עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, אני משדרג את המחשב המיושן שלי וקונה כרטיס גרפי 3090 RTX שיש לו צריכת חשמל עצומהשל 350-400 וואט. העניין הוא שבבית שאני שוכר, כשנגיד מפעילים דוד חשמל ותנור גדול/מזגן מרכזי נופל החשמל בחלק מהדירה. השאלה היא אם כ. גרפי חזק יכול לגרום לדבר כזה? אם אני זוכר נכון לגבי מערכת החשמל יש לנו חד פאזי 25 אמפר. לפרוטוקול, אין לי שום ידע בחשמל אז אשמח אם תפשטו את התשובות. תודה מראש

2. כמו בכותרת המחשב ניתקע בשלב הפוסט, כשאני מחבר את המחשב לחשמל המחשב מתחיל לעלות ואז נעצר בשלב של הPOST ולא מראה דבר מלבד השם של המעבד התדר ושגיאה מתחת. http://imgur.com/a/TvRtU חשוב להוסיף שגם המקלדת לא מגיבה ניסיתי מקלדת עים חיבור PS2 שאני לוחץ על F LOCK נידלק אור אבל שאני לוחץ על F12 או DEL אין שום תגובה, ניסיתי גם מקלדת USB מאחורה 4 חיבורים(USB) אין תגובה מצד המקלדת בלוח אין קבלים נפוחים, אני גם לא יכול להגיע לביוס, מה יכולה להיות הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Naor Malka,

שלום יש לי מחשב שולחני של DELL OPTIPLEX 3040 I5 6500 ,המחשב מגיע עם זכרון DDR3 4G של חברת SKYHNIX ניסיתי להוסיף לו עוד 4 גיגה זכרון של חברת TRANCED לא הציג תמונה ,ניסיתי גם עוד חברה לא זוכר את השם שלה גם לא הציג תמונה (חשוב להזכיר שאותה מהירות זכרון 1600 MHZ DDR3) רק שהוספתי 4 גיגה זכרון של חברת סמסונג הוא הציג תמונה מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה או מכיר את הבעייה הזאתי למה עם חברה אחת כן עובד ואחת לא תודה (:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by gabriel2001,

למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by AgonySense,

אז ככה לפני כשעה המחשב שלי החליט שהוא מפסיק לעבוד, הייתה מן 1פיצה כזאת כמו בהפסקת חשמל, המסך נכבה אך המנורות במחשב המשיכו חעבוד( יש לציין שאף אחד לא נגע במחשב). ניסיתי לכבות תחשב בלחיצה ארוכה לא עבד אז ניתקתי מהחשמל כי לא היה משו אחר לעשות. לפי המסןרת ניתקתי את כל הכבלים, חיברתי מחדש וניסיתי להפעיל בתקוו ה קיעבוד אבל שוב מנורות פועלות ואין צפצוף בהפעלה. פצחתי תמחשב לראות שהכל פועל וכנו שאמרתי מנורות פועלות וכל מאווררים גם כן חוץ מהמאוור של המעבד, לאחר מכן ניקיתי אבק בתקווה שזה יעזור,אך גם לא עזר. לא יודע אפ קשור אבל כשבאתי חחבר תכבלים קיבלתי זרם מהכבל של המסך לכן גם לא חיברתי בחזרה. סליחה אם הפוסט יצא מבולגן או עם שגיאות כתיב אני דרך הפלא כרגע. תןדה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by temp5943,

היי, בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי (AVG חינמי) כל הזמן מתריע לי על וירוס Adware Generic7.CASB. אני מדליק את המחשב ואז במשך כמה ימים הוא כל כמה דקות מתריע לי שהוא מצא אותו, ואני לוחץ על "remove threat" הוא כותב לי שהוא טיפל בו ואז אחרי כמה דקות מופיע עוד אחד ובשם המלא שלו (הכוונה c:/Users/user...) הם טיפה שונים. ואם אני לא לוחץ על "remove threat" הוא פשוט צובר לי הרבה כאלה עד שאני אומר לו לטפל בכולם. אחרי כמה ימים זה פתאום מפסיק, לא ברור לי למה, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה חוזר... לא הרגשתי השפעה על התפקוד של המחשב אבל זה מציק.... מישהו פה יודע מה לעשות?? שאלה נוספת שאני לא בטוח שקשורה לפה, אם לא אז תגידו, על איזה אנטי-וירוס חינמי אתם…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by BaChoni BaChoni,

שלום לאחרונה קבלתי הודעת על אתר מסוים ( בשני דפדפנים ) " connection is not secure " ניסתי המלצה לשנות " security.enterprise_roots.enabled " מ "false" ל - "true" לא עזר ... יש רעיון ? נתוני המחשב שלי ... מערכת WIN 7 , דפדפנים פיירפוקס , כרום DNS 8.8.8.8.8 תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב נייד של LENOVO T440S כאשר אני מחפש רשתות אלחוטיות אני מוצא חלק מהרשתות שנמצאות באיזור שלי (מה שאני מוצא אי מצליח להתחבר). יותר מכך ביצעתי נקודת גישה מהטלפון והרשת האלחוטית (הטלפון הנייד) לא נמצאת במחשב הנייד שלי. במקביל במחשב נייד אחר שברשותי אני מוצא את הרשתות האחרות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

11. קניתי היום הארד דיסק נייד של LACIE מרשת BUG (מהמבצע של הBLACK FRIDAY) וכשחיברתי אותו, הפעלתי מן INSTALLER שאחריו עלו עוד כמה קבצים בהארד דיסק, קבצים שלא ממש עזרו לי בפרמוט.. עשיתי פרמוט ע"י מקש ימני על הכונן וFORMAT אבל בכל זאת, כתוב שיש לי רק 9.99MB סך הכל בהארד דיסק... ניסיתי להכנס לMANAGE וDISK MANAGMENT, אבל עולה לי השגיאה הבאה: "the dependency service or group failed to start" מישהו יכול לעזור לי עם זה? [br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 22:38:38 פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Fighter,

שלום הלוח הוא gigabyte p965 ds3 הספק הוא enermax liberty 400w מקודם ניסיתי לפרק את הבורג של הכרטיס מסך כי הוא לא היה מחוזק וזה הפריע להכניס כבל של TVIN/OUT כנראה ששכחתי להוציא את הכבל של החשמל, ושהבורג או המברג נגעו בלוח או במשהו שחובר אליו אחרי זה ניסיתי להדליק שוב את המחשב ופתאום אני רואה שהוא לא נדלק הכל מחובר, בדקתי אז אם זה קצר? הלך הלוח? מנגיעה של גוף מתכתי שהכבל של החשמל היה בפנים? תשובה חשובה לי מאוד

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by gilka,

לפני חודשיים הווידאו הפסיק לעבוד ורק המיקרופון מתפקד במערכת הפעלה W10 ...בדקתי במחשב עם W7 ושם היא עובדת מצויין. אני לא מצליח לפתור את הבעיה...ניסיתי להדכין מחדש דרייוורים וזה לא עוזר. יש למישהו ניסיון או רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אז ככה כל כמה שבועות אני מפעיל את המחשב והמערכת לא עובדת בכלל, המסך לא נדלק והלוח אם מצפצף ואז הלוח אם אומר לי system failed due to CPU overclocking חשוב לציין שהמערכת בכלל לא ב OC!! לפני שנה בערך עליתי על "טריק" במאמצי למצוע פתרון לבעיה והוא: לכבות את המחשב להוציא סטיק אחד של ה DDR (יש לי 2 סטיקים כל אחד 512MB) ופתאום המחשב עולה כרגיל, כשהמחשב עלה אני מכבה אותו ומוסיף את הסטיק השני לחריץ אחר ממה שהוא היה בו מקודם והפלא ופלא הכל עובד בערך, יש לי 1GB של DDR כפי שאני רואה בהגדרות המחשב לי אך כשאני משחק משחקים כל כמה שניות המשחק נתקע הקול גם נתקע ונוצר מעיין רעש צורם שכזה ולאחר כמה תקיעות המשחק פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו ואז אני נאלץ לכבות אותו בעזרת מנהל המשימות. אני משתמש ב …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום, התחלתי לחשוד בכשירותו של הדיסק הקשיח שלי והרצתי מספר בדיקות: 1) דיווח הSMART מאת CRYSTALDISKINFO- (ה PENDING SECTOR COUNT הוא היחיד שסומן כבעייתי) 2) בדיקת READ של HDDSCAN- 3)בדיקת MHDD מס' 1- 4) בדיקת MHDD מס' 2- 5) בדיקת MHDD מס' 3- הבעיה היא שאני לא יודע כיצד לתרגם את התוצאות הנ"ל לתקינותו של הדיסק. מה מצבו עכשיו ולמה עלי לצפות בעתיד? (הקשיח הוא של טושיבה ולכן אין לו תוכנה יעודית). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם! רקע כללי על המחשב: יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר. תיאור הבעיה: אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה. כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד. עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו: Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt: system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting window…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by maorakrish,

עשיתי בדיקת בOCCT על ERROR CHECK. ולבסוף אני רואה שישנם לא מעט ארורים, אני עם כרטיס מסך 460 ללא OC.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הרכבתי עכשיו מחשב חדש הכל מורכב לפי ההוראות ותקין ברגע שאני מפעיל הוא נדלק לאיזה 3-5 שניות וישר נכבה מה יכולה להיות הבעיה? בתודה ערן

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by jfkk,

שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב נייח המחובר לראוטר של בזק. הראוטר הקודם היה rotal-rta 1025wשל בזק ולא הייתה בעיה להתחבר אליו ברשת אלחוטית עם מחשב נייד. החלפנו את הראוטר ל (wireless/N (netgear. כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד, אני מקבלת הודעה: windows אינו מצליח להתחבר לרשת, החלון עם בקשת הסיסמה אינו מופיע כלל. במחשב הנייד יש לי windows xp בעברית. מה צריך לעשות? בתודה, גילה. ???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אורח שחר
    Started by אורח שחר,

ברשותי מחשב dell xps 27 אני מנסה לחבר בין המחשב לסלולרי שלי אך ללא הצלחה, אף מכשיר לא מזהה את השני

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by yotamoo,

יש לי בעיה - בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עולה ברזולוציה הכי נמוכה, ורק אחרי שאני מאתחל אותו הוא עולה ברזולוציה הנכונה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ועוד דבר - המליצו לי פה על לוח אם Ga 7VTXH+. רציתי לדעת אם הוא באמת מאוד אמין ויציב, ואם לא כדאי לקחת אחד אחר (בלי התחשבות בכסף, ובלי יותר מידי פיצ'רים מיותרים) תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by oh,

שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

25. היי, טוב, אז אני פונה אליכם כי אני כבר דיי מיואש מלנסות לפתור את הבעיה הזו בעצמי, ניסיתי כבר כל מה שאני יכול ולא הצלחתי להעלות על מה גורם לתקלה אז מקווה שאולי תוכלו לעזור לי. כל כמה דקות המחשב שלי נתקע כולו למשך שניה-שתיים שבזמן התקיעה שומעים צליל של משהו מתחיל לעבוד/להסתובב (אני מתאר לעצמי מאיך שזה נשמע שמדובר בהארד דיסק שמתחיל להסתובב, איזה עוד חלקים זזים יש כבר במחשב? מאוורר זה לא.) מתוך המחשב. זה קורה בעיקר כשאני לא משתמש במחשב כמה זמן ואז חוזר אליו ולדוגמה פותח דפדפן, אז המחשב נתקע, שומעים את הרעש שדיברתי עליו מתוך המחשב ואז הדפדפן נפתח. הבעיה היא שזה קורה לא רק שהמחשב לא בשימוש אלא גם כשאני במשחקים, לפעמים באמצע משחק המחשב נתקע לשניה, שומעים את הצליל ואז הכל חוזר לע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים