עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, רציתי לשאול קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים והיו בו תקלות מהחודש השני. הטכנאי לא הצליח לזהות את הבעיה וכל הזמן ניסה לתקן אותה משלט רחוק או ע"י הפעלה מחדש. כל זה לא עזר. הוא כרגע מנסה לבודד רכיב רכיב במחשב, על מנת לבדוק תוך כדי עבודה שלי איזה מהם תקול, ניסיתי וגיליתי שבלתי אפשרי לעבוד על המחשב כי התוכנות נסגרות ואנמ מאבדת חומר. אמרתי לו שאני רוצה שיבדוק את המחשב במעבדה בלי עזרתי והוא טען שזה יקח כך מלא זמן כי קשה לבדוק את זה. 21 ימי עסקים. לי זה נראה בלתי הגיוני להשבית את העבודה שלי (גרפיקאית) שכל כולה מתבססת על המחשב למשך כל כך הרבה זמן. ביחוד שהמחשב היה ממש חדש בזמן שההחלו התקלות, והטכנאי עד עתה לא מצא פתרון! מה מקובל בשו…

2. Started by Yaron.s222,

יש לי כרטיס קול חיצוני FireWire Presonus Firebox הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו במחשב יש לי ווינדוס 7 32bit התקנתי דרייברים אבל הוא עדיין לא מזוהה ככרטיס קול מה אפשר לעשות??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי מחשב מבוסס AMD - מפרט בתחתית הפוסט. ניסיתי לבצע בו שינויים בחומרה כאשר המחשב אינו מחובר לחשמל: 1) הסרה של כונן קשיח 2) חיבור כונן קשיח אחר 3) הוספת כרטיס מסך (כרגע הכ.מסך On Board). 4) חושב לציין שספק הכוח עושה קצת רעש כאשר המחשב נדלק. הסימפטומים - כאשר המחשב דולק: 1) לא נצפה שום דבר על המסך 2) המקלדת גם לא מתפקדת (מקשי NumLock, CapsLock ו-ScrollLock לא עובדים; המקלדת תקינה). 3) חשמל מגיע ללוח אם שכן כל המאווררים (כולל מעבד) מתפקדים; כמו כן, קבלים מתחממים (לא מעבר למקובל). מאחר והמאוורר של כרטיס המסך ממש הרעיש, כאשר המחשב דלק, הוצאתי את כבל המתח שלו כדי להפסיק אותו. לא היה שום שינוי במחשב עצמו (עדיין המשיך לעבוד ללא שום חיווי; אני יודע שזה לא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dormalk,

יש לי מחשב נייד ווינדוס 7 32BIT והכונן החיצוני הוא של TOSHIBA 320GB אני מנסה לחבר אותו למחשב, המחשב משמיע את הצליל כשמחברים USB אך הכונן לא מופיע לי במחשב שלי כשאני מנסה לחבר דיסקאוןקי/כונן חיצוני אחר, אז זה המחשב קולט מצוין, רק את הכונן הזה הוא לא מזהה לי =\ מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by LIRON1,

בוקר טוב, יש לי בעיה במחשב, אתמול באמצע שאני גולש באינטרנט קפץ לי מסך כחול כמו בתמונה, עשיתי פעמיים ריסט וכרגע המחשב עובד רגיל. מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by oris,

ממש לפני שאני זורק מהחלון המחשב: i5 עם 4 גיגה. כל מספר מועט של פעולות המחשב לא מקבל פקודות. סרגל המשימות הופך לאדיש ולא ניתן לשכנע אותו שיתקשר. בנוסף- בתוכנות שונות יש תופעות מוזרות ומאוד מעצבנות. לדוגמה- בכרום- לחיצה על לשונית סוגרת אותה, סליידרים בתוכנות גרפיקה לא זזים. הפתרון הזמני שמצאתי: קונטרול אלט דיליט, לחיצה כפולה (בודדת בכלל לא מגיב) על הפעל את מנהל המשימות וכך המחשב חוזר לתפקוד רגיל ומהיר לדקה או שתיים הבאות. גם אם שום תוכנה לא פתוחה, מינימום1.5 גיגה תפוסים. ניסיתי לסגור את רב התהליכים אבל אין שינוי בכלל. עדכנתי ככל יכולתי, סרקתי ועוד ועוד. נואש בתודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ben_amitai,

לפני בערך שבוע פירמטתי את המחשב ומאז WIN קורא רק 2 ג'יגה RAM מתוך 4 הביוס קורא 4 בדוק. כשאני מפעיל תמחשב הוא מריץ בדיקת זיכרון ומגיע ל4 יש לציין שלפני הפירמוט היה לי 64 ביט ועכשיו התקנתי 32, יש מצב זה קשור?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. נראה ש-HP ממש פישלו פה עם הדבר הזה. המחשב מדגם Pavilion 6910us הגיע עם ויסטה. לאחר פירמוט ושידרוג ל-7 אין זיהוי של כרטיס הקול ברמת החומרה, גם לא דרך AIDA64. מסתבר שזו בעיה מוכרת של ניידי HP.. חפרתי ברשת וניסיתי אלף פתרונות אבל שום דבר לא עוזר. בכל ניסיון מתקבלת ההודעה No Audio Device Installed ולא ניתן להתקין את כרטיס הקול במחשב. ניסיתי דרייברים שונים (Contexant, Realtek), ניסיתי התקנה חוזרת של MS UAA, ניסיתי הוספת חומרה ידנית מקבצי INF אבל כלום לא עוזר והחומרה כלל לא מופיעה תחת מנהל ההתקנים. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. ראיתי שהטמפרטורות שאמורות להיות הם בערך בסביבות ה-30C ואצלי כל הזמן במנוחה זה מינימום 40C עכשיו, המארז שלי זה R4 ולא חם אצלי בחדר, וסך הכל מאוורר, גם כשצד המארז פתוח לגמרי זה לא משנה כלום הנה תמונה מראה את אותם טמפרטורות גם בGPU-Z אשמח לעזרה להבין למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה (אולי עשיתי איזה OC בלי לדעת? ) ואם זאת בעיה של הכרטיס, לממש על זה אחראיות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי מחשב מיושן שמחובר לטלוויזיה בסלון, מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 4200 @ 2200ghz ASUS M2A-VM HDMI 2x1GB Ram DDR2 ATI Radeon Xpress 1250 המחשב מתקשה להריץ תוכן, 1080P נתקע בכל נגן ו720P לרוב עובד (ב-Splash pro לא עובד גם 720P) האם המחשב אמור לתמוך מבחינת החומרה בהרצה של תכני HD?, במידה וכן מה צריך לעשות כדי שיעבוד כמו שצריך?, המערכת הפעלה היא WINDOWS 7 וחשבתי להחליף ל WINDOWS XP כדי שהמחשב יעבוד טוב יותר. במידה ולא האם יש דרך לשדרג את המחשב כדי שיעבוד כמו שצריך ע"י הוספה של כרטיס מסך לדוגמה? או שהמעבד חלש מדי ואין למחשב תקווה. בנוסף המחשב מחובר לסלון בכבל S-VIDEO ולא HDMI, עד כמה זה משפיע על האיכות והאם כדאי להחליף את הכבל?. תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, קצת חלוד לאחורנה בנושאי קודקים ונגנים, הייתי שמח להמלצה על איך להריץ סרטונים מקודדים ברזולוציית FHD בצורה הטובה ביותר. מע' הפעלה: Win 7 כרטיס מסך: Radeon HD 5870 מעבד: אינטל I5 Sandi תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Gosha,

שלום! לפני כחצי שנה נשרף לי כרטיס המסך הראשון. זה היה Geforce 8800GTS 512 (הגרסה שמבוססת על המעבד G92). הכרטיס נקנה יחד עם המחשב כולו והיה בן 4.5 שנים. זה קרה במהלך גלישה רגילה באינטרנט - המחשב נתקע לחלוטין ולאחר הפעלה מחדש, הופיעו ארטיפקטים ושיבושים קשים על המסך שהובילו למסך כחול והפעלה מחדש של המחשב. מיותר לציין שמאותו שלב, כל הפעלה של המחשב הובילה לאותו סדר פעולות ואת המחשב יכולתי להדליק רק במצב Safe Mode. לאחר שביצעתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר, הבנתי שהבעיה היא בכרטיס המסך והוא כאמור שרוף וזרקתי אותו לפח. כאן באתר, במדור היד שנייה מצאתי עוד כרטיס Geforce 8800GTS (רק בגרסא מעט מוקדמת יותר - 320, שמבוססת על מעבד G80). לא חשבתי פעמיים וקניתי אותו במחיר זול. חצי שנה הכל עב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

היי, יש לי איזה מחשב מאולתר כלשהו (כל מיני חלקים ממחשבים שונים). עבד כמו שצריך עד לפני כמה ימים. לא קרה שום דבר (רק הזזתי אותו קצת קדימה למיטב זכרוני), אבל הוא אחרי לא עלה אחר כך. אם אני זוכר נכון (ואם זה הגיוני בכלל), כיביתי אותו / עשיתי ריסטרט, ולאחר מכן הוא נדלק, ואחרי 2 שניות נכבה. זה ממשיך ככה בלי סוף - נדלק (מאווררים פועלים) ונכבה. הספק ג'נרי והלוח דיי ישן (דיי בטוח שיש עליו כמה קבלים נפוחים), אז אני מניח שזאת הבעיה. פשוט מוזר לי שזה עבד ורק אחרי הדלקה מחדש הפסיק לעבוד. בדקתי ספק אחר שהיה זרוק אצלי ועדיין לא עבד. הוצאתי את הזכרונות כדי לבדוק אם יש צפצופים כלשהם אבל כלום. זה סופו של הלוח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש ברשותי מסך שיודע לקרוא דרך נגן פנימי שלו כרטיסי זכרון מיציאת הUSB מכיוון שאין לו יציאת LAN, אני הולך לחבר אותו ישירות לHDD USB חיצוני. העניין הוא כזה, אחרי שביררתי שלא ניתן להפוך מחיצה או שיתוף מהמחשב למצב בו המסך יחשוב שהשיתוף הזה הוא כונן חיצוני (ע"י חיבור USB ישיר בין המחשב למסך) , הבנתי שאני חייב לעשות את זה עם דיסק קשיח חיצוני בנפרד. והפיתרון שאני מנסה למצוא כרגע הוא שהמחשב והמסך יהיו מחוברים לזיכרון החיצוני הזה יחדיו ויפעלו באופן שאני יכול להעביר לדיסק קבצים ומצד שני ישר לצפות בהם במסך בלי לחבר ולנתק כבלים. ראיתי מספר דרכים שאולי ניתן ליישם את זה אבל בסוף החלטתי שכדאי לשמוע חוות דעת נוספת לפני רכישות שאולי יהיו מיותרות בEBAY

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nir_varon,

היי, המחשב שלי (Windows7) התחיל לקרטע בזמן האחרון. אחרי שימוש רגיל , המחשב קופא ולבסוף אחרי המון זמן גם קורס ומאותחל. אין מסך כחול או משהו בסגנון.. בדקתי כבר את כל האופציות שאני מכיר ללא הצלחה. אלו הדברים שבדקתי: CheckDisk Windows memory test Memtest86 Virus scan Verify drivers Update display drivers Format HDD + Install clean windows 7 setup כל הצעדים עברו בהצלחה, ועם זאת המחשב ממשיך להתקע. יש לציין שהמחשב אינו נתקע במצב בטוח וכמו כן אינו נתקע כאשר אני מפעיל Ubuntu מ DOK... אשמח לכל רעיון או כיוון של בדיקה. תודה מראש על כל עזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Player3,

אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  19. שלום, מזה זמן רב המחשב כבר לא משהו.. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט וכשלתי. ניקיתי מאבק ובדקתי אם הכל מחובר טוב. טמפ' בIDLE המפרט: intel i7 920 gygabyte EX58 DS4 RADEON HD4870 G.SKILL 2*2GB crucial m4 SSD 64GB הבעיה: בהתחלה, הייתה תקופה די ארוכה שכשהייתי מפעיל סרטים בWPC או סרטונים באינטרנט, אז המחשב היה נתקע, בדר"כ עם צליל תקוע מעצבן, והייתי צריך לעשות ריסטרט בשביל להמשיך לעבוד איתו. הסקתי שאולי יש בעיה בכרטיס מסך, וגם אחרי כמה חפירות באינטרנט ואחרי כמה מסכים כחולים שכתוב עליהם " error video_tdr_failure" לא מצאתי תשובה חד משמעית מה הבעיה. לתקופה מסוימת הריסטרטים וההתקעויות הפסיקו ולפני כמה ימים התחילה בעיה חדשה- מסך תקוע אבל עכבר זז, ואחרי ריסטרט, הBIOS א…

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by matizami,

אהלן חברים, קניתי מחשב חדש בהמלצת הפורום הכולל SSD SAMSUNG 840 ודיסק קשיח רגיל אך אותו אני לא רואה. כאשר התקנתי את הוינדוס (שמונה) ראיתי את שתי הכוננים והתקנתי על הSSD. אחרי ההתקנה, אני לא רואה את הדיסק השני במחשב שלי. במנהל ההתקנים אני רואה את הדיסק השני.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by saarxee,

השתמשתי בווינדוס 8 במחשב נייח חדש כלשהו והוא היה נורא מהיר ודי התרשמתי, מה אתם אומרים? כדאי לעבור מ-7? מפרט: I3 2100 4GB RAM

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by guyy17,

שלום לכולם ווינדוס 8 זיהה בעיה בדיסק הקשיח וביקש באופן דחוף לגבות את הכל. מה לעשות? זה אומר שהדיסק עומד למות?? תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mrsan14,

שלום , חבר הביא לי כרטיס מסך וגיליתי שזה GIGABYTE Radeon HD 4850 , לכרטיס מסך יש יציאה של 6 פינים וחבר שלי הביא לי עם הכרטיס מסך כבל כזה : http://i.imgur.com/i1f34dv.jpg חיברתי את הכרטיס מסך לחריץ ה PCI E-X16 וחיברתי את הכבל לאחד השקעים הלבנים שיוצאים מהספק . המחשב עולה , המסך עולה , אבל זה לא מראה שהכרטיס מחובר, בנוסף הכרטיס מסך היה חם אשש [יש לו קירור מאסיבי , שלא עבד כנראה החיבור של ה6 זה שלו] ניסיתי כמה פעמים לחבר להוציא להוריד דרייברים אבל זה לא פתח לי. מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz Dual-Core [איך המעבד ? סביר או ממש גרוע ?] ספק : ZU400W X2 [לפי מה שאני חושב יש מצב שהוא לא מספיק בשביל הכרטיס הזה ?] ראם : 2GB לוח אם: gigabyte technology co. ltd P35-DS…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by wave,

אהלן, זאת שגיאה שעולה לי הרבה פעמים כשאני גולש לאחרונה. שאני מוציא את המודם והראוטר מהקיר - אני מרוויח זמן חסד. הייתי רוצה לפתור את זה. בתמיכה הטכנית לא ממש יכלו לעזור לי. יש לי ספק (013) 5 מגה. ותשתית של בזק 5 מגה - ככה שזה לא קשור להפרשים בין ספק לתשתית. הבנתי שאני צריך לחבר את המחשב ישירות למודם כדי לבדוק מה קורה- כך עשיתי. הגלישה הייתה חלקה יותר, לא גלשתי מספיק זמן כדי לדעת האם הניתוקים יחזרו - קיבלתי הרושם שלא. בכל אופן התחלתי לנסות לעשות את המהלכים שמצאתי בגוגל (כדי לפתור את זה) - אך יש שם יותר מדי אופציות בשבילי - לא המומחיות שלי, אשמח עם מישהו/הי יוכל לתאר לי במהלכים פשוטים מה לעשות? הבנתי שיכול להיות שזה קשור לזה שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט, ווינדוז 7, קיצר אשמח ל…

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. המחשב שלי נכבה אחרי כמה שניות שאני מדליק אותו, בנוסף הוא מחובר למסך אבל כשאני מפעיל את המחשב המסך בכלל לא נדלק ( חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד, משמע הבעיה במחשב) מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 26.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים