עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, הייתה לנו הפסקת חשמל הוא עולה, המסך המסך נדלק ותקוע על הלוח עם הלוגו של החברת לוח אם press tab to show post screen, Del to enter setup. אני שומע שהכפתורים במקלדת נלחצים אבל הוא לא מגיב. האור במארז נדלק אז אז הספק כנראה בסדר. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות? האם יש חשש שהלך הלוח אם?

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by talkoper,

שלום לכולם החלטתי להישתמש במצלמת הקריאטיב שלי לא מוצא הדיסק התקנה אשמח אם יש למישהו דרייבר /דיסק התקנה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אורח רז בורד
    Started by אורח רז בורד,

שלום , יש לי בעיה שאני מנסה להפעיל את גוגל כרום הוא רושם this application was unable to start correctly 0xc00007b ובנוסף לכך יש נגיד משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום ( מופיעים כפעילים במנהל המשימות ולא באמת מופעלים) . אודה לעזרה .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אורח ליאת
    Started by אורח ליאת,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה החלפתי לפני כמה ימים ראוטר של בזק ומאותו רגע אני לא מצליחה להתחבר לרשת של העבודה ... בבזק טוענים שכל עוד אני מתחברת לאינטרנט אין בעיה אצלהם אצל המעסיק שלי טוענים שאם אני מתחברת לרשת של העבודה מכל רשת אחרת , אז הבעיה בראוטר של בזק בקיצור כבר כמה ימים טובים אני לא יכולה לעבוד מהבית .... אשמח לעזרתכם ..

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by zurman,

המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by nbav2,

אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.

7. Started by jfkk,

שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה

8. קניתי מחשב חדש והעברתי אליו את ה-SSD שעליו מותקן ה-Windows ואת הכונן הקשיח השני של Western Digital מהמחשב הישן. בהתחלה הכל עבד מעולה אך כעת, כמה ימי אחרי החיבור אני מרגיש איטיות ממש בפתיחה של קבצי .rar, מחיקה של קבצים, העברה של קבצים ממקום למקום, התקנה וכו'. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי חברים,יש לי לפטופ שעובד 24/7 כשהמסך שלו מורד/מקופל כלומר אינו דולק. הוא דולק על מנת להריץ תוכנה שלוקחת כחצי אחוז ממשאבי המעבד, כלומר שאינה מכבידה. על המטען כתוב 45W והוא מחובר כל הזמן השאלה שלי היא האם הוא באמת צורך 45W או שזה רק המקסימום ובפועל בגלל שהמסך סגור ולא נעשות בו פעילויות נוספות הוא למעשה צורך פחות .? אשמח לדעתכם.

10. היי, אתמול כדור כדורגל נפל לי מהיד ,קיפץ על הרצפה ופגע בצידו של המארז בזמן שהמחשב היה דלוק. מאז המחשב מצפצף בהדלקת המחשב.. כמה הערות: 1.אחרי שהוצאתי את כל הכבלים ולחצתי על המפסק של הספק .. המחשב עלה . אך נתקע בשלב של החלון של הווינדוס,לפני הצגת שולחן העבודה, (ווינדוס 7) אחרי הפעלה מחדש, חזר לצפצף בלי הרף באותו אופן , 3 ארוכים 1קצר. הבנתי שזה מעיד על בעיה חומרתית של כרטיס המסך.. אך אני לא מוצא את כרטיס המסך על הלוך האם , כנראה מדובר במובנה? מדובר במחשב עתיק. זכור לי שלמחשב הזה היה כרטיס מסך נוידיאה אבל עכשיו אני לא רואה אותו ..(כנראה הוסר לפני הרבה זמן) תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. קניתי את הספק הזה Antec 650W VP650P הוא מתאים ללוח א שלי? Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch חיברתי הכל כמו שצריך והוא לא נדלק אבל כן מקבל חשמל לשניונת אני רואה נקודה כחולה כזאת נלדקת ליד הכפתור הדלקה

12. Started by yp3,

המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yyrruu,

ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכולם! יש בבעלותי הארדיסק חיצוני של SEGATE 7200.11 בנפח של 1T ,לפני כשבוע הוא נפל מגובה של חצי מטר ומאז המחשב אינו מזהה אותו. ההארדיסק משמיע רעש כאילו המנוע מנסה להתניע ולא מצליח (לא רעש של קליקים). החלטתי להוציא את ההארדיסק ולפתוח אותו. לאחר שפתחתי את המכסה שלו ראיתי ששום דבר לא שבור , הראש נראה תקין (לא מולחם לדיסק) ואז גיליתי שהדיסקים לא מסתובבים(כמובן חיברתי לשם כך חשמל) המשכתי בנסיונות להבין מה מונע מהדיסק להסתובב.... מעל לדיסקים עצמם באמצע יש מעין סוגר/תופסן שמוברג עם 5 ברגי כוכב, לאחר ששחררתי את הברגים ראיתי שהדיסקים מסתובבים חופשי (סובבתי אותם עם האצבע ולא ע"י חיבור חשמל) האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לפי דעתכם הבעיה? אשמח לכל תגובה!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by מר מקלדת,

כשיש מעברים חדים (קפיצות, נפילות, מצלמה שזזה) נראה כאילו קצב הרענון של המסך או ה-FPS נמוך. זה קורה גם על ההגדרות והרזולוציות הכי נמוכות וגם בקטעי וידאו "טהור" בתוך המשחקים (שלא משתמשים במנוע של המשחק). דוגמאות: UT3 ו-Dirt2 במעבר בין התפריטים ובקדימון למשחק (שם המצלמה זזה במהירות) ובקטע הוידאו של Ego לפני שעולה המשחק. הדריברים של הכרטיס מסך מעודכנים, ההגדרות של הרזולוציה וקצב הרענון של המסך נכונים גם במשחקים (1920x1080@60). יש לי 240GT ו-i5. מע' הפעלה WIN7.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. קניתי מחשב לפני כשבוע ב7K. מחשב באמת חזק שיועד ל OC. עשיתי את כל ההרכבה לבד והכל עבד 10 אבל רציתי לרדת עוד קצת בטמפרטורה והייתה לי הרגשה שהמשחה הטרמית שלי לא נמרחה כמו שצריך אז ניסיתי היום לשים הכל מחדש בזמן שניקיתי עם הצמר גפן והאלכוהול עפה לי חתיכה קטנה של צמר גפן ולפי דעתי שהוצאתי אותה עיקמתי איתה פין (כי אין לי הסבר אחר הגיוני לאיך זה התעקם) בכל מקרה העסק הזה דפק את העלייה של המחשב, אני לא מגיע אפילו לPOST ואני ב RESET LOOP. ומבחינת האחריות אני בטוח נדפק לא רק שהיצרניות לא מוכנות לתקן נזק כזה אני עוד קניתי מ KSP ובכלל אין מצב בעולם שהם יחליפו או יתקנו את זה. רציתי לשאול מה אתם ממליצים לעשות ? ראיתי ברשת שיש פתרונות לבעייה הזאת עם פינצטה מינאטורית או עט עיפרון של 0.5mm…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by erez84,

ברשותי 486 DX2 , כאשר מדליקים אותו , הספק נדלק תקין , אבל שום דבר מעבר לא נדלק על המסך, ניסיתי לנתק הכל ולהפעיל רק עם מעבד וזיכרון , לא עובד, ניסיתי להחליף בין הסלוטים, אבל כלום, אין אפילו צפצוף שגיאה, אני בטוח שזה תקלה בלוח , כי התקלה היתה תמיד, רק שאם הייתי משאיר את המשחב דלוק במצב הזה כמה זמן, (לפעמים אפילו כמה ימים) אז פתאום הוא היה עולה והביוס היה עולה והכל עובד כמו שצריך. אבל עכשיו כבר הוא היה דלוק כמה ימים רצוף והוא לא עלה. אני ניסיתי לעשות הכל אך ללא הועיל, אני מבקש בבקשה, המלצה על מקום שבו מתקנים לוחות אם (יש לי את כל הספרות המקורית של הלוח אם ושל הביוס), באזור ראשון לציון. (מקום וטלפון) בדקתי עם סקופ ויש תדר מהגביש, אבל משהו לא נותן למחשב לעלות. כאילו …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Moty_p,

איזה קטע זה יהיה אם מישהוא יקנה SSD וישתמש עם FAT32 ........ בהזדמנות זאת (אולי לא קשור לפורום הזה) אני מחפש תוכנה לבדיקת זכרונות וכאשר אני בודק זכרונות האם לחבר את כולם ביחד או לבדוק אחד אחד?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זה בעיה שיש לחבר שלי הוא מדליק תמחשב והוא אומר שהמחשב נדלק כלומר הלדים של ההדלקה דלקים אבל הוא לא רואה כלום. חשבתי אולי זה בעיה במסך אבל הוא בדק מסך אחר וגם לא פעל... מה יכול להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. שלום, יש לי דיסק קשיח בן כמה שנים טובות של SeaGate - Barracuda SATA V 120GB, Model ST3120023AS, ולפני כחודש קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק חדש, אך כשאני מחבר את הישן (במקום החדש, עם הכבלים שיש במחשב החדש) המחשב פשוט לא מזהה אותו. הלכתי ל-BIOS ונכנסתי לאיזו אפשרות של Boot Device או משהו בסגנון, וזה הראה לי רק את הצורב. אני לא מתכוון להשתמש בדיסק הישן גם אם הוא יעבוד שוב, רק כמה דברים שיש בו קצת חשובים לי, ברגע שאני אעביר אותם הוא הולך ישירות לפח. האם יש דרך כלשהי שעשויה להציל את ההארד דיסק הישן כדי שאוכל להעביר נתונים בפעם האחרונה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מסכים כחולים מתקבלים באופן ספונטני. תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=53504851.jpg תמונה שניה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=30448600.jpg

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום. אני צריכה עזרה. לפני בערך שבוע החלפתי לוח אם... יש לי אינטרנט של 5 מגה גלישה. האינטרנט התחיל לפעול לאט אז עשיתי בדיקת מהירות והאינטרנט על 3 מגה מהירות (לפעמים מגה וחצי, לפעמים 3.5... זה זז). דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק, לא עזר, הגיע טכנאי ולא עזר. אני חושבת שהבעיה היא טמונה בלוח אם.. או במשהו במחשב. כי עשיתי בדיקה עם מחשב נייד והמהירות מגיעה ל-5 מגה. יש לי ב DEVICE MANAGER משהו אחד חסר בשם "raid controller" ניסיתי להוריד דרייברים ולא הצלחתי. הלוח אם שלי הוא Asus P5S800-VM מערכת הפעלה ווינדוס XP באנגלית PRO, SP3. בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by עידןאופיר,

היום כמעט שברתי תמחשב בגלל האוזניות כי זה קורה לי כבר 10 פעמים כל פעם שאני קונה אוזניות אחרי חודש זה קורה שמעתי באוזניות שירים פתאום שומעים רק תמנגינה ואי אפשר לשמוע את השיר המילים לא מובנות ושומעים כל מיני רעשים מהאוזניות מה אני צריך לעשות כדאי לתקן את זה כל פעם מחדש זה קורה שומעים את המגינה טוב ואז שזה מגיע לזמר לא שומעים טוב אני חייב שתגידו לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. היי לכולם! בעבודה בWINDOWS 7 64BIT על DELL N3010 נייד חדש מופיעים לי מסכים כחולים באופן שרירותי. יש לציין שהמחשב הגיע ללא מערכת הפעלה ואני התקנתי אותה מול הדרייברים המקוריים שהגיעו עם הנייד. המחשב עבר בדיקת PRIME95 על BLEND במשך שעה ולא נמצאו תקלות מסויימות - הטמפ במהלך הבדיקה של המעבד היא 65 מעלות במקסימום, כמו כן נבדק ההרד דיסק ע"י תוכנת דיאגנוסטיקה של WD ולא נמצאה תקלה, לא ראיתי גם שהוא מייצר קבצי DUMP והספריית MINIDUMP לא מופיעה לי בתיקיית WINDOWS. נ.ב : אין לי אפשרות להריץ בדיקת MEMTEST משום שאין למחשב כונן דיסקים, אשמח אם תדריכו אותי איך אני אוכל לבדוק את הזיכרון מדיסק און קי. מאד אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה. בתודה מראש לכולם...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אוקי, התלונה היא כזה: המחשב פתאום נכבה, ומאז כשמדליקים את המחשב לא עולה שום דבר על המסך. ישר חשבתי שזה משהו הקשור לכרטיס מסך, הפעלתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב - והכרטיס מסך עובד. מפה אני כבר חושב שהבעיה הינה בלוח אם... מה עלי לעשות בשביל לבדוק היכן בדיוק הבעיה? לנסות להפעיל את המערכת עם ספק כח אחר? [ למרות שאותו אחד אמר שהוא החליף ספק כח כבר ] לנסות להפעיל את כל המערכת על גבי לוח אם אחר ? [ קצת בעיה..כי אין אצלי שום לוח רזרבי ] תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים