עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lior Kreimer,

שלום לכולם , יש לי מחשב לאחר פירמוט שמריץ windows 7 עד דיסק אחד ובנוסך עוד 2 דיסקים שמחוברים ב- raid לצורך הורדות וקבצים שונים אשר ברגע זה הם ריקים . יש לי תופעה של מסך כחול ו - restart אך לא משהו עיקבי . יכול לקרות בגלישה באינטרנט או בהפעלה של תוכנה גראפית . אני לא מצליח למצוא את הבעיה כאשר אני מריץ את המספר של התקלה בחיפוש גוגל אלא רק דברים דומים או קרובים מבחינת מספר התקלה . שאלתי היא כיוון שהמחשב לאחר פירמוט לאיזה רכיב חומרה עליי לגשת לצורך פיתרון הבעייה ?? צירפתי קובץ עם צילום המסך הכחול ! תודה מראש לכל העוזרים !!

2. במשחקים כמו nfs most wanted 2 ובאטלפילד 3 יש לפעמים האטה או פריז לשנייה או שתיים. הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ בנוגע לסיבה לכך והמליץ לי לעשות בדיקה לכרטיס מסך הוא אמור לי להשתמש בתוכנה עם שם דומה לdaemon tool אך לא מצאתי אותה. אם מישהו מכיר תוכנה בשם דומה לזה יכול לתת לי קישור בבקשה או תוכנה שמבצעת בדיקת אחוזי המעבד של הכרטיס מסך בזמן אמת .

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by shai_123,

אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by LeXosaar,

אהלן, יש לי מחשב נייד של MSI, המחשב הגיע עם כונן SATA HDD 1TB וכונן Intel Optane m.2 16GB מחשב MSI GV62 8RD מעבד Intel Core i5 8300H זיכרון 8GB DDR4 מערכת הפעלה Win 10 החלפתי את הכונן OPTANE ב-Samsung 970 EVO NVMe m.2 500GB לפני ההתקנה במחשב עצמו ביטלתי את פעולת ה-INTEL OPTANE (דרך התוכנה של Intel Rapid storage) והעברתי את המערכת הפעלה עם Samsung migration tool. הכול עובד מצויין, המחשב טס. אני רק מנסה להתקין את הדרייבר של סמסונג ולא את מה שהמערכת מתקינה... כאשר אני נכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה: הנה כמה תמונות מהביוס:

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בס"ד שלום וברכה. הזמנתי מחשב נייד חדש, המגע עם כונן SSD בנפח 256 ג"ב. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון עם כונן SSD נוסף. שאלותיי הן- א) האם ניתן להתקין כונן נוסף או רק להחליף את הקיים? אם כן, האם זה פשו להתקין לבד או שצריך מעבדה (אני לא מבין גדול בחומרה)? ב) במידה ואי אפשר להתקין נוסף, האם כונן SSD חיצוני מהווה פתרון טוב? אם כן, אשמח לדעת איך זה בדיוק פועל (כמו דיסק או קי? אפשר, למשל להתקין עליו תוכנות/משחקים? איך הוא מסתנכרן על מערכת ההפעלה של המחשב?). תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by -AKEL-,

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת במחשב כבר המון זמן... מקווה שפה יעזרו לי כי אני כבר ---> בכל מקרה הבעיה היא כזאת: אני או אחותי מנסים לשחק במשחק ששמו SIMS 2 ואין לי מושג למה המסך נכבה פיתאום ונהיה שחור... המוזיקת רקע ממשיכה... ואני שומע שאני עדיין יכול להמשיך ללחוץ על כפתורים חשבתי בהתחלה שהמסך לא בסדר אז קניתי מסך חדש... וכנראה שזה גם לא היה זה... בכל מקרה אני התייאשתי ושלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שהמחשב מתחמם ומתאמץ יותר מדיי אז הם החליפו לי לספק כח חזק יותר... חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל כנראה שלא... אני רק חייב לציין שאצל חברים שלי עם אותם דיסקים זה עובד חלק... למה זה אצלי ככה? מישהו בבקשה יכול לעזור לי? ???

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by deathil93,

יש לי בעיה מוזרה מאוד. לאחרונה התחיל המסך שלי להבהב כאילו הוא נמצא במצב של HZ נמוך, למרות שהוא כרגע במצב המקסימלי של 60HZ. ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל עבד נורמלי ובנוסף ניתן לשלול בעיה מצד המחשב כי המחשב נבדק על 3 מסכים שונים והכל בסדר. המסך נבדק עם המחשב השני שלי והכל היה בסדר. ניסיתי את כל הכבלים והחיבורים שיש לי (DVI, DVI-TO-HDMI, VGA) ולמרות שנכון לעכשיו המסך לא מהבהב, הוא חשוך מאוד (אני כותב איתו עכשיו). הגדרות הבהירות נכון לעכשיו הם על המקסימום. מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה הבעיה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה עם הסרטונים של האוניברסיטה הפתוחה - הסאונד לא עובד אבל הוידאו כן. הבעיה לא מתרחשת באתרים אחרים כמו יוטיוב וכד', והסאונד הכללי במחשב עובד מעולה. כשאני נכנס לבקרת הצלילים אני רואה שאכן יוצאים צלילים מהדפדפן אבל לא שומעים כלום. התקנתי JAVA ופלאש מחדש. אשמח לקבל עצות! תודה רבה. ***תוקן!*** שיחקתי עם הגדרות הסאונד של המחשב ושיניתי אופציה של "תבנית צליל מרחבי" מאפשרות של "לא פעיל" לאפשרות של "Windows SONIC FOR HEADPHONES". תודה!

9. Started by thedag,

תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. ברשותי מחשב נייד חדש של אסס, סדרת zenbook דגם ux3301 לאחרונה קורא הטביע אצבע לא מגיב ולא פתח את המחשב, ניסתי להגדיר מחדש את האצבע שלי אך הוא בכלל לא מגיב לשום מגע ובשום צורה, לא הבחנתי במשהו שקדם לגך - אולי היו אילו עדכוני תוכנה / ווינדוס שעדכניתי, אך בכל מקרה נראה שההתקן מזוהה ומותקן תקין ללא שגיאות או הערות, אף על פי שלתחושתי משהו ברמת הדרייברים השתבש. מערכת הפעלה win10 HOME תודה

12. Started by POPCORN,

ש לי וירוס במערכתשרק עכשיו windows defender זיהה (אחרי סריקה יסודית)הבעיה שכל קבצי הזיפ שלי הם עם הוירוסכל הקבצים האלה הם חשובים ועכשיו פועליםאני רוצה לפרמט את המחשב ולהחזיר הכלהבעיה היא שאני צריך את הקבצים ומבחינת האנטי וירוס הוא רוצה למחוק אותםיש דרך לנקות אותם ולהחזיר אותם נקייםאו שהלכו לי כל הקבצים (סתם וירוס של רוגלה לא כופר)אשמח לעזרהתודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם! הבעיה היא במחשב נייח כאשר הווינדוס הוא (איך לא) ווינדוס 10. כמו שניתן להבין מהכותרת המחשב נתקע על המסך הנ"ל (מצורפת תמונה) כאשר אין באפשרותי להשתמש בעכבר או במקלדת. גם המסך הכחול עצמו, לא תופס את כל המסך ומופיע באמצע המסך במעין תצוגה קצת מעוותת. מה אני אמור לעשות במצב כזה? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הי, *מפרט מלא של החומרה שלי מעודכן בפרופיל. מעולם לא בוצע OC. השבוע, באופן פתאומי יחסית התחלתי לחוות מגוון BSOD עם windows 8.1 (שהותקן רק לפני חודשיים). כל פעם מסיבה אחרת ותמיד הבעיה כללה את התהליך ntoskrnl.exe. אחרי troubleshoot ארוך של החומרה גיליתי בבדיקת memtest שאחד הסטיקים של הזיכרון תקול (מאוד! תוך זמן קצר מאוד הגעתי ל-70,000 שגיאות). הסטיק השני תקין (Pass 4). אחרי הוצאת הסטיק, פחתו המסכים הכחולים אבל נותרתי עם 2 הבעיות הבאות: 1. המעבד מתנהג כאילו יש לי מחשב 286, בכל פעולה שאני מבצע הוא מיד טס ל-90%-100% (מספיק להפעיל כרום, אופיס או סתם סייר קבצים - לא דברים כבדים) 2. עדיין מתקבלים לי מסכי BSOD בעיקר בדברים שקשורים ללוח האם (דרייבר gdrv.sys) מה כבר ביצעתי: …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Lakers24,

שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by omerbar,

קניתי מחשב חדש ביחד עם מסך חדש רק לפני שבוע. המפרט: I5-6600K @3.5 Gigabyte GA-Z170-HD3P G.Skill DDR4 8 GB RAM VALUE CORSAIR RM550X POWER SUPPLY Sapphire RX480 NITRO+ 8GB והמסך הוא dell Ultrasharp 2414H אני חווה בעיות בעיקר באתרי אינטרנט שבהם כשאני יורד למטה מופיע לי אפקט של Tearing זה ממש מציק ורואים את זה דיי בבירור.. איך אפשר לפתור את הבעיה? מי שמכיר וזה עוזר לו: http://www.vsynctester.com/

17. Started by ekmo,

שלום, הבעיה עלתה בפעם הראשונה היום והנה המצב: שיחקתי במחשב כאשר לפתע המסך קפא ובעקבותיו כל המחשב כולו. נאלצתי לעשות איתחול ידני ומשם והלאה אותו הדבר קרה כל כמה דקות של עבודה (בין אם במשחק או סתם בדסקטופ). מעבר לקפיאת המסך הופיעו כל מיני סימנים מוזרים על המסך שנראו כך (הטישטוש בצד ימין מטעמי פרטיות): יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6600 וניסיתי לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. כעת לאחר כיבוי טוטאלי של המחשב זה לא קורה אך אני חושש שזה יקרה שוב או שאפילו יש בעיה עם כרטיס המסך עצמו. יש לציין שלא התקנתי או ביצעתי שינוי כלשהו במחשב בתקופה האחרונה למעט התקנת פיירפוקס 3. אשמח לשמוע את דעתם ועצתם של מביני דבר בנושא. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אם מישהו קרא את אחת ההודעות הקודמות שלי, התלוננתי על קפיצות פינג ומחשב איטי באופן כללי. עפ"י דברי הטכנאים של ה ISP שלי, הדבר יכול גם להגרם מנפילת System Resources. שזה בדיוק מה שקורה אצלי. אחרי זמן מה של חיבור ה System Resources שלי מגיעים ל50% ואז האינטרנט הופך להיות לגמרי לא פעיל. אין אצלי שום דבר בזיכרון שמופעל ע"י ה Startup, כולל זה של ה MSConfig. העניין הזה משפיע לא רק על חיבור האינטרנט, אלא גם על העובדה שמשחקים פועלים הרבה יותר לאט, ב Frame Rate נמוך יותר, וביצועי מערכת כושלים. ניסיתי לבדוק וירוסים, ואין. אני כבר שבועיים מנסה לעלות על התקלה, וזה כלל גם התקנה מחדש(!!!) של מערכת ההפעלה, שהיא אגב Windows98. בבקשה, תעזרו לי, אני כבר לגמרי חסר אונים בעניין הזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Peri228,

לפני שעתיים בערך סיימתי להעביר את המחשב שלי למארז החדש , וגילתי שכונן ה CD פשוט לא מופיע ב My Computer . בהתחלה חשבתי שאולי יש בעיה עם הכבל , אז החלפתי אותו ( סך הכל ניסיתי 3 כבלים ) , ולא עבד . לאחר מכן , חשבתי שאולי הכונן עצמו נדפק , אז במקומו שמתי צורב , וגם לא עבד . האפשרות האחרונה הייתה , שהבקר IDE עצמו נדפק , וכשחיברתי את הצורב ל IDE 1 ( איפה שההארד דיסק ישב ) , ואת ההארד דיסק ל IDE 2 ( איפה שהצורב ישב ) , המחשב עלה , וכמובן ביקש ממני להכניס דיסק אתחול ( מאחר והוא הגיע לאפשרות השלישית באתחול , Boot From CD ) . האפשרות היחידה היא שהבקר עצמו נדפק , ואין לי מושג מה לעשות . פירקתי את לוח האם ולא מצאתי שום קצר בהדפס המעגל , ואף פין בבקר לא שבור או מעוקם . מה אני …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם אני חדש פה וזה נראה לי מקום רציני ביותר! תראו יש לי מחשב ישן ששידרגתי אותו הרבה והמפרט שלו זה: P3 600MHZ 320MB SDRAM 40GB WD 7200 RPM GEFORCE 2 64MB וככה הוא היה פעם: P3 600MHZ 64MB SDRAM 10GB FIREBOLT VOODOO 3 3000 16MB את השידרוגים עשיתי בהדרגות כעבור שנה בערך אחרי הכל המחשב שלי התחיל להתכבות בשלבי לחץ דוגמא: האימיול פועל האיסיקיו פועל הורדות פועלות הוונאמפ פועל ועוד... אז המחשב פשוט ישר נהיה מסך כחול לשניה ואז הוא מתכבה (אני משתמש ב xp) פתחתי את המארז והארתי אותו פתוח וזה לא עוזר הרכבתי מאוורר וזה לא עזר הרכבתי עוד מאוורר לכרטיס מסך וזה לא עזר... מה לעשות??? תודה מראש לכולם אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו בבקשה...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by elad2004,

לפני כמה ימים הFPS שלי היה בסדר גמור נע בין 250-300 אך ביומים האחרונים יש לי דרופים רציניים שמגיעים ל 70 FPS אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by m.l,

שלום..המפרט שלי מופיע בצד..בכול מקרה אתמול הלך לעולמו ההרד דיסק 160GB הטוב שלי וקניתי היום 250GBAAKS של WD ומשום מה כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב ומפעיל הכונן דיסקים לא נידלק (כלומר הצורב DVD) וחיברתי כבר כמה כוניים שונים חלקם צורבים חלקם רק כוננים וכלום מהם לא נידלק וניסיתי חיבור שונה בכניסה של הספק ועדיין שום תגובה..מה אני עושה? גם כלום לא עולה במסך כי הכונן ריק אבל המחשב לא נותן להתחיל לעשות פירמוט והכונן לא עובד ככה שאני יכול לקשר בין השניים ובכול מקרה אני לא יוכל לעשות פירמוט בלי כונן וניסתי כבר כמה...מישהו כעזרה?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by janan,

שלום קודם כל לא מצאתי פורום הנוגע לעינייני הסטריימרים, לכן זה פורסם פה. יש לי סטרימר של xtreamer הלך לי הדיסק שלו רציתי לדעת אם אני יכול להכניס בו מערכת הפעלה כל שהיא? אם כן אז יש אפשרות להכניס בו קודי ? אשמח אם תעזרו לי זה די חשוב לי שימש אותי עד היום מציון. http://www.xtreamer.net/ לכל המעוניין יש פה כמה דגמים שלי דגם ixtreamer b תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by hagai3959,

בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים