תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
http://img201.imageshack.us/img201/4751/svchostyz8.jpg אין ווירוסים או SPYWARE בדקתי עם Memtest והזיכרון תקין וכשאני עושה סיים תהליך ל-SVCHOST המחשב מגיב כרגיל ואין שימוש ב-100% CPU מה זה יכול להיות אולי משהו שקשור לעידכונים של הווינדוס ? יש גם את התהליך wuauclt גם לו אני עושה סיים תהליך http://img174.imageshack.us/img174/6708/wuaucltdt1.jpg והנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:39:01, on 20/04/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בבעיה קטנה ואשמח לעצה אם תוכלו לעזור. שמתי לב שאחרי שאני משחק במחשב במשחקים ויוצא מהם המחשב שלי ממש זוחל במשך כמה דקות עד שהוא חוזר למצב נורמלי, בזמן המשחק הכל עובד חלק. בנוסף, גם אם אני ממזער את החלון ורוצה לעשות משהו תוך כדי שהמשחק פועל המחשב שוב זוחל ואני רוצה להבין למה. המפרט של המחשב שלי: cpu- intel icore I7 4790 motherboard- gigabyte z97m-ds3h memory- 8gb ddr3 graphics- nvidia geforce gtx970 4gb gddr 5 מערכת הפעלה של ווינדוס 7 ultimate 64 אם צריך עוד פרטים אני אשמח לספק, בינתיים כל תשובה או עצה תעזור. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליף מסך ללפוט המדובר. מנסה לשמור על העלויות מינימליות. לצערי רק חצי מסך עובד בעקבות נפילה. בנוסף, המקלדת התנתקה ולמרות שאני רואה את החיבור, אני לא מצליח להחזיר אותו למקום - כך שגם המקלדת לא מתפקדת. האם יש למישהו המלצה כיצד/איפה לתקן? באזור ירושלים. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי בדיקה בPc Pitstop ובתוצאה היה כתוב לי שיש בעיה בזיכרון. עשיתי פרטים והתגלה שהbios חושב שיש לי 256 כשיש לי בעצם רק 128. הנה הטקסט המקורי. this system has 128 megabytes of memory available for Windows. This amount will be adequate to run some applications with acceptable performance, but you may still notice periods of disk swapping. This is particularly true if you run large applications, or use multiple Windows applications simultaneously. Adding more memory might improve performance. Although the BIOS reports that this system has 256MB of memory installed, Windows reports that only 128MB is available. The most common reason for this discrepancy is that your system…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לחשוד בכשירותו של הדיסק הקשיח שלי והרצתי מספר בדיקות: 1) דיווח הSMART מאת CRYSTALDISKINFO- (ה PENDING SECTOR COUNT הוא היחיד שסומן כבעייתי) 2) בדיקת READ של HDDSCAN- 3)בדיקת MHDD מס' 1- 4) בדיקת MHDD מס' 2- 5) בדיקת MHDD מס' 3- הבעיה היא שאני לא יודע כיצד לתרגם את התוצאות הנ"ל לתקינותו של הדיסק. מה מצבו עכשיו ולמה עלי לצפות בעתיד? (הקשיח הוא של טושיבה ולכן אין לו תוכנה יעודית). תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לאחי. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב ופתאום הופיעה לו הודעה "סייר ווינדוס הפסיק לפעול... מבצע הפעלה מחדש..". ההודעה הופיעה מיד אחרי הכניסה למשתמש בווינדוס. הוא ביצע את כל הדרכים שהיו רשומות באתר של מייקרוסופט אבל כלום לא עזר. עכשיו הוא ניסה לפרמט את המחשב, ולאחר שפירמט את המחיצה, במסך התקנת הווינדוס האחוזים תקועים על 0% ואז הופיעה הודעת שגיאה "windows cannot install required files make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x8007045d" מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי בעיית חומרה? איפה יותר סביר שתהיה הבעיה, בזיכרון או בהארדיסק? אשמח לשמוע הצעות לטיפול בתקלה, תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית שעבד טוב ופשוט יום אחד החליט לא להידלק יותר הוא היה נדלק ומיד נכבה עכשיו החלפתי לוח אם והמחשב נדלק לדקה אין צפצופים ואז נכבה ניסיתי כל דבר אפשרי ניסיתי עם מעבד אחר עם קירור אחר עם זכרון אחר ובלי זיכרון ניסיתי לאפס ביוס ניסיתי להדליק אותו בלי כרטיס מסך דיסק קשיח והכול ניקיתי מאבק המחשב לא עולה פשוט ונכבה כל המאוורים עובדים והמנורות אני לא חושב שזה הספק כי הוא חדש של seasonic 520w שהשתמשתי בו כמה חודשים רק אני כבר אובד עיצות.. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני מבקר סרטונים עבור חברה בחו"ל. עורכים מעלים סרטונים לאתר ספציפי ואני צופה בסרטונים וכותב תגובות על דברים שצריך לתקן. עד עכשיו הם עברו עם אתר שלא היו איתו בעיות, אבל עכשיו הם שינו אתר ואני משום מה היחיד שיש לו בעיות איתו. כשאני כותב תגובה, משום מה שהתגובה כאילו לא מסיימת את התהליך שלה, היא כן מופיעה אבל היא נראית קצת שונה מתגובות רגילות, ואני לא יכול לערוך או למחוק אותה. אם אני מרענן את הדף, התגובה עוברת למצב שהיא צריכה להיות ואני כן יכול לערוך ולמחוק. התמיכה של האתר לא בדיוק מצאה פתרון ולאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת. אני עובד על כרום, אבל בדקתי על דפדפנים אחרים, וזה אותו בעיה. בדקתי במחשב הנייד שלי וגם אותו דבר. אבל…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם: כאשר פתחתי במחשב של אמי, את PC Wizard, כדי לבדוק איזה מתאם רשת וקול מותקנים בלוח האם שלה כדי לעדכן דרייברים, נחרדתי לגלות במקרה, כי טמפרטורת כרטיס המסך שלה, nVidia Geforce 9500 GT, היא בגבול של 80 מעלות (ראו תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מערכת ווינדוס 7 כרטיס gtx 260 יש לי בעייה של שינוי בהירות מסך לפי רמת הכהות בתצוגה זה מופיע גם בניגון סרטים אך בעיקר במחינת מורגשות בזמן גלישה ברקע כהה בהירות המסך יורדת אני מניח שזה משהו בהגדרות אבל לא מצאתי איפה אפשר לבטל את זה אם מישהו יכול לעזור אז תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דף אחד הכל תקין, בדף הבא בקושי אפשר לראות את הטקסט, משם ואלך אין שחור! הדפסה בצבע עדיין עובדת. אין שום אינדיקציה שנגמר הדיו. ליתר ביטחון, מאחר שאין לנו מחסנית שחורה ספייר, החלפתי אותה לצורך בדיקה במחסנית שחורה אחרת, ישנה, והמדפסת מיד זיהתה שהשניה ריקה. החזרתי את הראשונה והמדפסת לא התלוננה שאין דיו, אבל גם לא הדפיסה שחור. גם אם המחסנית התרוקנה ומשום מה המדפסת לא זיהתה את זה, המעבר משחור ללא מדפיסה בכלל דורש יותר מדף אחד, יש כמה דפים של אפור באמצע, אז כנראה שהבעיה אינה מחסור בדיו. הוצאתי שוב את המחסנית וניקיתי את החריץ שדרכו יוצא הדיו. לא עזר. הפעלתי את הניקוי הפנימי של המדפסת פעמיים, לא עזר. מה עכשיו? אני יכול לקנות מחסנית שחורה חדשה ולנסות, אבל אם …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להפעיל את המערבל.. צפיתי במדריכים ביוטיוב ועשיתי בדיוק את אותו הדבר, הבעיה שאין לי את האופציה הזו, אולי כרטיס הקול שלי לא תומך בה? מה אפשר לעשות? תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר השידרוג האחרון של חלונות 10, פתיחה של פולדר (ולא משנה מהו) נתקעת למשך מספר דקות. בהמשך ניתן לפתוח פולדר אחר ללא בעיה. ACTION CENTER מודיע שהתוכנה לעיל לא עובדת עם הגירסה של חלונות, ואני לא יכול להיפטר מdameon tools pro. אשמח לעזרה בלי לחזור לגירסה קודמת של חלונות או חזרה לנקודה קודמת בזמן. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הספק כח שלי התפוצץ ואני לא יודע למה. הסיפור הוא כזה: היה לי מחשב סלרון ישן שיום אחד הפסיק לעבוד. הספק כח עבד והמחשב דלק, הנורה על הלוח אם דלקה אבל לא נראה כלום על המסך. בדקתי את המחשב על מסך אחר ועם כרטיס מסך אחר וזו לא היתה בעיה. בעיה מסוג זה קורה בגלל התנגשות בין התקני חומרה חדשים, אבל לא הוספתי כלום. ניסיתי גם לנתק כל אחד מהמרכיבים לראות מה ממנו אולי גורם להתנגשות וזה לא עזר. (בדיעבד, אולי זה היה הספק שגרם לבעיות, למרות שנראה שהוא עבד. יכול להיות?) בגלל זה החלטתי להחליף מחשב, אבל השארתי רכיבים כמו הכונן דיסקים, הפלופי וגם הספק. כשהפעלתי את המחשב הוא בהתחלה עבד, נכנסתי ל BIOS לבדוק כמה הגדרות, ואיך שאני בודק המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד. כיביתי והדלקתי שוב, …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה, בדפדפן האינטרנט שלכם שאני מנסה לצפות בסרטונים לא בשידור חי מאתרי אינטרנט מסויימים, למשל מהאתר אינטרנט של מאקו, אז בערך כל 10 שניות השידור נתקע וחוזר. אני התקנתי מחדש את הדפדפן,וקודם אני גם מחקתי את המידע הקודם שלו, והפעלתי במצב בטוח, והבעיה עדיין קיימת, מה עושים? אני ביקשתי מזה עזרה בפורום של דפדפן האינטרנט של פיירפוקס מוזילה ולא ענו לי על זה. במערכת ההפעלה אני בחרית באפשרות של תיקון וזה לא עזר, אני אפילו השתמשתי בתוכנת התיקון של של חברת tweaking, ואני סימנתי ב V את כל האפשרויות חיפוש ותיקון, והבעיה הזאת לא נפתרה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנה משהו מעניין, מעבד: i3 2100 לוח אם: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 המחשב חדש (יומיים) הותקן עם Windows 7 כולל SP1 וכל העדכונים וכן דריוורים עדכניים של אינטל ועדכון לגרסת BIOS אחרונה. הבעיה היא כזאת, המחשב מתקשה להיכנס למצב BIOS - כלומר המסך שחור כמעט במשךכל ה-boot ורואים תמונה רק במסך ה-login של הwindows. אם לוחצים F2 (כניסה ל-BIOS) במהלך ה-boot המחשב לא מראה כלום (מסך שחור) ולא עולה ל-Windows. כמובן שבוצע CMOS CLR מספר פעמים לאחר שהמחשב לא עלה כלל. אם מחברים שני מסכים (טלויזיה ב-HDMI, ומסך ב-DVI) שניהם מושחרים והתמונה מופיעה מדי כמה זמן לשניות ב-DVI ונעלמת) כאשר windows עולה, בהגדרות מסך רואים רק מסך אחד ואין שום אפשרות להוסיף מסך שני גם דרך …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
"משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , חזרתי אתמול מעבודה , הדלקתי את המחשב . המחשב התחיל לעלות ו"נתקע" על חלון שחור . חשבתי שאם אני אעשה system restore זה יעזור , עשיתי ולא עזר . אז ניתקתי הכל וניקיתי את המחשב (קודם כל שיהיה נקי מאבק) , התחלתי לבדוק חלק חלק . בסופו של דבר גיליתי שאחד הדיסקים הקשיחים הוא הבעייתי . הוא פשוט תוקע את המחשב , אין גישה לדיסק . קצת על החומרה המדוברת : מחשב בן 4: I5 , לוח gigabyte p55 ud3, זיכרון 8GB קינגסטון 1333 , כ.מסך HD 5850 , שלושה דיסקים קשיחים : WD 1 TB , Samsung 1TB , Samsung 2TB . הסמסונג של 1 TB הוא הבעייתי בסיפור . הדיסק לא מת כי הוא מזהה אותו בהפעלה , מה אפשר לעשות כדי לבדוק יותר לעומק ולתקן את הבעיה ? תודה רבה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יוצא לי לקרוא לא מעט שירשורים פה , על אנשים שמחשב לא עושה להם פוסט . וזה לא משנה אם זה חומרה חדשה או ישנה , אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות זה איפוס הביוס נראה שיש אנשים (חלק ) ששוכחים מזה משום מה . או שלא מייחסים לזה חשיבות רבה . מהתעסקות לא קטנה בחומרה במשך השנים , אני לא יכול לספור כמה פעמים איפוס ביוס פתר לי בעיית פוסט ..
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-