עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zion561,

היי חברים לא השתמשתי הרבה זמן בלפטופ,היום ניסיתי להכנס ליוזר אבל לא זוכר את הסיסמא איך אני יכול לעשות סיסמא חדשה או לכל היתר לשחזר אותה? WIN7

2. Started by natee,

מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. כשאני לוחץ על בדיקת עדכונים לחלונות 10 הוא לא מצליח לתת תשובה. למה ומה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אורח מישו
    Started by אורח מישו,

היי, יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לטעון את ווינדוס ואז פתאום עוצר ופותח מסך כחול עם הודעה שוינדוס לא יכל להיטען בגלל בעיה באיזה מסמך מערכת (משהו כמו SNPVU.SYSׂ - לא זוכר בדיוק...). בכל אופן הוא מציע לעשות ריסטארט כדי לסדר את זה. אח"כ הוא עושה ריסטרארט וחוזר בדיוק לאותה הבעיה. יש שם אפשרות לשעשות תיקון לקבצי ההפעלה אבל זה לא עוזר... מה אתם אומרים? (תודה מראש!)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mushnush,

היי המחשב סתם היה דלוק ללא שימוש ואחשלי סיפר לי שהוא פתאום שמע אותו עובד כזה כאילו דלוק בו איזה משחק כבד (כלומר התאמץ קצת סתם) ואחר כך הוא פשוט כיבה את המחשב ולמחרת כשבאתי להדליק אותו אז הוא פשוט נתקע בעמוד הזה : http://www.siz.co.il/my.php?i=ykw3dmndmjo4.png אגב זה מחשב ישן ככה שרוב הרכיבים שלו ישנים מאד מה לדעתכם הבעיה?

6. היי. יש לי מחשב בן איזה 6 שנים. מעבד i5 עם קירור אוויר. המאורר של הקירור של המעבד הפסיק לעבוד. המחשב עבד למרות זאת אבל לא רציתי להפעיל אותו עד שלא אסדר את הקירור. לאחר כמה ימים שלא נגעתי בו הפעלתי אותו כי הייתי צריך משהו מהאינטרנט, המחשב נדלק ולאחר כמה שניות נכבה, נדלק לבד שוב ולאחר כמה שניות נכבה שוב, ככה נכנס ללופ אין סופי. אמרתי לעצמי במקום לתקן אשדרג, הלכתי קניתי מעבד I5 6600K לוח אם B150-HD3 שני סטיקים של 8 ג'יגה DDR4 וקירור אוויר למעבד. יש לי חלקים שלי מהמחשב הקודם -SSD כרטיס מסך R280 וספק seasonic 750 bronze די חדש שנקנה לפני חצי שנה. בקיצור באתי הביתה חיברתי את הלוח את המעבד שמתי משחה טרמית זכרונות ואת החלקים מהמחשב הקודם הדלקתי ו... המחשב החדש נדלק…

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. יש לי בעייה מאוד מטרידה שאני כבר מנסה לפתור תקופה ארוכה וללא הצלחה מדובר על WIN10, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה ואני מגיע אחרי זמן מסויים מזיז את העכבר (כדי להוציא אותו ממצב שינה) לא תמיד הוא עולה ומוציא מסכים כחולים (כל פעם שגיאה אחרת ולא שגיאה אחת קבועה) ויוצא לריסטארט, לפעמים עולה תקין ולפעמים קורס. אחרי שזה קורה זה כבר נהיה שוב משחק של מזל-הכוונה שלא תמיד המחשב עולה, לפני הטעינה של הווידוס יש מסך של: loading operation system ... לפעמים הוא נתקע על המסך הזה ולפעמים גם מוציא הודעה שורה מתחת של: error loading operation system ואז שוב מתחיל משחק של ריסטרטים עד שזה באמת עולה. ממש כמו רולטה מה לא ניסיתי?!?! פירמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר, עשיתי עד…

• 34 תגובות
    • 8.2k צפיות
  8. Started by baruchiro,

יש לי מחשב עם Windows 10, שפועל כל כך לאט, עד שלוקח לו לפחות 24 שעות עד שהוא מצליח להציג את שולחן העבודה כרגיל, ולהתחיל להגיב. גם כשהוא מגיב, אם נותנים לו יותר מידי פעולות בפעם אחת, הוא נתקע. אחרי 24 שעות הפעלתי את CCleaner וניקיתי כל מה שיכלתי. בנסיון למחיקת השטח הפנוי בכונן הוא נעצר. עשיתי תיקון שגיאות בדיסק ואיחוי דיסק. אני רוצה לחכות שהמחשב שוב יעלה כדי לעשות סריקת אנטי וירוס. אבל יש לי עוד כמה חשדות, אולי בעניין החומרה. אז אני קודם כל שואל, כשהמחשב יעלה, איזה עוד בדיקות לעשות? והאם יש מערכת הפעלה מתאימה לבדיקות חומרה, קבצים ולסריקת אנטי וירוס? תודה!

9. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי מחשב נייח בן 8 שנים שהיה בשימוש משרדי, פורמט פעם אחת ועכשיו עבר אליי עם ווינדוס 7. המחשב הגיע אליי עם כמות אבק סבירה (שאותה ניקיתי) ומעולם לא עבר שדרוג חומרה או החלפת חלק באחד חדש. כמה שנים לדעתכם נשאר לא לחיות??? מאוד חשוב לי לדעת זאת מכיוון שאני רוצה לבנות בעצמי מחשב יותר טוב, ועליי לדעת מתי להתחיל לחסוך כסף ולתכננן. ובאופן כללי, מהיא תוחלת החיים של מחשב ממוצע? תודה לעוזרים.

10. הבעיה התחילה לפני יומיים-שלושה. כשאני עובד על המחשב ומשחק הכל עובד חלק אבל ברגע שמופעלים סרטונים (מהמחשב, מיוטיוב ובמשחקים) הוא מקרטע אחרי דקה-שתיים. הסאונד ממשיך כרגיל בלי שום בעיה. בדקתי קודם כל בעזרת התוכנה GPU-Z לראות אם הבעיה בכרטיס מסך ושמתי לב שהGPU LOAD קופץ ל100 ומאז הכל מתחיל לקרטע. בדקתי עם FRAPS את הFPS במהלך הסרטוני מעבר של STARCRAFT 2 וגם שם אחרי דקה הFPS יורד ל4-5 (בגיימפליי אין שום שינוי, לא משנה כמה המסך עמוס באפקטים). לבסוף השתמשתי בתוכנה FURMARK ושם רק אחרי 3 דקות הFPS ירד ל4-5. הכרטיס מסך שלי הוא 970GTX. זו תקלה בכרטיס מסך עצמו? במאווררים? אולי בספק?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אורח בני

שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון

12. Started by Heretheparty,

שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב I7 6700k Z170 hd3p Hyper-x 2x8 2400 Antec 500w ביום הראשון של ההפעלה הכל עבר כולל הוינדואוס אחרי שלושה ימים כנראה הופעל fast boot מתוך המערכת, המחשב כשל ונפל, נתן לי להיכנס לביןס לסדר את ההגדרות, אחרי שנכנסתי והגדרתי מחדש הוא נפל שוב ושוב ושוב בלופ אין סופי, אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הלוחות האלה ו2400mhz זכרונות שבאים און קלוק מהיצרן ולא 2133 אז הלכתי לksp ובאמת הם החליפו לי את המוצר ל2133 גם אחרי הכל עדיין לא עולה ההתקנה של הוינדואוס, לעשות סדר בדברים הגדרתי את הביוס בכל צורה אפשרית, איפסתי אותו שלושה פעמים דרך הcmos ניסיתי להתקין 3 מערכות הפעלה שונות win7 win 10 ופנדורה. ניסיתי לחבר זכרונות בכל הבלוטי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, פירקתי הארד דיסק מממחשב שלא עובד והפכתי אותו ל Slave אולם בטעות חיברתי את המתח הפוך ועכשיו הוא לא עובד - כנראה שרפתי משהו מישהו יודע איך מתקנים אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. החיים קשים. ניסינו לחבר מחשב All in one (כלומר הכל, למעט המקלדת, משולב במסך) של אסוס מדגם ET2701I לטלוויזיית סוני W955, כך שאפשר יהיה להשתמש בטלוויזיה כצג משני למחשב. ניסיון ראשון: חיברנו כבר HDMI ארוך מפורט ה- HDMI במחשב אל אחת מכניסות ה-HDMI בטלוויזיה. המחשב זיהה מיד חיבור כבל, הטלוויזיה לא. מצד שני, המחשב לא זיהה שמחובר אליו מסך שני. אחרי לא מעט ניסיונות וחיפושים ברשת, הגענו למסקנה שמה שיש במחשב זו כניסת HDMI ולא יציאת HDMI, כלומר אפשר לחבר למחשב מקור אות חיצוני, נאמר ממיר, אבל לא לחבר את המחשב למסך חיצוני. Strike one! ניסיון שני - המחשב הגיע עם Windows 8.1 x64 שאמורה לכלול תמיכה מובנית ב- Miracast. הטלוויזיה תומכת ב- Miracast וכבר ה…

15. Started by akon1985,

יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את כל הציוד לעשות את זה: 1) אני רוצה להריץ כבל hdmi 3m לטלוויזיה מהמחשב. האם התמונה עוברת טוב שהכבל הוא 3m או 4m אפילו? 2) שאני מחבר שלט של xbox למחשב הגוסטיק נהפך להיות העכבר? ואני יכול מהמיטה עם השלט לבחור את המשחק שאני רוצה לשחק ולהחליף משחק הכל עם השלט? בלי לקום כל פעם למקלדת ולעכבר? 3) שהמחשב במצב שינה שאני נוגע בשלט של האקסבוקס המחשב מתעורר בדיוק כמו שנגעתי בעכבר? 4)איך אני יודע איזה משחקים תומכים בשלט למחשב ואיזה לא? (אני מדבר על השלט הספציפי הזה https://www.ivory.co.il/Microsoft_XBOX_360_Wireless_Controller.html) והאם השלט יעבוד טוב שזה במרחק של 2 מטר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. אורח Liav
    Started by אורח Liav,

שבוע טוב לכולם, באחד המחשבים אצלנו בבית יש ווינדוס xp כשמדליקים את המחשב הביוס מחכה שאלחץ f1 להמשך, לאחר מכן מגיע עמוד של בחירת מע' הפעלה ואם אני לא לוחץ מהר על אחד החיצים הוא בוחר אוטומטית. ניסיתי להעלות רגיל וניסיתי גם סייף מוד ובגדול את כל האופציות שבתמונה וכלום לא הולך למישהו יש רעיון מה הפתרון? תודה לעוזרים http://www.interload.co.il/upload/7826010.jpg[/IMG IMG]http://www.interload.co.il/upload/1930448.jpg[/IMG

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Tzur Mantzur,

מדובר על מחשב נייד די חדש של טושיבה (לא מחשב שלי' הדגם satellite l75-b7270) כשהורדתי עדכונים זה מה שקרה, המחשב נתקע על We couldn't comeplete the updates Undoing changes Don't turn off your computer נתתי לו לילה שלם, וזה פשוט נתקע על זה +ניסתי את זה אבל אני לא מצליח להכנס לאיפה שהוא נכנס כשאני לוחץ F8 (ניסתי גם F5 , SHIFT+ F8 ) +עכשיו נסיתי להתקין win10 דרך usb משום מה הוא לא קורא אותו (ושיחקתי את הboot שיקרא אותו קודם)

18. אחי ביקש ממני עזרה עם מחשב macbook pro שפתאום המקלדת והטראקפד שלו הפסיקו להגיב. מה שקורה זה די דבר מעניין, לפני שהמערכת הפעלה עולה נראה שהמקלדת מגיבה, לדוגמה אני יכול להגיע ל- single user mode, אבל אחרי זה - שום דבר. המחשב נעול בסיסמה ואי אפשר לכתוב כלום ואי אפשר להזיז את העכבר כדי להתחבר. גם ב- single user ברגע שמגיעים לשורת הפקודה - המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לאפס NVRAM ו- SMC, לא עזר. כמה שידוע לי לא התעסקו בפנים של המחשב ככה שאני בספק שיש כבל מנותק או משהו ועוד העובדה שהמחשב מגיב ללחיצות כדי להגיע ל single user או verbose mode אומרת שמשהו עוד מחובר. ניסיתי גם לחבר מקלדת חיצונית אבל היא גם לא עובדת. יש רעיונות? אני מנסה להשיג דיסק התקנ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ItamarEl,

היי, אני חדש בפורום. גולש פה כמה שבועות ובדיוק נרשמתי. יש שאלה שמטרידה אותי קצת, בחודש שעבר קיבלתי את המחשב החדש שקניתי (מחשב ראשון) והרכבתי את הכרטיס מסך בלי ידע אמיתי של מה לעשות עם הקליפס נעילה של הלוח אם, פשוט הכנסתי לשם את הכרטיס ומיד אחרי זה רציתי להוציא אותו (לא זוכר למה). עם ההוצאה של הכרטיס הקליפס של הפיסיאיי אי יצא מהמקום (בצורה די חלקה יש לומר, אין סימנים של שבירה, כאילו סתם יצא מהמקום). לא חשבתי על זה יותר מדי ופשוט הברגתי את הכרטיס למארז ולא היו בעיות. זה בעייתי? הקליפס הזה חשוב או כל עוד הכרטיס מוברג הכל בסדר? הכרטיס הוא GTX 1070 G1 אם זה משנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, 9 מחשב נייד של לנובו נקנה לפני כשבועיים. במרבית המקרים כשצופים בוידאו אונליין (יוטיוב,YNET וכד') במסך מלא גם במחשב וגם בטלויזיה המחוברת בכבל HDMI המחשב יוצא למסך הכניסה של WINDOWS והתצוגה בטלויזיה מתנתקת. כאשר זה קורה אי אפשר להכנס לnvidia control panel ומקבלים הודעת שגיאה (מצורפת). לאחר ריסוט הבעיה נפתרת עד הפעם הבאה. ניסתי לעדכן לדרייבר הכי חדש אך לא עזר. מערכת ההפעלה הינה WINDOWS 10 כרטיס המסך הינו geforce 920mx רעיונות? או בעיית חומרה ולשלוח לאחריות?

21. Started by iamnothere,

שלום לכולם, הורדתי טורנט מאיזשהו אתר רוסי, ועל הדרך הותקן לי טולבר של mail.ru בדפדפן ועוד 3 תוכנות (תמונה מצורפת). חיפשתי את תיקיית המקור של התוכנות, והווינדוס הפנה אותי ל-explorer.exe בתיקייה של הווינדואוס. האנטיוירוס כל הזמצן מקפיץ לי הודעה על איום, אבל לא הצלחתי להסיר אותו. יש איזשהו כלי להסרת הדבר הזה? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shimon Cohen,

שלום יש לי מחשב נייד אסוס X454L חדש DOS FREE. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 על מחשב ההתקנה הולכת מצויין בסיום ההתקנה המערכת עולה מחדש ונתקע לי בחלון של הווינדוס עם ה4 ריבועים וזהו לא ממשיך. הדיסק התקנה תקין כי התקנתי על מחשב אחר ועבד מצויין . ניסיתי מספר פעמים פשוט קורה אותו דבר. ביצעתי את כול ההוראות להתקנה מאתר מייקרוסופט לגבי הביוס גם ללא הצלחה בהתקנה. גם ב SAFE MODE נתקע השורה שבה הוא עוצר SYSTEM-DRIVERS-DISK.SYS משהו נתקל מכיר אשמח לעזרה תודה שמעון מיואש כבר..........

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא פתאום נכבה, חשוב לי לציין שזה לא קורה תמיד ורק בהתחלה. כלומר, כאשר אני כבר בשולחן העבודה אין תקיעות או איתחולים וכו' רק כאשר שאני מפעיל אותו. האם מדובר בהתחממות? (אני מצרף תמונת מסך של הטפרטורות) מדובר במחשב בן פחות משנה, נרכש בKSP Intel Core i7 5930K 3.5Ghz Corsair H100i GTX GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M 32GB DDR4 3000Mhz Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD מערכת הפעלה Windows 10 pro, Anniversary Update תודה

24. Started by LIRON5721,

שבוע טוב אני מנסה להתקין ווינדוס7 64 ביט על מחשב נייד של לנובו ללא כונן דיסקים ואני מקבל שגיאה כזאת: לחץ בשביל לבחור קבצים

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by DykL57,

שלום, זה שוב פעם אני. לצערי עם אותה התקלה, המחשב עם 16GB זכרון, ומראה לי על תפוסה של 92 אחוז בזמן ששום תוכנה עליו כביכול לא פעילה. האם הזכרון פועל לא נכון? מזייף? מה לעשות

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים