עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by R9800P2,

הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD? או שעכבר לא תקין?

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by עדי כהן,

שלום, אני מנסה להתקין windows 10 במחשב חדש ונתקלת בבעיה שלא ניתן להתקין כי יש בו טבלת מחיצות. אשמח לסיוע דחוף!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by nik55,

יש לי LG CD REW CCE-8527B המחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קיים מה עושים??

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן, יש לי דוקינג סטיישן Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 שמאפשר לחבר למחשב 2 מסכים, ואם מחשב של לנובו היא עובדת מעולה. כשאני מנסה לחבר את המחשב Dell inspirion 5490 המסכים נשארים שחורים אבל שאר הרכיבים שמחוברים לדוקינג עוברים (כמו מקלדת עכבר, אינטרנט קווי וכו'). לעיתים נדירות המסכים כן עובדים אבל בפעם הבאה שאני מחבר הם שוב לא. ניסיתי לעדכן דרייברים למחשב, לדוקינג, לכרטיס מסך ולא עזר, עוד רעיונות? תודה רבה

5. למרות שהוא על מצב כבוי עדיין אני שומע אותו בעת פעילות הפקס [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by pazer005,

(מקווה שאני רושם את זה בפורום המתאים) קצת ארוך אבל אני אשתדל לקצר. היה היה פעם XP שבו הכל עבד. עברתי לויסטה ואחרי תקופה מסוימת ה-USB החל לעשות לי בעיות בצורת USB Device Not Recognize. עברתי ל-7 ומשום מה העניין הזה הסתדר. קניתי אתמול איזה התקן USB שקשור לאודיו (לא מצפה ממכם להבין בזה - ממיר Midi To USB). חיברתי אותו בדיוק לפי ההוראות ושוב אני מקבל USB Device Not Recognzie. ההתקן הזה הוא של חברת M-Audio ולפי מה שכתוב שם באתר, הם אומרים שעוד לא הוציאו לו דרייברים ל-7 למרות שראיתי באחד הפורומים אפשר להשתמש בדרייברים של ויסטה. הלכתי למחשב הנייד שלי שבו מותקנת ויסטה, והתקנתי אותו והוא עבד כמו שצריך. בעברית - ניתן להתקין אותו כמו שצריך על ויסטה. ממשיכים - התקנתי על המחשב הרגיל ו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אהלן חברים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע, (i3, 4gb, gigabyte motherboarf) התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הוא עבד כמו שצריך במשך מס' ימים, היום בבוקר אני מדליק אותו ונהיה לי שחור בעיניים- מסך כחול שלא נראה במחשב שלי מאז ימי קדם ואחריו ריסוט של המחשב! חפרתי באינטרנט, נתקלתי בכל מיני תשובות מעורפלות ולא ברורות. אני לא יודע מה לעשות, המסך הכחול מכה אותי בסיטואציות שונות והוא מגיע גם ב- safe mode וגם בדיסק בוט של ווינדוס! ניסיתי לשחזר לנקודת זמן טובה אבל אני חוטף שגיאה באמצע וריסוט נוסף. עלתה בראשי בעית חומרה אבל אחרי הכל זה מוצר חדש ואם הוא מקולקל - הייתי מצפה לראות תקלה מההתחלה, לא ככה? הרצתי כל מיני כלים ובדיקות ונסיונות למנוע את הריסוט, חפירה בפורומים גילתה לי שמס' רב של אנשים…

8. Started by sabosal,

מערכת הפעלה windows 7 לוח אם: GA-Z68AP-D3 (כרטיס רשת של realtek) החלפתי מארז למחשב (פירקתי והרכבתי חזרה) וכשהדלקתי אותו, הכל עבד כרגיל חוץ מהכרטיס רשת. המחשב לא זיהה אותו. בדקתי את התקינות של הכבל במחשב הנייד, וזה עבד כרגיל. בדקתי ב device manager, וגם בביוס, והוא פשוט לא קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים (אולי במקרה הוא ימצא אותו), וזו ההודעה שקיבלתי: The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. השיטות שמצאתי לא הועילו. ניסיתי להוציא את כל כרטיסי ההרחבה, להוציא את הראם והכרטיס מסך, לחכות 10 דקות עם כבל חשמל בחוץ. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולחכות 10 דקות, ניסיתי להפעיל את המחשב …

9. Started by GreenGlob,

לקראת החורף פינקתי את המחשב המבוגר שלי בניקיון כולל ומקיף אך הפלא ופתע כשיום הכיף נגמר והגיעה השעה לחזור לתעסוקה מבצעית, המחשב נדלק, כל האורות שצריכים לזהור נדלקים, המאווררים משוויצים בניקיון ובפעולה השקטה שלהם ו... זהו. אין שום תמונה על הצג. החשוד הראשון שלי היה כרטיס המסך, לממזר הזה יש תפקיד מפתח בענייני תצוגה ובנוסף גם ניקיתי אותו, אמנם בזהירות, אבל עדיין היתה לי התעסקות איתו. בדקתי אותו במחשב אחר שם עשה את תפקידו נאמנה. באותה הזדמנות לוויתי מהמחשב האחר את כרטיס המסך שלו ובדקתי אצלי. שום שינוי. על הצג שחור כהה. אחריו נבדק המסך עצמו שהתגלה כתקין ולכן הוכחה חפותו. חריץ הPCI-e זכה להדרן בצורת נקיון בעזרת לחץ אוויר ומברשת עדינה. חשבתי שאולי מדובר בספק, שנקנה רק לפני מספר ח…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני פשוט ל-א-מ-ב-י-ן מה קרהה הלכתי לכמה שעות מהבית ואח שלי היה על המחשב.... ושאני חוזר , אני רואה את העכבר קרוע (אחד המקשים על המיטה) שאלתי את אחי מה קרה הוא אמר שהוא הפסיד במשחק או משהו כזה >< בקיצור אני מעלה את המחשב וזה חסר לי כונן קשיח הוא משהו כזה ופתחתי את המחשב והוא היה סרוט כזה כולו מבפנים נראה לי שאחי קצת התחרפן אז..... אין לי מוסג מה לעשות נראה לי הלך המחשב אני על לפטופ מלפני 10000 שנה ואני לא יודע עם זה בגלל העכבר או המחשב או משהו אחר מה עושים?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  11. דיברתי עם התמיכה של בליזרד בסוף הם החליטו שזו בעיה בחומרה דיברתי עם החברה לנובו הם אומרים שזו בעיה שהמשחק לא מתאים למחשב הזה זה מחשב חדש לגיימינג המפרט כן תומך במשחק איך אוכל לדעת אם הבעיה במחשב או במשחק ניסיתי משחקים אחרים kingdom come deliverance , sekiro shadows die twice, total war three kingdoms זה לא קורה במשחקים אחרים בגלל זה החברה לא מוכנה לטפל בזה והתמיכה של בליזר טוענים שאם קורה שכל המחשב נתקע ולא רק המשחק אז זה מעיד על כישלון חומרה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אוקי הבעיה : כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה). בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל). *יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ? הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה ק…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי מצב שאני מדליק את המחשב, אני מקבל NO SIGNAL על המסך, כל המאווררים כולל של הכרטיס מסך פועלים על העוצמה הכי גבוהה ולא מפסיקים, הלד של ההארד דיסק דולק בלי הפסקה, לא מגיב לריסטים. בדקתי כבר הכל, כולל זכרונות, הוצאת המעבד והחזרתו 3 פעמים, פירוק כל הלוח והרכבתו על משטח נייטרלי, הרכבתי ספק אחר ובדקתי את הספק שלי במחשב אחר. מה שנשאר זה לוח אם שהכי סביר שכנראה הלך אבל השאלה איך אפשר לדעת???? אין לי אפשרות לשים מעבד אחר על הלוח, איזה עוד דרכים יש לדעת? ואין לי ספיקר במארז למרות שיש חיבור אבל אין לי משהו שמתאים. מה שקדם לכל זה שפתחתי את המארז כדי לנקות אותו, ראיתי שהוא די נקי חוץ מההיטסינק אז החלטתי לפרק אותו, לא ממש הצלחתי אז הפעלתי טיפה כוח (ממש טיפהההה) אחרי שלא הצלחתי החלט…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by OrBen91,

לאחר הכנסת דיסק און קי במחשבים של המכללה, כל הקבצים/תקיות שנמצאים בדיסק און קי הפכו לקיצורים דרך ואי אפשר לפתוח אותם, זה לא פעם ראשונה שזה קורה, פעם אחת זה נפתר על ידי הכנסת הדיסק און קי למחשב האישי שלי (יכול להיות שמדובר בוירוס והמחשב שלי הסיר אותו?). החומר שם מאוד חשוב, יש דרך להציל אותו?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by omerbar,

אז ככה קודם כל מפרט: מעבד:Q6600 לוח אם:Gigabyte EP45-UD3P זיכרון:Corair DOMINATOR 5-5-5-15 XMS2-8500C5D 1066MHz 2.1V ver1.1 כרטיס מסך:HD Radeon 6850 הארד דיסק:WD Blue caviar 1TB והכי חשוב ספק כוח:SeaSonic 620W S12II-620 Retail עכשיו נעבור לבעיה שלי, אז ככה קודם כל יש לי שני סטיקים של RAM DDR2 כל אחד מהם 2GB ביחד 4GB RAM. סטיק A סטיק B ומצד שמאל של הלוח לצד ימין יש לנו סלוט A סלוט B סלוט A* סלוט B* הזיכרון אמור לשבת על סלוט B ועל סלוט B* הסטיק A שלי יכול לשבת על סלוט A וB אבל כאשר אני שם אותו בסלוטים עם ה* נוצר מצב שהמחשב נדלק אבל הוא לא מגיע למסך של הלוח האם הוא פשוט נדלק ואז מתכבה אחרי 10 שניות~ לפעמיים הוא פשוט נשאר דולק עד שאני עושה לו ריסט בעצמי. הסט…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Tal13,

יש לי מחשב בן 6, מאוד שמור, שמשמש בעיקר למשחקי מחשב ברשת. השגתי כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי במחשב וניסיתי לחבר אותו, אבל משום מה הכרטיס לא עבד טוב עם המחשב והמחשב בעיקר נתקע כשנכנסתי למשחקים, ולכן החלטתי להחזיר את הכרטיס הקודם. כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הוא די נתקע שם ולא הצלחתי לשחרר את הסגירה כי הכרטיס עצמו חסם את הצופציק, לכן ניסיתי טיפה להזיז אותו ולבסוף כל הפלסטיק של התושבת של הכרטיס מסך (לפי מה שהבנתי נקרא pcie, תקנו אותי אם אני טועה, אני לא מבין גדול) יצא מהמקום. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן דבר כזה או להחליף רק את ה pcei או שחייב להחליף את כל הלוח אם? חשוב לי לציין שלמרות שהמחשב לא חדש בלשון המעטה, השימוש שלי בו הוא בסדר גמור והוא מעלה בצורה טוב…

17. מישו יכול להגיד לי אוליי איפה הביוס של הסוללה שאני יוצא כי המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק אבל אין תצוגה במסך אין רעשים ואין ציפצופים תמונהה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מה יכולה להיות הבעיה? זו בעיה בכלל? הריי מחשב יכול לעבוד עם כבל בלי סוללה מחוברת כלל. למה המחשב MSI אצלי נכבה אחרי שחברתי לכבל והדלקתי אותו ? האם יש קשר לזה שבניידים של MSI הוא לא מבזבז מחזור טעינה כשיש מעל ל80 אחוז סוללה ? תודה.

19. Started by jara14,

אחרי שאני משחק שעה שעתיים (בכל משחק שהוא) מתרחשת תופעה מוזרה. התמונה על המסך נעלמת, הסאונד הרגיל נעלם ומופיע צליל שהדרך הכי טובה לתאר אותו זה משהו כמו תחנת רדיו לא מכוונת. המחשב לא לגמרי כבה, אני שומע את המאווררים מסתובבים, העכבר והמקלדת ממשיכים לקבל חשמל, אבל הנורה של המארז (פראקטל R3) מתכבת בדומה למה שקורה במצב של SLEEP. לחיצה על ריסטרט לא משנה כלום ורק כיבוי והדלקה מחדש פותרים את הבעיה. מבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך (7850) והמעבד(i5 3470) לא עולה שמשהו חריג בזמן המשחקים. הביעה לא מופיעה בעת שימוש רגיל.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by SmurFin,

יש לי ארדיסק של 500 שהוא המערכת, ויסטה ועוד שניים שמחוברים אחד 500 השני 250 שניהם SATA הם עולים מזוהים כגודל 180 גיגה וכRAW לא מבין מה הולך פה ?? תנו לי תקווה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אורח גל
    Started by אורח גל,

אהלן, אתמול ניסיתי לגשת לקובץ מסוג XLS מאוד חשוב וקיבלתי הודעה שגיאה שאומרת "אין אפשרות לגשת אל". ייתכן שהקובץ פגום, ממוקם בשרת שאינו מגיב או מוגדר לקריאה בלבד" ניסיתי את כל הדברים הבאים שלא עזרו (אגב עשיתי איחוי ותיקון סקטורים של ווינדוז לכונן שעליו יושב הקובץ, האם יש קשר ? המסמך נפתח יום אחרי האיחוי תיקון): - נכנסתי להרשאות הקובץ, נתתי גישה מלאה לכל המשתמשים - ניסיתי להעלות את הקובץ לרשת/להעתיק למקום אחר (הודעת שגיאה שווינדוז לא מצליח לקרוא את הנתונים) - הורדתי תוכנת unlocker, לא מצאה נעילה וכאשר ביקשתי ממנה להעביר את הקובץ גם היא כשלה - דרך תוכנת אקסל יש אופציה לפתוח ולתקן, ניסיתי, לא עבד, התוכנה קורסת - ניסיתי שתי תוכנות שונות שקשורות בXL…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי בעיה בלפטופ כבר הרבה זמן . תחילה זה inspirion עם i5 , geforce 2gb ,hd 500gb, 4gb ram. דבר שני, המחשב עובד מאוד לאט בהתחשב למפרט, ושמתי לב שכשרגעים כאלה קורים, יש 100 אחוז שימוש בדיסק כאשר פותחים מנהל משימות ואז נכנסים לביצועים. השימוש בדיסק מקרים נדירות יורד מתחת ל90-100 אחוז שימוש ולדעתי זה גורם לבעיה. יש לי אנטי וירוס מקאפי שהגיע עם המחשב שרץ ברקע ומעבר לזה לא משו מיוחד. לוקח איזה רבע שעה עד שהמערכת מבצעת כיבוי מערכת(נשאר הרבה זמן על המסך של "מבצע כיבוי"). משהו בטוח לא בסדר. האם מישהו יודע מה גורם הבעיה לזה? שירות של ווינדאוס שגורם לזה ? משהו? מצורפת תמונה עם החלון ביצועים.

23. שהמודל שלו הוכרז ב2017/18? מדובר בdell עם מעבד קאבי לייק. מגיע ללא מערכת הפעלה אם כן, איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by l_a_differentmind,

וזה נראה ככה : כל חומרה שאחבר ממקלדת פשוטה ועד לכרטיס קול חיצוני - לא קורא גם לא קולט שהתחבר משהו בכלל , וגם אם קולט משייך לו ישר פרופיל לא ידוע ולא נותן להתקין אותו כראוי למישהו יש מושג איך אני מאתחל את זה? אשמח לפתרונות שלא כוללים פירמוט תודה מראש !

דיונים חדשים בפורומים