תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
המצב היחידי שבו הווינדוס כן מצליח לעלות זה אם הצ'יפסט זהה בשני הלוחות אם? או שיש לכך עוד פתרון?
-
- 18 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב נדלק ויש בצד מנורה,אך זה נכבה אחרי חמש שניות בערך זה נכבה. ובחמש שניות האלה שהוא דלוק אין תצוגה. ניסיתי לחבר למסך חיצוני ולא עבד. יש מצב שאולי זה בעיה בזה שהתקנתי לינוקס? יש לי איכשהו להכנס ולפרמט את ההארד דיסק?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלוםמותקן לי Office 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה ואלו ההגדרות של המרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש ברשותי Microlab Solo9C הנחתי אותם בצדדים של המסך 20 ס"מ כל צד ועל הרצפה (כלומר המסך מוגבהה מהם). כאשר הרמקולים פועלים יש הפרעות על המסך .. כאשר אני מוציא אותם מהחשמל הכל תקין. היכן אני צריך להניח את הרמקולים ביחס למסך? אנא תעזרו לי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי ספיקר של (JBL (flip 3 ואני מנסה לחבר אותו עם בלוטוס ללפטופ (win 7- 64). המחשב מזהה את המכשיר אבל לא מצליח להתקין. בלוח הבקרה>התקנים ומדפסות, מופיע חלון עם המכשיר אבל יש סימן קריאה צהוב ומופיע שתוכנת מנהל התקנים לא הותקנה בהצלחה. כמו כן במאפיינים כתוב: מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28). האופציה של 'עדכון מנהל התקן' נראית אך לא ניתנת ללחיצה. ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב (לנובו) ללא הועיל. למותר לציין שהגרסא של הוינדוס שלי היא "מחבר"... בנוסף אני לא מבין גדול במחשבים אבל יש לי קצת אומץ לעשות דברים כל עוד זה לא מסובך מדי... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה!
-
הי, בעקבות שדרוג מסך, אני נאלץ לשדרג את כרטיס המסך שיש לי על המחשב לכרטיס שתומך ברזולוציה של 4k / 2160p לוח האם שברשותי מסוג Gigabyte דגם: GA-H77-D3H הבנתי שיכולה להיות בעיית תאימות של לוח האם עם הדגמים החדשים של כרטיסי המסך, אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שימוש ב- Office וב chrome בקליק ימני, תיבת השיח שנפתחת מוםיעה שקופה. לפעמים כשעומגים עליה עם העכבר הכתוב מתגלה איך פותרים את הבעייה ? (רק בתקןפה האחרונה)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס 10 הוא לא עולה - ואני מקבל מסך כחוך שכתוב בו windos ran a problem... הוא נותן לי כל מיני אפשרויות בחרתי ב reset my pc עם אפשרות לשמור על הקבצים - (עשיתי את זה כבר פעם) אבל הפעם, הוא עושה את תהליך ה reset, עושה ריסטרט כנראה בשביל לעשות את ההתקנה ואז הוא עושה תהליך שכתוב בו undoing changes וחוזר למסך הכחול הרגיל גם ה safe mode לא עובד לי כל הזמן רק למסך הכחול עם האפשרויות אני חייב עזרה, אודה לכל מי שיעזור לי תודה.
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה החלפתי לפני כמה ימים ראוטר של בזק ומאותו רגע אני לא מצליחה להתחבר לרשת של העבודה ... בבזק טוענים שכל עוד אני מתחברת לאינטרנט אין בעיה אצלהם אצל המעסיק שלי טוענים שאם אני מתחברת לרשת של העבודה מכל רשת אחרת , אז הבעיה בראוטר של בזק בקיצור כבר כמה ימים טובים אני לא יכולה לעבוד מהבית .... אשמח לעזרתכם ..
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מדי פעם המחשב נתקע על המסך השחור הראשוני ולא עולה. אני צריך לחכות הרבה זמן ואז כשאני מדליק שוב הוא עולה. מה לעשות? חייב עזרה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחילוץ קבצים ואני מקווה שזה פתיר. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה WIN10 PRO 64BIT על SSD 128GB. מלבד הSSD יש לי 2 כונני HDD שאחד הוא 1TB והשני 3TB. בSSD (כונן C) נשאר לי 17GB פנוי וכאן מתחילה הבעיה. יש לי קבצי RAR בכונן של ה3TB בתוכם ישנו קובץ ששוקל כמעט 80GB. אם אני מנסה לחלץ את הקובץ לאחד מכונני הHDD (שכמובן יש בהם מקום פנוי) אני מקבל שגיאה שהכונן מלא מהסיבה שבכונן C אין מספיק מקום בכדי לספוג את החילוץ הזה. חשבתי שיעזור לי אם אתקין תוכנה לחילוץ קבצים באחד מכונני הHDD אך זה לא עזר. יש לכם איזו עצה טובה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן פירמטו לי תמחשב. אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI- יש תמונה אבל אין סאונד. גיליתי שהטלוויזיה(אגב, כל מיני טלוויזיות ככה שזה לא בעיה בטלוויזיה) לא מופיע ברשימת playback. נתתי קליק ימני וסימנתי שיופיעו גם disabled ו disconnected- עדיין אין התקן hdmi. הלכתי לdevice manager, לsound , video and game controllers וניסיתי לעדכן דרייברים למה שיש שם- הווינדוס אמר לי שהכל מעודכן. כנל לכרטיס מסך. לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה! פרטי מחשב- dell vostro 1440 ווינדוס 7 64bit
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
פרמטתי את המחשב להורים. העברתי לגיבוי את כל המידע משולחן העבודה (C) לתיקיה בכונן D. התקנתי ווינדוז, בבחירת הכונן לחצתי advanced ווידאתי שאני בוחר בכונן הנכון להתקין עליו (C). מה שכן היתה שם מחיצת מערכת של איזה 100 מגה, שמחקתי ואיחדתי די בטוח שהיא היתה של C ולא של D, אם כי אולי אני טועה. התקנתי את המערכת בכונן הנכון (C) וכעת אני נבהל לגלות שווינדוז לא מזהה את הכונן D! לא מותקן SP1 עדיין, אם זה קשור. אם אבחר לעשות ממנו מחיצה, כל המידע ימחק, לא? מה ניתן לעשות כדי להציל את המידע?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ULTRABOOK של אסוס. הוא מגיע עם WINDOWS 10 HOME, ה-PRODUCT KEY מובנה במחשב (אני חושב שבלוח אם או ב-BIOS). אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש, וראיתי שיש כלי רישמי של מייקרוסופט שאפשר להוריד איתו ווינדוס 10. נגיד אני מפעיל אותו במחשב הנייח שלי, הוא נותן לי אפשרות לבחור, כאשר אני עושה BOOT, אם אני רוצה את גרסת ה-PRO או ה-HOME. במחשב הנייד, כנראה בגלל ה-KEY, הוא לא שואל אותי וישר מתקין את ה-PRO. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את ה-PRO במחשב הנייד? יש אפשרות להוריד מה-ISO את ה-HOME?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה כשאני נכנס לאתר כדוגמת .speedtest קופצת לי ההודעה "לא היה ניתן לטעון את הפלאגין" מה זה אומר ?
-
שלום, רוב המחשב הוחלף לפני חודש - השארתי את הכונן הישן כי היה תקין לחלוטין (הוספתי SSD). לפני איזה שבועיים שמתי לב לכך שהוא לא מופיע ב-MY PC - רק כונן ה-SSD מופיע. מדובר בכונן של WD - רגיל. נכנסתי למנהל ההתקנים וזה מה שקורה שם. כל הדיסק UNALOCATED וגם חלק מה-SSD. ניסיתי לעבוד על"פ משהו שמצאתי ביוטיוב אך לא מצאתי את האופציה שנבחרה שם אצלי. אודה לעזרתכם! שבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי (HP envy dv6) בן 3 וקצת ומעולם לא עבר ניקוי. הוא עדיין עובד נהדר, אבל הבנתי שצריך ברמה העקרונית לנקותו מאבק תקופתית (לפחות אחת לשנתייים), ובוודאי שצריך לנקות את כרטיס המסך (עובד קשה הבחור...). התעניינתי בחנות מקומית המספקת שרותי מעבדה - כמה יעלה ניקוי? תשובתו של בעל החנות