תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
המחשב עושה ריסטארט ברצף כל מספר שניות ומערכת ההפעלה לא עולה (מחשב חדש, כחצי שנה). ניתקתי את כל רכיבי המחשב וגם החלפתי ספק כח אך דבר לא השתנה. מבקש את עזרתכם. תודה מראש. מפרט המחשב: ווינדוס 10. לוח אם - GIGABYTE B460M. זיכרון - 8G כרטיס מסך- ASUS GEFORCE GTX 1650 ספק כח-550W ANTEC SSD 240G
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב שלי קרס לאחר מאמצים הצלחתי להפעיל אותו אבל משום מה אני רואה רק 2 גיגה מתוך 40 גיגה איך ניתן לשחזר את הדיסק בלי לחלק אותו מחדש יש לי עליו הרבה חומר חשוב אני משתמש ב winxp ויש לי דיסק של IBM תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , למי שאין כח לקרוא , הנה הסרטון: (לא אני צילמתי , אבל זה בדיוק הבעייה) אתמול קיבלתי את המחשב מאייבורי (עלה לי 5.5 k ) , והוא עושה רעשים. להערכתי הם באים מהדיסק הקשיח... כי שיש רעשים יש נורה דולקת שאני מניח שהיא קשורה לדיסק הקשיח... וגם כמובן כי האזנתי לכל חלק במחשב בשביל לאבחן. הרעשים הם טקטוקים כאלו ... כאשר המחשב במנוחה/הארד דיסק במנוחה... אין שום רעש. זה רעש כמו המחשב הישן ביותר שלי , מלפני כ10 שנים. מישהו מכיר את התופעה? אגב המפרט: core i5 western didital 640gb 32mb hd5850 4gb ram
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שנתקלתי בה, היא שבזמן צריבת סרט קיבלתי מסך כחול ואתחול של המחשב, בהתחלה חשבתי שמדובר בקובץ פגום, כשזה קרה לי פעם שנייה (הפעם בזמן בדיקת קובץ אחר), ניסיתי להריץ את chkdsk אבל הוא נתקע לי באמצע הבדיקה. השאלה היא, האם מישהו יכול להמליץ לי תוכנה אחרת שיכולה לבדוק את הדיסק ולסמן סקטורים פגומים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בידורית PRO WM-757 עם DVD מובנה עלייה , קניתי כונן חיצוני 500GB של WD ואני מנסה להפעיל אותו ב DVD של הבידורית ואני לא מצליח. אשמח לעזרה בפתרון הבעייה ! תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברי שלום לא יודע איך המחיצה של מערכת ההפעלה התכנות התמלאנ לי בצעתי איתור ואנטי וורוס ולא אתרתי קבצים איך מנקים ונותנים נפח נקי למחיצה אודה לסיוע
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב בן שנתיים שלוש שעבר פירמוט לאחרונה ומאז התחילו מסכים כחולים. אני חושד בדרייברים אך אני צריך את עזרתכם בפיענוח הנתונים לאתר בדיוק את מקור הבעיה. הוא אומר שהמחשב נופל בעיקר אחרי צפיה באיזה סרטון באינטרנט. תודה, אהד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר'ה שמעו יש לי בעיה מעצבנת נורא וכבר ניסיתי פאקינג הכללללללללללללל כדי לסדר את זה ואין לי מושגגגגגגגגגג אז בבקשה תעזרו לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב Intel Pentium 4 - 1800 Asus Geforce 3 Ti 500 512 rdram pc800 Western Digital 40 GB cd rom - benq X52 cd writer - acer 24X10X40 עכשיו כבר מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היתה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב משחק וכל זה ואחרי שאני משחק וכל זה אני עושה נגיד ריסטרט, המחשב לא עולה הוא טוען את האקס פי טוען טוען טוען טוען בלי סוף ורק אחרי איזה 20 דקות נגיד שהוא טוען הוא פשוט עוצר אם הייתי מכבה אותו ומדליק אותו למשל אחרי איזה כמה שעות שלא נגעתי בו אז הוא היה עולה אבל הווינדוס לא היה מזהה את הסידירום או את הצורב ניסיתי לפרמט אותו כמה …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כבר הרבה שמן את הבעיה הזו. כל פעם שיש הפסקת חשמל, המחשב לא מזהה את SSD M4 CRUCIAL 128 GB שעליו מותקן הווינדוס והווינדוס לא עולה... כשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועולה הדיסק אז זה מסתדר. השאלה היא למה זה קורה? זה מה שזה רושם: Windows failed to to start... Status 0xc000000f The boot selection failed becouse a required device is inaccissible זו לא ההודעה בדיוק, אבל זה נראה בדיוק כך רק במקום F אחרי כל האפסים בסוף יש C אני חושב. אולי זה הכבל SATA, או כבל החשמל?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD? או שעכבר לא תקין?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במעבד I5 2400 שמתי לב שהוא מגיע לטמפרטורה של 99C בזמן שאני משחק ניסיתי לנקות אבק וגם הוחלף המאורר אך עדיין הוא מגיע ל80-90 מעלות בזמן משחק אם אני סוגר את הקייס המעלות עולות לאזור ה90C ואם לא אז זה בסביבות ה80C המעבד הזה מעולם לא הגיע לטמפרטורות כאלה (בדקתי גם שהמאורר עובד והכל תקין) הכרטיס מסך לעומת זאת עובד תקין וכרגיל ללא שום בעיה בנוסף שמתי לב שהטמפרטורות יורדות בקצב הזוי לגמרי, מ80 ל76 ו72 בפחות מ3 שניות. כשהחליפו לי את המאורר אמרו לי שיש משחה תרמית מובנית על המאורר החדש ולא צריך לשים גם על המעבד, זה בסדר או שצריך לשים גם על המעבד עצמו? אשמח לעזרה , תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם קניתי מחשב חדש וכולו הלך לי , האחריות תחליף לי הכל לחדש? או שעושים עם זה בעיות.?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, נכון לרגע זה הווינדוס מותקן לי על כונן SSD ישן יותר של 250GB. כעת קיבלתי כונן SSD חדש של 1TB והייתי רוצה לבצע Migration לווינדוס לדיסק החדש. הבנתי שזה לא תהליך מאוד מתוסבך ושיש כל מיני Tools לעשות את זה אבל אני מעדיף ללכת על כאלו עם המלצות. תוכלו להמליץ לי על כלי כלשהו לעשות את ההעברה איתו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אילו בעיות יכולות להצביע על בעיה עם ספק הכח במחשב? בעיות מהספק לא מספיק? מתחים לא יציבים? מה הסימפטומים שמופיעים שניתן להגיד שזו בעיה עם הספק? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה היא שהעכבר זז לא טוב והוא נתקע לפעמים לכמה שניות והתנועה ממש לא נוחה ניסיתי לשנות צ'נלס אבל זה לא עזר הבטריות ממש חדשות אז אין בעיה איתם יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני פשוט ל-א-מ-ב-י-ן מה קרהה הלכתי לכמה שעות מהבית ואח שלי היה על המחשב.... ושאני חוזר , אני רואה את העכבר קרוע (אחד המקשים על המיטה) שאלתי את אחי מה קרה הוא אמר שהוא הפסיד במשחק או משהו כזה >< בקיצור אני מעלה את המחשב וזה חסר לי כונן קשיח הוא משהו כזה ופתחתי את המחשב והוא היה סרוט כזה כולו מבפנים נראה לי שאחי קצת התחרפן אז..... אין לי מוסג מה לעשות נראה לי הלך המחשב אני על לפטופ מלפני 10000 שנה ואני לא יודע עם זה בגלל העכבר או המחשב או משהו אחר מה עושים?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! הבעיה היא שכל הזמן המחשב עושה קולות של טיק טיק טיק ככה כמה שניות באותו זמן המחשב נתקע שמתי לב שזה חוזר באופן קבוע בהדלקת המחשב במסך WELCOME וגם כשחיפשתי עידכונים זה עשה את הטיקים ותוקע את המחשב ויש תמיד שגיאה של העידכונים ואין אפשרות למצוא עידכונים. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מסתכל על מפרטים של מעבדים,יש הבדל משמעותי מאוד בגודל הזיכרון מטמון לטובת מעבדי אינטל,זה משהו שאמור להפריע בבחירה שלי לבחור בamd?ואיך באופן כללי האמינות של המעבדים שלהם לאורך שנים?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 2-4 ימים שהמחשב עובד ברציפות ,המחשב עושה באופן עצמאי הפעלה מחדש. אני כל הזמן דואג לנקות את הזיכרון הפנימי שיעמוד על מקסימום 70% ניצול. מאפייני המחשב: - P4 1.6G - 128MB RDRAM - מערכת הפעלה WIN2000SP1. המחשב עובד שבוע אחד בלבד והמקרה חזר על עצמו פעמיים, תוך כדי גלישה באינטרנט. יצויין שמחשב מוגן מפני פעולות של גולשים אחרים וכן לא נמצא בו וירוס. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אומרת השגיאה הזאת ? ההוראה ב- "0x6678cc9c" ביצעה הפניה לזיכרון ב- "0"0x010bf00 . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read"" . לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן בן דודי נתן לי לסדר לו את המחשב שהפסיק לעבוד אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהבעיה היא הכרטיס מסך שלא עובד |(המחשב עולה והמסך נשאר שחור)לאחר בדיקה עם כרטיס מסך תקין הכל עבד כראוי רציתי לחנות קרובה קניתי כרטיס מסך חדש מדגם ati hd 3450 סתם משהו פשוט בהתאם לשימושים וליושנו של המחשב החזרתי להם את המחשב ולאחר שבוע - שבועים אותה הבעיה בדיוק המחשב חזר אלי והבעיה היא אותו דבר!! אז מה יש מצב שפשוט הכרטיס מסך דפוק בפעם השנייה או שזה משהו יותר עמוק כמו הלוח אם ששורף אותו או משהו כזה ואיך כמובן אני יכול לבדוק את זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום משום מה אחרי בערך חצי שנה שהפריצה עבדה פתאום הוא אמר שהיא נגמרה(היא לא אמורה להיות תלויה בזמן כי במחשב אחר היא עובדת כבר יותר זמן) אז התקנתי אותה שוב(windows loader) ואז הופיע לי פתאום מסך של boot בעלייה שאין לי תמונה שלו אבל הופיע בו: windwos 7 server windows 7 (no slic) windows xp loader helper ואולי עוד שורה או שתיים שאני כרגע לא זוכר וזה גם לא כזה משנה זה וינדוס 7 רציתי לסדר שזה לא יופיע יותר בעליית המחשב ואמרתי שאני אנסה להסיר את הפריצה להתקין שוב מאז לא עולה לי בכלל המחשב ומופיע המסך הבא שעולה כל פעם מחדש ומרסט את עצמו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהלוח אם שלי התקלקל כאשר העברתי את המחשב למארז החדש( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251493.0 ), קיבלתי סוף סוף את המחשב חזרה. חיברתי את ה HD , שמח ומאושר שעכשיו המחשב חזר אליי, רק שלא ציפיתי לקבל פתאום מסך כחול בזמן העלאת הWINDOWS(מצ"ב תמונה שצילמתי עם ה 6230, סליחה על האיכות הירודה). אין לי מושג למה זה קרה,או איך מסדרים את זה , אך אשמח אם תוכלו לעזור לי. כאשר דיברתי עם הטכנאי הוא אמר לי שאני אעשה WINDOWS REPAIR והכל יהיה בסדר. ניסיתי, אבל או שלא הבנתי איך עושים או שזה לא עזר(האם זה בגלל שכרגע יש לי XP PRO והדיסק שניסיתי לעשות REPAIR איתו הוא XP HOME?). שאלה נוספת: האם יש לי ברירה חוץ מלפרמט את הHD ולהתקין WINDOWS חדש? תודה לעוזרים. [attach…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד אתמול בצהריים המחשב עבד כרגיל. בערב הוא התחיל לעשות בעיות, שמעתי ממנו צפצופים מהכונן והוא עשה ריסטרט לעצמו. נכנסתי למחשב ואני בא להיכנס לפיירפוקס, והמחשב קופא ל10 שניות ואז פותח את פיירפוקס. וגם אחרי שפיירפוקס עולה הוא נתקע כשאני פותח לשונית חדשה או עובר לאתרים אחרים. אותון דבר גם בתיקיות, אני בא להיכנס ל"מחשב שלי" המחשב קופא לכמה שניות ואז פותח תתיקייה והתייקה נטענת אחרי המון זמן. בקיצור, כל פעולה הכי קטנה שאני עושה המחשב נתקע. אני לא יטדע אם זה קשור, אבל יש בכונן שלי מנורה אדומה ומעליה כתוב HDD, והיא כל הזמן דולקת וזה לא היה ככה. ואני לא שיניתי כלום במחשב, לא התקנתי תוכנה ולא כלום... ניסיתי לעשות שחזור המערכת אבל לא היה נקודות שחזור בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות זה…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-