ אחר וזה לא עזר המחשב עושה את הרעשים האלו אחרי זמן ממושך של עבודה כשהוא נדלק אז הוא לא עושה רעש, הרעש מתחיל רק אחרי חצי שעה בערך וגם כשעושים ריסטרט הרעש נעלם לא הצלחתי להבין ממה הרעש נגרם ניסיתי לשמוע אבל לא ממש הבנתי.. המפרט : Intel Cure Due E6750 Gigabyte GA-P35-DS3L GeForce 8800GTS מארז Hec 6A19 ספק Hec 400TRT ממה יכול להגרם הרעש ? ואיך אפשר למנוע אותו ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by oren99,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם MSI 945GCM5 V2 יש לי כרטיס geforece 6600 מהמחשב הקודם והוא עבד על המחשב הקודם עד עכשיו חיברתי אותו למחשב החדש והכרטיס לא מזוהה המאוורר שלו עובד לכן אני מניח שהוא מקבל מתח אני עובד על הכרטיס מסך שבא על הלוח אם בהגדרות הביוס ברירת המחדל לוידאו היא ב PCI EXPRESS בסיסטם device manager מופיע רק הadapter של הכרטיס המשולב מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום ! שמי אור ויש לי בעיה במחשב של אחי. לאחי יש מחשב נייד מחברת IBM thinkpad t30 זהו הדגם. בזמן האחרון כל פעם שהיינו מדליקים את המחשב, הייתה בעיה, בפתיחת החלונות ועליית שולחן העבודה הייתה הודעה שאומרת שצריך לכוון את השעון והתאריך. תמיד צריך לכוון מחדש. בעליית המחשב רוב הפעמים היו מוצגות שגיאות של מסך שחור ואירור למעלה שאומר שצריך לכוון גם את התאריך והזמן. הייתי נכנס לפעמים להגדרות המחשב ומכוון מחדש אבל כל פעם זה היה משתנה למרות ששמרתי. חיפשתי את הבעיה באינטרנט והבנתי שזה סימן שהבטריה של משהו או ביוס\מעבד חלשים וזמנם תם. הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדבר ומה אפשר לעשות בנידון. עוד כמה נקודות לציון: *המחשב היה דולק רוב השעות ביממה, ובקושי הוא היה כבוי. *הוא 90% מהזמן גם שהוא…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by d.c.n,

שלום, לפני כשבוע התקנתי במחשב שלי את @bios של gigabyte הורדתי תעידכון של הביוס מהאתר שלהם קיצור לא הלך שם משהו עם העידכון והמחשב לא עולה כלל הוא רושם: Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000, Award software , Inc. Scanning BIOS Image in Hard Drive.... מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Kirma,

כאשר ניסיתי להדליק את המחשב היום קרה דבר מוזר לפני שעתיים המחשב היה תקין, כיביתי אותו והלכתי עכשיו שאני חוזר ומנסה להדליק אותו הוא נלדק לכמה שניות, עובר את ה BOOT (הספיקר עשה ביפ אחד) ואז המחשב התכבה ונכנס ללופ כזה מתכבה ונלדק ברצף בלי הפסקה * כל פעם שהוא נדלק הוא עושה את הביפ היחיד (שמציין שהכל תקין) ואז נכבה ! ניסיתי קודם כל לפרק את כל הסטיקים של הזיכרון + כל חיבורי ה SATA שמתי סטיק אחד של זיכרון בסלוט הראשון - אותו בעיה חיברתי סטיק אחר של זכרון בסלוט 2 - אותו בעיה שמתי ג'אמפר במטרה לאפס את הביוס - אותו בעיה (חשוב לציין שראיתי שהביוס התאפס בגלל שהלוגו של הביוס הופיע במקום ה פוסט הרגיל של ה "TAB") הוצאתי את ה CMOS לכמה שניות והופה, המחשב נלדק ! למישהו יש מושג מה הבעיה …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by dvdvdv,

שלום וברכה, מדובר במחשב די חדש אשר לפתע החל להתפרק ממסכו. אני חושב שזה אולי בגלל שפתחתי את המסך עד הסוף לאורך זמן (בגלל שימוש במסך חיצוני) והחיבור של הצירים התעייף עד להתפרקות איטית של הציר מפלסטיק המסגרת, ובהמשך של חברו השני. עכשיו המסך מנותק לגמרי מציריו, חוץ מהכבלים באחד מהם שעדיין מחוברים. האחריות חלה רק על החומרה, מסתבר. השאלה היא עכשיו אם יש למישהו רעיון איך אוכל לקבע את הפלסטיק בחזרה לציר? תודה 10 נקודות לפותר שאלת הבונוס: של איזו חברה המחשב?...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי מחשב מסוג LG E-500 אשר הגיע עם Windows Vista ולאחרונה שדרגתי ל- Windows 8. התקנת הווינדוס עברה חלק ללא תקלות אך בסוף ההתקנה גיליתי כי כאשר אני נכנס למחשב שלי זה לא מזהה לי את כונן הדיסקים!! אשמח לעזרה - המחשב הוא של העבודה ולכן הנושא דחוף! בתודה מראש לכולם, Romano

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by rander1,

כל קבצי הוידאו האחרים עובד טוב עם התרגום כמובן שהסרט והתרגום באותו תיקיה ובאותו שם יש לי K-Lite Codec Pack mega ומנגן את הסרטים ב windows media player עם ווינדוס 7 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, יש לי מחשב נייח בן כ- 6 שנים, עם לוח אם של GIGABYTE וספק כוח 400W של HEC. ברוב המקרים המחשב לא נדלק בכלל כאשר כל הציוד ההקפי מחובר אליו, אך כאשר אני מנתק את הכבלים מאחורה האחוזים של ההצלחה שלו להדלק עולים משמעותית, אם כי זה לא 100% הצלחה בהדלקה. מדובר בעיקר בכבל של הכרטיס רשת, אך לפעמים גם כשהוא לא מחובר המחשב לא נדלק, וגם להפך, כשהוא מחובר המחשב מצליח להדלק, אולם לעיתים רחוקות. ברגע שהמחשב נדלק הוא עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אנשים... בבקשה תעזרו לי אני מפעיל את המחשב והטמפרטורה שלו היא משהו כמו 70 בהתחלה זה יכול להגיע גם לתשעים הוא מגיע לוינדוס מתחיל לגלות דריברים וכרטיסים חדשים (מחשב חדש) ונתקע מופיע מסך כחול של וין 98 וזהו... עושה ריסט ושוב ככה... הקיצר... אולי זה בעיה בוינדוס וכדאי להתקין אקס פי על זה ולהעביר את הכונן קשיח חזרה? אבל עם כן... אני לא חושב שה 233 יחזיק את ההתקנה... בחייאת תגידו לי מה לעשות ואיך אני מוריד טמפרטורה (כל המעבררים פועלים)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מסך DELL שכבר לא באחריות U2417H הופיעה לפתע - לק קיבל מכה שום כלום - אנכית - שורת פיקסלים כבויים - בדיוק, אבל בדיוק באמצע המסך. יש מה לעשות? יש אפשרות בכלל לתקן כזה דבר? תודה על כל עיצה/הפניה/קישור.

17. שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681

18. המחשב עושה ריסטארט ברצף כל מספר שניות ומערכת ההפעלה לא עולה (מחשב חדש, כחצי שנה). ניתקתי את כל רכיבי המחשב וגם החלפתי ספק כח אך דבר לא השתנה. מבקש את עזרתכם. תודה מראש. מפרט המחשב: ווינדוס 10. לוח אם - GIGABYTE B460M. זיכרון - 8G כרטיס מסך- ASUS GEFORCE GTX 1650 ספק כח-550W ANTEC SSD 240G

