תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי בעיה שאני מנסה להפעיל את גוגל כרום הוא רושם this application was unable to start correctly 0xc00007b ובנוסף לכך יש נגיד משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום ( מופיעים כפעילים במנהל המשימות ולא באמת מופעלים) . אודה לעזרה .
-
שלום מבקש עזרה דחוף... רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הורדתי ווינדוס 8.1 pro מהאתר של מייקרוסופס ורכשתי רשיון. הויינדוס ירד מהאתר בצורת " מדיית התקנה" יש ל usb. כאשר חיברתי את ה usb למחשב החדש התחילה התקנת הווינדוס . התבקשתי להקליד את מס הרשיון ץץ הכל עבד מצויין והרשיון התקבל. לאחר מכן התבקשתי להחליט באיזו צורה אני רוצה להוריד את ווינדוס... שדרוג או מותאם אישית. אני מתקין בפעם הראשונה ולכן החלטתי על מותאם אישית.. המערכת אומרת לי שאין באפשרותי להתקין על שום כונן... לא ממש מבין מדוע.... מה זאת מדיית התקנה? איל אני מתקדם משם?? בכל פעם שאני מבצע עוד פעולה אני חוזר להתחלה וצריך שוב ושוב להקליד את מס' הרשיון... התייאשתי.. זקוק …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדאוס מקורי, איך אני מפרמט את המחשב ומתקין אותו מחדש?(והווינדאוס המקורי שלי זה 8.1 פרו שבא עם המחשב, ובזמנו שידרגתי ל10 ואני רוצה לחזור ל8.1 בכל מקרה אם אפשר או אם כן אפשר, אשמח לדעת איך אני מפרמט ומתקין מהתחלה. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro3 עם win 10 ומעבד intel core M-5Y71 עם 8 גיגה ram. בדקתי את המאפיינים של המעבד ויש לו יכולות ותמיכה וירטואליות, ניסיתי להתקין virtualbox (מכונה וירטואלי) ופתאום המחשב נכנס למסך הכחול והראה תקלה. אחרי שהוא התאפס נדפק לי משהו בדפדפן chrome אני לא יכול להיכנס להיסטוריה של הכרום אם אני נכנס יש לי מסך כחול. בסוף מחקתי את ה virtualbox ועדיין לא הסתדר. יכול להיות שה virtualbox באמת דפק לי את המחשב? ואם כן יש למישהו פתרון ומכונה וירטואלית אחרת שאני אוכל להשתמש בה בבטחה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקנתי ווינדאוס חדש והווינדאוס לא זיהה לי את הויפי(הגלים או הקווים למטה) הוא בכלל לא מראה אותם נסיתי להוריד את הדרייבר של הלוח האם של הרשת אבל בהתקנה הוא אומר לי שחייב להיות תוכנה killer ראויה בשביל להתקין killer performance suite
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלפתי את הכונן מHDD לSSD, וכשאני מעלה את Windows 10, שורת המשימות לא עובדת: כפתור "התחל", החיפוש, הWiFi, הסוללה.. ניסיתי כל מיני דרכים כדי להיכנס למסך ההגדרות של Windows 10, והוא לא נפתח. בינתיים אני מנסה לעדכן גרסה (Anniversary). למישהו יש רעיון, במקרה והעדכון לא יפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
מחשב hp. אצלי כבר קרוב לשנתיים. האם צריך לשלוח את המחשב לתיקון? מה צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב מווינדוס 10 חזרתי לווינדוס 7 הום פרימיום SP1. לאחר כמה ימים שבהם התקנתי את כל הדרייברים של המחשב (מחשב ASUS N75SF נייד) וכמה תוכנות הגנה וניקוי וגם כמה משחקים שמתי לב הרבה פעמים תוכניות קורסות לי עם זה הדפדפן של פיירפוקס או משחקים כמו PATH OF EXILE או KODI פשוט נסע ולא מגיב ואז רושם את ההודעה הרגילה של ווינדוס האם לחפש פתרון מקוון או לא לעשות כלום אין שגיאה מיוחדת. אשמח לעזרה ועצות מה יכולה להיות הבעיה אני כרגע שתי את הווינדוס לחיפוש עדכונים אבל כבר 3 שעות שהוא עדיין מחפש ולא מצא כלום לא יודע עם זה תקוע או סתם.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני בניסיונות לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בעזרת כבל hdmi. הטלוויזיה כותבת לי אין אות. בינתיים חיפשתי באינטרנט מה לעשות וראיתי הצעה לעשות roll back driver לכרטיס מסך. לחצתי על זה, ועכשיו הכרטיס מסך שמופיע לי בdevice manager הוא לא הכרטיס מסך של אינטל! כתוב לי שם standard vga graphic adapter. איך אני מחזיר את הכרטיס מסך של intel? יש לי ווינדוס 7. תודה מראש, אני במצוקה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הילד הפיל את המחשב הנייד, ועכשיו הוא לא נטען, אמרו לי שצריך להחליף שקע טעינה, מישהו יודע לעשות את זה ? כמה זה יכול לעלות ? המחשב זה לנובו S300. בקשר לתקלה הקודמת, טכנאי מחשבים התקין לי את חלונות מחדש, אבל הוא לא מתקן מחשבים ניידים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני משתמש במחשב נייד של אסוס מדגם X550CA ובזמן האחרון הוא נהיה קצת איטי עם לאגים בדקות הראשונות אחרי העליה. יש המלצות לתוכנות ניקוי? טיפים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה חדשה במחשב המחשב שלי מוגדר כמובן לא להכנס למצב שינה אף פעם, והוא היה דולק ברצף למשך הרבה זמן. בזמן האחרון לאחר כמה שעות בidle (המסך מכובה, אף אחד לא משתמש במחשב) הוא ממשיך לעבוד - מאווררים ולדים פועלים, אבל המסך שחור - לא no input, פשוט מסך שחור ולא מגיב. הוא חוזר לעבוד רגיל לאחר ריסטרט. מה שניסיתי - ניקיתי את המחשב, טמפ' תקינות. בדיקת זיכרון בעזרת memtest86 עברה כמה שעות ללא שגיאות. תחת מאמץ (תוכנות מאמץ או משחקים) לא קורס/ נתקע. מה זה יכול להיות? תודה רבה ספק Antec neoeco 550W asus h97m-plus, i3 4160 , GTX960 intel ssd, 4XSeagate 3tb Windows 10
-
- 21 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני צריכה לפרמט את המחשב, איך הכי מומלץ לפרמט אותו אם אין דיסק, ומאיזה אתר בטוח להוריד את הווינדוס שבע?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את זה ידני דרך לוח הבקרה אבל לא מוצא את זה יש לי וינדוס 10 זה התחיל עוד לפני השידרוג מוינדוס 7 אבל לא ייחסתי לזה חשיבות בזמנו וגם לא היה לי זמן חשבתי שאיזה תוכנה בחלונות נתקעה אבל חיפוש בגוגל מעלה שזה תוכנת רוגלה ולא מצליח להסיר ידנית כפי שממליצים לא נמצא שמה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 10 בצורה חוקית ואני לא רואה שום שינוי במערכת ההפעלה איך יודעים אם ווינדוס 10 פועל או לא ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני שנה וקצת. באמצע צפייה בסרט המחשב כבה ולא נדלק יותר. הספק מתח תקין (בדקתי אותו אל מול מחשב אחר), ניסיתי להוציא את הסוללה ולעבוד בלעדיה אך גם זה לא צלח. יש למישהו רעיון? להפעיל את האחריות כרגע לא יעזור מכוון שאני טס עוד שבוע ואני צריך אותו איתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בגוגל כרום וכל פעם שהייתי מוריד תכנים זה היה יורד לאיזה תיקיית הורדות בכונן C. עכשיו שאני מנסה להיכנס אליה זה לא נותן לי להיכנס אליה אז עשיתי שחזור מערכת, עכשיו אחרי שעשיתי שחזור אפשר להיכנס אבל כל הקבצים שהיו בתיקיה כבר לא שם. והיה לי שם לפחות 500 שירים מסודר לתיקיות ועוד הרבה קבצים אחרים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר אבל הכי רחוק שנתן לי זה 28/9 וגם שם אין כלום.
-
- 27 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מכירים את זה שבזמן ניגון סרט האפקטים כמו פיצוצים וכאלה ממש חזקים בזמן שהדיבור חלש יותר בהרבה. השאלה אם יש דרך לאזן את זה לאותה עוצמת סאונד כדי שלא יהיה הבדל ביניהם. אני רואה את הסרטים שלי דרך vlc עם מנוע ace. צפיה ישירה בטורנטים למי שלא מכיר. חייב להשתמש בנגן זה בגלל שרק הוא תומך במנוע ace. תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
רוצה להחליף כונן קשיח במחשב נייד של HP מדגם: 4330s. להלן ההוראות מאתר החברה: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02881094 וסרטון הממחיש את ביצוע ההחלפה: http://h20464.www2.hp.com/media/BCD3E70C-D4A5-4D47-A6C3-B1DEA91F798F/common/hp_player_wide.htm?myFRU=rox_harddiskdrive התהליך נראה מאוד פשוט. שאלתי: איזה כונן עליי לקנות בכדי שיתאים לתושבת? נראה שיש מעין מעטפת פלסטיק שאיתה מחליקים את הכונן למיקומו, האם המעטפת הזאת מגיעה עם כל כונן שאקנה? האם צריך לקנות כונן יייעודי של HP? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי חלונות מחדש ולאחר התקנת כרום וכניסה למשתמש דרך הכפתור למעלה אני לא רואה את הBOOKMARKS ממה זה ולמה זה? זה לא אמור להיות מסונכרן איתם?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להישתמש במצלמת הקריאטיב שלי לא מוצא הדיסק התקנה אשמח אם יש למישהו דרייבר /דיסק התקנה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שכיביתי את המחשב בצורה לא טובה, מופיע לי בכל עליה critical process died , ניסיתי שחזור, רענון, ואת כל האפשרויות האפשריות, מה עוד אפשר לעשות ? אני צריכה את החומרים שעל המחשב.. זה מחשב ביתי, עם מערכת הפעלה חוקית ווינדוס 10.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-