תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כתוב לי סימן שאלה ב-Device manager לי ה-paraller device וכתוב שהדרייבר שלו לא מותקן... מאיפה אני משיג לזה דרייבר?? תנסו בבקשה לענות כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף לעכשיו...
-
כל פעם שאני מפעיל משחק זה רושם לי את הדבר הזה ואני חייב לעשות איתחול המערכת: אקס פי. בעיה:מסך כחול בכל הפעלת משחק פתרון:????? מי יכול בבבקשה לעזור?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוא עובד לי כמו שצריך במערכת המקבילה לזו שאני משתמש בה, Win Millenium, רק שהוא לא עובד לי בXp. כל תקליטור שאני מכניס לכונן -דרך המחשב שלי -כשאני מקליק על הכונן -קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: "F:\ is not accessible. Incorrect function." כונן התקליטורים שלי הוא: BTC 24x. מה לעזאזל עושים?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום הפעלתי Fifa2002 אחרי איזה חודש שלא שיחקתי במשחק. אין קול. בכלל. (וזה לא קשור להגדרות המשחק.) אז בדקתי בכמה משחקים אחרים, יש קול והכל עובד נורמלי, כמו גם בשאר היישומים תחת Win XP... אמרתי לעצמי משהו דפוק ב-Fifa, אבל אז הפעלתי Comandos2 - והפלא ופלא - שוב אין סאונד. בכלל ! הכל מוגדר טוב לדעתי, אין התנגשויות. (System) יכול להיות שיש איזה רכיב/הגדרות שפספסתי? כאמור WinXP יש לי, עם כל העדכונים שיצאו ב-win update. אגב, בלוח בקרה-->SOUND&AUDIO --> באחד ה-ADVANCEים הוא אומר לי: "directSound settings not available" זה קשור אולי? מה זה? תודה.
-
למה כל פעם שאני משחק והאינטרנט פתוח זה כאילו כזה צולע כזה נתקע ועושה רושם כאילו כרטיס מסך לא יכול לסחוב את המשחק אבל כשאני מתמתק מהאינטרנט ומשחק אפילו אם 1000 תוכנות שפועלות זה עובד נורמאלי ..... ואילו אני מכבה את הכל ורק מתחבר לאינטרנט ומשחק זה עדיין אותו דבר...... ממש מוזר שרק כשאני מחובר יש לי את הבעיה וכשאני מנותק ואפילו רצות לי מלא תוכנות ואני משחק זה רץ נורמאלי
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה בPc Pitstop ובתוצאה היה כתוב לי שיש בעיה בזיכרון. עשיתי פרטים והתגלה שהbios חושב שיש לי 256 כשיש לי בעצם רק 128. הנה הטקסט המקורי. this system has 128 megabytes of memory available for Windows. This amount will be adequate to run some applications with acceptable performance, but you may still notice periods of disk swapping. This is particularly true if you run large applications, or use multiple Windows applications simultaneously. Adding more memory might improve performance. Although the BIOS reports that this system has 256MB of memory installed, Windows reports that only 128MB is available. The most common reason for this discrepancy is that your system…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו קרא את אחת ההודעות הקודמות שלי, התלוננתי על קפיצות פינג ומחשב איטי באופן כללי. עפ"י דברי הטכנאים של ה ISP שלי, הדבר יכול גם להגרם מנפילת System Resources. שזה בדיוק מה שקורה אצלי. אחרי זמן מה של חיבור ה System Resources שלי מגיעים ל50% ואז האינטרנט הופך להיות לגמרי לא פעיל. אין אצלי שום דבר בזיכרון שמופעל ע"י ה Startup, כולל זה של ה MSConfig. העניין הזה משפיע לא רק על חיבור האינטרנט, אלא גם על העובדה שמשחקים פועלים הרבה יותר לאט, ב Frame Rate נמוך יותר, וביצועי מערכת כושלים. ניסיתי לבדוק וירוסים, ואין. אני כבר שבועיים מנסה לעלות על התקלה, וזה כלל גם התקנה מחדש(!!!) של מערכת ההפעלה, שהיא אגב Windows98. בבקשה, תעזרו לי, אני כבר לגמרי חסר אונים בעניין הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברכע שאני מזיז משהו למשל את החלון אז בצד הגודל זז (ראה תמונה) ואני לא יודע למה זה יכול להיות שזה משהו שעשיתי בTWEAK UI? מישהו יודע למה זה השארות וכול מה שתכתבו יתקבל בברכה (בקשה אני מספיק מיאוש לנשעות הכול חוץ מלפרמט) נעישיתי system restore ןאז הוא כתב שהוא לא הצליח לשחזר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים... בבקשה תעזרו לי אני מפעיל את המחשב והטמפרטורה שלו היא משהו כמו 70 בהתחלה זה יכול להגיע גם לתשעים הוא מגיע לוינדוס מתחיל לגלות דריברים וכרטיסים חדשים (מחשב חדש) ונתקע מופיע מסך כחול של וין 98 וזהו... עושה ריסט ושוב ככה... הקיצר... אולי זה בעיה בוינדוס וכדאי להתקין אקס פי על זה ולהעביר את הכונן קשיח חזרה? אבל עם כן... אני לא חושב שה 233 יחזיק את ההתקנה... בחייאת תגידו לי מה לעשות ואיך אני מוריד טמפרטורה (כל המעבררים פועלים)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם ! יש לי בעיה שהמדפסת בזמן הדלקת מחשב תופסת את נייר שבתוך המגירת דפים,מכניסה אותו קרוב לחצי כאילו , "אדון אני מוכנה ......" אומנם לא שלחתי להדפסה כלום! ??? אבל כש אני מכבה אותה הכל מסדר עד הרגע שאני מכבה ומדליק אותו בחזרה. לא יודע מה עליי לעשות????
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני "סרגלי" זיכרון אחד של 256 PC133 והשני 64 PC133 עכשיו כשהרצתי בדיקה בסנדרה זה רושם שזה פועל 1X100MHz למה לא 133?? עשיתי בBIOS שהFrequency יהיה 133 וזה עדיין לא עבד..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה קיבוץ הכי כדאי לעשות לקובץ IMAGE- מהיר? גבוהה?או ללא קיבוץ? כמה מגה שעל ארד דיסק יכולים להכנס לIMAGE בקיבוץ גבוהה של 700MB? איך אני עושה שיהיה לי BOOT מCD והוא יכנס ישר אל התוכנה ואל הIMAGE שעשיתי?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הצורב מבית PLEXTOR PLEXTOR 40/12/40A MODEL: PX-W4012TA עכשיו מתי שאני צורב משהו לא משנה איך ה BUFFER שלי יורד ל 20 וקופץ בין 20 ל 40 ... מתי שאני מנתק את ה CDROM ה BUFFER על 100 יציב אבל אז אין לי CDROM. זאת לא בעיה ב CROM מכיוון שהוא פעל עם הצורב הישן שלי שהוא היה SCSI. החיבורים של ה IDE במחשב: Primary IDE Connector 1. IBM 60gxp 7200rpm 40gb - Master 2. MAXTOR 7200rpm 40gb - Slave Secondary IDE Connector 1. PLEXTOR PX-W4012TA - Master 2. ASUS x50 CdRom - Slave אני לא מוצא שיטה לתקן את הדבר הזה ניסיתי הכל כולל קריאת כל החוברת שקיבלתי עם הצורב. DMA ON הכל הכוננים. Windows2000 Professional , Service Pack 2.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצורב/נגן DVD* נדפק לי, (סתכלו במפרט...) זה התחיל היום בהיר אחד כשניסיתי לצרוב קובץ MPEG 500 מגה בתוכנה Easy CD Creator 5 Platinum , ופתאום אחרי 3 דקות, הוא סיים לצרוב ואמר איזה שגיאה שלא ניתן לסיים את הצריבה, ומאז, כשאני מכניס דיסק לא משנה איזה, אז הוא פשוט לא קורא אותו, ובדקתי את הכבלים והכל בסדר, וניסיתי להחליף מקומות עם הסידי הרגיל של LG 52X ... אבל הוא עדיין דפוק. יש עצות? כי אני "בטעות" שכחתי לשלוח לכלנית את תעודת האחריות... (לשנתיים...) . *הצורב הוא באיזה טכנולוגיה חדשה של פיליפס והוא יודע לקרא DVD במהירות 12... לא יודע איך פיליפס עשו את זה אבל הוא קרא לי סרטי DVD באיכות מצוינת בלי קירטועים...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבר ממש ממש מעצבן , ואני כבר לא יודע מה עוד ניתן לעשות , אני בהתחלה חשבתי ש זה בטוח הספק הגינרי 300 W מסוג EAGLE אשר לא מסוגל להפעיל מעבד מסוג XP1900 , שלושה דיסקים קשיחים , 4600TI ושלל כרטיסי PCI .. אז כדי לבדוק את הענין הוצאת את אחד ה ההרד דיסקים , ושלושה כרטיסי PCI לא כל כך נחוצים . המחשב לא עשה ריסט יומיים אבל היום בבוקר שוב ....GRRRRRRRR :veryangry: :veryangry: אז חשבתי , מה הספק עדיין לא מסוגל על מעבד , 4600TI ושני דיסקים קשיחים וכרטיס רשת ? יכול להיות מצב כזה ? האם ייתכן ש ה MSI 4600TI מקצר ? האם ייתכן שיש בעיה בלוח אם , או בזכרונות , עד כמה שזכור לי זה אמור לקצר הרבה יותר מהר אם יש בעיה שם .. המחשב לא מתחמם , ובריסט האחרון הטמפ' הייתה 48 מעלות !! …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי היום POWERMAGIC RADEON8500 64DDR DVI ב900 שקל יש לי מסכים כחולים ב3DMARK ותל מיימד - ATI DEMOS ... מה לעשות כל דרויר הכי מעדכן VIA מותכן מעבד: אטלון1700 WINDOWS XP לוח אם 7vtxh+
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכל פעם שאני סוגר את המחשב הוא מודיע לי שחסר לי זכרון וירטואלי ולפעמיים הוא מהתחל את המחשב עקב כך האם יש דרך להגדיל את הזכרון במחשב עצמו יש לי זכרון של 256MB .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי P 600 ו 128 ראם . המחשב עושה ריסטרט לבד מדי פעם, במשחקים, בהתקנות או סתם בגלישה באינטרנט . אני רואה מסך כחול לשנייה אחת (!) ואז המחשב עושה ריסטרט באופן די מפתיע איך אני יכול לפתור את הבעיה ? עשיתי Scandisk, איחויים, בדיקות וירוסים אבל שום דבר לא עזר... נ.ב שכחתי לציין, יש לי ווינדוס 2000 ואין למחשב בעיות התחממות . תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמופיע בעיקר בשני המשחקים BF1942 וב-Mafia. הבעיה היא שכשאני משחק אז הרבה פעמים יש תקיעות קצרות (פחות משנייה בדר"כ) שרואים שההארדיסק טוען. ב-BF1942 זה קורה לי בדר"כ ב-5 דקות הראשונות שאני משחק ובסרברים עם 32 אנשים. זה יוצר בעיה חמורה כשנמצאים במטוס - הרבה התרסקויות. ב-Mafia זה קרה לי היום כל הזמן ב-Free Ride כשאני משחק על הכל הכי גבוה כולל AA 4X אבל זה קורה גם בלי ה-AA. זה קורה בעוד משחקים - בעיקר בדקה הראשונה אבל אני לא זוכר בדיוק מתי ואיזה משחקים כרגע... אז מה זה יכול להיות? בעיה של ההארדיסק?? או שזה בכלל קורה לכולם...? תסתכלו במפרט שלי... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה ההרדיסק והדיוידי עובדים במצב DMA ורק הצורב לא אתם יכולים להסביר לי מדוע? והאם יש דרך להפעיל אותו? ודרך אגב מותקן אצלי Intel Appilcation Accelerator ככה שאני לא חושב שמזה נובעת הבעייה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, זה התחיל מתי שהרצתי 3Dmark עם הדרייברים 23.11 כדי לבדוק את הביצועים של הגרוטאה שלי. מה שקרה זה שהמסך נהפך להיות שחור ואז חזר, אבל מתי שהוא חזר לא יכולתי לראות את כולו, אני מתכוון שאני רואה 3\2 ממנו הנה תמונה כדי להמחיש מה שקורה אצלי: http://www.annexftp.com/~lordy/pcpr0b.jpg שדה הראייה שלי מסתכם בתחומי הקו האדום, מתי שאני מנסה למתוח את המסך לרוחב הוא לא מגיב, אבל לגובה הוא כן מה שגם, להזיז אותו מימין לשמאל אני מצליח יש דרך מסויימת לתקן את זה ? או שהלך המסך ? :-\
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WINXP שנתקע לעיתים קרובות עם מסך כחול והודעה שהסיבה לכך היא הדרייבר של מודם הכבלים AMBITUCM.SYS . המודם מחובר ל-USB. בדקתי באתר היצרן של המודם - אין להם דרייברים חדשים (או דרייברים בכלל).האם יש למישהו אותה בעיה? אודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-