תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
תראו, אתמול התקנתי ויסטה עכשיו, היום בבוקר הוא עשה לי שיש בעיה משהו עם הDLL עם הקובץ MSIMG עכשיו הוא עושה לי כזה בעיה, כמעט לכל תוכנה/משחק שאני נכנס הוא דופק לי תהודעה הזאת: http://www.f2h.co.il/im.php?name=%3B%3B%3B11.jpg&src=309071 מה לעשות? :'(
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
חי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia geforce4 MX 440 מה שקורה שפעם הכל עבד טוב ויפה, אבל יום אחד פשוט נכבה לי המסך. הוא עשה כך כל פעם כשעלה ה-וינדואוס(אקס-פי פרופסיונל) הבעיה הייתה כנראה בדרייבר, כי אחרי שמחקתי אותו המסך התחיל לעבוד... אחרי כמה זמן אני הורדתי את הדרייבר האחרון והוא אחרי כמה נסיונות כן התחיל לעבוד.(חודשיים חכיתי לה כי שאר הגירסאות לא עבדו...) לרגע הזה אני פירמטתי את המחשב. על ההתחלה התקנתי את הדריבר החדש - ןהוא פתאום לא עובד! אני נסיתי כבר כל מה שאפשר.... - התקנתי אפילו גירסאות ישנות...המסך פשוט נכבה וזהו אולי למישהו הייתה אותה בעיה והוא יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אוקי זה התחיל היום אחרי שהורדתי 2 מאוררים בתוך המארז כי הם עשו רעש. חיברתי הכול חזר כמו שצריך ובדקתי את החיבורים כבר 3 פעמים ועדיין יש את הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ואז אחרי שנייה הוא עושה RESET ואז עולה כמו שצריך. זה משגע אותי ואני מפחד שזה עלול לשרוף לי משהו. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? לפחות תנו לי כיוון לסיבה ומשם אני כבר יסתדר לבד.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישנן משנת 2007, אני מתחזק אותו באופן שוטף והוא מתפקד מצוין, אך אתמול כרגע דבר שונה.עשיתי לו ניקוי יסודי עם לחץ אוויר ושואב אבק, ופירקצי את המאוורר המחובר למעבד להוציא את האבק משם).בנוסף חיברתי כרטיס מסף חדש (חדש בשנתיים מהמקורי שהיה עליו).לאחר מכן הדלקתי את המחשב, היה קול מוזר במאוורר, כאילו מישהו נותן גז ברכב כאשר הוא לא נדלק. הגעתי ל boot אך לאחר כמה שניות הוא פשוט נכבה.בניסיון השני והלאה הוא נדלק לשנייה או שתיים ופשוט נכבה. ניסיתי להחזיר את הכרטיס הקודם והמחשב התנהג בדיוק אותו דבר, כאילו הוא נותן גז בניוטרל ולא מצליח להידלק, הוא רק מגיע ל boot ומציג שגיאה: oc fail settings. אשמח לכל עצה, אני בטוח שאפשר להציל אותו. תודה
-
- 88 תגובות
- 37.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני לא יודעת אם זה קשור לספק או לכבל, קרה לי רק פעמיים שהזזתי את הכבל הכוח שמתחבר לספק לשקע החשמל, קולות של קצר ואז זה גורם למחשב להתחיל מהתחלה. החלפתי את הכבל וזה אכשהו יסתדר, השאלה היא אם כדי להחליף ספק בכל מקרה? כי קניתי את המחשב באייבורי ב2016 ועדיין יש לי 3 שנים אחריות. ושאלה נוספת , קורה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב שסימן של עכבר לא מופיע ואז שאני שוב מוציאה את הusb ומחברת שוב , הוא חוזר. יכול להיות שיש בעיה עם usb בלוח האם? תודה לכל התגובות
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה זה קשור לפורום הזה אבל מי שקנה מחשב חדש של קיאספי קיבל מדבקה שאומרת שאם מורידים אותה אז אין אחריות עכשיו המדבקה נמצאת במקום ככה שאם פותחים את נמארז אז היא נקרעת... אני רוצה לפתוח את המארז ולא יודע מה יהיה עם האחריות...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 320G שהיה מותקן במחשב הקודם ועבד טוב. לדיסק יש פחות משנה. קניתי מחשב חדש חוץ מדיסק קשיח. חיברתי את הדיסק הקשיח והוא לא מזוהה בביוס. שמתי את הדיסק המצורף של הלוח אם, נתתי לו לפעול וזה מה שהוא רשם לי: IDE Drive doesn't exist or ALL primary partitions are occupied הלוח אם מסוג gigabyte GA-EP43C-DS3 הכונן אופטי מזוהה רק הדיסק הקשיח לא. (חיבור SATA) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם שני משתמשים האחד אדמין עם סיסמא והשני משתמש אורח בלי שום הרשאות. איך ניתן לשנות את הסיסמא של האדמין או לתת הרשאות למשתמש אחר? תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח ישן gigabayte p67x ud3-b3 ביוס מסרב לעלות הוצאתי את הבטריה של הלוח ואיפסתי את ה cmos ועדיין ללא הצלחה.. רעיונות?
-
- 22 תגובות
- 10.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול המחשב לא יצא מסליפ, כפתור ריסט פתר את זה. הבוקר שוב המחשב לא יצא מסליפ - לחצתי על ריסט, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות, ואז עושה את זה שוב ושוב עד שמכבים (לחיצה ארוכה על power). כל פעם שהוא נדלק כל הלדים והמאווררים עובדים. כולל המאווררים וה-RGB של הכרטיס מסך. אין שום תצוגה במסך ואין שום צפצוף. מה ניסיתי: הוצאתי סוללה ואיפסתי ביוס. הוצאתי את כל המודולים של הראם, ניסיתי בלי בכלל ועם כל אחד בנפרד הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מסך ישירות לכרטיס on board - לרגע הופיע הספלאש-סקרין של הביוס, ואז שוב חזר להכבות ולהדלק. זאת הפעם היחידה שראיתי את המסך נדלק בכל הסיפור. בלי כרטיס מסך שוב חזרתי על הבדיקה עם הזכרון כמו בהתחלה. תוך כדי התה…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב. קניתי מחשב חדש המפרט הולך ככה: לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד Core 2 Duo E6300 ספק Jsp-Tech 420W כ. מסך GeForce 7900GS Asus זכרון 2x512mb 667Mhz DDR2 Twinmos דיסק קשיח Maxtor 80gb Sata2 הרכבתי אותו לבד אבל יש לי ניסיון רב ואני לא סבור שהבעיה בהרכבה. התקנתי Windows XP והמחשב קורס מדי פעם עם מסכים כחולים באופן אקראי. :-\ דבר ראשון הרצתי בדיקת Memtest86+ ואכן יש בעיה בשני הDimm-ים של הזכרון בכתובות גבוהות באופן עקבי. כל Dimm לחוד. לקחתי את הDimm-ים למחשב של חבר והם עוברים שם Memtest בהצלחה. כל המאווררים עובדים, הטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה. האם זה אומר באופן חד משמעי שהבעיה בלוח אם? או שזה עדיין יכול להיות במעבד\ספק? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לאחרונה ורציתי לוודא שהטמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך תקינות (ללא OC). זה המפרט: ASUS ROG Swift PG279Q Gaming Monitor Intel Core i9 9900K Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti GAMING OC-11GC NZXT Kraken X72 Gigabyte Z390 AORUS Pro Gigabyte AORUS DDR4 RGB 16G (8GX2) 3200 Corsair Crystal 570X RGB ATX Mid-Tower Case White Corsair RM1000i 1000W PSU 80+ Gold Modular Corsair SP120 RGB LED High Performance 120mm Fan X3 Samsung SSD 500GB 970 EVO NVMe M.2 Samsung SSD 1TB 860 EVO 2.5" SATA III בזמן מאמץ המעבד על 42 מעלות וכרטיס המסך על 72 מעלות הם זה נורמלי? באילו טמפרטורות אני צריך להיות "מודאג"?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של MX34 - Aopen עם 2 יציאות USB . בעבר שתי היציאות פעלו (היה מחובר מודם כבלים ליציאה שלא עובדת עכשיו) ויום אחד היציאה החליטה לא לעבוד. - אני מחבר מכשיר אליה - לדוגמה עכבר ולא קורה כלום (כן, גם אחרי שאני עושה ריסטארט או ריפרש במנהל ההתקנים). יכול להיות שפעם אחת חיברתי והXP כתב הודעה usb device not recognized אבל אני לא בטוח. יש למישהו הסבר ופיתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלך, במהלך צפייה בסרט נעלם פתאום הקול ברמקולים, חיברתי אוזניות ושומעים הכל בדקתי בהגדרות שמע והכל בסדר, מישהו יודע מה הבעיה ולמה פתאום הפסיק לצאת קול ברמקולים, תודה, מערכת הפעלה אקס פי. תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
קניתי סט מקלדת עכבר אלחוטי של לוג'יטק, שחיברתי למחשב הם לא עובדים ושהוא מזהה את החומרה, הוא כותב שגיאה בהתקנת מנהל התקן פנה לספק החומרה. המקלדת הגיעה ללא דיסק, במחשב אחר היא עובדת בלי בעיה וגם היא עובדת בביוס של המחשב אבל לא בווינדוס, ניסיתי לעשות enable בביוס, אבל זה גם לא עזר. המקלדת והעכבר הקודמים היו מחוברים בחיבור הסגול והירוק. בנוסף במנהל ההתקנים יש סימני שאלה צהובים ליד המקלדת והעכבר החדשים. מה עושים???
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב ניתקע בwindows vista עושה פריז פתיאום יש לי מחשב אם ddr3 דיסק טרה ספק 600w כרטיס מסך 4850 של ati מה יכול להיות הבעיה ולוח x48
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים עם 2 יציאות USB מקדימה ו-4 מאחרונה. לאחרונה נתקלתי בבעייה שכאשר אני מחבר ל-USB מקדימה או לכמה יציאות USB מאחור המחשב מבצע restart כל פעם מחדש. האם הבעייה בלוח אם ? האם צריך להחליף אותו ? ברצוני לציין גם שבעבר היתה לי בעייה שהמחשב היה מבצע restart מיידי פעם וזאת "כנראה" בגלל המאוורר של הכרטיס מסך. אומנם החלפתי אותו ועכשיו המחשב עובד אבל נראה שעדין הוא כבד מיידי. מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו אני מקבל הודעה שאי אפשר לגשת אליו וצריך לפרמט. כאשר אני עושה CHKDSK הוא נתקע על 2 אחוז ולא זז. האם זה הסוף?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים ששיחקתי NFS : MW בפעם הראשונה זה יצא מהמשחק הפעם השניה זה עשה ריסט עכשיו לפני שנכנסתי לשמחק בדקתי את הprocesses והכי גבוה היה 10 מגה :\ אני לא בטוח אם זה Malware אבל זה לא וירוס או משהו וזה קורה רק בNFS : MW <-----------------------המפרט שלי בצד ימין יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הוא נתקע שאני מעביר נתונים או אם הנתונים גדולים מידיי הוא לא מעביר איטי בקריאת והעברת נתונים מה אני עושה, אפשר לבדוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי, היה ברשותי לוח אם P31DS3L שהתקלקל במקומו לקחתי לוח אם GA41M COMBO (אני יודע שהוא פחות טוב) עכשיו חיברתי אותו והפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה כמובן לא עולה. לאחר ניסיון לבצע auto repair המערכת לא מצליחה לעלות. מה ניתן לעשות כדי להפעיל את המערכת ללא מחיקה של הקבצים במחשב. (חשוב לפשט את ההסבר כדי שאני אבין ) תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לא מזמן (לפני חודש), קניתי עוד 256מ"ב זכרון. ומאז, יש למערכת ההפעלה (חלונות XP) כל מיני "באגים" שאף פעם לא היו לה. עד, שלא הייתי יכול לאתחל - ישר היה נכנס למסך כחול עם קוד שגיאה 0x0000008e. בבירור מול מיקרוסופט (כן, מתברר שהתמיכה שלהם דווקא עובדת... למי שלא מעתיק תוכנות , התברר שיש רכיב זכרון לא תקין במחשב. בקיצור, לצערי הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח מחדש, כיוון שהזכרון החולה פלט אליו כל מיני קבצים ענקיים ולא ממש ברורים, ולהתקין את חלונות XP מחדש... אז זהו, אני שולח את הזכרון חזרה לאקסלנט, בתקווה שיחליפו לי אותו. איזה קטע מטורף, בחיים לא שמעתי על זכרון דפוק. זהו.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, הכפתור שמפעיל את האינטרנט האלחוטי במחשב הנייד התקלקל . האם יש דרך חלופית להפעיל את האינטרנט האלחוטי ללא שימוש הכפתור במחשב הנייד ? . תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-