תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה קניתי לוח אם, עם AUDIO מהפאנל האחורי והפנאל הקידמי.. כרגע האודיו בפנאל הקידמי לא עובד לי כי לא חיברתי את החוטים נכון בלוח אם http://img2.tapuz.co.il/forums/1_151400127.jpg חיברתי בדיוק כמו שמופיע במדריך אבל פשוט אין זיהוי אודיו. האם יש איזשהו פתרון?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקראת החורף פינקתי את המחשב המבוגר שלי בניקיון כולל ומקיף אך הפלא ופתע כשיום הכיף נגמר והגיעה השעה לחזור לתעסוקה מבצעית, המחשב נדלק, כל האורות שצריכים לזהור נדלקים, המאווררים משוויצים בניקיון ובפעולה השקטה שלהם ו... זהו. אין שום תמונה על הצג. החשוד הראשון שלי היה כרטיס המסך, לממזר הזה יש תפקיד מפתח בענייני תצוגה ובנוסף גם ניקיתי אותו, אמנם בזהירות, אבל עדיין היתה לי התעסקות איתו. בדקתי אותו במחשב אחר שם עשה את תפקידו נאמנה. באותה הזדמנות לוויתי מהמחשב האחר את כרטיס המסך שלו ובדקתי אצלי. שום שינוי. על הצג שחור כהה. אחריו נבדק המסך עצמו שהתגלה כתקין ולכן הוכחה חפותו. חריץ הPCI-e זכה להדרן בצורת נקיון בעזרת לחץ אוויר ומברשת עדינה. חשבתי שאולי מדובר בספק, שנקנה רק לפני מספר ח…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש רעש נוראי מהמחשב שלי וזה מגיע מהמאוורר של המעבד. ניקיתי הכל והוא עדיין מרעיש. לאחרונה קניתי כרטיס זיכרון חדש radeon 7950 ואני חושב שהרעש התחיל מעט אחרי השדרוג. מה אפשר לעשות על מנת להנמיך את הרעש? בדקתי טמפ' של המעבד וזה בין 35-45.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שהמודל שלו הוכרז ב2017/18? מדובר בdell עם מעבד קאבי לייק. מגיע ללא מערכת הפעלה אם כן, איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצורה דיי פתאומית, המחשב שלי [במפרט בצד] פשוט החליט להתאבד, זה התחיל ממאוורר אחד שהרעיש מאוד, מסכים כחולים וריסטרטים בודדים ללא פוסט. לאחר הזזה של המאוורר והרבה ריסטים המחשב חזר לעבוד בצורה תקינה +-. לאחר מכן הבעיה התפתחה, כמעט כל הפעלה מחדש גרמה למאוורר להשמע כמו טחנת כח. היום בבוקר, הדלקתי את המחשב והמאוורר נשמע כמו תחנת כח , לא היה פוסט. ניתקתי את המאוורר, אז המאוורר השני [בצד, על דלת המארז] החל להרעיש. ניתקתי את שניהם ואז מאוורר ה120 השמיע רעש חזר מעט מהרגיל. עכשיו המעבד וכרטיס המסך משמיעים זמזומים מעצבנים מאוד והמחשב לא עולה כלל. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? הספק חדש ואמין, ולכן אני נוטה יותר לאופציה השניה. ועוד שאלה, החלקים האלה: http://www.pc…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי איפה שה ADRESS BAR את ה COMMON NAME , עכשיו גם אין לי מושג מה זה עושה בכלל, וגם זה מעצבן נורא! איך אני מוריד את זה (לתמיד!!)? ( ולחיצה ימנית על זה ואפשר להוריד את זה , אבל לא לתמיד אלה רק לאותו חלון , יאנו אם פותחים חלון חדש זה עדיין מופיע ) :'( :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באמצע עבודה המחשב פתאום כבה, כשניסיתי להדליק שוב המאווררים התחילו לעבוד ואז פתאום נכבה ניסיתי לנקות אבק והדלקתי שוב, הפעם המאווררים עובדים אבל המחשב בכלל לא מגיע לביוס ניסיתי להוציא זכרונות וכרטיס מסך אך עדיין המחשב לא עולה ולא משמיע שום צפצופים אני חושד שמדובר במעבד או הלוח אם, איך אוכל לזהות מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
This and all my possible future forum posts will be made in English, because I type it faster than Hebrew. If it hurts your eyes, press your 'Backspace' key. ---------------------------------------------- To make it clear - assume I know nothing about the subject, that's close to the truth. Today I tried to OC my computer, following guides here. Since my BIOS is not the same version as the one explained about in the guide itself, when I wanted to set some new stuff, I found out the options did not exist/were already set. Then I saw the "Load optimized defaults" option, so I gave it a go. Didn't notice any real change in the settings, hit save & exit and was waiti…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע, (i3, 4gb, gigabyte motherboarf) התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הוא עבד כמו שצריך במשך מס' ימים, היום בבוקר אני מדליק אותו ונהיה לי שחור בעיניים- מסך כחול שלא נראה במחשב שלי מאז ימי קדם ואחריו ריסוט של המחשב! חפרתי באינטרנט, נתקלתי בכל מיני תשובות מעורפלות ולא ברורות. אני לא יודע מה לעשות, המסך הכחול מכה אותי בסיטואציות שונות והוא מגיע גם ב- safe mode וגם בדיסק בוט של ווינדוס! ניסיתי לשחזר לנקודת זמן טובה אבל אני חוטף שגיאה באמצע וריסוט נוסף. עלתה בראשי בעית חומרה אבל אחרי הכל זה מוצר חדש ואם הוא מקולקל - הייתי מצפה לראות תקלה מההתחלה, לא ככה? הרצתי כל מיני כלים ובדיקות ונסיונות למנוע את הריסוט, חפירה בפורומים גילתה לי שמס' רב של אנשים…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עבר ניקוי יסודי בצורה זהירה, לאחר מכן חיברתי הכל העלתי את המחשב הכל נראה שעובד חוץ מהאינטרנט, הסתכלתי מאחורי המחשב המנורה איפה כבל הרשת מחובר אינה דולקת למרות שבמודם כן, כאני מנסה לפתור את הבעיה דרך הווינדוס זה רושם שצריך דרייברים - מוזר לי כי יש דרייברים, ואין לי להתקין דרייברים ללא אינטרנט. כרטיס הרשת שלי מובנה בלוח אם, ב device manager אין שום התראה או סימן קריאה. ולא נראה לי שנגעתי באזור בזמו הניקוי.. מה יכולה להיות הבעיה? מה ניתן אולי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אתמול ניסיתי לגשת לקובץ מסוג XLS מאוד חשוב וקיבלתי הודעה שגיאה שאומרת "אין אפשרות לגשת אל". ייתכן שהקובץ פגום, ממוקם בשרת שאינו מגיב או מוגדר לקריאה בלבד" ניסיתי את כל הדברים הבאים שלא עזרו (אגב עשיתי איחוי ותיקון סקטורים של ווינדוז לכונן שעליו יושב הקובץ, האם יש קשר ? המסמך נפתח יום אחרי האיחוי תיקון): - נכנסתי להרשאות הקובץ, נתתי גישה מלאה לכל המשתמשים - ניסיתי להעלות את הקובץ לרשת/להעתיק למקום אחר (הודעת שגיאה שווינדוז לא מצליח לקרוא את הנתונים) - הורדתי תוכנת unlocker, לא מצאה נעילה וכאשר ביקשתי ממנה להעביר את הקובץ גם היא כשלה - דרך תוכנת אקסל יש אופציה לפתוח ולתקן, ניסיתי, לא עבד, התוכנה קורסת - ניסיתי שתי תוכנות שונות שקשורות בXL…
-
שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אח שלי הכניס לטענתו לכונן דיסק שהייתה בו "סריטה ענקית", הצורב התחיל לעשות הרבה רעש ואז התפוצץ הדיסק (להרבה מאוד חתיכות קטנות). קיצר עכשיו שאנחנו מכניסים דיסק, האורות שהוא חושב מהבהבים לשניה או שתיים, אז לממש רגע קטן נדלק האור האדום של הצריבה וזהו, הוא לא עושה יותר כלום. יש אפשרות לתן את זה? (אין יותר אחריות על הצורב)
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם MSI 945GCM5 V2 יש לי כרטיס geforece 6600 מהמחשב הקודם והוא עבד על המחשב הקודם עד עכשיו חיברתי אותו למחשב החדש והכרטיס לא מזוהה המאוורר שלו עובד לכן אני מניח שהוא מקבל מתח אני עובד על הכרטיס מסך שבא על הלוח אם בהגדרות הביוס ברירת המחדל לוידאו היא ב PCI EXPRESS בסיסטם device manager מופיע רק הadapter של הכרטיס המשולב מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 7 לוח אם: GA-Z68AP-D3 (כרטיס רשת של realtek) החלפתי מארז למחשב (פירקתי והרכבתי חזרה) וכשהדלקתי אותו, הכל עבד כרגיל חוץ מהכרטיס רשת. המחשב לא זיהה אותו. בדקתי את התקינות של הכבל במחשב הנייד, וזה עבד כרגיל. בדקתי ב device manager, וגם בביוס, והוא פשוט לא קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים (אולי במקרה הוא ימצא אותו), וזו ההודעה שקיבלתי: The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. השיטות שמצאתי לא הועילו. ניסיתי להוציא את כל כרטיסי ההרחבה, להוציא את הראם והכרטיס מסך, לחכות 10 דקות עם כבל חשמל בחוץ. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולחכות 10 דקות, ניסיתי להפעיל את המחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, **לא בטוח שזהו הפורום הנכון - תקנו אותי אם כך המצב ולאן להעביר. תודה. תוכנה משתמשת רק ב-25% מיכולת המעבד. לא ברור לי איפה צוואר הבקבוק. נתקלתי בתופעה בפעולות שונות. אתן דוגמה ספציפית: מדובר בפעולה של קריאת קובץ טקסט ועיבודו לקובץ שמע mp3. לא משנה באיזו תוכנה ספציפית מדובר (בכוונה לא מצויין), זו התופעה עצמה שמעניינת אותי. גודל קובץ הטקסט הוא 250~ KB, והגודל הסופי של קובץ השמע הוא בסביבות 80~ MB, כשזמן התהליך הוא 30+ דק' (!!). המערכת שלי: Asus P5QPL-AM (sata 2), Intel Q8200, Kingston 2*1GB DDR2 800, Intel 510 120GB SSD, Windows 8 32bit. אני מודע לכך שהמערכת לא חזקה וחדישה במיוחד, אבל לשימוש יומיומי רגיל מספיקה בהחלט. - בהתחשב בגדלי קבצי המקור והתוצר, לא נראה לי שהבעיה…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש בהתחלה הכל היה סבבה עד ששמתי לב שבמשחקים מסוימים HALO למשל יש לי בעיות גרפיות חמורות מאוד מכתמים מוזרים כאילו אני מנסה להריץ את זה על TNT2 לFPS נמוך מאוד זה מעצבן אותי כי ביזבזתי 3000 שקל על מחשב חדש למשחקים וזה קורה לי לא מספיק החיים שלי בזבל עכשיו זה :< השתמשתי בAIDA 32 כדי לאסוף פרטים על המפרט שלי בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. זה נע מכתמים מוזרים על קירות ומודלים,מודלים מרוחים וקירטועים רצחניים אז בבקשה תקדישו לי מזמנכם כדי לעזור בתקווה שאני אוכל לשחק כמו בן אדם נורמלי. תודה מראש שלכם :> אמיר. CPU Type Intel Pentium 4HT 2600 MHz (3.25 x 800) CPU Alias Northwood Hyper Threading CPU Stepping D1 Original Clock 2600 MHz L1 …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD? או שעכבר לא תקין?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שאני משחק שעה שעתיים (בכל משחק שהוא) מתרחשת תופעה מוזרה. התמונה על המסך נעלמת, הסאונד הרגיל נעלם ומופיע צליל שהדרך הכי טובה לתאר אותו זה משהו כמו תחנת רדיו לא מכוונת. המחשב לא לגמרי כבה, אני שומע את המאווררים מסתובבים, העכבר והמקלדת ממשיכים לקבל חשמל, אבל הנורה של המארז (פראקטל R3) מתכבת בדומה למה שקורה במצב של SLEEP. לחיצה על ריסטרט לא משנה כלום ורק כיבוי והדלקה מחדש פותרים את הבעיה. מבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך (7850) והמעבד(i5 3470) לא עולה שמשהו חריג בזמן המשחקים. הביעה לא מופיעה בעת שימוש רגיל.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב זה כבר קורה לי כל איזה יום המחשב מציג מסכים כחולים עם כל מיני אפסים כאלה.........אין לי מושג למה.....החזרתי תהגדרות בביוס להגדרות הרגילות ועדיין אז ככה שכמעט בטוח שזה לא חומרתי..........איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה הבעיה? ד"א יכול להיות שזה התנגשות של קודאקים שונים? או שזה הדרייבר שהתקנתי לכרטיס מסך...?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום לאחר שהמחשב דלק כשעה, התמונה במסך הפכה להיות בגווני צהוב (ראו תמונה מצורפת). התופעה לא חולפת, אלא אם מכבים את המסך ואז הוא עובד כרגיל לכמה דקות ושוב הופך לצהוב! איך אפשר לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך או במסך עצמו? וכמובן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? המסך (כפי שניתן לראות בתמונה) הוא LG Flatron F700B בן שנה וחצי. כרטיס המסך הוא Abit Siluro 4800 (מבוסס על Geforce4 Ti4800). בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-