עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי קניתי מחשב עם 2 גיגה זיכרון (ככה אמור ליהיות). יש דרך שאני יכול לבדוק שזה באמת מה שקיבלתי?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. יש דרך לבדוק את בריאותו של ספק הכוח? בכל זאת עובד כבר כמה שנים. תמונה שאני מצרף שאולי תעזור מעט (או לא). תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. נראה לי שהמסך שלי התקלקל או משהו איך אני יכול לבדוק את זה בשביל שאני יהיה שקט?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by car-Malone,

שלום לכולם! ברשותי מחשב שעושה לי בעיות ולכן אני מבקש עזרה: מעבד פנטיום 3 1000 בן שנה (קיבלתי מהאחריות חדש לפני שנה), ספק גנרי בן אותו גיל. כרטיס מסך gf2 400. לוח אם Gigabyte GA-6VTXE - עבר צריבת ביוס לפי האתר של gigbyte, הלוח בן פחות משנה. הבעייה: קניתי הרד דיסק חדש - ההרד פורמט, התקנתי מערכת הפעלה xp, הורדתי עדכונים וכו'. לאחר שימוש של חצי שנה - ההרד דיסק הלך לעולם שכולו טוב. התהליךכלל השמעת רעשים מוזרים מההרד, תקיעת המערכת, אתחולים, בדיקת ההרד דיסק עם chkdsk של win שגילתה שגיאות, בדיקת ההרד עם תוכנת datalife guard של wd, כשלון ההרד לעבור את הבדיקה הראשונית עד החלפתו בחנות מאז כל הרד חדש שאני מכניס למחשב - מחשב מזהה אותו, מפעיל אותו, לאחר פרק זמן של חצי שעה, שעה, מחשב עו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by NuKe007,

נניח ויש לי בעיה בספק, איך אני אוכל לבדוק שבאמת יש בעיה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. הכרטיס עבד כבר תקופה ארוכה במחשב, ועבד עם יכולות העיבוד הגראפי של המעבד (עם וירטו). היום הגעתי למחשב, ולא היתה תמונה. ריסטרטי, ולא היתה שום תמונה (גם לא התמונה של הביוס). העברתי לחיבור שעל לוח האם וכרגע אני נמצא במצב זה. התוכנה של וירטו לא עלתה, ועל ה GPU METER נראה כאילו רק המאוורר חי. איך אפשר לבדוק אם הכרטיס תקין? תודה

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. הפורום כאן, האינטרנט, שיחות עם חברים - כל המקומות האלו עמוסים במידע לגבי איזה ספק צריך לקנות. הבעייה היא שכל מה שקראתי נראה כמו הנחות המבוססות על ניסיון, ניחוש פרוע, מידע חלקי או סתם מזל. לא זכור לי שראיתי דרך להגיע לתשובה חד משמעית בנושא. האם יש דרך לחשב, על פי החומרה או אולי בעזרת תוכנות, איזה ספק יתאים למערכת? או שמדובר במשהו כמו דת הדרוזים?

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by srulikg,

הבנתי שצריך מתאם רשת אלחוטי חיצוני כדי לגלוש ב-WIFI במחשב הנייח שיש לי. על מה אתם ממליצים? משהו כזה? ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** צירפתי צילום מסך של msinfo32.exe אם אחבר את המתאם למחשב אוכל לגלוש ב-WIFI באופן מיידי או שצריך להגדיר משהו? אם המחשב נמצא בממ"ד, צריך מגדיל טווח? זה מה שיש לי. זה מתאם רשת אלחוטית?

9. שלום רב, ישנם מספר אתרים שה Chrome חושב שהם לא אמינים, והם כן כי אחד מהם זה השרת שלי. הוא כותב משהו כמו "אישור האבטחה של האתר אינו אמין" ואז צריך ללחוץ על "המשך בכל זאת" או "חזרה לחוף מבטחים"<-- לא מבין את הבדיחות האלה של גוגל.. מישהו יודע איך מוסיפים אתרים שיהיו אמינים במקום שההודעה הזאת תקפוץ כל פעם? תודה

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. אהלן אנשים, לחבר שלי יש מחשב בו יש 2 הארדיסקים. אחד SATA והשני PATA. הוינדוס רואה אצלו את ה-PATA כ-C ואת ה-SATA כ-E. הוא התקין וינדוס על כונן E ועכשיו רוצה להסיר את כונן C לגמרי מהמחשב. אך כאשר הוא עושה את זה הוינדוס לא עולה ואומר שאין מאיפה לאתחל. [הוינדוס נמצא על E וה-C ריק לגמרי] איך גורמים ל-E להיות ה-SYSTEM במקום C? עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לשנות דרך Disk Managment וזה פשוט לא נותן.

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  11. כאשר אני מכניסה דיסק לכונן די וי די המחשב לא ניגש ישר לכונן. אני חייבת לגשת לכונן דרך הסייר ואז לפתוח את תוכן הדיסק. איך גורמים לכך שהמחשב יזהה מיד שהוכנס דיסק לכונן ויגש לקרוא אותו?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  12. אני נותן את הדיסק הקודם שלי למישהו ואני רוצה שהוא יקבל אותו חדש לגמרי. ללא שאריות וללא יכולת לגלות מה היו הקבצים שלי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by SharP,

אז ככה .. אני אוהב לשחק NBA2001 ובזמן האחרון לא יצא לי בגלל העבודה אז הדיסק היה שוכב לו אל השולחן בלי קופסה על הצד של התמונה(דיסק מקורי) ועכשיו לפני איזה 20 דקות הכנסתי אותו כדי לשחק ואני לא הבנתי למה הוא לא נרקא אל ידי הסידירום .. חשבתי שהכונן עושה בעיות עז הכנסתי אותו לשני .. אותו דבר.. אז חשבתי שהוא מלוכלך.. רציתי לנקות אותו ואני רואה איזה נקודות שלא נמחקות בשום דבר גם לא בחומר לניקוי חלונות .. אף אחד לא נגע בו שבועים בזמן שהוא שכב בלי קופסה איך זה הגיוני???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eyal,

יש לי msi ge force 3 ti 200 ויש לי דרייוור ישן האם הדרייוור הזה טוב? Version: 28.32 Size: 8.4 MB Self Extracting Installer Release Date: 3/21/2002 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by viperain,

אין לי כונן דיסקטים והבנתי שאפשר להשתמש בדיסק און קיי. מישהו מכיר את זה או שמכיר מדריך טוב? נ.ב אני מעדיף להפוך אותו לboot disk של partition magic ולא לרגיל של windows תודה!

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  16. לפני כמה זמן קניתי מחשב קטן מסוג banana pi m1. ורציתי לחבר אותו למסך של המחשב נייד. כך שאני יראה רק את הbanana pi. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by King Kong,

יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. Started by בוזגלו מחשבים,

קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????

19. ברשותי הרדיסק 2 טרה שבטעות הקצתי לכונן סי רק 50 גיגה, וכרגע לא נותר לי שם מקום, ולמעשה ההרד דיסק כמעט מלא ג במחיצה השנייה , ברשותי כונן 350 גיגה ריק ,וחשבתי להפוך אותו לכונן הראשי, ולהפוך את כונן ה2 טרה למישני ,איך אני עושה זאת עם מינימום עבודה?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by מחשב חמוד,

אני רוצה לקנות את המעבד QUAD 8400 בשביל גיימינג כמו BF3 מטרו וGTA IV וגם GTA V שיצא החדש הוא מעבד טוב לגיימינג? יש לי כרטיס GTS 450 ספק 500 ג'נרי RAM 2

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by bullet,

כותרת.. הם שקטים וטובים יענו אחלה ספקים או ספקים סבירים כאלה ? אני מחפש ספק בסביבות ה320-330 ש"ח שיהיה טוב 500W

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר

24. Started by NIR-T,

CPU-5646 MEMORY-5068 HD-1133 זה טוב??? דרך אגב AMD 2500 אמור להיות 1.84GHZ? תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים