תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום אחים שלי אני במצב אנוש... היום קניתי מארז חדש פירקתי הכל מהישן העברתי לחדש עכשיו אני בא מדליק את המחשב הוא עושה לי ide hdd eror atapi incompatible משהו כזה... אז בדקתי דרך הביוס מה מחובר ב ide שאני עושה auto שם... הוא הראה לי שאין סידירום ואין הארדיסק... אז ניתקתי את הארדיסק והשארתי רק סידירום ובביוס הוא הראה שלי את הסידירום! אז חיברתי את הארדיסק וניתקתי את הסידירום וזה עבד... אבל המחשב ממש צולע...כל הזמן הנורה של הארדיסק דולקת בפנאל של המארז...והמחשב ממש איטי מבדרך כלל! וכמובן שהסידירום לא מחובר ואני רוצה אותו...מה לעשות!? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה Radeon 9800 Pro וזיכרון נוסף של 256MB בימים הראשונים לא הרגשתי בבעיה אבל בימים האחרונים, בכל פעם שאני נכנס למשחק אני שומע שהמחשב עושה רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו (או ההארד דיסק או המאוורר) ואחרי כמה שניות הכל נתקע. במשחקים זה קורה כמעט מיידית (שניות עד כמה דקות), אבל זה קרה לי כמה פעמים גם בזמן גלישה פשוטה (בלי אתרים כבדים, פלאש או משהו מיוחד) בדקתי את הטמפרטורות של המחשב, המעבד על 65, הזיכרון על 35-40. אני לא יודע מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך אבל יש לו Thermaltake case fan שעובד קרוב אז אני חושב שהטמפרטורה לא קריטית... אני יודע שהטמפרטורה של המעבד היא סבירה (AMD) אבל אני לא כל כך מבין בטמפרטורת הזיכרון (MB בביוס מתכוון לזיכרון, נכון?) ואני לא יודע אם זו טמפרט…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב, הכל טוב ויפה, בביוס הכל מוגדר כמו שצריך. אני רוצה לפרמט דרך הווינדוס (ההתקנה), הוא אומר לי שההארד דיסק אינו מחובר. בדקתי את כבלי ה IDE, מחובר ועוד איך מחובר. ניסיתי דרך ה Fdisk, אך גם שם הוא לא מזהה שום הארד דיסק, וההארד דיסק מזוהה בביוס. מישהו יודע אולי מה הבעיה, ואיך לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אממ הטרד הבא הוא לא ממש שאלה אלה יותר מתוך סקרנות.. המחשב שלי בזמן האחרון עושה רעש יותר חזק מהרגיל,לא משהו שמפריע אבל סתם.. אם אני מזיז אוו או דופק עליו פעם אחת אז פתאום הוא חוזר להיות בשקט.. רציתי לדעת למה זה? למה הוא עושה את הרעש הזה ולמה כאשר אני מנער אותו קצת אז הוא חוזר להיות בשקט... טוב תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי מת אז אני משתמש במחשב של אחותי עם ההרד דיסק שלי, התקנתי וינדוס מחדש (98), דרייברים והכל. הכל עובד בסדר רק שכל כמה זמן כשאני באמצע משהו לא משנה מה (INTERNET EXPLORER או אפילו סתם בשולחן עבודה) הוא עושה ריסטרט מעצמו, אני לא יודע מה הבעיה... הורדתי דרייברים ללוח אם אבל אני לא בטוח שהם 100% תואמים, התקנתי וזהו.. מה אני יכול לעשות? ד"א זה פנטיום 3 עם 320MB RAM וכרטיס מסך של ATI תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! הרכבתי היום מחשב חדש (AXP2500, ABIT NF-SL) וחיברתי את כל החיבורים לפי החוברת של לוח האם. כשהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרון אך מזהה את המעבד כעובד במהירות 1100MHZ והמקלדת והעכבר לא מגיבים. כמו כן, עולה ההדועה CMOS CHECKSUM ERROR, DEFAULTS LOADED מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק 80 גיגה עם 8 מגה זכרון. התקנתי אותו במחשב פנטיום 3 והוא מזהה אותו ואני רואה אותו בביוס והכל בסדר מהבחינה הזאת אך המחשב עובד מאוד מאוד מאוד לאט... ובלי ההארד דיסק הוא עובד שוב בסדר... הלוח אם הוא של גיגהבייט .. מה עושים??
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
עשיתי סליבינג וחיברתי שני מולקסים הפוך ... יצא קצת עשן משני הכוננים ועכשיו שניהם לא עובדים. יש מה לעשות חוץ מלנסות לממש אחריות?
