עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by almog1620,

כל כמה זמן כדאי להחליף את הסוללה שעל לוח האם שמפעילה את הביוס? האם מומלץ להחליף סוללה בת 8 שנים???

2. Started by jambo222,

יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים WINDOWS 10 כשאני מפעיל את המחשב יש לי 6 כוננים ( ,C ,D ,E,F ׁׂG,H) 1. אני מחפש דרך לדעת איזה כוננים שייכים לדיסק מס 1 ואיזה שייכים לדיסק מס' 2 . 2. אני רוצה להסיר את אחד הדיסקים ולהעביר אותו למחשב אחר . ( כאשר אני מנתק את מס 1 המחשב לא עולה כשאני מנתק את מס' 2 אני מקבל הודעת RECOVERYׂ) אני לא ידע מה עלי לעשות.

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס (: לאחרונה הצלחתי להשיג רסיבר של 5.1 של מיקרולב. לי כבר היו רמקולים 2.1 שלהם והצלחתי להשיג עוד רמקולים (יש לציין שהם גם של מיקרולב) וכל פעם שהרסיבר דלוק יש רעשי רקע מוזרים לא משנה נגיד גם אם אני מנמיך הרעשים הסטטים האלה נמשכים. יש פה שילוב של רמקולים M 700 2.1 ו X-23 5.1. גם הרמקולים המקוריים של הרסיבר משמיעים את הרעשים המעצבנים האלה.

4. שלום יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 660 2GB Windforce OC כבר כמה שנים, והוא עושה לי בעיות בשנה האחרונה. מדי פעם, כשהכרטיס לא מבצע פעולות כבדות או פעולות בכלל, הדרייברים של הכרטיס פשוט קורסים, לפעמים לא קורה כלום, לפעמים התצוגה נתקעת לכמה שניות ולפעמים כל המחשב קורס לגמרי וצריך לעשות לו ריסט. שמתי לב גם שאם אני משחק במשחקי מחשב, או מפעיל חישובים כבדים על הכרטיס (לדוגמה בעזרת Cuda או עבור פרויקט מסוים דרך BOINC למי שמכיר) הכרטיס נוטה להתחמם ממש ודי קשה לו לקרר את עצמו, אפילו אם אני מכוון את המאווררים ל100% כאשר הוא מגיע ל60 מעלות צלזיוס (הוא עולה לאט לאט ל61, 62, 63.. וכו). לפני ששיניתי בהגדרות של הכרטיס את עוצמת המאווררים, שיגיעו ל100% ב60 מעלות צ…

5. בווינדוס 7 ואם אני זוכר נכון גם ב8 המקש "הצג שולחן עבודה" הקיצוני עובד מצוין ועכשיו ב10 פשוט לא. (אני לא מדבר על האייקון, אלה על זה שממוקם בקצה של שורת המשימות ליד השעון) הוא קצר מידי אני לא מצליח לנווט אליו את העכבר שלי ככה בחצי תזוזה וקליק. בנוסף, הוא היה פועל גם כאשר הייתי מקיש על הפיקסל הקיצוני ביותר בפינה מה שלא קורה בWIN 10. משום מה הם בחרו שלא להגדיר את המסגרת 1PX של המקש הזה כCLICK ממש מקשה על השימוש ואני לא מצליח למצוא פתרון או מודיפקציה לרג'יסטרי או משהו בסגנון. אני מודה שאני קצת מבולבל ומבלבל את המקש שאני מדבר עליו יחד עם המקש הסטנדרטי אני לא יודע לא לנסח נכון את השאלה כמו שצריך וזו וודאי הסיבה שאני לא מצליח …

6. היי חבר'ה, קיבלתי היום מחשב לנובו חדש דגם ideapad 510s כל פעם שאני לוחצת על המקש הימני\שמאלי במשטח העכבר במקלדת נפתח לי מנוע חיפוש בצד של קבצים וכדומה. (ככל הנראה CORTANA) המקשים של המשטח כלל לא עובדים כמו מקש ימני ושמאלי של עכבר רגיל. איך אפשר לבטל את זה?? ובנוסף, אשמח לשמוע עצות לשימוש יעיל ונוח יותר במשטח העכבר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by davraham,

ככה פתאום נכון ללפני יומיים אולי בגלל עדכון תוכנה של ווינדוז או אופיס האאוטלוק הפסיק לתקשר עם חשבון ההוטמייל שלי. במיקרוסופס אמרו שצריך להסיר את החשבון מהאאוטלוק ואז להוסיף והכל הסתדר, אז זהו שלא. הסרתי, ועכשיו ניסיתי להוסיף מחדש ואני מקבל את ההודעה הבאה שממש לא עוזרת לי ואולי יודעי דבר ידעו לפרש. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10 והאופיס הוא 2007. יש לי חשבון דואר מוגדר בדואר של הווינדוז, שזה הצגה אינטרנטית של חשבון הדואר שלי. וזה עובד בסדר. אבל אני שנים משתמש באאוטלוק כבר שנים ויש לי המון דואר בתיקיות במחשב שאני מנהל אותם ככה שממש בא לי להמשיך לנהל את הדואר שלי דרך האאוטלוק. האם יש יודעי דבר בין באי הפורום שיוכלו להצילני…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. שלום, אני בחלונות 10. יש לי שימוש די תדיר במספר תיקיות וכוננים (לדוגמא - Desktop, מחיצה D, תיקייה פנימית ב Dropbox , תיקיית Downloads וכו'). ברצוני לקבל רשימה אחת (!) של תיקיות אלו בסייר ובתיבת שמור בשם (אקסל / תוכנת סריקה מובנית בחלונות וכו') אם משתמשים ב Quick access, רשימת התיקיות האלו לא מופיעה בתיבת שמור בשם. לעומת זאת, תחת This PC יש רק מחיצות, ולא מצאתי אפשרות להוסיף תיקיות ספציפיות. בנוסף, כאשר מתקינים את חלונות 10, יש תיקיות ספציפיות (כמו Download וכו'), שכן מתווספות לעץ זה. האם יש אפשרות להוסיף גם תיקיות ספציפיות לרשימה זו? איפה הכי טוב לנהל רשימה אחת של תיקיות וכוננים בשימוש תדיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by עודד ברטוב,

אחרי כחודש שלא נגעתי במחשב כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קפצו לי כל מיני עדכונים של ווידוז 10, ביניהם גם משהו על גלישה בטוחה באינטרנט. מאז הרבה חיפושים בגוגל מצריכים אותי קודם להקליד קוד קאפצ'ה ובדפים מסויימים במקום לפתוח את הדף הוא כותב לי האתר שאתה עומד לעבור אליו מכיל תוכניות מזיקות איך אני מבטל את זה???

10. Started by galai198777,

רציתי לדעת עם מסך טלוויזיה שמחובר למחשב תומך במשחקים ? אם זה לא הפורום הנכון תגידו לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. נהייתה לי בעיה שקורה לי בזמן האחרון שאני נכנס לפרו 16 דמו וגם פיפא דמו מהמחשב. אני נכנס למשחק וכשעוברת דקה המחשב משתתק ונעלם ומופיע במסך "אין אות" כאילו המסך לא מחובר למחשב ובדקתי אם המקלדת מגיבה בעזרת הנורות, והנורות לא נדלקות או נכבות (num lock, caps lock, scroll lock) (פעם המחשב עבד רגיל)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Omri Zobery,

אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)

13. Started by הגיימר,

יש לי מחשב dell Vostro 1500 שהסוללה שלו סיימה את חייה (נטענת בשעתיים וחצי ומספיקה לעשרים דקות) עכשיו אני זקוק לבטריה חדשה דגם הבטריה הוא gk479 קישור : https://www.amazon.com/Battery-GK479-Inspiron-e1520-Laptop/dp/B001AAR9KS בקיצור מדובר בסוללה גנרית עם אישור מכון התקנים האירופאי כך לפחות נראה מהתמונה השאלה היא האם מדובר בסוללה טובה או ששמא יש להשקיע בסוללה מקורית : https://www.amazon.com/Original-Notebook-Inspiron-1520-312-0513/dp/B00J3JBSP0/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1474029713&sr=1-11&keywords=GK479 אשמח לעזרה

14. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…

15. שלום וברכה אני צריכה עזרה קבלתי מחשב נייד ישן אלה הפרטים- ibm דגם e50r המחשב עבר פירמוט, עובד טוב אבל הסאונד לא עובד וקליטה של וייפאיי לא עובדת. אשמח לקבל לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, ניסיתי למצוא לכך תשובה דרך "גוגל" וחיפוש פה אך לצערי לא הצלחתי. יש לי במחשב הנייד שני חיבורים כאלה ועוד חיבור USB אחד. בחיבור ה- USB אני משתמש באופן קבוע לעכבר (לא אוהב עכבר אלחוטי) ואני צריך עוד חיבור בשביל האייפון (כמודם, גם פה - לא אוהב את הנקודת גישה האלחוטית). מצאתי כבל של APPLE מצד אחד "Lightning" לאייפון ומצד שני חיבור USB C. האם אוכל לחבר אותו לחיבור ה - Thunderbolt במקום? תודה למשיבים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by baruchiro,

לא ידעתי באיזה פורום בדיוק לשאול, בכרטיסי מסך או מסכים, אז שאלתי פה.. לעניין, אני רוצה לחבר למחשב הנייד שלי 2 מסכים. למחשב יש חיבור אחד של VGA וחיבור אחד של HDNI. בהנחה ששני המסכים ישנים ויש להם רק כניסה של VGA, מה מומלץ לי לעשות? האם יש מפצל לVGA או מתאם VGA to HDNI? אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה ולא להכפיל את המסך, ובבדיקה בגוגל ראיתי שלא כל הפתרונות תומכים בזה, לכן אני שואל פה, כדי להיות בטוח. תודה!

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by ctx,

היי לכולם יש לי SSD 1TB שהחיבורים שלו קצת דפוקים (הוא כל הזמן מתנתק מהמחשב - אז אני מצמיד אותו בכוח עם איזולירבנד) מישהו מכיר מעבדה מומלצת באזור המרכז שמתקנת דברים כאלו? המון תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. שלום. קיבלתי מאבא שלי מחשב נייד (Dell Latitude e6220) שהיה "זרוק" בבית כמה שנים ללא מגע יד אנוש. היה עליו חלונות 7, ומכיוון שלא היה לי כח להתחיל להתעסק ולבדוק מה יש ומה למחוק - פירמטתי והתקנתי חלונות 10. אחרי ההתקנה, גיליתי שהרמקולים המובנים במחשב לא עובדים, למרות שכאשר אני מחבר אוזניות - הן עובדות נהדר. הורדתי כלי לאבחון מהאתר של דל - וכשהכלי מנסה לאבחן - הרמקולים עובדים. אבל פרט לכך הם לא. ניסיתי לחזור לחלונות 7 - הבעיה נשארה. עדכון דרייברים לא פתר את הבעיה. לפי מיטב הבנתי (בעזרת שימוש ב-AIDA64) מדובר בדגם idt 92hd90bxx. מגיגול שביצעתי ראיתי שהיו כאלה שהיתה להם בעיה עם הדרייבר בגרסת preview של חלונות 10, והם שינו את הדרייבר ל-High Definitio…

• 11 תגובות
    • 11.6k צפיות
  21. שלום, התקנתי חלונות 7 מחדש, הפעלתי את המוצר (מוצר ברשיון) אולם אני לא מצליח להוריד עדכונים של חלונות, עדכון שפה וכ"ו.

22. Started by almog1620,

היי לכולם. האם כל מעבד 64 סיביות יכול לתמוך ביותר מ-4 ג'יגה ראם??? יש לי מחשב עם מעבד intel core 2 מרובע ליבות משנת 2008 (קצת ישן אבל קיבלתי את המחשב בחינם ). אני רוצה שיהיה לו 8 ג'יגה ראם. כאמור הוא 64 סיביות אבל בכל זאת קצת ישן. האם יוכל להכיל 8 ג'יגה ראם??? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. דסקטופ חדש. קרס עם מסך כחול. הורדתי את wincrashreport היעילה. הנה התוצאה. השאלה: האם למישהו יש מושג איך אני מטפל בעניין זה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by tomergr1,

היי,יש לי מחשב ASUS x451c שעושה לי בעיה מוזרה.ברגע שאני מדליק אותו הוא נפתח ישר לביוס ולא נותן לי אופציה להגיע לווינדוס... (כמו בתמונה).אתמול הוא עבד לי מצויין, לא קרה לא כלום. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?ממש ממש תודה!

25. Started by DarkCowMoo,

אהלן חברים, לא חשבתי שיש פורום יותר מתאים מפה ולכן אריץ את הרעיון בתקווה שלא יהיו התנגדויות. היום בעידן הפייסבוק יש לנו אפשרות להגיע לאנשים שלפני כן לא היו זמינים בצורה נגישה ולכן עלה לי רעיון לראש. להקים ארגון אחרי אוסף חלקי מחשבים/מחשבים ישנים/ציוד הקיפי , מרכיב/מעביר אותם ואלידציה ואח"כ מעביר אותם לאנשים נזקקים. אני חושב שבעזרת הפייסבוק נוכל להגיע להרבה אנשים שרוצים להיפטר ממחשבים/ לחברות הייטק שרוצות לעשות משהו טוב/ כל הבא ליד ומשם להעביר את המחשבים לאנשים שבאמת זקוקים. אז מכמה סיבות רציתי להתייעץ פה; יש מישהו שמעוניין להיות חלק מדבר כזה? לדעתכם זה רלוונטי בתקופתנו? מחשבים לא עולים הרבה והשאלה אם באמת יש צורך כזה? אני חו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים