עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Eli.P,

שלום לכולם יש ברשותי דיסק אופטי שיש בו עבודות ישנות אבל הבעיה שלי שאין לי כונן שקורא אותו ואני לא רוצה להשקיע 300 שקל כדי לקנות כונן אז שאלתי היא היכן אני יכול להעביר את הקבצים שיש בו לדיסק רגיל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הנה תמונה מתוך הDXDIAG וגם יש תקיעות במשחקים,מאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס קול,חיפשתי בגוגל ולא מצאתי,תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. האם חייבים לחבר למחשב הארקה, ולמה? :s05: תודה לעונים.... SPC

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by אליהו שמש,

רכשתי אתמול 5.10.2018 טאבלט chuwi hi12 . אני נכה צה"ל מרותק לכיסא גלגלים. מבקש עזרה בהפעלתו ..הכל איטי מאוד . אנא סייעו לי

5. Started by odedyac,

גיסתי הביאה לי את המחשב ואני מנסה להתקין לי אנטיוירוס ואין לי הרשאות לכולם! אני אדמין, היי יה עם MS ESSENTIAL אבל עשיו זה בסדר. כל אנויריוס שאני רצה תקין _ לא משנ להיכן... אין לי אישור מישהו יודע מה קורה פה. יש רק משתמש אחד וזה אדמין... אז למה זה ככה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by domuzy,

שלום, קיבלתי מחשב מחבר. המחשב פורמט, ואין לי מושג מה הרכיבים שעליו. אין לי התקן קול,ואין לי מושג מה הוא, חוץ מזה שלוח האם הוא של MSI, ואין לי מושג מה הדגם. כרטיס הקול מובנה. אני רק מבקש לקבל לינק או הנחיה ל- איך אדע את הדגם של לוח האם, ו/או של כרטס הקול, כדי שאוכל להוריד ת הדרייבר שלו ולהתקין אותו? נ.ב- במנהל ההתקנים אין את כרטיס הקול, מן הסתם, ואני לא מצליח להבין משם את דגם לוח האם. תנו הסבר כמו לילד מפגר בבקשה...

7. אחרי אינספור טעויות מוזרות שהתקבלו בhome edition למשל בכל הפעלה LSA shell נתן שגיאה או שפתאום נעלמה תמונת התצוגה מההתחל או שהוא נתן לי שם משתמש וסיסמא בהתחלה לא יודע למה,או שהוא שינה את התפריט לכיבוי לאחד שדומה לזה של 2000,או שלמשל לפעמים הוא אמר לי שאני לא הadminstrator...ניסיתי למחוק ת'עידכונים כי רק מאז שהתקנתי אותם זה קרה אבל זה ל עזר...בכל מקרה אני מפרמט עכשיו ומתקין pro הבעייה שלי היא כזאת-זו לא גירסא"חוקית",אז אני מפחד להתקין עידכונים או לעשות activation.פעמים קודמות אחרי תקופה מסויימת(erro free though)המעבד נשאר כל הזמן על 100% יכול ליהיות שבגלל הactivation הזה מה לעשות? ומה אתם אומרים על הבעיות הנ"ל? תשובה בהקדם האפשרי,תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. ?? תודה רבה לא מצאתי מקום אחר ללכתוב את זה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. זה בפנטיום 3 שלי, שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים (זה אומר שהלוח בסדר או מה?) אבל יש מן 2 צפצופים ועוד אחד קצר. בדקתי זכרונות וכרטיס מסך ובחנות ניסו גם ספק וזה לא עזר איך אני יודע אם זה הלוח או המעבד?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by בתאל:],

בזמן האחרון שאני פותחת את המחשב מופיע לי הדבר הזה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by shikamaru,

היום אני בא להתקין ווינ,אתמול קניתי IS7(סידרתי את כל שאר הבעיות ד"א), עכשיו,הSLAVE שלי פועל מצויין כנ"ל הכוננים האופטיים(למרות שהDVD לא נפתח :-\),אבל לPRIME שלי:maxtor diamond max 9 ATA 133 80 gig 8 mb כאילו ואין pulse...ניסיתי במחשב אחר והוא עבד,אצלי הוא כאילו לא מקבל קריאה\חשמל לא יודע... האם זה בגלל שללוח יש עד UDMA 100(למרות שבאסוס הקודם לא הייתה ת'בעייה הזאת)?אין לי מושג מה קורה שם! HELP!

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  12. מצטער על הכותרת אבל לא יכולתי לחשוב על כותרת אחרת ... יש לי בעיה עם המחשב החדש.. [עדיין לא התקנתי בו וינדוס] [לא היה בו אף פעם שום וינדוס] אני חיברתי את הכל וכשאני מפעיל את המחשב הוא לא מראה כלום על המסך ... הוא אמור להראות את המסךך השחור הזה שאומר לך את הפרטים של המחשב לא? כשהמסך מכובה יש תם הודעה שזה [סת לא משהו רציני] וכשאני מדליק את המחשב זה עדיין שם ... וכאילו שהמחשב נידלק אבל הוא לא מראה כלום... מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  13. לא דע לאן זה שייך אז תעבירו... אין לי סאונד בFLASH ובGUNZ ולא ניסיתי עוד משחק... אבל הWINAMP והMEDIA PLAYER פועלים אם קול... למה אין לי קול??!?!?!?!?!

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  14. שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by kaputcom,

ישתמשתי בתוכנה sfn ו עסיתי disable ל cd ו ATA ו כשה עסיתי על ה ATA ניתקה לי המחשב אסיתי ריסטרת ונעלם לי הקול עזרה בבקשה :'( עים אני יעשה פורמת יעזור ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Electric Boom,

והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by CRYSMAN,

שלום לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לקרטע (WIN XP PS3) ומדי פעם היו מסכים כחולים אבל. פירמטתי את המחשב לWUNDOWS 7 והכל היה טוב עד שפתאום התחיל לקרטע עוד הפעם והתחילו מסכים כחולים פירמטתי עוד הפעם וזה שוב ממשיך מדי פעם המחשב מקרטע נתקע ואפילו לSAFE MODE בקושי נכנס ומופיעים מסכים כחולים שונים רציתי לבדוק את קבצי הDUMP אבל מסתבר שאין אפילו תיקיה MINIDUMP וגם שאני מנסה להכנס לתיקיה %systemroot% דרך שורת ההפעלה הוא לא פותח לי את התיקיה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום רב, הסאונד עובד אצלי במחשב, אני רואה סרטים, משחקים אבל באינטרנט אין לי קול בכלל אני לא יודע כבר מה לעשות?! התקנתי שוב פלאש, ג'אווה, קודקים וכו'...וזה עדיין לא עובד אשמח לעזרה...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  19. אין לי קול במחשב הישן ממה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. האם יש איזה קומבינה להשתמש בשנאי דומה אולי ? או איפה אפשר להשיג אחד ? או שאולי אני יכין אחד מכמה שנאים ? תנו עצה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by אלי ירדני,

הוצאתי דיסק און קי באמצע אתחול (שנתקע). ומאז הוא לא נקלט: במחשב הוא מופיע כמו קורא כרטיסים בלי כרטיס כלומר הקלקה על הכונן מציגה הודעה 'נא הכנס דיסק לכונן' גם בניהול דיסקים המצב דומה הוא כותב אין מדיה. וב- DISKPART הוא מראה אותו כ0MB. השאלה אם יש איזה פקודה בDISKPART או תוכנה חיצונית, שיכולה לסדר את זה. דרך אגב גם לא עלה בLINUX.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב נייח win10 שבכונן C שלו יש 499 GB פעם היה שם בעיה במחשב שלו והוא היה צריך לפרמט את המחשב אחרי הפרמוט הוא ראה שבכונן C יש רק 99 GB הוא חשב שהוא התקין את זה על מחיצה אחרת אז הוא לקח USB של WINDOWS וניסה להתקין איתו שהוא הגיע לשלב של המחיצות הוא ראה שאין מחיצה עם 499 GB בטעות הוא הגיעה למחיצה עם ה99 GB ועשה לה איתחול ושהוא הפעיל את המחשב מחדש זה עשה לו RECOVERY אז הוא שוב ניסה להתקין את WINDOWS וכל מחיצה שבחר זה לא נתן לו להתקין אז הוא נתן את זה לי איך אפשר לפתור את הבעיה כי אני יכול גם להיכנס ל"תקן את מחשבך" אז יש לי אפשרות ל CMD ועוד כמה אפשרויות דחוף!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by johny,

שימו לב למקרה הבא: פנה אלי חבר עם מערכת הפעלה WIN XP שנתקל כל הזמן במסכים כחולים. הרצתי בדיקת זיכרון ולא היו תקלות. החלפתי לו כרטיס מסך (זמנית) - לא עזר. החלפתי גם כרטיס קול - לא עזר. החלפתי לו זיכרון - לא עזר. החלפתי מערכת הפעלה - לא עזר. הרצתי PRIME95 לבדיקת התחממות של המעבד - המחשב לא נתקע. הגעתי למסקנה שהלוח דפוק. ייעצתי לו להחליף לוח. הוא קנה לוח חדש משולב של אסוס עם זיכרון חדש. נחשו מה?? המסכים הכחולים נמשכים! מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? אני ממש זקוק לעיצה טובה. יש לו פלאג מחובר למחשב של תוכנה חוקית שהוא רכש. יכול להיות שהפלאג גורם לזה??

• 12 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים