עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ChaosPower,

טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?

2. Started by pidres,

יש לי מקלדת ועכבר שנשארים כל הזמן דלוקים גם אחרי שאני מכבה את המחשב אז אני מכבה את המחשב דרך הספק כוח שהאורות לא ידלקו זה בסדר לכבות כל יום את המחשב דרך הספק או שזה יכול להרוס?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yking,

לפני כמה ימים כשעבדתי על המחשב, הכנסתי אותו למצב שינה ומאז הוא לא נדלק יותר... אני מנסה להדליק אותו והוא עולה לשנייה, המאווררים פועלים ונכבה ואז ממשיך ככה בצורה אוטומטית עד שמכבים אותו (לחיצה ארוכה או הוצאה מהחשמל) (מצורף סרטון) איפסתי את הלוח אם (הוצאתי בטרייה כשהחשמל לא מחובר), הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להעלות כל פעם עם אחד אחר, ניתקתי את כל היציאות יו אס בי, כרטיס קול וכרטיס מסך, מאוורים ועדיין לא עולה, החלפתי ספק חשמל, ניקיתי את המחשב, ואפילו רוקנתי קבלים! (שעזר בפעם שעברה במצב כזה) שום דבר לא עזר והמחשב ממשיך להתנהג כמו בסרטון... אני כן מבין קצת במחשבים, אז אם ידוע לכם פיתרון (מסובך בגדר הסביר ולא מסוכן למחשב (ובמיוחד לא להארד דיסק)) שאני אוכל לבצע בעצמי ולחסוך עלות …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כרגע אני יושב מול מחשב נייד חדש הרגע נפתח,מעלה התקנת וינדוס אקס פי,הכל טוב ויפה מסיים הרצה של הדרייברים בתחילת ההתקנה ומופיע לי מסך כחול?מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by yonit,

הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by sfx,

זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by מורן-85,

בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by danielm741,

מחיצה D לא נפתחת לי ויש לי 200 ומשהו גיגה של דברים שחשובים לי יש דרך לסדר את זה בלי לאתחל אותו? מצורפת תמונה של הבעיה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Deus EX,

ידוע לי מה זה hz במסכים בנתיים אני על 101 אבל מה זה khz? עכשיו הkhz הוא 81.8 האם זה נורמלי? מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by fachimoo,

שלום, יש לי בעיה כל כמה זמן יש לי DUMP MEMORY ואני לא יודע למה :s05: עשיתי בדיקה ב- MEMTEST כ-50 דקות בדיקה והתוכנה לא מצאה שום יש לי פעם ב- 3-6 שעות DUMP MEMORY וזה מציק מאוד. נגיד שאני משחק במשחק יחסית כבד אז יש לי DUMP MEMORY אבל אחרי הרבה זמן משהו כמו 3 שעות. דרך אגב היה לי גם DUMP MEMORY בשולחן עבודה. מה לעשות ואיך לבדוק חלקים אחרים במחשב, כנראה חלק אחר במחשב עושה DUMP MEMORY ואני לא מבין למה? תודה מראש לכל העוזרים

12. Started by oh,

שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

13. היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by אסך,

שלום וברכה אני מנסה לגבות את הקבצים במחשב אל הכונן החיצוני (בעבר הצלחתי) מה שאני מקבל זה הודעה: "תמונת המשימה פגומה או שהיא טופלה שלא כדין " מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by godisme171,

:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Peri228,

לפני שעתיים בערך סיימתי להעביר את המחשב שלי למארז החדש , וגילתי שכונן ה CD פשוט לא מופיע ב My Computer . בהתחלה חשבתי שאולי יש בעיה עם הכבל , אז החלפתי אותו ( סך הכל ניסיתי 3 כבלים ) , ולא עבד . לאחר מכן , חשבתי שאולי הכונן עצמו נדפק , אז במקומו שמתי צורב , וגם לא עבד . האפשרות האחרונה הייתה , שהבקר IDE עצמו נדפק , וכשחיברתי את הצורב ל IDE 1 ( איפה שההארד דיסק ישב ) , ואת ההארד דיסק ל IDE 2 ( איפה שהצורב ישב ) , המחשב עלה , וכמובן ביקש ממני להכניס דיסק אתחול ( מאחר והוא הגיע לאפשרות השלישית באתחול , Boot From CD ) . האפשרות היחידה היא שהבקר עצמו נדפק , ואין לי מושג מה לעשות . פירקתי את לוח האם ולא מצאתי שום קצר בהדפס המעגל , ואף פין בבקר לא שבור או מעוקם . מה אני …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dvirrr,

היי. קניתי טאבלט chuwi hi13 cwi 534 שהוא win 10 ומתחבר למקלדת ועם עט, קניתי משומש. הכל עבד במחשב מצוין. לאחר יום הקנייה, פירמטתי אותו ע"י התקנת win 10 מדיסק און קי ולאחר ההתקנה הרמקולים והמגע לא עבדו. חיפשתי דרייברים באינטרנט לאחר ההתקנה של קבצים FNI, רק רמקולים עבדו, אך המגע בטאבלט לא עבד. הורדתי תוכנה driverpack שתעזור לי להתקין את שאר הדרייבים אך ללא הצלחה. מה ניתן לעשות בנושא? האם אפשר בבקשה קישור להורדת הדרייבר? בנוסף, למי יש בדיוק מחשב כזה? אני רוצה לעשות העתקת מחשב כדי שהמחשב שלי יעבוד בעזרת acronis, כמובן אשלם על כך. הורדתי מכאן את הדרייברים מהאינטרנט: https://techtablets.com/chuwi-hi13/downloads/. אש…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אשמח לקבל עזרה. אני צופה בטלויזיה באמצעות מחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה ווינדוס 7 (מיציאת HDMI בכרטיס המסך לכניסת HDMI בטלויזיה). הבעיה (שלי) היא שהמסך שך הווינדוס כאילו גדול מדי למסך הטלוויזיה כך שרואים רק חלקים מהאייקונים שעל המסך הראשי. האם ניתן לשנות את גודל התמונה (לא דרך שינוי הרזולוציה) כאילו לעשות "כיוון עדין" של גודל התמונה? ואם כן, איך.

19. Started by ekmo,

שלום, הבעיה עלתה בפעם הראשונה היום והנה המצב: שיחקתי במחשב כאשר לפתע המסך קפא ובעקבותיו כל המחשב כולו. נאלצתי לעשות איתחול ידני ומשם והלאה אותו הדבר קרה כל כמה דקות של עבודה (בין אם במשחק או סתם בדסקטופ). מעבר לקפיאת המסך הופיעו כל מיני סימנים מוזרים על המסך שנראו כך (הטישטוש בצד ימין מטעמי פרטיות): יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6600 וניסיתי לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. כעת לאחר כיבוי טוטאלי של המחשב זה לא קורה אך אני חושש שזה יקרה שוב או שאפילו יש בעיה עם כרטיס המסך עצמו. יש לציין שלא התקנתי או ביצעתי שינוי כלשהו במחשב בתקופה האחרונה למעט התקנת פיירפוקס 3. אשמח לשמוע את דעתם ועצתם של מביני דבר בנושא. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by -AKEL-,

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת במחשב כבר המון זמן... מקווה שפה יעזרו לי כי אני כבר ---> בכל מקרה הבעיה היא כזאת: אני או אחותי מנסים לשחק במשחק ששמו SIMS 2 ואין לי מושג למה המסך נכבה פיתאום ונהיה שחור... המוזיקת רקע ממשיכה... ואני שומע שאני עדיין יכול להמשיך ללחוץ על כפתורים חשבתי בהתחלה שהמסך לא בסדר אז קניתי מסך חדש... וכנראה שזה גם לא היה זה... בכל מקרה אני התייאשתי ושלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שהמחשב מתחמם ומתאמץ יותר מדיי אז הם החליפו לי לספק כח חזק יותר... חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל כנראה שלא... אני רק חייב לציין שאצל חברים שלי עם אותם דיסקים זה עובד חלק... למה זה אצלי ככה? מישהו בבקשה יכול לעזור לי? ???

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by thedag,

תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by רועי וולדפוגל 29,

לאחר פירמוט והתקנה וינדוס 7 כולל דרייבים מאתר החברה יציאות USB לא עובדות מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

23. איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.

24. וכשאני אומר לא מספיק חכם, אני מתכוון לא מספיק חכם לתת למישהו שמבין לעשות את זה. מעבד רייזן 3600 לוח אם B450 של MSI. דגם Gaming plus max. זכרון 2X8 של Corsair במהירות 3000. בדקתי באתר של MSI שהדגם הספציפי של הזכרון תואם ללוח האם. לאחר ההרכבה הפעלתי את המחשב. קיבלתי מסך הגדרה ראשונית של הביוס. הביוס הראה שהמעבד רץ במהירות הסטנדרטית של 3600 Mhz. התקן SSD זוהה. ראיתי שיש רק 8Gb זכרון, ומאוחר יותר אכן ראיתי שאחד הסטיקים לא יושב טוב (זה סודר מאוחר יותר ולכן כנראה אינו מקור הבעיה). הזכרון הוגדר למהירות 2133Mhz. בחירה של OC אוטומטי כיוונה אותו ל3600. שמרתי ואתחלתי. לא הופיע שום דבר על המסך. המאוורים פועלים (מעבד ומארז). הLED בכרטיס…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי, לכולם. יש לי מעבד i7 9700k שקירור האוויר שהיה לי לא קירר טוב (הגיע לכמעט 100 מעלות!) עקב כך, הרכבתי קירור מים corsair hydro h45. בגלל מגבלות מארז לא הייתה ברירה אלא למקם את הקירור במקדימה של המארז בחלק העליון. בימים הראשונים הכל היה בסדר, היה רעש סביר כיאה לקירור מים יחסית זול. לאחרונה התחיל רעש זמזום קיצוני (כנראה מהמשאבה?) מהקירור. זה די בא והולך. לפעמים זה חזק יותר ולפעמים זה חלק יותר. יכול להיות יום שלם של שקט, ואז יום שלם של רעש. יש לציין שהמשאבה מחוברת ללוח האם לחיבור SYS_FAN 2, כמובן 4 פינים. המאוורר של הקירור מחובר כמובן ל- CPU FAN. השאלה שלי היא האם יש בעיה בקירור ולנצל אחריות? מה גורם לרעש הזמזום הנו…

דיונים חדשים בפורומים