תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר עדכון שגרתי של התוכנה iTunes , מופיעה לי המודעה הבאה: * כבר עברתי על מספר מדריכם לפתרון הבעיה, ועד עכשיו כול הנסיונות לפתור את זה כשלו. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
צהריים טובים, מאחר וכמה שנים לא החלפתי מחשב, וזהו המחשב הראשון שלי עם SSD, באתי להתייעץ. איזה תוכנות הם חובה במחשב? איזה להתקין על HDD ואיזה על SSD? כמה שאני חושב שהם חובה: אנטי וירוס (אני משתמש בחינמי של מיקרוסופט - איך הוא ד"א?) C קלינר אנטי רוגלות כרום אז מה עוד חסר (בטוח חסר...) ומה כדאי להתקין על הSSD? תודה!
-
- 8 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הhdmi למחשב יש קול במחשב ולא בטלוויזיה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. זו תקופה ארוכה שאני חווה את התופעה המכעיסה של כניסת המחשב משינה לפעולה באופן עצמאי ללא כל אפשרות שליטה על התופעה, כל העצות שניתנו בפורום בצעתי ועדין התופעה קיימת. צילמתי את המסך המסביר מי/מה הגורם לתופעה. האם יש מי שיכול לסייע לי ב"תרגום" המשמעות של מה שנכתב בממצא של התופעה כפי שמופיע בקובץ המצורף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני מדגם creative sound blaster x-fi 5.1הכרטיס מחובר באמצעות usb למחשב וממנו יוצא חיבור אופטי spdif למערכת קולנוע.הורדתי והתקנתי דרייבר אבל בכל זאת משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד...הייתי שמח לעזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מקבל קריסת מערכת. חלון כחול של windows 10 (על כל המסך - עם הסמיילי העצוב), וכתוב באנגלית - please wait while we... משהו כזה. האם יש דרך לאתר את הפיגוע? (: הבנתי שיש דרך לגלות דרך המסך הכחול את העניין הזה. אשמח לקבל עצה. תודה עדכון: הורדתי את WHOCRASHED הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Thu 23-03-2017 6:53:18 PM your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032317-4953-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x14E7C0) Bugcheck code: 0x139 (0…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב של אימי מחוברים רמקולים Logitech Z120, אשר מקבלים את המתח שלהם מיציאת ה-USB שבמחשב, ואינני שומע באסים בכלל בעת האזנה למוזיקה או בעת משחק. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש לי מחשב שאמור לעבוד מהר ( נתונים בתחתית ) אבל הוא עובד לאט לאט אם זה בכניסה לכוננים ולראות את התיקיות עד שהן נפתחות אם זה עבודה ב LIGHTROOM על תמונות (אני צלם ) אם זה כאשר אני עורך קבצי וידאו האם יש איזה תוכנה שעושה סריקה למחשב ונותנת תוצאות לביצועים ? כמו שיש לטלפונים , תוכנה שמריצה איזה משהו שדורש הרבה נתוני מערכת ומודדת את הביצועים ? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
תעזרו לי בבקשה, נרשמתי לאתר רק בשביל זה. מי שיפתור לי באמת תותח. ניסיתי הרבה מדריכים וכלום לא עזר, השגיאה עדיין מופיעה. ב cmd (צירפתי תמונה) שם המחיצה של מערכת הפעלה הוא בג'יבריש, זאת כנראה הבעיה, אשמח אם יענו לי רק מי שבאמת מבין בזה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז הלוח הוא: GA Z77 DS3H לא נכנס לביוס בכלל! המחשב נדלק ל 2-5 שניות ונכבה.... וחוזר חלילה. היה פתרון של לאפס ביוס ולשחק עם מתג ההפעלה..... כן זה בהחלט ידליק את המחשב ... אבל לאחר כמה זמן... שוב המחשב קופא -> ולא נותן לעשןת ריסטרט, ובהדלקה זה שוב BOOT-LOOP. אין בעיה בזכרונות ואין שום בעיה במעבד או בגוף קירור. גם אין בעיה בחשמל! לדעתי זה הביוס דפוק. אצלי זה בדרך כלל ... כשהמעבד עוצא ממאמץ.. הוא יוצא ושניות בודדות לאחר מיכן המחשב קופא ואז צריך לכבות ידני.. ומתחיל ה BOOT LOOP. זה קורה תמיד במשחקים (לאחר סיום השלב) .. ותמיד תמיד לאחר סיום של רינדור או סתם המרת קבצים מ MP4 ל MKV. המעבד הוא 3570K על לוח אחר אין את