עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by csohad,

יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היה לי כרטיס טלויזיה שפשוט היה ג'אנק רציני מלא דיליי אי התאמה רצינית בין קול לתמונה , אז החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה חדש הסתכלתי על המחירים ובחרתי כרטיס טלויזיה ב 225 שקל פנימי PCIE אחרי גישוש באתר של אייבורי ראיתי שיש כרטיס טלויזיה הרבה יותר טוב בפחות כסף שווה להחליף ? Encore ENXTV-X4 יש לו רולוציה יותר גבוהה הוא חיצוני ב 185 שקל ? איך זה יכול להיות שיש לכרטיס טלויזיה נתונים גבוהים יותר מהכרטיס שלי והכרטיס שלי יותר יקר ? הרזולוציה שלי נעה בין 350 עד 720 אנלוגי ושם זה FULL HD כרטיס טלויזיה AverTV Volar HD PRO עולה עוד 10 שקלים 235 עם נתונים הרבה יותר גבוהים מהכרטיס שלי שווה להחליף את הכרטיס? https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2678&orderBy=priceLow

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. המחשב שלי התחיל להיות איטי לעיתים. הפעלתי את המחשב מחדש וכשהוא התחיל לעלות הופיעה השגיאה הבאה: "A Disk read error occurred" . הפעלתי שוב מחדש ושוב אותה הודעה, לאחר מכן כיביתי את המחשב והוא עלה כרגיל. מה גרם הזאת?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם , המון זמן לא הייתי פה , אני רואה שהמקום השתנה לטובה , כיף לחזור ! ניגש לבעיה . לפני כמה חודשים החלטתי לשמן את החלקים ואת המאווררים והתחלתי להתיז כמו טמבל שמן WD וספריי מנקה מגעים כשהמחשב פעל !!! אבל לאחר כמה דקות כיביתי , נתתי לו קצת זמן להתייבש וכשהדלקתי המחשב היה ממש איטי. כיביתי שוב ליומיים (לא יצא לי להיות בבית) וכשהפעלתי היה אותו דבר. שמתי לב שהמאוורר של הספק לא עובד - הוחלף ספק. פתחתי וניקיתי טוב טוב את החלקים כגון המאוורר של המעבד ונתתי לזה עוד יום להתייבש , יותר נקי מזה זה לא היה לעולם ! המחשב עדיין איטי, זתאמרת שקשה לו להריץ משחקים וסרטונים באיכות גבוהה . ביוטיוב לדוגמא, בסרטון של אפילו 480P או סרטון ב 360P שרץ מהר מדי , הוא פשוט מתחיל למרוח את הסרטון…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש, לוח אם של ג'יגהבייט DS3, וכרטיס מסך של סאפיר רדאון 4870. עכשיו התקנתי ווינדוס 64 ביט (יש לי 4 ג'יגה זיכרון), ולאחריו התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט. עד כאן הכל פיקס, אולם לאחר התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך (גם מהדיסק, גם מהאתר וגם מהווינדוס אפדאט) המחשב מגיב בצורות שונות. או שהוא נתקע ומציג מסך שחור ממש לפני מסך הברוך הבא, או שהוא מציג מסך כחול ועושה לעצמו ריסטרט. קרה לי אפילו פעמיים שהוא עלה בסדר אחרי ההתקנה, אבל אחרי ריסטרט נוסף הופיעו הבעיות שהזכרתי. ניסיתי הכל, להתקין ווינדוס 32 ביט, ניסיתי להתקין רק את הדרייבר של התצוגה בלי התוכנה של הכרטיס מסך, כלום לא עוזר, אותם תסמינים. הורדתי גם עדכונים של ווינדוס ואז ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך, עדיי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. החלפתי במחשב שלי את המשחה הטרמית שהייתה המון זמן החלפתי במשחה של Zalman ZM-STG1 ובדקתי לאחר מכן את המעלות ומסתבר שהם עלו ב50 מעלות יותר מרחתי את המשחה גם במחשב הנייד ושם זה השפיע לטובה מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם נוצרה לי בעיה במחשב. כאשר מפעילים אותו הוא מעלה מסך כחול עם שגיאה קוד: 0xc0000034 BOOT/BCD לאחר כדקה הוא חוזר שוב להידלק ושוב מסך כחול וחוזר על עצמו מה אפשר לעשות בנידון? זה ממש דחוף

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by dlogan,

http://www.fps.co.il/Files/1168010762.JPG שמישהו בבקשה יסביר לי למה ההרד דיסק מתנהג כמו גוש חרא? אפילו ההרד דיסק הישן שלי שקניתי לפני 4 שנים 80GB של WD עובד במהירות של 50MB/s זה שקשור לזה שבביוס רשום להתייחס ל SATA בתור IDE? ד"א CPU: Intel E6600 M\B: Asus P5B DLX Wifi-AP

