עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום למומחים, מזה כחודשיים יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם מהימנות (integrity) של מידע על הדיסק הקשיח. זה מתבטא בכמה צורות שונות ובאופן אקראי למדי: * בחלק מקבצי הטקסט (קוד C) כמה תווים בודדים משתנים ללא התערבות חיצונית. * קבצי RAR שכבר עבדו בוודאות מראים מדי פעם שגיאות בפריסה והם אכן שונים בפועל מהמקור שלהם על CD שנותר ללא שינוי. * בעבודה עם קבצי טורנט יש לי כל הזמן שגיאות HASH FAILED בלי קשר למקור הטורנט, כולל טורנטים שעובדים ללא דופי במחשבים אחרים. * צריבות על DVD עוברות בסדר אך בדיעבד הקבצים לא עובדים. הגודל והשמות תקינים והצריבה לא מודיעה על טעות. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה: * פרמוט נקי מחדש לא שינה דבר. פירמוט זהה של מחשב שני מאותו CD תקין לחלוטין. * בדיק…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Yoram Lev,

האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by netci,

היי, מחשב: נייח דגם כרטיס רשת: Realtek PCIe GBE family controller דגם ראוטר: TPLINK archer vr600 מערכת הפעלה: WIN 10 HOME תקלה מעט מוזרה שיש לי, לפני מספר שבועות העברתי את הראוטר מיקום, וכרגע הוא מחובר בכבל למחשב. הרבה פעמים כשאני מדליק אותו בבוקר או תו"כ עבודה, פתאום אין אינטרנט במחשב כאשר באותו זמן הWIFI עובד הן בטלפון והן בהתקנים אחרים בבית. בנוסף מחוברת טלוויזיה בכבל לאותו ראוטר- ושם לא נצפו בעיות. מה שפותר את הבעיה לפעמים, זה או לבצע Enable/disable לכרטיס רשת כמה פעמים, או פשוט לעבור לאינטרנט האלחוטי במחשב הנייח ואז אחרי כמה זמן פתאום זה מסתדר לו. ניסיתי להחליף את הכבל רשת עם הכבל השני של הטלוויזיה, זה ל…

4. Started by netanelhugi,

יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים, 1 של 160 ג"ב והשני 40 ג"ב לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב, ואחרי שהדלקתי אותו הכונן של ה160 ג"ב לא זוהה במחשב. איך אני מחבר שוב למחשב? תודה....

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Electric Boom,

שלום, לאחרונה המעבד שלי עמד משום מה על 100% בקביעות,סיבה נאותה לפירמוט-וכך עשיתי,או יותר נכון ניסיתי. אני נכנס לחלון של הפירמוט format using NTFS file system הוא מתחיל אבל נשאר על 0% משום מה. ניסיתי גם בFAT ואותן תוצאות. חשבתי להתחכם להתקין על D ומשם לפרמט את C אבל לצערי במהלך ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול עם שגיאה מוזרה. אני צריך עזרה וממש דחוף אני לא יודע מה לעשות.(ואל תביאו תשובות כמו תשנה כותרת או סתכל באתר של... בבקשה) תודה לעוזרים

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by alergic,

קניתי את המחשב הזה: Fujitsu lifebook a544 I7 4702mq ושידרגתי אותו עם samsung 850 evo ssd לפי speccy הssd אמור לעבוד ב sata 3 אבל ב samsung magician הוא כותב שהדיסק עובד ב sata 2. מה יכולה להיות הבעיה? האם באמת הסלוט הוא sata 2 וspeccy טועה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Lipman,

לקחתי שני כרטיסי מסך של מחשב SIS ו גיפורס 4 עם יציאה של S-VIDEO ו - RCA חיברתי לטלויזיה שבבית ורואים מטושטש קטן , בקיצור על הפנים שיניתי טלויזיה אפילו אותו הדבר אין שיפור ..יכול להיות שהבעיה היא בכבל ? הוא חדש לגמרי

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Naor Malka,

שלום יש לי מחשב שולחני של DELL OPTIPLEX 3040 I5 6500 ,המחשב מגיע עם זכרון DDR3 4G של חברת SKYHNIX ניסיתי להוסיף לו עוד 4 גיגה זכרון של חברת TRANCED לא הציג תמונה ,ניסיתי גם עוד חברה לא זוכר את השם שלה גם לא הציג תמונה (חשוב להזכיר שאותה מהירות זכרון 1600 MHZ DDR3) רק שהוספתי 4 גיגה זכרון של חברת סמסונג הוא הציג תמונה מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה או מכיר את הבעייה הזאתי למה עם חברה אחת כן עובד ואחת לא תודה (:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.

10. Started by temp5943,

היי, בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי (AVG חינמי) כל הזמן מתריע לי על וירוס Adware Generic7.CASB. אני מדליק את המחשב ואז במשך כמה ימים הוא כל כמה דקות מתריע לי שהוא מצא אותו, ואני לוחץ על "remove threat" הוא כותב לי שהוא טיפל בו ואז אחרי כמה דקות מופיע עוד אחד ובשם המלא שלו (הכוונה c:/Users/user...) הם טיפה שונים. ואם אני לא לוחץ על "remove threat" הוא פשוט צובר לי הרבה כאלה עד שאני אומר לו לטפל בכולם. אחרי כמה ימים זה פתאום מפסיק, לא ברור לי למה, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה חוזר... לא הרגשתי השפעה על התפקוד של המחשב אבל זה מציק.... מישהו פה יודע מה לעשות?? שאלה נוספת שאני לא בטוח שקשורה לפה, אם לא אז תגידו, על איזה אנטי-וירוס חינמי אתם…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. קניתי היום הארד דיסק נייד של LACIE מרשת BUG (מהמבצע של הBLACK FRIDAY) וכשחיברתי אותו, הפעלתי מן INSTALLER שאחריו עלו עוד כמה קבצים בהארד דיסק, קבצים שלא ממש עזרו לי בפרמוט.. עשיתי פרמוט ע"י מקש ימני על הכונן וFORMAT אבל בכל זאת, כתוב שיש לי רק 9.99MB סך הכל בהארד דיסק... ניסיתי להכנס לMANAGE וDISK MANAGMENT, אבל עולה לי השגיאה הבאה: "the dependency service or group failed to start" מישהו יכול לעזור לי עם זה? [br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 22:38:38 פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Ben N,

היי, יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה בערך (המפרט שלו מופיע בצד ימין אם זה משנה משהו) ורץ עם SSD וווינדוס 10. בכל מקרה, כשאני מכבה אותו אז הוא סוגר את הווינדוס, אני מקבל מסך שחור ואז לוקח למחשב עוד המון זמן עד שהוא מתכבה וזה יכול להגיע גם עד שעה. ניסיתי לחפש כל מיני פתרונות באינטרנט ומצאתי: 1) שזה קורה בעקבות כמות גדולה של קבצים זמניים - מחקתי, עדיין ממשיך. 2) שזה קורה בעקבות בעיה כלשהי עם הPage File, ניסיתי לעשות את מה שהם אומרים בלינק הזה, אבל הערך של אותו register כבר היה על 0 וגודל ה-Page File שלי מכוון לקצת פחות מ2GB. 3) מצאתי כלי כלשהו של ווינדוס כמו שמראים פה , ובאמת יש לי שם כמה וכמה אירועים, חלק מופיעים כ-Warning ועוד אחד כ-Critical (אפשר לראות שם א…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by אלי,

hallo everyone who read this,i have a problem just killing me,a pc restart after couple of hours without error or blue screen just down and up again, no error message no dump files, im desperate,i have english keyboard that the reason i write in english,i run memtest its ok,the temps cpu 40c,chipset 45,and system 50,the ram running on 1866mhz t1,1.64 volt cpu vtt_1.31,mobo+cpu+ram is new just 1 week used,any body have this problem please help,i search on the web in the forums there says maybe capasitors but the board is new,i check no leacage i think,the psu was before the upgrade stable????????????//s.o.s

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש לי מחשב Lenovo 710s 13ikb, והכל היה סבבה עד שווינדוס הציע לי לעדכן את הביוס לגרסא 9YCN39WW שאני לא חושב שבכלל מתאימה למחשב כי כשאני נכנס לאתר של החברה ובודק על דרייברים, הדרייבר האחרון שרשום שם לפי מה שאני רואה זה 3HCN25WW. בdevice manager בקטגוריה של הfirmware יש לי סימן קריאה ליד הגרסא שווינדוס עדכן ורשום לי שם this device cannot work properly until you restart your computer (code 14). בנוסף כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב מופיע לי הלוגו של לנובו עם הכיתוב שהוא מתקין עדכון ואז עוד פעם הוא עושה לעצמו ריסטארט ורשום לי בקטן למעלה capsule failed please redo the process. אחרי 3 פעמים של ריסטארט הוא מפסיק לנסות לעדכן ואז בfirmware בdevice manager רשום לי: this device …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by oneel2,

קרה לי דבר מוזר... החלפתי פלאפון ולקחתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון הישן בשביל מספרי הפלאפון,תמונות,שירים וכו'... עכשיו ברגע שאני מחבר את הפלאפון החדש עם הכרטיס זיכרון הישן באמצעות USB למחשב הקבצים לא נראים במחשב! זאת אומרת בפלאפון הכל טוב : המספרים,התמנות,השירים אבל כשאני מעביר למחשב,נראה כאילו הכרטיס זיכרון ריק. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:44:25 samsung touchwizזה שם המכשיר סלולרי. על כל פנים אני כבר בדקתי הגדרות של המכשיר,ועשיתי העברה דרך הכרטיס זיכרון ועדיין זה לא קולט את הקבצים במחשב. לצורך הדגשה : בדקתי את החיבור גם בשני מחשבים אחרים,העברתי את הכרטיס זיכרון למכשירים אחרים וגם שם רק בפלאפון ניתן לראות את הקבצים. הדרך היחידה שמצאתי היא להעביר את הקבצים באמצעות …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ffetetg,

שלום בעיה KERNEL POWER 41 מה זה אומר - ( תמונה ) כל כמה שעות המחשב שלי עושה ריסטארט שניכנס ל- WIN 7 64 מסומן שיש בעיה עם הבעיה שבתמונה למישהו יש מושג מה זה ? איפה הבעיה ? מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם אני בבעיה קטנה ואשמח לעצה אם תוכלו לעזור. שמתי לב שאחרי שאני משחק במחשב במשחקים ויוצא מהם המחשב שלי ממש זוחל במשך כמה דקות עד שהוא חוזר למצב נורמלי, בזמן המשחק הכל עובד חלק. בנוסף, גם אם אני ממזער את החלון ורוצה לעשות משהו תוך כדי שהמשחק פועל המחשב שוב זוחל ואני רוצה להבין למה. המפרט של המחשב שלי: cpu- intel icore I7 4790 motherboard- gigabyte z97m-ds3h memory- 8gb ddr3 graphics- nvidia geforce gtx970 4gb gddr 5 מערכת הפעלה של ווינדוס 7 ultimate 64 אם צריך עוד פרטים אני אשמח לספק, בינתיים כל תשובה או עצה תעזור. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום חברי פורום יקרים! לאחרונה נתקלתי בבעייה סבוכה ומאתגרת ואני מקווה שתוכלו קצת לכוון אותי לפיתרון. ברשותי HTPC (המפרט המדוייק נמצא בתחתית העמוד) והוא מחובר ב- HDMI דרך רסיבר לטלוויזיית LCD (כבר 4 שנים ). כרטיס המסך הוא On Board והוא מוציא VGA, DVI ו- HDMI. לאחרונה התחילו להופיע בעיות לא קונסיסטנטיות של שיבוש באות הוידאו. זה בא לידי ביטוי בשני מישורים: 1. לעיתים קרובות אות משובש של ה- VGA (כשניסיתי לחבר חיבור אנלוגי בכבל VGA). כאן התמונה זזה בצורה מטושטשת כאילו יש רעש כלשהו. 2. לעיתים קרובות אין אות וידאו כלל. שלוש נקודות חשובות ששמתי לב: 1. כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי מספר פעמים הבעייה נעלמת. ואז אחרי כיבוי והפעלה מחודשת היא חוזרת שוב. 2. כשהבעייה מופי…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הי עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר העברתי לכאן מרשתות ואנטרנט, מקוה שכאן המקום הנכון.

21. קניתי מחשב Asus swift 3 מאמזון, וספק הכח הגיע עם תקע אמריקאי, וכבל שטוח כזה כמו בצילום המצורף. כמו כן מקלדת אותיות אנגלית בלבד. שאלה 1: האם אפשר לחתוך את הכבל קרוב לתקע, ולחבר אותו לתקע ישראלי, או שעדיף לא לחתוך את הכבל המקורי אלא לקנות מתאם מאמריקאי לישראלי ולשאת איתו תמיד איתי? שאלה 2: אם לחתוך את הכבל: איך אני מזהה איזה חוט מבין השלושה הוא הארקה? שאלה 3: יש לי מתאם חשמל אוניברסלי לנסיעות לחו"ל, אבל התקע עם 2 שיניים ובלי הארקה. האם מסוכן לחבר למחשב? שאלה 4: איפה אפשר לצרוב אותיות עברית במקלדת וכמה צריך לעלות? (בירושלים) תודה רבה!

22. היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. כמו בכותרת המחשב ניתקע בשלב הפוסט, כשאני מחבר את המחשב לחשמל המחשב מתחיל לעלות ואז נעצר בשלב של הPOST ולא מראה דבר מלבד השם של המעבד התדר ושגיאה מתחת. http://imgur.com/a/TvRtU חשוב להוסיף שגם המקלדת לא מגיבה ניסיתי מקלדת עים חיבור PS2 שאני לוחץ על F LOCK נידלק אור אבל שאני לוחץ על F12 או DEL אין שום תגובה, ניסיתי גם מקלדת USB מאחורה 4 חיבורים(USB) אין תגובה מצד המקלדת בלוח אין קבלים נפוחים, אני גם לא יכול להגיע לביוס, מה יכולה להיות הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by erez hasson,

היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים