עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, טוב, אז אני פונה אליכם כי אני כבר דיי מיואש מלנסות לפתור את הבעיה הזו בעצמי, ניסיתי כבר כל מה שאני יכול ולא הצלחתי להעלות על מה גורם לתקלה אז מקווה שאולי תוכלו לעזור לי. כל כמה דקות המחשב שלי נתקע כולו למשך שניה-שתיים שבזמן התקיעה שומעים צליל של משהו מתחיל לעבוד/להסתובב (אני מתאר לעצמי מאיך שזה נשמע שמדובר בהארד דיסק שמתחיל להסתובב, איזה עוד חלקים זזים יש כבר במחשב? מאוורר זה לא.) מתוך המחשב. זה קורה בעיקר כשאני לא משתמש במחשב כמה זמן ואז חוזר אליו ולדוגמה פותח דפדפן, אז המחשב נתקע, שומעים את הרעש שדיברתי עליו מתוך המחשב ואז הדפדפן נפתח. הבעיה היא שזה קורה לא רק שהמחשב לא בשימוש אלא גם כשאני במשחקים, לפעמים באמצע משחק המחשב נתקע לשניה, שומעים את הצליל ואז הכל חוזר לע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. קודם כל: זה משהו שצץ רק לאחרונה. לא התקנתי שום דבר לאחרונה, לא הורדתי קבצים ולא נכנסתי לאתרים מפוקפקים. וההתנהגות חוזרת על עצמה כל הזמן: מפעיל את המחשב, הוא פועל בסדר למשך כמה דקות. מגיע למערכת ההפעלה, מעלה את הדפדפן - הכל עדיין בסדר. בינתיים טמפרטורות של המעבד בסדר גמור, אפילו נמוכות יחסית. ואז בבום, בלי שום התראה, לאחר כמה דקות של שימוש רגיל - שני מסכים שמחוברים דרך כרטיס המסך בבת אחת קורסים יחדיו. מקבל מסר שאין אות, והמסך הופך שחור. אם יש וידאו מנגן, השמע ממשיך - המחשב לא קרס, רק פתאום אין אות וידאו. אני ממש לא רוצה שזה יהיה סימן שאני צריך להחליף כרטיס גרפי אחרי 4 שנים בלבד... פרטים טכניים: מעבד:Intel Core i7-8700K 3.7 Ghz 6-…

3. שלום קניתי לפני זמן לא רב את המחשב הנ"ל -hp pavilion - 14-ce3006nj שקניתי התחשבתי בזה שיש לו יציאת של טייפ C ואני אוכל להשתמש גם ביציאה הזאת למסך המחשב וגם ב HDMI בפועל בטייפ C לא שווה כלום כי הוא רק מעביר נתונים ולא יותר מזה סתם כמו USB 2 עכשיו השאלה שלי אני משתמש ב HDMI ואני רוצה לחבר עוד מסך מחשב בנוסף האם זה אפשרי הבנתי שלמחשב הזה אין USB 3 האם זה נכון ? האם יש איזה פתרון זול וטוב באלי אקספרס ???

4. Started by mzlbat,

היי יש לי כרטיס מסך דגם 260 גיינוורד כבר שנתיים וחרשתי הרבה משחקים עליו , אבל היום התקנתי קרייסיס 2 ואחרי חצי שעה של משחק המחשב נכבה ולא מצליח להעלות את הוינדוס מחדש אפילו לא רואה דבר על המסך כנראה שהכרטיס לא נותן סגנלים למסך , הסרתי את הבטריה מעל הלוח ואיפסתי את הביוס וזה לא עזר תמיד הכרטיס היה מוציא רעש גדול בכל התחלה כי המאווררים היו עובדים על פול ל כמה שניות ועכשיו לא המאווררים מסתובבים רגיל בלי הפול באתחול מה לעשות ת מה אתם חושבים , הבעיה שאין לי מחשב אחר או כרטיס מסך אחר שאני ישים במקומו הכרטיס כבר שנתיים ויש עוד שנה אחריות , אם יצא דפוק איזה כרטיס ניוודיה שווה לו ותודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by danielm741,

מחיצה D לא נפתחת לי ויש לי 200 ומשהו גיגה של דברים שחשובים לי יש דרך לסדר את זה בלי לאתחל אותו? מצורפת תמונה של הבעיה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by gabriel2001,

למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by KRS1,

קניתי רמקולים של altec lansing את ה atp3 אתמול חיברתי אותם למחשב ולתדהמתי הרבה גיליתי שרק אחד מהם עובד, למישהו יש רעיון כי ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי בראש שיכול להיות הבעייה ועדיין לא הצלחתי לפתור אותה. בתודה KRS1

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Yoram Lev,

האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Yeshayhu Brill,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם 4gb ram בכרטיס בודד ואני מעוניין להוסיף 8gb בכרטיס נוסף, השאלה היא האם אין בעיה בכך שנפח שני הכרטיסים לא זהה? (בשוק נמכרים מחשבים עם נפחי זיכרון של 6-12gb מה שמחייב קונפיגורצית כרטיסים לא סימטרית) תודה מראש וחנוכה שמח!

11. שלום חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה (מאוור נדלק למאית שניה אפילו פחות) ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השארתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. המחשב בן שבוע.. אני די בטוח שהלך לוח האם או המעבד (או שלא??) אבל איך אני בודק מה הלך? א…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by SSD,

מאז המעבר לחלונות 10 אני נתקל כמעט תמיד בשגיאה כלשהיא כשאני מנסה להתקין תוכנה. עכשיו יש לי את השגיאה הזאת. תודה.

13. Started by gregos1990,

המחשב שלי ישן יחסית אבל הכרטיס מסך נקנה רק לפני שנתיים, כרטיס מסך gforce 6 מערכת הפעלה windows xp pro פנטיום 4 לוח אם מדגם p4v800d-x הבעיה התחילה לפני כמה ימים, כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב המסך היה נדלק בדילאיי ארוך ובהתחלה בשניות הראשונות היה מראה תמונה מטושטשת ואז נכבה שוב ונדלק עם תמונה רגילה, היום כשהדלקתי את המחשב אז המסך נדלק שוב בדילאיי ואז הראה תמונה מטושטשת ונכבה, הנורה של המסך דולקת ובמסך קופצת הודעה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של המסך אבל הכל מחובר כמו שצריך והכרטיס מסך חדש יחסית (בן שנתיים) לפני שאני רץ לחנות לקנות או מביא את המחשב לטכנאי אני רוצה לדעת מה הבעיה שלו בדיוק?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by thedag,

תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם , המון זמן לא הייתי פה , אני רואה שהמקום השתנה לטובה , כיף לחזור ! ניגש לבעיה . לפני כמה חודשים החלטתי לשמן את החלקים ואת המאווררים והתחלתי להתיז כמו טמבל שמן WD וספריי מנקה מגעים כשהמחשב פעל !!! אבל לאחר כמה דקות כיביתי , נתתי לו קצת זמן להתייבש וכשהדלקתי המחשב היה ממש איטי. כיביתי שוב ליומיים (לא יצא לי להיות בבית) וכשהפעלתי היה אותו דבר. שמתי לב שהמאוורר של הספק לא עובד - הוחלף ספק. פתחתי וניקיתי טוב טוב את החלקים כגון המאוורר של המעבד ונתתי לזה עוד יום להתייבש , יותר נקי מזה זה לא היה לעולם ! המחשב עדיין איטי, זתאמרת שקשה לו להריץ משחקים וסרטונים באיכות גבוהה . ביוטיוב לדוגמא, בסרטון של אפילו 480P או סרטון ב 360P שרץ מהר מדי , הוא פשוט מתחיל למרוח את הסרטון…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by mohikan,

שלום יש לי בעייה בבקשה אתמול אחת האחיות שלי שפכה טיפה קפה על המקלדת ישר היטתי את הלפטופ כלפי מטה ככה שלא הספיק לחדור לחומרה או לגעת בחלקים חשובים אבל !! אחרי שעה וחצי שהדלקתי את המחשב לבדוק הוא עבד ואחרי חצי שעה בערך התחיל לקרטע להיתקע וכו'' בכל מקרה המחשב מכובר לספק שלו מהחשמל מה שקורה אחרי שכיביתי אותו פתיתח תלפטופוניקיתי וייבשתי עם פן תלפטופ מבפנים לא אם אוויר חם בינוני שלא ייפגע בחלקים הבעייה אחרי שהרכבתי הכל ובדקתי את עצמי שוב ושוב הלפטופ נדלק לי בדיוק לשניה ופשוט שובק המאוורר נלק גם לשנייה ושובק אז אם משיהו יוכל לכוון אותי בבקשה אני ייסמך בשנייה שהמחשב נדלק הוא לא מראה תצוגה לא מראה כלום רק מראה נורה של כפתור עם תמונה של מרובע בפנים כאילו משיהו שקשור למעבד אז בבקשה …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מחשב עם מערכת הפעלה מקורית רושם עותק זה של וינדוס אינו פעיל כדי להכנס יש להפעילו ואם אני לוחץ ביטול הוא מנתק את המשתמש, אם אני לוחץ הפעל הוא מעביר לי למסך שאני רואה את העכבר ומשם לא מגיב שום כפתור (אפשר להזיז את העכבר אבל אין על מה ללחוץ וכל כפתור במקלדת לא מגיב) הוינדוס הוא וינדוס מקורי, ניסיתי לעשות תיקון מהדיסק וזה מחזיר אותי חזרה לאותה הבעיה גם במצב בטוח הוא עושה לי את אותו דבר איך אני יכול לבצע את האקטיבציה בעזרת דיסק??, או לקבל הארכה של כמה ימים ואז לעשות אותה דרך הוינדוס עצמו

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by DrStyle,

התקנתי CATALYST 9.5 וסתם עשיתי בדיקת מאמץ ופתאם המסך נהיה שחור וזה כתוב אי אפשר לשחק ואפשר בלחץ לראות תמונות כל שנייה המסך נהיה שחור מה זה לעזעזאל? ומה לעשות פרמוט זאת האפשרות האחרונה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by oh,

שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

21. Started by GeeKMoZ,

יש לי לוח GA-z97x-ud5h-bk ואני לא מצליח להגדיר שכל הדיסקים שמחוברים ל סאטא יעבדו יש בלוח סאטא אקספרס אבל עדיין זה אמור לעבוד בדיפולט שלו זה לא עובד יש מישהו שמבין??? או מה התמיכה של גיגהבייט?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הבעיה התחילה לפני יומיים-שלושה. כשאני עובד על המחשב ומשחק הכל עובד חלק אבל ברגע שמופעלים סרטונים (מהמחשב, מיוטיוב ובמשחקים) הוא מקרטע אחרי דקה-שתיים. הסאונד ממשיך כרגיל בלי שום בעיה. בדקתי קודם כל בעזרת התוכנה GPU-Z לראות אם הבעיה בכרטיס מסך ושמתי לב שהGPU LOAD קופץ ל100 ומאז הכל מתחיל לקרטע. בדקתי עם FRAPS את הFPS במהלך הסרטוני מעבר של STARCRAFT 2 וגם שם אחרי דקה הFPS יורד ל4-5 (בגיימפליי אין שום שינוי, לא משנה כמה המסך עמוס באפקטים). לבסוף השתמשתי בתוכנה FURMARK ושם רק אחרי 3 דקות הFPS ירד ל4-5. הכרטיס מסך שלי הוא 970GTX. זו תקלה בכרטיס מסך עצמו? במאווררים? אולי בספק?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by csohad,

יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני מבקר סרטונים עבור חברה בחו"ל. עורכים מעלים סרטונים לאתר ספציפי ואני צופה בסרטונים וכותב תגובות על דברים שצריך לתקן. עד עכשיו הם עברו עם אתר שלא היו איתו בעיות, אבל עכשיו הם שינו אתר ואני משום מה היחיד שיש לו בעיות איתו. כשאני כותב תגובה, משום מה שהתגובה כאילו לא מסיימת את התהליך שלה, היא כן מופיעה אבל היא נראית קצת שונה מתגובות רגילות, ואני לא יכול לערוך או למחוק אותה. אם אני מרענן את הדף, התגובה עוברת למצב שהיא צריכה להיות ואני כן יכול לערוך ולמחוק. התמיכה של האתר לא בדיוק מצאה פתרון ולאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת. אני עובד על כרום, אבל בדקתי על דפדפנים אחרים, וזה אותו בעיה. בדקתי במחשב הנייד שלי וגם אותו דבר. אבל…

25. Started by ChaosPower,

טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.