עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.

2. Started by natan805,

בפעם הראשונה זה קרה לי שהפעלתי איזה סרט ב windvd פתאום שומעים את הצליל האחרון שהיה בסרט תקוע כזה ורועש ואי אפשר להזיז את העכבר .בקיצור כל המחשב נתקע הייתי חייב לעשות ריסט למחשב. עכשיו זה עוד הפעם קרה באמצע עריכת וידאו ב avid liquid גם כן שומעים את הצליל האחרון תקוע וכל המחשב לא מגיב. זה נראה לכם בעית חומרה? או בעיה של מקודדים או משהו אחר?

3. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם נוצרה לי בעיה במחשב. כאשר מפעילים אותו הוא מעלה מסך כחול עם שגיאה קוד: 0xc0000034 BOOT/BCD לאחר כדקה הוא חוזר שוב להידלק ושוב מסך כחול וחוזר על עצמו מה אפשר לעשות בנידון? זה ממש דחוף

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Booooome,

שלום לכולם יש לי HD חיצוני המתחבר ב- USB2. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, והכל עבד כולל חיבור ה- USB במהירות העברה של USB2. אתמול המחשב הפסיק לזהות כל רכיב שמתחבר ב- USB2. Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים. מערכת הפעלה: xp pro עם xp1 למחשב יש רק חיבורים מאחור. שניים עליונים שכעת מסרבים לזהות כל רכיב usb2 אם כי כאשר אני מחבר את ה- HD החיצוני או מצלמה אני מקבל את הסימון לכך שרכיב חומרה לא מזוהה התחבר (הקילשון...) כאשר אני מחבר את ה- HD לחיבורים התחתונים, הוא מזוהה אך המהירות היא של USB1. הסרתי והתקנתי את ה- driverים ל- usb2 כמה פעמים ושום דבר לא עוזר. אני שוב מדגיש, שהדבר קרה כך פתאום, באמצע עב…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם בחול המועד היה לנו קצר בבית. רק לאחר החג נגשתי למחשב וכשנסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. הלכתי לטכנאי הוא החליף לי את הספק וצלם לי שהכל עובד. כשהגעתי לבית וניסיתי שוב להדליק המחשב לא נדלק. ניסינו להדליק במקום אחר אך לשווא המחשב לא נדלק. יש למשהו רעיון מה הבעיה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לפני כמה שנים קניתי מסך חדש. חיברתי אותו כמסך הראשי והשארתי את הישן כמסך המשני. שמתי לב לתופעה משונה: המסך המשני קיבל גוון ירקרק יחסית לראשי. חשבתי שזה כיול לא נכון או אולי המסך הישן מפגין את גילו או אולי זה היה ככה כל הזמן ורק עכשיו, כשהוא צמוד למסך חדש, אני רואה את זה. אבל עכשיו קניתי מסך חדש, המסך הישן-ישן הלך למחסן והמסך החדש-ישן הפך מהמסך הראשי למשני - וקיבל גוון ירקרק! מה לעז...? בדקתי את הגדרות המסך הישן, שום דבר לא השתנה. אני לא יכול להיפטר מהירקרקות. אפילו אם אני מוריד את רמת הירוק למינימום, המסך עדיין ירוק מידי! ניסיתי שני כבלי DVI, שתי יציאות DVI על כרטיס המסך, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס לגרסה עדכנית (שנה שלא עשיתי את זה), שום דבר לא משתנה. מה זה יכול להיות? W…

8. הבעיה התחילה לפני יומיים-שלושה. כשאני עובד על המחשב ומשחק הכל עובד חלק אבל ברגע שמופעלים סרטונים (מהמחשב, מיוטיוב ובמשחקים) הוא מקרטע אחרי דקה-שתיים. הסאונד ממשיך כרגיל בלי שום בעיה. בדקתי קודם כל בעזרת התוכנה GPU-Z לראות אם הבעיה בכרטיס מסך ושמתי לב שהGPU LOAD קופץ ל100 ומאז הכל מתחיל לקרטע. בדקתי עם FRAPS את הFPS במהלך הסרטוני מעבר של STARCRAFT 2 וגם שם אחרי דקה הFPS יורד ל4-5 (בגיימפליי אין שום שינוי, לא משנה כמה המסך עמוס באפקטים). לבסוף השתמשתי בתוכנה FURMARK ושם רק אחרי 3 דקות הFPS ירד ל4-5. הכרטיס מסך שלי הוא 970GTX. זו תקלה בכרטיס מסך עצמו? במאווררים? אולי בספק?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Psychedelic,

שלום,לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק,בהדרגתיות השימוש בראם עולה,לאחר כמה ימים - שלושה ארבעה ימים השימוש מגיע לסביבות ה99%. אני די בטוח שזה קרה לאחר העדכון הגדול של ווינדוס 10,לפני זה לא היו לי בעיות. מה אפשר לעשות?

11. שלום לצערי יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה עם עדכון 1909 של ווינדוס,יש לי קוד 43 במנהל ההתקנים על הכרטיס מסך,GTX1080. זה נובע מהעדכון בוודאות כי אני עשיתי כמה פעמים rollback לגרסה הקודמת,ושם הכרטיס עובד יופי. השתמשתי בDDU למחוק דריברים בsafe mode והתקנתי מחדש כמה וכמה פעמים,כלום לא עוזר. מה עושים? זה מה שרשום במנהל ההתקנים על הכרטיס ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה

12. Started by oneofakind,

שלום, יש לי אינטרנט 40 מגה של בזק בינלאומי. יש לי בתקופה האחרונה בעיות באתר הסטרימינג twitch.tv, כל ערוץ שאני נכנס אליו ושם על וידיאו באיכות High הוידיאו עושה buffer כל 10 - 20 שניות, כמו כן גם באיכויות וידיאו יותר נמוכות עדיין יש buffer. ראוי לציין שבדקתי את האתר בחיבור אינטרנט אחר והוא עובד בסדר גמור אם מהירויות אינטרנט יותר נמוכות. בדקתי מחשבים אחרים על אותו קו אינטרנט והבעיה הנ"ל קיימת, כלומר הבעיה היא בקו הספציפי הזה. ניסיתי דפדפנים שונים - לא עזר עדיין קיימות תקיעות. בנוסף לכך בדקתי אתרי סטרימינג אחרים והם פועלים כראוי באיכויות הכי גדולות. אשמח לעזרה/דעה בנושא זה. נושא אחר הוא שמדי פעם הקו אינטרנט שלי מתנתק לשנייה וישר מתחבר. אני מרגיש את זה כאשר אני משחק אונליין במ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום. היה לי הארדיסק מכאני עם ווינדוס 7, ולאחרונה שמתי במקומו כונן ssd עליו הותקן ווינדוס 8.1. הכל עבד חלק עד שניסיתי להוסיף את ההארדיסק הקודם, וכעט הבוט פשוט נתקע. בבוט כמובן שסימנתי שכונן הבוט יהיה הssd

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Yoram Lev,

האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by 97YAKIR Frid,

drop fps יש לי מחשב "גיימינג" NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB 16 GB RAM DDR 3 INTEL CORE I5 4570 B85M-D2V לוח אם אני יכול לשחק משחק שבדרך כלל יש לי 120+ FPS אני מפעיל מחדש את המחשב זה נופל ל60-30 שלחתי את הכרטיס גרפי לבדיקת מעבדה ולא מצאו כלום יש לי הרגשה שזה הלוח אם האם יש דרך לבדוק את זה ואיזה אפשרות ללוח אם +מעבד חדשדים במחירים נורמלים למשחקים? תודה רבה

16. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי לוח אם Gigabyte 945p-s3 ומעבד E6300. השאלה שלי אם אני חייב למרוח משחה תרמית כשאני מרכיב את המעבד ללוח אם ולקירור?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ברשותי מחשב נייד חדש של אסס, סדרת zenbook דגם ux3301 לאחרונה קורא הטביע אצבע לא מגיב ולא פתח את המחשב, ניסתי להגדיר מחדש את האצבע שלי אך הוא בכלל לא מגיב לשום מגע ובשום צורה, לא הבחנתי במשהו שקדם לגך - אולי היו אילו עדכוני תוכנה / ווינדוס שעדכניתי, אך בכל מקרה נראה שההתקן מזוהה ומותקן תקין ללא שגיאות או הערות, אף על פי שלתחושתי משהו ברמת הדרייברים השתבש. מערכת הפעלה win10 HOME תודה

18. Started by אלי,

hallo everyone who read this,i have a problem just killing me,a pc restart after couple of hours without error or blue screen just down and up again, no error message no dump files, im desperate,i have english keyboard that the reason i write in english,i run memtest its ok,the temps cpu 40c,chipset 45,and system 50,the ram running on 1866mhz t1,1.64 volt cpu vtt_1.31,mobo+cpu+ram is new just 1 week used,any body have this problem please help,i search on the web in the forums there says maybe capasitors but the board is new,i check no leacage i think,the psu was before the upgrade stable????????????//s.o.s

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by pidres,

יש לי מקלדת ועכבר שנשארים כל הזמן דלוקים גם אחרי שאני מכבה את המחשב אז אני מכבה את המחשב דרך הספק כוח שהאורות לא ידלקו זה בסדר לכבות כל יום את המחשב דרך הספק או שזה יכול להרוס?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by SSD,

מאז המעבר לחלונות 10 אני נתקל כמעט תמיד בשגיאה כלשהיא כשאני מנסה להתקין תוכנה. עכשיו יש לי את השגיאה הזאת. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by omriaharoni,

שלום וברכה ושבוע טוב ברשותי מחשב נייד של DELL דגם ספציפי הוא dell inspiron 15 3000 series 33308 / sdppi / 2014 3878 אני מעוניין לקנות סוללה חדשה ראיתי שיש שתי סוללות אחת https://www.ebay.com/itm/123852217219 השניה https://www.ebay.com/itm/Brand-New-Battery-MR90Y-11-1V-65Wh-For-Dell-Inspiron-15-3537-15-3541-15-3542/303185002198?hash=item46973bfed6%3Ag%3AK0IAAOSwn3RdOqRd&LH_BIN=1 האם שתיהן יכולות להתאים לי למרות שאחת עם 4 תאים והשנייה עם 6 תאים? ושתיהן עובדות במתח שונה 14.8V ו- 11.1V, האם זה משנה? אשמח לעזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by mohikan,

שלום יש לי בעייה בבקשה אתמול אחת האחיות שלי שפכה טיפה קפה על המקלדת ישר היטתי את הלפטופ כלפי מטה ככה שלא הספיק לחדור לחומרה או לגעת בחלקים חשובים אבל !! אחרי שעה וחצי שהדלקתי את המחשב לבדוק הוא עבד ואחרי חצי שעה בערך התחיל לקרטע להיתקע וכו'' בכל מקרה המחשב מכובר לספק שלו מהחשמל מה שקורה אחרי שכיביתי אותו פתיתח תלפטופוניקיתי וייבשתי עם פן תלפטופ מבפנים לא אם אוויר חם בינוני שלא ייפגע בחלקים הבעייה אחרי שהרכבתי הכל ובדקתי את עצמי שוב ושוב הלפטופ נדלק לי בדיוק לשניה ופשוט שובק המאוורר נלק גם לשנייה ושובק אז אם משיהו יוכל לכוון אותי בבקשה אני ייסמך בשנייה שהמחשב נדלק הוא לא מראה תצוגה לא מראה כלום רק מראה נורה של כפתור עם תמונה של מרובע בפנים כאילו משיהו שקשור למעבד אז בבקשה …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by YossiZZZ,

שלום לכולם. יש לי בעיה שהמחשב נתקע במשחקים מסוימים. יש משחקים בודדים שלא נתקעים. רוב המשחקים נתקעים בצורות שונות ומשונות ובמקרים כאלה ואחרים אבל באופן קבוע. אני אפרט פה את כל הבעיות שיש לי בתקווה שמישהו יתן לי פתרון. בהתחלה כשראיתי שמשחקים נתקעים חשבתי שזה בגלל באגים. אבל עם הזמן ראיתי שזה קורה ביותר ויותר משחקים והבנתי שהבעיה אצלי. לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך המחשב שלי נתקע רק לעתים נדירות. אני חייב לציין שהבעיה היא לא במשחקים עצמם. אין לי וירוסים, הדיסק הקשיח מאוחה, הטמפרטורה של הרכיבים היא נורמלית, ואין לי בעיה של חוסר זכרון פנוי על ההארד דיסק או שיותר מידי תוכנות פועלות במקביל. המשחקים שבהם המחשב שלי נתקע הם: 1) Americas Army המחשב נתקע לי רק במקרה אחד, כשזורקים עלי רי…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Yeshayhu Brill,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם 4gb ram בכרטיס בודד ואני מעוניין להוסיף 8gb בכרטיס נוסף, השאלה היא האם אין בעיה בכך שנפח שני הכרטיסים לא זהה? (בשוק נמכרים מחשבים עם נפחי זיכרון של 6-12gb מה שמחייב קונפיגורצית כרטיסים לא סימטרית) תודה מראש וחנוכה שמח!

דיונים חדשים בפורומים