תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים אני הורדתי לתומי קובץ קטן באימיול(פחות ממגה) אבל מסתבר שהקובץ הזה היה התקנה לספיי וויר מלא ספיי וויר... הסרתי את הרוב עם Ad Aware ועם SPyBot ועם עןד סריקה מקוונת אבל יש כמה דברים שנישארו ואני לא מצליח להוציא.... וכמובן שהם לא רשומים בלוח בקרה אז יש את החלונות הקופצים כמו שאפשר לראות בתמונה החלונות הקופצים שייכים לyupsearch.com ויש את הבר חיפוש שתקוע באקספלורר EliteBar משניהם אני לא מצליח להיפטר.. החלון הקופץ קופץ כל דקה וזה מעצבן מי שיודע איך להעיף אותם שיעזור לי תודהההה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שום כרטיס מסך שאני מכניס לחריץ ה- agp לא מביא להדלקת המוניטור תרסיס לחץ אוויר ותרסיס לניקוי טיונרים לא עזרו ונכון לעכשיו באופן זמני אני משתמש בכרטיס מסך pci ענתיקה ואיתו אין שום בעייה (רק שהדבר היחידי שאפשר לעשות איתו זה לכתוב את ההודעה הזאת) יש עוד משהו שאפשר לנסות? האם לדעתכם לוח האם דפוק סופית ? אם כן , מהי האפשרות העדיפה מבין האופציות הבאות(בהתחשב בעובדה שיש לי 6800 gt בגירסת agp ואני בשאיפה לנצל אותו במקסימום) : 1) להמתין שסוף סוף יצא מתאם בין pci-e ל- agp .כך שאני אוכל לקנות לוח אם מתקדם עם מעבד 64 bit 2)לרכוש לוח זהה ל-slot a אם כן מהו לדעתכם הלוח האמין והיציב ביותר עבור מעבד athlon xp barton 2500 (מורץ בהצלחה ל-3200) שיש לו את כול התכונות המיתקדמות כמו sata ,fi…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אממ הטרד הבא הוא לא ממש שאלה אלה יותר מתוך סקרנות.. המחשב שלי בזמן האחרון עושה רעש יותר חזק מהרגיל,לא משהו שמפריע אבל סתם.. אם אני מזיז אוו או דופק עליו פעם אחת אז פתאום הוא חוזר להיות בשקט.. רציתי לדעת למה זה? למה הוא עושה את הרעש הזה ולמה כאשר אני מנער אותו קצת אז הוא חוזר להיות בשקט... טוב תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. ברשותי הלוח Asus M2N-MX Rev 1 עליו אני רוצה להתקין כרטיס רשת אלחוטי די ישן של אדימקס, דגם: EW 7128G המחשב לא מזהה את ההתקן כלל. התקנתי דרייבר מהדיסק שהגיע עם הכרטיס. גיששתי קצת בBIOS ולא מצאתי אפשרות להשמיש את החריץ איכשהו, אז אני חושד שהאופציה השניה היא שהכרטיס הזה פשוט ישן ומתאים לגרסה ישנה יותר של התקני PCI. אודה לתשובה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל כמה זמן המחשב שלי נעצר ומופיע לי מסך כחול, רשום שם מיליון דברים ומספרים ואין לי מוסג מה זה אומר אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעיה שישלך תשובה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה, יש לי 512 מגה דידיאר במהירות 333 MHZ וכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק ליומיים עם האמיול פתוח פיתאום הכל מתחיל לעבוד קצת לאט בצורה מעצבנת ונישאר לי רק 225 מגה פנוי בזיכרון אחרי היומיים האלה... נגיד שאני משחק בקווייק 3 (כן כן הישן והטוב) פיתאום המשחק כזה ניתקע לחצי שניה וממשיך ואז הפריים רייט נהיה איטי לכמה שניות וחוזר לפריים רייט הרגיל שלו... ככה זה קורה כל כמה זמן כשהמחשב פתוח עם האמיול ליומיים... עכשיו, חשבתי להוסיף עוד 256 מגה זיכרון בשביל שהמחשב שלי יעבוד חלק תמיד, כאילו שעשיתי ריסטארט לא מזמן גם אם המחשב דלוק יומיים עם האמיול, זה ניראה לכם יעזור? או שזה שהמחשב מתחיל לעבוד לאט בכלל לא קשור לזיכרון? תודה לכל העונים, אם משהו לא מובן דווחו ואני מייד יתקן.
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב toshiba satelite L655 ואתמול עבדתי עם המחשב והסוללה היתה על סביבות 7 אחוז. חיברתי את המטען למחשב ואני מגלה שהוא לא נטען, ולאחר כדקה הסוללה נגמרה ואני לא מצליח להטעין אותה דרך המחשב. מה שקורה זה שלא עובר בכלל חשמל שמטעין את הסוללה ואני מזהה את זה כי המנורות אפילו לא נדלקות. אני מעוניין תחילה לזהות את הבעיה ואגיד לכם תחילה מה ניסיתי: 1. ניסיתי להטעין במקומות ושקעים שונים. 2.הוצאת הסוללה וניסיון הפעלת המחשב ללא הסוללה - המנורות לא דולקות כלל. 3.ניסיתי לשחק עם הכבל, ניסיתי לשחק עם פלאג החיבור של המטען אל המחשב כאשר הוא מחובר- לא עזר. אין לי דרך להשיג מטען דומה ולא מצאתי מישהו בעל מחשב טושיבה כדי לבדוק האם זה המטען שדפוק. האם יש למישהו רעיונות נוספים?
-
- 11 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
כבר 10 ימים יש לי מסכים כחולים,ולא פניתי לעזרה מתוך עצלנות התופעה התחילה משומקום,סתם ככה באמצע עבודה הייה לי מסך כחול קרה לי עוד כמה פעמים... אבל מה ששמתי לב אליו זה שזה קורה לי רק באמצע עבודה!!! רק שאני גולש באינטרנט,ועושה כל מיני דברים זה קורה כי אני משאיר את המחשב דולק כל הלילה ולא קורה לו כלום! הפעם,זה עשה לי אחד,עלה מחדש ולאחר 2 דקות של שימוש בפיירפוקס בום!! חזר המנייאק... בקיצור הפעם זה מחק לי את כל הסימניות של הפייר פוקס!!! לא נשאר שום זכר לסימניות!והיו שם דברים ממש חשובים אז אני צריך את עזרתכם בשני דברים הראשון והכי חשוב-איך אני משחזר את כל הסימניות שהיו לי? ושני גם חשוב-איך לפתור את בעיות ה Blue Screen Of Death חח לא יודע אם עדיין קוראים לזה ככה אז כדי לחסוך כל מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי HD4870 של ספיר. לוח EP43-DS3L של ג'יגהבייט התקנתי ויסטה אולטימייט 64 כאשר אני מתקין את הדרייברים של כרטיס המסך ההתקנה עוברת חלק... הוא מבקש לעשות ריסט פוסט עובר בסדר גמור מגיע לקטע בעליית הוינדוס שהוא מריץ שטות ירוקה על המסך ואז נעלם האות למסך ומופיע לי NO SIGNAL הוינדוס עולה כרגיל (שומעים את צליל התחלת הוינדוס ברמקולים...) יש למישהו רעיונות מי מו מה ולמה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה המחשב נתקע בעומס ומופיעה הודעת שגיאה תוקן http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l /up1/gtynxyzgqryi.jpg http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l/up1/dutiyowwmyfo.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי כונן SSD(עליו מותקנת מערכת ההפעלה), הwindows (גירסה 7) לא עולה. אחרי המסך של הbios, אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב. אם אני מוציא את הGTX970 ומשתמש בכטיס מסך המובנה, הwindows עולה. אם אני משאיר את הGTX970, אבל מחליף לכונן הSSD הישן, הwindows עולה. מסיבה כלשהי הwindows לא מוכן לעלות כשאני מחבר את ההארדיסק החדש ואת כרטיס המסך ביחד, אבל כשרק אחד מהם מחובר הכל עובד כשורה. כמו כן, כשהGTX970 מחובר, אני לא יכול לגשת לתפריט הbios בכלל. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? לוח האם שלי הוא gigabyte B75-D3V וכרטיס המסך הוא של gigabyte
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם! בעבודה בWINDOWS 7 64BIT על DELL N3010 נייד חדש מופיעים לי מסכים כחולים באופן שרירותי. יש לציין שהמחשב הגיע ללא מערכת הפעלה ואני התקנתי אותה מול הדרייברים המקוריים שהגיעו עם הנייד. המחשב עבר בדיקת PRIME95 על BLEND במשך שעה ולא נמצאו תקלות מסויימות - הטמפ במהלך הבדיקה של המעבד היא 65 מעלות במקסימום, כמו כן נבדק ההרד דיסק ע"י תוכנת דיאגנוסטיקה של WD ולא נמצאה תקלה, לא ראיתי גם שהוא מייצר קבצי DUMP והספריית MINIDUMP לא מופיעה לי בתיקיית WINDOWS. נ.ב : אין לי אפשרות להריץ בדיקת MEMTEST משום שאין למחשב כונן דיסקים, אשמח אם תדריכו אותי איך אני אוכל לבדוק את הזיכרון מדיסק און קי. מאד אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה. בתודה מראש לכולם...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מוזרה. המחשב קורא שיש רשתות זמינות ולא מצליח להתחבר אליהם. מצד אחד הוא מראה שאני לא מחובר, וכשאני לוחץ על הWIFI הוא אומר לי שאני מחובר אך אין גישה לאינטרנט (ובאייקון אין את הסימן קריאה הצהוב, אלא את הכוכבית הזו שאיני מחובר) עשיתי שחזור מערכת ולא עזר. ניסיתי לעשות איפוס רשת ולא עזר ניסיתי לעשות פתור בעיות רשת ולא עזר. כמובן שגם הפעלה מחדש מספר פעמים וגם לא עזר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מסך עם יציאות DVI ו VGA בלפטופ יש לי רק VGA ו HDMI האם כבל מהDVI של המסך לHMDI של הלפטופ יתן לי ביצועים יותר טובים מכבל VGA לVGA? עריכה: זה מה שאני צריך לא? http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=2&glist=0&uin=5358&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, המחשב לא נדלק:\ אני מנסה להדליק אותו וכל מה שאני שומע זה ביפפפ ארוך ואז שניה שקט ואז שוב ביפפפ וחלילה.. הלוח אם של DFI, זה הלאן פרטי אולטרא D. הכל מחובר הכל במקום, הכל פועל.. ניסתי להעביר את הראם לסלוטים הכתומים, זה לא עזר. נסתי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולעשות ריסט לביוס, לא הצליח, אני לא מצליח אפילו להיכנס לביוס. מישהו יודע מה הציפצוף אומר?אולי הזכרונות נשרפו?אבל שניהם?אם רק אחד היה נשרף זה עדיין היה אמור לפעול..:\עזררההה מה זה יכול להיות?עצות?רעונות?דברים לבדוק - אני אודה מאוד.
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם האקספלורר נתקע ואז סוגר את כל החלונות אני משתמש באקספלורר גירסה 7. אמרו לי להוריד ולהתקין מחדש את הפלאג אין של הפלאש, זה לא עזר
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח) מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל? :s05: זה הספק כח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס לפני כמה ימים. ה-TV2000 RM. מהממיר אני מוציא RCA (אדום צהוב לבן) את האדום והלבן מתחברים למחשב - יש סאונד. הצהוב מתחבר לכרטיס, אך אין תמונה. מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 1 ג'גיה ראם.. בהתחלה הוא ניתקע על המסך הראשון שמדליקים אותו ולכן ניתקתי את הכונן קשיח, אחרי שניתקתי את הכונן קשיח הבעייה נפתרה אבל המחשב בלי כונן בכלל.. מה יכולה להיות הבעייה של הכונן? בדקתי עם כבל אחר (מהכונן ללוח אם) וזה עושה עדיין את אותה בעייה.. וגם סיפקתי לכונן חשמל חיצוני לשקע ועדיין זה עושה את אותה בעייה.. בדקתי את הכונן בעזרת חיבור usb (מתאם מיוחד) למחשב אחר והכונן עובד.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש! (*הבעיה התחילה מאז שעשיתי לכונן פירמוט מדיסק התקנה של XP)
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה מסך LCD של NU עם חיבור DVI {מה שהיה אז עוד בחיתולים} ועכשיו נאי מיתכוון לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI אלא שהחיבור במסך הוא בעייתי ליד הפס בסוף חסרים מיסביבו חורים ל-4 פינים! המודל של המסך הו-QL-721V כששאלתי ממי שקניתי הוא אמר לי שיש שני חיבורי DVI כלומר A ו-B ואח"כ שאלתי עוד כמה אנשים אמרו לי שלא מכירים דבר כזה עזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה נורא מוזרה יש לי 2 הארד דיסקים חיצוניים, ושני צורבי חיצוניים כל פעם שאני מחבר משהו מערכת ההפעלה xp ניכבת(עושה לעצמה הפעלה מחדש) פשוט זורקת אותי החוצה וגם זה קורה שאני מנתק משהו גם מצלמת אינטרנט בחיבור usb מה זה???????????????????????????????????????????????????? כאילו כל דבר חיצוני ממש עושה לי קצר חשמלי במערכת, זה מתנתק וחוזר לעצמו רגיל אח"כ זה משהו פיזי שמחייב מעבדה? כל התייחסות תתקבל בשמחה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד יחסית ישן (6-7 שנים) מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 HOME. כמות הזיכרון שהמחשב שואב היא מוגזמת לדעתי. בהדלקה הוא מתחיל סביר ואז עולה ל-1.2, 1.6 ואחרי כמה דקות אפילו עד 2.8 ג'יגה. בדקתי וירוסים עם AVG, מחקתי הרבה תוכנות, הורדתי תוכנות שרצות באיתחול, הרצתי ADAWARE, עשיתי עדכון למערכת הפעלה, עדכון לביוס (לא חושב שזה קשור אבל בכל זאת ניסיתי). כלום לא עזר. מצרף כמה תמונות, אולי תוכלו לעזור לכוון אותי מה עוד לבדוק. תודה ויום טוב.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שיודע לקרוא דרך נגן פנימי שלו כרטיסי זכרון מיציאת הUSB מכיוון שאין לו יציאת LAN, אני הולך לחבר אותו ישירות לHDD USB חיצוני. העניין הוא כזה, אחרי שביררתי שלא ניתן להפוך מחיצה או שיתוף מהמחשב למצב בו המסך יחשוב שהשיתוף הזה הוא כונן חיצוני (ע"י חיבור USB ישיר בין המחשב למסך) , הבנתי שאני חייב לעשות את זה עם דיסק קשיח חיצוני בנפרד. והפיתרון שאני מנסה למצוא כרגע הוא שהמחשב והמסך יהיו מחוברים לזיכרון החיצוני הזה יחדיו ויפעלו באופן שאני יכול להעביר לדיסק קבצים ומצד שני ישר לצפות בהם במסך בלי לחבר ולנתק כבלים. ראיתי מספר דרכים שאולי ניתן ליישם את זה אבל בסוף החלטתי שכדאי לשמוע חוות דעת נוספת לפני רכישות שאולי יהיו מיותרות בEBAY
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-