תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ולפעמים צריך לעשות לו איתחול ואז הלוח (??) עושה לי אזעקות כמו של משטרה. ואז אני מכבה אותו ומדליק ושוב הכל תקין עד התקיע הבאה. יש לי WINXP אטלון 2500MZH זיכרון A-DATA DDR 256MB לוח אם של EPOX
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב, בעת שימושי היום במחשב נוצר רעש סטטי באוזניות והמחשב נתקע. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור הדלקה/כיבוי, ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. הינני חושד בכרטיס מסך. לאחר שניתקתי את הכרטיס מסך מן המחשב, המחשב נדלק ועובד. שאלתי היא כזאת האם בוודאות הדבר אומר שהכרטיס מסך הינו הבעיה? או יכול להיות שמדובר בספק כוח שאיבד מכוחו לספק את המתח הנדרש עבור הכרטיס מסך? מפרט: i5-3470 gigabyte b75m-d3h msi gtx970 seasonic ss620gb
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני יודע שתגידו שזה לא הכי שווה וכו' וכו'.... אשמח בבקשה לשמוע ממכם איפה כדאי לי ללמוד קורס טכנאי מחשבים, המלצות וחוות דעת תתקבלנה בברכה ועדיפות לקורסים בצפון הארץ
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! לאחרונה נתקלתי בבעייה סבוכה ומאתגרת ואני מקווה שתוכלו קצת לכוון אותי לפיתרון. ברשותי HTPC (המפרט המדוייק נמצא בתחתית העמוד) והוא מחובר ב- HDMI דרך רסיבר לטלוויזיית LCD (כבר 4 שנים ). כרטיס המסך הוא On Board והוא מוציא VGA, DVI ו- HDMI. לאחרונה התחילו להופיע בעיות לא קונסיסטנטיות של שיבוש באות הוידאו. זה בא לידי ביטוי בשני מישורים: 1. לעיתים קרובות אות משובש של ה- VGA (כשניסיתי לחבר חיבור אנלוגי בכבל VGA). כאן התמונה זזה בצורה מטושטשת כאילו יש רעש כלשהו. 2. לעיתים קרובות אין אות וידאו כלל. שלוש נקודות חשובות ששמתי לב: 1. כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי מספר פעמים הבעייה נעלמת. ואז אחרי כיבוי והפעלה מחודשת היא חוזרת שוב. 2. כשהבעייה מופי…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפעמים המסך עושה כזה צליל של "טיק" והמסך קופץ ... וקטן ואז תוך שניה הוא חוזר לגודל הרגיל... מדוע???
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהוי חומרה במחשב. קניתי מיקרופונים טובים שעובדים על מחשבים אחרים ורק המחשב שלי לא מזהה אותם . עכשיו זה לא קשור מושתק לא מושתק כי זה לא מזהה בכלל . מישהו יכול לעזור לי בבקשה. אני כבר ביררתי איפה שהוא ומישהו זרק לי דרייבר ... לא ממש הבנתי .
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה כרטיס Sapphire 7950 לאחר התקנה, רנדומלית המסך נכבה תחת עומס. המסך נכבה == המסך מאבד את האות מכרטיס המסך ונכנס ל Sleep Mode. יש לציין שהתופעה קוראת באופן רנדומלי, אין חוקיות מסויימת. OCCT עובד חלק שעה וחצי ולעומת זאת 10 דקות במשחק (לדוגמא Rome Total War 2) והכרטיס קורס. ניתן לראות את המפרט בפרופיל מצד ימין. מישהו מכיר / נתקל בתופעה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי עכבר אלחוטי לייזר של Teac ב200 שקל עם מטען. בקיצור חיברתי את העכבר ( את הסטנד שהוא גם המטען) ואז הכנסתי לתוך העכבר את הסוללות ולא קורה כלום - ניסיתי לחבר אותו למתאם (מטען) ע''י לחיצה על connect על העכבר וגם על הכפתור שעל הסטנד,פעם אחת ניסיתי אבל אז הקשר אבד,נראה לי זה בעיה בסוללות - כי מתי שאני מכניס אותם העכבר לא מגיב. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה חברים, יש מספר תקלות עם המחשב נייד: 1. בזמן הדלקת המחשב המסך כל הזמן שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 2. בזמן הדלקת מחשב והמחשב לא עולה בכלל. 2. בזמן פתיחת המחשב (ממצב שינה) המסך שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 3. הבהובים בזמן השימוש במחשב. מצורף סרטון לתקלות שבמחשב לפי הסדר. *לציין שכל התקלות לסירוגין נתוני המחשב: WIN: 10 עברית מחשב: Asus UX305LA DDR3, 4 GB RAM intel core i3 5005u 2.00GHz HD GRAPHICS 550 כל הדרייברים מעודכנים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 8800GT של gigabyte. לוח אם Gigabyte GA P35-DSL3 תמיד כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר מהייברנייט המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש חזק (כמו של spin-up, כאילו הוא מסתובב ממש ממש מהר) שמפסיק אחרי 2-3 שניות ורק לאחריו המחשב מתחיל לעלות. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר המאוורר משמיע את אותו הרעש החזק אך לא מפסיק והמחשב לא עולה. אני צריך לרסט או לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים עד שהוא מתאפס על עצמו. למישהו זה קרה פעם? האם זו בעייה בכרטיס המסך או אולי בלוח האם או בספק? (הכרטיס מקבל מתח בכבל ישירות מהספק בנוסף לסלוט שהוא יושב עליו). אני מדגיש רק שלא מדובר במנוע תקול של המאורר או בהצטברות אבק. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 24/7 ולכן אני מכניס אותו לשינה כשאין שימוש (ידנית או לפי ההגדרות). לאחרונה שמתי לב שהוא לא נכנס למצב שינה, אז הגדרתי מחדש בהגדרות חשמל שינה אחר זמן מוקצב לצג, הגדרת שינה למחשב לאחר זמן זהה אבל ראיתי שיש גם הגדרה נפרדת לכיבוי הדיסק הקשיח. אז מה המשמעות של כיבוי דיסק קשיח והאם נדרש להוסיף גם לשינה של צג/מחשב? האם שינה של מחשב לא כוללת בתוכה גם שינה לדיסק הקשיח? דרך אגב, עכשיו אני שם לב שכל פעם שאני מעיר את המחשב, הוא כאילו "עולה" מחדש. האם זה עלייה רק של הדיסק? זה עעלול לעשות בלאי כלשהו לדיסק? מדובר כאן על מספר פעמים ביום עבודה עם המחשב שהוא נכנס ויוצא משינה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי חלונות 8.1 לוח האם שברשותי: GA-P55A-UD3 באתר היצרן הופתעתי לראות שכל הדרייברים אינם נתמכים בחלונות 8.1 לכן השתמשתי בישום : intel driver update utility אלא שאז גילתי שכונן ה-DVD נעלם. סימן צהוב מופיע ליד marvell 91xx config ata device משום מה, גם צורב DVD חיצוני של סמסונג איננו מזוהה. הרעיון היחיד שעולה לי בראש - לנסות בכל זאת להתקין את הדרייברים של לוח האם מהאתר של GIGABYTE, למרות שהם נתמכים רק בחלונות 7 ומטה. האם זה עשוי לעבוד? אשמח לדעת אם משתמשים נוספים נתקלו בבעיה דומה, ומצאו פתרון לכך... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יבקש ממני סיסמה בכל פעם שאני מדליק אותו איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם packard bell esaynote ts11 המחשב עובד בסדר גמור מהיר טוב בשימושים בסיסיים מוזיקה אינטרנט סרטים אופיס, הבעיה היא כאשר אני מפעיל תוכנה כבדה כמו פוטושופ לאחר חצי שעה הוא מתחמם מאוד ונכבה לגמרי, במשחקים תוך 10 דקות נכבה, עכשיו, המוזר הוא שאני לא שומע את המאוורר, הורדתי fanspeed מצורף תמונות, אגב ב-gpu כתוב 0 מעלות ז"א יש למחשב כרטיס מסך 540m gt אבל כנראה שהוא מת? ניקיתי את המחשב מאבק כולל החלפת משחה תרמית למעבד והכרטיס, המעלות במנוחה בין 53-63 , לא יודע מה זה אומר? איך אוכל לדעת בוודאות שזה בעיה במאוורר? איזה עוד בדיקות מומלץ לבצע לאיתור הבעיה? הבנתי מקריאה שמשטח קירור לא אפקטיבי, האמת זה היה פוסטים קצת ישנים לא יודע מ השתנה מאז אוליי מ…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, פירמטו לי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7, מחשב נייח, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870, והורדתי את הדרייבר, אבל פשוט לא רואים טוב.. הסרטים (באיכות בלו ריי) נראים ישנים כאילו צרבו אותם באיכות TS, האותיות באתרים קטנות ודקות וקשה לשים לב בין מילים מודגשות ללא מודגשות גם אם מגדילים את הפונט, ובכללי רואים טיפה על גבול המטושטש כזה.. מה עושים? ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים וכלום לא עוזר, הכל אותו דבר, דוגמא לתמונה בסרט תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני שעתיים בערך סיימתי להעביר את המחשב שלי למארז החדש , וגילתי שכונן ה CD פשוט לא מופיע ב My Computer . בהתחלה חשבתי שאולי יש בעיה עם הכבל , אז החלפתי אותו ( סך הכל ניסיתי 3 כבלים ) , ולא עבד . לאחר מכן , חשבתי שאולי הכונן עצמו נדפק , אז במקומו שמתי צורב , וגם לא עבד . האפשרות האחרונה הייתה , שהבקר IDE עצמו נדפק , וכשחיברתי את הצורב ל IDE 1 ( איפה שההארד דיסק ישב ) , ואת ההארד דיסק ל IDE 2 ( איפה שהצורב ישב ) , המחשב עלה , וכמובן ביקש ממני להכניס דיסק אתחול ( מאחר והוא הגיע לאפשרות השלישית באתחול , Boot From CD ) . האפשרות היחידה היא שהבקר עצמו נדפק , ואין לי מושג מה לעשות . פירקתי את לוח האם ולא מצאתי שום קצר בהדפס המעגל , ואף פין בבקר לא שבור או מעוקם . מה אני …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקלות\התרסקויות מצורפות בקובץ המצורף. מישהו יכול להגיד לי למה התקלות\התרסקויות קשורות ויכולות לגרום,ואיך אפשר לפתור אותן? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כונן D נמחק לי מהמחשב והיה לי בו משחקים וקבצים חשובים מה עושים כדי להחזיר אותו???
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני מבקר סרטונים עבור חברה בחו"ל. עורכים מעלים סרטונים לאתר ספציפי ואני צופה בסרטונים וכותב תגובות על דברים שצריך לתקן. עד עכשיו הם עברו עם אתר שלא היו איתו בעיות, אבל עכשיו הם שינו אתר ואני משום מה היחיד שיש לו בעיות איתו. כשאני כותב תגובה, משום מה שהתגובה כאילו לא מסיימת את התהליך שלה, היא כן מופיעה אבל היא נראית קצת שונה מתגובות רגילות, ואני לא יכול לערוך או למחוק אותה. אם אני מרענן את הדף, התגובה עוברת למצב שהיא צריכה להיות ואני כן יכול לערוך ולמחוק. התמיכה של האתר לא בדיוק מצאה פתרון ולאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת. אני עובד על כרום, אבל בדקתי על דפדפנים אחרים, וזה אותו בעיה. בדקתי במחשב הנייד שלי וגם אותו דבר. אבל…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-