עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pergola,

כיבתי אותו בשישי. הדלקתי אותו עכשיו במוצאש. המסך נדלק. אבל לא רואים בו כלום. ומופיע על המסך. check signal cable. החלפתי את המסך במסך אחר. וגם בו לא עבד. העברתי את המסך המקורי למחשב אחר. והכל עבד כרגיל. פעם קרה לי אותו מקרה. והבעיה היתה שהכרטיס מסך נהרס. האם זה אותה בעיה גם עכשיו? הוא שיכולות להיות אופציות אחרות?

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. הבעיה היא למעשה של חבר ואני מנסה לעזור לו. מידי פעם המחשב שלו קורס ללא מסך כחול. למעשה בכול פעם שהו מפעיל את המחשב הוא מקבל הודעה . fan error, press F1 to resume אני משער שמדובר על בעיית מאוורר, היות והו טוען שגם יש לא רעשים כשהו מדליק את המחשב. אשמח לקבל עזרה מאחד הטכנאים פה בפורום.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by leapu,

שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  4. שלום רב לכולם, יש לי מחשב לא חדש במיוחד, עם windows 7. בהפתעה, מבלי לשנות דבר במחשב, המקלדת והעכבר הפסיקו להגיב לגמרי. בדקתי, הם עובדים ובדקתי גם בשני החיבורים, גם usb וגם ps. אין לי איזה דיסק התקנה או משהו כזה. (לא ממש מעולם המחשבים (: ) אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לעזור. תודה רבה! (:

5. Started by bugosdckh,

שלום. יש לי מחשב שהתקנתי עליו windows על ארדיסק ide ולאר ההתקנה, הוא לא זיהה את שאר ההארדיסיקים. כמו כן גם ב bios הם לא רשומים כעת. מה לעשות? זה דיי דחוף. תודה

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by sgsg,

אתמול הכונן שלי הפסיק להגיב - זוהה בביוס אבל לאחר מכן המחשב לא מצא אותו. חיברתי למחשב אחר כ SLAVE וכשניסיתי (הפעם הוא זוהה בווינדוס) להיכנס היה כתוב לי שהכונן לא מאותחל ויש לפרמט אותו. חשבתי שהכונן הלך, אבל בכל זאת ניסיתי התקנה מחדש של ווינדוס שכללה מחיקת המחיצה ופירמוט. עכשיו נראה שהווינדוס עובד כמו שצריך. מה יכולה הייתה להיות הבעיה ? האם היא תחזור ? איזו תוכנה מומלצת לשיחזור הנתונים ועד כמה היא תצליח? תודה

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  7. כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by p_q,

מחפש תוכנה שבודקת תקינות של לוח אם, זיכרון ומעבד שעובדות ב dos. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  9. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות את האפשרות של התקנת תוכנה שמאפשרת פירמוט מחשב שהכונן הארד דיסק שלו מחובר בתכנולוגית sata מהעלאה של התוכנה מהפלופי (כונן תקליטורים, מאחר ובמחשב נייד שלי אין כונן פלופי) ל-usb storage device (שהתוכנה תעלה דרך דיסק און קי חיצוני שמחובר למחשב ובו הקבצים של התקנת התוכנה). תודה מראש לכל העוזרים!!! אבירם

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. Started by avishaul10,

שלום לכולם קיבלתי מחשב מהעבודה עם HD של מקסטור 80 גיגה ועליו היה מותקן ווינדוס 2000 NT רציתי להפעיל את המחשב אבל בכניסה לווינדוס היה צריך סיסמא ולא זכרו אותה במשרד אז פשוט הכנסתי CD של ווינדוס חדש והתחלתי את ההתקנה מחקתי את המחיצה הקיימת יצרתי חדשה והתחלתי בפרמוט אבל בסוף הפרמוט התקבלה הודעה שאי אפשר לפרמט את הHD הוספתי עוד HD התקנתי עליו את הווינדוס ובמחשב שלי הHD מקסטור מופיע רק שהוא צריך אתחול אבל הוא לא מוכן לאתחל אותו ניסיתי עם עוד כמה תוכנות שיש לי לפרמט אבל כמה מהן מודיעות לי שיש הגנה על הHD איך אני מבטל את זה ? איך אני עושה אותו שמיש? התקנתי על המקסטור לינוקס והוא עובד מצויין אז אני מסיק שהוא שמיש וגם כל הבדיקות שהרצתי עליו מראות שהוא שמיש 100% מה עושים? ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  11. Started by eliorr88,

המחשב שלי קופא לשניה כל איזה 10-15 דק לבערך 5 שניות וחוזר.. אני חושב שיש לי בעיה במעבד לא יודע אם זה קשור אבל בטמרופוית רשום שהוא MIN 61 MAX 63 לא יודע אבל אם זה קשור לקפיאות של המחשב מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by Shayvert,

היי, זה הלוח אם שלי, היה לי מעבד עם תושבת AM3, ולצערי נשברו פינים במעבד בעקבות המלצות ברשת קניתי FX8150 שהוא עם תושבת AM3+ בהסתמך על עדכון ביוס שאמור לעבוד עם זה אבל - אין לי כרגע מעבד לעלות איתו את המחשב ע"מ לעשות עדכון ביוס ניסיתי לחבר את המעבד החדש והמחשב לא עולה איתו. יש למישהו המלצות לפתרון? לא מצאתי אפילו AM3 לקנייה במחיר נורמלי (עד 200 ש"ח) רק בשביל להעלות את המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.

14. לאחרונה שמתי לב שהמסך חשוך. בדקתי שהמחשב לא יכול להיכנס למסך שינה. כשאני פותח את המסך בפחות מ 90 מעלות.....הוא חשוך למרות שהוא היה באמצע עבודה. בימים האחרונים ההפך, שמתי לב שאם הוא פתוח יותר מ 90 מעלות הוא חשוך, למרות שהמחשב עובד. האם ניתן לתקן לבד ואם לא.....כמה תעלה לי התקלה ? תודה מראש לעונים, שבת שלום ושיהיה חג שמייח

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by משה וחצי,

יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי אינטרנט אני יכול לגלוש, להתחבר לסטים והכול טוב אבל יש סמל של משולש צהוב שאומר שאין אינטרנט אפשר עזרה בבקשה!

• 24 תגובות
    • 10.1k צפיות
  17. Started by RusTy,

יש לי AMD Athlon Xp 2500 Gigabyte 7N400L-1 Radeon 9800 Non Pro C3 128Mb Geil 256x2 Golden Dragon 3200 המחשב עבד הכל סבבה הייתי בוינדוס , פתאום הוא מתכבה לבד אני מדליק לא עובד , לא עשה ציפצופים , ניתקתי הכל מהספק חיזקתי את הקירור למעבד , זיכרונות , וכרטיס מסך , אני מחבר המחשב משמיע צפצוף ארוך של איזה 2 שניות כל 2 שניות , ניסיתי לחזק אלף פעם כל חלק וחלק והוא נדלק פעם אחת , בטעינה של הוינדוס הוא נתקע , עשיתי ריסט והצג לא עובד המחשב דולק , אבל לא רואים כלום , הוא הביא לי גם צפצוף אחד של 2 שניות וזהו המחשב רק חזר לפני 3 ימים מתיקון (ב PCH) בבקשה אני מתחנן , מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי בעיה, קניתי צורב DVD חדש של ASUS, וכשרציתי לצפות בו בסרט DVD (בתוכנת POWERDVD), ההקרנה הייתה מקוטעת היו עצירות כל כמה שניות. השאלה היא האם מדובר בבעיה ב-DVD (לא נראה לי כי גם בישן היה לי את זה) או שמע מדובר בבעיית זכרון/כרטיס מסך או משהו אחר. בבקשה עזרו לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. יש לי בעיה כבר אולי איזה שנה, כשאני מוריד באמיול או סתם כשאני משחק במחשב או שומע מוסיקה או אפילו גולש באינטרנט, מידי פעם המחשב שלי ניתקע! ניתקע זה אומר שהנורה של המסך הופכת לכתומה מצהובה, האינטרנט מתנתק, ואם אני שומע מוסיקה באותו זמן שהמחשב קופא אז המוסיקה פשוט חוזרת על אותו ביט של חצי שניה עוד ועוד ואי אפשר לצאת מזה חוץ מלעשות ריסט ידני :-[ ואני לא באובר קלוק או משהו כזה... מפרט מחשב: לוח אם abit is7-e כרטיס קול creative audigy מעבד של אינטל 2.0 ג'יגה הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה 8 מגה באפר 7200 עוד משהו? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by roey somech,

שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  22. Started by OrBen91,

לאחרונה כשאני פותח את הגוגל כרום, אני מקבל התראות בצד שמאל למטה, מישהו יודע במה מדובר ואיך מטפלים בזה?

23. Started by elad the master,

למה זה ? יש תמונה: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, המחשב החדש שלי מסרב להידלק, ואני חושד שהבעיה היא בלוח האם שלי - Gigabyte GA-K8NF-9 (שאר המפרט בסוף ההודעה). בהתחלה לא היו שום בעיות, אבל לאחרונה הוא היה מגיב ללחיצה על כפתור ההפעלה רק כעבור מספר דקות. עכשיו הוא אינו מגיב בכלל ולא מראה שום סימן חיים כשאני מנסה להפעיל אותו - הנוריות לא נדלקות, והמאווררים לא מופעלים - כלום. החלפתי את הספק, וגם ניסיתי לנתק את הכוננים מהלוח אם, אבל שום דבר לא עזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה עם ה-GA-K8NF-9? האם יש למישהו עצות לפתרון? (מעבר לפתרון המייגע של לשלוח את הלוח אם בחזרה לחנות) בתודה מראש, g8byond המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon64 3.00 GHz Venice לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme ספק ThermalTake Pure Powe…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. Started by e.s,

הכרטיס הוא מסוג nvidia geforce 4 וכשאני מחבר את הכרטיס ומדליק את המחשב כתוב על המסך- "no signal" אני רוצה לדעת פשוט אם הכרטיס נשרף או שהבעיה היא בתוכנה... המאוורר הקטן לא עובד כשהוא מחובר לכרטיס וגם כשהמאוורר מחובר למקור מתח אחר ועובד הבעיה נמשכת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.