עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, ספק הכוח שלי במחשב משמיע צליל ארוך ודק כשאני מדליק אותו (ע"י המתג באחוריי הספק), כשאני מנסה להדליק את המחשב - אין תגובה. האם הספק הלך לעולמו? או שיש משהו שאני צריך לבדוק לפני? תודה לעוזרים? נ.ב המפרט שלי נמצא מתחת לפרופיל שלי....

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בעזרה תוכנת lastactivity המנטרת את פעילות כל היישומים הרצים הבנתי שהתקיעות המעצבנות אותן אני חווה כל כשעה נובעות מהיישום ielowutil.exe אשר ממוקר בC:\Program Files (x86)\Internet Explorer גיגלתי, ולא מצאתי עוד מישהו שנתקל בבעיה ואיך לטפל בזה. יש למישהו קצה חוט?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by poltergeits,

החלפתי מעבד מ- 3200 ל4400 X2 , איפסתי את ההגדרות בביוס לדיפולט, המחשב עולה עד למסך הטעינה של הווינדוס ואז יש כיבוי מלא של המעבד וההרדיסק (מאווררים והכל), כשניסיתי להעלות את המחשב בסייפמוד הוא נתקע על השלב CLASSPNP.SYS קראתי קצת שזה יכול להיות נוגע לתצורת הדיסק הקשיח, למישהו יש הצעות כאן ללא פרמוטים כמובן. תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by אלעד8,

שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by YOAV28,

האם אפשר להוסיף דיסק קשיח לבד למחשב dell inspiron 5000 לבד או שרק במעבדות dell ? ,תודה מראש יואב

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Electric Boom,

שלום, לאחרונה המעבד שלי עמד משום מה על 100% בקביעות,סיבה נאותה לפירמוט-וכך עשיתי,או יותר נכון ניסיתי. אני נכנס לחלון של הפירמוט format using NTFS file system הוא מתחיל אבל נשאר על 0% משום מה. ניסיתי גם בFAT ואותן תוצאות. חשבתי להתחכם להתקין על D ומשם לפרמט את C אבל לצערי במהלך ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול עם שגיאה מוזרה. אני צריך עזרה וממש דחוף אני לא יודע מה לעשות.(ואל תביאו תשובות כמו תשנה כותרת או סתכל באתר של... בבקשה) תודה לעוזרים

8. המחשב שלי נתקע ללא שום סיבה שאני מוצא מידי פעם גם במהלך עבודה וגם כאשר המחשב במנוחה. הבעיה קורת רק שהתקנתי את הויסטה גם לאחר התקנה מחדש של ויסטה יחד עם ה SP1 המחשב נתקע. ב Event Logs אני לא רואה סיבה ואו הודעה על כך. טמפ' של המע' מצויין המחשב נקי מאבק בדקתי את הזיכרונות והבדיקה עברה חלק,בדקתי HD ואותו דבר. היכן יתן לבדוק במע' ממה נובעות התקיעות במע' ? חייב להיות מקום שרושם שם משהו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Shulman148,

שלום לחברי הפורום היקרים, יש לי בעיה קטנה עם המחשב, ואשמח לחוות דעתכם, מחשב בן שנה וחצי, וינדוס 10, מעבד PENTIUM GOLD 5400, 4 4GB RAM' כבר כמה חודשים שהמחשב ממש נתקע בעיקר בדקות הראשונות של ההפעלה ( לוקח בערך 4 דקות עד שהוא עובד חלק מרגע עליית הווינדוס) שללת כבר כמה אופציות וירוסים , RAM, תוכנות מיותרות, כעת אני חושד בדיסק הקשיח' מדובר בדיסק זיכרון מוצק SSD של ADATA , שמונח בתוך המחשב בצורה אנכית עומדת, אולי ככה מקובל היום, בעבר הייתי טכנאי ומרכיב מחשבים בחנות . במנהל המשימות אני רואה שהוא תמיד מגיע ל100 ביכולת הכתיבה , ולרוב בזמן הזה המחשב קופא , העכבר זז, אבל תיקיות שלחצתי לא יפתחו אלא לאחר כמה שניות. מה דעתכם, ככה זה גם אצלכם בתפוס…

10. Started by leli,

היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה

11. Started by skot,

בדקתי את הספק והלוח והוא לא נדלק..

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קיבלתי היום את ה ATI RADEON 8500 והוא לא עובד לי כל כך כמו שצריך ב - 3D MARK הוא קיבל 3179 ואני לא חושב שזה הגיוני! לפני זה היה לי VOODOO 3 3000 (ולא הסרתי את הדרייברים שלו לפני שהתקנתי). אתם חושבים שזאת הבעיה? ואם כן מה לעשות? --->לפרמט? יש עוד דרך? וגם ב SERIUS SAM 2 רואים דיי מגעיל

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם. לפני כשבוע רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה , קניתי קבל S-VIDEO ל- S-VIDEO צד אחד חיברתי למחשב בכרטיס מסך מסוג NAVIDA GEFORCE 7600GT וצד שני למתאם 21 פינים בעל חיבור S-VIDEO , כאשר חיברתי לטלויזיה את המתאם שמחובר אליו הקבל כרטיס המסך שלי נשרף מיד... יש לציין שזהו כרטיס מסך חדש וזלגו הרבה דמעות. מתוך אימפולסיביות חשבתי שהבעייה היתה בגלל שהמחשב היה דלוק אז פניתי למחשב השני וניסיתי לחבר גם אליו את הקבל באותה צורה ומיותר לציין שגם הכרטיס מסך במחשב השני נשרף. באותו יום הלעתי לחנות חשמל וקניתי מתאם חדש ובחנות אמרו לי לכוון אותו על יציאה שהמידע יצא אל הטלויזיה ושהמחשב יהיה סגור ולא אמורה להיות בעייה , מצוייד בכרטיס מסך מיד חזרתי הבייתה וניסיתי לחבר שוב ..... שוב נשרף.…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. תודה

15. Started by dor1995,

היי הרשת אצלנו בבית קצת מבוזרת, וכנראה שנגרמה עכשיו התקלה הראשונה בגלל זה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור. רקע: משהו בבטון אצלנו מפריע (יותר מ"בטון רגיל") לאותות wifi / סלולאר. בכל החדרים יש כבל רשת, אבל בשביל לפטופ/סמארטפונים שמנו ראוטר במרכז הבית. הרשת בנויה בצורה הבאה: נתב HOTBOX שאחראי על קשר מול הוט וספקית (נטויז'ן), ועל חלוקת IP או DHCP. סוויצ' של 8 פורטים, מחבר את ההוטבוקס עם שאר הכבלים שהולכים לחדרים. נתב TPLINK שמבוטל אצלו הDHCP, משמש לגישה אלחוטית (מן הסתם מחובר בכבל דרך הסוויצ' אל ההוטבוקס) עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר, אבל בחלק מהחדרים לא היתה קליטה בכלל. החלטנו להחליף לראוטר עם שלוש אנטנות ולא שתיים, בתקווה שזה יעזור (עזר חלקית, לא מספיק.) הראוטר החדש קונפג כרגי…

16. שלום, מאז ומתמיד אני רגיל ללחוץ F5 בשביל לרענן את הדפדפן שלי, לאחרונה קיבלתי לפטופ חדש שאיתנו אני משתמש רוב היום - לימודים ועבודות. משום מה, בלפטופ הזה, כשאני בכרום, אני לוחץ F5 וזה מתחיל להשמיע לי אודיו מהדפדן במקום לרענן!!! אשמח לעזרה ותודה רבה!

17. Started by YossiZZZ,

שלום לכולם. יש לי בעיה שהמחשב נתקע במשחקים מסוימים. יש משחקים בודדים שלא נתקעים. רוב המשחקים נתקעים בצורות שונות ומשונות ובמקרים כאלה ואחרים אבל באופן קבוע. אני אפרט פה את כל הבעיות שיש לי בתקווה שמישהו יתן לי פתרון. בהתחלה כשראיתי שמשחקים נתקעים חשבתי שזה בגלל באגים. אבל עם הזמן ראיתי שזה קורה ביותר ויותר משחקים והבנתי שהבעיה אצלי. לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך המחשב שלי נתקע רק לעתים נדירות. אני חייב לציין שהבעיה היא לא במשחקים עצמם. אין לי וירוסים, הדיסק הקשיח מאוחה, הטמפרטורה של הרכיבים היא נורמלית, ואין לי בעיה של חוסר זכרון פנוי על ההארד דיסק או שיותר מידי תוכנות פועלות במקביל. המשחקים שבהם המחשב שלי נתקע הם: 1) Americas Army המחשב נתקע לי רק במקרה אחד, כשזורקים עלי רי…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מסך 2209WA של DELL וכרטיס מסך HD4870 . ברגע שאני משנה אתה הרזולוציה למקסימום אני מקבל מסך שחור ואין לי אפשרות לעשות כלום :s05: יש למישהו מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. קניתי היום POWERMAGIC RADEON8500 64DDR DVI ב900 שקל יש לי מסכים כחולים ב3DMARK ותל מיימד - ATI DEMOS ... מה לעשות כל דרויר הכי מעדכן VIA מותכן מעבד: אטלון1700 WINDOWS XP לוח אם 7vtxh+

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן העכבר האלחוטי הנ"ל מחובר אצלי בווינדוס 10 בעבודה, הוא לא עובד חלק וקופץ ממקום למקום בלי קשר למשטח, מעין Stuttering. הרסיבר שלו נמצא קרוב מאוד לעכבר במרחק של עד מטר לא משנה איפה חיברתי אותו למחשב, זה קורה. בעבר היה קורה גם במקלדת אלחוטית. יש איזושהי בעיה עם אלחוטיות ומקלדות / עכברים?

21. Started by inrock,

גורם למחשב לא להפעיל שומר מסך וכיבוי מסך-אגב -מצב שינה עובד וגם התעוררות המחשב לאחר מכן תקינה. לאחר הזזה של עכבר\מקלדת ההגדרות תקינות, וגם ניסיתי להחליף כניסת usb רעיונות ????????????? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by MasterOr,

איך אפשר לפרמט את כולו מהתחלה?? ללא הפירמוט הרגיל מהדוס ההארד דיסק נתקע באמצע ב8% ורושם NOT READY FORMAT TERMINATED ניסיתי לעשות פרטישן חדש לא עזר כלום עדיין לא נותן לפרמט..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by oNam,

שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שבת שלום המחשב לאחרונה החליט שהוא נדלק רק לאחר כיבוי הספק כ10 שניות ולאחר מכן הדלקה רגילה דרך כפתור ההדלקה. יש פיתרון לבעיה הזו? מפרט המחשב: Core i9-13900K Antec Symphony 360 ARGB All-In-One קירור של המעבד 32GB DDR4 במהירות 3200 הרץ של TEAMGROUP T-CREATE ASUS ROG Strix Z790-A Gaming WiFi RTX4070TI 12GB ספק כוח 850 וואט זהב של Pystar תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.