תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי מתוצרת WESTERN DIGITAL... ברגע שאני מחבר אותו המחשב מקפיץ הודעה "טעינת המתקין עבור Volume לא הצליחה. פנה לספק החומרה לקבלת סיוע" מיד אחרי זה קופצת הודעה גם שהמחשב זיהה חומרה חדשה.. ואז שהחומרה החדשה מותקנת ומוכנה לשימוש אם כי יש בעיה... המחשב לא באמת מציג את הדיסק הקשיח החיצוני ב"מחשב שלי" ולא בשום מקום אחר ולכן לא ניתן לעשות בו שימוש.. אני חייב דחוף תשובה לבעיה! תודה לעוזריםםם ! אגב שלחתי הודעה גם ב"אמצעי איחסון" כי לא ידעתי לאיזה חלק מהפורום ההודעה משתייכת, זאת אומרת שאין בכוונתי לעשות פה ספאם.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של הלוח אם ביוס כרטיס מסך והוא ממשיך להציג לי מסכים כחולים השתמשתי בתוכנה WINDBG וככל הנראה הבעיה נובעת מקובץ ntoskrnl.exe קראתי את המדריך לתוכנה ולמרות שהורדתי את כל הדרייברים החדשים המחשב עדיין עושה לי מסגים כחולים בצורה רנדומלית שאני מפעיל תוכנה (לא כל תוכנה ולא כל פעם אלא באמת בצורה רנדומלית) אני ממש אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לתקן את זה בין אם זה להתקין WINDOWS חדש או פירמוט (שעשיתי כבר 5 פעמים) או אם אפשר להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר (אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ) תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני "משוטט" לי באינטרנט ושומע מוזיקה, ופתאום נתקע המחשב והמוזיקה נפסקת. המחשב נתקע כולו, זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום חוץ מ"ריסט", העכבר לא זז והמקלדת לא פועלת (כשהוא נתקע). מה זה יכול להיות?!?! חייב עזרה! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני שאני קונה הארד דיסק חיצוני לצורך הרבה פירמוטים שיוצא לי לעשות לאנשים רציתי לשאול שאלה: האם אפשרי לקחת הארד דיסק חיצוני, לעשות לו לצורך העניין 2 מחיצות\כוננים, במחיצה\כונן אחד לשים את כל הדברים שאני צריך לעבוד איתם, ואת השני לעשות bootable ע"י רופוס או משהו כזה. או שחייב שכל ההארד דיסק הפיזי יהיה bootable עם מחיצה אחת דווקא. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים, בלילה אני מכבה אותם. בבוקר כשאני מדליקה את המסך הראשי (Dell), הוא נכבה ולא מציג תמונה. אחרי זה אני מדליקה את המסך השני ומבצעת Detect בהגדרות המסכים ואז המסך הראשי של Dell נדלק. ניסיתי לעשות Restart למחשב וזה עדיין ממשיך. איך ניתן לפתור את זה כך שיעבוד כמו קודם ולא יהיה צריך לבצע כל פעם Detect אחרי שמכבים את המסך? אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק אונקי של חברת SANDISK, 4 GB. הוא עבד נפלא עד לאחרונה, ברגע שאני מכניס אותו, החלון של האוטו פליי נתקע. ביטלתי את האוטו פליי ועכשיו כלום לא נתקע רק שאני נכנס למחשב שלי בשביל לגשת להתקן, החלון של המחשב שלי נתקע. כלומר חלונות לא מצליח להעלות היטב את הדיסק אונקי, חשבתי שהוא פשוט התקלקל, אבל בדקתי אותו במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל דפדפן שאני מגדיר כברירת מחדל קופצות פרסומות עם תכנים לא ראויים לבד. איך אני מסיר אותן? ניסיתי עם מאלוורבייטס אדוור מאלוורבייטס והיטמן פרו הסרתי את מה שמצאו ועדיין הפרסומת קופצת. יש לי כתובת של האתר שנפתח אבל אני לא רוצה לעבור על החוקים ולכתוב אותו.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הבעיה עלתה בפעם הראשונה היום והנה המצב: שיחקתי במחשב כאשר לפתע המסך קפא ובעקבותיו כל המחשב כולו. נאלצתי לעשות איתחול ידני ומשם והלאה אותו הדבר קרה כל כמה דקות של עבודה (בין אם במשחק או סתם בדסקטופ). מעבר לקפיאת המסך הופיעו כל מיני סימנים מוזרים על המסך שנראו כך (הטישטוש בצד ימין מטעמי פרטיות): יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6600 וניסיתי לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. כעת לאחר כיבוי טוטאלי של המחשב זה לא קורה אך אני חושש שזה יקרה שוב או שאפילו יש בעיה עם כרטיס המסך עצמו. יש לציין שלא התקנתי או ביצעתי שינוי כלשהו במחשב בתקופה האחרונה למעט התקנת פיירפוקס 3. אשמח לשמוע את דעתם ועצתם של מביני דבר בנושא. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליף מסך ללפוט המדובר. מנסה לשמור על העלויות מינימליות. לצערי רק חצי מסך עובד בעקבות נפילה. בנוסף, המקלדת התנתקה ולמרות שאני רואה את החיבור, אני לא מצליח להחזיר אותו למקום - כך שגם המקלדת לא מתפקדת. האם יש למישהו המלצה כיצד/איפה לתקן? באזור ירושלים. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הרכבתי את המעבד הנ"ל לפני כמה ימים, שמתי לב שהמאוורר דינמי אבל הוא מעט מרעיש, ברגע שהמעבד עולה 5 מעלות +- גם כן המאוורר מתחיל להסתובב בהתאם, ויש רעש קצת מעצבן ממנו. האם הדבר לגיטימי ואמור להיות ממעבד חדש כזה? המעבד נקנה מאמזון. נ.ב הדבר קורה בעיקר במהירות נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי כ.מסך ATI HD4850, וינדואוס XP. לאחר ששיחקתי במשחק מחשב, התמונה נתקעה, והתקבל חלון שגיאה שבו כתוב שהGPU אותחל מחדש. מיד לאחר מכן, המסך נהייה מטושטש מעט - ומאד קשה להשתמש במחשב (במשחק, זה כמעט ולא ניתן לזיהוי). ביצעתי את הדברים הבאים 1. חידוש דרייבר של הכרטיס מסך 2. נקיון של המחשב, כולל ניתוק וחיבור מחדש של הכרטיס מסך. 3. שיחקתי בהגדרות, כולל שינוי תדרים. שום דבר לא עזר! האם יש למשהו פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן , המחשב שלי לא נידלק ואין שמץ של מושג למה אשמח לעזרה מה בדקתי: כיבתי את המחשב למיטב זיכרוני פשוט הוצאתי את כאבל החשמל מהספק בכד לסדר כאבלים ומאז המחשב לא נידלק , חשוב לי להגיד שעל הלוח אם שלי יש שני כפתורים אחד של RESTART ואחד של POWER שי הכפתורים האילו דולקים (ככה זה היה גם כשהמחשב עבד ודלק) וגם כשאני לוחץ על הלחן כיבי \הדלקה של המחשב לא קורה כלום והמחשב ל נידלק וגם כשאני לוחץ על הכפתור כיבוי \ הדלקה על הלוח אם לא קורה כלום בדקתי שהכל מחבור והכל מחובר בצורה תקינה מערכת : מעבד i7 920 לוח אם p6t זיכרונות 9 GB patriot 1333 & ocz1066 ספק כוח aspire 550W דגם atx-550wtn כרטיס מסך : ati 5830 דיסק קשיח : WD 1tb מערכת הפעלה : win 7 תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, כשאני מחבר כבל HDMI מהמחשב למקרן/פלזמה עוברת רק התמונה והסאונד יוצא מהמחשב. כשנכנסתי למנהל ההתקנים אני רואה דבר כזה: כשאני מנסה לעדכן את ההתקן אוטומטית מהאינטרנט הוא רושם לי שההתקן מעודכן. מה יכולה להיות הבעיה?הכבל חדש ועובד במחשב אחר.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר. הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בכרום במצב אנונימי. (רק ככה הצלחתי להתחבר.) במצב רגיל זה לא נתן לי להחבר, גם אחרי שביטלתי את כל התוספים: כשלחצתי על הכפתור של ההתחברות זה לא הוריד לי את המסך של השם משתמש וסיסמא כמו בדרך כלל... אחרי זה כשהצלחתי להתחבר (כרום במצב אנונימי) זה משום מה לא נתן לי לכתוב הודעות .. כשניסיתי לערוך את החשבון זה אמר לי שאין לי הרשאות ונתן לי את השדה של שם משתמש וסיסמא... (למרות שכבר התחברתי והשם משתמש שלי היה רשום בפינה העליונה) אחרי ההתחברות הזאת, פתאום כן הופיע לי הכפתור של הפתיחת דיון... חשבתי לכתוב את זה פה למקרה שיש איזה באג או משהו במערכת לא שאני מבין בזה... לגבי צורת ההתחברות החדשה, זה מגניב שזה לא בעמוד נפרד וזה פשוט נפתח כלפי מטה מהכפתור אבל יש בזה בעיתיות..…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי כרטיס טלויזיה שפשוט היה ג'אנק רציני מלא דיליי אי התאמה רצינית בין קול לתמונה , אז החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה חדש הסתכלתי על המחירים ובחרתי כרטיס טלויזיה ב 225 שקל פנימי PCIE אחרי גישוש באתר של אייבורי ראיתי שיש כרטיס טלויזיה הרבה יותר טוב בפחות כסף שווה להחליף ? Encore ENXTV-X4 יש לו רולוציה יותר גבוהה הוא חיצוני ב 185 שקל ? איך זה יכול להיות שיש לכרטיס טלויזיה נתונים גבוהים יותר מהכרטיס שלי והכרטיס שלי יותר יקר ? הרזולוציה שלי נעה בין 350 עד 720 אנלוגי ושם זה FULL HD כרטיס טלויזיה AverTV Volar HD PRO עולה עוד 10 שקלים 235 עם נתונים הרבה יותר גבוהים מהכרטיס שלי שווה להחליף את הכרטיס? https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2678&orderBy=priceLow
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הרסיבר שלי למחשב לפני העדכון של המחשב ל windows 8.1 לא הייתה בעיה עכשיו אני לא מצליח לשמוע מוסיקה דרך הרמקולים ואפילו המחשב לשי לא מזהה את ה HDMI של הרסיבר מה בבקשה אפשר לעשות בנידון הסוג של הרסיבר הוא: YAMAHA RX-V367 תודה לעוזרים..[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אודה למנוסים שביניכם במקרה הספציפי הבא, לקרוא עד הסוף בבקשה. אני כרגע עם SSD SATA SAMSUNG EVO 860 500GB. יש לי NVME M.2 EVO 960 500GB של סמסונג גם כן. ידוע לי שיש את הכלי של סמסונג למיגריישן בין הכוננים, אבל השאלה שלי היא אחרת, לפי מדריכים / יוטיוב וכו' זה נראה שהתכנה עושה העתקה רק עבור מחיצת C, ולמה אני שואל, כי כשאני מתקין ווינדוס חדש על SSD בדר"כ נוצרות עוד 2 מחיצות מערכת, למיטב זכרוני אחת EFI והשניה לשחזור. מה קורה איתן? הן לא חשובות בשביל עבודה תקינה של הווינדוס שהועתק לכונן אחר? מישהו יכול לשפוך בבקשה קצת אור בנושא? דבר שני, אחרי השכפול וההטמעה של ה-NVME ככונן ראשי, אני ארצה להשתמש ב-SSD כמשני, איך אני מפרמט אותו בצורה הכי טובה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רקע כללי על המחשב: יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר. תיאור הבעיה: אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה. כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד. עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו: Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt: system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting window…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי SSD של סמסונג, דגם 840 EVO התקנתי מערכת WIN7 ולאחר התקנת דרייברים של NVIDIA לכרטיס המסך, המחשב עולה עד מערכת ההפעלה ושם אני מקבל אך ורק מסך רקע ללא אייקונים, ללא עכבר, ללא כל דבר אחר שמאפשר לי שליטה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה? תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-