עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, זה דיי דחוף. יש לי מחשב ממש טוב שקניתי לפניי שנה בערך ופתאום הוא רושם לי reboot and select proper boot device... מישהו יודע מה אפשר לעשות? אשמח לתשובה מהירה:)

• 75 תגובות
    • 47.2k צפיות
  2. ברשותי מחשב נייד חדש של אסס, סדרת zenbook דגם ux3301 לאחרונה קורא הטביע אצבע לא מגיב ולא פתח את המחשב, ניסתי להגדיר מחדש את האצבע שלי אך הוא בכלל לא מגיב לשום מגע ובשום צורה, לא הבחנתי במשהו שקדם לגך - אולי היו אילו עדכוני תוכנה / ווינדוס שעדכניתי, אך בכל מקרה נראה שההתקן מזוהה ומותקן תקין ללא שגיאות או הערות, אף על פי שלתחושתי משהו ברמת הדרייברים השתבש. מערכת הפעלה win10 HOME תודה

3. Started by wolf_silver,

מי לא זוכר את המצלמת הרשת המעפנה הזאת שאתה הייתה מקבל עם אתה מתחבר לחברת אינטרנט אז זכרתי שאני קיבלתי אז אמרתי למה לא לחבר אותה לדבר עם חברים ודודים מחו"ל דרך המסנגר אז חברתי אותה למחשב והוינודס זיהה אותה אבל לא התקין אותה בגלל שאין לו מאיפה והדיסק שקיבלתי עם המצלמה אבד לי אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של netvision (קיבלתי את המצלמה מהם )(וגם הורדתי את הדרייבר התיקון של הדרייבר הקודם שיהיה איתו בעיות במסנגר) ואז נכנסתי למסנגר להגדרות של המצלמה שם ואז הוא אומר לי שהמצלמה בכלל לא מחוברת או שתוכנית אחרת משתמשת בה או משהו כזה אבל הבעיה היא שהמצלמה כן מחוברת והמחשב אפילו זיהה אותה שהיא מחוברת והיא לא משתמשת בשום תוכנה אחרת בגלל שאין לה ממה !! הקיצר עם מישהו יכול לעזור זה מא…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. התקשר אליי עכשיו וחבר ותיאר לי את הבעייה שבכותרת. אני עוד לא ראיתי את המחשב אבל לפי דעתי מדובר בספק בעייתי. ישנה גם אפשרות שהבעייה נוגעת במעבד שמתחמם מדי, אבל זה נראה לי פחות הגיוני. יש לציין שכל המאווררים מסתובבים(מאוורר צד, המאוורר של המעבד, והמאוורר של הספק). מה דעתכם? יש עוד אופצייה? עריכה: הוא עכשיו גם אמר לי שמדי פעם המחשב היה עולה לו אחרי כמה ניסיונות. עכשיו הוא כבר לא עולה והוא תמיד נכבה אחרי שנייה.

• 29 תגובות
    • 11.5k צפיות
  5. Started by __MIKO__,

בדקתי פאוור מנג'מנט אין בעיה. i5 4G P55 intel אחת לכמה שעות פתאום מחשב מכבה עצמווכשאני מעלה אותו עולה לי המסך שבו אני צריך לבחור start windows normally בדקתי מהירות של CPU FAN והוא עומד על 1350 כשהסימון שלי מופיע על מתחת ל1500 כלא תקין מצד שני חום בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום קניתי נתב וואוי Hg659 על מנת לחברו לאנטרנט במקום הנתב המושכר מסלקום. לטענת סלקום הם לא תומכים במכשיר הזה כדי להגדיר אותו. מי יעזור לי בהגדרת קו הטלפון בנתב הזה ( voip)? תודה מראש

7. מקלדת USB. היא עובדת בשלב הראשון של הBoot (להגיע לBios) ואז מפסיקה עד להעלאת ה Windows. הסיבה שזו בעיה עבורי היא שתוך כדי עדכון דרייברים הגעתי למצב שאני מקבל מסך כחול בעת העלאת ה Win. בנוסף- אני סובל מבעייה של איטיות מטורפת בזמן ה Boot (עד השלב שה WIN מתחיל לעלות). זה יכול לקחת 5 דקות. משיטוט בפורומים הבנתי שזו בעיה מוכרת של סדרת הלוחות הזו של ג'יגבייט. לא מצאתי פתרון ברור. מה זה לא: הגדרות USB ב BIOS. שיחקתי איתם הלוך ושוב וזה לא פתר. בעיית זכרון: החלפתי וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  8. היי חברה, אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. יש לי בעיה שכשאני משחק, בזמן תזוזה חדה של התמונה יש כמו חיתוך בתמונה. יש לציין שכאשר אני עובר לשחק במצב חלון אז זה קורה לעיתים רחוקות יותר. מפרט: לוח אם: MSI X99s gaming 7 מעבד: i7-5820k כרטיס מסך: Radeon RX580 4GB ראם: 32GB 2400Mhz המשחק מותקן על כונן SSD NVMe M.2 512GB של חברת WD מישהו יודע אולי מה הבעיה והאם יש פתרון לזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עשיתי שדרוג למחשב ישן שקניתי בתאריך 08/2007 והשארתי ממנו את ה: SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד) ספק Corsair HX520W מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS כרטיס מסך Gigabyte 8800 GTS 320MB רכיבים חדשים: קניתי לוח Gigabyte H67MA-UD2H מעבד Intel Core I5 2500 Tray זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 כשפירקתי את הכרטיס מסך ועבדתי אם הכרטיס המסך O.B המחשב עובד יפה מה יכולה להיות הבעיה? (ספק כוח חלש מדי?) לאיזה רמה של משחקים יכול לעבוד הכרטיס מסך O.B? תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  10. שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים, יש ברשותי כרטיס GTX980 של Gigabyte שמשרת אותי כבר מאז שהתחיל להימכר, עד עכשיו לא היו איתו בכלל בעיות.. שבוע שעבר השארתי את המחשב כל השבוע פועל כדי לבצע העלאה גדולה לרשת, אחרי שהתהליך נגמר המחשב היה קצת איטי כזה אז כיביתי אותו ולמחרת הדלקתי אותו והכל היה בסדר גמור הבעיות התחילו כשניסיתי להיכנס למשחק והכרטיס מסך התחיל להתאמץ המסך ניהיה שחור וכאילו איבד קשר לכרטיס (התחיל לדפדף בין האינפוטים כדי למצוא חיבור פעיל אבל ללא הצלחה) הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה חזרה שוב (משחק->מסך שחור->דפדוף->כישלון->כיבוי) אחרי הפעם השניה המחשב לא ביצע BOOT יותר כשהמסך היה מחובר לכרטיס, ניסיתי לחבר גם HDMI וגם DP ולא עזר.. כשאני מחבר את המסך ללוח אם הכל עובד בסדר …

12. Started by tal5ab,

אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אז ככה. קיבלתי אתמול מחשב חדש עם מפרט של GIGABYTE P55 UD-2 והארד דיסק של SEAGATE 1 TB SATA. הטכנאי שהרכיב את המחשב התקין עליו WIN 7. כשהגעתי הביתה עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו XP מקורי. הוא עושה את השלב התקנה של הפורמט (כאשר הוא שואל אותי באמצע התקנה אם לפרמט או לעזוב את זה ככה) ואז אני בוחר בפורמט NTFS. ואז הוא עושה פורמט ולאחר מכן מעתיק קבצי WINDOWS. אח"כ הוא עושה ריסטרט (לאחר 15 שניות). ואז במקום להיכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא נותן לי את ההודעה הבאה: A disk read error has occurred; press Ctrl-Alt-Del to restart שיחקתי עם ה-BOOT והגעתי למצב שהארד דיסק הוא בבוט ראשון, לאחר מכן הCDROM ואז משהו אחר, לא זוכר. וגם ניסיתי להחליף ביניהם וזה גם לא עובד - עדיין אותה ההודעה. ג…

14. Started by יאיר מואל,

שלום לכולם. לפעמים אני מוריד קבצים מהTELEGRAM או מהכרום ויש קבצים ששאני מנסה לפתוח יש לי הודעת שגיאה כזאת מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by erantzur,

שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?

16. דרך אגב אני חדש עזבתי את"פ" בגלל ששמעתי מה הם עשו לכם תוכלו להיכנס שמה לפורום חומרה וליראות מה כתבתי להם אם הם לא מחקו את זה יש לי כרטיס מסך tnt 2 אני יודע זה כרטיס ישן אבל אני רוצה לימשוך אותו עוד קצת עידכון הביוס ישפר את הביצועים? ועוד דבר אחרון אולי תוכלו לשנות את הרזולוציה כי היא ממש מעצבנת

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, עקב כל מני העתקות כוננים ופרטישנים ריקים של AOMEI ניסיתי למחוק פרטישן קטן ולאחד אותו עם מערכת ההפעלה. התוצאה לא טובה (מצורף תצלום מסך מAOMEI - התקן נייד וכן מסך שחור בעלייה). יש למישהו רעיון שלא כולל לפרמט הכל? ממש לא בא לי תודה רבה

18. :'( יש לי 128 DDR של חברת SAMSUNG מסוג 2100 ו 256DDR מסוג 2100 של חברת LD שקניתי שלשום ב 450 שקל! עכשיו עשיתי בדיקה וקבלו יש לי 128 מגה פנוים והמחשב לא רוצה להפעיל ייותר שום דבר ושום דבר לא עובד! רק אם אני סוגר דפדפן אחד או שניים אז רק משהו עובד! אך על פי שכותב לי שיש לי 128 פנוי!!! תראו בתמונה המצורפת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by En0X,

שלום לכולם, לאחרונה צצו לי מספר בעיות במחשב וברצוני לפרמט את כל הארד דיסק הנוכח במחשבי. כיוון שיש שני מערכות הפעלה על המחשב (לינוקס,וינדוס) זה יוצר לי מספר בעיות, כיוון שאני לא יכול למחוק לינוקס ולאחר מכן לעלות את הוינדוס כיוון שהתוכנה שנותנת לך את האפשרות לבחור עם איזו מערכת הפעלה ברצונך לעבוד. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה מראש. שבוע טוב נ.ב מרוצה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שלום . כל קובץ ששולחים לי תמונה - שיר - תוכנה - ה-כ-ל אני לא יכול לפתוח את הקובץ (בעצם אני אפילו לא מוצא אותו) יש תמונה שמסבירה הכל (בעצם כשאנ יעושה OPEN FOLDER זאת השגיאה שנפתחת לי : http://img171.imageshack.us/my.php?image=untitled3f3td2.jpg

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by natano,

שלום, אני משחק במשחק ריינבו משהו שלא מצריך יותר מידי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך חלש MX110 הורדתי את כל ההגדרות להכי נמוך עשיתי הכל שיעבוד כמה שיותר חלק היה מעולה נתן לי 50-60 FPS שהצלחתי להסתדר עם זה, אני קם בוקר למחרת נכנס רגיל לא שניתי כלום ופתאום זה תקוע לי על 25 FPS לא מסתדר לי. למה זה קרה? מה אני יכול לעשות? כי זה עבד לי אחלה ופתאום נדפק ולא שניתי כלום המחשב עצמו הוא I7 8550U עם 20 ג'יגה ראם כרטיס מסך MX110 . הסתכלתי בביצועים בזמן המשחק, הכרטיס מסך לא עבר את ה25 אחוז, המעבד היה על איזה 65 אחוז, הזיכרון לא עבר את ה6... לא מצליח להבין איך הכל עבד לי טוב, אחרי 10 שעות פתאום לא עובד לי חלק. תודה

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by DJ-ARIK,

שלום! יש לאבא שלי במחשב הישן שלו כן כן 133 מגה ארץ 32 מגה בית מחולק ל4 כרטיסי זיכרון ממש ישנים קטנים כאלה בגודל של אצבע! קיצר עד היום היה לו במחשב 32 מגה בית כי הרי כל כרטיס הוא 8 כמובן אבל היום ניסיתי לחבר לפלוס כל ה 4 ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון של 64 מגה בית אחרי שהכנסתי אותו יכול להיות שהיתה התנגשות או משהו כי הכרטיסים הקטנים והכרטיס היותר גדול לא אותו חברה ובסופו של דבר במקום לקבל 96 מגה בית אני מקבל 16 מגה בית עלובים!!!! ואני לא מצליח להחזיר ל32 המקורי למרות שהוצאתי את הכרטיס הגדול יותר נראה כאילו מה שאני לא יעשה זה נשאר 16 ניסיתי לשנות כמה דברים בביוס אבל שום דבר אין תגובה זה נתקע ב 16 אני מניח שאתם יודעים משהו אולי הגדרות מסוימות כי אני לא מבין גדול במחשבי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. חדשים של REALTEK ניסיתי את כל האפשריות בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANGER שיניתי בביוס ל AC97 ללא הועיל וכן המיקרופון תקין ופועל היטב במחשב השני תודה רבה

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by eliorbb,

היי הדלקתי תמחשב אחרי שהיה מכובה כל הלילה והוא פשוט לא הפסיק לצפצף. הוצאתי זיכרונות וחיברתי חיזקתי את הכרטיס מסך וכלום בסוף מצאתי את המיקרופון ניתקתי חיברתי לא עזר יש לציין שגם בזמן הציפצוף המחשב עלה רגיל ללא שום בעיה נראית לעין יש למישהו מושג למה הציפצוף?! לוח אם GIGABYTE Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שני כר' מסך 3870 על gigabyte x48 dq6 ברגע שמאופשרת אופציית CF ומריץ איזה משחק ריסט

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.