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי כרטיס מסך Asus Geforce 4 Ti4400 V8440 שנקנה לפני שנתיים ב-1400 ש"ח. לאחרונה הופיעו על המסך פסים אנכיים ולמרות שהוא התקין דרייברים אחרונים וכן ניסה על מחשב אחר את הכרטיס - הבעיה בעינה עומדת. האם יש אחריות של אסוס העולמית למקרה כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
פרסמתי את פרטי המחשב שלי: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg ואמרו לי שהזכרונות לא עובדים בצורה מסונכרנת. מה הכוונה? מה אני אמור לעשות? ------------------------------------------------ זה שייך לפה או למעבדים וזכרונות ??? בכל אופן אם לא שייך לפה תעבירו בקשה
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כרטיס רשת PCI לא מזוהה ע"י XP SP2. הכרטיס הינו של BENQ. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי כבל IDE עכשיו יש עליו שתי יציאות כאילו שאפשר לחבר אליו שתי כוננים עכשיו תסבירו לי אם אני יכול להגדיר בכל יציאה מה שאני רוצה כאילו סלייב או מאסטר דוגמא: נגיד בקצה של הכבל מחובר סידירום ובאמצע צורב אז את הצורב אני יכול לשים מאסטר ואם אני רוצה אני יכול לשים את הסידירום במאסטר מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש לכל העוזרר
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אין לי מושג מה נסגר עם המחשב שלי, פתאום מחשקים בתלת מימד לא עובדים כמו שצריך, משחקים שנהגו לעבוד. שיחקתי לי במשחק ופתאום הגרפיקה קפצה והפכה למעוותת ומאז כל המשחקים או מעוותים או עובדים קטוע בצורה שלא מאפשרת לשחק. מבחינת דרייברים זאת לא הבעיה מכיוון שהדרייברים הכי חדשים מותקנים והמשחק לא עובד כמו שצריך. לקחתי את המחשב לחנות מחשבים שתעבור בדיקה והטכנאי הגיע למסקנה שהבעיה נובעת מכיוון שהמאוורר לא עובד, דבר שנראה הגיוני, רק שהמשחקים אחרי החלפת מאוורים לא עובדים. אני פונה אליכם בניסיון נואש, עזרו לי, כוונו אותי-מה עליי לעשות? בתודה רבה מראש, EnZeR
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל במפרט, יש לי P4 1500 עם 256 MB RDRAM ו HD של 30 GB קניתי היום HD של 160 GB. השאלה שלי היא האם כדאי להשאיר את ה HD הישן מחובר גם כן כמעיין מחסן לתמונות או שעדיף לוותר עליו? הבנתי שאם הוא נשאר מחובר הוא מאיט את המחשב כי המחשב כשמחפש משהו ניגש גם אליו כל פעם. רציתי להבין כמה זה משמעותי והאם אכן זה משפיע בכל פעולה שלי או רק בדברים מסויימים כאני עושה המחשב מחפש גם ב HD הישן. תודה על העזרה אלעד
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף לי..עכשיו, אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך( ati radeon 9600xt) כי החלפתי לכרטיס אחר(geforce 4mx) והמחשב כבהר לא ציפצף. כל מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותר את התקלה? הכרטיס הוא כרטיס חדש מאד...הוא עובד מצויין במחשב אחר!
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שיו אני פוחד שישרף לי הספק יש אפשרות להשאיר מחשב דלוק גם בהפסקת חשמל ????
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יואו בטעות הפלתי אותו ואני ממש אבל ממש פוחד שזה המעבד... בבקשה תגידו לי שזה משהו אחר... בבקשה! עריכה : מרוב לחץ שכחתי לציין כי זה קורה בהפעלת המחשב ולא מופיע מסך.
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
פורום יקר שלום, הבעיה שלי היא: אני שחקן קאונטר סטרייק (זו כבר בעיה - מי שלא יודע זה משחק מחשב מרובה משתתפים) איך זה מתקשר לפורום? ככה עד לפני כשבוע הכרטיס מסך שלי היה GeForce4 mx440 64 mb הכל היה יפה וטוב.. שבוע שעבר החלטתי לפנק את עצמי בכרטיס חדש GeForce FX5700 256mb התקנתי את הכרטיס... והופתעתי לראות שהביצועים פחות טובים מאשר הכרטיס הקודם.. זה מתבטא ב fps drops. ניסיתי לשים את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך... כם את הדרייבר החדש ביותר ניסיתי ... לא עוזר! עזרה בבקשה!!!!
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במדיה פלייר 10 הוא רושם שאירעה שגיאה דיגיטלית בהגנת זכויות יוצרים (הדיסק מקורי לחלוטין), ולכן הוא לא יכול לנגן את ה DVD ב POWER DVD המסך מכבה את עצמו (!!!) ואני חייב לעשות פאקינג ריסטארט ה- MV2PLAYER קופא , ואני חייב לסגור אותו עם הTask Manager ... זה קורה עם כל DVD מקורי שאני מכניס. אני לא יודע מה קורה... בבקשה עזרה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON 775FT שעובד כבר שנתיים בלי בעיות, פתאום 5 שעות אחרי שחיברתי אליו מחשב חדש הוא נכבה ולא נדלק, כמו כן הרחתי ריח של פלסטיק שרוף שעולה מהמסך. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין שהמסך לא מחובר לחשמל דרך המחשב אלה ישירות למפצל החשמל. גם לא נראה לי שיש קשר בין זה שחיברתי אותו למחשב חדש
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המחשב התחיל לצפצף באמצע סרט פתאום ואחריי כמה זמן עוד פעם (כל הזמן המחשב היה דלוק והוא עבד כרגיל) ועכשיו חבר שלי כיבה אותו (מחשב שלו) והוא מפחד להדליק אותו כי אולי משהו נדפק.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-