תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בן 5-6 שנים מעבד i5 סדרה 4 זיכרון פנימי ddr3 1660mhz 24gb כוננים פנימיים ssd 240gb כונן נוסף רגיל 1tb כרטיס מסך ישן של אסוס gforce gtx650 1 gb זיכרון פנימי חושב לשדרג כרטיס מסך ל 1660 ti gtx המוכר טוען שלא ישפר את ביצועי המשחקים במחשב וכדאי להחליף מחשב ולא לרכוש כרטיס אין לי כעת תקציב לזה מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב קיבלתי אותו לפני יומיים. השארתי אותו לילה אחד פתוח כדי להוריד משחקים בלילה והמחשב פשוט רותח ממש. המחשב הקודם שלי לא התחמם בכלל אפילו לא טיפה אני לא מבין חמה המחשב כלכך חם הוא גם מפיץ חום בחדר ומלא מתחת לשולחן שלי אני לא יודע איך לסדר את זה. כשהתקשרתי למעבדה בחנות שקניתי ממנה אמרו לי שזה בגלל שהחלקים שלי הם כבדים או משהו ויש לי כרטיס מסך 2070 דואל ומעבד ryzen 3700x ובמחשב הקודם היה לי אינטל קור איי שבע וכרטיס מסך גרוע. אבל לחבר שלי יש חלקים טובים יחסית והוא אומר שלא מתחמם לו אפילו קצת. יש דרך לקרר את המחשב? אני באמת לא יודע מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כונן סיגייט באראקודה 1 TB שהוצאתי מהמק של הבת זוג שלי ואני מעוניין לפרמט אותו ככה שאוכל לעבוד איתו על ה PC שלי . הרצתי DISK PART ועשיתי CLEAN לכונן , ברגע שאני נכנס ל COMPUTER MANAGMENT אני מקבל הודעות שגיאה לגבי הכונן ואני לא מצליח לעשות לו יוטלייז . אני מפספס משהו בתהליך? בגדול נשמע שהכל דיי פשוט . אשמח לעזרה, תודה .
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , רכשתי כונן Crucial P1 , בביוס הכונן מזוהה אבל בחלונות הוא לא . מה אני עושה לא נכון ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקרון במחשב קיים כרטיס מסך שיש בו מאוורר אחד, ואני מניח שבגלל זה במשחקים הוא נורא רועש וזה כבר בלתי נסבל.. מה הכי כדאי לעשות במצב כזה? הכרטיס RX570... אם אני יעשה מהירות ידנית בשבילו זה עלול לפגוע בו? הבעיה היא, לפעמים במצב מנוחה הוא עדיין ממשיך להרעיש ולא מפסיק להסתובב... אם אעשה מהירות ידנית הוא תמיד יישאר עליה וזה יוריד מאורך החיים שלו... לדעתכם כדאי להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, נכנסתי להגדרות של פייסבוק וזה מה שהיה כתוב לי שם, עכשיו אני גר ברחובות לא בסוריה כמובן... נכנסתי גם לGoogle maps והוא ישר הראה לי את אותו האזור, ניסיתי לפתוח את המפות גם על Edge וזה שוב פתח לי את אותו האזור בסוריה כברירת מחדל חשבתי אולי זה משהו במחשב אז פתחתי את המחשב נייד שלרוב לא פעיל וכשנכנסתי למפות אותו הדבר, הוא עדיין הראה לי את סוריה אבל כשלחצתי על הGPS ואישרתי לו לראות את המיקום, זה ישר עבר לרחובות. יש למישהו מושג למה הדבר הזה קורה? לא בטוח שזה קשור אבל הספקית אינטרנט שלי זה טריפל סי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ב disk management הגדרתי לו אות לכונן וכנראה ששיחקתי בטעות עם ה unallocated space ועכשיו זה מראה שהכונן ריק. האם אפשר לשחזר את המידע? אם כן באמצעות איזה תוכנה? תודה רבה מראש, ערן
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, בימים אלה סיימתי להרכיב מחשב שולחני חדש שהורכב מהרכיבים שלהלן (לאחר התייעצות כאן בפורומים): מעבד - AMD reizen 3700x לוח אם - gigabyte B450 AORUS elite (ביוס מעודכן לגרסה F41) כונן - Adata XPG spectrix S40G 256GB NVMe M.2 כרטיס מסך - evga geforce 1660ti ספק של seasonic (650W מודולרי, אקטיבי) הועבר מהמחשב הישן. שלושה כוננים מכאניים הועברו מהמחשב הישן שני כוננים אופטיים הועברו מהמחשב הישן התקנתי בהצלחה את מערכת ההפעלה (windows 10 pro) ואת כל מנהלי ההתקנים הרלוונטיים. הסיפור הוא כזה - המערכת מזהה את שני הכונים האופטיים אבל רק אחד משלושת הכוננים המכאניים. בדקתי את חיבורי החשמל …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו תוקע את המערכת מידיי פעם, ואני לא מצליח לשים את האצבע איזו תוכנה גורמת לכך.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש בנמצא תכנה כזו? משתמש באאוטלוק 2016 לחלונות 10.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב הישן שלי עשה לי בעיות שהוא היה נכבה בפתאומיות או נכנס למצב שינה ולא נדלק בעבר. המחשב היה פשוט נדלק, מפעיל מאווררים וכל מה שצריך, ואחרי כמה רגעים היה נכבה ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה שניות של המתנה לאותו מצב של מאווררים וכיבוי עצמי בלופים. קניתי מחשב חדש ובישן שמתי דיסק קשיח אחר והבעיה לא הופיע לתקופה קצרה, ועכשיו הוא שוב באותו מצב. אני לא מצליח לעלות על הבעיה כי אין צפצופים ושינוי של מיקום הזכרונות לא עוזר, איפוס הביוס לא עוזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מלפני יומיים אני נתקל בבעיה מטרידה מאוד של צפצופים מהירים שלא פוסקים בהדלקת מחשב. אני אתאר בדיוק מה קורה ומה כבר ניסיתי לעשות בנידון: ראשית התקלה.. כאשר אני מדליק את המחשב, נשמעים צפצופים מהירים שלא פוסקים (אני מעריך שמספר הצפצופים עולה על 15-20 צפצופים לפחות, המסך שחור ואין כלל תצוגה). לאחר מכן המחשב נכבה, נדלק שוב עם לוגו של Gigabyte עם האופציות ללחיצה על: Del, F12, F9 וכו'. שוב לחיצה על אחד מהכפתורים לא מגיב והמסך נשאר תקוע במצב זה. כעת מה כבר ניסיתי לעשות: 1. לנתק את הזכרונות ולחבר אחד בכל פעם בכל סלוט - לא עזר. 2. הצלבת זיכרונות בין הסלוטים - לא עזר. 3. ניתוק כרטיס מסך חי…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הכל התחיל שניקיתי אבק במחשב אחרי שסיימתי לנקות את הכל המחשב נתקע בהפעלה של הביוס ואחרי זה בדקתי עם הכל מחובר כמו שצריך ואחרי זה לא ראו תמונה בכלל ניסיתי כל מני דברים ושום דבר לא הצליח הגיע הטכני בדק כל מני דברים והוא חשב שהיה קצר במחשב ושהלך הלוח לקחתי את המחשב לאייבורי והטכני אמר את אותו הדבר ולבסוף החלתתי לקנות מעבד i5 8600k לוח asus tuf z370 plus gaming וזיכרון 16GB Kit (2 x 8GB) HyperX Fury DDR4 3466MHz, CL19, White, DIMM Memory הבאתי טכנאי לבית שירכיב לי את המחשב ואני בשוק אבל הבעיה חזרה על עצמה!!!! הטכני בדק את הכול והוא אמר שהלוח תקין והוא לא ידע מה לעשות אני מיואש!!! אני לא יודע מה לעשות איך שקניתי לוח מעבד וזכרון חדשים וזה לא עובד יכול להיות שהמ…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, במחשבי כרגע ישנם 8GB זיכרון, שהפרטים הינם בתמונה. הנני רוצה להרחיב בעוד 4GB זיכרון מסוג DDR4, יש פה אחד מאמזון, האם ישנם אופציות נוספות (יותר זול, או אותו מחיר מהארץ)? https://www.amazon.com/Crucial-Single-PC4-19200-Unbuffered-260-Pin/dp/B019FRDKWI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1531414657&sr=8-1&keywords=memory+laptop+ddr4&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A673263011 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כולל SSD חדש ועליו מותקנת מע הפעלה WIN10 הוספתי מהמחשב הקודם את שני HD של 2 טרה בחיבור SATA וכל יום המחשב מאתחל את עצמו אני לו יודע מתי מכיוון שאני לא לידו רוב הזמן המחשב נתקע בעליה מחדש במסך של הביוס והדיסק SSD לא מופיע שם רק לאחר כיבוי מלא של המחשב המחשב עולה תקין באם אני מנתק את שני הדיסקים הישנים המחשב עובד תקין ללא שום איתחולים פיתאומיים כיצד אני יכול לדעת היכן הבעיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ספויילר מראה לי את ההודעה הזאת שאני מפעיל את המחשב שלשום המחשב עבד חלק ורק היום התחילו השגיאות האלה בעקבות מה זה קרה? ספויילר ספויילר ספויילר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם: שדרגתי מארז וקירור מעבד ולצורך זה מן הסתם ניתקתי כונן ssd (מערכת הפעלה) וכונן hdd. כעת כשחיברתי אותם מחדש - המחשב לא מוכן להיכנס ל - Boot. אני נכנס דרך usb boot של win 10 לקומנד פרומפט ורואה שהקבצים קיימים ושני הכוננים עם המידע עליהם. מבחינת הגדרות משום מה נראה שהווינדוס מזהה אותם כ - MBR אבל נראה לי לא כל כך הגיוני.. כמו כן כשאני מנסה לעשות אקטיבציה לכונן באמצעות diskpart הוא לא מאפשר לי ורושם הודעה שזה לא אפשרי כיוון שזה MBR. ניסיתי להגדיר BIOS על legacy - אין רושם לשינוי כלשהו.. ניסיתי להגדיר UEFI - גם לא משפיע.. אשמח לעזרתכם!!! תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי אחרי אינספור התלבטויות ושיטוטים מתישים הגעתי למסקנה שאני הולכת על המקבוק פרו עכשיו מסתבר שגם לגביו אני צריכה להחליט על כל מיני דברים שאני לא מבינה בהם 😌 בגדול אחרי התייעצות עם נציג מכירות הבנתי שאני צריכה מעבד טוב, מספיק זיכרון ram (אז החלטתי ללכת על המעבד החדש i9 ו32gb) ושלגבי הדבר הזה עם הssd (סליחה על הבורות) 512GB אמור להיות מספיק טוב הדבר היחיד שלא כלכך הצלחתי להבין אם הוא חשוב והאם להשקיע בו זה הכרטיס מסך יש שתי אופציות : 1. 555X Pro Radeon AMD 2. 560X Pro Radeon AMD האופציה השניה עולה עוד בערך 100 דולר אז שתי שאלות - 1. האם הכיוון שלי טוב עד …
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי E580 חדש עם כרטיס גרפי מובנה 620 של אינטל. ווינדוס 10 התקנתי את הדרייברים החדשים מאתר לנובו ונראה שהיכולת הגרפית חלשה ממש,בלי לנסות פוטושופ אפילו הצגת תמונות לוקחת חצי שניה יותר מידי. האם צפוי??? מה אפשר לעשות? לבדוק? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי שני כוננים חיצונים של 6 ו 5 שנים בהתאמה רק לשם שמירת מידע אישי כמו סרטונים משפחתיים ותמונות אני לא יודע עם זה הזמן לקנות אחד חדש , למרות שהם רוב הזמן בארון ללא שימוש בדקתי אותם עם Crystal Disk Info והם במצב טוב , כונן נייח של 2T כלומר 3.5 אינטש וכונן נייד 1T של 2.5 אינטש , כמות המידע מגיע כמעט ל 1T , בנוסף לכוננים יש לי איחסון במדיה של תקליטורים בני 8-7 שנים וקלטות MINI-DV של מצלמת וידאו . אני מחפש לקנות כונן חיצוני אמין או אמצעי אמין אחר ואולי לדעתכם אין צורך בזה כעט . תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. זה כבר כמה זמן שהעכבר שלי זז בלאגים (עכבר שבא בסט יחד עם מקלדת של microsoft desktop 2000). חשבתי בהתחלה שזה המחשב ולא הבנתי איך כי אין סיבה בגדול, הוא חדש ומאוד חזק. אז בדקתי עם עכבר אחר, חוטי, והכל עובד פיקס. הבעיה היא שאני לא רוצה עכבר חוטי ולכן החלטתי לגשת ל KSP ולממש אחריות. הבחור מ KSP חיבר את העכבר והפלא ופלא העכבר והמקלדת עבדו אצלו יפה מאוד ואפילו גם אני שיחקתי קצת עם העכבר והוא זז בסדר גמור. ניסיתי לחפש תשובה בגוגל אך כל העצות שנתנו לי שם (למחוק את הדרייבר של העכבר והמקלדת ולהתקין מחדש, זאת אומרת לחבר שוב את ה USB) אך הבעיה עדיין קיימת. הבחור מ ksp טוען שיש מצב שאיזה התקן בחדר מונע מהתקשורת של העכבר לעבוד כמו שצריך. ניסיתי חיבור USB קדמי ואחו…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי SSD חיצוני של 500 ג'יגה. הורדתי את הכלי שיוצר את הוינדאוס ושמתי עליו וינדאוס 11. להפתעתי הגודל שלו התכווץ ל-32 ג'יגה. גם אחרי אתחול הוא נשאר אותו דבר. מישהו יודע איך מאפסים אותו? אני יכול לנחש שאולי זו איזה מחיצה שנוצרה.
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, אם אני צורב לקובץ iso גיבוי מושלם של המערכת - האם אני יכול להתקין אותו ללא בעיה על מחשב חדש? (המחשב החדש הוא עם פרופיל חומרה אחר. מתקדם יותר, אבל שונה. הדיסק הקשיח גדול דיו) תודה
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בהתחלה עשיתי התקנה נקייה חלונות 11 פרו שפה עברית. מיקרוסופט עשו שינויי חדש בהתקנה חלונות 11. וזה מחייב פתיחה חשבון מיקרוסופט מייל וגם לייצור סיסמה PIN. אני יצרתי חשבון מיקרוסופט מייל שלי. ואח"כ יצרתי סיסמה PIN. ובסוף הכל עובד פיקס. עכשיו אני רוצה לבטל חשבון מיקרוסופט מייל שלי. וגם רוצה לבטל סיסמה PIN. איך עושים ? בתודה!
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-