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by SPONER,

שלום התוכנה למטה מראה לי שהדיסק קישיח בין 19 יום וכשאמרתי את זה למישהו בעל ידע תכני ובעל חנות מחשבים , הוא אמר לי שתוכנות כאלו הן בכלל לא מדוייקות, אני רוצה לדעת האם התוכנה הזאת מדוייקת וניתן לסמוך עליה או שבעל החנות צדק? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by אלי,

hallo everyone who read this,i have a problem just killing me,a pc restart after couple of hours without error or blue screen just down and up again, no error message no dump files, im desperate,i have english keyboard that the reason i write in english,i run memtest its ok,the temps cpu 40c,chipset 45,and system 50,the ram running on 1866mhz t1,1.64 volt cpu vtt_1.31,mobo+cpu+ram is new just 1 week used,any body have this problem please help,i search on the web in the forums there says maybe capasitors but the board is new,i check no leacage i think,the psu was before the upgrade stable????????????//s.o.s

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by shpring10,

שלום רב, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אחרי שכל יום אני עם תמיכה טכנית של החברות , שלא ממש מכירות/יודעות ... תקציר הפרקים הקודמים : יש לי ראוטר של dlink : dsr-1000, שמשמש לחיבור כל הבית , שמחווט כולו . (נשאיר את הויי-פיי בצד, כי זה לא רלוונטי לבעייה) . עד היום בבוקר היה לי חיבור בזק . הקופסא של בזק שימשה, כמובן, רק בתור מודם . ב-ראוטר שלי היה מוגדר wan עם חיבור PPPoE + כבל רשת שמחובר ישירות מהראוטר למודם . הכל עבד יופי-טופי . היום התקינו לי את התשתית של הוט : קופסת Hotbox . כמובן שהמטרה היתה שהקופסא של הוט תתחבר לראוטר שלי ושהאינטרנט יעבוד ... :-) לא אלאה בפרטים וכל מה שעברתי היום, אלא רק במה המצב עכ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם בחול המועד היה לנו קצר בבית. רק לאחר החג נגשתי למחשב וכשנסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. הלכתי לטכנאי הוא החליף לי את הספק וצלם לי שהכל עובד. כשהגעתי לבית וניסיתי שוב להדליק המחשב לא נדלק. ניסינו להדליק במקום אחר אך לשווא המחשב לא נדלק. יש למשהו רעיון מה הבעיה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום קניתי SSD של סמסונג, דגם 840 EVO התקנתי מערכת WIN7 ולאחר התקנת דרייברים של NVIDIA לכרטיס המסך, המחשב עולה עד מערכת ההפעלה ושם אני מקבל אך ורק מסך רקע ללא אייקונים, ללא עכבר, ללא כל דבר אחר שמאפשר לי שליטה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה? תודה אסף

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ronmar,

אתמול ניסתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך שלי ואחרי שהתקנתי המחשב שלי התחיל להיתקע- ץ פפתאום הכל זז בתקיעות אפילו הקול תקוע. אי אפשר לעשות כלום והכל תקוע.. רק ריסטארט עוזר ואז כשאני מדליק אחרי 20 דק זה חוזר... זה קורה בעיקר אחרי שאני לוחץ על משהו בכל דבר.. נגיד ממזער את האינטרנט וכו... ניסתי לעשות פירמוט, למחוק את הדרייבר, לנסות להתקין את הדרייבר מהעדכונים של הווינדוס וזה נכשל בהתקנה.. מה צריך לעשות? אולי זה בגלל שחסר לי ראמ? יש לי 2 ג׳יגה.. אבל למה שזה יקרה סתם ככה פתאום?

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. ברשותי מחשב נייד חדש של אסס, סדרת zenbook דגם ux3301 לאחרונה קורא הטביע אצבע לא מגיב ולא פתח את המחשב, ניסתי להגדיר מחדש את האצבע שלי אך הוא בכלל לא מגיב לשום מגע ובשום צורה, לא הבחנתי במשהו שקדם לגך - אולי היו אילו עדכוני תוכנה / ווינדוס שעדכניתי, אך בכל מקרה נראה שההתקן מזוהה ומותקן תקין ללא שגיאות או הערות, אף על פי שלתחושתי משהו ברמת הדרייברים השתבש. מערכת הפעלה win10 HOME תודה

16. Started by moti30,

שלום אני מנסה לאתחל מחשב עם LIVE CD. והוא כותב לי הודעה: isolinux disk error 10 ax = 4200 drive ef. יש למישהו מושג מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by mzlbat,

היי יש לי כרטיס מסך דגם 260 גיינוורד כבר שנתיים וחרשתי הרבה משחקים עליו , אבל היום התקנתי קרייסיס 2 ואחרי חצי שעה של משחק המחשב נכבה ולא מצליח להעלות את הוינדוס מחדש אפילו לא רואה דבר על המסך כנראה שהכרטיס לא נותן סגנלים למסך , הסרתי את הבטריה מעל הלוח ואיפסתי את הביוס וזה לא עזר תמיד הכרטיס היה מוציא רעש גדול בכל התחלה כי המאווררים היו עובדים על פול ל כמה שניות ועכשיו לא המאווררים מסתובבים רגיל בלי הפול באתחול מה לעשות ת מה אתם חושבים , הבעיה שאין לי מחשב אחר או כרטיס מסך אחר שאני ישים במקומו הכרטיס כבר שנתיים ויש עוד שנה אחריות , אם יצא דפוק איזה כרטיס ניוודיה שווה לו ותודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום רב, המחשב שלי נתקע בערך פעם ביום. כשהוא נתקע, על מסך המחשב מופיעה תמונה מרצדת בתדר גבוה. ראו סרט מצורף כדי להבין מה מופיע על המסך כשהמחשב נתקע. בנוסף לכך שהמסך מתחיל לרצד, המחשב נתקע לגמרי, וצריך לכבות ולהדליק אותו (על ידי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי) כדי לפתור את הבעיה. הבעיה נמשכת כבר זמן רב, והתחילה עוד כשהמחשב היה חדש יחסית. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי (לבד) את לוח האם, המעבד וההארדיסק במחשב. המארז וספק הכוח הם בני כמה שנים. כל המאווררים (של המארז ושל המעבד וספק הכוח) תקינים. בדקנו טמפרטורה במעבד בעזרת תוכנה שהורדנו, והכל נראה תקין. ניסיתי לפתוח את יומן האירועים של ווינדוס בשביל לראות האם נרשמה …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681

20. כרגע אני יושב מול מחשב נייד חדש הרגע נפתח,מעלה התקנת וינדוס אקס פי,הכל טוב ויפה מסיים הרצה של הדרייברים בתחילת ההתקנה ומופיע לי מסך כחול?מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by שחר24,

שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תעזרו לי. אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. כשאני מחבר את הכבלים בין המסך לטלוויזיה ומנסה לראות במצב שכפול או DUALVIEW זה לא מראה לי כלום בטלוויזיה, ולפעמים רואים את המחשב שניה וזה נעלם. ניסיתי את כל האפשרויות שיש ועדיין לא רואים בטלוויזיה, קניתי 2 כבלים חדשים וזה עדיין לא עוזר. החיבורים בין המחשב לטלוויזיה מחוברים בצורה טובה, ורק כאשר אני מנתק את המסך מהמחשב ומפעיל את המחשב מחדש, פתאום רואים את המחשב בטלוויזיה, אך רק בטעינה המוקדמת שלו. כלומר רואים את מסך הטעינה של ה-WINDOWS אך ברגע שהWINDOWS עצמו עולה לא רואים כלום בטלויזיה. הכרטיס מסך שלי זה 8400GS. אני רגיל כבר שנים לראות מהמחשב לטלוויזיה אך לאחרונה החלפתי מחשב והכרט…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי מחשב חדש(בחתימה) כל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה אתה ווינדוס אבל עד שאני יכול ללחוץ על ההתחל (ושהוא יגיב) לוקח לו משום מה הרבה זמן .... :-\ כל האיקונים בשולחן העבודה עולים טוב ויפה אבל רק בסביבה של ההתחל שם למטה לוקח הרבה זמן (חצי דקה +-) :-[ ראתי שהיו על זה הרבה דיונים פה אבל אף אחד מן הפתורנות לא עזר לי.... טוב עכשיו אני אפרט מה עשיתי עד עכשיו : (אהה עוד משהו פירמוט לא בא בחשבון) נכנסתי לתקיית Prefetch ומחקתי הכל ניקיתי את הTEMP אין ווירוסים ושום רוגלות על המחשב בדוק ! נכנסתי MSCONFIG עשיתי שכל! התוכנות לא יעלו יחד עם המחשב וזה כולל את האנטי ווירוס... רק ה2 איקונים של הרשת עולים אבל זה בטוח לא הסיבה! בקיצור אני חושב שזה מהתקנה לקויה של איזה תוכנה או…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Deus EX,

ידוע לי מה זה hz במסכים בנתיים אני על 101 אבל מה זה khz? עכשיו הkhz הוא 81.8 האם זה נורמלי? מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי בעיה עם המחשב של הילד לפטופ חדש כחודשיים. עם win 10. פתאום לא ניתן להכנס לאתר ספציפי.(הייתה תקלת תשתית של הוט לפני יומיים שטופלה). בלפטופ אחר הכל תקין כך שהבעיה לא באתר עצמו ואולי לא בתשתית ולכן זה מוזר. לפני כשבועיים הכל היה בסדר בלפטופ בו קיימת הבעיה. בדקתי במספר דפדפנים (כרום, אדג' ופיירפוקס). מחקתי קוקיס, הסטוריה , ומטמון. עשיתי בעזרת חבר איפוסים ב cmd: אז גם Dns התאפס (ב cmd בהרשאות מנהל נרשם netsh winsock reset) דרייבר רשת התאפס ( בcmd כמנהל ipconfig /flushdns ) וניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב מודם ועדיין יש בעיה. מה אפשר לעשות מאחר וזה אתר של משרד החינוך שם הילד צריך להגיש עבודות. הלפטופ השני …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים