עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idanpc,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd 1600 לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1 HD נישלף מארז VIRGO 350 W 4 מאווררים מודם כבלים מתב הוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5 בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Boy,

5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by eyal491,

היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shalabi,

שלום, היום קיבלתי מחבר שלומד ביוניוירסיטת חיפה דיסק 1.44 אשר שמורה בו עבודה. הבעיה כשאני מנסה לפתוח את המסמך...מקבל הודעה שהמסמך משובש. ניסיתי כל מיני דרכים לפתוח אותו בסוף נפתח אבל מה... ארבעת הדפים הראשונים נראים הפוך וכמה דפים יצאו בסדר וכמה דפים נראים כאילו המילים נכתבו אחת על השנייה. מישהו יכול לעזור בלפתור בעייה זו? תודה ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אחרי הרבה זמן של המתנה קניתי היום מחשב מבוסס AMD 64bit עם כרטיס מסך 6600Gt רק מה שהלוח אם שלי עושה בעיות סאונד, המחשב עובד לאט כמו הקודם שלי,לא יודע בקיצור בעיה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אז ככה...קניתי היום קירור לציפסט NB. הקירור הוא של THERMALTAKE EXTREAM SPIRIT II עכשיו התחלתי להתקין אותו על הלוח שמופיע במפרט שלי...הכול הלך מצויין....חיברתי הכול הפעלתי את המחשב והוא לא עולה טובה אמרתי קורה ניסיתי לבדוק עם הכול מחובר ושוב לא עולה (לא עושה את הפיפ שצריך להיות והמסך מהבהב). אמרתי טוב בוא נבדוק את הזיכרונות(יושבים אצלי על DUAL) הוצאתי זיכרון אחד והופה עולה.....טוב ניסיתי את הסטיק השני אןתו הסלוט באם עולה...טובה ניסיתי את שנייהם לא ב DUAL אלה סתם ביחד....באם עולה.....מה מתברר שפתאום סתם ככה המחשב לא עולה כשהזכרונות שלי על DUAL!!!!ואז הוא עלה!!! אני ממש משתגע פה ויש לי תחושה שאיכשו דפקתי את הלוח וכתוצאה הוא לא נותן לי DUAL לעשות... הוא רושם BIOS R…

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  7. אני עובד עם System Suite 4 וגיליתי בעיות הן בהארד דיסק והן בזכרון של כרטיס המסך. אני מחפש תוכנה נוספת לבדיקה למרכיבים אלה, לפני שאני הולך לחנות ומממש אחריות. תודה על ההמלצה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 גם החום של הלוח מעל 40 מעלות. זה טמפרטורות סבירות? ואם לא אולי מישהו יודע איך אפשר לקרר את המחשב הזה???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L ,עד עכשיו היה לי 2 גיגה זיכרון ,לאחרונה רכשתי עוד סלוט של2 גיגה זיכרון ברצוני לדעת לאיזה סלוט אני בדיוק צריך להתקין אותו כדי לקבל DUAL CHANNEL MEMORY (שני הזיכרונות באותו גודל ואותה מהירות) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by nir007,

הלוח אם אז הבטריות שלו מנופחות אבל לא יוצא חומר.. והבעיה היא שכול איזה חצי שעה המחשב מתכבה.. מה הבעיה? (חשבתי אולי היתחממות או בגלל הלוח..) דעתכם?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by IME3,

חיברתי את החוט שיוצא מהספק כוח שהתאים לחיבור של המאווררים על הלוח אם בגלל שהמאווררים מצויינים לי שהאינדיקטור שמראה על השליטה במהירות סיבוב לא מזוהה ולא מחובר באמת בנקודות האלו על הלוח אם והנקודות פנויות לחיבור מאווררים והנקודות האלו תומכות בהעברת מידע על המאוורר אז חיברתי!! פתחתי את המחשב והיה פיצוץ עם עשן ומלא ריח חריף!@$!$@ זה מחשב חדש לוח אסוס P6T דלוקס קור 7 920 GTX280 אני פוחדדדד לגמרי אבל הוינדוס עלה!!! והמחשב עלה!!! אבל פיצוץ אכן התרחש ומשהו שם מת זה בטוח אז מה נפטר????? ואיך זה ישפיע עליי הנה תמונה באזור הצהוב אני כמעט בטוח התרחשה ההתפוצצות הנה כמה דברים חשודים לא יודע ב OCCT יש שם ערך מסויים שהוא על מינוס 60 ובאוורסט ליד ה מינוס 5V מופיע ערך של…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, רציתי לשאול קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים והיו בו תקלות מהחודש השני. הטכנאי לא הצליח לזהות את הבעיה וכל הזמן ניסה לתקן אותה משלט רחוק או ע"י הפעלה מחדש. כל זה לא עזר. הוא כרגע מנסה לבודד רכיב רכיב במחשב, על מנת לבדוק תוך כדי עבודה שלי איזה מהם תקול, ניסיתי וגיליתי שבלתי אפשרי לעבוד על המחשב כי התוכנות נסגרות ואנמ מאבדת חומר. אמרתי לו שאני רוצה שיבדוק את המחשב במעבדה בלי עזרתי והוא טען שזה יקח כך מלא זמן כי קשה לבדוק את זה. 21 ימי עסקים. לי זה נראה בלתי הגיוני להשבית את העבודה שלי (גרפיקאית) שכל כולה מתבססת על המחשב למשך כל כך הרבה זמן. ביחוד שהמחשב היה ממש חדש בזמן שההחלו התקלות, והטכנאי עד עתה לא מצא פתרון! מה מקובל בשו…

13. הי אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל הוספתי 2 זכרונות של 2 גיגה כל אחד, וכאשר עלתה מערכת ההפעלה ראיתי במנהל ההתקנים בעיה בכרטיס הרשת... החלפתי הוצאתי הרכבתי פירקתי..בסוף נראה שכאשר מורכבים ארבעת הזכרונות יש את הבעיה , עם 3 זכרונות של 2 גיגה אין בעיה... המפרט: מערכת הפעלה ווינדוס 64 ביט פרו Q9550 זכרנות קורסייר 800MHZ שני גיגה כל אחד לוח אם asus P5QC בלוח האם יש שישה סלוטים לזכרון 4 לDDR2 ועוד 2 לDDR3, כל הזכרונות חוברו כהלכה תודה מראש! (שאלות כמו - למה אתה צריך 8 גיגה , למה 64 ביט וכו' ממש מיותרות)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי מקלדת אחת של מיקרוסופט ועכבר אופטי שיכול להתחבר ל usb ומתאם לחיבור ps2 המקלדת השנייה שלי היא אלחוטית כאשר המשדר אמור להתחבר גם למקלדת וגם לעכבר ל ps2 האם יש אפשרות לשלב את שניהם ביחד ??? ניסיתי להעביר את המקלדת לחיבור סריאלי במקום ה ps2 אבל היא לא הגיבה המקלדת האלחוטית פועלת רק כאשר אני מחבר את החיבור של המקלדת ל ps2 עכשיו אני עובד עם המקלדת האלחוטית (שיש לה עכבר עלייה) ובנוסף עם העכבר האופטי שמתחבר ל usb תודה 8)

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by raanann,

שלום. המחשב שלי לא מריץ משחקים בצורה חלקה כפי שעשה עד לפני כמה חודשים. גם משחקים שכבר מתוקנים ושיחקתי בהם באופן תקין בעבר כבר לא עובדים חלק. תחילה בדקתי במנהל המשימות אם יש עדות לבעיה מסוימת. היה נראה כי זיכרון RAM אינו מספיק, לכן הוספתי עוד זיכרון למחשב. בנוסף, ביצעתי פרמוט לכל מערכת ההפעלה והתקנתי מחדש הכל (כולל התקנת המשחק מחדש). נכון להיום אין שום עדות במנהל המשימות לבעיה ברכיב מסוים במחשב ואין לי עוד דרכים להבין מדוע המשחקים לא רצים חלק. מצורף צילום מסך של מנהל המשימות כאשר המשחק נמצא בעליה. מפרט המחשב: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz RAM: 12 GB DDR3 GPU: Nvidia GeForce RTX 2060 HD: samsung ssd evo …

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by sau,

*נמחק*

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי מחשב נייד של סוני דגם VGN-NW120J הבעיה איתו זה שווינדוס 7 שהיה עליו קרס, אני רוצה לפרמט לאקספי, אבל ההתקנה מתחילה ומפסיקה עם מסך כחול!!! מיד חשדתי בזכרונות ושמתי חדשים ועדיין אותה שגיאה. אני מריץ בדיקת הארדיסק של סקטורים עם HIRENS והוא אומר לי שאין דיסק. אבל בביוס אני רואה שהוא כן מזהה 320 גיגה. שמתי הארדיסק חדש שיש לי ואני רואה את הביוס מזהה 80 גיגה. אבל לא מצליח להתקין את ווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 114508534,

אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך, עכשיו, החברה שקניתי ממנה התקינה לי את הווינדוס (הבאתי להם את המספר הסדורי של הווינדוס והם התקינו לי עם הדיסק שלהם). הבעיה עכשיו היא, כשאני נניח רוצה להתקין WMP 11 BETA \ IE 7, המחשב אומר לי שהווינדוס לא מקורי וכל הדברים האלה... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה שזה מקורי? (להכניס את המספר הסידורי איפשהו?) תודה. עריכה: שחכתי לציין, המספר הסידורי שלי מתאים ל WIN XP HOME EDITION, ובדקתי במאפיינים שלי ויש לי PROFESSIONAL. הורדתי את התוכנה שנותנת להחליף את המספר בסידורי או לאמת אותו, ועכשיו זה אמר לי שזה לא מתאים לגירסה! >< אני חייב שתעזרו לי! ><

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by swisaman,

שלום לכולם! אחד המחשבים היותר ישנים בבית התחיל לעשות בעיות. כשאני מדליק אותו הוא מצפצף ולא עוצר עד שאני מכבה,עד כמה שידוע לי הציפצופים קשורים לזיכרון אבל אשמח לקבל עזרה במקרה ואני טועה. ע: המחשב לא מצפצץ יותר אבל אין תצוגה והמסך עובד, ואי אפשר לכבות את המחשב,רק ניתוק מהחשמל תופס.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DykL57,

שלום לכולם. אני צריך בבקשה עזרה יש לי מחשב דיי חזק inter i7 4790 3.6GHz עם 16gb זיכרון יש לי 2 כונני דיסק קשיח: ssd שעליו מותכן הדפדפן והנגן. ואחד רגיל שעליו יש סרטים ושירים וכו' ואני עדין מרגיש שהוא בקושי זז. מה יכול להיות הבעיה?! משהו בהגדרות?

23. Started by matankashi,

קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SixKiller,

וואי איזה מציק היה לי בעיות במחשב אז פירמטתי ועכשיו ישר התקנתי אקס פי וישר שזה עלה זה עשה לי את הארור הזה.... וגם עכשיו שאני מתקים את הלוח אביט וגם בהתקנה של ה-כרטיס מסך אני בטוח ב99.8% שזה וירוס בגלל תשימו לב ל"should not see me" תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, התקנתי את THE WITCHER 3 על המחשב שלי היום ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות המחשב שלי פשוט עושה ריסטארט. לא הצלחתי לבדוק באינטרנט איך לבדוק את הטמפרטורה של המחשב אחרי שהוא קרס כדי לדעת אם זה בגלל זה, אז אני לא ממש בטוח. ניסיתי להסתכל בEvent Viewer וזה מה שאני מקבל: לא ממש הצלחתי להבין מה זה אומר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך או מעבד או משהו כזה. אבל מה שמוזר זה שבדרך כלל אם אני מריץ משחקים כבדים מדי זה פשוט מוריד לי FPS. אבל לא מכבה לי את המחשב לגמרי. אני לא מקבל BSOD ואחרי שהוא נדלק לא מופיעה שום הודעה. ניסיתי להתסכל באשכול דומה שנפתח פה אבל לא ממש הצלחתי למצוא משם פתרון למקר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.