תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לאחר פירמוט והתקנה וינדוס 7 כולל דרייבים מאתר החברה יציאות USB לא עובדות מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, *מפרט מלא של החומרה שלי מעודכן בפרופיל. מעולם לא בוצע OC. השבוע, באופן פתאומי יחסית התחלתי לחוות מגוון BSOD עם windows 8.1 (שהותקן רק לפני חודשיים). כל פעם מסיבה אחרת ותמיד הבעיה כללה את התהליך ntoskrnl.exe. אחרי troubleshoot ארוך של החומרה גיליתי בבדיקת memtest שאחד הסטיקים של הזיכרון תקול (מאוד! תוך זמן קצר מאוד הגעתי ל-70,000 שגיאות). הסטיק השני תקין (Pass 4). אחרי הוצאת הסטיק, פחתו המסכים הכחולים אבל נותרתי עם 2 הבעיות הבאות: 1. המעבד מתנהג כאילו יש לי מחשב 286, בכל פעולה שאני מבצע הוא מיד טס ל-90%-100% (מספיק להפעיל כרום, אופיס או סתם סייר קבצים - לא דברים כבדים) 2. עדיין מתקבלים לי מסכי BSOD בעיקר בדברים שקשורים ללוח האם (דרייבר gdrv.sys) מה כבר ביצעתי: …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 8 שרץ כבר סבבה כמעט שנה לפני שבוע התקנתי XBMC והרצתי איזה REGISTRY HACK לטובת השלט של MCE - ומאז חגיגה - המחשב לא עולה הבעיה הקשה היא זה שלא רק שהוא לא עולה, גם לא ניתן בצורה נוחה להפעיל את הREPAIR - לכל מסך של הREPAIR לוקח כמה שעות לעלות (!) תופעה שלא ראיתי אף פעם, וכל תהליך שאני מנסה נכשל לא מצליח לשחזר את הגיבוי השבועי שלי בטענה שאינו מתאים או שהדיסק נעול לא מצליח להתקין WINDOWS מחדש לא מצליח לשחזר את WINDOWS כל צעד נתקל בבעיה אחרת ולוקח כמעט יום להשלים :-( קראתי פתאום את הפוסט הזה - http://support.microsoft.com/kb/2823223 וחשבתי שזו בדיוק הבעיה הצלחתי אף להריץ את הפקודה ren system system.001 אבל לא הצלחתי להריץ את ren software software.001 עשיתי RESET…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הבא: Gigabyte GA-H81M-D2V. תוך כדי ניסיון להתקין כרטיס מסך חיצוני geforce gtx 560, שיניתי כל מיני הגדרות בביוס, בגללן אני חושש שהמחשב לא נותן output כלשהו למסך (לא מהיציאה בלוח אם ולא מהGTX). לכן רציתי לדעת איך אני יכול לשחזר את ההגדרות של הביוס כך שאוכל לחזור ולראות פלט כלשהו על המסך? אני חושב שהבעיה נוצרה כאשרה עשיתי disable ל intel processor graphics. אפשר לראות תמונה פה מה עליי לעשות כעת כדי להחזיר את זה לenable? תודה רבה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אז ככה, המערכת הנוכחית שלי היא לוח אם GIGABYTE M55S-S3 Rev 2.0 (ביוס מעודכן לFJI, גרסא הכי עדכנית) מעבד AMD Athlon X2 4400+ כ.מ HD3850 256MB צורב H44N LG צמד HDD של WD, אחד 160GB ואחד 500GB. ספק Thermaltake 400W PP (דגם 350AR) 2GB RAM DDR2 667 כרטיס קול Creative Audigy SE מארז NZXT Trinity החלטתי על שדרוג, קניתי HD5770 1GB וPhenom II X2 555 BE. החלפתי את החלקים בקלות וללא בעיות, אבל המחשב אינו נדלק כמו שצריך. אתמול נראה היה כאילו רק המעבד לא נדלק (המאוורר שלו לא עבד), אבל שאר החלקים עבדו, המאווררים עבדו, כ.מ עבד, גם הכונן לדעתי, אבל הצג טמפרטורה של המארז לא עבד. היום ניסיתי שוב, והפעם כל המחשב בכלל לא נדלק, פשוט אין תגובה. ניסיתי קומבינציות שונות, המעבד …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב לאחר פירמוט שמריץ windows 7 עד דיסק אחד ובנוסך עוד 2 דיסקים שמחוברים ב- raid לצורך הורדות וקבצים שונים אשר ברגע זה הם ריקים . יש לי תופעה של מסך כחול ו - restart אך לא משהו עיקבי . יכול לקרות בגלישה באינטרנט או בהפעלה של תוכנה גראפית . אני לא מצליח למצוא את הבעיה כאשר אני מריץ את המספר של התקלה בחיפוש גוגל אלא רק דברים דומים או קרובים מבחינת מספר התקלה . שאלתי היא כיוון שהמחשב לאחר פירמוט לאיזה רכיב חומרה עליי לגשת לצורך פיתרון הבעייה ?? צירפתי קובץ עם צילום המסך הכחול ! תודה מראש לכל העוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. הורדתי גרסה פרוצה בשביל לנסות את הקמפיין לפני שאני רוכש. שאני מתחיל לשחק במשימה הראשונה הFPS צולל ל 3-2 יש לציין שיש לי מערכת חזקה יחסית (I5 GTX 760 וכו..) ושהרצתי את BF3 על FHD ואולטרא אשמח לעזרתכם תודה 0
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח אם P5K SE מעבד Q6600 זיכרון OCZ2P8001G X 2 ספק 650W הגדרות בביוס הם הבעיה: אני לא רוצה OC אבל הזיכרון צורך בסטנדרת 2.10V מומלץ 2.20V הגדרות סטנדרטיות המחשב קורס במשחקים. הגדרה הכי יציבה יחסית זה תיזמון 4,5,4,15 מתח 2.10V בשאר אוטומטי. עדין אין יציבות במשחקים!! מדגיש שוב הטמפרטורה טובה יש בעיה רק עם הזיכרון ללוח אם בחברה שקניתי הם טוענים שהגדרה נכונה תפתור את הבעיה. בטלפון הם לא הצליחו ואמרו שאני יביא את המחשב. ממש לא בא לי להביא את המחשב. יש מישהו אם אותה בעיה השמח לדעת ולקבל הצעות לפיתרון.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הלוח הוא gigabyte p965 ds3 הספק הוא enermax liberty 400w מקודם ניסיתי לפרק את הבורג של הכרטיס מסך כי הוא לא היה מחוזק וזה הפריע להכניס כבל של TVIN/OUT כנראה ששכחתי להוציא את הכבל של החשמל, ושהבורג או המברג נגעו בלוח או במשהו שחובר אליו אחרי זה ניסיתי להדליק שוב את המחשב ופתאום אני רואה שהוא לא נדלק הכל מחובר, בדקתי אז אם זה קצר? הלך הלוח? מנגיעה של גוף מתכתי שהכבל של החשמל היה בפנים? תשובה חשובה לי מאוד
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה חברים, יש מספר תקלות עם המחשב נייד: 1. בזמן הדלקת המחשב המסך כל הזמן שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 2. בזמן הדלקת מחשב והמחשב לא עולה בכלל. 2. בזמן פתיחת המחשב (ממצב שינה) המסך שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 3. הבהובים בזמן השימוש במחשב. מצורף סרטון לתקלות שבמחשב לפי הסדר. *לציין שכל התקלות לסירוגין נתוני המחשב: WIN: 10 עברית מחשב: Asus UX305LA DDR3, 4 GB RAM intel core i3 5005u 2.00GHz HD GRAPHICS 550 כל הדרייברים מעודכנים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי כבר בכמה מקרים שכשמדליקים את המחשב לא רואים כלום על המסך. כרטיס המסך ,הזיכרונות, והמעבד תקינים - 100% (בדקתי על מחשב אחר). כלומר הבעיה היא בלוח אם. עכשיו - כל המאווררים שמחוברים ללוח - עובדים. כל הנורות של המארז - עובדים. כלומר הלוח לא נישרף. אלא הבעיה היא באיזה שהוא רכיב ששייך לתצוגה. ד"א גם כששמתי כרטיס מסך pci במקום ה-agp לא עזר . האם למישהו יש רעיון מה מקור הבעיה ולפתור אותה מבלי להחליף את הלוח ? (איפוס ביוס לא עזר)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להדפיס עם המדפסת Z33 שלי בWIN2K היא מעביר את הדף ומזיזה את הראש כאילו היא מדפיסה אבל בעצם כלום לא יוצא על הדף - ניסיתי גם צבעוני וגם ש.ל המדפסת לא הדפיסה ככמה חודשים - אבל נשאר מאז דיו שם .. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף דיסק קשיח לבד למחשב dell inspiron 5000 לבד או שרק במעבדות dell ? ,תודה מראש יואב
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב Asus swift 3 מאמזון, וספק הכח הגיע עם תקע אמריקאי, וכבל שטוח כזה כמו בצילום המצורף. כמו כן מקלדת אותיות אנגלית בלבד. שאלה 1: האם אפשר לחתוך את הכבל קרוב לתקע, ולחבר אותו לתקע ישראלי, או שעדיף לא לחתוך את הכבל המקורי אלא לקנות מתאם מאמריקאי לישראלי ולשאת איתו תמיד איתי? שאלה 2: אם לחתוך את הכבל: איך אני מזהה איזה חוט מבין השלושה הוא הארקה? שאלה 3: יש לי מתאם חשמל אוניברסלי לנסיעות לחו"ל, אבל התקע עם 2 שיניים ובלי הארקה. האם מסוכן לחבר למחשב? שאלה 4: איפה אפשר לצרוב אותיות עברית במקלדת וכמה צריך לעלות? (בירושלים) תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע אם לשייך את ההודעה לכאן או לפורום רשתות ואינטרנט, אז אם היא לא שייכת לכאן נא להעביר. אחרי החלפה של כל הרכיבים במחשב אחד אחרי השני, הבעיה עדיין ממשיכה. הזיכרונות, הדיסקים הקשיחים וטמפ' המעבד תקינים, כך שזה לא קשור אליהם. הגעתי למסקנה שהבעיה קשורה לאינטרנט, כי כשאני נכנס לאתרים שכנראה עמוסים, או כשאני מוריד משהו מהאינטרנט - המחשב פשוט קופא. הקטע העוד יותר מוזר - במיקום אחר בבית (קומה תחתונה לצורך העניין), או כשאני מחבר אותו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי - הוא לא נתקע. ד"א, ניתקתי את כבל הרשת מהמחשב וחיברתי אותו למחשב נייד, שבינתיים לא נתקע למרות שהעמסתי עליו עם הרבה מאוד הורדות מהאינטרנט. איך אני פותר את הבעיה המאוד מאוד מציקה הזו? :-\
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה , קניתי קבל S-VIDEO ל- S-VIDEO צד אחד חיברתי למחשב בכרטיס מסך מסוג NAVIDA GEFORCE 7600GT וצד שני למתאם 21 פינים בעל חיבור S-VIDEO , כאשר חיברתי לטלויזיה את המתאם שמחובר אליו הקבל כרטיס המסך שלי נשרף מיד... יש לציין שזהו כרטיס מסך חדש וזלגו הרבה דמעות. מתוך אימפולסיביות חשבתי שהבעייה היתה בגלל שהמחשב היה דלוק אז פניתי למחשב השני וניסיתי לחבר גם אליו את הקבל באותה צורה ומיותר לציין שגם הכרטיס מסך במחשב השני נשרף. באותו יום הלעתי לחנות חשמל וקניתי מתאם חדש ובחנות אמרו לי לכוון אותו על יציאה שהמידע יצא אל הטלויזיה ושהמחשב יהיה סגור ולא אמורה להיות בעייה , מצוייד בכרטיס מסך מיד חזרתי הבייתה וניסיתי לחבר שוב ..... שוב נשרף.…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה שאני מנסה לאבחן כבר המון זמן, אך לצערי ללא הצלחה. יש ברשותי מערך SLI של שני כרטיסי GTX 1070 מדגמים שונים: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD#kf https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-6274-KR המפרט המלא: לוח אם - MSI Z170A GAMING PRO CARBON ספק כוח - EVGA P2 750W קשיח - Seagate 1TB כונן - Samsung 850 EVO 250GB SATAIII מארז - Thermaltake View 31 מסך - Dell U2715H הבעיה היא בהדלקת המחשב. קורה המון פעמים שבעת ההדלקה המסך "מתעורר" (אך לא מציג כלום), וישר נכנס ל"מצב חיסכון בחשמל" (Entering Power Saving Mode). הדבר דורש הרבה התעסקות: ריסטא…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, הרגע החלפתי את הHDD בSSD והתקנתי את מערכת ההפעלה 10 בצורה נקייה (לא שדרוג) יצרתי מחיצת עבור DATA מה צריך לעשות בנוסף? איך מבטלים את הריגול מעקב של חלונות 10? שהרבה אנשים מתנגדים לזה. ומה עוד?- קישורים למאמרים גם טוב . מומלץ או לא מומלץ לבטל את העדכונים האוטומטיים? הבנתי שאין יותר מידי שליטה בנושא בחלונות 10 , אין אפשרת בחירה מה להתקין ואו להגדיר משהו מלבד עדכונים אוטומטיים. זה או לבטל לגמרי או עדכונים אוטומטיים. תודה .
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי הרשת אצלנו בבית קצת מבוזרת, וכנראה שנגרמה עכשיו התקלה הראשונה בגלל זה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור. רקע: משהו בבטון אצלנו מפריע (יותר מ"בטון רגיל") לאותות wifi / סלולאר. בכל החדרים יש כבל רשת, אבל בשביל לפטופ/סמארטפונים שמנו ראוטר במרכז הבית. הרשת בנויה בצורה הבאה: נתב HOTBOX שאחראי על קשר מול הוט וספקית (נטויז'ן), ועל חלוקת IP או DHCP. סוויצ' של 8 פורטים, מחבר את ההוטבוקס עם שאר הכבלים שהולכים לחדרים. נתב TPLINK שמבוטל אצלו הDHCP, משמש לגישה אלחוטית (מן הסתם מחובר בכבל דרך הסוויצ' אל ההוטבוקס) עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר, אבל בחלק מהחדרים לא היתה קליטה בכלל. החלטנו להחליף לראוטר עם שלוש אנטנות ולא שתיים, בתקווה שזה יעזור (עזר חלקית, לא מספיק.) הראוטר החדש קונפג כרגי…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-