19. Started by bilbo,

מערכת הפעלה XP_pro-sp1. כל הדריברים מעודכנים לפי מיטב ידיעתי. התופעה קוראת בלי שום דפוס קבוע. גם 10 דקות אחרי הפעלת המחשב. התופעה: המחשב קופא למספר שניות, ואז המסך מעבד את הרזולוציה ומשתנה ל 640X480 ואני מקבל הודעה(תמונה מצורפת) מה יכול להיות הגורם? זיכרון? כרטיס מסך?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום רב יש לי מחשב גיימינג חדש יחסית (כחצי שנה). זמן רב שהמחשב עושה בעיות בתצוגה של משחקים ואף בוידיאו לעיתים. הבעיות מתבטאות באופן של לאגים קצרים של חצי שנייה או פחות אך מתמשכים. רמת ה"לאגים" הללו משתנה ממשחק למשחק. אך ניכרת בכולם. דוגמא: במשחק heros of the storm כל תזוזת הדמויות והאפקטים נתקעות לשנייה או פחות. עליי להגיד שיש מחשב נוסף בבית על אותו רשת אינטרנט, שבו המשחקים והמדיה השונה פועלים כראוי. המחשב נשלח לתיקון פעמים, הוא עבר הרצה של כל הרכיבים במחשב, אך לטענתם לא נמצאה כל תקלה במחשב. האם מישהו עבר משהו דומה בעבר? או מישהו יודע איזה חלק במערכת עליי לבדוק או למה יכולה להיות קשורה הבעיה בתוך המערכת הכוללת? וכמובן האם ניתן לפתור אותה? תודה מראש וערב טוב CPU: Intel® Co…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. ראשית, מכיוון שהשאלות שלי נוגעות בכמה דברים החלטתי לפתוח את הנושא בפורום זה, אם טעיתי אבקש את סליחתכם ואשמח אם המנהלים יוכלו להעביר את הנושא לפורום המתאים. לנושא עצמו. החלטתי לראשונה בחיי (הגיע הזמן) להפסיק לקנות מחשבי מותג ולבנות מחשב לבד וגם להרכיב אותו לבד, לאחר התייעצות פה בפורום מצורף פה למטה המפרט שכבר בנוי אצלי (חוץ מזכרונות שעדיין לא הגיעו מאמזון) ובהקשר להרכבת מפרט זה יש לי מס' שאלות ואודה על כל סיוע בנושא. Intel Core i5 8500 Arctic Freezer 12 Gigabyte B360M D2V Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 2400Mhz CL14 Crucial MX500 250GB Seagate 3TB BarraCuda Seasonic FOCUS 450 Gold Antec P110 Silent …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by rivki1985,

המחשב נכבה לאחר פעולה כבדה יותר(ככה חושבת (לא נדלק אחכ אוטומטי) הוא עובד בכל התוכנות הגרפיקה ללא בעיה אבל כשאני מגיעה לתוכנות עריכת וידאו המחשב באמצע ייצוא/המרה מאפטר אפקט קרס לי מס' פעמיםזה מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8M מעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WDדיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 SC 2GB-5כ. מסך לאחר שחשבתי אולי הבעיה במאוורים עשיתי בדייקה בתוכנה SpeedFan אני מבינה שהמאורר של המעבד הלך (לא נותן לי לצרף צילום מסך) core 0:56c core 1:54c core 2:56c ולשלושתם יש אויר של אש השאלה איזה גודל אני צריכה להזמין למארז XClio A380 (מצורך צילום מסך) ובכ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by bagetrek,

שבוע טוב כבר תקופה מסויימת שאני עוקב אחר התופעה .. ושמתי לב לזה רק בזמן האחרון .. שהבעיה מגיעה מהמסך ! בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיס מסך היה לי 580 GTX שהחלפתי ל HD7950 ( אבל זה היה יותר שדרוג בגלל BF4 והכמות זכרון שהוא דרש ) , בכל אופן.. הרעש הוא רעש של טייייי ( כמו רעש לבן ) .כמו במסכים הישנים CRT ששמים על HZ גבוהה יש רעש מוזר >> אז הורדתי ל 59HZ ועדיין יש את אותו רעש..:\ מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה !! נ.ב המסך שיש ברשותי בן שנתיים אולי .. יש טעם להפעיל אחריות ? יכול להיות שיבדקו אותו לא יעלו על זה , אתם יודעים , שבודקים בעיות פתאום אין בעיות חחח *להחליף כבל ? אני עם DVI .. צריך לקנות DP ...או משהו .. לא מאמין שזה יעזור ..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by demultiplexer,

המחשב שלי נכבה לבד אחרי איזה חצי שעה של צפיהה בסרט די וי די יש לי ווינדוס 98 גרסה שנייה לוח אם של msi אין לי מושג איזה p3 733 300 mb ram ati 8 creative 128 modem 56k מה יכולה להיות הסיבה ? כשהוא נכבה אני מצליח לראות איזה חלוןקטן שנפתח שנייה לפני שהמחשב נכבה ויש בו מין ציור של דלת וחץ אדום אני חושב ואז המחשב נכבה מישהוא יודע ממה הבעיה נובעת או איך אפשר לסדר אותה ? יש לי הרד דיסק אחד של ווסטרן 15 גיגה אחד של מקסטור 40 גיגה חדש די וי די של סמסונג וצורב של ריקו אני מתחרפן מזה שהמחשב נכבה לי לבד מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. במאמץ כרטיס המסך מגיע ל90 מעלות. במנוחה 78. משחקים כבדים קורסים אחרי כרבע שעה בגלל החום הזה כנראה, מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.