עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaithebest,

שבוע טוב יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב נייח מעבד כפול ליבה אינטל סוקט 775 עם לוח גיגהבייט G31 DDR2 אז הוא עושה ריסטרט בזמנים לא קבועים פירמטתי ווינדוס 7 לא עזר החלפתי דיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי כרטיס זכרון חדש מהקופסא לא מחשב אחר וגם לא עזר בעיה בספק זה לא יכול להיות כי ספק כוח תקול גורם רק לכיבוי המחשב ולא לריסטרט בעיה במעבד לא יכול להיות גם. האם זה בעיה בלוח? מישהו נתקל פעם בלוח שמרסטט את המחשב? אולי הסלוטים של הזכרון שניהם לא טובים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כשאיתי משחק משחק שהמחשב אמור להריץ בקלות יחסית הוא קורס או נתקע ודורש ריסטרט כאשר אני עושה ריסטרט המסך מעבד סיגנל ולפעמים צריך להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שהמסך חוזר, אני לא יודע אם זאת תקלה בכרטיס מסך או ברכיב חומרה אחר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, המחשב נתקע כנרא "בעומס". התמונה פשוט כופא והמחשב לא מגיב לשום אמצעי קלט מכל סוג שהוא! רק איתחול עוזר. ניסיתי להשאיר אותו לחצי שעה כדי שיחזור לפעול אבל גם זה לא עזר. בעיקרון הוא נתקע ב- 3 מצבים: 1. יש לי שלט רחוק שמתחבר ל- Com אחרי כמה זמן כשהשלט מחובר הוא נתקע. לפני זה לא היה את זה , זה התחיל לפני 3 חודשים! 2. בזמן ש- ICQ Lite Edition V4.1 Build# 1807 MSN Messenger V6.2 Build# 0137 Messenger Plus! V3.01.94 eMule V0.43b WinAMP V5.04 Maxthon Beta V1.0 Build# 0220 כל התוכנות הנ"ל דלוקות אחרי כמה זמן המחשב נתקע! 3. Unreal Tournament 2004 Build# 3270 ברשת בתחילת כל שלב חדש נתקע! כל זה עם חום של 45 מעלות אני יודע שהלוח שלי משקר אבל אפילו אם אני …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מכבי חיפה,

המחשב לא מזהה את ה DVD .. תסתכלו בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  5. כיצד ניתן למחוק קובץ כזה? מדובר בקובץ WIN.SXS אני מעוניין למחוק קבצים של AVAST התקועים במחשב ואינני מצליח להיפטר מהם לגמרי

6. שלום לכולם! יש לי בעי'ה מוזרה במחשב... מתי שאני מחבר את שני הצורבים או רק אחד מהם הווינדוס נתקע בהפעלה איפה שהקוביות הכחולות האלה עוברות, הנה פה: זה מה שמחובר אצלי במחשב: מאסטר 1: דיסק קשיח מאסטר 2: דיסק קשיח מאסטר 1: צורב רגיל מאסטר 2: צורב די וי די SATA: דיסק קשיח קניתי כבל IDE חדש.. נראה לי שככה קוראים לו.. בקיצור, זה: וואי אני מפציץ היום בתמונות חחח בקיצור גם אחרי שחיברתי את ה IDE החדש זה עדי'ין נתקע.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? בבקשה אל תגידו שזה הלוח.. אין לי כוח לעוד החלפות..

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by Zambar,

לפני כמה שעות המסך החליט שהוא לא אוהב את את המחשב, והוא מראה כאילו שהוא דלוק אבל המחשב כבוי. בדקתי אותו על המחשב של אחי, הוא עובד שם בסדר. בדקתי את המסך של אחי על המחשב הזה וגם הוא עובד בסדר, ככה שכל חשד לגבי כרטיס המסך גם מוטל בספק. אי אפשר להחליף ביניהם כי אחי ישחט אותי. הצילו?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by moonjib,

מצורפות תמונה של המסך הכחול. מה פשר הדבר? זו כבר פעם שנייה (את הפעם הראשונה לא צילמתי). עוד דבר, לפעמים יש כמו נקישות ב-hd , שתיים כשהמערכת מופעלת! אבל ב-speed fan הכל טוב. (תמונה מצורפת). עריכה: גיביתי לפני שעה את כל הדברים החשובים על דיסקים (שירים, תמונות, משחקים ו-stuff) כדי להיות מוכן לכל תקלה. ד"א אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד לגיבויים (כבר נמאס לחלק 20 ומשהו ג'יגה על דיסקים של 4.7 g"b . מאוד מתיש.) ותיכננתי על ה-maxtor one touch (למרות שהוא נורא יקר). יש מוצר אחר לגיבוי שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by ofer40,

היי אני רוצה לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ואני מנסה דרך ה WINDOWS אבל אני מקבל הודעה:"ERROR READING FROM ROM". למה אי אפשר לעדכן? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. תסבירו לי בבקשה איך אני מנקה את ה-PCI SLOTS כך שלא אהרס שום דבר עם האצבעות העקומות!!!? :AR15: תודה על העזרתכם!!! ומצטאר על שאלות המטופשות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכם מסומן שאין "בקר לאיחסון נפח גדול " מה זה איך פותרים זאת ? רצ"ב תמונה לוח אם AMD 939 A8R32-MVP Deluxe http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Sooki,

היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש מrsm, כל פעם שאני מנתק מכשיר usb מהיצאות הקדמיות של המארז (ante 300)המחשב נכבה. התקנים שמחוברים למחשב דרך הייאות האלו עובדים מצויין רק שמנתקים אותם יש בעיה. תודה מראש, אופיר

13. Started by shaulch,

שלום. רציתי לפרמט את מחיצת C ולכן גיביתי אותה למחיצה D זה גם 2 דיסקים שונים. אחרי שפירמטתי את C התקנתי מערכת הפעלה , הכל היה בסדר. אבל ברגע שרציתי להחזיר את המידע מכונן D לכונן C נוצרה בעיה - אין לי פתאום גישה לכונן D - דרך אגב כל המחיצות הם FAT32 . הפעלתי את ה PARTION MAGIC 7 דרך הדוס והתוכנה הראתה לי כאילו כונן D הוא UNFORMATED . מוזר ........ מישהו יודע א למה נוצרה הבעיה ב איך פותרים אותה - יש תוכנה שמאפשרת לעשות שיחזור , משהו ..... דרך אגב ה PARTION MAGIC 7 לא נותן לי את האפשרות ל UNDELETE. יש חומר חשוב במחיצה הזאת - מה עושים HELP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Ariel234156,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד. הוא איטי בצורה קיצונית גם לאחר פרמוט מלא. ניסיתי להריץ בדיקה של passmark, וגם המעבד וגם הראם לא מצליחים לסיים את הבדיקה. בנוסף בדקתי עם ראם אחר /הארדיסק אחר והבעיה לא נפתרה. הדיאגנוסטיקה של הbios לא מראה שום תקלה, והביוס מעודכן. למישהו יש רעיון? פרטי המחשב- Dell inspiron 5567 Intel i7-7500u Ram-16 GB ddr4 SSD 256 gb

• 51 תגובות
    • 10.9k צפיות
  15. אני מפעיל את המחשב והוא עושה הפעלה מחדש לבד מה זה יכול להיות בתודה אלי. נ.ב המחשב מגיע לטפרטורה של 52-60 .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by RAND25,

שלום לכולם לפני זמן מה שידרגתי את המחשב שלי עם לוח אם של אסוס MAXIMUS EXTREME אליו בא מובנה כרטיס קול ש קראיטיב SUPREMFX 2 פירמטתי את החשב התקנתי WIN 7 64 BIT הורדתי עידכוניםשל מערכת ההפעלה והדריברים של כרטיס הרשת וכרטיס המסך והדריברים של הלוח אם, כאשר אני מנסה להתקין את הדיברים של כרטיס הקול אני מקבל הודעה שהדריברים אלה מתאימים לי . שמתי לב שהוינדוס התקן ליברים של AUDIO שלNVIDEA שכל פעם שאני מוחק חוזרים בהפעלת המחשב מחדש התקתי דריבר של ריטלאקס שאמור להתאים לכרטס קול אבל כלום לא קורה ואין לי קול אני יודע יודע שזה טיפה מבלבל אני מאוד זקוק לעזרה זה משגע אותי בלי SOUND ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך asus v6600 geforce 256 32 mb הבעיה שלי אני מפעיל כל משחק ואחרי כמה דקות הוא נתקע ויכול לחזור אחרי כמה שניות או דקות או שעות זה לא קורה בכל המשחקים אבל כמעט בחצי מהם. מה יכולה להיות הבעיה?? אולי הכרטיס שלי הלך?? שווה להחליף ?? יש ל p3 667 motherboard asus p3ce rdarm 256 יכול להיות שיש בעיה עם המאוור ??? כי דריברים הכי חדשים יש לי ועד דבר לדוגמה fifa world cup 2002 עבד לי פעם מעולה ועכשיו אני משחק 2-3 דקות ונתקע ופעם זה זז חלק!!!!!אם מישהו יודע שיעזור!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by VL,

אנא הסבירו לי בקצרה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by cooper,

ניסיון לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב גרם לכך שהמחשב הפסיק לקורא את הדיסק הראשי, המאסטר, והן הסלייב. הדיסקים מקבלים זרם חשמלי אך המחשב אינו קורא אותם. בפעם הראשונה שהדבר קרא ניתקתי את סוללת הגיבוי של לוח האם והמחשב חזר לקרוא את המאסטר, אך כשניסיתי שוב לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב, התופעה חזרה על עצמה-כלומר המחשב אינו קורא את הדיסק הקשיח גם כאשר הסלייב מנותק. ניסיון להוציא את סוללת הגיבוי ולהחזירה לא הצליח. מה יכול להיות מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. שלום, המחשב של אימא שלי עושה בעיות, בהתחלה הוא עשה שגיאה של מייקרוסופט בווינדוס והעלה את החלון של ה"תשלח" ו"אל תשלח" ואחרי שאימא שלי לחצה המחשב פעל פיזית אבל המסך לא הראה כלום, אחרי זה הדלקנו שוב והכל היה בסדר ועכשיו אחרי אותה בעיה עלה מסך כחול. אז לפי מה שאני יודע אם הוא לא מצפצף אז זה כנראה לא בעיה בלוח אם,זיכרונות או מעבד. אז כנראה זה ההארד דיסק? כי אם הכרטיס מסך לא היה תקין אז זה היה מצפצף ופשוט לא מראה אות. תודה מראש לכל העוזרים. עריכה : עכשיו היא אומרת לי שכן היה צפצוף אחד כנראה מהמחשב.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by aerosmith,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיות... החלקים בו (ההארד דיסק והסידי רום הם SATA) יש לי מחשב רגיל שאני משתמש בו כבר איזה 3 שנים ולא נראה לי שזה SATA , מה הסוג האחר? ומה יותר מתקדם, האם אני יכול לבקש מאייבורי(איפה שקניתי את המחשב) להחליף לי את ההארד דיסק והסידירום שלא יהיו SATA אלא משהו אחר? (יש מצב IDE?) תודה רבה לעוזרים. (הבעיה זה שאני מנסה להתקין את ההווינדוס אחרי כמה שלבים הוא מעלה לי מסך כחול שיש שם בעיה משהו עם PCI.SYS...)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. Started by NTT,

שלום, יש לי 3 דיסקים של Seagate ST3500320AS במערך של RAID 5, עכשיו,אחרי חודש התקלקל לי אחד הדיסקים והחנות החליפה לי אותו בדיסק חדש. אבל יש כעת בעיה,הדיסק הזה כל כמה ימים מתנתק,המחשב נתקע,וכשאני עושה ריסט הוא חוזר, אחרי 23 שעות בערך שמערך הRAID משלים את המידע לדיסק,הדיסק שוב מתנתק (ממש,רשום לי Missing Hard Drive בIntel Matrix Storage Console), ושוב משלים,וככה כבר בערך 5-6 פעמים בזמן של שבוע\שבוע וחצי. אני ממש לא יודע מה הבעיה,ניסיתי לבדוק אולי משהו לא בסדר עם המגעים,ניתקתי וחיברתי שוב את כבלי החשמל והSATA לדיסק וזה קרה שוב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. שלום, יש לי את המסך LG F700P שכידוע נחשב מסך על רמה, בן חצי שנה. לפעמים קורה שכאשר אני מדליק אותו לאחר שהיה יום-יומיים מכובה, המסך מזייף בתצוגה שלו, כל המערכת נראית במטושטש, וממש בקושי ניתן לקרוא משהו דרכו. עד היום בשלושת הפעמים שזה קרה המסך חזר לעצמו לאחר כמה שעות, ועכשיו בפעם הרביעית המסך נשאר באותו המצב כבר כמה ימים, ולא ניתן להשתמש איתו. השאלה האם יש משהו לעשות בנידון, או פשוט לרוץ ולהחליף אותו תחת אחריות?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. שלום חברים, המחשב שלי נפל (כנראה) על וירוס רציני שחסם לי גישה לכל הדברים בכונן ולכן חשבתי שכדאי להתקין מחדש את ווינדוס. עשיתי בוט מדיסק און קי, (גרסה של ווינדוס 8) והלכתי על הכיוון הקיצוני ופרמטתי לחלוטין את הדיסק. עכשיו, כשאני מנסה להתקין על הדיסק הריק הוא אומר שאין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, כי הדיסק כולל מחיצות מסוג mbr. במערכות efi ניתן להתקין את ווינדוס בדיסקים מסוג gpt בלבד. מיותר לציין שזה סינית מבחינתי.... אשמח מאוד לעזרתכם, כרגע אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyalww,

שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן (2003) שלא מזמן הוספתי לו זיכרון והארד דיסק והוא שימש אותי ממש טוב לכל מה שהייתי צריך, ביום רביעי האחרון הייתה אצלנו הפסקת חשמל היסטרית שגמרה לי על המחשב... בהתחלה חשבתי שזה הספק אבל אחרי שהחלפתי אותו הבנתי שזה לא הספק ונתתי אותו לבדיקה, בבדיקה אמרו לי שזה הלוח אם ובגלל שאין להם לוח כזה הם לא יכולים לבדוק אם שאר הרכיבים עדיין תקינים או שזה רק הלוח אם... בקיצור מה שאני צריך זה כזה דבר, האם יש איפשהוא שעדיין מוכרים לוחות אם יחסית ישנים (יש לי abit NF7) או מישהו שרוצה למכור את שלו ביד שניה? פשוט ממש לא מזמן הוספתי את הזכרונות והארד דיסק ואם אני משדרג מחשב זה פשוט לזרוק את הכל לפח... ואם לא את הלוח אם הזה ספציפי מה יכול להחליף אותו? המעבד שלי הו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.