תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס! ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף. הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך. זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים! בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח. אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה. מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם , בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב , שלשום החלטתי לכבות את המחשב ולתת לו לנוח לאחר תקופה ארוכה . אתמול אני מנסה להדליק אותו , המחשב נדלק , לא עובר את המסך השחור בהתחלה כותב לי שגיאה כזאת : "Master hard disk error" press F1 משהו כזה , וזהו , המחשב לא עולה לי ....? מישהו יודע מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה ? תודה רבה , אור.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהעברתי את המערכת שלי (מופיעה במפרט בצד) ל - CM STORM SNIPER המחשב לא נדלק. הלוח הוא DFI LANPARTY DK P45 T2RS-PLUS והספק הוא SEASONIC M12II 620W. בדקתי שחיברתי נכון את חיבור ה - POWER SW שמספק חשמל לכפתור ההדלקה/כיבוי. בדקתי שחיבורי החשמל של הספק ללוח אם מחוברים כמו שצריך (ככה הם היו גם במארז הקודם והכל עבד). בדקתי שהמפסק של הספק כח על ON. מה יכולה להיות הבעיה ? מה פספסתי ?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, קצת חלוד לאחורנה בנושאי קודקים ונגנים, הייתי שמח להמלצה על איך להריץ סרטונים מקודדים ברזולוציית FHD בצורה הטובה ביותר. מע' הפעלה: Win 7 כרטיס מסך: Radeon HD 5870 מעבד: אינטל I5 Sandi תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה למחשב שלי גוף קירור של GlacialTech Igloo 1100 גוף קירור טוב אבל מרעיש כמו טרקטור החלפתי אותו ב AC ALPINE 11 באתר של החברה כתוב שהוא תומך במעבדים עד 85W למעבד שלי 3770 המקסימום W זה 77 שמתי לב שב WOT בהגדרות גבוהות הוא מגיע ל 60 מעלות ובאתר של אינטל רשום שהטמפרטורה המקסימלית היא 67 אני מפחד שהמעבד שלי ישרף , עדיף לחפש גוף קירור אחר ? מה שכן ה AC מאוד שקט , אם אני מוריד את המשחק להגדרות יותר נמוכות הטמפרטורה יורדת ל 50 מעלות , שאני לא משחק הטמפרטורה היא 35-40 מעלות
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח,לפני כמה שעות ולראשונה ששמתי לב הופיעה לי הודעה על אזהרה שמצביעה על מתח מעבד מחוץ לטווח. מכיוון שהכול חדש דנדש אני די מודאג(וגם יקר). אני מצרף תמונה של התוכנה "intel desktop utilities" משהו נראה לכם חריג? האם יש בעייה כולשהי ובכלל זה יכול לפגוע במעבד? אודה לכם על העזרה כי הבעייה הדירה שינה מעיני.. מודה לכם וחג חנוכה שמח לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני משתמש ב windows defender כאנטי וירוס שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. לאחרונה הוא מופיע עם סימן אדום עליו וכשאני נכנס הוא אומר "המכשיר שלך עובר פעולת הגנה" וכשאני מנסה ללחוץ על פרטי איום שנמצאו, הוא פשוט נסגר. הוא גם נסגר כשאני מנסה לראות הסטוריית סריקה. כמו כן, הוא לא נותן לי להפעיל את ההגנה בזמן אמת ואת windows defender smart screen למרות שאני ה administrator. ניסיתי לסרוק בעזרת כמה תוכנות לנוזקות, וירוסים וכאלה, אבל לא נמצא שום דבר (גם בסריקות בעליית המחשב). מה ניתן לעשות? מצ"ב תמונות שאולי יעזרו. תודה,
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אחרי ריסט המחשב לא נדלק .. \ מוציא את החשמל ל5 דקות ואז הוא שוב נדלק אם אני עושה עוד פעם ריסט הוא שוב לא נדלק ... יש לציין שאני בלי OC כבר כמה ימים ופתאום זה עושה את הבעיות יש למישהו פיתרון ??? המחשב נקנה לפני שבועיים :bash:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב לחברי הפורום, העבר הייתי דיי פעיל בפורום, אשמח לעזרתכם. המחשב שלי בן כשנה קצת יותר, מה שמפורסם בחתימה (חוץ מהOC). בחודשים האחרונים הוא נהיה איטי לחלוטין!!! לוקח לו המון זמן לעלות(בלי קשר לwindows) המסך ההתחלתי של הלוח אם תקוע איזה 15 שניות שבעבר היה לשנייה וחצי. אין bluesreen'ים בכלל! המחשב פורמט מספר פעמים עקב האיטיות כדי לשלול אופצייה של ווירוסים עומס וכו'. המחשב מזהה את הזכרונות וההרדיסקים כמו שצריך. טמפרטורה קריריה לחלוטין(5 מאווררי 12 אינצ' + noctua) . המחשב מבפנים נקי ללא אבק, קבלים לא נפוחים (לפחות ממה שאני ראיתי) הכל מחובר כמו שצריך כמו שצריך. עכשיו אני כבר אובד עצות, אין לי מושג מה יכול להיות, הגירסה של הwindows היא אותה הגרסה שהייתה מותקנת במשך השנה האח…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדווס XP והייתי צריך לנסות משהו במצב ACPI. הבעיה היא, שמאז ששיניתי למצב ACPI ווינדווס פשוט לא רוצה לעלות. ניסיתי להיכנס לSafe Mode, זה מגיע לי לאחת השורות ונתקע (חיכיתי המון זמן, והוא לא עולה). ניסיתי להיכנס לווינדווס דרך "Start windows with the last good configuration" משהו כזה, ומה שקורה זה שבטעינה של ווינדווס (כשרואים את הדגל הזה של ווינדווס) המחשב כאילו נתקע בין שחור לדגל הזה.. עזרה? אני נואש
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש בכלל חיה כזאת-וירוס בביוס?זה מה ששני טכנאים משני מעבדות שונות אמרו לי . ואני חשבתי שאולי עדכון ביוס ימחק הוירוס. דבר שני,אפשר בבקשה קישור\מדריך לעדכון ביוס עם awdflash תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לקבל חוות דעת לפני החלפת לוח אם תקלה - המחשב לא נדלק פעולות לאיתור התקלה 1. בדיקה של הספק כוח והחלפה לספק כוח חדש 2. ניתקתי את כל הכבלים + כרטיסים מהלוח אם השארתי רק את הספק כוח מחובר אליו וניסיתי להדליק את המחשב ללא הצלחה 3. על מנת להחריג בעיה בכפתור ההפעלה או בכבילה ניסיתי להדליק את המחשב דרך הלוח אבל גם אז המחשב לא נדלק 4. חשוב לציין שהלוח מקבל חשמל מהספק כוח אפשר לראות את זה לפי המנורות שדלוקות על הלקוח אם כשהספק כוח מחובר כרגע החשד העיקרי שלי הוא הלוח אם דגם לוח האם - ASUS P7P55D PRO
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן עבודה שוטפת (גלישה, מייל או מסמכים) המסך פשוט קופא ואחרי 5-6 שניות המסך משחיר ומתבצע ריסטרט ללא כל הודעת שגיאה. מצורף MINIDUMP שמציין איזו בעיה עם דרייבר של ATI - לא ברור לי מה. ניסיון להתקין דרייבר 11.11 (יש לי ה-HD3400) נכשל. מצורף MINIDUMP וה-SPECS של המפרט מ-EVEREST. הרצת מבחני סטרס לא הפילה אותו (כולל לכ.מסך), טמפרטורות ומתחים נראים תקינים (אם כי S&M לא הצליחה לרוץ עד הסוף במבחני זיכרון). אשמח לעצה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה.. את המחשב קניתי עם 8 גיגה RAM ויש סלוט פנוי קניתי Corsair Vengeance 8GB DDR4 3200Mhz CL22 שזה מה שמתאים למחשב שלי.. אני מכניס אותו כמו שצריך לסלוט והמחשב לא נדלק..נדלקת נורית תקלה ליד מקום ההטענה של הסוללה.. ניסיתי לנתק את הסוללה שלא יהיה כלל חשמל ולהכניס שוב ועדיין לא עובד.. החלפתי במיקומים של הזיכרונות ועדיין לא עובד ורק המקורי שהגיע עם המחשב עובד בשני הסלוטים וברגע שטני מוסיף את החדש המחשב לא נדלק אשמח לתשובה מה יכול להיות? ואולי לנסות מותג אחר כי הלוח אם לא מקבל את Corsair?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
פרטי המערכת שלי בפרופיל.. משום מה כל משחק שאני משחק לפעמים בשלבים שונים של המשחק פתאום יש מסך כחול ויש ספירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. המשחקים שיש לי הם BIOSHOCK CRYSIS WARHEAD DEAD SPACE ועוד כמה... רק אנריל3 ופר קריי2 לא נתקעו (עדיין). הדרייברים מעודכנים כל המערכת עברה מבחני עומס ועברה בהצלחה הכל מה נראה לכם הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, נכנסתי ל msconfig ובלשונית boot בחרתי safe mode. לאחר שהמחשב ביצע ריסטרט אני נכנס ללופ אין סופי של מסך כחול. מצרף תמונה בתקווה שמישהו יודע איך לצאת מהמצב הזה. מציין שבחרתי באפשרות safe mode בעבר (אפילו היום) ואף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו. https://imgur.com/a/lPqh3pD
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום .. יש לי בעיה מאז שהוספתי עוד אר דיסק למחשב יש לי בעיה של העתקת קבצים..! למשל שני מעתיק מדיסק למחשב קובץ אז הוינדווס עושה לי שגיאה ... וגם כשאני מוריד מהאינטנט.. ואר דיסק הראשון הוא מאשטר והשני סלב..! יש לי מחשב דיי ישןן ... של אינטל. מעבד 2400 לוח אם לא יודע איזה... כרטיס מסך ראדון 9800SE. גי'ה וחצי זיכרון ... תודה אנשים אל העזרה...!
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABYTE שפעל עד עכשיו בDUAL DDR,עם שני סטיקים של 512 DDR. היום קניתי סטיק אחד של ג'יגה (זהה לזכרונות של ה512),מכיוון שהמחשב פועל בDUAL DDR הוא לא עולה עם שלושת הסטיקים. האם יש אשרות לבטל משהו בביוס ולהפעיל את המשחב עם שלושת הסטיקים. דגם הלוח אם- GIGABYE GA K8NF-9 NFORCE 4-4X CHIPSET K8 TRITON תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כשיש מעברים חדים (קפיצות, נפילות, מצלמה שזזה) נראה כאילו קצב הרענון של המסך או ה-FPS נמוך. זה קורה גם על ההגדרות והרזולוציות הכי נמוכות וגם בקטעי וידאו "טהור" בתוך המשחקים (שלא משתמשים במנוע של המשחק). דוגמאות: UT3 ו-Dirt2 במעבר בין התפריטים ובקדימון למשחק (שם המצלמה זזה במהירות) ובקטע הוידאו של Ego לפני שעולה המשחק. הדריברים של הכרטיס מסך מעודכנים, ההגדרות של הרזולוציה וקצב הרענון של המסך נכונים גם במשחקים (1920x1080@60). יש לי 240GT ו-i5. מע' הפעלה WIN7.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי אם המחשבים אני חיי בארה"ב בניויורק קניתי עד היום 2 מחשבים הכי טובים שיש ואחזרתי אותם לחברות בגלל בעיות המחשב הראשון קניתי בניויורק בחנות לא יאומן כול המוכרים הם סינים הבעיות שהיו לי אם המחשב הראשון הלוח אם היה דפוק פעם ראשונה הייה לי בעיות אם כרטיס מסך פעמים הם נשרפו ובעיות אם משחקים כמו ריצודים של התמונה ASUS 5900 U MSI 5900 U שתי הדגמים הם 256 מגה בייט ULTRA ביטלתי את העיסקה והחזרתי את המחשב לחנות המחיר של המחשב היה 2650$ המחשב השני קניתי מחברת מקלפורניה IBUYPOWER הבעיות שהיו לי אם זה שהלוח לא רצה לקבל את ITNETCEBAL הם שמו לי צורב די וי די שונה ממה שביקשתי (יותר זול) ואחר כך הלוח התחיל לזייף אם אמרו שישלחו טכנאי אם לוח חדש ואח…
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני מנסה להפעיל את גוגל כרום הוא רושם this application was unable to start correctly 0xc00007b ובנוסף לכך יש נגיד משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום ( מופיעים כפעילים במנהל המשימות ולא באמת מופעלים) . אודה לעזרה .
-
אהלן. נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, ואני כבר בשלב של אובד עצות. יש ברשותי כרטיס מסך - GIGABYTE GTX 650 TI הכרטיס היה מותקן על לוח אם מבוסס AMD - 770ta-ud3 ורץ רגיל. העברתי אותו ללוח מבוסס אינטל - H77M-HD3 והלוח, לא מזהה את הכרטיס! בכלל. איפסתי ועידכנתי ביוס, ביטלתי את הכרטיס המובנה, שום דבר לא עוזר. כרגע הכרטיס רץ מעולה על הלוח של AMD.. אשמח ממש ממש לעזרה! תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON 775FT שעובד כבר שנתיים בלי בעיות, פתאום 5 שעות אחרי שחיברתי אליו מחשב חדש הוא נכבה ולא נדלק, כמו כן הרחתי ריח של פלסטיק שרוף שעולה מהמסך. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין שהמסך לא מחובר לחשמל דרך המחשב אלה ישירות למפצל החשמל. גם לא נראה לי שיש קשר בין זה שחיברתי אותו למחשב חדש
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-