תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי אתמול צורב dvd lg 4163B ומשום מה אני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי את כל האופציות של הג'מפרים ניסיתי את כל החיבורים ניסיתי לנתק את הצורה התקליטורים הרגיל שלי ושום דבר לא עוזר האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?????
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: לוח אם: P5QPL AM מעבד: E8400 3.00GHZ כרטיס מסך: GTS 250 1GB DDR3 זיכרון: 4.00GB RAM DDR2 ספק כוח: COOLER MASTER) 460W) ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים מתי שה FPS יורד מ60 ואפילו ל59 כבר יש תקיעות. ניסיתי להחליף את המעבד למעבד אחר אותו דבר [E8400] וגם ספק החלפתי ל Seasonic 620W וגם לוח אם וגם נסיתי להחליף כרטיס מסך ל GT 8800 512MB ויש תקיעות ואפילו שאני מוריד את את כל ההגדרות שבמשחק עד הסוף!!!! אני לא יודע אבל אולי זה בעיה במסך שלי? או בחוט שמחבר בין הכרטיס מסך למסך? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע עוד מה לנסות. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר ולכבות את האינטרנט [או לכבות תוכנות ברקע] או לפרמט וזה לא עוזר כלום.
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש DRIVER לכרטיס מסך GTX970 4BG מתאים ל WINDOWS 10 PRO
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי מרסט את עצמו כל כמה זמן, האם זו בעיית ספק? ואם כן איזה ספק מומלץ לקנות בהשקעה של 400-450 שקל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני חדש בהרכבת מחשב. מבקש את עצתכם לבחירת חלקים למחשב בתקציב של 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש המכיל את לוח האם הנל, 8 ג'יגה זכרון ומעבד i7 2600k. המחשב עובד כל הזמן ללא בעיה אבל - וזה ממש מוזר- כמה פעמים בלילה קרה שהמחשב פתאום נתקע, המסך שחור, והלוח אם מצפצף. אם אני מכבה ומדליק הכל תקין. מה שמוזר זה שזה קרה כבר כמה פעמים ותמיד בלילה אף פעם לא עבדתי מול המחשב ופתאום הוא קרס ואני עובד מולו המון שעות. בנוסף, הבנתי שיש בעיה עם sleep mode ולכן כיביתי את המצב הזה ב-windows. המחשב פשוט עובר לשומר מסך שחור או שאני מכבה את הסמך. תודה מראש, לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המערכת i5-2500 8gb 1333mhz gtx460 768mb ספק 520 antec המשחק כ"כ כבד שהוא לא אמור לרוץ חלק? שמתי הגדרות הכי גבוהות כמו בכל משחק, והוא לא רץ חלק האמת גם כשהורדתי זה לא הסתדר. יש רעיונות? ד"א cod wm עובד חלק על הגדרות הכי גבוהות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, מסך המחשב נכבה כל כמה שניות מה הסיבה ? אציין שבהגדרות שומר המסך אמור להיכבות כל 10 דקות .
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כ3 שנים עם 32GB זכרון. אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב אבל הדגם שיש לי כבר לא קיים למכירה. אפשר בבקשה עזרה בזיהוי סוג/מהירות הזכרון שיש לי מול מה שאני מעוניין לרכוש? זה מה שיש לי היום: מהקבלה של המחשב: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengance LPX Red CMK32GX4M2B3000C15R לוח אם: Gigabyte Z370 HD3P מעבד: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray מCPUZ: וגם הCPU: מה אני אמור לבחור מהרשימה? - 16GB 3000x2pcs Black ? https://www.aliexpress.com/item/32994905547.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.61d45b6azSktEx&algo_pvid=c7df6177-2154-40d2-be8e-d47744443cd0&a…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה לאחרונה יש לי בעיה מסויימת שבעבר ולא הייתה קיימת... בזמן האחרון אני מריץ משחקים על הכרטיס מסך שלי ATI X1900GT 250MB( לכרטיס אין עוד אפילו 3 שנים של שימוש,ראוי לציין שיש לי מחשב חדש וחזק) משחקים כמו קריסיס אוו לדוגמא המשחק האחרון שהעלתי הוא ניד פור ספיד אנדרקובר המשחק עושה בעיות גם על הרזולוציה הנמוכה ביותר! יש קווים שחורים על המסך לא רואים את הכביש ואת המכוניות הכל מטושטש ויש בעיות של צבע וכו'... חשבתי שפתרון הבעיה הוא לבטח עידכון הכרטיס.... אז הורדתי עידכון והתקנתי מחדש והפעלתי את המחשב מחדששש אך הבעיה שוב הופיעה אני לא יודע מה לעשות צריך את עזרתכם בהקדם האפשרי ... תודה לעוזרים... !
