עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DarkLloth,

המסך פשוט שחור , אין אפילו גישה ל BIOS ... ניסיתי לפרק ולהרכיב את החיבורים למאווררים , זכרונות , קירור למעבד, כרטיס מסך , הכל נשאר כרגיל ... אין רעשים מהדיסק הקשיח של עליית המערכת ... אני חושש שהבעיה אולי נעוצה בלוח אם או הספק ... (המפרט בצד) תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by danieleto,

שלום שמי דניאל נתקלתי בבעיה במחשב שלי היום בבוקר שפתחתי את המחשב המחשב התחיל להתנהג בצורה נורא איטית וזה בא לו במצבים פתאום עובד כמה שניות מהר ופתאום נתקע אני לא יכול לשמוע שירים כמו שצריך ודיאו כל משהו שהוא טיפה מעמיס זה נתקע..המחשב שלי דיי טוב ודברים כאלה אמורים לעבוד חלק בלי שום בעיות... לאחר כל התופעה הזאת שהתחילה לי התחלתי בנקיון וסדר במחשב .ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק,בדקתי עם יש וירוסים ,עשיתי כל מני נקיונות של ספירים וכדומה השתמשתי בתוכנות כגון!! Registry Mechanic MindSoft Utilities 2009 for Windows XP ולאחר כל האמצעים האלה המחשב עדין מגיב בצורה גרועה אומנם הוא עובד ביותר שקט מבחינת מאורר והשתפר טיפה עניין הנתקעות אבל שוב זה חוזר וחזור ואני בשלב של חתירה לפורמט ..…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by asaf556,

שלום. הרכבתי אתמול את המחשב שלי ושיניתי משהו בביוס אבל לא קיבלתי פוסט אז הוצאתי את הסוללה והחזרתי אבל הוא לא נידלק לי עכשיו בכלל שום סימן מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by kinduv,

שלום, אני לא יודע אם הלוח אם שרוף או המעבד, אם תעזרו לי זה יהיה סבבה! המחשב שלי הפסיק לפעול, הוא נדלק ולא מראה כלום, אז דחפתי קצת פנימה את המעבד והמחשב פעל מצויין אחרי זה חזרה התקלה ושוב דחפתי פנימה תמעבד ושוב דלק מצויין ככה כל פעם במשך שלוש שבועות אח"כ ניסיתי להכניס מעבד אחר וזה לא עבד חזרתי למעבד הקודם והוא התחמם כך שנגעתי בו הוא רתח ומתכבה מייד ניסיתי לשים לו חומר טרמי ולא עזר המחשב נדלק לי עד הוינדוס ונכבה כי הוא רותח! איפה עכשיו הבעיה במעבד או בלוח אם???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ^. ניסיתי לנתק כל מה שאפשר, אחרי ניתוק מאווררים, כוננים וזכרונות המחשב עדיין מתנהג באותו אופן בדיוק (מאווררים נדלקים לחצי שניה בדיוק, נכבים מעצמם וחוזר חלילה בלופ אינסופי), עם כי אחרי ניתוק חיבור ה6PIN לכרטיס המסך התווסף צפצוף חד, שמתחיל מיד עם ההדלקה וגווע יחד עם המאווררים. בכל מקרה, ניסיתי עם כ.מ. אחר שאינו דורש חיבור חשמל נוסף, הצפצוף נעלם אבל המחשב עדין לא נדלק. יש לציין שהמנורות השונות על המחשב נדלקות גם הן כרגיל בהדלקה (ונכבות יחד עם הכל), וגם הנורה שדולקת קבוע על לוח האם, גם כשהמחשב כבוי אך מחובר לחשמל דולקת בקביעות כרגיל. רשימת החשודים כרגע מצומצמת ללוח אם\ספק. העניין הוא שאין לי ספק אחר בשביל בדיקה ואין לי מאיפה להביא אחד כרגע. רצוי גם לציין שאין אחריות על המחשב,…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, יש לי לאחרונה הבעיה עם המחשב/מסך. אם אני עוזב את המחשב להרבה זמן משהו כמו שעה+ אז כמעט תמיד שאני חוזר המחשב פועל והצג מכובה. בצורה רגילה צריכים להזיז את העכבר או ללחוץ על משהו ומיד רואים אבל הבעיה אצלי היא שהוא לא ממש רוצה להציג אחר כך משהו... היות והמחשב פועל ניסיתי קצת להילחם בזה ע"י הוצאת הכבלים של המסך ולהחזיר אותם, ללחוץ הרבה על כפתורים במקלדת ועל העכבר ועוד ועוד... בסופו של דבר הוא חוזר לעבוד גם ללא ריסאט אבל לפעמים לוקח לו חצי שעה וזה מתסכל מאוד. אני לא יודע למקד את הבעיה ולדעת מאיפה היא אם זה מהמסך, כבל המסך, תוכנה שמפריעה בווינדוס (7 - 64ביט) או אם זה הווינדוס עצמו או אולי אפילו דרייבר. הווינדוס עצמו מעודכן וגם הדרייבר של הכרטיס מסך (HD3870) מעודכן. בב…

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  7. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, הכל התחיל מזה שהייתה לי הפסקת חשמל, והביוס לא זיהה את הדיסק הקשיח שלי, במחשב אחר בדקתי את הדיסק והוא עובד, אמרו לי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולהחזיר, עשיתי את זה, בהתחלה בכלל לא ראיתי אח"כ כלום במסך, אח"כ כיביתי והדלקתי אותו, ועכשיו הוא מראה חצי מהתווים בג'יבריש כמו בתמונות שצירפתי, ובנוסף הוא לא מעלה את התוכנה של ההארד דיסק SEAGATE שאיתה אני רוצה לעשות בוט כדי לבדוק שהכל בסדר, כמו שצריך. בקיצור, לפני שאני ממשיך לטפל בבעיה של ההארד דיסק שלא מזוהה, אני צריך עכשיו לפתור בעיה אחרת של מסך שלא מציג טוב... ניסיתי לרענן את המסך, בדקתי את החיבורים, אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... מה המקור שלה? האמת שעוד שלפני שנגעתי בבטריה הייתה לי את הבעיה הזאת במסגרת הניסיונות לז…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eranSH,

שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לפני כמה ימים התחילו להופיע אצלי (ב XP SP2) מסכים כחולים. לא התקנתי לפני זה חומרה או דרייברים חדשים. בהחלה הם היו מעטים והיו בזמן עומס על המחשב או קשורים לכרטיס הקול (on-board) ואז החלפתי את הדרייברים שלו, וזה לא עזר. לאחר מכן הם התרבו וגם disable של כרטיס הקול בBIOS לא עזר. בין המסכים הכחולים עוברות בין דקות לשעות, ואין חוקיות ברורה בזמנים שלהם. (אבל הם קורים בעיקר כשנעשית פעילות על המחשב, גם אם לא כבדה במחיוד) מופיעים: (רובם כבר לא קשורים לדרייבר של כרטיס הקול) UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED הם קורים גם כשהמעבד לא חם במיוחד. הרצתי memtest86 3.5 ואחרי כמה דקות הוא עצר בגלל exceptio…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shritis-w,

הי, מסכים כחולים תוקפים את המחשב שלי ומסרבים לתת לו לעבוד כמו שצריך. מדובר במחשב חדש, core i5 עם windows 7 X86 (החנות היא יותר משעה נסיעה ממני ואני מעדיף לפתור בעזרתכם מאשר לשרוף חצי יום אצלם) המחשב קופא ללא סיבה ניכרת לעין. אין לי אפשרות לנתח את ה-minidump כי אני מקבל הודעת שגיאה בעת ניסיון ההתקנה של תוכנת הניתוח. ניסיתי כבר כמה גרסאות שונות של וינדוס 7 (כולל 64 ביט) אני מצרף את ה-minidump למי יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. אהלן, לפני מספר ימים כשהתכוונתי לכבות אתה מחשב אחרי סיום הכיבוי של הוינדאוס המחשב לא נכבה סופית והיה ריח של משהו שרוף- כיביתי ידנית מהר את המחשב הריח אכן בא ממנו אבל לא היה ברור מהיכן.. לאחר המקרה המחשב נדלק ופועל באופן נורמלי - אבל מעת לעת עושה ריסט למחשב בלי שום סיבה או אזהרה מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לבדוק? האם ספק? לוח אם? (נראה שהמעבד והזיכרון עובדים כשורה לאחר בדיקות עם תוכנות למניהן) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by PrizeeHeb,

קניתי את החיבור בלוטוס הזה כדי שאני יוכל להעביר דברים מהפלאפון למחשב ולהפך. קיבלתי את המוצר הוא נראה ככה (זאת תמונה מהאינטרנט): עכשיו כשאני מחבר אותו אני מקבל הודעה של התקן USB לא זוהה מה ניתן לעשות עם זה בבקשה. נ.ב למוצר קוראים: Smallest USB 2.0 Mini Bluetooth V2.0 Dongle Adapter

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב, אני באמת שכבר לא יודע מה לעשות אני חייב את עזרת המומחים אני מקבל ביפ מהספיקר הפנימי מהלוח אם לא בהפלעת המחשב בכלל ! אפעם לא... אין איזה פטרן קבוע או משהו שאני יכול להעיד, אבל בזמן שאני משתמש במחשב, בלי כל קשר לשימוש, (לפעמים שומעים את הביפ אפילו שהמחשב בSLEEP !) זה פשוט BEEP אחד, לא חזק מדיי שאורך בערך 2 שניות ומספיק. הם מופיעים בהבדלים של שעה לכל היותר... מה לא נסיתי... נסיתי לעקוב בשעה שיש את הביפ על ה EVENT VIEWER של וינדוס, ואין שום דבר שאני מצליח להבין שמה בכלל או משהו סדרתי שקורה... ביטלתי את ה SMART FAN בביוס... נסיתי לבטבל אפילו מהREGISTRY את הספיקר, ושניתי את הערך שלו ל NO אבל עדיין, יש את הצפצוף אין לי כל הסבר לזה........ זה כבר מלווה אותי איזה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sh2006,

כהנדסאי מחשבים וחובב יצא לי לתקן המון מחשבים בחיי הקצרים, אך בתקלה שנתקלתי בימים האחרונים עוד לא ראיתי המחשב מדגם אינטל E5200 ולוח אינטל (1 ג'יגה ראם,7600GS ) כאשר מדליקים את המחשב לא נשמע צפצוף אתחול אך כל המערכת עובדת בנוסף לכך המסך חשוך. אך כעבור 2 דקות המסך עובד והדבר הראשון שרואים זה את מסך הטעינה של הוינדוס(XPSP2) וכך המחשב מדלג בצורה מלאה ומתעלם מכל אפשרות להכנס לביוס. בנוסף יש פעמים שמדליקים את המחשב והוא נדלק כובה נדלק כובה נדלק כובה ולבסוף עובד באופן הנ"ל. פעולות שבצעתי לבדיקה אך ללא הועיל 1.החלפת ספק 2.החלפת זיכרונות 3.בדיקת מתג המחשב 4.בדיקת קצרים 5.הוצאת הכרטיס מסך ועבודה על מובנה 6.לחיצה על מקש הפעלת הביוס גם כאשר המסך כבוי 7.איפוס CMOS והוצאת הבטרייה לביוס…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב, רק אתמול קיבלתי את המחשב החדש שרכשתי. במסגרת ניסיונותיי ליצור עבורו גיבוי ראשוני, צרבתי דיסק בוט בעזרת מחשב אחר. כאשר הכנסתי את הדיסק למחשב החדש, נדלק האור הצהוב למשך זמן מסוים, כלומר הכונן ניסה לקרוא את הדיסק, וזהו, שום דבר. המחשב מתייחס לדיסק כאילו שהוא ריק. בדקתי את אותו הדיסק על המחשב השני, ושם הכול בסדר. כדי לוודא שלא מדובר במקרה, בדקתי עוד כמה דיסקים מקוריים שברשותי, ובכולם אותו הדבר- המחשב החדש מתייחס אליהם כדיסקים ריקים, בעוד שהמחשב הישן קורא אותם בלי שום בעיה. האם יתכן שהלך לי הצורב כל כך מהר, או שאולי היה פגום מלכתחילה? האם יש משהו שניתן בכלל לעשות בכדי לבדוק? אם לא, אני שוקל לבטל את כל העסקה של רכישת המחשב... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ShoVaLK,

שלום.. יש לי מחשב נייד nec versapro vy20/w-1 שאני לא מוצא תדרייברים שלו בשום מקום חיפשתי ולא מצאתי.. ניסיתי את כל התוכנות driver chacker הזה וכל האחרים ואין סריאלים ולא כלום אני מודה למי שימצא לי זה ממש דחוף תודה מצטער אם זה לא המקום הנכון לא ידעתי איפה להשים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, נכנסתי לאתר בהמלצת חבר ואעריך עזרה מראש. לא מזמן התחלתי להרגיש בבעיה מוזרה , המחשב רץ נורמלי ופתאום קופא ונתקע, אחרי ריסט הוא לפעמים עובד רגיל, לפעמים נתקע ממש טיפה אחרי הריסט ולפעמים מראה שגיאה זו : *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again. F1 to continue DEL to enter Setup כאשר אני לוחץ F1 המשחב רץ רגיל ולפעמים ממשיך לעבוד רגיל, לפעמים פועל ונתקע אחרי כמה שעות ולפעמים כמה ימים ללא שום בעיה. ניסיתי כמובן להחזיר את הגדרות הביוס לרגילות כמו שרשום אבל זה לא עזר. לאחר שבוע - שבועיים ששרדתי איכשהו עם התקלות האלו והתקיעות, המחשב חזר לעבוד בצורה נורמלית לכמה חודשים טובים. אחר לאחר כמ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ranran,

שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W אני הרכבתי אותו והפעלתי אותו והכל היה נראה בסדר בביוס תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  20. שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, קניתי לאפטופ השבוע, Fujitsu-Siemens Esprimo V6515. מריץ ויסטה עם כל העדכונים, 2 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8200M G. בעבודה רגילה אין בעיה, אבל כאשר צופים בוידאו (לא משנה אם זה סטרימינג או קובץ מהמחשב, ולא משנה אם הוא משתמש ב ffdshow או לא), אחרי זמן מסוים (בין רבע שעה לכמה שעות), מתקבל BSOD (מצורף קובץ טקסט שמכיל 4 דאמפים). יש שני סוגים של הודעות שגיאה בדאמפים, ומקורם מיישומים שונים (כשהאקספלורר התרסק זה היה בסטרימינג, כש- mplayerc התרסק זה היה קובץ מהמחשב). אני לא יכול להתקין דרייברים חדשים של nVidia, מתקבלת הודעת שגיאה שיצרן הלאפטופ רוצה שיורידו עדכונים רק מהאתר שלו, ואין שם. בכל מקרה הדרייברים המותקנים חתומים, גרסה מלפני 3 חודשים. התקנתי והרצתי את המבחנים של…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by netanelhugi,

יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים, 1 של 160 ג"ב והשני 40 ג"ב לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב, ואחרי שהדלקתי אותו הכונן של ה160 ג"ב לא זוהה במחשב. איך אני מחבר שוב למחשב? תודה....

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. המסך הכחול שמתאר את התקלה בקובץ המצורף. תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by asrok69,

http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg חבר'ה מה אתם חושבים על הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים