תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להפעיל את המערבל.. צפיתי במדריכים ביוטיוב ועשיתי בדיוק את אותו הדבר, הבעיה שאין לי את האופציה הזו, אולי כרטיס הקול שלי לא תומך בה? מה אפשר לעשות? תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני כבר דיי אובד עצות. אני חושב שהתחרפן הכרטיס מסך (7870XT). כבר תקופה שאני מקבל ארטאפקטים בזמן שימוש במחשב (לא בזמן משחק!). אתמול קיבלתי שוב אחד ומאז הווינדוס מסרב לעלות. פשוט מקבל bsod עם השגיאה theard stuck in device driver מה שניסיתי לעשות: ניתקתי את הכרטיס העלתי את הווינדוס עם onboard gpu וניסיתי למחוק את הדרייברים של amd ולנסות להעלות את הווינדוס בלי הדרייברים כאשר הכרטיס מחובר, לאחר שמחקתי את הדרייברים חיברתי את הכרטיס חזרה, המחשב עולה, הווינדוס מזהה את הכרטיס אבל כאשר אני מתקין את הדרייברים חזרה אני מקבל bsod עם אותה השגיאה.. ניסיתי לעדכן את הביוס.. לא עזר תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1) כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD חיצוני המתחבר ב- USB2. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, והכל עבד כולל חיבור ה- USB במהירות העברה של USB2. אתמול המחשב הפסיק לזהות כל רכיב שמתחבר ב- USB2. Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים. מערכת הפעלה: xp pro עם xp1 למחשב יש רק חיבורים מאחור. שניים עליונים שכעת מסרבים לזהות כל רכיב usb2 אם כי כאשר אני מחבר את ה- HD החיצוני או מצלמה אני מקבל את הסימון לכך שרכיב חומרה לא מזוהה התחבר (הקילשון...) כאשר אני מחבר את ה- HD לחיבורים התחתונים, הוא מזוהה אך המהירות היא של USB1. הסרתי והתקנתי את ה- driverים ל- usb2 כמה פעמים ושום דבר לא עוזר. אני שוב מדגיש, שהדבר קרה כך פתאום, באמצע עב…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .
-
שלום חברים. לפני שאני קונה הארד דיסק חיצוני לצורך הרבה פירמוטים שיוצא לי לעשות לאנשים רציתי לשאול שאלה: האם אפשרי לקחת הארד דיסק חיצוני, לעשות לו לצורך העניין 2 מחיצות\כוננים, במחיצה\כונן אחד לשים את כל הדברים שאני צריך לעבוד איתם, ואת השני לעשות bootable ע"י רופוס או משהו כזה. או שחייב שכל ההארד דיסק הפיזי יהיה bootable עם מחיצה אחת דווקא. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו) יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931B עכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב. מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליף מסך ללפוט המדובר. מנסה לשמור על העלויות מינימליות. לצערי רק חצי מסך עובד בעקבות נפילה. בנוסף, המקלדת התנתקה ולמרות שאני רואה את החיבור, אני לא מצליח להחזיר אותו למקום - כך שגם המקלדת לא מתפקדת. האם יש למישהו המלצה כיצד/איפה לתקן? באזור ירושלים. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מבקשת עזרה לגבי תקלה שאף אחד לא יודע לפתור- מזה שנתיים יש לי חיבור מרחוק למשרד של צ'ק פוינט. המהירות אינטרנט בבית יותר נמוכה מהמשרד ומעולם לא הייתה לי בעיה עם זה הכל היה תקין. לאחרונה המחשב במשרד הוריד עדכונים ובנוסף הגדילו את הזיכרון של המחשב. מאז כשאני מתחברת מהבית למשרד החיבור מעין נתקע והתמונה מטושטשת לכמה שניות ואז מסתדר, וזה קורה שוב ושוב. לדוגמא אם אלחץ על העכבר הפקודה תתבצע אחרי שאמתין עד שישתחרר. בחברת המחשוב אמרו לי שזה בגלל מהירות האינטרנט ומתעקשים אבל אם היה בגלל המהירות אז לא הייתי יכולה לעבוד בשנתיים האחרונות ללא בעיה.כי המהירות אותה מהירות. אולי יש פה איש מחשבים אמיתי שיודע מה הפתרון לתקלה הזו בבקשה? אגב, ניסו להסיר את העדכונים ולא הלך. תודה ושבת ש…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים נפלאים אני משתמש עם עוד שניים באותו מחשב ואחד מאיתנו רשום כמנהל מערכת ושכח השם והסיסמא שלו כעת עדיין אנו משתמשים כל אחד תחת החשבון שלו אך כשרוצים להתקין תוכנה חדשה לדוגמא מבקש אישור {לשנות הגדרות} ורוצה שם וסיסמא ואין לנו וכעת יש לי שני שאלות 1]האם אפשר לשחזר א"ז בקלות אף ללא המנהל הקיים אלא ע"י משתמש אחר שיכנס תחת השם שלו ויבצע שינוי? 2] מה כן אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום וברכה. הזמנתי מחשב נייד חדש, המגע עם כונן SSD בנפח 256 ג"ב. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון עם כונן SSD נוסף. שאלותיי הן- א) האם ניתן להתקין כונן נוסף או רק להחליף את הקיים? אם כן, האם זה פשו להתקין לבד או שצריך מעבדה (אני לא מבין גדול בחומרה)? ב) במידה ואי אפשר להתקין נוסף, האם כונן SSD חיצוני מהווה פתרון טוב? אם כן, אשמח לדעת איך זה בדיוק פועל (כמו דיסק או קי? אפשר, למשל להתקין עליו תוכנות/משחקים? איך הוא מסתנכרן על מערכת ההפעלה של המחשב?). תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 24/7 ולכן אני מכניס אותו לשינה כשאין שימוש (ידנית או לפי ההגדרות). לאחרונה שמתי לב שהוא לא נכנס למצב שינה, אז הגדרתי מחדש בהגדרות חשמל שינה אחר זמן מוקצב לצג, הגדרת שינה למחשב לאחר זמן זהה אבל ראיתי שיש גם הגדרה נפרדת לכיבוי הדיסק הקשיח. אז מה המשמעות של כיבוי דיסק קשיח והאם נדרש להוסיף גם לשינה של צג/מחשב? האם שינה של מחשב לא כוללת בתוכה גם שינה לדיסק הקשיח? דרך אגב, עכשיו אני שם לב שכל פעם שאני מעיר את המחשב, הוא כאילו "עולה" מחדש. האם זה עלייה רק של הדיסק? זה עעלול לעשות בלאי כלשהו לדיסק? מדובר כאן על מספר פעמים ביום עבודה עם המחשב שהוא נכנס ויוצא משינה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה קורות לי הרבה תקלות במחשב שאני לא בטוח מה הגורם להן, רכיב חומרה תקול, מערכת הפעלה שנדפקה או אולי איזו תוכנה זדונית שהשתלטה לי על המחשב, הבעיות: 1. הדיסק "טוחן" הרבה זמן בלי שיש שום פעולה מסויימת שדורשת את זה, לעיתים עד לרמה שהמחשב נתקע (כולל תזוזת עכבר) לעד כדקה ומשתחרר אח"כ לעבודה רגילה. 2. פלאש קורס כל הזמן וגם תוקע את המחשב כמו 1. 3. הודעות שגיאה של תוכנות מסויימות שהקובץ שלהן שונה מהמקור, לאנטי וירוס, לסקייפ ולמסנג'ר זה קרה וגם ה FW של וינדוס לא פעיל. לעומת זאת משחקים לא נפגעים וגם לא אופיס. 4. יותר נדיר (כל כמה ימים) יש מסכים כחולים וקריסה. בגלל השגיאות השונות אני לא יודע מה הגורם. אשמח אם יש סט של כלים לבדיקת חומרה בשלב ראשון שהוא בלתי תלוי במערכת ההפעלה שלי…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי רמקולים של altec lansing את ה atp3 אתמול חיברתי אותם למחשב ולתדהמתי הרבה גיליתי שרק אחד מהם עובד, למישהו יש רעיון כי ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי בראש שיכול להיות הבעייה ועדיין לא הצלחתי לפתור אותה. בתודה KRS1
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב שלי כבה ואז הוא מסרב להידלק... למרות שיש לי ידע ממוצע בכל הקשור לחומרה, פתחתי בניסיון לחפש משהו שרוף, אבל הכל ניראה לי תקין... על הדרך ניקיתי אותו לחלוטין מאבק (אולי פיתרון יותר פסיכולוגי ממעשי), אבל עדיין המחשב לא מצליח להידלק. אולי משהו נוסף שיעזור לכם לעזור לי, כשהמחשב היה פתוח וחיברתי את הספק בניסיון להדליקו נישמע צליל מוזר וחלש (לא צפצוף), והמאוור האחורי זז סנטימטר או שתיים... תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 . הבעיה שיש לי היא די מורכבת,רכשתי עכבר (Ebay) שנועד למשחקים הכל עבד כמו שצריך עד שהמחשב לא זיהה אותו פתאום וקפא. עכשיו בכל פעם שאני מחבר אותו המחשב "קופא" וצריך לבצע ריסטארט. החלפתי עכבר והכל הסתדר אך הבעיה הנוספת שצצה היא כאשר במצב צריכת החשמל המסך נכבה (הכוונה היא שאם מוזיזים את העכבר המסך נדלק) אז כשאני מנסה לחזור ממצב ה"שינה" המסך נדלק והרקע שחור כלומר לא רואים את שולחן העבודה . לאחר מכן אני צריך לבצע ריסטארט ואז המחשב מראה לי מסך כחול ורשום Recovery ושום מקש לא עובד ולפעמים את הבעיה של Crl+Alt+Del To Restart והמחשב עושה הפעלה מחדש בלופים. אשמח לפתרון מועיל בבקשה אני משתגע כבר . נ.ב אם אני מתקים מחדש את הווינדוס ובוחר לשמור…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם packard bell esaynote ts11 המחשב עובד בסדר גמור מהיר טוב בשימושים בסיסיים מוזיקה אינטרנט סרטים אופיס, הבעיה היא כאשר אני מפעיל תוכנה כבדה כמו פוטושופ לאחר חצי שעה הוא מתחמם מאוד ונכבה לגמרי, במשחקים תוך 10 דקות נכבה, עכשיו, המוזר הוא שאני לא שומע את המאוורר, הורדתי fanspeed מצורף תמונות, אגב ב-gpu כתוב 0 מעלות ז"א יש למחשב כרטיס מסך 540m gt אבל כנראה שהוא מת? ניקיתי את המחשב מאבק כולל החלפת משחה תרמית למעבד והכרטיס, המעלות במנוחה בין 53-63 , לא יודע מה זה אומר? איך אוכל לדעת בוודאות שזה בעיה במאוורר? איזה עוד בדיקות מומלץ לבצע לאיתור הבעיה? הבנתי מקריאה שמשטח קירור לא אפקטיבי, האמת זה היה פוסטים קצת ישנים לא יודע מ השתנה מאז אוליי מ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-