תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L ,עד עכשיו היה לי 2 גיגה זיכרון ,לאחרונה רכשתי עוד סלוט של2 גיגה זיכרון ברצוני לדעת לאיזה סלוט אני בדיוק צריך להתקין אותו כדי לקבל DUAL CHANNEL MEMORY (שני הזיכרונות באותו גודל ואותה מהירות) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן סידרתי כבלים במחשב, החלפתי מאווררים וכדומה והוצאתי את הכרטיס החביב מהסלוט PCI שלו כדי לנקות מתחת. כשחזרתי למחשב, והפעלתי, הסאונד לא עבד, יש רק "בומים" כאלה ברמקולים. כאשר אני נכנס לווינאמפ ושם שיר הכל נראה טוב, גם בדריברים יש תנועה של סאונד.. ורק סאונד חיצוני אין.. מה זה יכול להיות?!
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הייתה לי אתמול הפסקת חשמל ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נשאר במסך טעינה הרבה זמן ולא עולה לי ה-Windows (ויסטה 32). זה היה אתמול והשארתי אותו כמה שעות מכובה אבל זה לא עזר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התרנתי ויסטה ורשום לי בקול hdmi שאין לי בכלל והדיסק של הדריבר קול לא תואם ויסטה מה עושים עכשיו אני לא שומע כלום הכרטיס קול מובנה על הלוח אם דגם 945P-G ניסתי להוריד מהאתר אבל עדיין לא עובד מה עושים????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר ב-My Book Home Edition מדגם WDH1CS5000 בחיבור ללוח ASUS P5B DELUXE דרך חיבור ה-eSata שעל הלוח. * מערכת ההפעלה ב-RAID0 של ראפטורים על הגשר של אינטל ולא על ה-JMICRON * בחיבור USB הכל עובד מצויין. * בחיבור FW הכל עובד אך לא ניתן לעלות XP בזמן שכבל ה-FW מחובר ולעיתים יש בעיות זיהוי גם עם FW * בחיבור eSata אין זיהוי של ה-MyBook כלל - בכל קונפיגורציה אפשרית :-\ גם לא בביוס. מה ניסיתי? * עדכון ביוס וכל הדרייברים האפשריים של הלוח. * "שיחקתי" עם המגעים של הכבל עצמו (לא מגיע בבאנדל - נקנה בנפרד). * חיבור בזמן העבודה (hot swap) וגם כשהמחשב כבוי - ללא הצלחה. * עדכנתי בביוס את קונפיגורצית ה-JMICRON גם ל-IDE וגם ל-ACHI ללא הצלחה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שכל הזמן חוזרת שאני משחק במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה. בכל פעם שאני משחק במשחק כזה אז אחרי 20 דקות בערך שאני משחק,המשחק קורס לי ונהיה מסך שחור שרשום בו "Power saving mode" לשנייה ואז ההודעה נעלמת ונשאר מסך שחור. ואחריו המחשב עושה ריסיט לעצמו. (לפעמים הוא לא עושה והמסך השחור נשאר, אז אני עושה ריסיט ידני). מה יכולה להיות הבעיה?? כי כשקניתי את המחשב אז בהתחלה לא היו את הבעיות האלו אלא הם באו רק לאחרונה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
משחקים כבדים קורסים אצלי אחרי כמה זמן שאני משחק בהם (בערך אחרי 15-30 דקות). המפרט שלי: E6750, 8800GT ,2GB RAM ,GA-P35-DS3, Vista Ultimate SP1 טמפ' כרטיס מסך במנוחה: 61 במאמץ: 73. מעבד: מנוחה: 30 מאמץ:43. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס המסך חם מידי? או שאולי זה פשוט ויסטה המעצבנת? תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדווס XP והייתי צריך לנסות משהו במצב ACPI. הבעיה היא, שמאז ששיניתי למצב ACPI ווינדווס פשוט לא רוצה לעלות. ניסיתי להיכנס לSafe Mode, זה מגיע לי לאחת השורות ונתקע (חיכיתי המון זמן, והוא לא עולה). ניסיתי להיכנס לווינדווס דרך "Start windows with the last good configuration" משהו כזה, ומה שקורה זה שבטעינה של ווינדווס (כשרואים את הדגל הזה של ווינדווס) המחשב כאילו נתקע בין שחור לדגל הזה.. עזרה? אני נואש
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הרמקול הפנימי עושה קולות של אזעקה כל הזמן ואחת לכמה זמה המחשב עושה ריסט באופן פיתאומי תעזורו לי בבקשה ! מה הבעיה ?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חיברתי על כרטיס מסך ATI X850 שיש לו חיבור VGA וחיבור DVI שני מסכי 19 " LCD רואים את שולחן העבודה כאילו יש לי מסך אחד גדול הבעיה שאני חיברתי את זה לסרטים ושרואים שרט בפול סקרין על שני המסחים רואים רק באחד ובשני שחור רק עם מעבירים לשני את הסרת רואים מה לעשות בכל מצב רואים רק על מסך אחד איך אני מסדר את זה
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם זאת רק בעייה של קירור לא טוב, מישחה טרמית, או שמעבד לאחר מספר שנים מיתחמם יותר. המעבד P4 3 GHZ בן 3.5 שנים, הוחלפה מישחה טרמית לפני שנה + הותקנה יחידת קרור טובה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש בידי מחשב המיועד למשחקים(רציתי כבדים אבל לא היה לי תקציב..) אז רציתי לשדרג אותו. היה לי 800 ש"ח חופשיים אז קניתי לי כרטיס מסך ולאחר כמה זמן סטיק זכרון SAMSUNG DDRI 1 GB. עכשיו לוח האם שלי תומך עד 2 גיגה ראם. ולפני הקנייה היה לי סלוט ימני פנוי ובסלוט השמאלי שהה לו מקל של KINGSTON 512 MB RAM )DDRI( .... עכשיו שמתי את המקל עם הג'יגה בסלוט של הקינגסטון ואת קינגסטון עצמו שמתי בסלוט הימני.... הקטע הוא שכמו שהבנתי המחשב מרגיש רק בסלוט השמאלי! כי כשאני ניכנס למרכיבי המערכת (דרך "מחשב שלי") כתוב שם רק ג'יגה 1!!! יכול ליהיות ששני זכרונות באותו תדר אבל חברה שונה לא יכולים לתפקד ביחד? :s05: :s05: :s05: או שפשוט אני צריך להדליק את הסלוט השני בביוס? תודה מראש.... נ.ב אם צריך …
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכים למחשב בעל יציאת VGA ןDVI איך ניתן לחבר מסך שלישי וראיתי שתמונות שאנשים עושים את זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לב שאחד המאווררים שלי לא מחובר http://img165.imageshack.us/img165/9638/img0861copyxc6.png הנה תמונה, המאוורר מסומן בעיגול ואני חושב שזה החיבור אבל אני לא בטוח, מישהו יכול לאמת ? והמאוורר הזה פשוט לא עובד, פתחתי את המארז וראיתי שהשאר עובדים, והוא לא... עזרה ממישהו ? לאן לחבר ? ---------- החלטתי להחליף מאוורר. המאוורר בגודל של 80 מ"מ ומחר אני הולך לקנות אחד חדש. הנה תמונה של המארז מבפנים : http://img137.imageshack.us/img137/830/img0865copyzg8.jpg שימו לב שסימנתי את החיבור אליו מתחבר המאוורר. החיבור הזה מגיע אל הכונן DVD. כשאני אחליף את המאוורר אני אצטרך להחליף את כל החיבור של שני הכוננים שלי ? (הכונן השני, כונן CD מחובר לאותו חיבור שהמאוורר מגיע אליו). תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי HD4870 של ספיר. לוח EP43-DS3L של ג'יגהבייט התקנתי ויסטה אולטימייט 64 כאשר אני מתקין את הדרייברים של כרטיס המסך ההתקנה עוברת חלק... הוא מבקש לעשות ריסט פוסט עובר בסדר גמור מגיע לקטע בעליית הוינדוס שהוא מריץ שטות ירוקה על המסך ואז נעלם האות למסך ומופיע לי NO SIGNAL הוינדוס עולה כרגיל (שומעים את צליל התחלת הוינדוס ברמקולים...) יש למישהו רעיונות מי מו מה ולמה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי הנה ההיסטוריה שלי עם מיקרופונים. לפי כמה חודשים קניתי מיקרופון, בהתחלה לא עבד אז עזבתי אותו, ואז ניסיתי לחבר אותו מתישהו לחיבור הקדמי, לא האחורי וזה הסתדר. לא הבנתי למה שם זה עבד, אבל מה שבטוח לא עניין אותי. לפני חודש בערך המיקרופון נשבר ורק עכשיו לפני כמה רגעים קניתי אוזניות עם מיקרופון. עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב והוא לא עובד, גם מקדימה גם מאחורה. יש עצות? :ם כי אני לא מבין בדברים האלה.
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חיברתי לוח אם חדש, עם מעבד שאיני בטוח שהוא תקין והמחשב לא נדלק. יכול להיות שזה בגלל שהמעבד לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום היום שמתי לב שהמנורה של הדיסק הקשיח לא מפסיקה לפעול, היא כל הזמן ב100% נסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר, הדבר קורה גם מחוץ לווינדוס, גם בביוס, בכל מקום! מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר על מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שמריץ Windows XP, אצלי כמעט 9 שנים ובשימוש יומיומי. הכונן הקשיח הוא של Western Digital בעל נפח של 37.2GB עם חיבור IDE. מהיום התחילה תופעה מוזרה שקרתה פעמיים מהבוקר: בעת עבודה על המחשב (גלישה באינטרנט) הכונן מתכבה, מתקבלת הודעה כחולה על המסך באנגלית, אני עוד לא מספיק לעיין בה והיא נעלמת והמחשב מבצע ריסט. בעת ה- BOOT שומעים שהכונן נדלק והמערכת עולה. אחרי שהוינדוס נטען מתקבלת הודעה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..." קצת פרטים: אין וירוסים, אין רוגלות, הכונן נסרק לגילוי שגיאות כולל בדיקת סקטורים פגומים, הכונן עבר איחוי. הטמפ' נבדקו וכולם תקינות והמאווררים כולם עובדים באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה, האם בעיית חומרה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-