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום היה בידי מחשב עובד (לא בטוח אם P4 או P3). פתאום התחיל ריח שרוף, כיביתי את המחשב ואח"כ הוא חזר לעבוד. עכשיו הוא פשוט מושבת אחרי שהיה שוב ריח שרוף. הסמפטומים הם: פעם ראשונה המחשב נדלק המאוורר של הספק עובד, אחרי כמה שניות המחשב נכבה. החלפתי ספק, המחשב לא נכבה אבל לא יותר מזה .לא משמיע צפצוף. אני מניח שזה המעבד או הלוח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה היא אם יש מקום לומר בודאות אם זה המעבד או הספק או שבשביל זה אני צריך לפרק אותו ולבודד את הבעיה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ..יש לי הארדיסק 1TB של סגייט לארונה הוא התחיל לעשות לי בעיות ואחרי בדיקה התגלה שיש לו 4 באד סקטור האם אני יכול להמשיך לעבוד איתו ? האם אחריות על הארדדיסקים כוללת באד סקטור כלומר האם זה מספיק שיש לו 4 באדסקטור בשביל לדרוש שיחליפו לי אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התקלה : תוך כדי עבודה (במקרים אלה,בקובץ וורד), לאחר כ-3-4 שעות שמחשב דלוק, וללא שעשיתי משהו חריג!!!, אני מקליק כדי להעביר את הסמן לנקודה חדשה, ובמקום לשכוח מהנקודה הישנה ולקפוץ לחדשה, הוא משחיר את כל הקטע. מה שאני לא עושה (לוחץ לשחרור מקשים, מעביר אות לאזאור אחר בטקסט, לוחץ ר4געית מקשי CTRL..),כלום לא עוזר. כשאני יוצא לראות מה המצב בתוכנות אחרות (האוטלוק למשל) => אותה בעייה !!! (לא הייתה מקודם). חשוב לציין : "הפעלה מחדש" - לא פותר הבעייה !!!. "כיבוי" והדלקה ,לאחר המתנה, פותר. אז סביר שמדובר בהתחממות, אבל, של איזה חלק ??. ואולי באג בתוכנה??. האם משהו נתקל במשהו כזה ? . הצעתכם??.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 384MB של SDRAM, כ. מסך של voodoo3 3000 וכרטיס רשת וקול על הלוח. כונן 40 ג"ב. מדובר במחשב ישן מאוד שמשמש את אמי הפנסיונרית בגלישה באתרי חדשות באינטרנט ומשחקי סולייטר, ובגלל זה אני מחזיק כזה מחשב. רכשתי אותו בינואר 2000 והוא בשימוש כמעט 15 שנים והוא לא המחשב הראשי בבית מן הסתם. מע' הפעלה חלונות XP (במקור הגיע עם 98). בימים האחרונים החלה תופעה של תקיעות - נתקע בשומר מסך (לוגו XP לא זז), נתקע בעת עבודה. הפתרון היה ריסט, היה עולה מחדש עד הפעם הבאה. עד אז היה פועל באופן יומיומי ללא שום תקיעות במשך שנים רבות, בממוצע 12 עד 15 שעות ביום והייתי מכבה אותו רק בלילה. כרגע המחשב לא עולה בכלל. כלומר יש בוט, יש צפצוף בודד, מאווררים תקינים,…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD athlon 64 3000 כתוצאה מוירוס פירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט שמתי לב כי בעליית המחשב במסך הראשון מופיע לי תדר העבודה של המעבד כ- CPU clock frequency 200MHz תדר העבודה נראה לי לא הגיוני. האם ישנה תקלת חומרה כלשהי? מניין יכולה לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכונן הנייד הוא רושם לי usb mass storage device 2.0 אבל לא את סוג ההתקן ולכן הכונן לא מופיע במחשב שלי יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב..המחשב שלי עולה כרטיס מסך עובד...אבל המסך לא נדלק ...חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי ל3 כרטיסים שונים וזאת לא הבעיה...מישהו אולי יודע מה זה יכול להיות ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, תחילת השבוע התחילה תופעה במחשב שלי אחרי בארך חצי שעה שבלי שימוש ובשימוש באזור השעה (קרה לי פעם אחת בזמן שימוש כי לא יצא לי להישתמש רצוף מעל 15-20 דקות) המחשב נכבה\קורס כאלו נותק מימנו החשמל,בדקתי בעיות חשמל מהשקע שהמחשב מחובר ולא היו בעיות, הספק שלי כבר עשה לי בעיות בעבר כמו מאווררים שמחוברים ישירות לספק לא פועלים או הLED שבהם לא פועל או נפילות מתח לכרטיס מסך לכן חשבתי בהתחלה שזאת בעיה בספק אבל אחרת המחשב סביר להניך לא היה עולה או משו בסיגנון מה יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק את מקורה? מפרט מחשב: מעבד:I5 2500K לוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wb כרטיס מסך: sapphire hd7950 ספק:enermax naxn 550W הרד דיסק: WD green 1TB ssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי) זיכרון REM:kingstin …
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים... קניתי בשעה טובה מחשב חדש: לוח של ASUS P5WD2 Premium, מעבד Intel P4 2.8GHz 920, דיסק 250 ג'יגה SATA2, וכו וכו' :-\ הדיסק מחובר בכניסת ה SATA1 של הלוח. העניין הוא כזה: אני לא מצליח להתקין WINDOWS ??? אני עם הגרסא האחרונה של ה BIOS בלוח (0606), הבנתי שצריך לעשות דיסקט של דרייברים ל SATA, דרך הדיסק של הלוח וזה מה שעשיתי. לקחתי דרייבר של Intel ICH7 64 bit RAID driver disk, לחצתי F6 במהלך התקנת WINDOWS, סיפקתי את הדרייבר ועדיין לא מתקין. 2 שאלות בבקשה: 1) מה ההגדרות האופטימליות של ה BIOS עבור ביצועים מקסימלים? 2) האם הדרייבר שלי נכון? האם לא צריך את Silicon image 64 bit SATA driver disk תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום ישלי מחשב חדש יחסית.. (פחות משנה..) בזמן האחרון הוא נהיה איטי ממש.. לוקח זמן עד שהוא מעתיק דברים ועד שהוא פותח תוכניות.. וגם כשאני מקבל קבצים באיסי כל האיסיקיו נתקע.. מה אפשר לעשות ? תודה.. נ.ב ישלי בצד את המפרט הטכני
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם קניתי מחשב חדש וכולו הלך לי , האחריות תחליף לי הכל לחדש? או שעושים עם זה בעיות.?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. נעלתי תיקייה בעזרת המדריך הזהhttp://www.2all.co.il/Web/Sites5/InCOOl/PAGE83.asp ושכחתי את הסיסמה! מה אני יכול לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-