עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iveco,

רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by natalimat,

המחשב שסבל מכיבוי של עצמו ולאחר שגיליתי שהמאוורר של הספק הפסיק לעבוד, החלפתי ספק. מאז החלפת הספק אחרי שעולה המסך השחור עם הסמל של הווינדוס, מופיע המסך הכחול הידוע עם שגיאה: unmountable boot volume, ולמטה כתוב שחוברה חומרה ולנסות לנתק דברים, זה לא עוזר, מה אני עושה להיפטר מזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zozdnvil,

עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by oneel2,

לא יודע מה נסגר, יצא לי לפרמט כבר איזה 6 פעמים ומחשבים שונים והכל עובד חלק... אבל כאשר ניסיתי לפרמט את המחשב הישן אצלי בבית, אני רואה שבכלל אין אפשרות לעלות את כוננן הדיסקים בהתחלה, זאת אומרת בכלל אין אפשרות כזאת לבחור מה יעלה בהפעלת המחשב. משהו מוזר... קראתי על עדכון ביוס וזה נראה מסובך ועלול לגרום לנזקים. מישהו יודע מה לעשות? בנוסף, כאשר הגעתי לתפריט של הביוס אין בכלל סימנייה של Boot, ניסיתי לחפש גם בAdvanced ועוד בשאר מקומות אך ללא הצלחה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המחשב לא עולה כלל מופיע לי רק זיהוי כ.מסך עשיתי את זה (הוצאת הסוללה) בגלל שישנתי לאח שלי משהו בביוס והמחשב גם כן לא עלה למשהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הביוס ?????? אני ממש עבוד !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, לפני כחודש קניתי מחשב מרשת אייבורי בימים האחרונים אני חש שהמחשב נהיה איטי וזה מתבטא לדוגמא: כשאני פותח תיקיה עם יותר מ10 קבצים ואני צריך לרדת למטה ולמטה עם הסמן הוא עושה זאת בקירטועים ולא רציף. או לדוגמא גם במשחקים אני מרגיש שמשהו לא תקין ולא כמו שהיה כשקניתי את המחשב. יש לי תחושה חזקה שזה משהו בזיכרון. מה אני יכול לעשות כדי למצוא את הבעיה? , יש תוכנה שבודקת את הרכיבים במחשב? תודה לכל העוזרים מראש!

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by zy2000,

מחשב AMD XP2500 מערכת הפעלה WIN98SE בעת מתן פקודת כיבוי והפעלה (shutdown and restart) המחשב קופץ לביוס באתחול וכשיוצאים עם F10 מהביוס ממשיך רגיל כיבוי והדלקה רגילים ללא בעיה .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, הייתה לנו הפסקת חשמל הוא עולה, המסך המסך נדלק ותקוע על הלוח עם הלוגו של החברת לוח אם press tab to show post screen, Del to enter setup. אני שומע שהכפתורים במקלדת נלחצים אבל הוא לא מגיב. האור במארז נדלק אז אז הספק כנראה בסדר. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות? האם יש חשש שהלך הלוח אם?

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. יצא לי לראות ולפתור הרבה מאוד בעיות ותקלות מוזרות, אבל לרוע המזל הבעיה הכי מוזרה ומייאשת מתרחשת במערכת שלי- יש לי כמה תהיות על למה זה יכול להגרם, אבל לפני שאני מפרק חלקי חומרה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. את המחשב הנ"ל (מפרט בחתימה) קניתי לפני טיפה יותר משנה ואני חווה איתו מאז שהגיע בעיה מוזרה. לקח לי בעיקרון כמה זמן לקבץ את הבעיות ולהבין למה הן קשורות ולצערי פחות זמן לנסות לפתור, לכן באיחור של שנה+ אני מתכוון לבדוק את הבעיה הזו לעומק. יש למערכת 2 מצבים עיקריים שמשתנים מתקופה לתקופה, ואני אסביר: במצב הראשון הכל עובד פיקס, נראה תקין למדי, FPS הולם במשחקים וכד'. במצב השני של המערכת זה כבר עניין אחר: האטות מוזרות, BSOD, איכות קול נמוכה (אני ארחיב), ו-FPS או נמוך יותר בהרבה ממ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. נחתו עליי מספר נייידים עם כוננים קשיחים מפורמטים. לניידים אין כונן תקליטורים או דיסקטים, יש לכם רעיונות יצירתיים כיצד אתקין ווינדוס XP על כל אחד מהם? תודה רבה. זה יעזור לי מאד מאד......

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by big foot,

שלום קניניתי MP3 USB2 וכשאני רוצה להעביר מידע זה לוקח לו יותר מדי זמן כשהעברתי לו כבצים בנפח של 400M זה לכך 8 דקות וגם כשהעברתי לו קובץ בודד בנפך של 400M זה לכך 8 דקות נ.ב המחשב מזהה אותו כUSB2 וגם בדקתי דרייברים של של USB2 האם יש לי משהוא לעשות בנידון ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח הוא לוח SQ800 של ג'יגה בייט, הכרטיס קול הוא כרטיס קול און בורד ולפי הנתונים הוא משתמש בבקר של SIS7012 ובמקודד ALC650 (לפי הפרטים של הלוח זה ALC650E, לא מצאתי דריברים ספציפיים לכזה יצור) הבעיה: לא שומעים כלום אם מגדירים שהכרטיס יעבוד כסטריאו, זה עבד בWINAMP בלי דיירקטסאונד ונעלם פתאום. שמגדירים את הכרטיס ל4 או 6 ערוצים ומחברים את הרמקולים לLINEIN (שהופך להיות כניסה לרמקולים אחוריים) שומעים, אבל לא שומעים אם מחזירים את הרמקולים לכניסה הרגילה (LINEOUT, העליונה ביותר) אין שום התנגשות חומרה ואין שום הודעות שגיאה. ציוד: לוח אם SQ800 זוג רמקולים סטריאו מוגברים חלונות XP PRO SP1 WINAMP מדיה פלייר 9 גרסת דריברים: 5.10.0.5080

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. פירקתי מחשב ישן של אבא שיל כדי לקחת חלקים לקחתי את המאורר שיש לו שם ואני רוצה לחבר אותו אצלי אבל... למאורר הזה יש רק חיבור אחד של 2 פינים כאלה (2 חוריםץץץ למי שלא הבין) ואין לי חיבור כזה על הלוח אם... (או שאני לא מוצא אותו) יש לי רק של 3 וחיבור לספק אין לי כזה גם.... יש מה לעשות עם זה? כי חבל לי זה 2 מאוררים!!! בעצם 3 אבל אחד חיברתי 2 מאוררים של 80 ומאורר אחד של 60

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה שבועות, המחשב החל לקפוא במהלך סרטים, הייתי רואה סרטים בכיף ופתאום עכשיו הוא קופא . לא ניתן אפילו להגיע למנהל המשימות אלא רק לעשות ריסט. לפני כמה ימים בנוסף לבעיית הסרטים נוספה גם תקיעות בהרצת משחקים (כמה פעמים בטעינה של Counter-Strike Source זה המשחק היחידי שיש לי על המחשב כרגע) הורדתי rthdribl מהנעוץ ובטעינה הוא נתקע. אני ינסה עוד כמה תוכנות משם.... אם למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? אני כבר מיואש לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Chumlee,

למה המעבד שלי מתאמץ כל כך שאני מפעיל משחק מחשב ? WOT = קבוע בין 40-75% ENEMY FRONT בין 70-90% CALL OF DUTY בין 70-90% % = אחוז מאמץ בעבודות אופיס , אינטרנט מוזיקה הוא דיי רגוע ... גם באתרי פלאשים יחסית כבדים הוא מתאמץ נוורא לחבר של אחי יש מעבד 3770 והוא בכלל לא מתאמץ במשחקים ממש עובד חלק .

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by the king2006,

שלום .. אני מנסה להתקין וינדוס אבל בכל פעם שאני נכנס לבוט הוא טוען את כל הקבצים האלה בהתחלה אחרי זה לפני שהוא נכנס למסך שאני צריך ללחוץ אינטר כדי למשיך הוא עוצר שם לא מראה את המסך הזה למטה ושם סיטאף סטארט .. עכשיו ניסתי עוד משהו כשאי נכנס לוינדוס ורוצה להתקין תדוינדוס משהם הוא אומר שהוא לא מזה את ההארד דיסק ?? אבל איך זה יכול להיות כבר ניסיתי הכול מישהו יכול לעזור

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by inflictioNz,

שלום בזמן החרון המחשב שלי נתקע המון ולא עקב משהו מיוחד אלא גלישה רגילה באינטרנט פורומים פייסבוק וכו'. ושמתי לב שבמנהל המשימות השימוש בCPU ובדיסק הרבה פעמים קופץ ל100% שימוש ואז נתקע וזה קורה הרבה פעמים אפילו שהמחשב רק נדלק אשמח לעזרה הצלחתי לתפוס את השימוש הדיסק התמונה לכן אעלה לכאן. מה גם שניסיתי לעשות סריקות של וירוסים ורוגלות וניקוי יש לי את התוכנות ANTI MELWARE , CCLEANER , SPYBOT, ADVANCE SYSTEM CARE , DRIVER BOSTER 3. את כל התוכנות עדכנתי והרצתי אחת אחת במצב בטוח וזה עדיין ממשיך

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by Pac Pac Chick,

הי פורום תמיכה טכנית, שוב אני... אם אתם זוכרים, לא מזמן שמתי הודעה על אתחולים פתאומיים, אמרו לי להחליף ספק וכך עשיתי. הכל טוב ויפה, המחשב עובד חלק (מלבד התקיעות, האיטיות והאוגרים הקניבליים, אבל לאלה התרגלתי), אבל נסיונותי להתחבר לאינטרטנט היו כישלון חרוץ. אחרי דיבור עם בזק (והמתנה של חצי שעה) גיליתי שהדריוורים של כרטיס הרשת שלי נכחדו. המחשב שלי מזהה Ethernet Adapter עם סימן שאלה צהוב גדול, שכמעט כל הנתונים שלו רשומים כUnknown, אבל לא את כרטיס הרשת שלי שהגיע מובנה עם לוח האם (ASUS P4P800 Deluxe). מכאן החלו נסיונותי המפרכים להתקין את הדרייוור; אחרי חפירה במגירות מצאתי את הדיסק שהגיע עם לוח האם, עברתי במבוך תיקיותיו הסבוך, ניסיתי להתקין דרייוורים של כרטיסי רשת של 3 חברות שונ…

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by nanana,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד דל דגם XPS13 בעל סוללה פנימית. הסוללה ברמת העקרון עובדת תקין, הבעיה היא שהתאים שלה התנפחו והיא פשוט הרימה את משטח העכבר. השאלה היא האם ישנה הגבלה בשימוש במחשב עם סוללה זו?. האם ישנו איזהו סיכון? תודה

• 11 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. Started by poltergeits,

יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה המחשב ללא אוברקלוק . תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום לכם, העלתי טיפה את ה-Vcore ומשום מה זה מאתחל לי את המחשב כל פעם מחדש. בדר"כ, כשהלוח אם רואה שהבחירה לא מוצלחת, הוא מחזיר את ההגדרות לברירת מחדל. אבל פה משום מה אני לא רואה זאת, המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש ומסרב לעלות... איך אני פותר זאת?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. את המפרט אפשר לראות בחתימה... זה התחיל אחרי שניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרט דרך הטלוויזיה... לא הצלחתי להפעיל את זה ועשיתי ריסטרט ומאז אני לא יכול להדליק את המחשב ורק ההודעה הזאת מופיע כל הזמן... מישהו יודע איך לפתור את זה? הדבר היחיד שחשבתי לעשות זה להתקין מחדש את הווינדוס... אבל אני מעדיף שלא אלה עם כן זה המוצא האחרון... או שזה בכלל בעית חומרה אני כבר לא יודע מה הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

23. Started by shlomi887,

לא יודע למה אבל ברגע שאני צורב משהו לא משנה מה מתנתק לי האינטרנט והעכבר ובעיקרון כל חיבורי ה USB במחשב. המפרט שלי הוא מעבד e8400 לוח אם intel eva cove g35 320GB Seagate זיכרון 2gb ram kingston nvidia geforce 9600 GT oc edition מארז + ספק EZCOOL 400 W מה הבעיה שיכולה להיות ?? וגם בזמן הצריבה המחשב זז ממש בתקיעות ושמתי לב שאם אני מוריד את מהירות הצריבה זה קורה לאחר הרבה זמן הניתוקים אם בכלל הבעיה יכולה להיות הספק שלא מחזיק תמערכת ?? תודה לעוזרים ועוד משהו לפני חודשיים בערך היה איזה שבוע שהמחשב היה מכובה ושניסיתי להדליק אותו רק המאוורים של המארז פעלו אבל כלום לא עלה על המסך (מאה אחוז לא בעיה בו בדקתי)והמחשב השמיע רעש של רוורס ציפצופים וזה מה הבעיות האלה יכולות להיות? תודה ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום השתמשתי בVMWARE בכדי ליצור תיקיה משותפת עם המחשב שלי,תחת רשתות- מחשב הרגיל עדיין מופיע המחשב מהVM אע"פ שכבר מחקתי אותו...איך אפשר למחוק את השם משם? תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by 8-Ball,

פנטיום 3, עם XP עליו (היה גם 98 וגם שם הייתה הבעיה). המחשב עושה לעצמו אתחול בצורה אקראית, פתאום באמצע פעולה הוא עושה RESTART פיסי מעצמו, הדבר מתרחש בדרך כלל כשיש עומס (אפילו הכי קטן) על המחשב. אני בטוח ב95% שהבעיה היא בזיכרון, ניסיתי הרבה קומבינציות: במחשב יש 3 DIMM's בשביל כרטיס זיכרון. קניתי 2 חדשים של 128MB ויש לי גם 2 ישנים של 128. ניסיתי לשים אותם בכל מיני אפשרויות ובכל אחת מהן המחשב ממשיך לעשות ריסטרטים: כשאחד החדשים היה בסלוט הראשון, כששלושה כרטיסי זיכרון מחוברים למחשב (384MB זיכון-מספיק לXP או 98), כש-2 מחוברים בכל מיני סלוטים. בקיצור ניסיתי הכל, הבעיה התחילה כשחיברתי אותו לחדר אחר למפצל חשמל שאין לו הארקה או משהו כזה ומאז נהיו הבעיות. עכשיו אני לא יודע איך לפתור …

• 11 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.