עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nov Rafowicz,

למה אתם מתעלמים? שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by inflictioNz,

שלום בזמן החרון המחשב שלי נתקע המון ולא עקב משהו מיוחד אלא גלישה רגילה באינטרנט פורומים פייסבוק וכו'. ושמתי לב שבמנהל המשימות השימוש בCPU ובדיסק הרבה פעמים קופץ ל100% שימוש ואז נתקע וזה קורה הרבה פעמים אפילו שהמחשב רק נדלק אשמח לעזרה הצלחתי לתפוס את השימוש הדיסק התמונה לכן אעלה לכאן. מה גם שניסיתי לעשות סריקות של וירוסים ורוגלות וניקוי יש לי את התוכנות ANTI MELWARE , CCLEANER , SPYBOT, ADVANCE SYSTEM CARE , DRIVER BOSTER 3. את כל התוכנות עדכנתי והרצתי אחת אחת במצב בטוח וזה עדיין ממשיך

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by RJ1,

אהלן, לפני משהוא כמו חצי שנה עדכנתי את המחשב לwindows 10. זה מחשב נייד של Lenovo בן שנה-שנתיים בערך. המחשב עבד סבבה עד לפני כחודש. הקריסה הראשונה הגיע עם הודעת CRITICAL_SERVICE_FAILED והמחשב לא נתן לעלות יותר. גם הניסיונות לתקן את המערכת דרך התיקון שwindows מציע לא עזרו. חילצתי את המידע עם מערכת הפעלה שהעלתי מדיסק און קיי ועשיתי התקנה מחדש, מחקתי הכל והתקנתי מאפס. המחשב קרס כמה שעות אחרי שההתקנה הסתיימה אבל הצליח לעלות. עשיתי בדיקת chkdsk שעזרה ובאמת שבוע שלם לא הייתה קריסה. קיוותי שבזה פתרתי את הבעיה אבל עכשיו הוא שוב קורס עם ההודעה, MEMORY_MANAGEMENT. אני חושד שמשהו נדפק פיזית באחד הרכיבים, האם זה נכון? האם התקנה של windows 8 תפתור את הבעיה?…

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. אורח ben
    Started by אורח ben,

אוקיי אז ככה קיבלתי סוף סוף את ה GTX 1080 STRIX שלי אבל אני לא מצליח להתקין שום תוכנה של אסוס גם מהדיסק שקיבלתי וגם מהאתר שלהם כל פעם שאני מנסה להתקין את ה GPUTweak זה מתחיל להתקין ואז נתקע ורושם error 1682 failed to complete installation אני לא מצליח למצוא פתרון בבקשה שמישהו יגאל אותי מהסבל הזה חחח

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. אורח אורי
    Started by אורח אורי,

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. אורח רחלי
    Started by אורח רחלי,

אשמח לדעת ולהבין מה הבעייה : ) פתאום באמצע שהמחשב עובד, המסך הופך לשחור ולא מציג כלום. לפי הנורית של המסך זה נראה כאילו עובר לסטנד ביי.. אני מנסה לכבות את המסך ולהדליק שוב, אבל הוא לא מגיב. זה תמיד קורה כשערוץ היוטיוב פועל וכשזה קורה, הסרטון ממשיך לנגן ולהישמע. רק כשאני מכבה את המחשב מכפתור הכיבוי ומדליקה שוב, זה מסתדר, אבל למוחרת קורה שוב אותו דבר. מישהו יודע במה מדובר? תודה, ויום טוב

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by Nov Rafowicz,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by Alex224,

שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by eliorr88,

ש לי בעיה בדרך כלל במשחקים אבל זה יכול לקרות גם סתם פתאום בתוך היוטיוב לדוגמה.. מסך שחור או לפעמים מן מסך מטושטש כזה והמחשב נתקע והדרך היחידה זה להפעיל אותו מחדש מהכפתור לפעמים אני מקבל הודעה של driver stoped and recoverd משהו כזה ניסיתי לפרמט כבר לכמה ווינודסים זה לא עזר.. הכרטיס מסך לא מתחמם בדקתי בFURMARK הרצתי אותו 5 שעות בלי בעיה ניסיתי למחוק עם DDU את הדרייברים ולהתקין את הכי מעודכנים זה גם לא עזר והמחשב קורס מישהו מכיר פתרון אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by cjtmfor,

בקצרה, מה שקורה כשאני מדליק את המחשב זה שהוא מגיע לשלב בו יש את הלוגו של ווינדוס ואת השבשבת, ואז עובר למסך שחור ממנו הוא לא ממשיך לשולחן העבודה. בהינתן שכנראה יש קשר למה שעשיתי קודם לכן, הנה פירוט של הדברים: מתוך כוונה להתקין לינוקס במקביל לווינדוס 10 שכבר יש לי על המחשב, ועקב העובדה שכבר היו לי 4 מחיצות Primary, גיביתי את המידע שהיה לי על כונן D בדיסק קשיח חיצוני ומחקתי אותו (דרך Gparted בLiveCD). הרעיון היה למחוק את כונן D, להגדיל מעט את C ובמקום הנותר ליצור מחיצה Extended ובתוכה מחיצה אחת ללינוקס ומחיצה שנייה לקבצים, אך בכל אופן Gparted לא נתן לי להגדיל את C אז מה שעשיתי היה להעלות את ווינדוס ודרך הDisk Management להגדיל את C. עד כה לא הייתה בעיה, אבל לפני שהכנסתי…

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. Started by zurman,

המפרט - מעבד: Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: SSD SanDisk Z400 128G SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): Ippon BULLET (3x120mm) + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נמצא אצלנו חודש, בהתחלה עבד חלק וללא בעיות. אחרי בערך שבועיים הוא התחיל להתקע כל כמה זמן, בעיקר בשימוש של הדפדפן או אחרי שהוא מתעורר משינה.(במהלך התקיעות העכבר היה זז אבל לא היה ניתן ללחוץ על כלום). בהתחלה זה קרה פעם בשלושה-ארבעה ימים ועכשיו התדירות הי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הכל עובד בצורה מצויינת אבל הכתוביות לא תומכות תלת מימד. כלומר רואים את הסרט בתלת מימד ואת הכתוביות לא. הן נמרחות על הכל הסרט...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. היי אספר את הסיפור כדי שנבין אולי מהיכן מגיעה הבעיה. יש לי מחשב ניד DELL דגם Inspiron 15 7000 Series 7559 מחשב דיי איכותי , בעל מעבד I7 הסדרה 6700HQ , זיכרון 16GB RAM ואפילו כרטיס מסך GEFORCE GTX NVIDIA. מסך טאצ' מסך 4K מחשב ממש איכותי ונדיר המחשב אצלי כחצי שנה (אין אחריות נקנה מחו"ל) את המחשב קיבלתי עם כונן קשיח רגיל HDD 1TB. רכשתי SSD EVO 500GB של סמסונג התקנתי עליו WINDOWS והכל המחשב עבד פיקס חצי שנה! שבוע שעבר המחשב היה קצת תקוע וכפתורים לא עבדו , הפעלתי את המחשב מחדש והמחשב פשוט לא עלה היה טוען את המחשב DELL הדלקתי שוב ושוב ולא עזר! פשוט נכבה ולא עולה! דרך ה-SAFE MODE כן המחשב היה עולה. עשיתי איפוס WINDOWS (ללא מחיקת הקבצים) בסיום …

• 12 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Started by MekoPelet,

כן הכותרת כן clickbait אבל הכוונה היא לא פיקסלים מתים(מסך די חדש) אלה כשאני מפעיל את המחשב באזור אמצע יש איזה ריבוע(שסימנתי עם צייר) מסויים שבו הוא לא רואה את העכבר שלי בכלל. אם אני לוחץ על משהו או מעביר מעליו או מנסה גררור משהו ממנו (אם ממשיך להחזיק כשאני גורר מחוץ לו אז עדיין קולט. ווירוס? מישהו נתקל בזה פעם בחלונות 7? note: אני כרגע עם דואל בוט עם לינוקס (Arch) שזה המערכת הקבוע שלי אבל אני עם ווינדוס לצורך גיימינג. כשאני בלינוקס זה לא קורה. עוד משהו שאפשר להגיד זה שממש בהתחלה המקום עובד ואז אחרי דקה בערך הוא מפסיק כאילו יש שם חלון בלתי נראה שמופיע. אשמח לעזרה , רון.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by OneWhoSink,

צהריים טובים, החיפוש בווינדווס (משמאל/ימין למטה) נדפק... כאשר אני מנסה למצוא תכנית ספציפית כמו "Paint" לדוגמה, הוא מוצא ואף פותח. כאשר אני מנסה למצוא תכנית "הגדרתית" (משהו מתוך ה- Control Panel), הוא מוצא אך נכשל בפתיחה. כך זה נראה: 1. מחפש ואף מוצא: 2. נכשל בפתיחה: (המסך שמתקבל לאחר לחיצה על מקש האנטר) ניסיתי sfc /scannow (שטען שהוא מצא קבצים פגומים אך לא הצליח לתקן אותם), ניסיתי להפעיל את DISM.exe (שטען שחסרים לו מקורות [sources]), ניסיתי להתקין מחדש את Cortana דרך ה- PowerShell(אך גם הוא טען שחסר לו קבצים לביצוע הפעולה) בעזרת הקוד הבא: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by shayfarkash,

יש ברשותי מחשב חזק, תצורת מחשב לעיבוד גראפיקה עם 3 טסלות וכרטיס QUADRO נוסף. משום מה, הסוללת BIOS שלי כל חודש דורשת החלפה. האם יש פיתרון כלשהו לבעיה שכזו? (הבנתי שיש סוללה נטעת אך צריך לעשות מוד על מנת שהיא טטען). אשמח לעזרה ופתרונות !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה לעשות כדי למנוע זאת??

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Y700 LENOVO אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים עדיין אין לי WIFI וגם במנהל התקנים לא מופיע לי בכלל האדפטר של הWIFI אני ממש חייב עזרה כבר דברתי פעמיים עם השרות לקוחות של לנובו שלחו לי דרייברים וזה עדיין לא עוזר, וגם התקשרתי פעם שנייה ועשיתי שיחזור הגדרות יצרן, ועדיין לא פתר את הבעיה . המחשב עדיין לא מזהה את האדפטר של הWIFI עכשיו אני ראיתי בפורומים וביוטוב שזאת בעיה נפוצה בוינדוס 10 ממש אשמח לעזרה תודה אני כבר משתגע. (וכן אני מחובר כרגע על כבל למחשב, ואני מעדיף לפתור את הבעיה בעצמי כי לשלוח אליהם זה סיפור ולוקח זמן והאמת שהכל עובד מצויין , זאת הבעיה היחידה ) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. אהלן חברים,עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס xp מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי מחשב גיימינג בן חצי שנה פלוס מינוס המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GH asus z170a nVidia GeForce GTX 960 16 ram קירור מים למעבד של cooler master seidon 120v plus מארז antec 1900 win 10 pro עכשיו בזמן סריקת ווירוסים מלאה ב windows defender המעבד מגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה בתוכנה speedfan . מצורפת תמונה. במצב של סריקה מהירה המחשב לא עובר את ה 60 מעלות. בזמן משחקים המעלות והכל בסדר ובכללי אני תמיד בודק ובמאמץ של משחק הכרטיס מגיע ל 51 - 60 מעלות והמעבד 32 מעלות ככה. רק בזמן סריקת ווירוסים הוא מגיע למעלות האלה שזה קצת מוזר לי.. הגיוני או שיש פה …

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי כבר הרבה שמן את הבעיה הזו. כל פעם שיש הפסקת חשמל, המחשב לא מזהה את SSD M4 CRUCIAL 128 GB שעליו מותקן הווינדוס והווינדוס לא עולה... כשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועולה הדיסק אז זה מסתדר. השאלה היא למה זה קורה? זה מה שזה רושם: Windows failed to to start... Status 0xc000000f The boot selection failed becouse a required device is inaccissible זו לא ההודעה בדיוק, אבל זה נראה בדיוק כך רק במקום F אחרי כל האפסים בסוף יש C אני חושב. אולי זה הכבל SATA, או כבל החשמל?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום . קניתי את המפרט הזה מפלונטרhttp://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=76776ללא דיסק קשיח וכונן DVD . כי כבר יש ברשותי מהמחשב הקודם.אז ככה:חיברתי כונן DVD מהמחשב הקודם (הוא נפתח ונסגר- עובד טוב)חיברתי את הדיסק קשיח ( פירסמתי תמונות איך חיברתי ) אבל לא יודע מה לעשות .. לא עולה כלום על המסך . מצוין כאילו המסך לא מחובר. חיברתי טוב לכרטיס המובנה בלוח האם. חיברתי גם כבל אחר. אותו מצב מקבל.הדיסק קשיח כבר יש בו ווינדוס מהמחשב הקודם. אולי צריך לעשות משהו לפני שמחברים למחשב החדש? הוצאתי את הבטריה מלוח האם לכמה דקות והחזרתי , לא עזר. תודה תמונותhttp://www.interload.co.il/upload/1692529.jpghttp://www.interload.co.il/upload/5769120.jpgזאת התמונה שמציג המסך (חיברת…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, בזמן האחרון (למען האמת במהלך החודשיים האחרונים) נוצרה לי בעיה כזאת: כאשר אני נכנס למשחק כמו OVERWATCH או League Of Legends דקה אחרי שהמשחק נטען, וברגע שהעיבודים הגרפיים מתחילים, המחשב נכבה ונדלק מחדש. ניסיתי כל פיתרון אפשרי שמצאתי כגון הוספת TdrDelay ברגיסטרי, עד לביטול תהליכים של NVIDIA, עד ל UnderClock של הכרטיס ומה לא!! המפרט שלי: Gtx 760 Intel Core I7 2600K H67M D2 B3 אשמח לעזרה בנוגע לאיך לפתור את הבעיה!

• 27 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by croko,

שלום לכולם,יש לי מחשב עם לוח אם GA-H55M-D2H של GIGABYTEאני מנסה להוסיף לו זכרון כי יש לי רק 2G, עובד טוב רק לאטהוספתי זכרונות גם של 4G וגם 8G מהירות 1600 DDR3 והם לא עובדים,המחשב לא עולה אתם, הכנסתי אותם בנפרד וגם ביחד עם 2G שלי ,זכרונות טובים נבדקו במחשב אחר ועובדים בסדר.מה לעשות???

25. כמו שציינתי רכשתי מחשב חדש ממש לפני חודשיים והתחלתי לזהות תסמינים שכרגע הם קורים לעיתים רחוקות השאלה שלי האם זה מעיד על משהו: 1)בעת הפעלת המחשב לפעמים אין תצוגה במסך כלל. כתוצאה מכך אני מוציא ומחבר מחדש את הכבל hdmi שמחובר למסך מהצד של המסך בלבד ורק אז התצוגה חוזרת,יש לציין שהמסך והמחשב מחוברים בצורת hdmi to hdmi. מצב שני: 2)בעת הפעלת המחשב ועליית הוינדוס המודם פועל הכל תקין יש אינטרנט,הכבל רשת מחובר ישירות למחשב הכל תקין. לפעמים לאחר שכבר הוינדוס עולה והכל תקין האינטרנט לא מזוהה,ואז כתוצאה מכך אני פשוט מנתק את כבל הרשת מהמחשב(בלי איפוס המודם)מחבר שנית ואז יש לי אינטרנט. אלה צרות של עשירים?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים