עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחי ביקש ממני עזרה עם מחשב macbook pro שפתאום המקלדת והטראקפד שלו הפסיקו להגיב. מה שקורה זה די דבר מעניין, לפני שהמערכת הפעלה עולה נראה שהמקלדת מגיבה, לדוגמה אני יכול להגיע ל- single user mode, אבל אחרי זה - שום דבר. המחשב נעול בסיסמה ואי אפשר לכתוב כלום ואי אפשר להזיז את העכבר כדי להתחבר. גם ב- single user ברגע שמגיעים לשורת הפקודה - המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לאפס NVRAM ו- SMC, לא עזר. כמה שידוע לי לא התעסקו בפנים של המחשב ככה שאני בספק שיש כבל מנותק או משהו ועוד העובדה שהמחשב מגיב ללחיצות כדי להגיע ל single user או verbose mode אומרת שמשהו עוד מחובר. ניסיתי גם לחבר מקלדת חיצונית אבל היא גם לא עובדת. יש רעיונות? אני מנסה להשיג דיסק התקנ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ItamarEl,

היי, אני חדש בפורום. גולש פה כמה שבועות ובדיוק נרשמתי. יש שאלה שמטרידה אותי קצת, בחודש שעבר קיבלתי את המחשב החדש שקניתי (מחשב ראשון) והרכבתי את הכרטיס מסך בלי ידע אמיתי של מה לעשות עם הקליפס נעילה של הלוח אם, פשוט הכנסתי לשם את הכרטיס ומיד אחרי זה רציתי להוציא אותו (לא זוכר למה). עם ההוצאה של הכרטיס הקליפס של הפיסיאיי אי יצא מהמקום (בצורה די חלקה יש לומר, אין סימנים של שבירה, כאילו סתם יצא מהמקום). לא חשבתי על זה יותר מדי ופשוט הברגתי את הכרטיס למארז ולא היו בעיות. זה בעייתי? הקליפס הזה חשוב או כל עוד הכרטיס מוברג הכל בסדר? הכרטיס הוא GTX 1070 G1 אם זה משנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, 9 מחשב נייד של לנובו נקנה לפני כשבועיים. במרבית המקרים כשצופים בוידאו אונליין (יוטיוב,YNET וכד') במסך מלא גם במחשב וגם בטלויזיה המחוברת בכבל HDMI המחשב יוצא למסך הכניסה של WINDOWS והתצוגה בטלויזיה מתנתקת. כאשר זה קורה אי אפשר להכנס לnvidia control panel ומקבלים הודעת שגיאה (מצורפת). לאחר ריסוט הבעיה נפתרת עד הפעם הבאה. ניסתי לעדכן לדרייבר הכי חדש אך לא עזר. מערכת ההפעלה הינה WINDOWS 10 כרטיס המסך הינו geforce 920mx רעיונות? או בעיית חומרה ולשלוח לאחריות?

4. Started by iamnothere,

שלום לכולם, הורדתי טורנט מאיזשהו אתר רוסי, ועל הדרך הותקן לי טולבר של mail.ru בדפדפן ועוד 3 תוכנות (תמונה מצורפת). חיפשתי את תיקיית המקור של התוכנות, והווינדוס הפנה אותי ל-explorer.exe בתיקייה של הווינדואוס. האנטיוירוס כל הזמצן מקפיץ לי הודעה על איום, אבל לא הצלחתי להסיר אותו. יש איזשהו כלי להסרת הדבר הזה? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shimon Cohen,

שלום יש לי מחשב נייד אסוס X454L חדש DOS FREE. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 על מחשב ההתקנה הולכת מצויין בסיום ההתקנה המערכת עולה מחדש ונתקע לי בחלון של הווינדוס עם ה4 ריבועים וזהו לא ממשיך. הדיסק התקנה תקין כי התקנתי על מחשב אחר ועבד מצויין . ניסיתי מספר פעמים פשוט קורה אותו דבר. ביצעתי את כול ההוראות להתקנה מאתר מייקרוסופט לגבי הביוס גם ללא הצלחה בהתקנה. גם ב SAFE MODE נתקע השורה שבה הוא עוצר SYSTEM-DRIVERS-DISK.SYS משהו נתקל מכיר אשמח לעזרה תודה שמעון מיואש כבר..........

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא פתאום נכבה, חשוב לי לציין שזה לא קורה תמיד ורק בהתחלה. כלומר, כאשר אני כבר בשולחן העבודה אין תקיעות או איתחולים וכו' רק כאשר שאני מפעיל אותו. האם מדובר בהתחממות? (אני מצרף תמונת מסך של הטפרטורות) מדובר במחשב בן פחות משנה, נרכש בKSP Intel Core i7 5930K 3.5Ghz Corsair H100i GTX GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M 32GB DDR4 3000Mhz Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD מערכת הפעלה Windows 10 pro, Anniversary Update תודה

7. Started by LIRON5721,

שבוע טוב אני מנסה להתקין ווינדוס7 64 ביט על מחשב נייד של לנובו ללא כונן דיסקים ואני מקבל שגיאה כזאת: לחץ בשביל לבחור קבצים

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by DykL57,

שלום, זה שוב פעם אני. לצערי עם אותה התקלה, המחשב עם 16GB זכרון, ומראה לי על תפוסה של 92 אחוז בזמן ששום תוכנה עליו כביכול לא פעילה. האם הזכרון פועל לא נכון? מזייף? מה לעשות

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by almog1620,

כל כמה זמן כדאי להחליף את הסוללה שעל לוח האם שמפעילה את הביוס? האם מומלץ להחליף סוללה בת 8 שנים???

10. Started by jambo222,

יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים WINDOWS 10 כשאני מפעיל את המחשב יש לי 6 כוננים ( ,C ,D ,E,F ׁׂG,H) 1. אני מחפש דרך לדעת איזה כוננים שייכים לדיסק מס 1 ואיזה שייכים לדיסק מס' 2 . 2. אני רוצה להסיר את אחד הדיסקים ולהעביר אותו למחשב אחר . ( כאשר אני מנתק את מס 1 המחשב לא עולה כשאני מנתק את מס' 2 אני מקבל הודעת RECOVERYׂ) אני לא ידע מה עלי לעשות.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס (: לאחרונה הצלחתי להשיג רסיבר של 5.1 של מיקרולב. לי כבר היו רמקולים 2.1 שלהם והצלחתי להשיג עוד רמקולים (יש לציין שהם גם של מיקרולב) וכל פעם שהרסיבר דלוק יש רעשי רקע מוזרים לא משנה נגיד גם אם אני מנמיך הרעשים הסטטים האלה נמשכים. יש פה שילוב של רמקולים M 700 2.1 ו X-23 5.1. גם הרמקולים המקוריים של הרסיבר משמיעים את הרעשים המעצבנים האלה.

12. שלום יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 660 2GB Windforce OC כבר כמה שנים, והוא עושה לי בעיות בשנה האחרונה. מדי פעם, כשהכרטיס לא מבצע פעולות כבדות או פעולות בכלל, הדרייברים של הכרטיס פשוט קורסים, לפעמים לא קורה כלום, לפעמים התצוגה נתקעת לכמה שניות ולפעמים כל המחשב קורס לגמרי וצריך לעשות לו ריסט. שמתי לב גם שאם אני משחק במשחקי מחשב, או מפעיל חישובים כבדים על הכרטיס (לדוגמה בעזרת Cuda או עבור פרויקט מסוים דרך BOINC למי שמכיר) הכרטיס נוטה להתחמם ממש ודי קשה לו לקרר את עצמו, אפילו אם אני מכוון את המאווררים ל100% כאשר הוא מגיע ל60 מעלות צלזיוס (הוא עולה לאט לאט ל61, 62, 63.. וכו). לפני ששיניתי בהגדרות של הכרטיס את עוצמת המאווררים, שיגיעו ל100% ב60 מעלות צ…

13. בווינדוס 7 ואם אני זוכר נכון גם ב8 המקש "הצג שולחן עבודה" הקיצוני עובד מצוין ועכשיו ב10 פשוט לא. (אני לא מדבר על האייקון, אלה על זה שממוקם בקצה של שורת המשימות ליד השעון) הוא קצר מידי אני לא מצליח לנווט אליו את העכבר שלי ככה בחצי תזוזה וקליק. בנוסף, הוא היה פועל גם כאשר הייתי מקיש על הפיקסל הקיצוני ביותר בפינה מה שלא קורה בWIN 10. משום מה הם בחרו שלא להגדיר את המסגרת 1PX של המקש הזה כCLICK ממש מקשה על השימוש ואני לא מצליח למצוא פתרון או מודיפקציה לרג'יסטרי או משהו בסגנון. אני מודה שאני קצת מבולבל ומבלבל את המקש שאני מדבר עליו יחד עם המקש הסטנדרטי אני לא יודע לא לנסח נכון את השאלה כמו שצריך וזו וודאי הסיבה שאני לא מצליח …

14. היי חבר'ה, קיבלתי היום מחשב לנובו חדש דגם ideapad 510s כל פעם שאני לוחצת על המקש הימני\שמאלי במשטח העכבר במקלדת נפתח לי מנוע חיפוש בצד של קבצים וכדומה. (ככל הנראה CORTANA) המקשים של המשטח כלל לא עובדים כמו מקש ימני ושמאלי של עכבר רגיל. איך אפשר לבטל את זה?? ובנוסף, אשמח לשמוע עצות לשימוש יעיל ונוח יותר במשטח העכבר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by davraham,

ככה פתאום נכון ללפני יומיים אולי בגלל עדכון תוכנה של ווינדוז או אופיס האאוטלוק הפסיק לתקשר עם חשבון ההוטמייל שלי. במיקרוסופס אמרו שצריך להסיר את החשבון מהאאוטלוק ואז להוסיף והכל הסתדר, אז זהו שלא. הסרתי, ועכשיו ניסיתי להוסיף מחדש ואני מקבל את ההודעה הבאה שממש לא עוזרת לי ואולי יודעי דבר ידעו לפרש. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10 והאופיס הוא 2007. יש לי חשבון דואר מוגדר בדואר של הווינדוז, שזה הצגה אינטרנטית של חשבון הדואר שלי. וזה עובד בסדר. אבל אני שנים משתמש באאוטלוק כבר שנים ויש לי המון דואר בתיקיות במחשב שאני מנהל אותם ככה שממש בא לי להמשיך לנהל את הדואר שלי דרך האאוטלוק. האם יש יודעי דבר בין באי הפורום שיוכלו להצילני…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  16. שלום, אני בחלונות 10. יש לי שימוש די תדיר במספר תיקיות וכוננים (לדוגמא - Desktop, מחיצה D, תיקייה פנימית ב Dropbox , תיקיית Downloads וכו'). ברצוני לקבל רשימה אחת (!) של תיקיות אלו בסייר ובתיבת שמור בשם (אקסל / תוכנת סריקה מובנית בחלונות וכו') אם משתמשים ב Quick access, רשימת התיקיות האלו לא מופיעה בתיבת שמור בשם. לעומת זאת, תחת This PC יש רק מחיצות, ולא מצאתי אפשרות להוסיף תיקיות ספציפיות. בנוסף, כאשר מתקינים את חלונות 10, יש תיקיות ספציפיות (כמו Download וכו'), שכן מתווספות לעץ זה. האם יש אפשרות להוסיף גם תיקיות ספציפיות לרשימה זו? איפה הכי טוב לנהל רשימה אחת של תיקיות וכוננים בשימוש תדיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by עודד ברטוב,

אחרי כחודש שלא נגעתי במחשב כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קפצו לי כל מיני עדכונים של ווידוז 10, ביניהם גם משהו על גלישה בטוחה באינטרנט. מאז הרבה חיפושים בגוגל מצריכים אותי קודם להקליד קוד קאפצ'ה ובדפים מסויימים במקום לפתוח את הדף הוא כותב לי האתר שאתה עומד לעבור אליו מכיל תוכניות מזיקות איך אני מבטל את זה???

18. Started by galai198777,

רציתי לדעת עם מסך טלוויזיה שמחובר למחשב תומך במשחקים ? אם זה לא הפורום הנכון תגידו לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. נהייתה לי בעיה שקורה לי בזמן האחרון שאני נכנס לפרו 16 דמו וגם פיפא דמו מהמחשב. אני נכנס למשחק וכשעוברת דקה המחשב משתתק ונעלם ומופיע במסך "אין אות" כאילו המסך לא מחובר למחשב ובדקתי אם המקלדת מגיבה בעזרת הנורות, והנורות לא נדלקות או נכבות (num lock, caps lock, scroll lock) (פעם המחשב עבד רגיל)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Omri Zobery,

אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)

21. Started by הגיימר,

יש לי מחשב dell Vostro 1500 שהסוללה שלו סיימה את חייה (נטענת בשעתיים וחצי ומספיקה לעשרים דקות) עכשיו אני זקוק לבטריה חדשה דגם הבטריה הוא gk479 קישור : https://www.amazon.com/Battery-GK479-Inspiron-e1520-Laptop/dp/B001AAR9KS בקיצור מדובר בסוללה גנרית עם אישור מכון התקנים האירופאי כך לפחות נראה מהתמונה השאלה היא האם מדובר בסוללה טובה או ששמא יש להשקיע בסוללה מקורית : https://www.amazon.com/Original-Notebook-Inspiron-1520-312-0513/dp/B00J3JBSP0/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1474029713&sr=1-11&keywords=GK479 אשמח לעזרה

22. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…

23. שלום וברכה אני צריכה עזרה קבלתי מחשב נייד ישן אלה הפרטים- ibm דגם e50r המחשב עבר פירמוט, עובד טוב אבל הסאונד לא עובד וקליטה של וייפאיי לא עובדת. אשמח לקבל לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, ניסיתי למצוא לכך תשובה דרך "גוגל" וחיפוש פה אך לצערי לא הצלחתי. יש לי במחשב הנייד שני חיבורים כאלה ועוד חיבור USB אחד. בחיבור ה- USB אני משתמש באופן קבוע לעכבר (לא אוהב עכבר אלחוטי) ואני צריך עוד חיבור בשביל האייפון (כמודם, גם פה - לא אוהב את הנקודת גישה האלחוטית). מצאתי כבל של APPLE מצד אחד "Lightning" לאייפון ומצד שני חיבור USB C. האם אוכל לחבר אותו לחיבור ה - Thunderbolt במקום? תודה למשיבים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.