הפילה לי את הלסת לריצפה - 450 ש"ח! - אז הוא אמר שזה כולל החלפת משחה טרמית. ואני אמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה... האם זה לא מוגזם שזה יעלה שישית ממה ששילמתי על המחשב? כמה זה אמור לעלות? והאם ישנם חלופות יעילות? (לנקות לבד עם ספריי-לחץ-אוויר?) המלצות יתקבל בברכה. (כולל אם אתם מכירים מעבדה אמינה וזולה)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המחשב Lenovo Y700 בערך חצי שנה, מחשב חדש. בשבוע וחצי האחרון התחיל רעש ממש מוזר שנמשך לשנייה (אולי של חשמל?), לרוב שמחברים משהו לUSB כמו את העכבר, לפעמים זה קורה סתם באמצע עבודה עם המחשב. הנה סרטון של הבעיה: אשמח אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה כשאני עושה חיפוש בגוגל נפתח לי דף אינטרנט עם הודעה שגוגל חושב שאני רובוט ולכן אני צריך להקליד מספרים עקומים להוכיח שאני לא זה קורה לי הרבה בחודשיים האחרונים. יש לי בבית כמה מחשבים וזה קורה לפחות בשניים מתוכם. בשניהם יש אנטיוירוס נוד32 מעודכן ועשיתי סריקה עם אניטי רוגלות ולא מצאתי משהו מיוחד. ספק האינטרנט שלי הוא רימון. יש למישהו רעיון? תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום וחג שמח, לפני מספר ימים חיברתי את המחשב לאחר שלא השתמשתי בו כחודש, פירמטתי את הווינדוס הכל טוב ויפה, לאחר שעדכנתי דרייבר לכרטיס המסך-Gigabyte GTX770 דרייבר 372.90 המסך נהיה שחור במהלך ההתקנה, ולאחר שווינדוס הצליח איכשהו בעצמו לסיים את ההתקנה של הדרייבר הזה, הווינדוס לא עולה בכלל. כרגע אני מפרמט שוב, מה הייתם ממליצים? אם זו בעיה נפוצה עם הדרייבר הנ״ל ? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במחשב נייח, מ. הפעלה Win 10, דיסק קשיח 500GB. התחיל מהיום. המחשב קפא ונתקע בעליית המערכת, כשהוצאתי את הדיסק קשיח מהמחשב, המחשב חזר לעצמו והפסיק להיתקע. החזרתי את הכונן למחשב ובחלון "המחשב שלי" הכונן נעלם משם, גם בניהול דיסקים. העלתי את המחשב ב-Safe mode וסרקתי את המחשב עם Spybot שלא מצא כלום, Malwarebytes שמצא 4 קבצי Unmalicious וסרקתי עם תוכנות אנטי וירוס אונליין של Eset ועוד אחד שגם מצא איזה משהו. בדיסק הנ"ל יש הרבה מידע אישי שחשוב לי ולא גיביתי אותו הרבה זמן. חיברתי את הדיסק חיצונית למחשב נייח אחר ובניהול דיסקים קיבלתי הודעה שבשביל לגשת אל הדיסק אני צריך לאתחל אותו, כמובן שלא עשיתי את זה. התקנתי תוכנה Get data back for NTFS והתוכנה לא זיהתה כלל את הכונן. חיברתי ב…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת הזרקת דיו מסוג 1650HP D ומחשב בעל מערכת הפעלה ווינדו 7. לאחרונה אינני מצליח להדפיס והנורה של המדפסת מהבהבת. התקנתי דרייבר חדש בנוסף לתוכנות עזר מאתר HP. התוכנות מדווחות לי שיש בעיה עם אחד ממחסניות הצבע ואכן מחסנית הצבע השחור היא אינה מקורית. האם יתכן שזוהי מדיניות מתוכננת של HP למנוע שימוש במחסניות שאינן מקוריות ? אם כן או לא מה מומלץ לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחליף לכונן SSD במחשב ומעוניין להתקין מחדש את הווינדוס. השתמשתי בתוכנה של מייקרוסופט, Media creation tool, ושמתי לב שכאשר אני מסמן את Use recommended settings הוא נותן לי את הבחירה של ה-Windows הרגיל (Pro?) ולא Home. הבעיה שלי עם זה שלפי מה שאני רואה כן מותקן לי Windows 10 Home במחשב. השאלה שלי היא האם לא לסמן את ה-Checkbox הזה ולבחור ב-Home או כן לסמן את ה-Checkbox. האם יהיו לי בעיות בהתקנה? עוד שתי שאלות: 1. ה-Windows home הוא למעשה Windows home single language. מה הכוונה? יהיו בעיות עם כתיבה בעברית? (לא מעוניין בממשק עברי) 2. האם יש סיכוי לבעיה עם ה-Product key? האם כדאי למצוא תוכנות שיגידו לי מה הוא ולא להיתקל בתקלות? (הבנתי שמה שאנ…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-