תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, המשתמש הזה מאוד ישן ומזמן לא הייתי פעיל פה. בכל מקרה, לאחרונה עלתה בי המחשבה לעלות זיכרון מ6 ג'יגה ל8. קפצתי לחנות מסויימת רכשתי עוד סטיק זיכרון כשלפני כן היו לי שלושה כרטיסים, שתיים - דואל של 2 ג'יגה כל אחד וסטיק בודד אחד של 2. בסך הכל 6. משום מה עם הכרטיס החדש שהיה אמור להוסיף למחשב 8 ראם המחשב פשוט לא עלה. הכל ישב בסדר. התייעצות עם אנשים נאמר לי שיש סוג של קומבינה מסויימת בזכרונות אז החזרתי ורכשתי שתי סטיקים של 4 ראם מחנות אחרת. מכניס למחשב וגם הם לא עובדים! המחשב פשוט לא עולה! פה כבר נשברתי ונמאס לי והתחלתי לשחק עם הזכרונות עד שיעלה המחשב ואז קרה הנורא מכל ויצא עשן מהלוח אם ומאז שום זיכרון לא פועל ויש אינספור צפצופים והמחשב לא עולה. ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,הדלקתי לראשונה את ה NUC שקיבלתי (I3 6100U, עם זיכרון 8GB קינגסטון וכונן M2 SSD 250GB של סמסונג). הבנתי שעל מנת להכנס לביוס יש ללחוץ על F2, אך לשווא (חיברתי מקלדת חוטית, כדי לוודא שאכן היא מחוברת. כמו כן, בלחיצה על NUM LOCK, הנורית NUM LOCK מגיבה, כלומר - המקלדת מחוברת)ישנו לופ חוזר על עצמו עם הודעות שגיאה:PXE-E61 Media test failure, check cablePXE-M0F: Existing Intel Boot Agentמה הבעיה? יתכן שברירת המחדל הינה עלייה מתוך ה SSD (ואז, כמובן תהיה הודעת שגיאה, כי אין כלום על ה SSD)?איך נכנסים לביוס? באיזה שלב עלי להקיש F2? ניסיתי הכל משלב המסך השחור, ועד לשלב הלופ, אך לשווא.תודה
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קודם כל - מנהלים - אני מקווה שכתבתי במקום הנכון, עברתי על רשימת הפורומים והתלבטתי אם זה פה ב- Off Topic.. או אולי פספסתי פורום אחר? (שוב, סליחה). אז ככה, יש לי מחשב נייד DELL Latitude 7370 עם תאורה אחורית במקלדת, מקלדת בעברית עולה בסביבות 600 שקלים ונראה לי מופרז מדיי. המליצו לי על חריטה בלייזר, אז ככה: 1. האם אתם ממליצים? 2. אם כן, יש מקום/ות שיש המלצה שהם ממש טובים ושלא יעשו לי עבודה זוועתית? 3. אני לא יכול לשאול את ספק השירות כי ברור לי שגם אם זה לא נכון הוא יגיד שכן - האם זה דבר שמבטל אחריות? תודה רבה לעוזרים! נוסף בעריכה - מעדיף מקומות בצפון באזור חיפה והקריות.
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס לא נותן סיגנל, יבשתי הכל ושמתי בצל במרפסת. יש סיכוי שיחזור לעבוד?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם. פתאום במהלך עבודה על המחשב נוצר מצב שבו המסך "התפצל" לשניים בצורה מעוותת, וחצי אחד היה מלא פסים אופקיים. ניסיתי לנתק את המסך (חיבור DVI) וכאשר חיברתי מחדש המחשב קרס לחלוטין. מצורפות למטה תמונות כיצד הכל נראה בעת ההפעלה. ניתן לראות שכבר במסך הראשוני של הלוח המצב לא טוב בכלל. נראה כרגע שרק חיבור אחד משני חיבורי ה DVI עובד (זה שחיברתי אליו וגרם לקריסת המחשב - לא פועל). נראה שהזכרונות תקינים. ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד ובמקומות שונים והתוצאה זהה. ניתקתי את הכרטיס, ניקיתי מאבק עם אוויר, וניקיתי את המגעים שלו עם אלכוהול 70%. דאגתי לנקות את הסלוט בלוח עם אוויר, הוא נקי. הווינדוס עולה רק ב SAFE MODE, כאשר התפריטים מלאים פסים או ריבועים. ב…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מצורפים כמה תמונות אילו כרטיסים אילו והאם יש הבדל ביניהם (הם נמצאים במחשב שלי) corsair בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי kingston בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי והאם אפשר להוסיף בחריצים הפנויים עוד ואם כן מה? והאם יש סיבה שלא יעבוד? תודה מראש 9 מחשב 1.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדוס על לפטופ, ומקבל באמצע הההתקנה את השגיאה למעלה ניסיתי עם CLEAN ISO, עם ISO פרוץ, עם התוכנה של הוינדוס עשר, עם התוכנה של וינדוס שבע, עם DOKים בעיקר היו הניסיונות למעט אחד עם דיסק, כל פעם מגיע לשגיאה המייאשת הזאת. הורדתי גם ISO נקי של שבע, והשגיאה עדיין צצה. הדיסק קשיח מפורמט. אשמח לפתרון.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב גיימינג חדש, בשבוע האחרון יש לי רעשי חריקה ששומעים גם מהקצה של החדר, כל כמה שניות ככה יש חריקה. פתחתי את המארז החריקה מגיעה אם אני לא טועה מכיוון הלוח אם/כרטיס מסך. בדקתי בהתחלה אם זה מהדיסק קשיח (יש חריקות אבל ממש ממש ממש חלשות שאני צריך להקריב את האוזן ממש לדיסק כדי לשמוע אז כמובן שזה לא זה). יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי המחשב שלי מחובר בWIFI לרשת מדי פעם החיבור מתנתק. אני עובד עם WIN7. מחיפוש בפורומים הקשתי את הפקודה ping/t ולא תמיד אני רואה חיבורים שנכשלו. מה עלי לעשות כדי שהאינטרנט לא יתנתק? אם צריך מידע נוסף אשמח אם תוכלו לכוון אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שאלה טכנית בנוגע לדיסק קשיח. יש לי דיסק תקול. כנראה שהמחט הלכה.. האם אני חייב אותו דיסק בדיוק כדי להעביר את הפלטות? או שאפשר דגם שונה. למשל WD250YS דיסק תקול. האם אני חייב כזה בדיוק? או שאני יכול לקחת 250JB והוא גם יקרא אותו. או בכלל האם אני יכול להעביר רק פלטה אחת לדיסק אחר אפילו 120GB. יש כאן מישו עם נסיון בנושא.. ? ועוד, היכן אפשר למצא חלקי חילוף לדיסקים קשיחים.. PCB מצאתי. אבל מחט וכו'. יש בנמצא? או שצריך לקחת מדיסק אחר בלבד?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להשתמש בהארד דיסק ישן אבל לא רוצה לפרמט אותו כי המידע חשוב לי. אין לי כרגע דיסק קשיח פנוי שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה. קיימת דרך להשתמש בו מבלי לפרמט אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, כל מספר שניות המחשב מפסיק את פעולתו והעיגול מתחיל להסתובב ללא סוף. אין רצף ! למשל ביוטיוב כל מספר שניות כאילו שהמחשב מתמלא באנרגיות כדי להמשיך. איך פותרים את הבעיה הזו? בתודה מראש, נורית.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחרי ריסטרט מטומטם במהלך הסרת תוכנת רול בק בשם reboot restore rx הבוט נהרס. ניסיתי לבצע תיקון בוט מדיסק הפעלה של חלונות אבל התוכנה מחזירה הכל אחורה,אני מניח,ואין אפשרות לשחזר אותו. מה אפשר לעשות במצב כזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ראשית כל תודה רבה רבה למי שיעזור. הזמנתי מיקרופון מדגם BM800 אך כשניסיתי לחבר אותו בכל כניסה אפשרית במחשב שלי(נייח) זה זוהה אך לא הקליט ורק השמיע רעש רקע אחיד. כשחיברתי למחשב נייד של חבר שהוא ישן יותר מהמחשב שלי זה עבד מצוין ושמעו אותו טוב. איך אני יכול לעשות שגם אצלי זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי SSD חדש ואני רוצה להחליף את ה HDD הקיים. על ה HDD קיים WIN 8.1 חדש ואני רוצה להעתיק אותו ל SSD. יש מספר תוכנות לביצוע מיגרציה כמו AOMEI. אף פעם לא ביצעתי תהליך כזה ואשמח להכוונה איך לבצע את זה כמו שצריך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קודם כל אני מודע לכך שיש נושא בעניין ממש חדש, אבל בגלל שהשאלות קצת שונות העדפתי שלא לערבב ולבלבל בכך שאשאל שם. קניתי כונן SSD חדש ואני מעוניין כבר לפרמט את המחשב ולהתחיל דף חדש לאחר ההתקנה. בנוסף, אני רוצה להשתמש בכונן הישן שלי במקום צורב בעזרת מה שמפורט כאן: השאלה שלי היא איך להתקין את הווינדוס 10 מחדש (אני מאלה ששדרגו מווינדוס 8 כאשר ההצעה הייתה חינם). אני רואה שתי אפשרויות: 1. להתקין את ה-SSD, לשים דיסק/DOK עם ההתקנה של הווינדוס ולדאוג שהביוס ייכנס לדיסק/DOK במקום לכונן, כך שאוכל להתקין את המערכת הפעלה. זאת הייתה אפשרות מועדפת עד לפני כמה דקות, שראיתי שמייקרוסופט כבר לא מאפשרים להוריד את הווינדוס 10 בחינם מהאתר שלהם ובמקום ז…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל עוזרי הלילה של האתר . עד כה עבדתי עם המחשב מהכרטיס מסך עם DVI אל המסך וניסיתי לחבר את המסך הישן במקביל שהיה בו חיבור VGA ולכרטיס המסך שלי אין חיבור כזה אז חיברתי דרך הלוח אם. ברגע שחיברתי את הVGA ללוח אם המסך שלי על DVI נכבה ישר (באותו רגע ירדתי מלחבר את המסך הישן) וניסיתי להחזיר את הישן עם DVI כמו שהיה קודם אך לא קולט. ניסיתי לחבר את הDVI ללוח אם ועדיין אין קליטה , לאחר מכן ניסיתי את הVGA מהלוח אם למסך וזה כן עבד וככה גיליתי שהמחשב בכלל לא קולט את הכרטיס מסך שלי (כשניסיתי להתקין דרייברים מחדש). חייב לציין שהמאווררים של הכרטיס מסך כן נפעלים בזמן ההדלקה אך נכבים לאחר מכן (משהו עם הטכנולוגיה של NVIDIA). ניסיתי לרסט ביוס ולא עבד. …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני גרפיקאית. הוחלפה במחשב שלי לפני כמה ימים מערכת הפעלה והוכנס SSD. עכשיו.. קבצי אילוסטרייטור שנמצאים אצלי בהארד דיסק החיצוני שלי לא נפתחים, אלא אם כן, אגרור אותם לדסקטופ ורק משם לתוכנה. גם בשמירה.. לא אוכל לשמור שום דבר בהרד דיסק החיצוני, אלא קודם לשמור על הדסקטופ. כשאני רוצה לפתוח קובץ הוא פותח את התוכנה ואז מוציא הודעה "FILE NOT FOUND" לחלופין כשאני רוצה לשמור - רצ"ב תמונה להודעה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? שמתי לב שזה רק בתוכנה אחת. עשיתי עדכונים למחשב, האם הבעיה היא בהרד דיסק או להתקין מחדש את האילוסטרייטר??? הטכנאי שלי ועוד כמה אנשים ששאלתי לא יודעים את התשובה.. והאמת שגם בגוגל לא הצלחתי למצוא תשובה אשמח לעזרה. …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי את כונן ה-ssd הראשון שלי וגם זכרון RAM לצורך שדרוג המחשב. מעולם לא התעסקתי עם זה ואני הולך לחפש כרגע ברשת איך עושים זאת. בכל מקרה ואשמח לקבל טיפים/עצות/הדרכה להתקנה. איך לדוגמא אני מתקין את הווינדוז על ה-SSD החדש אם יש ברשותי רק את ה-product key ? (אין לי דיסק התקנה) זה המפרט שברשותי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, אני משתמש כרגע במחשב נייד שמתקשה "להחזיק" משחקי מחשב כבדים מבחינה גרפית. ברצוני לדעת האם במסגרת הקיים ניתן לעשות משהו כדי שהמשחקים יזרמו בצורה טובה יותר על אף שדרישות המערכת גבוהות מיכולות המחשב? למשל, תוכנות מסוימות שיכולות לסייע וכד' אשמח לקבל תשובות מכם עמית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת הפעלה לאנגלית (WIN10) אבל כשאני מנסה להוריד את הערכת שפה זה מתחיל את ההורדה ואחר כך מפסיק יש דרך להוריד את זה ישירות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני שבוע רמקולים של Microlab דגם FC330 והם עובדים מצויין, אבל לאחר כמה שעות פתאום יש קולות פצפוץ כאלה מוזרים כששומעים צליל מהרמקולים, ריסט פותר את הבעיה, אבל כמובן זה מציק מאוד. מערכת הפעלה Windows 10 Pro זה מחשב די ישן אז הציפ הוא AC97 הדרייברים של Realtek יחסית חדשים מ-15/05/2015 הרמקולים הקודמים הלכו לעולמם לפני ששידרגתי לווינדוס 10 אז אני לא יודע אם זה בעיה של המערכת הפעלה/דרייבירם או חומרה, או אפילו הרמקולים החדשים עצמם. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בשבוע האחרון התחילו לי כמה בעיות במחשב..הכל התחיל כששיחקתי מיינקראפט(!!) עם כמה חברים, המחשב קפא(הסאונד ממשיך לעבוד ברקע, לדוגמא שמעתי אותם מדברים/מוזיקה ברקע), נהיו צבעים סגולים על המסך, אחרי זה לפעמים מסך שחור והייתי צריך לעשות ריסטרט כדי לצאת מהמצב הזה ולחזור לשחק. הייתי בטוח שזאת בעיה עם מיינקראפט, אז לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות. לאחר כמה ימים שיחקתי בHOI4 וגם שם זה קרה. בדקתי בCoD4, וגם שם זה קרה מהר מאוד אבל בפעם הזאת צילמתי את זה: *חשוב לציין שזה קרה רק במשחקים. ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל לא ממש הבנתי מה הגורם לבעיה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה. בעיה נוספת שקרתה לי(לא בטוח אם היא קשור…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-