תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. היום החלפתי את המאוורר האחורי של 12V והרכבתי אותו ככה שהצד של הכתב כלפי פנים ואני מרגיש את האוויר נכנס לתוך המארז. האם זה בסדר או שהאוויר צריך לצאת בחוץ? (חשוב לציין שיש לי עוד מאוורר של 12V איפה שהרד דיסק והוא גם מכניס אוויר אבל רק הרד דיסק מרגיש אותו) שאלה שנייה שאני מדליק את המחשב לאחר השינוי של המאוורר מופיע לי הודעה: cpu is unworkabre or has been changed please recheck- cpu soft menu. מה הבעיה? ומה עושים? תודה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב שלי כבה ואז הוא מסרב להידלק... למרות שיש לי ידע ממוצע בכל הקשור לחומרה, פתחתי בניסיון לחפש משהו שרוף, אבל הכל ניראה לי תקין... על הדרך ניקיתי אותו לחלוטין מאבק (אולי פיתרון יותר פסיכולוגי ממעשי), אבל עדיין המחשב לא מצליח להידלק. אולי משהו נוסף שיעזור לכם לעזור לי, כשהמחשב היה פתוח וחיברתי את הספק בניסיון להדליקו נישמע צליל מוזר וחלש (לא צפצוף), והמאוור האחורי זז סנטימטר או שתיים... תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המחשב הבא: מעבד - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz לוח אם - ASUSTeK P5VD2-VM זכרון - 2048 MB כרטיס מסך - VIA Chrome9 HC IGP הרדיסק - WDC WD1600AAJS-22PSA0 160GB במבחני זכרון של Everest הוא קיבל מקום טוב באמצע, אבל משומה, הוא משתמש במחשב לעריכת וידאו (Premier Pro 2), והמחשב פשוט ז-ו-ח-ל... למשל, כאשר צריך לרנדר אפקטים בפרמייר, הוא מבצע אותם פריים אחרי פריים, וכל פריים לוקח בין 3 ל5 שניות. תעשו את החשבון לבד... בכל אופן, המורה של אותו חבר אמר לו שמה שהוא צריך זה לקנות הרדיסק חדש, ולפצל אותו ל2. אז המחשב יעבוד יותר מהר. ואני שואל אתכם: מה באמת יעשה הבחור, ומחשבו יעוף כמו מטוס סילון? תודה על כל עזרה שתגיע, אם תגיע...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון היו לי בעיות עם המאווררים במחשב - המאוורר של המעבד כבר בעייתי זמן-מה, אבל אפשר להפעיל את המחשב בלעדיו בסדר (ac freezer 64), אבל שלשום הלך לי גם ה 120 מ"מ האחורי (לא לגמרי, הוא פשוט התחיל לעשות רעשים ועובד ב RPM הרבה יותר נמוך). זה גרם לזה שהמחשב מתכבה לפעמים כשמפעילים דברים כבדים, אבל אחרי זה הוא עובד בסדר יחסית... אתמול הפעלתי איזה משחק, אחרי דקה בערך המחשב נתקע (חומרתית כזה, לא של הוינדוס) ו"נכבה" - מה שהיה על המסך נעלם, זה נראה כאילו המחשב דלוק, אבל כלום לא קורה. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (הנורות דלוקות, מה שנשאר מהמאווררים עובד, יש ביפ בהתחלה), אבל שום דבר אחר לא קורה: המסך ב Stand-By (כאילו המחשב מכובה) וזהו. איפה יכולה להיות הבעיה? -…
-
- 12 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
הי, קניתי מנעה מחשבים לפני שבוע וחצי דיסק קשיח של SEAGATE 500GB, עם לוח של ASUS P5Q התקנתי עליו XP, ושמתי לב שהנורית של פעילות הדיסק במארז (HDD LED) מהבהבת ללא הפסקה, בקצב של פעם בשניה בערך גם ללא כל פעילות. כיביתי את כל היישומים והשירותים שניתן והעליתי את ה XP, ולמרות זאת הנורית ממשיכה להבהב באותו קצב... האם זו תופעה מוכרת לדיסק הזה? יש פעילות כונן כלשהיא גם בסרק?? מה יכול לגרום לזה שהכונן בפעילות מתמדת?? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אבל שאני מכניס את הדיסק של הווינדוז כשאני מפעיל את המחשב המקלדת לא מגיבה ואני לא יכול ללחוץ Enter [היא מגיבה רק אחרי שהווינדוז עולה - וזה לא עוזר] ניסיתי כבר את ה-F12 בהתחלה אבל גם אז המקלדת לא מגיבה, וניסיתי לשנות בBIOS את ה-Boot Priority ושמתי את ה-CD-ROM בתור הדבר הראשון וגם אז המקלדת לא הגיבה. יש בוט ל-CD אבל המקלדת לא מגיבה... אם למישהו יש פתרון אני אעריך את זה ם:
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה מראש. היום קיבלתי את החלקים של המחשב החדש: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM 800MHz VX450 CM690 חיברתי את הכל כמו שכתוב בהוראות, ולא נדלק המחשב. ניסיתי גם עם FSP BlueStorm II 400W ולא הצליח וניסיתי גם עם HEC 300AR-TF. אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שתענה לכם בראש, אני אשמח לשמוע שאלות, כי אז אני אדע מה עשיתי לא נכון. עוד פעם בתודה, Quantom.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בעיה, כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן זה מעביר לי במהירות של 10.2MB\S.יש לי SEGATA 500GB SATA הוצאתי להארד דיסק את הג'מפר שמגביל אותו ל1.5GB וזה עדיין מאוד איטי. מישהו יודע איפה אפשר להעלות את המהירות שלו? יש לי עוד הארד דיסק 80GB של WD בחיבור IDE ואותו סיפור.קצב העברה והעתקה 10.2MB\S. יש לי XP PRO SP3 למישהו יש מושג אך מעלים את המהירות? E8200 @2660@3120 Gygabyte p35 ds3l segata sata wd ide radeon 4850 ספק 500W
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שעבד בסדר עד עכשיו, כבה ועלה עם הודעה שאני לא מכיר. אני חושד שהיה אולי קצר כי היה מולקס חשוף במארז. החשד שלי הוא הלוח, אבל שוב, אין לי מושג מה אומרת ההודעה. אז מי שמכיר בבקשה עזרה. :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, זה התחיל לפני איזה שבוע. הכל עבד מעולה, חזרתי אחרי חודשיים בלי עדכונים הביתה (מחופשה) עדכנתי, ריסט. אני מדליק אין כלום מסך שחור. ניתקתי מהחשמל חיכיתי כמה דקות חיברתי והוא עבד רגיל, עשיתי ריסטים לא הפריע לו כלום. עוד פעם עדכון (של ווינדוס כן??!) ריסט והמחשב נשאר מת. חצי שעה עניינים הוצאתי מהחשמל חיברתי לא עבד. עשיתי שוב עבד. עכשיו פה הבעיה. סתם הייתי באמצע משחק, בטעות נתתי למחשב מכה פיצית (באמת לא רצינית) בפינה עם הברך שהתסובבתי בכסא, הסאונד פתאום קפא המסך קפא הכל קפא, הוא לא הגיב לכלום. הסאונד המשיך להתקע בלופים וכיביתי אותו. מאז הוא פשוט מסרב לתת סיגנל ואם מדליקים אותו הוא נכבה אחרי דקה או שתיים. יש למישהו מושג מה לעזאזל הולך איתו? הווינדוס חוקי למהדרין לפ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט היינו 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המחשב לא נדלק בכלל הנוריות לא נדלוקות המאווררים לא נדלים כאילו הוא לא מקבל בכלל חשמל אני מנתק ומחבר את שקע החשמל למחשב ואז אני רואה שמהאווררים מסתובבים לפחות משנייה כאילו ההתחלה של הסיבוב ואז נפסק ניתקתי חיברתי כבלים של המחשב את החשמל הכל ולא עוזר החשמל בבית שלי עובד אז זאת לא הבעיה איך מסדרים את זה . ממתי התקלה קיימת? התקלה קיימת מאתמול עבד הכל טוב פתאום זה קרה אני מנסה להדליק תמחשב ולא נדלק האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא בבקשה תעזרו לי אני מתחנן
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, חיברתי הארדיסק שהיה קיים במחשב אחר ולא היה בו שימוש לאחרונה למחשב שלי. המחשב אינו מזהה את ההארדיסק החדש וגם כשאני נכנס לביוס אני לא רואה אותו. בדקתי אם החיבורים תקינים והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הטלויזיה למחשב על ידי כבל HDMI-HDMI וקיימת בעיה כזאת - אחרי כמה דקות המסך כאילו מקבל צבע עליו ככה: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD7970), יש שלושה פורטים של HDMI במסך - ניסיתי את כולם. אם אני מכבה ומדליק את הטלויזיה זה חוזר למצב הרגיל אבל הבעיה לא נפתרת - אחרי כמה דקות זה שוב קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, המפרט של המחשב הוא: לפטופ מחברת ACER, דגם Aspire 5735Z כרגע ההארד דיסק שיושב במחשב הוא סמסונג 300GB, הארד דיסק ישן שעומד אוטוטו למות (ועובד בצורה איטית להחריד). אני מתארגן להביא מKSP אילת SSD 60GB בשביל המחשב הזה, הוא יעבוד מספיק מהר לשימושים שלי (תוכנה פשוטה יחסית + השתלטות מרחוק על מחשב נייח חזק יותר) עם ווינדוס XP. האם אני יכול לקחת IMAGE מהכונן הקיים ולשים אותו בכונן החדש ? האם הדבר מומלץ, כיצד ניתן למנוע בעיות ? תודה
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ DELL XPS L502X עם i5 דור שני, 8GB RAM ו750GB HD. המחשב אצלי כבר שנתיים וקצת עם ווינדווס 7 מקורי. אני מודע להתקנות שאני מבצע ולניקיונות, ואין תוספי שקר מיותרים שמותקנים. לאחרונה המחשב התחיל להרגיש לי נורא איטי. התחלתי בניקיון שלו וכרגע יש לי 350GB פנויים ללא תוכנות מיותרות. הוא מגיב נורא לאט ועושה רושם שהוא מתאמץ (המאוורר מתחיל לפעול במרץ) אפילו כשאני מפעיל כרום עם פייסבוק וYNET וזהו. אותה הבעיה גם עם פיירפוקס. המחשב עם NOD32 מקורי וללא וירוסים ידועים. בניקיון התקנתי Advanced Systemcare Pro שראיתי שמומלץ...לא עזר יותר מדי. בשבוע שבועיים האחרונים הוא גם לפעמים לא יוצא ממצב Hibernate. אחרי כמה שעות במצב hibernate כשאני מנסה להפעיל הוא מציג הודעה (לפני שנ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלדעתי היא בעייה של חומרה כי ניסיתי לפרמט את המחשב כבר מספר פעמים וזאת בעיה שהולכת וחוזרת בתקופות.. הבעיה ממש מוזרה בהתחלה העכבר זז לאט לאחר כמה שניות העכבר נתקע ואז לאחר עוד כמה שניות גם התמונה במסך נתקעת (המחשב עצמו ממשיך לפעול למשל שיחות בסקייפ וכו'). לאחר כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין ולפעמים קורס.. אני באמת לא מצליח להבין מה מקור הבעיה ולפעמים גם אתרים מסויימים או תוכנות מסויימות כמו למשל windows update תוקעים לי את המחשב זה ממש בלתי נסבל.. אולי יש למישהו נחמד כאן רעיון או פתרון לבעיה? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני משהו כמו חודש המחשב עבד מצויין, יש לי אותו כבר כמה שנים (שדרגתי כמה חלקים בזמן הזה), ורק בחודש האחרון הוא התחיל לעשות ריסטרט באמצע. בדרך כלל אני משחק dota 2, ובעקרון הדרישות שלו לא יותר מדי גבוהות. ניסיתי מלא דברים ואפילו פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה קורה.. אני לא חושב שזאת בעיה של התחממות (כרטיס מסך לא עובר את ה60, מעבד לא עובר את ה55). חשבתי אולי זאת בעיה בראם, כי מרגע שאני מדליק את המחשב השימוש בו הוא לפחות 50%.. (יש לי 2 ג'יגה, זאת אומרת שמרגע שאני מדליק המחשב משתמש בלפחות 1, אני משתמש בוינדוס7, הגיוני?) מעבד E6750 dual core 2.66 כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTS 250 אני אשמח להצעות ורעיונות למה זה קורה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עשיתי לו פירמוט והתקנת עליוWIN 8.1 64BIT וחסרים לי דרייברים,הדיסק שמגיע איתו מתאים לWIN 7 באתר של אסוס אין דריברים נדרשים (אחרי מה שהתקנתי עדיין חסרים)איזה תוכנה יכולה לגלות מה חסר ולהוריד או להפנות להורדה?וכן להגיד אם מה התקנתי זה הנכון? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז רכשתי ממש לאחרונה gigabyte r9 290 windforce יד שניה (וכן הוא עדיין באחריות של עוד שנתיים מפלונטר) הכל היה טוב עד שפתאום קיבלתי מסך כחול קוד שגיאה a0000001. יש לציין שהקריסה באה משום מקום ולא בגלל עומס של משחק, הייתי בפייסבוק ופתאום כלום.. ובמשחקים הכל עובד בסדר. בנוסף הטמפרטורות בסדר גמור ! בדקתי על הקוד בעיה בכרטיס - וזה הLOG שהופיע לי אחרי הריסט. כמובן שאני עם הדרייבר הכי מעודכן. ולא עשיתי אוברקלוק. בנוסף לזה הFPS הממוצע שלי במשחקים כמו AC black flags על הכי גבוה הוא 25. האם זה קורה בגלל שכרגע אני עם מעבד x4 phenom 965 ונוצר צואר בקבוק? (קיבלתי את הכרטיס לפני שאר המחשב החדש והייתי חייב לנסות אותו) תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול. טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להרכיב מחשב חדש על בסיס המעבד מהמחשב הישן (Q8200) אז עשיתי מלא זמן סקר שוק ובסוף הזמנתי מהאינטרנט לוח אם מתאים וזכרון כמו כן קניתי גם כרטיס מסך חדש מפרט המחשב: לוח אם: gigabyte ga-ep43t-s3l מעבד: intel q8200 זכרון: ddr3 8gb 1600mhz כרטיס מסך: geforce gtx 650 ספק כוח: 500w הרכבתי את המחשב אבל כשאני מדליק אותו הוא לא מציג תמונה. כמו כן המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט. המחשב משמיע צפצופים קצרים ברצף, מה שאמור להצביע על בעיית כוח או מתח... (לפי ההוראות של ג'יגבייט) ניסיתי להחליף כמה ספקים אבל זה לא עזר... חשבתי לקנות ספק כוח חדש ואיכותי, אבל אני לא בטוח שזה מקור הבעייה... אולי הזיכרון לא מתאים למעבד? או שבכלל הלוח אם לא תקין? אשמח לעזרה בהקדם!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-