תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי מחשב acer aspire 5740g ישן שהשמשתי לעבודות קטנית שידרגתי וקניתי לו סוללה חדשה העיניין הוא שהמחשב לא מזהה שיש סוללה אבל הוא לא מתכבה הוא פשוט עובד על הסוללה בלי לתת לי נתונים עליה. יש אולי איזה תוכנה לתתן לי נתונים על הסוללה ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב Y700 אבל בגלל שאני רגיל לנייח אומנם יש אחלה FPS אבל הHZ מורגש מאוד ויש לי מריחות באופן קבוע (משחק OVERWATCH) רציתי לשאול אם אקנה מסך 144HZ ואחבר אותו למחשב נייד ביחד עם מקלדת זה יהיה כמו מחשב נייח לכל דבר? עדיין יהיה לי 120FPS והHZ יעבוד כמו שצריך? או שיהיה לזה חסרונות מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובדת מספר שעות מול מחשב שולחני במשרד ומרגישה שהעיניים שלי כואבות, עייפות, דומעות. למרות שניסיתי להנמיך את התאורה של המסך, זה לא עוזר. האם ישנה תוכנה שניתן להוריד כדי להקטין את הקרינה מהמסך? אביבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי משהו מוזר בכרום אני מנסה לגלוש לאתרים וקופץ לי דף להתקנת תוספים עם דומיין הזה: "erutmfkijm.pw", כשמנסה לצאת מהדף זה נכנס למסך מלא ותוקע את הגלישה. צירפתי צלום של הדף שמופיע לי כשניסיתי להיכנס לספורט 5 לדוגמא. יש למישהו דרך לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי לפטופ אשר לא מתחבר ספציפית לרשת מסוימת - אבל כן מתחבר לשאר רשתות מבדיקה שעשיתי לרשת אבל מתחברים באופן חלק כל שאר המחשבים - התקנים, אלחוטית ואין להם שום בעיה רציתי לשאול מה ניתן לעשות
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי מחשב אסוס שקניתי בארה״ב. למחשב נשבר החיבור בין המקלדת למסך - המסך עדין מחובר ועובד כרגיל. התיקום שנדרש הוא חיבור החלקים מה שמצריך אולי חלקים חדשים. שאלתי היא האם נראה לכם שיהיה ניתן לבצע תיקון מקומי או שהעניין חמור יותר? והאם למישהו יש המלצה על מקום אמין באיזור הצפון או המרכז
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לאחר שהמחשב לא רצה לעלות והיה מסך שחור, הגעתי לבעיה שאחד הסטיקים של הזכרונות תקע אותם , הוצאתי אותו ובמהלך החיפושים מה הגורם התקוע בין היתר הוצאתי את הבטריה של הביוס והחזרתי אותה. מאז , אין לי שום אודיו במחשב - הרמקולים תקינים, הכבל RCA תקין (נבדקו במחשב אחר) ניסיתי להסיר את הדרייברים של הקול(realtek ) ולהתקין מחדש להכי חדשים, כלום לא עוזר. יש 6 יציאות מאחורה, תמיד הוא היה בירוק התחתון, ואף פעם לא היו בעיות. חיפשתי ברשת ומדברים על הגדרות set the onboard audio to ENABLED אבל לא מצאתי דבר כזה או משהו דומה בBIOS שלי. ניסתי גם במקומות אחרים, פשוט לא שומעים כלום. כאמור קודדים והכל לא השתנו כי רק הוצאתי את הבטריה. כך הכל בסדר ב"מנהל ההתקנים" לוח אם Gigab…
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עובד על המחשב הנייד לפתע, הוא נתקע, אני מרסט אותו ומופיע לי ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device אני בודק ב- BIOS Order והוא ראשון ברשימה מנתק מהמחשב הנייד מחבר אותו למחשב נייח במקום הכונן הקשיח שקיים לי שם, אני שם לב שהוא בכלל לא מזהה אותו. הכונן קשיח הלך? או שיש פתרון? ואם אין פתרון יש דרך להוציא משם את הנתונים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הנורה SB POWER דולקת על הלוח. הצלחתי להדליק עם מברג בנגיעה בשני הפינים של החיבור של כפתור ההדלקה, אבל ברגע שחיברתי את החיבור של הכפתור הדלקה לפינים שוב זה נכנס למצב הזה. לוח - ASUS Z170 PRO GAMING. פרקתי מתח, הוצאתי וחהזרתי סוללה וזה לא עוזר. אנא עיזרו לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כהרגלי הורדתי ספאם מהרשת ונפלתי על וירוס הצלחתי להתמודד איתו כמעט עד ליסוד וכעת נותרו פה רק כמה ריקושטים קטנים כל כמה דקות (רנדומלי) נפתח לי אתר פרסומת אפילו שהדפדפן סגור קיצור הדרך בשולחן העבודה לכרום מקבל נתיב להתחבר לאתר ספאם כל פעם מחדש: C:\chrome.exe --load-extension="C:\Users\51D6~1\AppData\Local\kemgadeojglibflomicgnfeopkdfflnk" http://fanli90.cn/ (מדובר ב2 וירוסים שונים שהגיעו ממקורות שונים בזמנים שונים) מחקתי את מה שהנתיב מחיל וכאשר הוא לובש את הנתיב הזה, אני מקבל ERROR בעת פתיחת הדפדפן. ניסיתי NOD32 וגם malwarebytes אך ללא הועיל. הסרתי כרום מחקתי את התיקייה המחילה מחקתי USER LOCAL ווידאתי שאין ל…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של DELL 17R, כאשר המחשב דולק הבטרייה לא נטענת (מחובר לחשמל עם כבל מקורי שבא עם המחשב) וכאשר אני מכבה אותו הנורית של הטעינה נדלקת. דבר נוסף שהבחנתי בזמן שהמחשב דולק ואני מנתק את כבל הטעינה מהמחשב ומחזיר אותו הוא מראה שהוא מתחיל להיטען ולאחר 3 או 4 שניות זה מפסיק. מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון אם יש? אודה על כל תשובה תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב באמת שאין לי כותרת יותר טובה אחי קנה מחשב חדש הרכבנו אותו וכל מה שקיבלנו הוא 5 צפצופים ארוכים זה המפרט i7 7700 gigabyte ga-h170-d3hp corsair cmk 16gx4m2a2133c13r (8GBx2) antec vp650p gtx 760 (נשאר מהמחשב המוחלף, ישודרג מתישהו בעתיד) משום מה אין פירוש לצפצופים לא בחוברת של הלוח אם ולא באתר של גיגהבייט אבל מחיפוש באינטרנט נראה שהדעות חלוקות בין זיכרון שלא יושב טוב או תקלה במעבד הזיכרון נראה שיושב כמו שצריך, ניסיתי להושיב אותם מחדש בתצורות שונות, בבודדים ושום דבר מעבד פירקתי ובדקתי פינים נראה שהכל בסדר עכשיו הדבר היחיד שנראה לי שקורה זה שהמעבד הזה לא מופיע ברשימת התמיכה של הלוח ואני חושש שדרוש עדכון ביו…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רכשתי מחשב חדש הנה המידע הרלוונטי לוח אם : ASUS H170 PRO USB3.1 מערכת הפעלה : WINDWOS 10 HOME קודק מותקן : Realtek High Definition Audio Driver ברמקולים בבית אני שומע מצויין אין בעיה. הבעיה כשאני מנסה לשדר דרך הסטריאו מיקס לצ'אט מצלמות ,זה לא עובד ניסיתי כל מיני הגדרות כלום לא עוזר או שלא שומעים כלום או שיש רעש חזק בלבד. , אני מעלה תמונה של ההגדרות שתראו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעצתכם. רכשתי לפני כחודש מחשב נייד / טאבלט מדגם Asus Transformer T101HA, לאחר שנתתי את שלי (דגם ישן יותר של המחשב) לבן משפחה. היו לי תקוות מאוד גדולות מהמחשב, שכן בניגוד למחשב הישן, מחשב זה בא עם מעבד Atom X5 שאני יודע שחדש יותר, עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 שהיה, ועם כונן קשיח של 64 גיגה במקום 32. מהרגע הראשון ביותר, המחשב עובד ממש ממש לאט. אפילו בדיקת מיילים וגלישה קשים לו. האצתי מבחן Benchmark והציון מאוד נמוך. לפי התוצאות בתוכנה בה השתמשתי, המעבד חלש ביותר והדיסק הקשיח איטי. במקרה של המעבד, הוא יצא אפילו חלש ביחס למעבדים דומים. ההערה הייתה שהמהירות של ליבה בודדת מאוד איטית. עדכנתי ביוס, עדכנת…
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כמה ימים מרגע שאני מפעיל מחדש את המחשב מתחיל לי בעיות latency שמדי כמה שניות קופץ ה-latency לרמה גבוהה מה שגורם לשמיעת "פצפוצים" מדי כמה שניות מהרמקולים בזמן צפיה ביוטיוב למשל... מדובר בווידוס 8.1 ובכטיס קול realtek HD on board. בנוסף בדקתי ועשיתי את התיקון של ה- power management וזה לא שינה הרבה אם כי זה טיפה שיפר. כמו כן מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים מה שלא עזר. אשמח לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה דומה או מבין בזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-