תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אתמול המחשב נכבה לי 3 פעמים עקב הפסקות חשמל. אני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל מאז המחשב מתחיל לקרטע לי, מין תקיעות קטנות ומהירות שאני יכול לשים לב אליהן בזמן משחק וגם בגלישה. התקיעות מופיעות במשחקים למרות שיש לי 150+ FPS. איך אני יכול לבדוק כדי להיות בטוח שהבעיה היא המעבד? - - - תגובה אוחדה: - - - לא יאומן! התקנתי דריבר ישן יותר וזה עובד פרפקט. ויותר מזה, עכשיו המשחקים עובדים טוב יותר מבעבר. אל תתקינו את הדרייבר החדש AMD 14.11.2 Beta !!!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, **לא בטוח שזהו הפורום הנכון - תקנו אותי אם כך המצב ולאן להעביר. תודה. תוכנה משתמשת רק ב-25% מיכולת המעבד. לא ברור לי איפה צוואר הבקבוק. נתקלתי בתופעה בפעולות שונות. אתן דוגמה ספציפית: מדובר בפעולה של קריאת קובץ טקסט ועיבודו לקובץ שמע mp3. לא משנה באיזו תוכנה ספציפית מדובר (בכוונה לא מצויין), זו התופעה עצמה שמעניינת אותי. גודל קובץ הטקסט הוא 250~ KB, והגודל הסופי של קובץ השמע הוא בסביבות 80~ MB, כשזמן התהליך הוא 30+ דק' (!!). המערכת שלי: Asus P5QPL-AM (sata 2), Intel Q8200, Kingston 2*1GB DDR2 800, Intel 510 120GB SSD, Windows 8 32bit. אני מודע לכך שהמערכת לא חזקה וחדישה במיוחד, אבל לשימוש יומיומי רגיל מספיקה בהחלט. - בהתחשב בגדלי קבצי המקור והתוצר, לא נראה לי שהבעיה…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בצורה דיי פתאומית, המחשב שלי [במפרט בצד] פשוט החליט להתאבד, זה התחיל ממאוורר אחד שהרעיש מאוד, מסכים כחולים וריסטרטים בודדים ללא פוסט. לאחר הזזה של המאוורר והרבה ריסטים המחשב חזר לעבוד בצורה תקינה +-. לאחר מכן הבעיה התפתחה, כמעט כל הפעלה מחדש גרמה למאוורר להשמע כמו טחנת כח. היום בבוקר, הדלקתי את המחשב והמאוורר נשמע כמו תחנת כח , לא היה פוסט. ניתקתי את המאוורר, אז המאוורר השני [בצד, על דלת המארז] החל להרעיש. ניתקתי את שניהם ואז מאוורר ה120 השמיע רעש חזר מעט מהרגיל. עכשיו המעבד וכרטיס המסך משמיעים זמזומים מעצבנים מאוד והמחשב לא עולה כלל. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? הספק חדש ואמין, ולכן אני נוטה יותר לאופציה השניה. ועוד שאלה, החלקים האלה: http://www.pc…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פשוט ל-א-מ-ב-י-ן מה קרהה הלכתי לכמה שעות מהבית ואח שלי היה על המחשב.... ושאני חוזר , אני רואה את העכבר קרוע (אחד המקשים על המיטה) שאלתי את אחי מה קרה הוא אמר שהוא הפסיד במשחק או משהו כזה >< בקיצור אני מעלה את המחשב וזה חסר לי כונן קשיח הוא משהו כזה ופתחתי את המחשב והוא היה סרוט כזה כולו מבפנים נראה לי שאחי קצת התחרפן אז..... אין לי מוסג מה לעשות נראה לי הלך המחשב אני על לפטופ מלפני 10000 שנה ואני לא יודע עם זה בגלל העכבר או המחשב או משהו אחר מה עושים?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מתנה לפטופ שנרכש באוקראינה. דגם acer swift 1. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה endless os 3 שזו מן גרסא ללינוקס. אני לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הזו ורוצה לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי לעשות בוט דרך הusb אך אין אפשרות כזו בכלל ב bios. יש לי רק אופציה לבחור את מערכת הלינוקס. ניסיתי את כל 3 כניסות ה usb אך ללא הצלחה. האם למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התקנתי אתמול לוח אם ומעבד חדש ומשום מה זה גרם לי לתקלה בווינדואס (הוא לא עלה) בניסיון לתקן את התקלה התקנתי עוד ווינדואס על הדיסק קשיח השני שלי שאני יוכל להריץ תוכנות לבדיקת הדיסק קשיח הראשון (ו למנוע פירמוט) אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה לא עובד ופירמטתי את שני הדיסקים הקשיחים והתקנתי ווינדואס על הדיסק קשיח הראשון הכל עבר בהצלחה והווינדואס עולה כמו שצריך אבל המחשב עדיין נותן לי שתי אופציות של ווינדואס לעלוץ מהם (כמו שהיה כשבאמת היו לי שני וואינדואס מותקנים אחד על כל דיסק קשיח) למרות שהדיסק קשיח הראשון גם פורמט וריק מווינדואס איך מעלימים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
<blockquote>שלום לכולם, לאחרונה קניתי מיקרופון למחשב על מנת שאוכל לדבר עם חברים ב TS , SKYPE וכ'ו.. הבעיה היא שכאשר שאני מחשב את המיקרופון אני מקבל מין הודעה שחיברתי איזשהו קלט, אבל הוא לא עובד לי. אני יציין שאני משתמש בלפטופ, MSI GT70 - וכאשר המיקרופון החיצוני מחובר , עדיין עובד לי המיק המובנה של הלפטופ.. זה מאוד מוזר. כרטיס הקול שלי הוא של realtek והדרייבר הוא realtek HD , ניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר כדי לנסות להגדיר את המיקרופון שרכשתי דרך לוח הבקרה, ניסיתי גם לבטל את המיק המובנה, אבל כלום לא עזר. בדקתי את המיקרופון במחשב אחר והוא כן עובד, אפילו עובד מצויין. אשמח לרעיונות ועצות לפתרון הבעיה. תודה </blockquote> עדכון: מחקתי את הדרייבר ועכשיו המיקרופון עובד…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום בזמן נסיון לטפל בבעיה עם DOK שלא מזוהה ע"י מחשביי מה"ה של מחשבי שקקה חיים. מה שאני מעוניין לעשות כרגע זה להתקין מ"ה ווינדוס 7 על DOK ובכך לקבל גישה לכוננים במחשב שלי. בחיפוש בגוגל אני מוצא מדריכים רק על איך להתקין ווינדוס על הכונן שלי באמצעות הDOK. אם כן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במשימה של התקנת מ"ה על הDOK, כאשר כשאני מעלה המחשב הווינדוס יעלה ישר מהDOK.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני הורדתי קובץ קראק לTEAMVIEWER והקובץ שהורדתי ופתחתי- השתלט לי על גוגל כרום , מיד הסרתי את ההתקנה של גוגל כרום, אך עדיין מופיע לי בדפדפן את בעיית האבטחה כמו שמופיע בתמונה. האנטי וירוס (AVG חינמי) לא מצא כלום.\ אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תופעה מוזרה קוראת לי לפעמים באמצע עבודה בדף האינטרנט העכבר נעלם לי הסמן שלו ואני מזיז את העכבר וכלום רק שאני לוחץ CTRL + ALT הוא מופיע , למה זה קורא ? יכול להיות שה USB דפוק ? או העכבר ? יש לי עד שבועיים יום להחזיר את לוח האם מה אתם אומרים ? יכול להיות שהמארז מקצר את הלוח ? ואז ה USB נדפק ? אני חייב לציין שזה קרה אחרי שבביוס הפכתי את ה USB2 ל ENABLE כי התקנה SP2
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD? או שעכבר לא תקין?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אח שלי הכניס לטענתו לכונן דיסק שהייתה בו "סריטה ענקית", הצורב התחיל לעשות הרבה רעש ואז התפוצץ הדיסק (להרבה מאוד חתיכות קטנות). קיצר עכשיו שאנחנו מכניסים דיסק, האורות שהוא חושב מהבהבים לשניה או שתיים, אז לממש רגע קטן נדלק האור האדום של הצריבה וזהו, הוא לא עושה יותר כלום. יש אפשרות לתן את זה? (אין יותר אחריות על הצורב)
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום וברכה. במחשב שלי מותקן וינדוס 10 HOME OEM מובנה. מכיון שאני רוצה להשתמש בשולחן עבודה מרוחק הבנתי שאני צריך את גירסת הPRO. לצורך כך קניתי סיריאל מאיביי (נדווח עם עובד :) הבעיה כשאני מנסה להתקין את הוינדוס (עם דיסק און קי) המחשב לא נותן לי אופציה איזה גירסא לבחור ומתקין אוטומטית את גירסת הHOME (אפעלו לא מבקש סיריאל ומאקטב אוטומטית) איך מתגברים על כך. והאם לאחר התקנת הפרו הרשיון המקורי שבביוס ימחק. אגב יש דרך לחלץ את הסיריאל המקורי? (לשימוש במחשב אחר)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה כזאת במחשב. כאשר אני מכבה אותו הוא לא מתכבה לגמרי - אחרי שהמסך נכבה הנורה של המחשב (נורת החיווי שדולקת כאשר המחשב דולק) מהבהבת ולא כבויה כמו שהיא צריכה להיות. ואז אני פשוט לא מצליח להדליק את המחשב - גם לא דרך כפתור ההדלקה וגם הריסטרט לא עובד. הדרך היחידה שאני מצליח להדליק אותו זה אם אני מנתק אותו מהחשמל עד שהנורה מפסיקה להבהב ואז מחבר אותו שוב ומדליק אותו רגיל. למשהו יש מושג מה זה ואיך פותרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב והיא: המחשב יחסית חדש קניתי אותו לפני חצי שנה עד שנה בערך זה המפרט של המחשב: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/22/2009, 14:25:52 Machine name: USER-E3358229AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7519 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs) Memory: 3072MB RAM Page File: 425MB used, 4530MB available Windows Dir: C:\WINDOWS Di…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 לערך עם מעבד Q6600 זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק של 320 , דיסק של 500 ודיסק של 1000. אני כמעט ולא מכבה את המחשב שלי ושמתי לב כי לאחרונה הוא נעשה איטי מאוד (כל עמוד לוקח כ 10 שניות להפתח) האינטרנט נתקע מספר שניות ולא עובר בין הלשוניות ותגובות המחשב מאוד איטיות. מה אפשר לעשות ואיפה יכולה להיות התקלה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים, אחרי ריסט לא מתוכנן (החתולה ישבה לי על כפתור ההדלקה :)) המחשב התחיל להיות איטי מאוד. עשיתי בנצ'מאר http://www.userbenchmark.com/UserRun/4332513 וכפי שהוא מראה אז המעבד בקושי מתפקד. המפרט שלי - http://i.imgur.com/pdo5vIT.jpg?1 CPU - http://i.imgur.com/li7lWxX.jpg?1 אגב פתחתי את המחשב, יש קצת אבק אבל כל המאבררים שצריכים לעבוד עובדים והטמפרטורות תקינות. יש משהו שאני יכול לעשות בבית או שאני צריך לפנות למעבדה? תודה לעוזרים )
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול כשיחקתי לאחר 20 דקות של משחק המחשב התקבה לבד ולאחר שנייה הוא מבצע אתחול לחלונות. זה קרה לי במשחק נוסף, עשיתי בדיקה של חום כרטיס המסך והמעבד והם לא מתחמים לרמה שהוא יכבה, מה שגם זה כבר קורה לי אחרי 30 שניות של משחק מה שלא נראה לי שהמעבד או כרטיס המסך מספיקים להתחמם. ספק הכוח שלי הינו 600W אבל יש לי אותו כבר 5 שנים אם לא יותר, לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך GTX670. כך שלא נראה לי שזזה. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כבר הרבה שמן את הבעיה הזו. כל פעם שיש הפסקת חשמל, המחשב לא מזהה את SSD M4 CRUCIAL 128 GB שעליו מותקן הווינדוס והווינדוס לא עולה... כשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועולה הדיסק אז זה מסתדר. השאלה היא למה זה קורה? זה מה שזה רושם: Windows failed to to start... Status 0xc000000f The boot selection failed becouse a required device is inaccissible זו לא ההודעה בדיוק, אבל זה נראה בדיוק כך רק במקום F אחרי כל האפסים בסוף יש C אני חושב. אולי זה הכבל SATA, או כבל החשמל?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כל הזמן יש לי מסכים כחולים במחשב בזמן שאני מוריד קבצים, רואה סרטונים ביוטיוב או סתם גולש באינטרנט.. שהזמגן עובד והטמפ' בחדר 23-35 אין מסכים כחולים בכלל בהתחלה חשבתי שיש בעיה במחשב אבל פרמטתי אותו וזה המשיך ואז גיליתי בעצם שזה לא קורה שהמזגן עובד. המפרט של המחשב הוא : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם : Gigabyte GA-965P-DQ6 זכרון : 4096 של קינגסטון (לא זוכר את המהירות) כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS יש לי הארדיסקים יחסית חדשים וספק כוח של חברה מוכרת(שכחתי את שמה) מארז : Lian Li PC-A10 - בעל 4 מאווררים של 120 על המעבד יש לי את המאוורר הרגיל שמקבלים איתו הטמפ' עכשיו בחדר היא 24 והטמפ של המעבד היא 36 וכתוב לי CPU #1/ Core1/2 - ארבעים ושבע מעלות גם הלוח …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מאוד חמורה עם המחשב, וגם בעיה די הזוייה שלא נתקלתי בה בחיים שלי. לחבר שלי יש מחשב שנקנה לפני איזה שנתיים, ועוד די בסיסי. עכשיו הוא מאוד רצה לשחק במשחק חדש שיצא אבל הכרטיס מסך שלו (8400 GS) מן הסתם לא עומד בדרישות. אז אמרתי לעצמי שאני אבוא עם הכרטיס מסך שלי ואתן לו לתקופה עד שהוא יסיים. אז באתי אליו, פירקתי את המארז, ואז באתי להחליף בין הכרטיסים ואז שמתי לב שאין לו מהיציאות של הספק יציאה ספציפית שמתאימה לכרטיס מסך שלי (8800 GT). אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד מעט מתאם ובינתיים אני אחזיר לו את הכרטיס מסך בחזרה, אבל פה התחילה הבעיה המיסתורית הזאת: אחרי שחיברתי, באתי להלדיק את המחשב, המחשב נדלק, נכנס לווינדוס, וכעבור איזה 5-10 שניות פתאום מסך שחור! הנורית של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-