עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תסבירו לי בבקשה איך אני מנקה את ה-PCI SLOTS כך שלא אהרס שום דבר עם האצבעות העקומות!!!? :AR15: תודה על העזרתכם!!! ומצטאר על שאלות המטופשות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לאחר שמת לי הכרטיס מסך בנזילה MX440 , אני קניתי כרטיס מסך חדש ואת ה אמ איקס סתם שמתי בצד, יום אחד אני נזכר שיכול להיות שיש לי אחריות עליו ואחרי שבדקתי , באמת יש לי עוד חודשיים אחריות אבל בגלל שאין לי זמן וכוח ללכת להתעסק אם זה אז אמרתי לחבר שלי שאם הוא ילך לממש את האחריות הוא יכול לקחת אותו. אבל הקטע הוא שבדקתי את הכרטיס אחרי הנזילה בעוד 2 מחשבים והוא לא עבד שם, אבל בחנות מחשבים שחבר שלי היה , הוא אמר שהם ניסו אותו והוא עבד! איך זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המחשב שלי בן חודשיים הלוח שלי הוא gigabyte ga81945p-g rh וכפי שאתם רואים בתמונה המעבד מראה לי על 16 מעלות איך זה יכול להיות? ובמאמץ מקסימום ראיתי 30 מעלות מה הוא מזייף נכון? כי מוזר גם הורדתי מהאתר של ג'יגה בייט את התוכנה שמראה גם טמפרטורות וזה מראה לי את אותם נתונים [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by R9800P2,

חבר שלי גאון במחשבים !הוא פורץ תנו לחבר שלי משהו ו90% שהוא מצליח לפרוץ הוא עושה דבר כזה בשביך לפרוץ צריך לעשות רק דבר אחד יש לו אתר אחד שזה פרום שהוא מפרסם את הפרום הזה אז הפרום הזה נגוע באיזה קובץ לא רואים שזה מוריד למחשב אבל זה מוריד לבד או שזה לא מוריד לא יודע מה זה עושה אבל הוא סם איזה קובץ עכשיו הוא במצב דוס הוא רואה מי התחבר הוא רואה מי התחבר הוא רואה תאיי פי שלו ואז במצב דוס הוא יוכל לעביר קבצים חופשי לימחוק לעביר להוסיף תקיות אבל במצב דוס! אז מה הוא עושה עכשיו הוא שולח מי המחשב שלו את הקובץ טרווין הזה (הווירוס הזה שניראה כמו תמונה והוא פורץ למחשבים) הוא מעביר לו את זה למחשב וזהוא הוא רואה את כול המחשב מזה איך הוא עושה את זה אני לא יודע יש כאן משהו שיודע ?

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  5. שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  6. איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. שלום לכולם, לא מזמן ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שהתקנתי את כל הדרייבים של המחשב אני מעוניין לוודא כי היציאות של הUSB3 שלי אכן מתפקדות במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. במנהל ההתקנים אומנם אני לא מזהה בעייה http://gyazo.com/afbaddac17ef3279a4a17e5d7c56a930 אם זאת בגלל שיש לי מלא יציות USB3 ו 2 אני רוצה לעבור אחד אחד פיזית ולדעת שהוא עובד במהירות גבוהה. איך ניתן לבדוק זאת?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ערן ק,

שלום התחברתי לא מזמן לסיבים של פרטנר , הסיבים נותנים מהירות של עד 1 ג'יגה.. המחשב שלי מחובר בקווי , איך ניתן לדעת שהכרטיס רשת שלי נתמך עד 1 ג'יגה ? כיצד בודקים ? מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\ 100\1000 לכרטיס רשת 10\100 ?

9. Started by sputty,

שלום! בעקבות הפסקת חשמל קטלנית, הלך לי ספק הכח של המחשב. החלפתי ספק כח בחדש, ולאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב, שנדלק ונתקע בעליית הWINDOWS. לאחר שעשיתי אתחול מחדש של המחשב המחשב לא נדלק יותר (לא מופיע שום דבר במסך, כאילו המסך לא מקבל אות). החלפתי כרטיס מסך לבדוק אם זו הבעיה והבעיה חזרה על עצמה גם עם כרטיס מסך אחר. כשאני מחבר את הספק ללוח האם הנורה שלו נדלקת (חברת ASUS), המאוורר של המעבד עובד. אמרו לי לנתק לגמרי את כרטיס המסך והזכרונות לראות אם לוח האם יצפצף, אבל הלוח לא צפצף. איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק אם הבעיה בלוח אם או במשהו אחר? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם איך יודעים שחסר מתח לכרטיס מסך ? אם הכרטיס לא מחובר לספק יש ציפצופים והמחשב לא עולה (עד כאן בסדר) אז מה השאלה ? מה קורה אם המחשב עולה ורק במקרים של עומס (OVERCLOCK) וכו'... אין מספיק מתח. לי יש ספק 410W של TERMALTAKE OUTPUT +5V +3.3V +12V -5V -12V +5Vsb Max. Load 40A 28A 18A 0.3A 1.0A 2.0A Min. Load 0.3A 0.3A 1.0A 0.0A 0.0A 0.0A Load Reg. +5% ~ -5% +5% ~ -5% +5% ~ -5% +10% ~ -10% +10% ~ -10% +5% ~ -5% Ripple V(p-p) 100mV 100mV 240mV 100mV 240mV 100mV ואלו נתוניו על פי האתר שלהם http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אני נתקל בתופעה מוזרה במשחקים "קלים" C&C GENERALS וכו'.. הכל פועל חלק במשחקים כמו DOOM 3 / HALFLIFE 2 …

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  11. איך יודעים שלא מגיע מספיק חשמל למחשב? אמור להופיע משהו על המסך? נורות אמורות להבהב? מאוררים צריכים להפסיק להסתובב? תודה,

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  12. איך יוצרים דיסק ורטואלי ל400+ GB נפח יש לי תוכן של 400+ GB שהתוכנה דורשת למצוא בדיסק כי המקור הגיע מדיסק קשיח נייד חיצוני, האם ניתן ליצור דיסק ורטואלי בגודל כזה, בתוכנות שאני מכיר ניתן רק עד גודל של דיסק רגיל. או שאולי יש עיצה אחרת...

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  13. יש לי לוח אם גיגהבייט GA-I945P-G. לפני שמתחילים להתקין את ווינדאוס XP, אני צריך ליצור דיסקט עם התקנה של ATA CONTROLLER עליו. פעם עשיתי אותו בקלות, לפי המדריך שקיבלתי עם לוח האם, אבל אז היה לי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח. היום אין לי את הדיסק, והורדתי את הקובץ הרצוי דרך אתר הבית של גיגהבייט. עם הדיסק, אני צריך להיכנס לדוס ולרשום את הפקודה הבאה: D:\BootDrv\menu.exe ומשם להמשיך לפי הוראות. אם הקובץ נמצא עכשיו על שולחן העבודה, בשם "motherboard_driver_raid_ite_8212_bootdisk.exe", מה הפקודה שאני צריך לרשום בדוס?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by coperl,

שמעתי שאפשר לעשות לייב סידי או כמו שהם קוראים לו וינדוס טו גו. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם אפשר לעשות את זה דרך ווינדוס 7? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. אוקיי אז ככה יש לנו גישה מלאה לעריכת פרטי העסק. אבל למרות שהכתובת רשומה נכון הוא מציג את העסק בעיר אחרת על המפה וגם תמונת האיזור. רצינו לשאול מה עושים במקרה המשונה הזה? לא הצלחנו לפתור את זה. עריכה נראה שבסוף המפה עובדת טוב אבל תמונות הרחוב הם בכלל בעיר אחרת....

16. לא מזהה לוח אם של abit IL 9 PRO מחשב חדש עכשיו הקטע פתחתי את המחשב הלוח אכן של abit מה אתם אומרים??? עבדו עלי??? תודה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  17. אז התגלגל אלי מחשב שהפסיק לעבוד. ראיתי שהוא מלא אבק אז פרקתי את המאוורר של המעבד בשביל לנקות את צלעות הקירור, ושם חיכתה לי הפתעה...

18. שלום לחברי הפורום וסופש טוב רציתי להתייעץ איתכם לגבי מקרה שקרה לי לאחרונה . יש במחשב כונן SSD יחיד באמצע עבודה על המחשב הוא נתקע , CTRL +ALT+ DEL לא עזר , לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט . לאחר ריסטרט המנורה של HD עבדה ללא הפסקה כשהגיע שלב זיהוי הכוננים בביוס הפוסט גם נתקע לאחר ריסטרט נוסף הזיהוי עבר בהצלחה אבל היה הודעה של DISK BOOT EROR לאחר ריסטרט נוסף הווינדוס עלה ונתקע שוב כאן כבר איבדתי עשתונות ועשיתי התקנה מחדש לווינדוס במהלך התקנה של ווינדוס , נתקע בתהליך של העתקת קבצים עוד ריסטרט התקנה מחדש של הווינדוס, עבר בהצלחה . עובד טוב המחשב אבל גם היה איזה תקיעות , וראיתי ב EVENT VIEWER הודעה כזאת Reset to device, \Dev…

19. Started by xxgalxx,

בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C

20. Started by xxgalxx,

בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C

21. Started by Cupid Me,

שלום לכולם יש לי רסיבר תומך דולבי אטמוס שמחובר ב-HDMI למחשב ומשום מה אני לא יכול לבחור בהגדרות השמע תחת spatial sound את הדולבי אטמוס אני משתמש ב-Windwos 10 64bit תודה

22. Started by amittyy,

קניתי את המחשב לפני לא הרבה זמן והוא כבר בקושי מצליח להריץ משחקים. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לבדוק אם כל הדברים במחשב עובדים כמו שצריך, כמו כרטיס מסך ומעבד..

23. Started by ozeini,

שלום, לפני כחודש וחצי קניתי זיכרון 1024MB של KINGSTON ושמתי אותו במקום הזיכרון שהיה (512MB A.DATA). השבוע שמתי לב שאני מתקין משחקים או פותח קבצים מקובצים (RAR\ZAP) הם נפתחים ממש ממש לאט. החזרתי את הזיכרון הישן במקומו ופתאום הכל בסדר. מן הסתם עכשיו אני יודע שהזיכרון לא בסדר אבל הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה יש שתוכל לאמת לי שהזיכרון באמת לא תקין. אגב, מה לדעתכם יגידו בחנות שקניתי ממנה את הזיכרון? יעשו בעיות ו שיחליפו לי ישירות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. Started by music2020,

שלום ... לאחר קצת פחות מ 3 שנים התפוצצו לי הקבלים על הכרטיס מסך שהיה geforse 8500gt ddr2 hdmi יש להגיד ז"ל או לנסות להחליף קבלים ??? לוח האם שלי הוא GA-EP43-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#sp אשמח לקבל המלצות על כרטיס מסך טוב לא משוגע במיוחד מאחר ואני כמעט ולא משחק וכמובן אני יותא מאשמח אם מישהו יפרט לי איזה סוג של כרטיס מסך עליי לחפש PSI EXPRESS....? DDR 2/3 כמה זיכרון מה כל אחד מזה אומר בדיוק ואיך אני יודע אם זה מתאים ללוח האם תודה

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. Started by uzi4u2,

לחצתי לתוכנה לעשות לי optimization למשחק אבל לא כל כך אהבתי את השינוים אז ביטלתי אבל משום מה זה עדיין השאיר את ה- MFAA דלוק:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים