עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pk1,

המחשב שלי משהה רק אחד מ-2 כוננים אופטיים שיש לי. אני חושב שזה בגלל ששניהם מוגדרים כMASTER כי בנפרד שניהם עובדים והבנתי שכדי להגדיר אחרת צריך לג'מפר אותם. מצאתי מזה בכלל ג'מפרים אבל הבנתי שצריך לסדר בצורה מסויימת כדי שיוגדרו אחרת ממה שהם כרגע ולא מצאתי הוראות איך לג'מפר, לא על הכונן לפחות.... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by elad2004,

לפני כמה ימים הFPS שלי היה בסדר גמור נע בין 250-300 אך ביומים האחרונים יש לי דרופים רציניים שמגיעים ל 70 FPS אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם! הבעיה היא במחשב נייח כאשר הווינדוס הוא (איך לא) ווינדוס 10. כמו שניתן להבין מהכותרת המחשב נתקע על המסך הנ"ל (מצורפת תמונה) כאשר אין באפשרותי להשתמש בעכבר או במקלדת. גם המסך הכחול עצמו, לא תופס את כל המסך ומופיע באמצע המסך במעין תצוגה קצת מעוותת. מה אני אמור לעשות במצב כזה? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. המחשב סמפרון AMD . תמיד במאמץ המחשב קופא לרגע וחוזר לעבוד רגיל ... יש לו עצירות סמויות מעצבנות מאוד כל מאמץ הכי קטן או גלישה באינטרנט הוא מקבל טיפה איטיות כמו במצב שאין דרייבר של כרטיס מסך אותה הרגשה .. הרצתי כמה תוכנות הכול יצא תקין ... הקטע שאני שם אברסט או ORTHOS אני רואה שה SYS מתחמם ל 55-60 מעלות ורשום " אזהרה " . מה יכול להיות ? לא נתקלתי בתופעה כזאת סמויה ומעצבנת ... הציפסט = הגשר הדרומי של VIA בלי שום היט סינק או קירור יכול להיות שהוא מתחמם ? או שהכרטיס מסך מתחמם ? יש לה VIA און בורד ... לא מוצא דרך לעזור לה , אולי הזיכרון מתחמם ? אולי המעבד ? בביוס הטמפרטורות תקינות ישנה גם תופעה שאני לוחץ על דפדפן שכמה דקות לא פתחתי הוא נפתח קופא לכמה שניות רואים " מאמץ של כונ…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by toxicbszone,

שלום, קניתי מפצל חיבורי USB למחשב. כאשר אני מחבר מכשיר נגן MP4 דרך המפצל אני מקבל את ההודעה "ההתקן לא מזוהה". כשאני מחבר את הנגן למחשב ישירות הוא עובד בלי שום בעיות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by yo,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. אני שומע את כל קבצי הקול למיניהם (MP3, WAV...) במהירות כפולה ללא קשר לתוכנת ההשמעה. לעומת זאת דיסקים של מוסיקה דרך ה - CDROM אני שומע במהירות רגילה. מישהו מכיר את הבעיה ואיך להפטר ממנה? (WIN2000) בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by janan,

שלום קודם כל לא מצאתי פורום הנוגע לעינייני הסטריימרים, לכן זה פורסם פה. יש לי סטרימר של xtreamer הלך לי הדיסק שלו רציתי לדעת אם אני יכול להכניס בו מערכת הפעלה כל שהיא? אם כן אז יש אפשרות להכניס בו קודי ? אשמח אם תעזרו לי זה די חשוב לי שימש אותי עד היום מציון. http://www.xtreamer.net/ לכל המעוניין יש פה כמה דגמים שלי דגם ixtreamer b תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Lakers24,

שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by alexsp,

שלום, רכשתי מחשב ללא כונן דיסקים ולכן נכנסתי לאתר של יצרנית הלוח אם במטרה להוריד את הדרייברים הנחוצים. ראיתי שזה בערך 5 קבצים ובכל קובץ יש המון המון תיקיות עם אופציות להתקנה האם אני צריך להתקין כל תיקייה ותיקייה או שבעצם יש כלכך הרבה כי היצרנית מכסה את כל האפשרויות שיש? ואם לא איך אני יודע איזה קבצים בידיוק אני צריך להתקין? תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by arkanss,

שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קניתי כבל HDMI ממחשב לטלוויזה עכשוי שאני מחבר אותם ומדליק תמחשב התצוגה נראית לי על מסך הטלוייזיה על לקטע של STARTING WINDOWS ואז זה עובר למסך מחשב שאני נכנס להגדרת בכרטיס מסך{NVIDIA GEFORCE GT 430 1 GB DDR3] יש לי שמה DUALVIWER ולא רשום שום דבר על חיבור דיגיטלי צריך עזרה ממישהו שיודע נ.ב שאני מוציא תכבל VGA ומחבר ת HDMI ואז עושה ריסטרט רואים רק בטלוויזה ושנדלק המחשב וההיונדוס אז אני מחבר ת VGA ורואים בשתי המסכים יענו כל פעם שאני ירצה שיראו בשתי המסכים אני יצרך להוציא תכבל VGA ואז להכניס תכבל HDMI ושיעה הווינדוס רק אז אני יוכל להכניס תכבל VGA צריך עזרה כל הפרטים בחתימה שלי TOSHIBA 32</blockquote>נ.ב האם בכל VGA מפריע לכבל HDMI אני יצטרך לנתק אותו יענו ואז לחבר תמיד …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by אלעד8,

שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by shriko,

שלום לכולם ברשותי דיסק חיצוני ''2.5 320GB חציו עובד עם windows וחציו השני עובד עם mac. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אבל לא מציג אותו והוא מזוהה כ- 2TB מה ניתן לעשות מבלי לפרמט/למחוק? ??? ??? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום מעבד Core™ i3-7100 3.9GHz Dual Core Kaby Lake עובד עם W7 או רק עם W10? זה בשביל חבר ויש לו דיסק של W7 ומעוניין להישאר עם W7

17. Started by lt mor,

שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by בן לביא,

לפעמים הוא מתכבה ונדלק שוב בלי שמופיע כלום על המסך. לפעמים הוא נדלק, מתחיל לעלות ואז עושה לע מסך כחול לשניה, מתכבה וממליץ לי לעשות תיקון איתחול.. מצורפות תמונות של המסך הכחול ושל השגיאה שהוא לא מצליח לתקן בתיקון איתחול.. תודה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by hagai3959,

בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אז ככה כל כמה שבועות אני מפעיל את המחשב והמערכת לא עובדת בכלל, המסך לא נדלק והלוח אם מצפצף ואז הלוח אם אומר לי system failed due to CPU overclocking חשוב לציין שהמערכת בכלל לא ב OC!! לפני שנה בערך עליתי על "טריק" במאמצי למצוע פתרון לבעיה והוא: לכבות את המחשב להוציא סטיק אחד של ה DDR (יש לי 2 סטיקים כל אחד 512MB) ופתאום המחשב עולה כרגיל, כשהמחשב עלה אני מכבה אותו ומוסיף את הסטיק השני לחריץ אחר ממה שהוא היה בו מקודם והפלא ופלא הכל עובד בערך, יש לי 1GB של DDR כפי שאני רואה בהגדרות המחשב לי אך כשאני משחק משחקים כל כמה שניות המשחק נתקע הקול גם נתקע ונוצר מעיין רעש צורם שכזה ולאחר כמה תקיעות המשחק פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו ואז אני נאלץ לכבות אותו בעזרת מנהל המשימות. אני משתמש ב …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by 97YAKIR Frid,

drop fps יש לי מחשב "גיימינג" NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB 16 GB RAM DDR 3 INTEL CORE I5 4570 B85M-D2V לוח אם אני יכול לשחק משחק שבדרך כלל יש לי 120+ FPS אני מפעיל מחדש את המחשב זה נופל ל60-30 שלחתי את הכרטיס גרפי לבדיקת מעבדה ולא מצאו כלום יש לי הרגשה שזה הלוח אם האם יש דרך לבדוק את זה ואיזה אפשרות ללוח אם +מעבד חדשדים במחירים נורמלים למשחקים? תודה רבה

22. Started by ali1234,

היי, אני מבקשת עזרה לגבי תקלה שאף אחד לא יודע לפתור- מזה שנתיים יש לי חיבור מרחוק למשרד של צ'ק פוינט. המהירות אינטרנט בבית יותר נמוכה מהמשרד ומעולם לא הייתה לי בעיה עם זה הכל היה תקין. לאחרונה המחשב במשרד הוריד עדכונים ובנוסף הגדילו את הזיכרון של המחשב. מאז כשאני מתחברת מהבית למשרד החיבור מעין נתקע והתמונה מטושטשת לכמה שניות ואז מסתדר, וזה קורה שוב ושוב. לדוגמא אם אלחץ על העכבר הפקודה תתבצע אחרי שאמתין עד שישתחרר. בחברת המחשוב אמרו לי שזה בגלל מהירות האינטרנט ומתעקשים אבל אם היה בגלל המהירות אז לא הייתי יכולה לעבוד בשנתיים האחרונות ללא בעיה.כי המהירות אותה מהירות. אולי יש פה איש מחשבים אמיתי שיודע מה הפתרון לתקלה הזו בבקשה? אגב, ניסו להסיר את העדכונים ולא הלך. תודה ושבת ש…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Guy950,

האמת שאני לא בטוח שמדובר בHTML5, אך זהו הקורבן שנוח לי להאשים כרגע מחוסר ידע. המחשב שלי עובד חלק, אין לו בעיות לאגים ועבודה שוטפת תמיד עוברת חלק למעט למקרה אחד - צפייה בלייב סטרימינג. בכל פעם כשאני צופה בTwitch או במאקו טיוי (אצלהם זה קורה גם לא בלייב) או כרגע בשידור חי של המונדיאל מאתר "כאן", אני סובל מלאגים כבדים ברמה שהמחשב כולו קופא למעט הסטרימינג. בעוד שהסטרימינג רץ חלק ומתפקד, שאר המחשב לא מתפקד כלל. חיפשתי באינטרנט וניסיתי כל מני "פתרונות" שלא הועילו בשום דבר, ולכן אשמח לרעיונות איך אפשר לצמצם את הלאגים בלייב סטרימינג.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Booooome,

שלום לכולם יש לי HD חיצוני המתחבר ב- USB2. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, והכל עבד כולל חיבור ה- USB במהירות העברה של USB2. אתמול המחשב הפסיק לזהות כל רכיב שמתחבר ב- USB2. Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים. מערכת הפעלה: xp pro עם xp1 למחשב יש רק חיבורים מאחור. שניים עליונים שכעת מסרבים לזהות כל רכיב usb2 אם כי כאשר אני מחבר את ה- HD החיצוני או מצלמה אני מקבל את הסימון לכך שרכיב חומרה לא מזוהה התחבר (הקילשון...) כאשר אני מחבר את ה- HD לחיבורים התחתונים, הוא מזוהה אך המהירות היא של USB1. הסרתי והתקנתי את ה- driverים ל- usb2 כמה פעמים ושום דבר לא עוזר. אני שוב מדגיש, שהדבר קרה כך פתאום, באמצע עב…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים