תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב P4 עם 256MB RDRAM עם XP. אתמול המחשב נתקע באמצע העבודה, ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו, מופיע לרגע הלוגו של WIN (בSTARTUP) ומופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ NDIS.sys stop : 0x0000007E. הוצאתי את הכרטיס רשת, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, בביוס סימנתי כDISABLE כל מה שקשור לכרטיס רשת מובנה (למרות שאין כרטיס פיסית) ואותה בעיה. כתוב במסך הכחול לבדוק שיש מספיק מקום, בדקתי עם דיסקט הפעלה של WIN98 יש 2 GB פנוי. ניסיתי את כל האפשרויות של מצב בטוח ושום דבר לא עוזר. גיגלתי את NDIS.sys והיה אתר שאמר להסתכל על הכבלים בלוח אם, כל הכבלים נראה טוב. למישהו יש רעיון איך לפתור את התקלה? תודה והמשך יום טוב
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שחלק מהמשחקים לא עובדים לי או קורסים עד שבדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהכרטיס שלי עומד על 65-70 מעלות במנוחה והמעבד שלי על 60 או 65 במנוחה... האמת שנים לא קרה שהם התחממו לי ככה... ניסיתי לסרוק וירוסים ולא מצאתי משהו, חשבתי אולי זה איזשהו כורה ביטקוין... מצד שני אבק במחשב פחות נראה לי הגיוני כי שני רכיבים חמים ולא אחד... מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד, LENOVO Y580, מחשב טוב מאוד מבחינת ביצויים, הוספתי לו גם SSD 128GB של SANSUNG EVO לפני 4 שנים. לפני כ 8 חודשים בערך התחילו מסכים כחולים, בזמנו היה לי ווינדוס 8.1, בכל מקרה שידרגתי לווינדוס 10 והנחתי שהמסכים הכחולים יחלפו אבל לא, אחרי פירמוט נקי של 2 הכוננים המסכים הכחולים המשיכו, כמה שניות אחרי ששולחן העבודה עלה, הופיע מסך כחול. הבנתי שהייתה בעיה ספציפית עם 2 דרייברים במחשב שלי כשמשדרגים לווינדוס 10, לא הייתה תאימות מלאה בין הדגם של המחשב לווינדוס 10 (בוודאות, קראתי בפורום של LENOVOׂ). חזרתי לווינדוס 8.1 שוב, חשבתי שזה מאחוריי ושוב...... מסכים כחולים.... העניין ההזוי הוא שהמחשב עובד שבועיים פלוס כמו שצ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אם לא תעבירו אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין בקר תקשורת RS232 לבין RS 485 אם תוכלו לתת קצת פירוט למה משמשים הבקרים מה הייחודיות של כל בקר וכו'... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב גיימינג פשוט i5 4460 16 HyperX Ram ddr 3 לוח אם פשוט של ddr 3 וכרטיס מסך Gtx 970 Twin Turbo באמצע משחק פתאום אני שומע רעש של רובוט והמחשב עושה ריסט חשבתי שזה הכרטיס קניתי כרטיס חדש GTX1660 Ti OC עבד טוב ליום ואז חזר אותו תקלה החלפתי ראמים עדיין נכבה באמצע משחק וככה עשיתי עם הלוח אם כונן קשיח והssd תמיד אני בודק את המעלות של המחשב והמעלות טובות אני בדרך כלל בונה מחשבים ומצליח להגיע לכל בעיה עד המקרה שלי שאני כבר לא מסוגל להנות ממשחק הזמנתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק שאולי זה לא פתר את הבעיה כי גם לכרטיס מסך החדש יש בעיה אולי יש דרך לבדוק עם הכרטיס מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? זו בעיה בכלל? הריי מחשב יכול לעבוד עם כבל בלי סוללה מחוברת כלל. למה המחשב MSI אצלי נכבה אחרי שחברתי לכבל והדלקתי אותו ? האם יש קשר לזה שבניידים של MSI הוא לא מבזבז מחזור טעינה כשיש מעל ל80 אחוז סוללה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב חדש בקונפיגורציה הבאה: לוח - GIGABYTE GA-K8N Ultra-9 מעבד Athlon 63 3000+ 959 דיסק - SATA2 כרטיס מסך - 6600GT של GIGABYTE הלוח הוא בעל Chipset nforce4 ultra כאשר אני מתקין XP PRO ההתקנה עוברת בשלום אולם לאחר האתחול (כאשר XP לוקח פיקוד) המקלדת מפסיקה להגיב (PS2). כאשר אני מנטרל את ה USB על לוח האם אז המקלדת עובדת, אבל אז אין לי עכבר. בנוסף התקנת הדרייברים של ה 6600 הופכת את המערכת ללא יציבה ונראה שהמחשב מנסה כל הזמן לבצע משהו ברקע כגון המתנה להתקן או התקנת דרייור. האם מישהו כבר נתקל בתופעות האלה ובעיקר איך יוצאים מזה. קניתי מחשב חדש וכבר שלושה ימים שאני משתעשע בהתקנת XP
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אח שלי הכניס לטענתו לכונן דיסק שהייתה בו "סריטה ענקית", הצורב התחיל לעשות הרבה רעש ואז התפוצץ הדיסק (להרבה מאוד חתיכות קטנות). קיצר עכשיו שאנחנו מכניסים דיסק, האורות שהוא חושב מהבהבים לשניה או שתיים, אז לממש רגע קטן נדלק האור האדום של הצריבה וזהו, הוא לא עושה יותר כלום. יש אפשרות לתן את זה? (אין יותר אחריות על הצורב)
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה לפני יומיים: מעבד: Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM מ. הפעלה: windows 8.1 בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. האיזור שמתחמם זה האיזור של הכרטיס מסך והמעבד. יש פה תמונות: תמונה זה איפה שרשום 48 מעלות. זה האיזור שבין המקלדת למסך. תמונה ככה הוא נראה מבפנים. בפינה הימנית למעלה איפה שהקירור נחושת מעל למאוורר זה איפה שהוא הכי מתחמם. עכשיו שתי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהייתה עם WINDOWS 7 וגם עם WINDOWS 8.1 וגם היום עם WINDOWS 10. הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד נפגמים וזה קורה כאשר מצב OC MODE מופעל במחשב. יש לי לוח אם של MSI וכרטיס מסיך של MSI, ברגע שאני מפעיל מהBIOS את הOC אז המעבד עובר פרופיל של OC, הכרטיס מסך עובר לפרופיל של OC וגם הזכרונות, שבזכורנות שם הפרופיל הוא XMP. אם מצב הOC כבוי, הקבצים שאני מוריד אינם נפגמים והכל פועל כרגיל. מה עושים בכדי שהOC יעבוד מבלי לגרום נזק?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טאבלט dell venue 8 עם חריץ מיקרו sd. בביקורות ברשת כתוב שניתן להכניס כרטיס עד כ128gb אבל באתר היצרן כתוב שאפשר עד 32. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD? או שעכבר לא תקין?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שאני משחק שעה שעתיים (בכל משחק שהוא) מתרחשת תופעה מוזרה. התמונה על המסך נעלמת, הסאונד הרגיל נעלם ומופיע צליל שהדרך הכי טובה לתאר אותו זה משהו כמו תחנת רדיו לא מכוונת. המחשב לא לגמרי כבה, אני שומע את המאווררים מסתובבים, העכבר והמקלדת ממשיכים לקבל חשמל, אבל הנורה של המארז (פראקטל R3) מתכבת בדומה למה שקורה במצב של SLEEP. לחיצה על ריסטרט לא משנה כלום ורק כיבוי והדלקה מחדש פותרים את הבעיה. מבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך (7850) והמעבד(i5 3470) לא עולה שמשהו חריג בזמן המשחקים. הביעה לא מופיעה בעת שימוש רגיל.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד אתמול בצהריים המחשב עבד כרגיל. בערב הוא התחיל לעשות בעיות, שמעתי ממנו צפצופים מהכונן והוא עשה ריסטרט לעצמו. נכנסתי למחשב ואני בא להיכנס לפיירפוקס, והמחשב קופא ל10 שניות ואז פותח את פיירפוקס. וגם אחרי שפיירפוקס עולה הוא נתקע כשאני פותח לשונית חדשה או עובר לאתרים אחרים. אותון דבר גם בתיקיות, אני בא להיכנס ל"מחשב שלי" המחשב קופא לכמה שניות ואז פותח תתיקייה והתייקה נטענת אחרי המון זמן. בקיצור, כל פעולה הכי קטנה שאני עושה המחשב נתקע. אני לא יטדע אם זה קשור, אבל יש בכונן שלי מנורה אדומה ומעליה כתוב HDD, והיא כל הזמן דולקת וזה לא היה ככה. ואני לא שיניתי כלום במחשב, לא התקנתי תוכנה ולא כלום... ניסיתי לעשות שחזור המערכת אבל לא היה נקודות שחזור בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות זה…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to rem…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בידורית PRO WM-757 עם DVD מובנה עלייה , קניתי כונן חיצוני 500GB של WD ואני מנסה להפעיל אותו ב DVD של הבידורית ואני לא מצליח. אשמח לעזרה בפתרון הבעייה ! תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני פשוט ל-א-מ-ב-י-ן מה קרהה הלכתי לכמה שעות מהבית ואח שלי היה על המחשב.... ושאני חוזר , אני רואה את העכבר קרוע (אחד המקשים על המיטה) שאלתי את אחי מה קרה הוא אמר שהוא הפסיד במשחק או משהו כזה >< בקיצור אני מעלה את המחשב וזה חסר לי כונן קשיח הוא משהו כזה ופתחתי את המחשב והוא היה סרוט כזה כולו מבפנים נראה לי שאחי קצת התחרפן אז..... אין לי מוסג מה לעשות נראה לי הלך המחשב אני על לפטופ מלפני 10000 שנה ואני לא יודע עם זה בגלל העכבר או המחשב או משהו אחר מה עושים?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וזאת למרות שזה על אוטומטי גם לאיזור זמן וגם לשעון.... ממה זה ואיך לסדר? זה רק לאחרונה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
חבר'ה שמעו יש לי בעיה מעצבנת נורא וכבר ניסיתי פאקינג הכללללללללללללל כדי לסדר את זה ואין לי מושגגגגגגגגגג אז בבקשה תעזרו לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב Intel Pentium 4 - 1800 Asus Geforce 3 Ti 500 512 rdram pc800 Western Digital 40 GB cd rom - benq X52 cd writer - acer 24X10X40 עכשיו כבר מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היתה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב משחק וכל זה ואחרי שאני משחק וכל זה אני עושה נגיד ריסטרט, המחשב לא עולה הוא טוען את האקס פי טוען טוען טוען טוען בלי סוף ורק אחרי איזה 20 דקות נגיד שהוא טוען הוא פשוט עוצר אם הייתי מכבה אותו ומדליק אותו למשל אחרי איזה כמה שעות שלא נגעתי בו אז הוא היה עולה אבל הווינדוס לא היה מזהה את הסידירום או את הצורב ניסיתי לפרמט אותו כמה …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אז אתמול שיחקתי קצת MW2 ואחרי חצי שעה בערך המשחק התרסק (כמו שקורה לא מעט פעמים), ניסיתי להפעיל אותו מחדש התמונה נתקעה,הופיעו 20 קווים כחולים על המסך ונאלצתי לעשות ריסטרט. אחרי ההפעלה מחדש הכל מתחיל כרגיל, רואים את הסמל של ווינדוז והכל אבל אז המקלדת נכבית ומופיע מסך שחור - יש לציין שהמחשב עצמו נראה כאילו הוא עובד כרגיל, נורת המסך לא מתחלפת (עדיין יש אות?) והמאוורר של הכ.מסך ממשיך לעבוד והכל. ניסיתי לפתור את הבעיה בשיטת האלימינציה וכלום לא עבד. להלן מה שניסיתי: -הכרטיס עובד במצב בטוח או ללא דרייברים בתצוגת 265 צבעים 640X480 המזוויעה, הסרתי את הדרייברים בלוח הבקרה ובתוכנה חיצונית והתקנתי אותם מחדש (גם ניסיתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק של הכרטיס). -התקנתי ווינדוס 7 על כ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה שנתקלתי בה. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט GA-H110 S2H . הלוח חדש לגמרי, למרות שנרכש לפני קרוב לשנתיים אך לא נעשה בו שימוש. הרכבתי לו מעבד G4400 וסטיק של 8 ג'יגה זיכרון. עד כאן כמעט הכל בסדר. חיברתי אליו דיסק קשיח חדש לחלוטין גם הוא של WD. דיסק של 1T במהירות של 6GB/S. על הלוח כתוב שהוא ממאים למהירות זאת. הלוח לא מזהה את הדיסק. הוא לא מופיע בביוס. לצורך בדיקה חיברתי ללוח דיסק ישן יותר במהירות של 3GB/S והביוס מזהה אותו. חיברתי (שוב , לצורך בדיקה) את הדיסק של ה-1T למחשב אחר ברשותי (גם הוא של ג'יגהבייט GA-H61M-S2-B3) והדיסק מזוהה ללא כל בעיה. אני משער שצריך לשנות את ההגדרות בביוס, אבל כל ניסיונותי עד עכשו לא צלחו. הבוקר התקשרתי לחנות בה נרכש הלוח - "ו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי רפאל לפני הכל הרבה תודה על התמיכה והפורום המעולה הזה שמאפשר חיבור בין אנשים ופתרון בעיות. מקווה שתוכלו לעזור לי - אמן. המחשב של בן שנתיים כבר (די חדש). רכשתי מ KSP. בשנה וחצי הכל עבד פיקס. אני מתעסק בתחום הגרפיקה ועובד עם הרבה תוכנות במגביל. בשנה וחצי תחלופה של תוכנות ועבודה שותפת בלי בעיות. לפני חצי שנה התחיל הבעיה. המחשב מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש - כל זה סתם בזמן עבודה או פעולה פשוטה: פעם שאני על הפוטושופ או שאני גולש באינטרנט.. משתנה. אין משהו ספציפי שאני יכול להצביע עליו. כך בחצי שנה בתדירות משתנה וגבוהה- מתנתק לי פעם אחר פעם בזמן עבודה ופעולה. המחשב שלי במסגרת אחריות וחזר השבוע בפעם הרביעית!! משירות התמיכה של KSP. בפעם הרביע…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-