הבעיה הזו אל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום וסופש טוב רציתי להתייעץ איתכם לגבי מקרה שקרה לי לאחרונה . יש במחשב כונן SSD יחיד באמצע עבודה על המחשב הוא נתקע , CTRL +ALT+ DEL לא עזר , לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט . לאחר ריסטרט המנורה של HD עבדה ללא הפסקה כשהגיע שלב זיהוי הכוננים בביוס הפוסט גם נתקע לאחר ריסטרט נוסף הזיהוי עבר בהצלחה אבל היה הודעה של DISK BOOT EROR לאחר ריסטרט נוסף הווינדוס עלה ונתקע שוב כאן כבר איבדתי עשתונות ועשיתי התקנה מחדש לווינדוס במהלך התקנה של ווינדוס , נתקע בתהליך של העתקת קבצים עוד ריסטרט התקנה מחדש של הווינדוס, עבר בהצלחה . עובד טוב המחשב אבל גם היה איזה תקיעות , וראיתי ב EVENT VIEWER הודעה כזאת Reset to device, \Dev…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עזרתכם בבקשה המחשב שלי מאתחל את עצמו פתאום ללא כל סיבה נראית לעין. לא מצאתי דפוס מסויים כלומר: לא בהכרח בעת גלישה או מאמץ כלשהו לפעמים הוא מאתחל בלופ פעפ ופעמיים אבל לרוב לא. לפעמים הוא עובד בלי בעיה שעות או יום שלם. אבל כשזה קורה, וזה קורה הרבה נגרם לי נזק לעבודה ואי אפשר באמת לעבוד כך. מדובר במחשב בן כ- 3-5 שנים (קיבלתי. לא קניתי) אבל די חזק. עם מעבד i5-3470 , לוח של אסוס, 12 ג'יגה זכרון, ספק חדש בן כ-3 חודשים של seasonic אם אני זוכר נכון 520 או 550w (לפי המלצות באתר) מותקן גם כרטיס gtx 1070 אבל השימוש בו לא גדול וממילא האתחולים לא מתרחשים בעת משחק. הדיסק הוא 250 gb ssd שהומלץ באתר בעבר מסדרת evo על המחשב מותקן בדואל בוט Linux…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,למשך כשבועיים או יותר,המחשב היה נתקע בזמן גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים וכו'. המסך היה נצבע בצבעים ורק הפעלה מחדש הייתה "עוזרת". זה היה רנדומלי מבחינת הזמן שהמחשב היה דלוק. לדוגמה,היה פעם אחת שהדלקתי את המחשב וכבר לאחר כעשר דקות,המחשב היה נתקע והיה פעם שהמחשב היה דלוק למשך זמן ארוך יותר ואז המחשב היה נתקע. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך,זה לא עזר. עד שפעם אחת זה נתקע שוב,הפעלה מחדש כבר לא עזרה ומאז המחשב לא עולה. אין לי רמקול שמחובר ללוח אם כדי שיצפצף לפי התקלה המתאימה. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!
-
ביואסבי השמאלי קשה להוציא ולהכניס התקנים זה במיוחד נכון לדיסק און קי שיש לי של סאן דיסק צריך פשוט לממש את האחריות בקטע כמו זה או שיש איזה בדיקה נוספת לפני זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים ,ברשותי מחשב נייד טושיבה מדגם SATELLITE P50-C-16U . בגלל סוג העבודה שאני עושה הכונן מרגיש לי איטי מדי,רציתי לדעת אם יש לי את האפשרות לשדרג אותו לכונן SSD ולחבר את הכונן הנוכחי חיצונית ככונן גיבוי או משהו. אני מחפש לדעת אם אני יכול בכלל להתקין עליו SSD ואם כן אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן מסויים 250 GB נראלח יספיקו לי. זה הכונן שמותקן אצלי כרגע. תודה ושבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי GMAIL לא מסתנכרן ב 2013 OUTLOOK ניסיתי הכל בדקתי פורטים לפי https://support.google.com/mail/answer/7126229?hl=iw בדקתי ש IMAP מאופשר בחשבון בדקתי lesssecureapps ב https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps לא עוזר כלום תמיד יש שגיאה של סנכרון כמו בתמונה בבקשה עזרה ממומחים
-
- 5 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1.זיכרון ראם במחשב יש לי 4GB אך רשום ניתן לשימוש 3.75GB מערכת חלון 7 64 סיביות אם אפשר הסבר למה פחות ואיך משנים .מצ"ב תמונה ! 2.אם הנתונים מצינים שיש יכול לזיכרון ראם עד 16GB מהירות 2200 האם יש נתון נוסף שצריך לקחת בחשבון ברכישת הזיכרון בהקשר ליכול מעבד ? מענה במייל רק מידע ברור חד משמעית תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-