עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Remus Palade,

קניתי כונן ssd להריץ עליו את הווינדוס הכונן הוא כונן של סמסונג PM871 2.5 128GB הלוח עם שלי הוא m4a88t-m/usb3 נתקתי את ההרד דיסק הרגיל שלי וחברת עם קבל sata את הכונן ssd ושאני מפעיל את המחשב קופצת לי שגיה 4th master hard disk error ניסיתי להחליף כניסת sata הדבר היחיד שזה שינה זה שהתקלה השתנתה ל3rd master hard disk error בכניסה הראשונה והשניה של הsata קופץ לי ה3rd בכניסה השלישית והרביעית רופץ לי 4th ניסיתי קבלים שונים(של ההרד דיסק הישן שלי שעובד רגיל ושל הקורא דיסקים) קראתי קצת וראיתי שאני צריך לשנות בbios לahci ברגע שאני משנה לאפשרות הזאת החיבור sata החמישי והשישי מפסקים לעבוד ואני לא רואה אותם יותר גם בbios (בגלל זה השתמשתי רק …

3. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי 3 מחשבים: אחד עם ווינדוס XP ושניים עם ווינדוס 7. הם מאוד ישנים (אין להם אפילו USB 3.0), הצעיר ביותר בן 4.5 שנים והעתיק ביותר בן כמעט 10 שנים. אני מתכנן לקנות מחשב אחד חדש עם ווינדוס 10, כונן SSD וחיבורי USB 3.1 שיחליף את שלושתם, אבל אני רוצה לפרמט אותם מכיוון שיש עליהם מידע אישי, סיסמאות וחשבונות.. לשלושתם יש כונן DVD, ויש ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס 7 32 ביט. כמה זה יעלה להזמין טכנאי הביתה שיפרמט את שלושת המחשבים הישנים (רק מחיקת דיסק קשיח, ללא התקנת OS מחדש) אחד אחרי השני? וכמה זמן זה יקח אם הוא משתמש בדיסק התקנה אחד (אלא אם כן הוא יביא דיסק משלו) ??? נ.ב, באחד המחשבים יש כונן דיסקטים, ויש לי כמה דיסקטים תקינים. האם זה יעזור בפרמוט (א…

4. Started by Haim Merizan,

יש לי מחשב נייח מעבד גיגה בייט מעבד איי5. יש עליו 4 ראם זכרון. קניתי כרטיס זכרון נוסף 8 גיגה הכנסתי אותו לסלוט הפנוי ושלפתי אץת 2 הכרטיסים הישנים. המחשב עולה ומכבה את עצמו כל הזמן בשלב שהוא מציג את שם לוח האם. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by עודד ברטוב,

כשאני מחבר את הפלאפון למחשב הוא רק נטען ואין אפשרות להעביר אליו דברים (הוא לא מופיע כתיקיה). כשאני מחבר אותו למחשב אחר הכל עובד סבבה.. קורה גם עם פלאפון אחר. מה עושים???

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by NikkieMotors,

יש לי את המחשב הבא "15.6 Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV012KIV כיוון שהנייח שלי כבר מקרתעה עברתי לנייד לשחק CSGO, ורציתי לרכוש מסך חדש עם 144HZ. רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי תתמוך בו ולא יהיה שום הגבלות. (אין לי תקציב ל G-Sync אז אני מסתפק במסך בלי)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אשמח לעזרתכם לפני שאני מוציא כסף סתם יש לי מחשב בן 3.5 שנים בערך. מצורף המפרט לפני קרוב לחצי שנה קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהמחשב עשה ריסטרטים ללא הפסקה והמסקנה הייתה שמדובר בכרטיס מסך. לפני כחודשיים החלה בעייה חדשה שמתרחשת לפעמים בעיקר בזמן משחק. המחשב נתקע על מסך בצבע אחיד מסויים עם פסים. הסאונד ממשיך לכמה שניות ואז נתקע על ביט מסויים. לקחתי את הכרטיס מסך לבדיקה ב- KSP (באחריות) והם אמרו שהוא תקין. בשבוע הראשון אחרי שהכרטיס מסך חזר לא היה בעיות כלל. ואז הבעייה חזרה מידי פעם בזמן משחק הוא נתקע על מסך בצע אחיד רנדומלי (בלי פסים כבר) וביט סאנוד תקוע. האם התסמינים מתאימים לבעיה של ספק כוח (יש לי 450W והדרישה לכרטיס מסך היא 500W)? יש לכם ר…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by VENUM,

מה קורה חברים? לצערי אתמול גיליתי שהמחשב שלי נדבק ב"וירוס כופר", למזלי גיליתי את זה בזמן והוא לא הצליח להצפין את כל הקבצים שלי. ההצפנה התגלתה בהארדיסק הפנימי וגם בהארדיסק החיצוני שלי, ניתקתי אותם והתקנתי ווינדוס חדש על הארדיסק אחר לבנתיים. יש לי כמה שאלות: - איך הוירוס מתפשט? האם הוא מצריך חיבור לרשת האינטרנט בשביל זה? או מספיק שיש איזה סרוויס שרץ ברקע? - אני רוצה להעביר את הקבצים הלא נגועים להארדיסק חיצוני אחר, אם בטעות יעבור גם קובץ נגוע - הוא יוכל להתפשט שוב על הקבצים האחרים? (ההעברה תתבצע כבר על ווינדוס חדש נקי). - איך אפשר להתגונן נגד וירוס כופר? (חוץ מהכללים הברורים של פתיחת קבצים / מיילים לא מוכרים / אתרים / טורנטים וכו' - האם יש תוכנה ממש טובה כנ…

9. Started by royzluf,

שלום, קיימת בעיה בהארד דיסק במחשב ביתי. כשההארד דיסק מחובר, הווינדווס עולה בצורה איטית מאוד או שלא עולה כלל. בניתוקו המחשב עולה בצורה מהירה. מערכת ההפעלה נמצאת על כונן SSD 250GB, וההארד דיסק הבעייתי הוא רגיל עם חיבור SATA. האם ניתן לתקן את ההארד דיסק בעזרת כלים מסוימים או שמדובר בבעיית חומרה? תודה, רועי.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Lyor,

אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור לי קובץ ISO שאותו אני יעלה עם USB ככלי בדיקה/התקנת מערכות הפעלה וכו'. אני מעוניין שתהיה לי האפשרות להכניס לשם כמה שאני רוצה קבצי תמונה שעולים באותו סגנון (לדוגמה memtest או hirens) כל עוד יש מקום בכונן כמובן. אני מודע שזה אפשרי לעשות את זה עם כלים כמו של hirens, אבל הייתי מעדיף משהו פשוט בסגנון DLC Boot, עם ממשק GUI. הבעיה שבDLC Boot זה די נעול רק למה שיש לאתר שלהם להציע, ולא לשאר הכלים שיש ברשת.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בחמשב של חבר שלי הוא נכבה בכל פעם שהוא מריץ משחק בהתחלה חשב שזה הכרטיס מסך אבל אני חושב שזה יותר בכיוון של הספק כי המחשב ישר נופל מבלי מסך כחול או איזה מסך לפני אני כבר לא ממש זוכר איזה תוכנה שומרת לוגים של כל כיבוי לא רצוי כזה אשמח לעזרתכם באיתור התקלה דרך אגב הספק הוא מודולרי של קולרמסטר 750W ככה שהוא אמור להחזיק בקלות את הכרטיס הבודד שיש לו GTX1070 תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי. יש לי לוח אם די ישן של ASUS דגם P5G41C-M LX. כאשר אני מפעיל את המחשב והוא מתחיל לעלות, הוא נעצר על מסך הביוס (עם הלוגו של ASUS). צריך ללחוץ ALT+CTRL+DEL מספר פעמים, בדרך כלל 6-8 פעמים עד שהוא "משתכנע" ועולה. לאחר מכן הוא עובד והכל בסדר. האם מישהו מכיר את התופעה ו/או יש לה פתרון או שלוח האם סיים את הקריירה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dovk,

שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YOUTUBE אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Matanel Cohen,

אהלן! קניתי מחשב חדש של לנובו והוא נתקע לי באמצע ההפעלה. יש רק סימון של העכבר על המסך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. קניתי לנובו יוגה חדש ואני מעוניינת לשחזרו למצב בו הוא יצא מהמפעל אבל משום מה התוכנה lenovo onekey לא נמצאת במחשב, אבל יש מחיצת שחזור של לנובו במחשב. ברצוני לדעת איך ניתן לשחזר את המחשב מהמחיצת שחזור למצב הראשוני בו הוא יצא מהמפעל ללא התוכנה הנ''ל. אודה מאוד לעוזרים.

17. שלום חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס, דגם X551M שעבד בסדר עד שיום אחד הדלקתי אותו והוא לא העלה אתה הווינדוס ואז רשם לי את ההודעה הבאה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. ואז הציע לי אפשרות אפשרות לאתחל מחדש, או repair. ה repair לא עולה, גם דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס. ה safe mode גם לא עולה. ניסיתי להריץ מיני ווינדוס XP דרך הדיסק של hirens אבל קיבלתי BSOD. ניסיתי לעשות בוט דרך דיסק של ubuntu , וזה עבד. השאלה היא למה הווינדוס לא עולה, והאם אפשר לתקן את זה. אשמח להצעות, תודה רבה לכולם.

18. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנהרס וקיים במחשב שקניתי לפני 10 חודשים, הוא עדיין באחריות. כשהלכתי לחנות אמרו לי שיתקנו אותו ולא יחליפו בחדש. השאלה שלי היא האם זה נהוג? או שנהוג להחליף לחדש. עם כל הכבוד אין שום סיבה שכרטיס מסך ייהרס אחרי 10 חודשים ואם כן לדעתי אני אמור לקבל אחד חדש לא לתקן את הפגום. או שאני טועה? תודה מראש לכולכם.

19. Started by rivki1985,

צהריים טוביםאני מנסה להתקין וידוס 10משנה בבביוס שישאב מידע מהדיסקהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בשביל להתחיל את ההתקנה ואז קורסומביא לי את השגיאה הנ"ל (מצורף צילום מסך)גם שלוחצת אנטר וגם F8 זה לא נתן לי פתרוןמה עושה? פליז http://www.siz.co.il/my.php?i=1z5tqtznnkko.jpg

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by arie2006,

נתונים: מדפסת hp office jet 4500; מע' windows 7 ult. בסריקה מהמחשב ע"י תוכנת פקס וסריקה ב- windows הסריקה מתבצעת טכנית אך בתום הסריקה שם הקובץ אינו מופיע. (בתצוגה מוקדמת האפליקציה מציגה ע"ג המסך את המסמך שנסרק). אין בעיה בהדפסת מסמכים הנשלחים מן המחשב. המדפסת מחוברת בחיבור USB. תודה מראש למשיבים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ilan Guri,

יש לי וינדוס 10 הורדתי קובץ ISO מה ההסבר הכי פשוט לצרוב אותו על דיסק עם אפשרות לבצע BOOT ממנו אם אני לוחץ על הקובץ קליק ימין אני מקבל בשתי האפשרויות הראשונות: MOUNT burn disk image אם אני לא טועה במשהו אז צרבתי בעזרת burn disk image והמחשב לא עלה מהדיסק למרות שהגדרתי לעלות מ CD בביוס

22. Started by moshiko1967,

שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.

23. Started by רון מוצרפי,

יש לי בעיה קניתי מחשב עכשיו חיברתי usb עם התקנה של win 7 הwin מתחיל לעלות ואז נעצר בהתחלה ואומר שהדרייברים לא מותקנים עכשיו ניסיתי לשים את הדרייברים בתוך התיקייה של ההתקנה של הwin ואני לא מצליח לראות את הקבצים מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך להתקין בבוט , תודה רבה לעוזרים

24. שלום ובוקר טוב לכולם! לאחרונה קניתי מחשב נייד Asus Zenbook pro ux501, על פי הנתונים הטכניים שהוצגו באינטרנט למחשב ישנו כרטיס מסך מסוג Nvidia GeForce GTX 960M 4GB אבל משום מה כל התוכנות רצות על Intel GPU ולא על הכרטיס של INVIDIA. צריך את עצתכם ועזרתכם, האם צריך לשנות את זה? כי אחת הסיבות שקניתי את המחשב הוא כרטיס המסך שאמור לשמש אותי לצורך עבודה גרפית ועריכת וידיאו פה ושם. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by moshiko1967,

שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים