תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום רב מגש כונן CD משולב צורב תקוע ולא רוצה להיפתח. כאשר לוחצים על הכפתור שלו נדלקת הנורה הירוקה ונשמעים 2 קולות וזהו. המגש נפתח רק ע"י מכות חזקות מחפץ כלשהו, ונסגר אוטומטית. כשאני שם אצבע כדי לתפוס אותו ושם דיסק, לוקח הרבה זמן עד שהדיסק מסתובב, שומעים שהוא מנסה. מה יכולה להיות הבעיה? כל הפרטים על המחשב והצורב במפרט בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, בעת שימושי היום במחשב נוצר רעש סטטי באוזניות והמחשב נתקע. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור הדלקה/כיבוי, ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. הינני חושד בכרטיס מסך. לאחר שניתקתי את הכרטיס מסך מן המחשב, המחשב נדלק ועובד. שאלתי היא כזאת האם בוודאות הדבר אומר שהכרטיס מסך הינו הבעיה? או יכול להיות שמדובר בספק כוח שאיבד מכוחו לספק את המתח הנדרש עבור הכרטיס מסך? מפרט: i5-3470 gigabyte b75m-d3h msi gtx970 seasonic ss620gb
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב לסדר שבו נמסר שהספק שרוף. המחשב לא לידי אז אין לי ממש מושג באיזה סוג מדובר, אני רק יודע שהמעבד של אינטל, הלוח הוא: Intel D102GG2 מובנה אוקי, בדיקה ראשונית אין בכלל נורה בלוח אם, ספק בטוח שרוף. הוא לקח ספק תקין שהיה לו בבית וחיבר. יש נורה בלוח. שלב ההדלקה: שום דבר לא קורה, אף מאוורר לא מסתובב כולל זה של הספק. אמרתי לו לנתק את החוטים שמתחברים מללוח PWR וכל אלה ולנסות לג'מפר ידני עם מברג הוא ניסה לעבור עליהם ולא קרה כלום. הוא אומר שהנורה של ה HDD_LED בצבע אדום נשארת דלוקה באופן קבוע שהחשמל מחובר לספק מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהנורה של הלוח תידלק והלוח עצמו תקול?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרטיס מסך - HD5850 on stock display driver -9.11 driver only + ati try tools מעבד - i5 750 2.66 mhz -on stock לוח אם - gigabyte p55a ud3 ,f4 bios version מערכת הפעלה - win XP SP3 32bit זיכרון - 4gb kingston 1333 mhz לעיתים המחשב קופא בזמן ניגון מדיה ביו טיוב -720P לפעמים בזמן ניגון סרטים גם באיכות גבוהה 720P במשחקים - חלקם רצים יפה מאוד וחלק נתקעים . המחשב פשוט נתקע ויש רעש רקע של בזזזזזזזזזז כזה , פרט לאתחול המחשב אין שום דבר שיכול לעזור . אני רואה שלאנשים רבים יש בעיות כאלה עם הכרטיסים של ATI סדרה 5800 . האם עלי לפנות לחנות ולבקש בדיקה מקיפה של המחשב (המחשב בן חודשיים +- ) ללא אוברקלוק למעבד והכרטיס מסך כרגע על מהירויות סטוק . או להחליף למערכת הפעלה …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת במחשב כבר המון זמן... מקווה שפה יעזרו לי כי אני כבר ---> בכל מקרה הבעיה היא כזאת: אני או אחותי מנסים לשחק במשחק ששמו SIMS 2 ואין לי מושג למה המסך נכבה פיתאום ונהיה שחור... המוזיקת רקע ממשיכה... ואני שומע שאני עדיין יכול להמשיך ללחוץ על כפתורים חשבתי בהתחלה שהמסך לא בסדר אז קניתי מסך חדש... וכנראה שזה גם לא היה זה... בכל מקרה אני התייאשתי ושלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שהמחשב מתחמם ומתאמץ יותר מדיי אז הם החליפו לי לספק כח חזק יותר... חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל כנראה שלא... אני רק חייב לציין שאצל חברים שלי עם אותם דיסקים זה עובד חלק... למה זה אצלי ככה? מישהו בבקשה יכול לעזור לי? ???
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאז שקיבלתי את המחשב עד עכשיו יש לי איתו בעיות, הוא אמור להיות מאוד איכותי בכרטיסי הקול OB נכון? אני משתמש ברסיבר קטן עם 6 רמקולים, לא משנה כרגע בקיצור יש לי סאונד, אבל נגיד אני מגביר יותר מהחצי ברסיבר שומעים צצצצצצצצצ כזה מעצבן, אני מקליט גם די הרבה ושמתי לב שיש רמקול או מגבר או משהו מחובר לליין אין או ליציאה של המיקרופון יש רעשים ברקע ואי אפשר להקליט ככה. הבעיות הם לא מהמיקרופון או משהו כי חיברתי מגבר ויש עדיין רעשים ברקע. (זה עם ה MIC BOOST כי בלי זה, זה ממש חלש) ניסיתי לשים כרטיס קול של קריאייטיב שיש לי (CT5803) זה הדגם, חיברתי ל PCI ולא מפעיל, ביטלתי את ה OB שעל הלוח ועדיין זה לא עובד, והכרטיס עובד במחשב אחר, ניסיתי להסיר, להוריד דרייברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל. זה…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב עקב ניתוקים חוזרים ונשנים מהאינטרנט הועלתה אפשרות שיתכן שהסיבה לכך היא לא בתשתית של החברה אלא אצלי בכרטיס רשת שנמצא על לוח האם asrock z68 . האם ניתן לבדוק את הכרטיס על ידי תוכנה כלשהיא ע"מ לוודא שהוא לא זה שגורם לניתוקים מהאינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
hallo everyone who read this,i have a problem just killing me,a pc restart after couple of hours without error or blue screen just down and up again, no error message no dump files, im desperate,i have english keyboard that the reason i write in english,i run memtest its ok,the temps cpu 40c,chipset 45,and system 50,the ram running on 1866mhz t1,1.64 volt cpu vtt_1.31,mobo+cpu+ram is new just 1 week used,any body have this problem please help,i search on the web in the forums there says maybe capasitors but the board is new,i check no leacage i think,the psu was before the upgrade stable????????????//s.o.s
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה. הזמנתי מחשב נייד חדש, המגע עם כונן SSD בנפח 256 ג"ב. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון עם כונן SSD נוסף. שאלותיי הן- א) האם ניתן להתקין כונן נוסף או רק להחליף את הקיים? אם כן, האם זה פשו להתקין לבד או שצריך מעבדה (אני לא מבין גדול בחומרה)? ב) במידה ואי אפשר להתקין נוסף, האם כונן SSD חיצוני מהווה פתרון טוב? אם כן, אשמח לדעת איך זה בדיוק פועל (כמו דיסק או קי? אפשר, למשל להתקין עליו תוכנות/משחקים? איך הוא מסתנכרן על מערכת ההפעלה של המחשב?). תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הFPS שלי היה בסדר גמור נע בין 250-300 אך ביומים האחרונים יש לי דרופים רציניים שמגיעים ל 70 FPS אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפעמים, לאחר כיבוי המסך, כשאני רוצה לחזור להשתמש במחשב, אני מזיז את העכבר, לוחץ על המקשים במקלדת וכלום לא עוזר. לחיצה על כפתור הריסט במחשב לא עושה כלום. רק כאשר אני מכבה את המחשב מלחצן הכיבוי (לחיצה של חמש שניות) ומדליק מחדש, אני יכול להשתמש במחשב. זה לא קורה תמיד, עדיין לא מצאתי גורם משותף לפעמים שזה קרה. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GIGABYTE Z77X-UD3H כרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD 7950 הארדיסקים Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1ER164 Seagate ST2000DM001-1CH164 אלה לדעתי החשודים העיקריים. הדרייברים בהם אני משתמש עדכניים. מבחינת הגדרות חשמל: sleep מבוטל. כיבוי מסך לאחר 10 דקות כיבוי HDD לאחר 20 דקות Hybrid Sleep מאופשר hibernate מבוטל. יש עוד מידע שא…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להשמיש מחשב ישן (פנטיום 4, בן 4 או 5 שנים). פעם הוא עבד, עד שיום אחד הוא עבד אבל לא ראו כלום במסך ולכן שיערתי שזה כרטיס מסך דפוק ושמתי אותו בצד, למקרה שיצא לי להתקל בכרטיס מסך ישן (לא רציתי להשקיע כסף). עכשיו אני מנסה להפעיל את המחשב, ואחרי רגע הוא מפסיק לפעול. באופן מעניין, דווקא כשאין כרטיס מסך מחובר, הוא ממשיך לפעול, אבל אפילו לא מגיע ל BOOT (לא שומעים את הביפ). מכיוון שאנחנו בעידן הווב 2.0 (עד כמה שהביטוי שחוק) העליתי ליוטיוב סרטון קצר שמתאר את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל להציץ ולייעץ מה צריך לעשות: http://www.youtube.com/watch?v=EUKHsbJculQ בתודה מראש, אלון
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מפצל חיבורי USB למחשב. כאשר אני מחבר מכשיר נגן MP4 דרך המפצל אני מקבל את ההודעה "ההתקן לא מזוהה". כשאני מחבר את הנגן למחשב ישירות הוא עובד בלי שום בעיות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי משהה רק אחד מ-2 כוננים אופטיים שיש לי. אני חושב שזה בגלל ששניהם מוגדרים כMASTER כי בנפרד שניהם עובדים והבנתי שכדי להגדיר אחרת צריך לג'מפר אותם. מצאתי מזה בכלל ג'מפרים אבל הבנתי שצריך לסדר בצורה מסויימת כדי שיוגדרו אחרת ממה שהם כרגע ולא מצאתי הוראות איך לג'מפר, לא על הכונן לפחות.... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, מחשב: נייח דגם כרטיס רשת: Realtek PCIe GBE family controller דגם ראוטר: TPLINK archer vr600 מערכת הפעלה: WIN 10 HOME תקלה מעט מוזרה שיש לי, לפני מספר שבועות העברתי את הראוטר מיקום, וכרגע הוא מחובר בכבל למחשב. הרבה פעמים כשאני מדליק אותו בבוקר או תו"כ עבודה, פתאום אין אינטרנט במחשב כאשר באותו זמן הWIFI עובד הן בטלפון והן בהתקנים אחרים בבית. בנוסף מחוברת טלוויזיה בכבל לאותו ראוטר- ושם לא נצפו בעיות. מה שפותר את הבעיה לפעמים, זה או לבצע Enable/disable לכרטיס רשת כמה פעמים, או פשוט לעבור לאינטרנט האלחוטי במחשב הנייח ואז אחרי כמה זמן פתאום זה מסתדר לו. ניסיתי להחליף את הכבל רשת עם הכבל השני של הטלוויזיה, זה ל…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של MSI, המחשב הגיע עם כונן SATA HDD 1TB וכונן Intel Optane m.2 16GB מחשב MSI GV62 8RD מעבד Intel Core i5 8300H זיכרון 8GB DDR4 מערכת הפעלה Win 10 החלפתי את הכונן OPTANE ב-Samsung 970 EVO NVMe m.2 500GB לפני ההתקנה במחשב עצמו ביטלתי את פעולת ה-INTEL OPTANE (דרך התוכנה של Intel Rapid storage) והעברתי את המערכת הפעלה עם Samsung migration tool. הכול עובד מצויין, המחשב טס. אני רק מנסה להתקין את הדרייבר של סמסונג ולא את מה שהמערכת מתקינה... כאשר אני נכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה: הנה כמה תמונות מהביוס:
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD חיצוני המתחבר ב- USB2. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, והכל עבד כולל חיבור ה- USB במהירות העברה של USB2. אתמול המחשב הפסיק לזהות כל רכיב שמתחבר ב- USB2. Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים. מערכת הפעלה: xp pro עם xp1 למחשב יש רק חיבורים מאחור. שניים עליונים שכעת מסרבים לזהות כל רכיב usb2 אם כי כאשר אני מחבר את ה- HD החיצוני או מצלמה אני מקבל את הסימון לכך שרכיב חומרה לא מזוהה התחבר (הקילשון...) כאשר אני מחבר את ה- HD לחיבורים התחתונים, הוא מזוהה אך המהירות היא של USB1. הסרתי והתקנתי את ה- driverים ל- usb2 כמה פעמים ושום דבר לא עוזר. אני שוב מדגיש, שהדבר קרה כך פתאום, באמצע עב…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפעמים הוא מתכבה ונדלק שוב בלי שמופיע כלום על המסך. לפעמים הוא נדלק, מתחיל לעלות ואז עושה לע מסך כחול לשניה, מתכבה וממליץ לי לעשות תיקון איתחול.. מצורפות תמונות של המסך הכחול ושל השגיאה שהוא לא מצליח לתקן בתיקון איתחול.. תודה !
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-