עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by esakal,

שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה, לא מצאתי פורום מתאים יותר אבל נראה לי שלגולשים פה יש את הידע המתאים. רציתי לבנות מערכת אזעקה שמתחברת למחשב. לצורך כך השתמשתי ביציאה LPT וחיברתי אליה מגנט דלת. היציאה LPT מעבירה מתח של 5V למגנט ויש לי דרייבר במחשב שקורא את הערך המתאים בזיכרון שמגיע מהLPT לפי מצב הדלת. זה עובד מעולה, אבל החלטתי שאני רוצה לשדרג את זה למגנט אלחוטי. אז מצאתי חיישן של חברת ויסוניקס שמשדר ליחידה שנמצאת בקישור הבא: http://www.visonic.com/Data/Uploads/MCT_302_Hebrew_Installer_Guide.pdf השאלה שלי היא: לפי התרשים שבקישור למעלה יש 4 יציאות דיווח מהמשדר. האם לדעתכם אני יכול לחבר את ארבעת היציאות הנ"ל ליציאת LPT ולקבל את אותה התוצאה כפי שיש לי היום בחוטי? תודה…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M, ויש לו שתי יציאות וידאו: DVI ו-HDMI. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. השתמשתי זמן מה ביציאת ה-DVI, ועכשיו רציתי לחבר מסך נוסף עם ה-HDMI (למסך שיש לו רק Display Port ו-DVI, אז משתמש בכבל של HDMI ל-DP), אבל למרות שניסיתי שני כבלים שונים, המסך מסרב להציג את המחשב, והמחשב לא מזהה שמחובר אליו יותר ממסך אחד. (את האחד עם ה-DVI הוא מזהה מצוין) ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16, לא ראיתי כלום בתוכנת הניהול שהותקנה עם הדרייברים. אציין שניסיתי להחליף כבלים ל-3 כבלים שונים (ייתכן שכולם לא תקינים…

4. Started by Gefi,

היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!

5. Started by WarNet,

אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by אורי סלמן,

זה הספק שיש לי כרגע 500W Xigmatek X-Calibre P ואני מעוניין להחליף אותו,מצאתי מישהו שמוכר את הספק הזה אבל אני לא מוצא עליו שום פרטים באינטרנט זה השם שלו Zalaman zp 550watt gw מישהו יכול לעזור לי לגבי כמה הוא שווה יד 2 וגם להגיד לי אם זה ספק כח טוב. מעריך מאוד את מי שיוכל לעזור וגם את מי שלא

7. אין לי שמץ איך לבטל אותו ואני לא מבין מה הבעיה.. זה ה SPECS: i3 3220 gt 620 8g ram motherboard: foxconn 2ABF אין לי שמץ מה לעשות כל הזמן המחשב קורס לי שאני נכנס למשחק והוא מתחיל להתחמם טיפה בבקשה עזרה ..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by guyyug,

יש לי ספריי אלכוהול (לניקוי מסכים ומקלדות) יכול להיגרם נזק לכרטיס אם אני אנקה אותו עם זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by STi,

שלום לכולם, אני נתקל כבר כמה זמן במסכים כחולים בכל מיני דברים שאני מפעיל במחשב ( משחקים של STEAM ועוד דברים) קודי השגיאה משתנים אבל רובם קשורים לntoskrnl.exe המחשב חדש לחלוטין, מערכת ההפעלה 8.1 הותקנה מחדש. הבדיקות שנעשו: בדיקות מאמץ ארוכות (שלא הובילו למסך כחול) ב-OTTC וב-FurMark הכל תקין והטמפרטורה של הרטיס מסך מגיעה למקסימום של 94 מעלות (R9 290x של shapire) בדיקה בMEMTEST תקינה המערכת הפעלה מותקנת על Samsung SSD 840 EVO 250GB (SSD) וישנו דיסק נוסף TOSHIBA DT01ACA100 המפרט של המחשב הוא : Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 8 GB Single-Channel DDR3 MSI H81M-E35 V2 (MS-7817) 4096MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (ATI) Storage: 232GB Samsung SSD 840 EVO 2…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by bati6,

אהלן, יש לי ווינדאוס מקורי, איך אני מפרמט את המחשב ומתקין אותו מחדש?(והווינדאוס המקורי שלי זה 8.1 פרו שבא עם המחשב, ובזמנו שידרגתי ל10 ואני רוצה לחזור ל8.1 בכל מקרה אם אפשר או אם כן אפשר, אשמח לדעת איך אני מפרמט ומתקין מהתחלה. תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by DT2387,

שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי, נעלמה לי תצוגה מקדימה של תמונות, ואפילו של הסמלים. הקבצים נראים כמו ריבוע לבן. מה עושים? בדקתי כבר את הגדרות התצוגה ושם הכל בסדר. אשמח לעזרה . תודה:) מצרפת דוגמה של איך זה נראה.

13. שלום לכולם אני חדש פה וזה נראה לי מקום רציני ביותר! תראו יש לי מחשב ישן ששידרגתי אותו הרבה והמפרט שלו זה: P3 600MHZ 320MB SDRAM 40GB WD 7200 RPM GEFORCE 2 64MB וככה הוא היה פעם: P3 600MHZ 64MB SDRAM 10GB FIREBOLT VOODOO 3 3000 16MB את השידרוגים עשיתי בהדרגות כעבור שנה בערך אחרי הכל המחשב שלי התחיל להתכבות בשלבי לחץ דוגמא: האימיול פועל האיסיקיו פועל הורדות פועלות הוונאמפ פועל ועוד... אז המחשב פשוט ישר נהיה מסך כחול לשניה ואז הוא מתכבה (אני משתמש ב xp) פתחתי את המארז והארתי אותו פתוח וזה לא עוזר הרכבתי מאוורר וזה לא עזר הרכבתי עוד מאוורר לכרטיס מסך וזה לא עזר... מה לעשות??? תודה מראש לכולם אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו בבקשה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום.. לפני כמה ימים פתחתי קובץ זיפ - התיקיה שנוצרה הייתה פגומה או משהו - לא יודע איך לתאר אותה. בגלל שהיא הייתה פגומה שיניתי את השם של הקובץ זיפ וניסיתי שוב, הפעם זה עבד. את התיקיה הפגומה לא הצלחתי למחוק, לא לשנות את השם, לא להעביר ולא להיכנס אליה. מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 על SSD, הקובץ המדובר על כונן WD מכני של 3TB... ניסיתי לעשות SCAN FOR ERRORS על הכונן ואז גם איחוי ... השם של התיקיה: [140806][ALBUM] GReeeeN - Ima kara Oyayubi ga Kieru Tejina Shimasu. בסוף השם יש נקודה (.) יכול להיות שזו הבעיה ? בפרטים של התיקיה : Type of file : File folder (.) Opens with: Unknown application Size: 0 bytes Size on disk: 0 bytes created: modified: accessed: ריקים, …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ag43,

המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by BenK,

יש לי בעיה מוזרה באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of range שנע בכל המסך...... הבעיה נגרמת כמה שניות לאחר שאני מתחיל לשחק והיא לא נגרמת לעולם עבודה בדסקטופ או עם תוכנות..... חשבתי אולי זה הדריברים של הכרטיס מסך, אולי להתקין שוב אני רוצה להתקין את אותם דריברים של Nvidia, אז שאלתי השנייה היא אם פשוט מתקינים שוב? אשמח לכל תגובה ועזרה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by puvsc,

יש לי מחשב, מתוחזק. לפני שבוע הוא לא נדלק- כלומר לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת נכבה כליל בפתאומיות לאחר שניקיתי את הספק מאבק- עבד מספק ימים ברצף, בבדיקת חום- הכל נראה תקין. היום שוב לא עולה כמו שצריך (היה הפסקת חשמל, יש לי ups... ) או תוך כדי עליה נכבה ואני צריך להדליק אותו שוב, או לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת. הלוח אם נראה תקין , גם שהמחשב נכבה- עדיין מקבל זרם חשמל,פירקתי כרטיס מסך, כוננים חיצוניים - עדיין נכבה לאחר שניות עד מספר מועט של דקות. כרגע אני נוטה להאמין שהבעיה בספק (750w)...אבל הוא בן 5-4 שנים.... רעיונות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי רכשתי בשבוע שעבר טלויזיה הייסנס חדשה עם סמרט טיוי. חיברתי את הטלויזיה לרשת ה-WIFI הביתית והצלחתי בקלות לעשות מירורינג למכשיר הנייד. ברשותי מחשב נייח שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת חיצוני TP-LINK - TL-WN822N 2.0 שנרכש ב-2014 ועשיתי עדכון לדרייבר לפני כמה חודשים. המחשב נרכש באוקטובר 2016 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 אני רוצה לעשות מירורינג של מסך המחשב לטלויזיה אבל המחשב לא מזהה את הטלויזיה ראיתי סרטוני הדרכה לחיבור דרך ה- settings -----> add devices והמחשב לא מזהה את הטלויזיה. גם ב- display settings אין לי את האפשרות של connect to a wireless display (כמו שראיתי שקיים בסרטוני הדרכה). גם הטלויזיה לא מזהה את המחשב. בחלון …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הלן חברה! יש לי בעיה במחשב, כיביתי את המחשב והדלקתי ואז רשום לי "NTLDR is missing - press CTRL+ALT+DELETE to restart" עשיתי מיליון פעם CTRL+ALT+DELETE והמחשב לא נדלק אני לא יודע מה לעשות מצאתי פתרון אחד של xp מאיזה אתר : Windows XP users Insert the Windows XP bootable CD into the computer. When prompted to press any key to boot from the CD, press any key. Once in the Windows XP setup menu press the "R" key to repair Windows. Log into your Windows installation by pressing the "1" key and pressing enter. You will then be prompted for your administrator password, enter that password. Copy the below two files to the root directory of the primary hard disk. In the below examp…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Chura,

היי אחד המחשבים אצלי בבית, מתנהג טיפה מוזר ואני לא בטוח מאיזה רכיב אפילו להתחיל. זה מחשב סלוני, עם מעבד יחסית חדש, בן שנתיים או שלוש, 8 גיגה זכרון ודיסק מכני עם מערכת הפעלה, כ. מסך מובנה בלוח. פשוט. מידי פעם, וזה נהיה תכוף מפעם לפעם, המחשב נתקע בלי אפילו שעשה משהו מלבד התפריט של הקודי. בחלק נכבד מהמקרים התקיעה מלווה ארטיפקט על המסך, לעיתים זה BSOD ברוב המקרים, אם אני עושה ריסטרט, המחשב נדלק לשניה, ונכבה, נדלק ונכבה, אחרי 10-20 פעמים הוא עולה ועובד תקין כמה שעות. אני חושד שזה או הספק או זכרון. מה דעתכם ?

21. Started by y10,

לא הבנתי מה זה USB2.0 מה זה,זה חדש? מה זה עושה עוזר במשהו?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת בידיוק מה הסיבות של המסך הכחול 0x00000024. (הוא מופיע שאני מנסה לשדרג את הווינדוס...) ניסיתי כבר הרבה דברים ולא עזר... חיפשתי בגוגל וכל אחד אומר שם משהו אחר.. במיקרוסופט לא מצאתי תשובה... האם אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות בגלל שהביוס שלי ישן? (סוף 2006..) תודה ומקווה שזה הפורום המתאים...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by the kon,

שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Doron404,

סיפור מוזר ... הבאתי מחשב מחבר, שעבד אצלו כשבדק, הביא לי אותו אחרי שהוציא ממנו זיכרונות וכרטיס מסך. אז אצלי חיברתי לו צ'יפ של 1GB RAM, ומסך לחיבור כ. המסך הפנימי שיש בלוח. אני מדליק אותו - ואין פלט למסך, מאוורר מסתובב ונראה הכל רגיל - רק לא מייצר פלט. ג'יפרתי אותו לאפס את הCMOS, לא עלה כרגיל, החזרתי את הג'מפר למצב רגיל וניסיתי להדליק שוב, לא הציג כלום כהרגלו, רק שהפעם הוא מלווה את ההדלקה ביבבה ארוכה (2-3 שניות לכל אחת) חיפשתי ברשת פירושים של ציפצוף ארוך ל-AWARD, ולא קיים כזה דבר ... מה הולך פה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by netanel38121,

שלום. נתקלתי בבעיה אחרי הרכבת במחשב אסביר את העניין בקיצור כדי שתדעו על מה מדובר. קניתי מחשב חדש זה המפרט שלו. Motherboard MSI X99S XPower AC (MS-7881) ╚►CPU Type HexaCore Intel Core i7-5820K, 3300 MHz ╚►Motherboard Chipset Intel Wellsburg X99, Intel Haswell-E ╚►Disk Drive Samsung SSD 840 PRO Series ╚►Video Adapter nVIDIA GeForce GTX 970 (G1) gigabyte ╚►Memory 16GB (DDR4-2400 DDR4) ╚►Case 900D ╚►Sound Card ASUS Xonar DX 7.1 ╚►Monitor 24 LCD ASUS HDMI 1920 X 1080 1080P ╚►Power Supply 1000W Gold! 80 Plus! COUGER CORSAIR Hydro Series H110 Extreme Performance Water/Liquid CPU Cooler. 280mm היה לי בעיה בעידכון של הביוס ונדפק הלוח כי ברוב טיפשותי דפקתי גם את הביוס …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים