עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Peri228,

לפני שעתיים בערך סיימתי להעביר את המחשב שלי למארז החדש , וגילתי שכונן ה CD פשוט לא מופיע ב My Computer . בהתחלה חשבתי שאולי יש בעיה עם הכבל , אז החלפתי אותו ( סך הכל ניסיתי 3 כבלים ) , ולא עבד . לאחר מכן , חשבתי שאולי הכונן עצמו נדפק , אז במקומו שמתי צורב , וגם לא עבד . האפשרות האחרונה הייתה , שהבקר IDE עצמו נדפק , וכשחיברתי את הצורב ל IDE 1 ( איפה שההארד דיסק ישב ) , ואת ההארד דיסק ל IDE 2 ( איפה שהצורב ישב ) , המחשב עלה , וכמובן ביקש ממני להכניס דיסק אתחול ( מאחר והוא הגיע לאפשרות השלישית באתחול , Boot From CD ) . האפשרות היחידה היא שהבקר עצמו נדפק , ואין לי מושג מה לעשות . פירקתי את לוח האם ולא מצאתי שום קצר בהדפס המעגל , ואף פין בבקר לא שבור או מעוקם . מה אני …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yair23,

כרגע אני משתמש בכרום במצב אנונימי. (רק ככה הצלחתי להתחבר.) במצב רגיל זה לא נתן לי להחבר, גם אחרי שביטלתי את כל התוספים: כשלחצתי על הכפתור של ההתחברות זה לא הוריד לי את המסך של השם משתמש וסיסמא כמו בדרך כלל... אחרי זה כשהצלחתי להתחבר (כרום במצב אנונימי) זה משום מה לא נתן לי לכתוב הודעות .. כשניסיתי לערוך את החשבון זה אמר לי שאין לי הרשאות ונתן לי את השדה של שם משתמש וסיסמא... (למרות שכבר התחברתי והשם משתמש שלי היה רשום בפינה העליונה) אחרי ההתחברות הזאת, פתאום כן הופיע לי הכפתור של הפתיחת דיון... חשבתי לכתוב את זה פה למקרה שיש איזה באג או משהו במערכת לא שאני מבין בזה... לגבי צורת ההתחברות החדשה, זה מגניב שזה לא בעמוד נפרד וזה פשוט נפתח כלפי מטה מהכפתור אבל יש בזה בעיתיות..…

3. Started by CraZyStyLe,

אהלן, יש לי מחשב בן 4 בערך אך הכונן הקשיח הרבה יותר זקן, הוא בן 6 בערך. הנה המפרט : אני חושב שהבעיה היא בהארד דיסק ובראם, גם כשהמחשב במנוחה השימוש בראם ממש גבוה בלי סיבה נראית לעין. הנה תצלום של צג המשאבים : מצורפת תמונה מhdtune : אנא עזרו לי כי אני כבר נואש. רוצה לציין שהמחשב נמצא במזגן באופן קבוע.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Noammk5,

שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הרסיבר שלי למחשב לפני העדכון של המחשב ל windows 8.1 לא הייתה בעיה עכשיו אני לא מצליח לשמוע מוסיקה דרך הרמקולים ואפילו המחשב לשי לא מזהה את ה HDMI של הרסיבר מה בבקשה אפשר לעשות בנידון הסוג של הרסיבר הוא: YAMAHA RX-V367 תודה לעוזרים..[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Idan84,

היי, אני חדש כאן. שאלה שאני רוצה להפנות למבינים בטכנאות/חומרה. מנסה לאבחן מקור בעיה קצת מורכבת כדי לפעול ולטפל בהתאם ובהקדם. מפרט את אופי התקלה, אבל זהירות - מגילה. אני עובד עם מחשב ישן שמשרת אותי בנאמנות כמעט 10 שנים (טפו טפו. מ2010, עם מעבד I5, הדור הראשון). בשנה-שנתיים אחרונות התחילו לצוץ קריסות (תקיעה מוחלטת, במהלכה המסך מציג דף סטטי, לבן בדר"כ), שתדירותן עלתה דרסטית עם הזמן. הקריסות מתרחשות למעשה אך ורק בזמן עבודה או עומס, בדר"כ עומס גרפי מסויים (צפיה בסרט או סתם דפדפן עם המון טאבים פתוחים). לאור התופעות הנ"ל התחלתי קצת לחקור והתקנתי את התוכנה שמטסטסת את כרטיס המסך (3dmax נדמה לי), לא נמצאה בעיה והבדיקה בסה"כ הושלמה בהצלח…

7. Started by ntc6,

קניתי מחשב חדש בחלקים מKSP אילת, (גם לא מרכיבים שם מחשבים) חיברתי הכל כראוי ווידאתי כמה וכמה פעמים שכל החיבורים יושבים כמו שצריך אבל כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק, המאווררים עובדים ולאחר 2-3 שניות הוא מתכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה... אין שום רעש או צפצופים מיוחדים זה המפרט מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 מארז -…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלשום עשיתי ריסטרט למחשב סתם כי הוא עבד קצת לאט ולאחר שהשולחן עבודה היה אמור לעלות, במקום היה no single נסיתי בביוס להגיד לו להשתמש בpcie ולא עבד ואחרי זה נכנסתי לpci/pcie slots וקלטתי שהוא לא מראה לי כאילו הכרטיס מחובר(אמור להיות בסלוט 7). המאוורר פועל והכרטיס ניראה במצב טוב. בינתיים אני משתמש בכטיס מסך המובנה. הכרטיס מסך הוא radeon hd 6950.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . STOP 0X000000A5 הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by david1882008,

שלום יש לי מחשב ישן ורציתי לדעת אם ניתן לחדש משהו במחשב כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים שיש עכשיו או שעדיף לוותר ולהביא מחשב חדש זה המפרט: מעבד:intel i7 930 לוח:asus rampage 2 extreme זיכרונות:ocz ddr3 6gb 533 MHz כרטיס מסך: radeon hd 6950 כונן קשיח: samsung hd204ui samsung hd642jj מארז:cooler master haf 932 ספק:hypr 880w type r2

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. היה לי כרטיס טלויזיה שפשוט היה ג'אנק רציני מלא דיליי אי התאמה רצינית בין קול לתמונה , אז החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה חדש הסתכלתי על המחירים ובחרתי כרטיס טלויזיה ב 225 שקל פנימי PCIE אחרי גישוש באתר של אייבורי ראיתי שיש כרטיס טלויזיה הרבה יותר טוב בפחות כסף שווה להחליף ? Encore ENXTV-X4 יש לו רולוציה יותר גבוהה הוא חיצוני ב 185 שקל ? איך זה יכול להיות שיש לכרטיס טלויזיה נתונים גבוהים יותר מהכרטיס שלי והכרטיס שלי יותר יקר ? הרזולוציה שלי נעה בין 350 עד 720 אנלוגי ושם זה FULL HD כרטיס טלויזיה AverTV Volar HD PRO עולה עוד 10 שקלים 235 עם נתונים הרבה יותר גבוהים מהכרטיס שלי שווה להחליף את הכרטיס? https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2678&orderBy=priceLow

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ShOw-Time,

אני מנסה לפתוח את הכונן דיסקים שלי,שהוא גם צורב סתם כדי להכניס דיסק עם שירים לשמוע,והוא פשוט לא נפתח, מה שקורה זה שהוא משמיע כזה רעש של כמה שניות כאילו שהוא מנסה להפתח,והנורה שלו מהבהבת, אבל אז זהו כלום לא קורה,ממש מוזר זה לא קרה לי אף פעם

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הרכבתי מחשב חדש עם לוח אם asus h87 אני משתמש בכרטיס קול של הלוח אם אבל לא מצליח לשמוע כלום כאשר הרמקולים מחוברים מאחור וכשאני מחשב אותם מקדימה ליציאה של המארז שומעים רק ברמקול אחד יש לציין שהדריברים מותקנים ב100% (אין לי שום דבר לא מותקן במנהל ההתקנים) ניסיתי עם כל גרסה אפשרית הרמקולים טובים ב100% בדקתי אותם על האיפון ניסיתי יציאות שונות של קול דרך מאפינים והגדרות שונות האם יש לכם עוד איזה רעיון שאני צריך לבדוק או לעשות או שהלוח אם לא תקין? ניסתי כבר המון זמן להפעיל ולא קורה כלום תודה בכל מקרה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. המחשב שלי התחיל להיות איטי לעיתים. הפעלתי את המחשב מחדש וכשהוא התחיל לעלות הופיעה השגיאה הבאה: "A Disk read error occurred" . הפעלתי שוב מחדש ושוב אותה הודעה, לאחר מכן כיביתי את המחשב והוא עלה כרגיל. מה גרם הזאת?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. Started by m.l,

שלום..המפרט שלי מופיע בצד..בכול מקרה אתמול הלך לעולמו ההרד דיסק 160GB הטוב שלי וקניתי היום 250GBAAKS של WD ומשום מה כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב ומפעיל הכונן דיסקים לא נידלק (כלומר הצורב DVD) וחיברתי כבר כמה כוניים שונים חלקם צורבים חלקם רק כוננים וכלום מהם לא נידלק וניסיתי חיבור שונה בכניסה של הספק ועדיין שום תגובה..מה אני עושה? גם כלום לא עולה במסך כי הכונן ריק אבל המחשב לא נותן להתחיל לעשות פירמוט והכונן לא עובד ככה שאני יכול לקשר בין השניים ובכול מקרה אני לא יוכל לעשות פירמוט בלי כונן וניסתי כבר כמה...מישהו כעזרה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ffetetg,

שלום בעיה KERNEL POWER 41 מה זה אומר - ( תמונה ) כל כמה שעות המחשב שלי עושה ריסטארט שניכנס ל- WIN 7 64 מסומן שיש בעיה עם הבעיה שבתמונה למישהו יש מושג מה זה ? איפה הבעיה ? מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח (מבוסס I5-4590) שני נייד (מבוסס I7-6700HQ) ובשניהם יש לי בעיה עם ניגון קבצי 4K בנייח הבעיה קיימת גם בYOUTUBE וגם בניגון קובצי BLURAY בשניהם המעבד עולה לאזור ה 100% שימוש ויש תקיעות. בנייד זה קורה לי רק בקבצי בBLUERAY . אני משתמש ב VLC וניסיתי את הפתרונות שמוצעים בגוגל לשנות את ה BUFFER ועוד כמה דברים בהגדרות מתקדמות וזה לא עזר. יש לכם עצות איפה הבעיה נמצאת? או בקצרה איך מנגנים קבצי 4K על המחשב ללא תקיעות?

19. Started by tando,

היי חברים, יש ברשותי לפטופ ללא חיבור HDMI. כרגע אני עם מתאם USB TYPE C ל-HDMI, מה שמאפשר לי לעבוד עם הלפטופ עצמו+מסך חיצוני. אני רוצה לחבר מסך נוסף ולעבוד רק עם 2 מסכים חיצוניים. חשבתי על אופציה של מתאם שיש בו גם HDMI וגם VGA, אבל באחת מחנויות המחשבים נאמר לי שמתאם כזה יעבוד בצורה חלשה (אם בכלל), ושרק תחנת עגינה תוכל להחזיק 2 מסכים עבור לפטופ כזה. הבעיה שתחנת עגינה כזו עולה 700 שקל, וזה הרבה מעבר ל200-300 שקלים שאני רוצה להשקיע בדבר הזה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. הלפטופ הוא מסוג HP ENVY 13 עם החיבורים האלו: תודה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by thedag,

תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. Started by fachimoo,

שלום, יש לי בעיה כל כמה זמן יש לי DUMP MEMORY ואני לא יודע למה :s05: עשיתי בדיקה ב- MEMTEST כ-50 דקות בדיקה והתוכנה לא מצאה שום יש לי פעם ב- 3-6 שעות DUMP MEMORY וזה מציק מאוד. נגיד שאני משחק במשחק יחסית כבד אז יש לי DUMP MEMORY אבל אחרי הרבה זמן משהו כמו 3 שעות. דרך אגב היה לי גם DUMP MEMORY בשולחן עבודה. מה לעשות ואיך לבדוק חלקים אחרים במחשב, כנראה חלק אחר במחשב עושה DUMP MEMORY ואני לא מבין למה? תודה מראש לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה עידכנתיאת הביוס שלי מתוכנה המצורפת בדיסק..! האם העדכון יכול לגרום לנזק? האם אפשר להחזיר את הביוס למצבו הקודם?!

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היי, טוב, אז אני פונה אליכם כי אני כבר דיי מיואש מלנסות לפתור את הבעיה הזו בעצמי, ניסיתי כבר כל מה שאני יכול ולא הצלחתי להעלות על מה גורם לתקלה אז מקווה שאולי תוכלו לעזור לי. כל כמה דקות המחשב שלי נתקע כולו למשך שניה-שתיים שבזמן התקיעה שומעים צליל של משהו מתחיל לעבוד/להסתובב (אני מתאר לעצמי מאיך שזה נשמע שמדובר בהארד דיסק שמתחיל להסתובב, איזה עוד חלקים זזים יש כבר במחשב? מאוורר זה לא.) מתוך המחשב. זה קורה בעיקר כשאני לא משתמש במחשב כמה זמן ואז חוזר אליו ולדוגמה פותח דפדפן, אז המחשב נתקע, שומעים את הרעש שדיברתי עליו מתוך המחשב ואז הדפדפן נפתח. הבעיה היא שזה קורה לא רק שהמחשב לא בשימוש אלא גם כשאני במשחקים, לפעמים באמצע משחק המחשב נתקע לשניה, שומעים את הצליל ואז הכל חוזר לע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ali1234,

היי, אני מבקשת עזרה לגבי תקלה שאף אחד לא יודע לפתור- מזה שנתיים יש לי חיבור מרחוק למשרד של צ'ק פוינט. המהירות אינטרנט בבית יותר נמוכה מהמשרד ומעולם לא הייתה לי בעיה עם זה הכל היה תקין. לאחרונה המחשב במשרד הוריד עדכונים ובנוסף הגדילו את הזיכרון של המחשב. מאז כשאני מתחברת מהבית למשרד החיבור מעין נתקע והתמונה מטושטשת לכמה שניות ואז מסתדר, וזה קורה שוב ושוב. לדוגמא אם אלחץ על העכבר הפקודה תתבצע אחרי שאמתין עד שישתחרר. בחברת המחשוב אמרו לי שזה בגלל מהירות האינטרנט ומתעקשים אבל אם היה בגלל המהירות אז לא הייתי יכולה לעבוד בשנתיים האחרונות ללא בעיה.כי המהירות אותה מהירות. אולי יש פה איש מחשבים אמיתי שיודע מה הפתרון לתקלה הזו בבקשה? אגב, ניסו להסיר את העדכונים ולא הלך. תודה ושבת ש…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים