תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה עברתי מלוח אסוס מבוסס ערכת שבבים H87 ללוח אסוס אחר בעל ערכת שבבים Z77. אחרי המעבר הופיע סימן כזה: ואחרי לחיצה עליו הופעל אשף לזיהוי הבעיה: בהתחלה חשבתי שמדובר בהתנגשות דרייברים בין ה Chipset הקודם לבין הנוכחי, כי לא מחקתי שום דבר מהכונן לפני מהעבר ולאחריו. אחרי זה הסרתי את הדרייבר של הצ'יפסט ושל כרטיס הקול ואז התקנתי את הדרייברים המתאימים מהאתר של ASUS, אך ללא הועיל. לאחר מכן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחשב, אבל עדיין המצב נותר על כנו. מעבר לזה כמובן ניסיתי לחבר את הרמקולים לחיבורים שנמצאים בקדמת המארז (שהם מחוברים ללוח דרך כבל HD Audio), אבל גם במקרה הזה אין סאונד. מה אפשר לעשות במצב הזה? עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
צהריים טובים ושבת שלום לכולם לאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה! יש לי בעיה עם כרטיס הקול... אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו.. ללא הצלחה הצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי : Soundcard:Closed CaptionDecoder יש למישהו רעיון?? תודה מראש שחר
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית, אולי תוכלו לעזור. התקנתי היום חלונות 7 שרכשתי. בתום ההתקנה לא היה סאונד כלל. המחשב אינו חדש, אלא בן שנה, ועד עכשיו עם חלונות XP היה סאונד מצויין. לפי ה - Device Manager, הדרייבר מותקן כראוי. עשיתי עדכון דרייבר, והוא כתב שהדרייבר מעודכן. הורדתי מהאתר של יצרנית לוח האם דרייבר וניסיתי אותו, זה התקין משהו, אבל כלום לא השתנה. ניסיתי לחבר אוזניות כדי לראות אם זה הרמקולים, אבל כלום. ניסיתי אפילו את כל אחד מהחיבורים של כרטיס הקול (לא רק את הירוק), אבל נאדה. האמת היא שאין לי מושג ירוק למה אני לא שומע סאונד. נכנסתי להגדרות כרטיס הקול, שיניתי את ברירת המחדל מחיבור HDMI לחיבור השני, גם זה לא עזר. שום דבר לא עוזר. התקנתי בעבר חלונות 7 על מחשבים אחרים, אף פעם ל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר התקנת וינדווס 7 בגירסאת 64BIT נעלם לי הסאונד, מדובר בכ. קול קריאטיב AUDIGY 2 ZS, דרייבר מעודכן מהאתר הרישמי.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, לפתע פתאום, המחשב אומר שאין התקן קול מחובר, ניסיתי לעדכן דרייברים - לא הלך. ניסיתי לעשות שחזור מערכת שבוע אחורה - לא הלך. לוח האם שלי : asus p8h61-m lx r2.0 הרמקולים הם פנימיים של המסך, ניסיתי לחבר לפלאפון ויש צליל אז זה לא הרמקולים ולא הכבל. צילום מסך : יש שם 3 חיבורים, אחד מחובר לTV, אחד למסך מחשב ואחד לרסיבר. היחידי שבאמת פועל זה החיבור לTV, לחיבור של הSPDIF יש לי מין כרטיס חיצוני : לכן אני חושש שזה קשור ללוח אם ולא דווקא משהו תוכנתי, מה עוד אפשר לעשות ? איך אפשר לבדוק את העניין ? כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה וזה משגע אותי. תודה. !!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו תמונה ממחשב שלי. אצל חבר אין את הסמל של רמקולים, מופיע רק S/PDIF. מחובר לו כבל מיציאת קול של המארז אל החיבור של המסך (יש רמקולים במסך). כשלוחצים על בקרת עוצמה הקו הירוק זז כאילו הסאונד עובד אבל לא שומעים כלום. למה אצלו לא רואים בהתקני קול את הרמקולים הרגילים כמו אצלי?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של foxconn, לוח G41, סוקט 775, מעה חלונות 7 אולטימט, במחשב הזה לא היה קול בכלל, ניסיתי לעדכן אותו בדרייבר עדכני וועכשיו יש קול רק מקדימה. יש לו דרייברים של Realtek, רואים שהעיגולים של היציאות מאחורה חיוורים ואלה מקדימה בצבע חזק והם באמת עובדים אבל שומעים נורא חלש ובדקתי את הרמקולים במחשב אחר והם בסדר גמור. אני אשמח לקבל עזרה ואני בת תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שולחני, 5 שנים, עם מערכת רמקולים של microlab שמחוברת עם הכבל הירוק ליציאה של הסאונד מהלוח אם הלוח הוא X99-gaming gigabyte הבעיה התחילה מאז שחיברתי אוזניות ישירות למארז מקדימה ליציאה של האוזניות, לפתע שניתקתי את האוזניות לא היה לי סאונד מהמחשב דרך הרמקולים עשיתי אתחול והבעיה נפתרה היום לאחר שוב שימוש באוזניות נעלם הסאונד, אני רואה בסאונד מיקסר שהקו זז שאני שם מוסיקה, אבל שום דבר לא יוצא החוצה גם לא דרך האוזניות ניסתי להתקין מחדש את הדרייבים של ה Audio מvאתר של gigabyte לא עזר אשמח להכוונה איך אפשר לפתור את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
הכול מחובר כמו שצריך, אבל עדיין אין סאונד. אשמח לקבל רעיונות לפתירת הבעיה. נ.ב. התקנתי דרייברים וכל מה שצריך
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לאחותי מחשב חדש עם לוח GA-880GM-D2H. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מאחור, קופצת הודעה של התוכנה של הכרטיס קול ששואלת אותי איזה התקן חיברתי ומסומן "רמקול אחורי יוצא", אני מאשר. אך לאחר מכן לא שומעים דבר. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מלפנים (לפאנל אשר בחזית המארז), קופצת שוב ההודעה הזו כאשר מסומן בה הפעם "אוזניות", אני מאשר ושומעים נהדר. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא שומעים ברמקולים כאשר הם מחוברים ליציאה האחורית? תודה רבה, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להוציא סאונד מהמחשב לרסיבר. לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150, מערכת הפעלה Win8.1 64bit. יש סאונד דרך יציאת האוזניות של המחשב, אבל אני מעוניין להעביר את הסאונד דרך כבל ה-hdmi, ולא להשתמש ב-aux. בגלל שהרסיבר ישן יחסית (Kenwood KRF-V5100D) ולא כולל כניסת hdmi, אני מחבר כבל מיציאת ה-hdmi שבלוח האם למפצל הזה: http://www.ebay.com/itm/321653665284 שמקבל כאינפוט hdmi ומוציא hdmi וכבל אופטי. את ה-hdmi אני מחבר לטלויזיה (שעובדת גם עם המפצל, ולכן אני מסיק שהוא תקין) ואת ה-optical out אני מחבר לכניסה האופטית ברסיבר. אבל - אין סאונד. אני מסתכל על הכבל האופטי ורואה שהיציאה שם אדומה באופן קבוע, ולכן אני חושב שהבעיה היא שהמחשב לא מוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בלוח של GIGABYTE GA-EP42-DS3L אין סאונד בפאנל הקדמי למרות שהכבל מחובר נכון בלוח. כשאני מחבר פלג כלשהו מקדימה אין בכלל תגובה מהתוכנה של הכרטיס קול ולכן חשבתי שזו בעית חומרה. כשאני מחבר לכרטיס מאחור עולה התוכנה ומודיעה על "התרחש חיבור" ואכן יש סאונד מאחור. תודה אם תוכלו לתת לי עצה. ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Creative Sound Blaster 5.1 Live 24-bit והוא די חדש .. ומאז שהתקנתי linux על המחשב שלי הוא הפסיק לפעול יעני יש Sound אבל מאוד חלש בקושי שומעים... כל ההגדרות על הכי גבוהה בלוח הבקרה וזה.. זה גם לא רמקולים כי ניסיתי כמה... אז עזרה בבקשה :'(
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
פרמטתי לא מזמן ת'מחשב ופתאום הכרטיס עושה בעיות אין סאונד בכלל בכל הערוצים , כרטיס קול מותקן והכל... אני משתמש בחיבור רגיל(כמו אנטנה,רק כבלים) ולפני הפרמוט הכל עבד מצויין
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג 971P ומערכת הפעלה VISTA וכשאני מדליק את המחשב המסך מנסה להסתנכרן על ANALOG או DIGITAL ומתכבה עד שה WINDOWS עולה ואז הוא נדלק. פניתי לחיון ואמרו לי לבדוק על מחשב אחר אבל לי נראה שזו בעיה אחרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת במסכי LCD בכלל ובסמסונג בפרט? מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפני כמה ימים השארתי את המחשב דולק להורדה . הזזתי את העכבר כדי להדליק מחדש את המסך , שום דבר לא קרה . המחשב מעלה את הווינדוס עד הסוף , שומעים סאונד והכול , פשוט מאוד אין סיגנל מהכרטיס ... לפי מה שאני זוכר ממקרים אחרים שנתקלתי בהם ( לא במחשב שלי ) כאשר יש בעיה בכרטיס המחשב צועק עוד לפני ה-BOOT שיש בעיה והוא לא מעלה כלום . ניסיתי להחליף מסך , להעלות את המחשב דרך הטלויזיה , הכל חוץ מלשים את הכרטיס במחשב אחר ( כי אין לי ) . מה הסיבה ? יכול להיות שזה משהו בכלל בלוח אם ולא בכרטיס ? ד"א הכרטיס הוא 6800GT , וממש חבל לי לאבד אותו . אשמח לקבל הצעות ודעות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח NF7 של אביט ורמקולים 4.1.... כשאני הולך ללוח הבקרה אני רואה שיש סראונד ושהוא עובד, גם הרצתי בדיקה ושמעתי בסראונד אבל יש לי בעיה אחת... אין לי סראונד במשחקים!! למשל בETM כיבית את הקדמיים ולא יוצא שום קול מהאחוריים.... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני, אין עברית. רואים רק כותרות בעברית וכל השאר "בלתי נראה" אבל אנגלית רואים מצוין. בהתחלה חשבתי כי זו בעיה של דריברים אך מהר מאד הבנתי שלא, התקנתי מוזילה ואיזה פלא, יש עברית, שפת הקודש. האם הוינדוס ומוצרי מיקרוסופט החליטו להיות ((אני לא אזכיר תמילה)) כלפי המחשב השני? ואיך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים. בתמונה מצורפת ניתן לראות ששמות השירים שמוצגים בווינאמפ, מוצגים בג'יבריש. גם הודעה באיי סי קיו שמופיע בשורת המשימות מוצגת בג'יבריש. האם שכחתי להתקין משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אין פלט בכלל במסך (לא רשום no signal או pwoer save פשוט כלום) כפתור הלד דלוק ולא נותן לכבות את המסך מהכפתור (רק אם אני מוציא מהחשמל) מערכת ההפעלה מזהה אותו כמחובר (אני עובד עם שני מסכים) ואפילו מאפשרת להעביר תוכנות אליו ואת העכבר אבל הוא לא מראה כלום. ניסיתי החלפה של כבל חשמל וHDMI ניסיתי לחבר אותו להתקן אחר (לא פותר) לכאורה הוא תקול אבל אם זה המצב למה המערכת הפעלה מזהה אותו באופן מוחלט? רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-