תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
לאתרים לוקח שנה להיכנס ויש כאלה שניטענים חלקית .... לאייסיי לא מתחבר ... למסנגר גם לא ... לאיימייל גם לא ליפעמיים מצליח להתחבר לאייסיי ... האנטי וירוס נורטון אתמול החליט פיתאום שלא בא לו לעבוד יותר כי הוא חושב שהוא לא מקורי ... מה עושים ? כמו מה זה ניראה ????????? בתודה עמית [לא קראנו עדיין את חוקי הפורום ?]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בהמלצת פורופ מפרטי מחשב קניתי את מחשב הבא http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 התקנתי עליו win 7 64bit התקנתי את הדרייבר של הלוח אם ושל הכרטיס מסך. אני מחבר את המחשב למין אדפטר כזה שמתחבר לחשמל ליד הראוטר ועוד אחד שמתחבר לחשמל בחדר שלי - והאינטרנט לא זז אבל - אם אני מחבר את המחשב הישן בדיוק באות צורה (עם האדפטר) ובדיוק באותו מקום - האינטרנט טס. בנוסף ניסיתי לחבר את החדש עם כבל באופן ישיר לראוטר וזה עדיין לא זז. מה שאומר שזה כנראה משהו במחשב ןלא באינטרנט... השאלה היא מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי האם הכרטיס רשת הותקן כמו שצריך ונראה שכן.. (בmanage על my computer הוא מראה אותו ואומר שהוא הותקן כמו שצריך) אני כרגע מנסה להתקין עדכונים לwi…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון האינטרנט קצת איטי והיות הוא ממש איטי וכשאני גולש דרך מחשב אחר בבית הוא טס. יש אפשרות שיש לי תוכנה על המחשב שגורמת להאטה של הדפדפן או האינטרנט במחשב עצמו? אתמול בלילה התקנתי אנטי-וירוס חדש בשם Bitdefender 2012, יכול להיות שהוא קשור לעניין?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב של DELL מדגם VOSTRO 3550. למרות שאני מתקין את הדרייבר של ה WIRELESS כאשר אני מתחבר לרשת דרך WIFI אני לא עובר את מהירות ההורדה של כ 2 מגה, למרות שאני על חבילה של 12 מגה. מישהו מכיר את הבעיה הזו? מחיפושים ברשת הבנתי שיש בעיה עם כרטיס הרשת הזה, לפני שאני פונה לאחריות, מישהו נתקל מתישהו בבעיה זו? כרטיס ה WIRELESS הוא מדגם INTEL CENTRINO 1030 N. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם חברים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאחליט החלטה לא נכונה שלא תתרום לי בדבר . יש לי בבית ראוטר של הוט בסיסי HoTbox בלי אנטנה שמספק מהירות של mbps 85 מהירות הורדה במקרה הטוב כאשר אני נמצא מטר ממנו עם טלפון נייד ומבצע בדיקת speed test . כאשר אני בחדר ועושה בדיקת מהירות עם הטלפון היא יורדת לבין 55Mbps - 75Mbps כנראה עקב חסימה מסויימת של הקירות ורהיטים אך עדיין טוב , הבעיה היא במחשב הנייח באותו החדר שמשום מה כאשר אני מבצע איתו בדיקת מהירות הוא בקושי מגרד את ה - 5 Mbps עם כרטיס הרשת שקניתי לו (Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter והאנטנה שלו יוצאת למעשה מהחלק האחורי של המחשב), כאשר חיברתי אנטנה נוספת לכרטיס המהווה תחליף לכרטיס הרשת ונמצאת במק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האינטרנט שלי נהיה איטי מאוד 700ping מהירות הורדה 0.37Mbps והעלאה 0.01Mbps. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בבזק אם זה קשור
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את הטריפל של הוט מ-5 מגהביט ל-30 מגהביט, ומאז המהירות שלי איטית להחריד. לעתים אי אפשר אפילו להכנס לגוגל או שצריך לרעננן כל הזמן. המחשב שלי בן כמה חודשים - לפטופ של סמסונג 300V5A עם וינדוז 7 הום פרימיום עם SP1 וכל העדכונים (גם של הדרייברים). ברקע יש לי דרופבוקס, גוגל דרייב (שלא מסנכרנים כעת כלום), ויוטורנט שמוגבל על העלאה של 10 קילוביט. תוכנה נוספת שרצה ברקע היא מיקרוסופ סקיוריטי אסנשייל, וזהו. שום סרגל או תוכנה זדונית אחרת שאמורה לזלול לי את רוחב הפס. למען הסר ספק נכנסתי בסייפמוד, אבל גם זה לא שיפר את המהירות. בבית קיים עוד לפטופ וגם אייפון אשר מקבלים כמעט את המהירות המקסימלית אלחוטית (בערך 20 מגהביט), אבל בבדיקת מהירות של המחשב שלי הוא נכשל, בעיקר …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עם חבילה של 100 מגה. קניתי את הראוטר Archer vr400 והאינטרנט זוחל. גם בכבל וגם עם ווייפיי. בדיקת מהירות מראה גג 3 מגה הורדה ו-5 העלאה. חיברתי את הראוטר הגנרי של בזק d-link dsl-225 והמהירות בסדר. גרסת firmware הכי מעודכנת. איפסתי והכנסתי שוב את כל ההגדרות וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לשנות בהגדרות?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מהירות האינטרנט איטית מאוד...כרגע עם חברת HOT עם ספקית אינטרנט זהב דפים נטענים לאט אפילו שאין דבר שפועל ברקע.. זה לא היה ככה עם בזק :-\ *יש איזה תוכנות טובות שמאיצות את האינטרנט? *יש מדריך לביטול 20 אחוז שמיקרוסופט "לוקחת"?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מחשב הינו נייח או ניייד נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: כבר כמה ימים אני מתחבר לרשת האלחוטית שלי ואחרי 2 דקות נהיה גישה מוגבלת ממתי התקלה קיימת? לפני שבוע היה אבל הלך הבעיה ולפני 4 ימים חזר אבל עכשיו לא עובד האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא עזרה בבקשה הוט המפגרים לא עוזרים בכלל
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, קניתי השבוע מחשב נייד של DELL שהגיע מותקן עם windows 8 שלא הסתדרתי איתו לכן התקנתי ביוזמתי windows 7 על המחשב.. אבל!: כעת אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי (כן ניתן להתחבר לאינטרנט קווי) אשמח לייעוץ ועזרה איך פותרים את הבעיה? ההבנה שלי במחשבים נמוכה מאוד(!!!!) לכן אשמח להסבר מפורט תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי tp-link קטן wifi(לא יודע איך קוראים לזה) שיכול להתחבר לרשתות, יש ראוטר בבית שאני מחובר אליו דרכו כל הזמן. כבר הרבה זמן שיש ימים שזה מתנתק כל כמה דקות ורושם בפותר הבעיות או "שעון ברירת המחדל אינו זמין" או "בעיה במתאם אלחוטי או בנקודת גישה אלחוטית" תמונה לדוגמא: זה לא קבוע, יש ימים שלמים שאין בעיות ויש יום שפתאום כל כמה דקות זה מתנתק בלי הפסקה אין לי בעיה לפתור את זה כל פעם עם פותר הבעיות של windows, אבל זה מאוד מפריע במשחקי רשת שכל כמה דקות אני מקבל דיסי(המשחק מתנתק כי אין אינטרנט) למה זה קורה? יש סיכוי שמישהו ממחשב אחר עושה את זה דרך תוכנת ריגול או משהו בסגנון?
-
- 31 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי שאלה/בעיה...פעם, כאשר הייתי פותח האקספלורר היה ניפתח לי דף הבית, ואז כאשר הייתי פותח "TAB" נוסף, היה ניפתח לי חלון ב "TAB" החדש עם ריבועים של האתרים האחרונים שהייתי בהם והייתי בוחר את האתר שאני רוצה או רושם כתובת חדשה בשורת הכתובת, לא יודע מה קרה שפתאום כאשר אני פותח "TAB" חדש הוא פותח את אתר הבית שלי שוב...איך אני יכול להחזיר את ההגדרה שיפתחו לי הריבועים? אני מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס ליוטיוב או לפייסבוק מופיע לי ההודעה הבאה : http://www.siz.co.il/my.php?i=miwewgn0ezow.jpg כאשר פותח לאתר באגים מופיע לי ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gnt3unymim0m.jpg עשיתי הסרה של האקספלורר 11 לא עזר עשיתי איפוס לא עזר . מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני עובד במחשב שלי עם יוזר בסיסי ללא הרשאות אדמניסטרטור. עד לפני יום יכלתי ליגלוש כרגיל באינטרנט. אתמול כאשר ניסיתי לעדכן סיסמה בראוטר שלי פתאום האינטרנט אקספלורר (יש לציין גירסה 9) תקוע לחלוטין כלומר אני פותח אותו ולוקח לו 15 דקות להעלות אתר כלשהו. המוזר הוא שביוזר אדמיסטרטור הכול עובד כשורה. ניסיתי לעשות איפוס להגדרות האקספלורר אך ללא הועיל. האם למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פירמטתי את המחשב שלי ומאז יש לי בעיה מוזרה עם האינטרנט (שכמובן עבד טוב עד הפרמוט). אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל, אך לפעמים כשאני נכנס לאתר אחר כלשהו כל האינטרנט נתקע. האתר לא עולה וגם כל האתרים האחרים לא עולים פתאום. הבעיה מסתדרת לאחר פרק סמן רנדומאלי. אשמח אם מישהו מכיר ויש לו פתרון תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז ככה מהשבוע האחרון במחשב ספיציפי אחד (שהוא גם הכי חזק מבין כל שאר המחשבים בבית) התחילה לי בעייה באינטרנט, מהירות ההעלאה בסדר, אבל מהירות ההורדה לא מגדרת את ה1 MB כאשר המהירות שלנו היא 10 MB ובשאר המחשבים הכל תקין. עשיתי את כל אלו, והבעיה קיימת. - סרקתי וירוסים עם 3 תוכנות - ניקיתי את המחשב עם מספר תוכנות - איפסתי את הראוטר - ניסיתי בדפדפנים שונים - מחקתי דברים לא נחוצים ועדיין האינטרנט ממש ממש איטי... מה שכן שמתי לב שבפקודה netstat -e בcmd כמות הERRORS והDISCARDS מאוד גדולה, אבל לא מצאתי על מה זה מעיד והאם זה יכול להיות גורם הבעיה, במידה וכן, מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחסן בעסק ואני צריכה שם אינטרנט אבל אין תשתית ובגלל קירות עבים אי אפשר לקלוט מספיק אותות מבחוץ, האם מומלץ להשתמש במכשיר הסמרטפון כראוטר או שכדאי לי להשתמש ב NET STICK?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי לסיבים אופטים של סלקום לחבילה של 500MB אני מקבל 450 בWIFI ליד הראוטר ובגלל שהמחשב שלי רחוק אני זקוק לכבל רשת למחשב נייח ובלל זה אני מקבל רק 100 MB בחדר שלי מה שאני שואל זה איך אני מגביר את האנטרנט בחדר שלי חייב חיבור קווי למחשב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש בעיה עם הדפדפן, זה חושב שעות לוקח לו 700 שנה להיכנס לאתר מסוים ולחשוב בכלל כאילו שהרגתי אותו לא יודע מה לעשות.. *המחשב עצמו עובד מהיר מעבד i3 עם 4 גיגה זיכרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב הבוקר קרתה לי תקלה מוזרה החיבור החוויה עם כבל לא עובד באתרים, אבל ווצאפ נגיד עובד ועוד, דרך וויפי כן עובד בטלפון שלי וגם דרך דונגל שחיברתי למחשב מה יכולה להיות הבעיה??? אני מחובר להוט סיבים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 1 follower
-