תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קיבליתי כרטיס מסך 780ti של גיגהבייט . רשום שצריך ספק של לפחות 600W (יש הערה שזה עבור i7 ולי יש i5) יש לי ספק couger st-500 שמוגדר ל 500W. האם יעבוד או שצריך להחליף ?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן, אשמח בבקשה לחוות דעת בקשר לתקלה מוזרה מאד שקורית במחשב של ההורים שלי. להלן הממצאים: לאחר שלב ה Boot (אחרי ש Windows עולה וכתוב "ברוך הבא") - המסך כותב Lost Sync ונכבה. לא ניתן להשתמש בפועל במחשב. אבא שלי קנה מסך חדש (!) והבעיה נמשכה. הגעתי לאבא שלי, נכנסתי למצב בטוח, נכנסתי למנהל ההתקנים (Device Manager) וביטלתי את ה Driver של כרטיס המסך המותקן (Disable). לאחר ריסוט המחשב - התקלה למעשה נפתרה. שמתי לב שאם מעלים את רזולוציית המסך הגדולה ביותר האפשרית - מופיעים מיד קרטועים במסך, לפעמים אפילו עוד לפני שלב ה Boot. אז השארתי את הרזלוציה על 1024 על 756 ונראה שבד"כ זה לא עושה בעיות. להלן תמונות (התמונות באיכות טובה, פשוט…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו 2 תוכנות לבדיקת חום המעבד ונבהלתי מצרפת צילומי מסך מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט לגמריי את המחשב. יש לי מחשב ASUS דגם F556UA-AS54 מעוניין לפרמט את המחשב לגמריי (שמתי עליו דיסק קשיח רגיל ואני מעוניין לפרמט) אני מנסה להתקין דרך דיסק און קי נשלף. אני נכנס ל-BIOS ע"י לחיצה על F2 אבל בעמודה של BOOT אני לא רואה שם אפשרות לעלות את המחשב דרך ה-USB. תמונות עזרה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
יש לי כונן Sandisk Ultra fit (כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00LLER2CS) ומהירות הכתיבה אליו נראית לי נמוכה מדי... לרוב אני מעביר קובץ / קבצים גדולים, של כמה ג'יגה, ומהירות הכתיבה מתחילה ב-80-90Mbps לבערך 10-15 שניות, שזה אחלה, אבל אז יורדת לאזור ה-20Mbps. הכונן מחובר ליציאת USB3, כמובן. ניסיתי גם קדמית וגם אחורית ובשתיהן המהירויות דומות. ברשת מציעים כל מיני פתרונות כדי לשפר את הביצועים, כמו למשל הסרת אופציית ה-Quick Release, אבל שום דבר ממה שניסיתי עד עכשיו לא עזר. מצרף תוצאות בדיקת DiskMark שהרצתי על הכונן וצילומי מסך של מהירות ההעברה של קובץ.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הפעם המסך הכחול האחרון שהופיע במחשב שלי אימי הוא זה: ================================================== Dump File : 071416-14539-01.dmp Crash Time : 14/07/2016 15:44:22 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x8374940f Parameter 3 : 0xb3483ac0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+30c40f File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.23418 (win7sp1_ldr.160408-2045) Process…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלוםבשבוע האחרון אני הולך ונחסם בחשבון הפייסבוק שלי. לא מצליח לשתף אתרים ועכשיו גם לא לתייג אנשים בתגובות. אני מקבל הודעה שאני חסום בגלל חשש לוירוס או תוכנה זדונית. הרצתי סריקה של האנטי וירוס שלי (avg free) ולא מצאתי בעיה. בעזרה של פייסבוק כותבים להשתמש בתוכנות ניקוי שלהם אבל אני לא מקבל הפניה לתוכנות האלה.מה עושים?תודהארי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד אסוס N55S ויינדוס 7, מעבד אינטל i7 זכרון 8mg וכרטיס מסך nvidia geeforce gt 2gb אתמול המחשב נתקע פעמיים בנסיון לפתיחת תמונה בפוטושופ ועשיתי ריסטרט פעמיים ולא עזר ניתקתי את ההרד דיסק החיצוני והבעיה נפתרה עם זאת יש ריח של חשמל מהמחשב ואני מפחדת שמשהו הולך להשרף בנוסף יש לי מסך חיצוני של דל ופתאום הוא נהיה שחור עם כמה קווים צבעוניים בצד. ניתקתי את הכבל מהמחשב והחזרתי והבעיה נפתרה. היום זה קרה שוב אז עשיתי זאת שוב ובדקתי את החיבור לחשמל. בינתיים הכל טוב. לפני כמה ימים המסך החליף צבעים וחיזוק החיבור למחשב עזר. אני עובדת על תוכנות גרפיות כבדות ואני מרגישה שהמחשב מתאמץ כמה שאלות: 1. האם ההרד דיסק החיצוני הוא שאכן יוצר את הבע…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איך אני בודק את בריאות הסוללה? המחשב שלי בן שנה וקצת, אני מרגיש שהסוללה קצת מזייפת
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למה אתם מתעלמים? שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לפני חצי שעה הכנסתי 3 מכשירי טלפון וDOK לחריץ הUSB. המחשב קפא והופיע הודעה למטה משהו על נחשול (surge) נדמה לי. עשיתי ריסטרט, החשמל עבר, הלד (של ההדלקה) הואר, אבל לא הייתה תגובה. לחצתי ליצה ארוכה על כפתור הכיבוי, החשמל נקטע אבל עכשיו כשלוחצים על כפתור ההפעלה לא קורה כלום. מת. לא יודע מה לעשות. לוח האם נשרף? אין ריחת וגם בעין אני לא רואה כלום. תודה רבה לעוזרים! אני קצת בפאניקה.
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב עם לוח אם GA-H55M-D2H של GIGABYTEאני מנסה להוסיף לו זכרון כי יש לי רק 2G, עובד טוב רק לאטהוספתי זכרונות גם של 4G וגם 8G מהירות 1600 DDR3 והם לא עובדים,המחשב לא עולה אתם, הכנסתי אותם בנפרד וגם ביחד עם 2G שלי ,זכרונות טובים נבדקו במחשב אחר ועובדים בסדר.מה לעשות???
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי סוף סוף את ה GTX 1080 STRIX שלי אבל אני לא מצליח להתקין שום תוכנה של אסוס גם מהדיסק שקיבלתי וגם מהאתר שלהם כל פעם שאני מנסה להתקין את ה GPUTweak זה מתחיל להתקין ואז נתקע ורושם error 1682 failed to complete installation אני לא מצליח למצוא פתרון בבקשה שמישהו יגאל אותי מהסבל הזה חחח
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אשמח לדעת ולהבין מה הבעייה : ) פתאום באמצע שהמחשב עובד, המסך הופך לשחור ולא מציג כלום. לפי הנורית של המסך זה נראה כאילו עובר לסטנד ביי.. אני מנסה לכבות את המסך ולהדליק שוב, אבל הוא לא מגיב. זה תמיד קורה כשערוץ היוטיוב פועל וכשזה קורה, הסרטון ממשיך לנגן ולהישמע. רק כשאני מכבה את המחשב מכפתור הכיבוי ומדליקה שוב, זה מסתדר, אבל למוחרת קורה שוב אותו דבר. מישהו יודע במה מדובר? תודה, ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?
-
בקצרה, מה שקורה כשאני מדליק את המחשב זה שהוא מגיע לשלב בו יש את הלוגו של ווינדוס ואת השבשבת, ואז עובר למסך שחור ממנו הוא לא ממשיך לשולחן העבודה. בהינתן שכנראה יש קשר למה שעשיתי קודם לכן, הנה פירוט של הדברים: מתוך כוונה להתקין לינוקס במקביל לווינדוס 10 שכבר יש לי על המחשב, ועקב העובדה שכבר היו לי 4 מחיצות Primary, גיביתי את המידע שהיה לי על כונן D בדיסק קשיח חיצוני ומחקתי אותו (דרך Gparted בLiveCD). הרעיון היה למחוק את כונן D, להגדיל מעט את C ובמקום הנותר ליצור מחיצה Extended ובתוכה מחיצה אחת ללינוקס ומחיצה שנייה לקבצים, אך בכל אופן Gparted לא נתן לי להגדיל את C אז מה שעשיתי היה להעלות את ווינדוס ודרך הDisk Management להגדיל את C. עד כה לא הייתה בעיה, אבל לפני שהכנסתי…
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
ש לי בעיה בדרך כלל במשחקים אבל זה יכול לקרות גם סתם פתאום בתוך היוטיוב לדוגמה.. מסך שחור או לפעמים מן מסך מטושטש כזה והמחשב נתקע והדרך היחידה זה להפעיל אותו מחדש מהכפתור לפעמים אני מקבל הודעה של driver stoped and recoverd משהו כזה ניסיתי לפרמט כבר לכמה ווינודסים זה לא עזר.. הכרטיס מסך לא מתחמם בדקתי בFURMARK הרצתי אותו 5 שעות בלי בעיה ניסיתי למחוק עם DDU את הדרייברים ולהתקין את הכי מעודכנים זה גם לא עזר והמחשב קורס מישהו מכיר פתרון אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי אספר את הסיפור כדי שנבין אולי מהיכן מגיעה הבעיה. יש לי מחשב ניד DELL דגם Inspiron 15 7000 Series 7559 מחשב דיי איכותי , בעל מעבד I7 הסדרה 6700HQ , זיכרון 16GB RAM ואפילו כרטיס מסך GEFORCE GTX NVIDIA. מסך טאצ' מסך 4K מחשב ממש איכותי ונדיר המחשב אצלי כחצי שנה (אין אחריות נקנה מחו"ל) את המחשב קיבלתי עם כונן קשיח רגיל HDD 1TB. רכשתי SSD EVO 500GB של סמסונג התקנתי עליו WINDOWS והכל המחשב עבד פיקס חצי שנה! שבוע שעבר המחשב היה קצת תקוע וכפתורים לא עבדו , הפעלתי את המחשב מחדש והמחשב פשוט לא עלה היה טוען את המחשב DELL הדלקתי שוב ושוב ולא עזר! פשוט נכבה ולא עולה! דרך ה-SAFE MODE כן המחשב היה עולה. עשיתי איפוס WINDOWS (ללא מחיקת הקבצים) בסיום …
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון (למען האמת במהלך החודשיים האחרונים) נוצרה לי בעיה כזאת: כאשר אני נכנס למשחק כמו OVERWATCH או League Of Legends דקה אחרי שהמשחק נטען, וברגע שהעיבודים הגרפיים מתחילים, המחשב נכבה ונדלק מחדש. ניסיתי כל פיתרון אפשרי שמצאתי כגון הוספת TdrDelay ברגיסטרי, עד לביטול תהליכים של NVIDIA, עד ל UnderClock של הכרטיס ומה לא!! המפרט שלי: Gtx 760 Intel Core I7 2600K H67M D2 B3 אשמח לעזרה בנוגע לאיך לפתור את הבעיה!
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
המפרט - מעבד: Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: SSD SanDisk Z400 128G SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): Ippon BULLET (3x120mm) + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נמצא אצלנו חודש, בהתחלה עבד חלק וללא בעיות. אחרי בערך שבועיים הוא התחיל להתקע כל כמה זמן, בעיקר בשימוש של הדפדפן או אחרי שהוא מתעורר משינה.(במהלך התקיעות העכבר היה זז אבל לא היה ניתן ללחוץ על כלום). בהתחלה זה קרה פעם בשלושה-ארבעה ימים ועכשיו התדירות הי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל עובד בצורה מצויינת אבל הכתוביות לא תומכות תלת מימד. כלומר רואים את הסרט בתלת מימד ואת הכתוביות לא. הן נמרחות על הכל הסרט...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כן הכותרת כן clickbait אבל הכוונה היא לא פיקסלים מתים(מסך די חדש) אלה כשאני מפעיל את המחשב באזור אמצע יש איזה ריבוע(שסימנתי עם צייר) מסויים שבו הוא לא רואה את העכבר שלי בכלל. אם אני לוחץ על משהו או מעביר מעליו או מנסה גררור משהו ממנו (אם ממשיך להחזיק כשאני גורר מחוץ לו אז עדיין קולט. ווירוס? מישהו נתקל בזה פעם בחלונות 7? note: אני כרגע עם דואל בוט עם לינוקס (Arch) שזה המערכת הקבוע שלי אבל אני עם ווינדוס לצורך גיימינג. כשאני בלינוקס זה לא קורה. עוד משהו שאפשר להגיד זה שממש בהתחלה המקום עובד ואז אחרי דקה בערך הוא מפסיק כאילו יש שם חלון בלתי נראה שמופיע. אשמח לעזרה , רון.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם סטלייט A300-17S ושאני מנסה להפעיל אותו הוא דורש סיסמא לביוס כדי להפעיל את שאר הדברים. מעוניין לדעת אם יש דרך להסיר את הססמא של הביוס? אני לא יודע מה הססמא של הביוס זה מחשב שלא נגעו בו הרבה מאוד זמן. אם אין דרך להסיר את זה לבד. חושבים ש טכנאי מחשבים יוכל להסיר את הססמא?
-
- 26 תגובות
- 6.8k צפיות
-