תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון כמעט כל התוכנות שלי קורסות כל הזמן (after effects , photoshop, cinema 4d, cod4, steam) וגם המחשב שלי כל כמה זמן עושה FREEZE ונתקע, בנסוף יש לי מידי פעם BLUE SCREEN וזה לא רק מעומס יתר לפעמים אני סתם משאיר את המחשב דלוק בלילה והוא עדיין עושה BLUE SCREEN ! בבקשה שמישהו יעזור לי!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך לא מוכר והוא כל הזמן מהבהב בעלייה של המחשב ובחלק מהמשחקים(ואז אני לא יכול לשחק) המסך נקרא- Colortac LM17A אני חשוב שצריך דרייברים למסך תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SUP NIGGA?!? אוקיי.. יש לי צורב של NEC.. ועליו כבל IDE ארוך, ובאמצע הכבל עוד חיבור של IDE, כאילו פיצול כזה.. חיברתי ת'IDE ללוח אם למקום היחיד שנשאר, חיברתי ת'חשמל, הפעלתי ת'מחשב והוא ביקש איזה דיסק BOOT.. ומשם נתקעתי. הלכתי לביוס.. וה-NEC הופיע כ-IDE פירמרי מאסטר, ומתחת לזה היה עוד IDE פרימרי סלייב, ומתחת לזה עוד 2 שורות.. גם IDE של מסטר וסלייב אבל לא מאסטר.. [ שם הופיעו הכונן DVD והצורב הרגיל שמחבורים לי עכשיו ] נראה לי טיפה סיבכתי. . מה אני עושה מכאן? איך לחבר מה מו מי?! תודה מראש לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס geforce fx 5200 בעל אפשרות tv out ולמרות שהתקנתי את הדרייברים החדשים (וגם ישנים)ולמרות שהכרטיס מחובר לטלביזיה נכון אני רואה רק פסים צבעוניים על המסך מרצדים יש לי פנטיום 4 ומ. הפעלה win 98 se אני עושה את כל הפעולות הנדרשות כולל שינוי שיטת שידור ובחירת יציאה בכרטיס אך עדיין לא מצליח אגב היציאה מהכרטיס היא ע"י כבל s-video מומר ליציאת av .בטלביזיה השיטת קליטה על auto אבל גם pal וגם ntsc לא עבדו ניסיתי גם להדליק את המחשב רק על הטלביזיה והגדרתי נכון את היציאה בתפריט nview nvidia תודה מראש משה
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היה לי אינטרנט ב-ADSL עם מודם ALE 070, שכבר כולכם מכירים בטח את הבעיות שהוא עושה. אתמול, בא טכנאי והתקין לי אינטרנט בכבלים והביא לי איתו מודם TERAYON TJ715X. משום מה, המחשב נהיה יותר איטי מרגע שהתקנתי את המודם רשת (לא ממש התקנתי, רק הורדתי את החייגן של אינטרנט זהב). האיטיות היא כשאני מפעיל את ווינדאוס, ברגע שאני בוחר את המשתמש שאליו אני רוצה להיכנס ועד שווינדאוס נכנס למשתמש הזה לוקח בערך 35 שניות יותר ממה שזה היה לוקח לו כשהיה לי מודם ALE 070 (שזה לא ממש הגיוני כי הרי ידוע שהמודם הישן שהיה לי גורם לאיטיות בהעלאה, אז איך כרטיס רשת יכול לגרום לאיטיות יותר גדולה בהעלאה???). זה מתחיל ממש לעצבן אותי ורציתי לדעת אם אני יכול כדי לגרום לאיטיות הזאת כשאני נכנס לשם המשתמש שלי להפסי…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה בימים הקרובים אני הולך להרכיב את המחשב החדש שלי. אין לי שום ניסיון .. רק קראתי 200 פעם את החוברת שבאה עם הלוח אם ופחות או יותר הבנתי הכל .. אבל יש לי עדיין כמה שאלות אחרונות : יש לי מארז Compucase 6A19 .. עכשיו בגלל שהכרטיס מסך שלי אמור להגיע עוד כמה ימים החלטתי להתחיל להרכיב הכל .. הרכבתי את הצורבים והדיסק הקשיח ואז החלטתי להתקין גם את הלוח אם. קודם כל שכחתי לציין שעם המארז בא פאנל מאחורה איפה שמתחבר ה-USB והמקלדת וכל זה .. בקיצור הורדתי אותו כי הוא לא התאים ליציאות של הלוח אם שלי ( 945P-S3 ) והרכבתי את זה שבא עם הלוח. עכשיו באתי להתקין את הלוח אם וראיתי שקשה לי לשים אותו בדיוק על החורים של הברגים .. שמתי לב שזה בגלל שבפאנל האחורי שבא עם הלוח יש מן ברזלים כאל…
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, התקנתי windows10 32bit חדש על לפטופ dell inspiron 3442 אבל הtouchpad לא עובד. קודם להתקנה הוא עבד מצויין ואין לי אפשרות להתקין ווינדוס אחר. - ניסיתי להתקין מספר פעמים את הווינדוס, ללא שינוי. - עכבר חיצוני (USB) תקין. - עדכנתי גרסת BIOS. - הורדתי דרייבר עדכני לtouchpad מהאתר הרשמי של dell אך אחרי הרצת קובץ ה-exe אני מקבל הודעה שגרסת המחשב לא תואמת את הקובץ ולכן לא ניתן להתקין. - ב-device manager כלל לא מופיע דרייבר של touchpad אלא רק עכבר HID רגיל. מה שכן, יש 3 unknown devices תחת other devices, לא ידוע אם קשור או דרך לפיתרון. אני חייב שה-touchpad יעבוד.. אנא עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מדפסת די ישנה עם חיבור פינים רחב. בלוח אם החדש שלי אין כזאת כניסה.(רק USB). בסורק יש לי כניסה למדפסת, והוסרק עצמו מחובר למחשב בUSB. ניסיתי לחבר את המדפסת לסורק,והסורק למחשב. אבל זה לא עבד. כבל מתאם(ממדפסת לUSB) עולה 160 ש"ח בחנות היחידה שראיתי. כך שאם אין פתרון אני אעדיף לקנות מדפסת משולבת חדשה, מאשר להשקיע אגורה במדפסת ישנה. אז אפשר בכלל לחבר את המדפסת? דרך הסורק?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפעלתי היום את המחשב השני בבית (שמפרטו בצד), והוא נתקע בזמן ה boot על press any key to boot from CD (שהיה ריק בזמן הזה), ריסטטי את המחשב, קפצה הודעה bios update failed, ומאז המחשב נדלק (מאוורים מסתובבים) ואחרי כמה שניות נכבה, וחוזר בלופים, אין תצוגה על המסך ואין ציפצופים מהלוח . לא ניסתי לעדכן את הביוס, והכונן DVD היה ריק (גם לא היה מחובר USB שיכול לעדכן או משהו כזה) ניסתי לאפס ביוס, לא עזר. החלפתי ספק, גם לא עוזר ניסתי כול מיני קומבינציות (סטיק אחד של זיכרון, בלי זיכרון, בלי ברטיס מסך, בלי HDD והכונן DVD), אותה תוצאה כול הזמן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התופעה הזאת התחילה לפני תקופה קצרה, הדלקתי את המחשב בבוקר, אחרי איזה חצי דקה הוא פשוט קפא בלי שום סיבה ובלי הודעה מוקדמת, עשיתי ריסט ולא עזר. שיחזרתי אותו(במצב בטוח לא נתקע), הוא עבד טוב לאיזה יומיים ושוב חזר, השיחזור לא עזר הפעם. פירמטתי אותו ושוב זה חזר. אני כמעט בטוח שזה בעיה בחומרה, כי פירמוט לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון אולי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים.. יש לי בעיה במקלדת היא לא מגיבה כאשר אני משחק במשחק gta san andres אבל ברגע שאני משתמש בה לדברים אחרים כמו icq וכאלה היא כן עובדת הבעיה אני שומע צפצוף כזה באמצע משחק והיא מפסיקה להגיב .. ניסתי להחליף מקלדת שמתי אותה במחשב אחר והיא כן עבדה עכשיו אני לא יודע מה לעשות :nixweiss: ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ DELL XPS L502X עם i5 דור שני, 8GB RAM ו750GB HD. המחשב אצלי כבר שנתיים וקצת עם ווינדווס 7 מקורי. אני מודע להתקנות שאני מבצע ולניקיונות, ואין תוספי שקר מיותרים שמותקנים. לאחרונה המחשב התחיל להרגיש לי נורא איטי. התחלתי בניקיון שלו וכרגע יש לי 350GB פנויים ללא תוכנות מיותרות. הוא מגיב נורא לאט ועושה רושם שהוא מתאמץ (המאוורר מתחיל לפעול במרץ) אפילו כשאני מפעיל כרום עם פייסבוק וYNET וזהו. אותה הבעיה גם עם פיירפוקס. המחשב עם NOD32 מקורי וללא וירוסים ידועים. בניקיון התקנתי Advanced Systemcare Pro שראיתי שמומלץ...לא עזר יותר מדי. בשבוע שבועיים האחרונים הוא גם לפעמים לא יוצא ממצב Hibernate. אחרי כמה שעות במצב hibernate כשאני מנסה להפעיל הוא מציג הודעה (לפני שנ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. המפרט שלי הוא: לוח אם: MSI intel 945GM3-F מעבד: E2140 conroe דיסק קשיח: WD 250GB SATA 2 צורב DVD כרטיס מסך MSI R4830 OC 512MB ספק HEC 500 W כשאני מודד את המהירות שלו (מעמיס את המחשב ל100%) הוא לא מגיע למהירות האמורה 1.6GHZ = 8X200 אלא אך ורק ל 8X133 = 1066GHZ. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך את עזרתכם, כי אין לי כבר כוח ואני זקוק מאוד למחשב תקין לצורך הלימודים. המחשב שלי בן 3 שנים: E8400 ללא המהרה וקירור סטוק MSI P7N SLI 4 GB RAM DDR 2 3 דיסקים קשוחים HD 4870 SAPPHIRE EZCOOL 500 W REAL יש לי WINDOWS 7 64 BIT SP1 עם כל הפאטצ'ים. הבעיה היא כזאת: המחשב נקפא ואחרי ריסטרט במסך של ביוס יש הודעה: Reboot and select proper Boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. עוזר רק כיבוי מחשב, ניתוק מהחשמל והמתנה של 5 דקות לפחות. בהתחלה זה קרה כאשר שיחקתי וחשבתי אולי זה חימום יתר או בעיות אחרות. עכשיו אני לא משחק וזה קורה כאשר אני פשוט גולש באינטרנט. הייתי היום ב GMAIL וניסיתי לשלוח מיילים. בהתחלה שמתי לב שFIREFOX לא הגיב …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי xp sp1 אחרי שאני מתכין את windows אני צריך להתקין את sp1 או שאני מתקין את windows אז ה sp1 מותקן אוטומתית תודה חמודים שלי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב GIGABYTE W576V שעבר פירמוט לאחרונה ומאז לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הכבל LAN. ההתחברות היא לאינטרנט רימון דרך הוט(חייגן VPN - למי שמכיר את רימון) המחשב מזהה את הרשת אבל בהתחברות עצמה כותב port open ואח"כ נתקע וכותב שלא יכול להתחבר. יש לי מחשב נייד אחר שמצליח להתחבר בלי בעיות דרך הכבל. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של ה LAN אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף. חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק' לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, זה התחיל מתי שהרצתי 3Dmark עם הדרייברים 23.11 כדי לבדוק את הביצועים של הגרוטאה שלי. מה שקרה זה שהמסך נהפך להיות שחור ואז חזר, אבל מתי שהוא חזר לא יכולתי לראות את כולו, אני מתכוון שאני רואה 3\2 ממנו הנה תמונה כדי להמחיש מה שקורה אצלי: http://www.annexftp.com/~lordy/pcpr0b.jpg שדה הראייה שלי מסתכם בתחומי הקו האדום, מתי שאני מנסה למתוח את המסך לרוחב הוא לא מגיב, אבל לגובה הוא כן מה שגם, להזיז אותו מימין לשמאל אני מצליח יש דרך מסויימת לתקן את זה ? או שהלך המסך ? :-\
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, וסליחה על הפוסט הארוך. מתחילת השבוע (לפחות ששמתי לב) התחילה בעיה אצלי במחשב שכל כמה זמן הוא היה מגיע לBSOD (מסך הכחול של מוות) בהתחלה זה היה כל כמה שעות בשלב מסוים פרמטתי את המחשב לווינדוס 7 מקורי ולאחר מכן עודכן לווינדוס 10, לאחר הפרמוט התופעה המשיכה ומאתמול בלילה המחשב התחיל לעשות את זה כל 5 עד 25 דקות מאז ההדלקה ולעתים (כשאני מפעיל תוכנה "כבדה" כמו פוטושופ) נכבה ישר בלי לעבור את הBSOD ולא נדלק כמה דקות או עד שאני מנתק מהחשמל ומחבר ולפעמים עדין צריך לחכות קצת. חשבתי שזאת בעיה במעבד כי היתה לו בעיה בן בעבר שנפטרה על ידי החלפת קירור למעבד, לפני הפרמוט השתמשתי בתוכנות כדי לבדוק את המעבד (לא זוכר אילו תוכנות הן היו מותקנות אצלי הרבה זמן) והן לא הציגו את מהירות מעבד א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק ומכבה את המסך. קורה לי לפעמים שהמסך פשוט לא מגיב אחרי שאני רוצה להפעיל אותו למחרת. החשמל במסך מגיב אך הוא נשאר חשוך כאילו לא נגעתי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחשב חדש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הטלויזיה למחשב על ידי כבל HDMI-HDMI וקיימת בעיה כזאת - אחרי כמה דקות המסך כאילו מקבל צבע עליו ככה: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD7970), יש שלושה פורטים של HDMI במסך - ניסיתי את כולם. אם אני מכבה ומדליק את הטלויזיה זה חוזר למצב הרגיל אבל הבעיה לא נפתרת - אחרי כמה דקות זה שוב קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מפרט: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 לזה הוספתי ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata ניסיתי להתקין וינדוס ואני מקבלת שגיאה כמו בתמונה המצורפת.מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באמצע המשחק מופיעים לי קווים כאלה שמופיעים ונעלמים במהירות ורואים אותם..מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-