עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ערב טוב לכם ערב רע מאוד לי המעבד שלי היה בטמפ' גבוה מאוד 58-60 ולכן החלטתי לנקות את גוף הקירור אחריי הסתבכויות איתו הצלחתי להוציא אותו לנקות אותו כמו שצריך היה שם טונה של אבק !! החזרתי אותו למקום(כמובן בלי לפגוע במשחה הטרפית שעליו) , הכל נראה חלק באותו זמן. אני בא להדליק את המחשב המאוורר נידלק והלכ נידלק אבל המחשב לא עולה !! אפילו המסך לא מגיב !!! הנורות של ה Power ושל ה H.D נשארו דולקות כל הזמן ואחריי 7 שניות כיביתי את המחשב שוב הפכתי את מערכת הקירור שעל המעבד לצד השני כי חששתי שהיא לא מורכבת כמו שצריך, ועדיין זה לא עזר המחשב נישאר ככה !!! אני במצוקה קשה אני חייב פתרון , או לדעת לפחות עם המעבד שלי הלך או משהו בבקשה שמישהו יעזור !! תודה רבה רבה רבה מראש לכל הע…

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם ושבת שלום, אני חייב עזרה בקשר לתקלה שקרתה לי, ואני תקוע עם מחשב עם מסך שחור. הסיפור: קיבלתי זכרונות של סמסונג ארבע גיגה 800 מגה הרץ, רציתי להחליף אותם בשני כרטיסים 512 שיש לי (סהכ אחד גיגה זכרון). הכנסתי את הכרטיסים החדשים ראיתי בביוס שאכן עכשיו יש לי ארבע גיגה זכרון, עם התחלת טעינת הויינדוס קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב ביצע ריסט, כאן הבנתי שכנראה הכרטיסים לא מתאימים, נכנסתי לביוס ושיניתי שם שהזכרונות במקום מצב אוטומטי יעברו למצב ידני ושמתי שהתדר יהיה 667 מגה הרץ, המחשב ביצע ריסט לאחר השינויים בביוס, אך משום מה יש לי מסך שחור ואני לא רואה כלום, לא ביוס לא דוס לא ויינדוס פשוט כלום - המחשב נדלק. המאוורים עובדים, הנורות עובדות רק המסך לא מגיב, בכל מקרה החזרתי את…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shritis-w,

הי, מסכים כחולים תוקפים את המחשב שלי ומסרבים לתת לו לעבוד כמו שצריך. מדובר במחשב חדש, core i5 עם windows 7 X86 (החנות היא יותר משעה נסיעה ממני ואני מעדיף לפתור בעזרתכם מאשר לשרוף חצי יום אצלם) המחשב קופא ללא סיבה ניכרת לעין. אין לי אפשרות לנתח את ה-minidump כי אני מקבל הודעת שגיאה בעת ניסיון ההתקנה של תוכנת הניתוח. ניסיתי כבר כמה גרסאות שונות של וינדוס 7 (כולל 64 ביט) אני מצרף את ה-minidump למי יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  6. שלום לכם, כאשר אני מפעיל את הסימולטור או משחק אחר לאחר מספר דקות המסך קופא, המוזיקה נשמעת כמו דיסק תקוע ולאחר מס' שניות מופיעה הודעה שגיאה ושהתוכנה חייבת להיסגר או שהמחשב עושה ריסטרט. בבדיקת dxdiag - direct3d מופיעה שגיאה בבדיקה 9 (מצורף צילום), העניין הוא שהתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך הרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אך לאחר ריסטרט הכל חזר לאחור. הדרייברים מעודכנים , כרטיס, ביוס צ'יפסט, הטמפ' תקינות. תודה מראש לכל אחד אשר יוכל לעזור גמר חתימה טובה, עופר מפרט: intel e6300 core 2 duo לוח: gigabyte ga965ps3 זכרון: 2gb כרטיס מסך:gigabyte 7900 gt [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by DEMON HUNTER,

חבר שלי לא מזמן קנה מחשב חדש ואיתו גם צורב של LG 32*10*40 נידמה לי ואחריי חודשיים בלבד ו5 צריבות הוא מת, הוא עושה רעשים לא קורא דיסקים והצריבות נידפקות הרבה ( ניסיתי להתקין מחדש לנקות לשנות תוכנת צריבה ) החבר יחליף אותו לצורב של MITSUMI 32*12*40 אבל חוץ מזה יש למישהו מושג מה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by LeftRight,

אולי עשית בטעות אוברקלוק? להביא לכם תמונות מCPU-Z כדי שתבדקו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lcx,

שלום, חיברתי למחשב הנייח שני מסכים,אחד מחובר בDVI והמסך השני מחובר בHDMI. רואים בשני המסכים את אותה התצוגה,ואני מעוניין לפצל בין המסכים שאוכל לעבוד עליהם במקביל ולגרור חלונות בניהם. בהגדרות רזולוציה הוא מציג לי רק מסך אחד. אשמח לעזרה תודה

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by nbav2,

אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.

11. שלום לכולם! יש לי את המארז SUNBEAM TRANSFORMER. בחלק העליון שלו יש שתי יציאות USB יציאה לרמקולים\אוזניות ויציאה למיקרופון. חיבורי הUSB פועלים מעולה..אולם חיבורי השמע אינם פועלים כלל.. כאשר אני מחבר אוזניות או מיקרופון המחשב עדיין ממשיך להשמיע דרך כרטיס הקול שעל הלוח (שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב) עכשיו מה יכול להיות הבעיה של זה? נזכרתי שהיה פה סיקור על המארז ואמרו שהכבל קצר מדיי וזה...יש מצב שהטכנאי שהרכיב לי את המחשב לא הצליח להגיע עד למעלה? אם אני בודק ואכן הכבל מחובר (ואני כמעט בטוח שכן) מה לעשות? תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איך אפשר לבדוק את זה ? חוץ מלהרכיב לוח אם תקין אחר

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by Drama,

כמה שאלות: בזמן משחק, המחשב נתקע ועל הצג מופיעים נקודות לבנות או קוים אלכסונים, והדרך היחידה היא לאתחל את המחשב: האם בהכרח הבעיה נמצאת בכרטיס המסך? האם כול שאר האפשרויות (סרטים,אינטרנט) במחשב מסוגלים לעבוד כאשר כרטיס המסך במחשב תקול? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אז ככה, יש לי 2 כוננים קשיחים מדגם: Maxtor 40gb D740x 40gb 7200rpm Western Digital Caviar AC310000R 10gb כמו שבטח הבנתם אחד ישן ואחד חדש.... יש לי CD-ROM: LG CD-ROM CRD8521B 52x יש לי וינדוס XP PRO... עכשיו, ההרדיסק החדש מחובר על SECONDARY עם כבל 80 פינים. הסידי וההרדיסק הישן מחוברים ביחד על PRIMARY עם כבל 40 פינים רגיל. כשאני מחבר את הכונן הישן עם כבל 80 פינים הביוס לא מזהה אותו. את הסידי לא ניסיתי לחבר עם כבל 80 אבל לא נראה לי שזה עוזר לכונני תקליטורים גם ככה.... בקיצור, אני נכנס ל Device Manager ומשם ל IDE/ATA/ATAPI Controllers ומשם למאפיינים של Primary IDE Channel ששם הסידי והכונן הישן מחוברים. שניהם מכוונים על Use DMA if Available ושניהם בעצם עובדים על PIO. עם הכונן …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by eli_xXx,

בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by gadys,

הדיסק הקשיח מופיע משום מה בsafely remove hardware זה כונן WD 160 SATA II, motherboard - gigabyte k8n SLI win xp2

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yp3,

המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Milk-Inc,

יש לדוגמה את טוני הוק 3, אני לוחץ עליו הוא מראה מסך שחור לפני שהוא נכנס למשחק , ופתאום המסך נכבה (הנורה של המסך מהבהבת) ואי אפשר לעשות כלום , הכוונה שומעים את המוזיקה ברקע של המשחק אבל יש מסל שחור ואני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עוזר וצריך לעשות ריסט תודה מראש על העזרה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by psycho killer,

יש לי מארז קטן ויש לי בו 2 הראד דיסקים , פלופי דיסק,2 כונני דיסקים עכשיו אני רוצה לחבר עוד הראד דיסק ואין לי חיבור פנוי בכבל דאטא אני יכול להשיג מפצל לכבל דאטא??? או לחבר את הארד דיסק בדרך אחרת?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  20. שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by vwgolf,

יש לי את ההכרטיס קול 7.1 קישור לאתר החברה לדגם הכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14066 מהרגע שיש לי אותו קצת יותר מחצי שנה כל פעם שאני מתקין אותו פיזית במחשב ואז מתקין דרייברים המחשב נקתע אחרי מספר דקות פשוט הכל נעמד כמו תמונה ואני חייב ללחוץ ריסט. עשיתי עדכונים מהאינטרנט וזה לא עזר לי הבעיה נמשכת כבר ניסו להחליף לי את הכרטיס שוב ושוב וזאת לא הבעיה כנראה לדעתי זה משהו בדרייברים או התנגשות אבל אין לי מושג איך לטפל בזה ומה לעשות... המפרט של המחשב שלי הוא: amd3500 2GB DDR 400 לוח אם gugabyte sli nforce 4 hd 200 sata מערכת הפעלה win xp pro sp2 heb תודה מראש. לירון.

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  22. יש לי מחשב מיושן שמחובר לטלוויזיה בסלון, מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 4200 @ 2200ghz ASUS M2A-VM HDMI 2x1GB Ram DDR2 ATI Radeon Xpress 1250 המחשב מתקשה להריץ תוכן, 1080P נתקע בכל נגן ו720P לרוב עובד (ב-Splash pro לא עובד גם 720P) האם המחשב אמור לתמוך מבחינת החומרה בהרצה של תכני HD?, במידה וכן מה צריך לעשות כדי שיעבוד כמו שצריך?, המערכת הפעלה היא WINDOWS 7 וחשבתי להחליף ל WINDOWS XP כדי שהמחשב יעבוד טוב יותר. במידה ולא האם יש דרך לשדרג את המחשב כדי שיעבוד כמו שצריך ע"י הוספה של כרטיס מסך לדוגמה? או שהמעבד חלש מדי ואין למחשב תקווה. בנוסף המחשב מחובר לסלון בכבל S-VIDEO ולא HDMI, עד כמה זה משפיע על האיכות והאם כדאי להחליף את הכבל?. תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pcfreakk,

אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי, זאת בעיה שכבר יש לי כמה זמן ברשת הביתית, שבכמה מועדים ניסיתי לסדר אך עדיין ללא הצלחה. אני מקווה שאולי אתם תוכלו לעזור. ברשת הביתית שלי יש 4 מחשבים המריצים windows 10. הם מחוברים ביחד כך ששלושה מהם נמצאים פיזית על אותו ראוטר, ואחד מחובר דרך ראוטר אחר (כולם מחוברים באופן קווי). דאגתי להגדיר את כולם באותו אופן (אצרף תמונות של ההגדרות). היה Homegroup מוגדר על מחשב שמאז פורמט, אך לא ניתן להתחבר אליו יותר (מכניסים את הסיסמא, וזה פשוט יכול להישאר במצב טעינה שעות ולא קורה כלום). באחד המחשבים, לא מופיעה בכלל האפשרות להתחבר ל- homegroup, משום מה נראה שאפילו לא קיימת האפשרות להיכנס להגדרות של Homegroup, שזה מוזר ב…

25. Started by TZuKi,

ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.