תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
מדיי כמה דקות, המסך שלי שהוא LG FR 795FT+ 17" עושה POP כזה, הצתוגה מתוכווצת, המסך ניהיה חשוך, יש רעש כאילו שיתוש נצלה בפנים, וכאילו משהו קרה לפיקסלים כזה מכירים...? האם זו בעייה ניתנת לתיקון בחנות מחשבים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וושבוע שעבר בדקתי את טמפרטורות במחשב והטמפ' של הchipset הייתה 51 במנוחה ו55 במאמץ! לעומת זאת המעבד במנוחה 30 ובמאמץ 45. המארז מאורר היטב והזרימה מעולה בו.. נ.ב הטמפ' היא ללא OC מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל הזמן שומע איזה צפצוף מוזר מהמחשב (או מהמסך אין לי מוסג) אתם יודעים צליל קטן כזה ומעצבן שעושה חור באוזן כיביתי את הרמקולים (מהחשמל והצליל המחורבן הזה עדיין היה אז אני בתוך שזה מהמחשב (או מהמסך כי זה בא יותר מהכיוון שלו) מישהו יודע אולי מה גורם לצליל הזה?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ישן יחסית מדגם intel dh55pj עם כרטיס מסך GTX 960 ומעבד I5 660. בלוח אם היה קיים שני כרטיסים של 2 G RAM כך שהיה בכללי 4. רציתי לשדרג ל 8 ראם וקניתי 2 כרטיסים של 4 של החברה קינגסטון על תדר 1333MHZ (לאחר בדיקה שהכרטיסים מתאימים באת של הלוח אם כמובן) לאחר ההתקנה שלהם המחשב נדלק, יש את הצג בשחור לבן שאפשר ללחוץ F2 וF10 וכו, ואז מגיע הצג של הווינדוס (WINDOWS 10) וממש לאחר שתי שניות המחשב נכבה ונדלק מחדש. כחצי שנייה לפני שהוא נכבה מופיע צג שרשום your pc runs into a problem and needs to restart. חשבתי אולי הוא לא יכול להריץ 8 (שזה המקסימום של הלוח אם) וניסיתי להשאיר 1 של 4 כמו שהיה לפני והמחשב הגיב אותו הדבר. רק אם אני מכנסים את ה 2 כרטיסים הקודמים (2G RA…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט היינו 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המחשב לא נדלק בכלל הנוריות לא נדלוקות המאווררים לא נדלים כאילו הוא לא מקבל בכלל חשמל אני מנתק ומחבר את שקע החשמל למחשב ואז אני רואה שמהאווררים מסתובבים לפחות משנייה כאילו ההתחלה של הסיבוב ואז נפסק ניתקתי חיברתי כבלים של המחשב את החשמל הכל ולא עוזר החשמל בבית שלי עובד אז זאת לא הבעיה איך מסדרים את זה . ממתי התקלה קיימת? התקלה קיימת מאתמול עבד הכל טוב פתאום זה קרה אני מנסה להדליק תמחשב ולא נדלק האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא בבקשה תעזרו לי אני מתחנן
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד עכשיו לא ממש שמתי לב לזה, אבל כשחיברתי אוזניות לרמקולים אפשר לשמוע רעש של "שלג" או "גשם" איך שבא לכם לקרוא לזה. שמתי לב שכאשר המעבד\כ.מסך מעבד מידע הרעש גובר - לדוגמא כאשר נכנסים לאתרים חדשים או כשמפעילים תוכנה. ניסיתי להדק את החיבורים וזה לא ממש עוזר. בהתחלה האוזניות היו מחוברות דרך הרמקולים של לוג'יטק. אז ניסיתי לחבר ישירות דרך החיבור הקידמי של המארז. והרעש עדיין קיים (מה שמגביר את החשב שזה בעיה של הק.קול\לוח אם) איך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כ-3.5 שנים עם ספק EZCool 450W. עכשיו המחשב כבר עבר כמה וכמה הפסקות חשמל, אבל האחרונה כנראה גמרה אותו לגמרי. זו הייתה הפסקת חשמל של שנייה (נפילת מתח שחוזרת מיד), ומיד לאחר חזרת המתח שמעתי קולות פיצוץ מהספק (כנראה) וראיתי ניצוצות. מיד ניתקתי הכל מהחשמל, וכשהחזרתי לחשמל המחשב לא נדלק. עכשיו אני חושש לחומרה, כי זה מחשב די יקר (עלה אז 6K), עם כרטיס מסך טוב (אני יודע שהיום 8800GTS לא כ"כ נחשב, אבל עדיין מספק אותי). כדאי לשלוח אותו לתיקון? אם אחליף לו ספק ממחשב אחר כדי לבדוק אם שאר הרכיבים בסדר, עלול להיגרם נזק חמור יותר לרכיבי המחשב/לספק שאני שם במקום? אין לי ספקים חזקים ורוב המחשבים האחרים שאני יכול לקחת מהם ספק לא צורכים חשמל כמו המחשב שלי. שווה לנסות …
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך שחור אין שום תצוגה. ניסיתי אם מסך אחר אותו דבר. ומחשב נדלק והכל. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי דולק היום כבר 14 יום רצוף. לפני אותם 14 יום היה רק ריסטרט פשוט שלפניו דלק 10 ימים רצוף. הסיבה היא שלפני חודש קניתי קירור שקט ביותר למעבד והמארז שלי גם ככה שקט ובקיצור כל עוד אני לא משחק, המחשב חרישי לחלוטין ואני יכול לישון בחדר שהוא דולק ואני סתם לא אוהב לחכות שהוא יעלה בהדלקה. יש לי זיכרון פנימי מספיק ומעבד 4 ליבות חזק וההרגשה היא כאילו הפעלתי את המחשב הרגע גם אחרי שבועיים (המחשב משמש לגיימינג כבד מוזיקה והכל). השאלה שלי היא כזו: אני מקצר ככה את החיים של המחשב שלי (מחשב בן פחות משנה)? פרטים: יש לי ספק 500W של seasonic והטמפרטורות נמוכות במחשב למעט הספק שאני נוגע בו והוא די חם תמיד (לא רואה טמפרטורה שלו). המארז צובר אבק, אבל יש לי מסנן אבק והאבק נשמר בחוץ ואני מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מודם של נטויזיון. במצב רגיל לא מצליח לגלוש באינטרנט
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי מחשב של חבר פנטיום 3 450 עם לוח של אם אס אי דגם: MS-6156 MICRO ATX BX10 Mainboard הוא קנה הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה 7200 (לא 8 קש ביופר) בקיצור הבעיה היתה שחיברתי את ההרד דיסק הביוס לא זיהה אותו ..( ואכן זה היה על אוטומט ..וניסתי עם גמפר בלי גמפר על כייבל סלקט ועל סלייב ועל כול מה שמעלה הדימיון..והכבל תקין כי אם הרד דיסק אחר זה בסדר)... שורה תחתונה היה לי בעיה כזאת בזמנו ליפני שנתיים + עם הפנטיום 2 שלי 400 ואז מה שעשיתי זה פשוט פלש לביוס לעדכן אותו לגירסה יותר מיתקדמת ששם הוא אמור לזהות את ההרד דיסק...וזה הצליח והכול היסתדר... אבל כאן במחשב הנ"ל שעשיתי פלש זהו לא עולה כלום (יעני פישלתי ועשיתי פלש כניראה לדגם לא נכון..כי ישר אחרי הפלש שזה ביקש לעשות ריסטרט אז…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתנצלת מראש, שאני לא מבינה כלום במחשבים, ולכן אם אני לא מביאה מספיק מידע, או עושה דברים נגד החוקים, זה באמת כי אני לא מבינה במחשבים כלום. אז ככה, מסתמן שיש לי בעיה עם הכרטיס הגרפי. הרמז הראשון קשור לפוטושופ שלי שכל פעם כשהוא נפתח אומר שלי בעיה. אני מצרפת צילום מסך של השגיאה. מקווה שזה יעזור. הרמז השני, הפך די ברור, וזה שיש לי מסך כחול כל כמה זמן, שטוען שיש לי בעיה עם הATI או משהו דומה. קראתי את המדריך בהודעה בפורום, הורדתי את התוכנה שמנתחת מסכים כחולים, ואני מצרפת RAR של התוצאה. מקווה שעשיתי את זה נכון. אני ממש מקווה שתדעו מה לעשות, כי זה הופך להיות בלתי נסבל. את ההודעה הזאת לדוגמא, אני כותבת עכשיו בפעם השניה, כי המחשב נתקע תוך כדי... מה שאני כן יודעת על המ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני עובד עם חלונות 10 ויש לי 16 גיגה ראם DDR4 הזיכורנות למעבדים החדשים וכאשר המחשב עובד זמן אורך הזיכרון הפנימי עולה מעצמו בלי ששום דבר פועל עד שזה מגיעה למקסימום ושוב שום דבר לא פועל חוץ מהווינדוס עצמו יש למישהו מוגש מזה הבאג הזה? וכן נכנסתי לTASK MANGER והקובץ הכי גדול שם לוקח 120 מגה בערך ולא רואים לאן הזיכרון הולך
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני שבועיים המחשב שלי קרס , ז"א מתוך 4 ארדיסקים במחשב רק אחד שרד( בחנות טענו שארידסיקים לא עולים עקב שלא מקבלים חשמל) החלפתי את הארדיסקים למזלי יש לי עדיין אחריות. והתקנתי מחדש את כל התוככנות. היום לאחר שבועיים שוב פעם המחשב עולה וכותב שאני צריך לעשות boot מדיסק (התקנתי בפעם הראשונה windows על הדיסק ששרד) ועכיו אני צריך להתקין שוב פעם את הכל. (כמו כן הארדיסקים האחרים שוב פעם הלכו לעולמם...) מה בדיוק הבעיה? האם ספק? (משום שהלכו לי הארדיסקים?) או הארדיסק ששרד הוא בעצמו דפוק ולכן קרס שוב ? אודה לכם על תשובה מקצועית. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס GEFORCE MX400 הוא שם את הכרטיס מפעיל את המחשב והWINDOWS נתקע. למה?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי לפעמים נתקע כלומר התמונה על המסך נתקעת העכבר התכבה וגם המקלדת ולא תמיד העכבר והמקלדת מתכבים ביחד לפעמים רק אחד מהם אבל לרוב שניהם ביחד בכל מקרה המחשב לא מגיב בכדי לצאת מהמצב הזה אני צריך לעשות ריסט למחשב לוח אם p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ עכשיו זה לה הכ.מ כי החלפתי עם חבר והבעיה נמשכת זה לא הדיסק הקשיח כי קניתי חדש והחלפתי בישן איזה חודש אחרי שהבעיה התחילה וגם פירמטתי וזה לא עזר זה לא החום במעבד כי רק החלפתי לו היום קירור הוא יציב על 35 במנוחה ו 55 גג במאמץ אני ממש אובד עצות אז תעזרו לי כל רעיון יתקבל ותודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב. יש לי כרגע זיכרון 256DDR במהירות 333 לוח האם שלי הוא של אסוס, אין לי מושג איזה דגם. (עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב) עכשיו אני מעוניין לקנות זכרון 512 שיותקן בנוסף ל256. האם לקנות אותו במהירות 333 ? או שעדיף יותר מהיר ? האם זה משנה בכלל המהירות הזאת ? אלא ש 768MB זיכרון 333 יספיקו לי ? האם זיכרון 333 יכול לעבוד ביחד עם זיכרון מהיר יותר ? ואיך אני יכול לדעת האם הלוח שלי תומך בזיכרון שכזה ? אם למישהו יש טיפים, הצעות, וכו' אני ישמח ! אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמוכר בזול (ובתשלומים) זה גם יהיה מצויין ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו תודה! *שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה. יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם) בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע לי מוזיקה האיי סי קיו פתוח וגולש בכמה עומדי אינטרנט, עד שפתאום מסך שחור ואי אפשר לעשטת כלום מלבד ריסטרט! מה זה יכול להיות ? שמתי לב שלפני כן האייקון של העכבר נהיה כמו ריבועון כזה מקורטע! מה זה יכול להיות? יכול להיות ששורש הבעיה זה בדרייברים של הכרטיס מסך? (יש לי גרסה 3.8). תוה רבה לכל למי שעוזר!
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת מולטי מדיה של מיקרוסופט ויש לי בעיה שמפריעה בעיקר במשחקי מחשב אי אפשר ללחוץ על יותר מ2 מקשים בו-זמנית... זה עושה כזה ביפ וגם עוד משהו... איך מבטלים סטיקי קי... ומה זה? גם במשחקי רשת.. אי אפשר ללחוץ הרבה על שיפט
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ותודה לעוזרים, אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה players כמו madiaplayer and bsplayer.. וכשאני מוריד דברים בטורנט זה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהו יש לי מחשב יחסית טוב עם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection. core 2 duo e8400 4gb ddr2 and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותי בצעתי איחוי דיסק וגם chkdisk וזה עדיין קורה איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה תודה מראש, עידן.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-