תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד של חברת אסוס, עם ווינדוס 7, אני מעוניין לעשות למחשב איפוס מבלי לפרמט (אני יודע שבווינדוס 10 יש אופציה כזו), כאשר אני מנסה לאפס דרך לוח הבקרה הוא מבקש ממני דיסק, יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7, אבל משנת 2009, ואם אני אאפס את המחשב עם הדיסק הזה לא יהיה שום דרייבר מעודכן מותקן, מכיוו שהמחשב יצא לאחר הוצאת הדיסק. יש דרך לאפס ללא הדיסק / ללא לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, ביצעתי איפוס למחשב ובמהלך האיפוס הוא הגיע ל 64% והתחיל להידלק ולהיכבות תוך כדי...
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מי יכול לעזור בדרך שעובדת לאפס סיסמא ל windows 10 מישהו שניסה והצליח תודה
-
- 5 תגובות
- 28.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. החלפנו אינטרנט בבית ועכשיו המגדיל טווח לא מזהה את האינטרנט. לא מוצאת איך לאפס / לאתחל אותו. אשמח לעזרתכם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
הי שלום מישהו יכול לעזור לי איך מאפסים סיסמת כניסה למחשב בלישאני יודעת מה הסיסמא אשמח אם תעזרו לי כי זה דופק אותי בכל חור שאני רוצה להכנס אליו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא פעם יצא לי להתקל במצבים שאני בא להריץ repair לוינדוס (עם הדיסק) XP,ולפני הפקודות של ה boot אני נתקל בסיסמה של adminstator. כמובן שכל זה אחרי בדיקת חומרה שהיא תקינה, וניסיון להכנס דרך safe mode ללא הועיל.. יש תוכנה כל שהיא לעבור את הסיסמה בלי לשבור את הראש ? נ.ב נסיתי עם hirens ו - ERD ,ו- mini xp שום דבר לא עזר תודה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המחשב מבקש ממני סיסמה כשאני מנסה להיכנס לביוס (למרות שלא יצרתי אחת). איך ניתן לאפס אותה? עריכה- לא משנה, מצאתי את התשובה כמה עמודים לפני... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437207.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. על המחשב נייד שלי שלי (Aspire 5733) יש סיסמה על bios האם יש דרך לאפס את הסיסמה? ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שפותחים את המחשב ומשחקים שם קצת. יש דרך לאפס בלי לפתוח את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה כיבוי למחשב ( לא פיזית מהשקע חשמל) לאחר חצי יום כל הגדרות של ביוס מתאפסים יותר נכון רושם לי " ההגדרות הוחזרו לברירת מחדל) מה הסיבה? אנא מכם עזרו לי. :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איפסתי את הטלפון שלי סמסונג A 6 וכעת אני לא יכול לעשות כלום כתוב: לא ניתן היה להיכנס: הייתה בעיה בהתחברות אל accounts.google.com מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים האיקונים ב desktop ובשורת המשימות התחילו להבהב (להיעלם ולהופיע שוב) שמתי לב במנהל המשימות שה windows explorer (סייר Windows) מעל 40% CPU מחפש עזרה למצוא את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני חווה בעיות גלישה לאחרונה ושמתי לב שגם תצוגת קליטת הWIFI הפכה לאיקס אדום... האם יש קשר? מה זה אומר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי שלום קוראים לי כלנית ויש לי בעיה ברשת האלחוטית במחשב ניסיתי הכול מלכבות את המחשב על לנתק את המתאם אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, האם יש לי דרך לדעת מה כתובת ה-IP של המחשב הנייח הביתי שלי, כאשר אינני בבית? כלומר, לבדוק זאת מהנייד מרחוק? אני שואלת מאחר ואין לי IP קבוע, ויש לי מצלמות, כך שאם ה-IP משתנה עלי לעדכן את החדש באפליקציית המצלמות כדי לצפות בהן מהנייד מרחוק... תודה!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום ,יש ברשותי התקן USB 2 ןאני מקבל התראה שההתקן שברשותי, יפעל במהירות אחטית,ושעלי להתקין התקן מסוג HI SPEED USB ,לא מצאתי התקן שכזה במחשב שלי, לכן אני פונה בבקשת עזרה למי שיודע איכן אני מוריד התקן כזה,בכבוד רב.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת מטופשת, אבל באמת לא היה לי רעיון אחר לכותרת. אם היא לא מתאימה תודיעו לי. בכל מקרה, יש לי במחשב (מפרט בצד) שני כוננים קשיחים: 1x Intel ssd 520 180GB 1x WD 1TB black לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נתקע כשהוא עולה, לוקח לו יותר זמן לעלות וכשהוא מגיע למסך פתיחה של הווינדוס (הרקע השחור שבמרכזו יש את הסמל של ווינדוס ולמטה הגלגל טעינה) החלון נתקע ואז מופיע בחדות לשולחן העבודה ולוקח לו איזה דקה עד שהוא מתאפס על עצמו ואפשר להשתמש במחשב. הורדתי את התוכנה intel SSD toolbox וצירפתי תמונה למה שכתוב שם. אבל זה לא משכנע אותי, יש דרך אחרת לבדוק את בריאות הכוננים? אגב, כבר הגדרתי שבאתחול יעלו דברים חשובים כמו אנטי וירוס, דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי וכו'. אין משהו כבד.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון לכרטיס זה(XFX GF 7800 GS) יש חיבור AGP ניסיתי לחבר, לא היה קל לעשות זאת מכיוון שלא היה מקום במארז כי הכרטיס עצמו גדול, לכן ניסרתי את החלק האחורי שבו היציאות נמצאות אם אני לא טועה חיבור AGP זה פלסטיק בצבע שחור (מלהבדיל PCI, שבו הפלסטיק לבן) היה צריך להפעיל כוח על מנת שהכרטיס יכנס לסלוט, חיברתי יציאת VGA אבל בכ"ז לא עובד. עכשיו איך אני יודע שמה שיש לי במחשב זה באמת חיבור AGP?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, הדיסק במחשב שלי נפגע ומסרתי אותו לחברה שעוסקת שבשחזור מידע. רציתי להציל כתובות מייל שהיו לי באאוטלוק אקספרס, אולם אינני יודע כיצד להגיע לקבצים המתאימים.. אודה על עזרה בנושא. אברהם
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם ניתן לאתר את מיקום המחשב הנייד בדומה לאיתור מכשיר הסלולרי באמצעות פיינד מיי אייפון? אם לא כיצד אני יכול לאתר את מיקום המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. אני מקווה שאני בפורום הנכון - אם לא אז תפנו אותי למקום הנכון בבקשה. 2. מחשב נישא של ASUS דגם UX430U שנרכש מ-KSP ב- 08/2018 (אאל"ט אחריות ל-3 שנים). 3. המספר הסידורי נמחק. 4. את שירות הלקוחות של KSP ו/או ASUS לא ניתן לתפוס (שלחתי מיילים) 5. כדי לפתוח קריאת שירות ב- ASUS צריך את המספר הסידורי שנמחק כאמור. 6. ישנה דרך לחלץ את המספר הסידור של המחשב עצמו? (לא של מערכת ההפעלה) 7. התקלה אגב, מסכים כחולים (BSOD) רנדומליים, או כשמעמיסים אותו (הפעלת מספר אפליקציות כבדות במקביל). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה חווה בעיות של מסכים כחולים. כל פעם זה קורה כשאני לא על המחשב אז אני לא מצליח לתפוס את ההודעה בזמן מלבד פעם אחת, את התמונה אני מצרף כקובץ אז היא נמצאת בתחתית ההודעה. עכשיו חזרתי למחשב, אחרי שעה שלא הייתי עליו, וגיליתי שהוא תקוע בלופים של מסך כחול ספציפי. נדלק, מסך כחול, נכבה, נדלק, מסך כחול, נכבה. ככה בלופים. הצלחתי להיכנס לביוס ושם ראיתי שהוא לא מזהה בכלל את הSSD, וניסיתי להשתמש בrepair של ווינדוס עם דיסק, לא הצליח לעשות שום דבר בטענה שהכונן נעול. איכשהו המחשב נדלק בחזרה, אבל הוא איטי להחריד. לא נעשו לאחרונה שום שינויים במחשב, עבדתי על פרויקט של האוניברסיטה, עד אתמול, עם VMware שהריצה עבורי אובנטו ובעיקר הייתי שם. המסך הראשון היה לפני שבועות בודדי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לשמוע היום רעש מוזר מהמחשב. לא כ"כ יודע איך לתאר אותו, זה נשמע לי דומה לזרימת מים בצינור שבקיר (וזה גם מה שחשבתי שזה בהתחלה). בפתיחה של המארז לא הצלחתי לאתר בוודאות את מקור הקול, אבל נראה שהוא מגיע יותר מהחלק העליון (איזור מעבד/ספק). ניסיתי לעצור מאווררים, זה לא השפיע על הרעש. מה שכן, גיליתי שהרעש קשור בצורה ישירה לעומס על המעבד, כי כשהרצתי prime95 הרעש התחזק מאד, וכשעצרתי הוא הפסיק (ניסיתי לפחות פעמיים). ניסיתי גם OCCT - אותה תוצאה. עומס על כרטיס המסך דווקא לא משפיע (בדקתי עם OCCT-GPU). כל הטמפרטורות תקינות. מה זה יכול להיות? האם אני צריך לדאוג? מה עוד אפשר לבדוק?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. מנסה להשמיש מחשב ישן. המחשב קרס בעלייה ללא כל סימן חיים. לאחר ניתוק לניקוי המחשב נדלק אך המסך לא מזהה דבר. מסך נבדק ותקין. האם יש לי דרך לברר היכן התקלה- בלוח האם או בכרטיס המסך? מצרף תמונות לצורך פירוט הדגמים. אציין כי המאווררים על הלוח ועם הכרטיס עובדים (לא יודע אם זה אומר משהו). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-