תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לאחר שהסרתי היום יותר מ600 וירוסים במחשב שלי, נותרתי במצב שבו אי אפשר להתקין שום תוכנה חדשה במחשב, ואין לי בוט מוכן לצערי, וכלי הורדה של וינדוס 10 גם לא עובד. כדי לעשות התקנה בצורת פאצ' צריך קודם כל מפתח מוצר. בבקשה אם מישהו מכיר אתר ממנו אפשר לקנות מפתח מוצר retrail, וקנה בעצמו ממנו וראה שהוא עובד, במחיר מה שיותר זול כמובן, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עד השלב של זיהוי כונני IDE, הכל בסדר, ואז הזיהוי לוקח בערך דקה, ואחרי הזיהוי יש בערך דקה עד שהבוט ממשיך.. אחר כך, השלב של Verifying DM pool, משהוא כזה, לוקח בערך 3 דקות.. הלוח הוא Giga Byte GA-7VA, חדש. מישהו יודע למה הבוט לוקח כ"כ הרבה זמן?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לא מזמן אני ברוב חוכמתי הכנסתי ראם 2GB DDR2 KINGSTONE למחשב אחר עם לוח אם אינטל Intel® PETER COVE DH55PJ 1333Mhz לא עבד אז החזרתי לראם המקורי שזה 2 סטיקים של 2GB DDR3 של KINGSTONE הכל עבד לפני שעשיתי את זה אבל עכשיו כל מה שלא מחובר בUSB לא עובד כולל מסך מקלדת וכו ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולהחזיר לא עבד ניסיתי לשנות סלוטים עם שתי הסטיקים לא עבד הכל מחובר כמו שצריך אבל זה לא עובד זה מצפצף 3 פעמים ואז יש הפסקה וזה ממשיך בדקתי באתר של אינטל זה אומר שיש כשל בזיכרון וקיצר אין לי מושג מה לעשות עכשיו גם המחשב הראשון [זה עם הDDR2] וגם המחשב השני [זה עם הDDR3] לא עובדים ויש אותה בעיה רק שבמחשב עם הDDR2 אין צפצופים מפרטים - מחשב 1 DG31pr E6300 2.8 GHZ 2gb Ram k…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(מקווה שאני רושם את זה בפורום המתאים) קצת ארוך אבל אני אשתדל לקצר. היה היה פעם XP שבו הכל עבד. עברתי לויסטה ואחרי תקופה מסוימת ה-USB החל לעשות לי בעיות בצורת USB Device Not Recognize. עברתי ל-7 ומשום מה העניין הזה הסתדר. קניתי אתמול איזה התקן USB שקשור לאודיו (לא מצפה ממכם להבין בזה - ממיר Midi To USB). חיברתי אותו בדיוק לפי ההוראות ושוב אני מקבל USB Device Not Recognzie. ההתקן הזה הוא של חברת M-Audio ולפי מה שכתוב שם באתר, הם אומרים שעוד לא הוציאו לו דרייברים ל-7 למרות שראיתי באחד הפורומים אפשר להשתמש בדרייברים של ויסטה. הלכתי למחשב הנייד שלי שבו מותקנת ויסטה, והתקנתי אותו והוא עבד כמו שצריך. בעברית - ניתן להתקין אותו כמו שצריך על ויסטה. ממשיכים - התקנתי על המחשב הרגיל ו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting windows setup CD-ROM. select `r` at the first screen to start repair. אבל כשאני מכניס את הדיסק של ה windows ורוצה ללחוץ על "R" הוא מעלה לי מסך כחול עם ההודעה : setup did not find any hard disk drives installed in your computer make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagnosic …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מורכב הלוח P35-Platinum של MSI עם מעבד Core 2 Quad. אחרי כיבוי מלא של המחשב והפעלה מחדש (לא משנה אם אחרי יום, שבוע או 20 שניות), המחשב לא עובר POST והמסך נשאר שחור. רק לחיצה על כפתור איפוס הביוס בתוך המארז מאפשרת למחשב להידלק (ואז רק לחיצה על F2 כדי לטעון את הגדרות הביוס הדיפולטיות והמשך עליה) מאפשר עבודה. אפילו כניסה לתוך הגדרות הביוס ושינוי הגדרות ושמירה (מה שגורר "הפעלה מחדש") גורם לאי מעבר POST אחרי הריסט... ניסיתי להחליף את הסוללה של הלוח אם - אבל זה לא עזר... רעיונות?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום, אתמול עברנו לטריפל של הוט, טכנאי הגיע חיבר את מכשיר ההוטבוקס של הוט לאינטרנט מבלי לגעת במחשב כלל. האינטרנט עובד והכל סבבה אבל, מאז שאני מחובר לאינטרנט המחשב שלי פשוט עגלה מהלכת, הווינדוס אקספלרור כל הזמן נתקע ולא מגיב, שעה לוקח לו לפתוח את הפיירפוקס או את שורת הפתיחה, הוא נתקע המווווווון. ניתקתי את הכבל שמחבר בין האינטרנט להוטבוקס ועשיתי ריסט למחשב והוא חזר לפעול כרגיל. אני באמת לא יודע מה להגיד זה אף פעם לא קרה לי וזה נראה לי מאוד מוזר שכתוצאה מהתחברות לאינטרנט המחשב יואט ויעשה בעיות בצורה כזו משמעותית. עשיתי סריקת ווירוסים וספיוורים ולא מצאתי כלום. עדכון!!! המחשב נתקע לא רק בפיירפוקס או באקספלורר גם בסתם תוכניות פשוטות שאני מנסה להיכנס אליהן, אפילו ללוח בקרה ז…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים לפני שהאקס-פי עוד עולה אני מקבל מסך בצבע כחול שכתוב : ואני מתנצל מראש על טעויות כי אני רושם מהזיכרון זה היה רשום לשנייה ונעלם... win xp has detect a problem שורה הבאה לא הספקתי לקרוא ואז היה רשום משהו can damge your computer ... so win xp must restart ואחרי ריסט הוא עובד טוב... אבל אז אני מקבל הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" , והקספרסקי proactive defence מדווח שקובץ בשם dumprep.exe בתקייה system32 מנסה לעשות משהו.... (זה לא קובץ מזיק....אל דאגה,זה קובץ מערכת מוכר ) וזה בעצם לדעתי ה"שיחזור" הזה שההודעה מדברת עליה. סרקתי בקספרסקי אבטחת אינטרנט 6(מעודכן ובגרסא הכי חדשה....) סרקתי גם ב spybot וגם ב ad-aware ..אין כלום . חשבתי אולי יעזור....אז …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי בעיה ואבקש את עזרתכם. לפני כשבוע קרס המעבד עקב טמפרטורה גבוהה מספר פעמים תוך משחק ב- BIA. ניקיתי את המאוורר של המעבד והחזרתי אותו ללוח. לאחר החזרת המאוורר למקומו, הדלקתי שוב את המחשב אך הוא לא נכנס לביוס. ספק הכח ושאר החומרה עובדים כרגיל. ניסיתי לבודד את הבעיה ע"י החלפת ספק - הבעיה לא נפתרה. בדקתי את כרטיס המסך במחשב של חבר והכרטיס תקין. בדקתי את לוח האם כאשר רק המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך מחוברים ואין כניסה לביוס. אין סימני שריפה או חריכה על פריטי החומרה. יש לציין כי המחשב עבד לפני שניקיתי את מאוורר המעבד. כיצד ניתן לדעת האם מדובר בבעיה במעבד או בלוח האם? המחשב בנוי ממעבד אינטל 1.7 ג'יגה, 384 מגה DDR במהירות 266 MHZ, כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני פותח את הגוגל כרום, אני מקבל התראות בצד שמאל למטה, מישהו יודע במה מדובר ואיך מטפלים בזה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחרונה התחילו לי בעיות מעצבנות ממש במחשב: כל כמה זמן מתנתק לי העכבר וחוזר (יש את צליל החיבור) אך לעיתים הוא גם מתנתק ולא חוזר(רק לאחר ריסטרט המבוצע פיזית) ניסיתי לחבר אל כל ששת ה usb שיש לי ובנוסף ניתקתי את ה usb מקדימה אך ללא הועיל. כרגע התצורה שאני יושב בה היא עם מאריך לעכבר ומקלדת מחוברת ישירות(אני משתמש בעיקר בעכבר). לפעמים כאשר העכבר מתנתק ולא חוזר המקלדת ממשיכה לעבוד ולפעמים לא. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, איכשהו הותקנה אצלי תוכנת / אפליקציית אלי אקספרס שצצה בכל הפעלה של המחשב כל ניסיון להוריד אותה דרך uninstall a program נתקע והתוכנה לא יורדת עושה רושם שזה איזשהו וירוס, למרות שעד כה לא נראים נזקים כלשהם.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באחד המחשבים(דיסק מערכת הוא WD RAPTOR 36GB 10,000 RPM , הוא דיי מהיר בד"כ) יש בעיה- החומרה בו כ"כ טובה וחזקה- אך פעולות בסיסיות נהיו ממש איטיות. לאחרונה זה החריף- הדלקת המחשב אורכת כ 5-6 דקות,בזמן קריאה הדיסק עושה רעשים כ"כ חזקים שעד החדר השני שומעים,ובלי קשר כל הפח של המארז מרעיז ממנו... אתמול התקנתי תוכנה (לא כבדה) לקח לו חצי שעה לסיים התקנה. אני עורך וידאו איתו, ועובד עם DOCK חיצוני בחיסור ESATA- בתוכנת העריכה הוידאו מהדיסק החיצוני מקרטע בזמן ניגון, שלא נדבר על עריכה. עשיתי ניסוי-העתקתי חומר וידאו ל C כדי לראות אם ניתן לערוך- קובץ של 4 גיגה של וידאו- לקח לו 50 דקות ("זמן נותר" התחיל ב 3 דקות והתחיל לעלות בקפיצות- 15-20-30). החומר שהועתק ל C אפילו לא מתנגן טוב במדיה פלי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום. קרה לי מקרה ואיני יודע איך לפתור אותו וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור לי הארד דיסק ראשי - לא SATA, אלא IDE רגיל. משמש לווינדוס ותוכנות. הארד דיסק משני - SATA. משמש לסרטים בלבד. הוצאתי את המולקס של ההארד דיסק הראשי והדלקתי את המחשב ואז החזרתי והדלקתי... הווינדוס עלה אבל אז ראיתי שאין לי כונן משני...עשיתי ריסטרט ובביוס הכל בסדר.... נכנסתי לDISK MANAGMENT וראיתי שהוא מוגדר כDYNAMIC (???) ושהוא OFF LINE אבל זה לא נותן לי להפעיל אותו מחדש והאפשרות היחידה זה להפוך אותו לBASIC מה שדורש פירמוט, למרות שזה הארד דיסק עם סרטים בלבד אני ממש לא רוצה לאבד את המידע עליו. מאז ההארד דיסק שלי לא עובד ואני לא יודע כבר מה לעשות :-[ זהו סוף סיפורי חבריי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעייתי.…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
Well, i don't know much about hardware... lets say that even close to nothing but I wanna build a computer with an AMD Athlon XP 1.9+ and GFroce 4 MX 460 I only need a mother board , memmory and a case to add to this and il'l build up the computer wioth my old hard disk and my nice sound blaster live! if you could post what hardware i should buy... meaning, what M.board and which kinda memmory and how much will it cost and also include a simple case that will do the job ... oh and, do i need any extra cooling systems ? thanks a lot ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ישן יחסית מדגם intel dh55pj עם כרטיס מסך GTX 960 ומעבד I5 660. בלוח אם היה קיים שני כרטיסים של 2 G RAM כך שהיה בכללי 4. רציתי לשדרג ל 8 ראם וקניתי 2 כרטיסים של 4 של החברה קינגסטון על תדר 1333MHZ (לאחר בדיקה שהכרטיסים מתאימים באת של הלוח אם כמובן) לאחר ההתקנה שלהם המחשב נדלק, יש את הצג בשחור לבן שאפשר ללחוץ F2 וF10 וכו, ואז מגיע הצג של הווינדוס (WINDOWS 10) וממש לאחר שתי שניות המחשב נכבה ונדלק מחדש. כחצי שנייה לפני שהוא נכבה מופיע צג שרשום your pc runs into a problem and needs to restart. חשבתי אולי הוא לא יכול להריץ 8 (שזה המקסימום של הלוח אם) וניסיתי להשאיר 1 של 4 כמו שהיה לפני והמחשב הגיב אותו הדבר. רק אם אני מכנסים את ה 2 כרטיסים הקודמים (2G RA…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה במחשב. אחרי עבודה של בערך 10 דקות, העכבר נתקע. חיברתי מחדש את העכבר (בUSB) והוא עדין לא עבד. ניסיתי עכבר אחר וגם לא מגיב. עשיתי ריסט -> לא מגיב. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדש ויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אתמול לאחר שהדלקתי את המחשב בבוקר וגלשתי באינטרנט, פתאום לאחר 2 דקות נתקע לי המחשב קיבלתי מסך שחור והוא כבה. לאחר שכיביתי אותו והדלקתי שוב, קיבלתי הודעה של reboot and select proper device. לאחר כניסה ל- BIOS ראיתי כי רק ה- DVD מזוהה. ניסיתי להחליף את הכבל של ה- SATA וגם אולי לחבר לכניסה שונה בלוח אם וכלום לא עזר. יתרה מכך, לקחתי דיסק קשיח עובד ממחשב אחר וחיברתי לאותם חיבורים עם אותם כבלים והכל עבד. אין רעש מוזר מהארד דיסק ולא כלום. ניסיתי להוסיף אותו למחשב עובד עם הארד דיסק תקין כדי לראות אותי אפשר להציל את המידע ולהעביר להארד דיסק הראשי של אותו מחשב, וזה פשוט תקע לי את המחשב ולא נתן לי אפילו להעלות את הווינדוס. ראשית, האם זה אומר בודאות שההארד דיסק תקול ויש להחל…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 איך אפשר להתקין ווטסאפ על המחשב ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-