עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני "משוטט" לי באינטרנט ושומע מוזיקה, ופתאום נתקע המחשב והמוזיקה נפסקת. המחשב נתקע כולו, זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום חוץ מ"ריסט", העכבר לא זז והמקלדת לא פועלת (כשהוא נתקע). מה זה יכול להיות?!?! חייב עזרה! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by 1yonatan,

כל כמה זמן (פעמיים שלוש ביום), האינטרנט מפסיק לעבוד. אני הולך למרכז הרשת והשיתוף, עושה את האבחון בעיות של המחשב, ולרוב בינתיים זה עובד (כשזה לא עובד אני עושה ריסטרט למחשב וזה פותר תא הבעיה). מצורפת תמונה של מה שהמחשב מראה לי בסוף פתירת התקלה. לשותפה שלי בדירה זה לא קורה אף פעם. תודה על העזרה

3. Started by janan,

lenono b560 6 giga ram ddr 3 פרמטתי את המחשב לאחר פירמוט התקנתי דריברים והמחשב ממשיך להיתקע בפיתאומיות יש משהו לעשות? חום תקיו נקי מאבק אגב מערכת ההפעלה 64 ביט, פורמט בפעם השנייה עם ויינדוס אחר גם 64 ביט המחשב הוא מחשב נייד אם יש קשר הוא מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה ומאוררים פועלים כראוי יש מהשהו שאפשר לעשות?::facepalm: תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום. יש לי מיקרופון, אוזניות ורמקולים שמחוברים למחשב נייח. משום מה בשיחות צ'אט(כמו טלגרם, סקייפ וכו') שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. כשאני מקשיב למוסיקה דרך יוטיוב למשל אני שומע מצויין. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by YossiZZZ,

שלום לכולם. יש לי בעיה שהמחשב נתקע במשחקים מסוימים. יש משחקים בודדים שלא נתקעים. רוב המשחקים נתקעים בצורות שונות ומשונות ובמקרים כאלה ואחרים אבל באופן קבוע. אני אפרט פה את כל הבעיות שיש לי בתקווה שמישהו יתן לי פתרון. בהתחלה כשראיתי שמשחקים נתקעים חשבתי שזה בגלל באגים. אבל עם הזמן ראיתי שזה קורה ביותר ויותר משחקים והבנתי שהבעיה אצלי. לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך המחשב שלי נתקע רק לעתים נדירות. אני חייב לציין שהבעיה היא לא במשחקים עצמם. אין לי וירוסים, הדיסק הקשיח מאוחה, הטמפרטורה של הרכיבים היא נורמלית, ואין לי בעיה של חוסר זכרון פנוי על ההארד דיסק או שיותר מידי תוכנות פועלות במקביל. המשחקים שבהם המחשב שלי נתקע הם: 1) Americas Army המחשב נתקע לי רק במקרה אחד, כשזורקים עלי רי…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. במחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה היה בעיה במסכים כחולים אחרי חמש שנים קניתי מחשב חדש ועוד פעם מסכים כחולים ולפני שנתיים קניתי מחשב חדש היום יש לי בעיה מציקה עוד הפעם של מסכים כחולים נמאס לי מישהו עושה לי עין הרע, לא משנה כמה כסף אני יזרוק תמיד תהיה לי בעיה במסכים כחולים. המחשב עושה לי מסך כחול ורשום memory?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by fachimoo,

שלום, יש לי בעיה כל כמה זמן יש לי DUMP MEMORY ואני לא יודע למה :s05: עשיתי בדיקה ב- MEMTEST כ-50 דקות בדיקה והתוכנה לא מצאה שום יש לי פעם ב- 3-6 שעות DUMP MEMORY וזה מציק מאוד. נגיד שאני משחק במשחק יחסית כבד אז יש לי DUMP MEMORY אבל אחרי הרבה זמן משהו כמו 3 שעות. דרך אגב היה לי גם DUMP MEMORY בשולחן עבודה. מה לעשות ואיך לבדוק חלקים אחרים במחשב, כנראה חלק אחר במחשב עושה DUMP MEMORY ואני לא מבין למה? תודה מראש לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום חברי פורום יקרים! לאחרונה נתקלתי בבעייה סבוכה ומאתגרת ואני מקווה שתוכלו קצת לכוון אותי לפיתרון. ברשותי HTPC (המפרט המדוייק נמצא בתחתית העמוד) והוא מחובר ב- HDMI דרך רסיבר לטלוויזיית LCD (כבר 4 שנים ). כרטיס המסך הוא On Board והוא מוציא VGA, DVI ו- HDMI. לאחרונה התחילו להופיע בעיות לא קונסיסטנטיות של שיבוש באות הוידאו. זה בא לידי ביטוי בשני מישורים: 1. לעיתים קרובות אות משובש של ה- VGA (כשניסיתי לחבר חיבור אנלוגי בכבל VGA). כאן התמונה זזה בצורה מטושטשת כאילו יש רעש כלשהו. 2. לעיתים קרובות אין אות וידאו כלל. שלוש נקודות חשובות ששמתי לב: 1. כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי מספר פעמים הבעייה נעלמת. ואז אחרי כיבוי והפעלה מחודשת היא חוזרת שוב. 2. כשהבעייה מופי…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה עידכנתיאת הביוס שלי מתוכנה המצורפת בדיסק..! האם העדכון יכול לגרום לנזק? האם אפשר להחזיר את הביוס למצבו הקודם?!

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Splashy,

יש לי שני מסכים, בלילה אני מכבה אותם. בבוקר כשאני מדליקה את המסך הראשי (Dell), הוא נכבה ולא מציג תמונה. אחרי זה אני מדליקה את המסך השני ומבצעת Detect בהגדרות המסכים ואז המסך הראשי של Dell נדלק. ניסיתי לעשות Restart למחשב וזה עדיין ממשיך. איך ניתן לפתור את זה כך שיעבוד כמו קודם ולא יהיה צריך לבצע כל פעם Detect אחרי שמכבים את המסך? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Ovid,

היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר. הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אשמח לעצה ממי שכבר נתקל בתופעה - על המחשב הנוכחי שלי מותקן אופיס 2016 שרכשתי לפני מספר שנים. התוכנה נרכשה מאתר מיקרוסופט דרך הסדר עם האוניברסיטה שבה למדתי. קניתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין את האופיס עליו (כמובן שאמחק את התוכנה מהמחשב הישן שיעבור פרמוט מלא). אני לא מצליחה למצוא את קוד המוצר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לזהות את הקוד, ביניהן - https://www.nirsoft.net/ ומה שמוזר זה שהתוכנה מזהה את האופיס הקודם שהיה מותקן על המחשב (2010) ולגבי האופיס החדש היא מציינת רק את חמשת ה"ספרות" האחרונות- XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-VP2KU תחת product name מצוין - Office 16, Office16ProPlusR_Retail edition אם מישהו נתקל בזה …

15. Started by גיימרית,

עשו לי ניקוי אבק יסודי למחשב, הציאו זכרונות, כ.מסך, מעבד+מאוורר. הכל הוחזר למקומו בצורה הנכונה, א-ב-ל מסתבר שעם הניקיונות נוקתה גם המשחה התרמית שעל גוף הקירור של המעבד. מאז ההרכבה מחדש המחשב נכבה מספר שניות לאחר ההדלקה. (נע בין 5 ל-10 שניות - בד"כ אחרי הצפצוף הראשון). האם העדר משחה תרמית יכול להביא לזה? ואם כן, היכן אני יכולה לרכוש משחה תרמית? המעבד הוא אינטל פנטיום D 2.8 אם זה משנה. תודה מראש ואשמח לתגובות ענייניות.

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Ori ZEE7,

בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מציקה במיוחד. צפיתי בסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב, לאורך כמעט כל הסרט, בד"כ בסצנות היותר מהירות התצוגה כאילו נחתכת בחלק העליון של המסך ובחלקים התחתונים. בהתחלה חשבתי שהתקלה קשורה בטלויזיה, ניתקתי את האנטנה וניסיתי שוב. שום דבר לא השתנה. צפיתי באותו סרט במחשב, ויש את אותה התקלה בדיוק גם במסך המחשב. ניסיתי סרטים שונים (720, 1080). התקלה חוזרת על עצמה, אפילו בשידורים ביוטיוב. אציין שהטלויזיה והמחשב מחוברים בכבלים שונים ליציאות שונות. (hdmi, dvi) התקלה בוודאות חדשה, הרכבתי את המחשב לפני 4 חודשים וצפיתי מאז בלא מעט סרטים. אין לי כרטיס מסך המחשב מבוסס I3-4130 ועל H87-D3H. להמחיש את התקלה. מדובר בדבר דומה למה שצוין בשרשור הזה http://hwzone.co.il/comm…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by jfkk,

שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by dadtrade,

המסך נכבה בפתאומיות עם הודעות attention! entering sleeping mode ומיד מתקבלת הודעה no video input. כיצד פותרים את הבעיה החוזרת על עצה גם באמצע הקלדה..

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by AgonySense,

אז ככה לפני כשעה המחשב שלי החליט שהוא מפסיק לעבוד, הייתה מן 1פיצה כזאת כמו בהפסקת חשמל, המסך נכבה אך המנורות במחשב המשיכו חעבוד( יש לציין שאף אחד לא נגע במחשב). ניסיתי לכבות תחשב בלחיצה ארוכה לא עבד אז ניתקתי מהחשמל כי לא היה משו אחר לעשות. לפי המסןרת ניתקתי את כל הכבלים, חיברתי מחדש וניסיתי להפעיל בתקוו ה קיעבוד אבל שוב מנורות פועלות ואין צפצוף בהפעלה. פצחתי תמחשב לראות שהכל פועל וכנו שאמרתי מנורות פועלות וכל מאווררים גם כן חוץ מהמאוור של המעבד, לאחר מכן ניקיתי אבק בתקווה שזה יעזור,אך גם לא עזר. לא יודע אפ קשור אבל כשבאתי חחבר תכבלים קיבלתי זרם מהכבל של המסך לכן גם לא חיברתי בחזרה. סליחה אם הפוסט יצא מבולגן או עם שגיאות כתיב אני דרך הפלא כרגע. תןדה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Noammk5,

שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Idan84,

היי, אני חדש כאן. שאלה שאני רוצה להפנות למבינים בטכנאות/חומרה. מנסה לאבחן מקור בעיה קצת מורכבת כדי לפעול ולטפל בהתאם ובהקדם. מפרט את אופי התקלה, אבל זהירות - מגילה. אני עובד עם מחשב ישן שמשרת אותי בנאמנות כמעט 10 שנים (טפו טפו. מ2010, עם מעבד I5, הדור הראשון). בשנה-שנתיים אחרונות התחילו לצוץ קריסות (תקיעה מוחלטת, במהלכה המסך מציג דף סטטי, לבן בדר"כ), שתדירותן עלתה דרסטית עם הזמן. הקריסות מתרחשות למעשה אך ורק בזמן עבודה או עומס, בדר"כ עומס גרפי מסויים (צפיה בסרט או סתם דפדפן עם המון טאבים פתוחים). לאור התופעות הנ"ל התחלתי קצת לחקור והתקנתי את התוכנה שמטסטסת את כרטיס המסך (3dmax נדמה לי), לא נמצאה בעיה והבדיקה בסה"כ הושלמה בהצלח…

24. Started by thedag,

תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים