תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את המחשב מורכב חוץ מכרטיס מסך (לא יגיד איזה חנות כרגע בטיפול איתם) מפרט : intel core i7 7700k tray noctua nh d15 gigabyte ga z270x gaming k5 corsair graphite 780t corsair rm750i 750w corsair ddr4 16 g 8gx2 gigabyte gtx1080ti gv-n108taorus x-11gd xtreme seagate 1 tb samsung ssd 250gb 850 evo m.2 dvdrw lg gh24-nsd1 x24 windows 10 home 64 bit heb viewsonic 23.6 gaming hdmi dp הרכבתי את הכרטיס מסך בזהירות ב pci e 16, וחיברתי את קבלים חשמל של הספק כוח ( שתיים קבלים, לכל קבל יש 6+2 פינים הכרטיס מסך דורש שתיים של שמונה ) שאני מדליק את המחשב יש בייפ אחד. שאני משתמש …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי מחשב נייד Lenovo yoga 3 14" שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים, ללא אחריות. רציתי לשלוח אותו לתיקון בעקבות בעיה שלא הצלחתי לסדר. מסתבר שבגלל שהוא נקנה בארה"ב לנובו ישראל מסרבים לתקן אותו (ע"י מעבדת CPM). עדיין לא שמעתי על חברה שלא רוצה להרוויח כסף אבל כנראה שתמיד יש פעם ראשונה. למישהו יש עצות מה לעשות? מישהו אולי מכיר מקום אחר שניתן לתקן בו? לנסות לבדוק אם אפשר לשלוח לחו"ל? מה אתם ממליצים? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מעבד 6700K ראם 16GB DDR4 לוח - ASUS Z170I PRO GAMING אנא עיזרו לי. יותר מ3 דקות. זה לא הגיוני.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמנו שמרתי על דיסקט (כן כן, דיסקט) קטן ומרובע קובץ וורד בעל ערך. אני מניח שמדובר בכונן 3.5 אינטש. לשמחתי הדיסקט נמצא פתאום (דברים מופלאים נמצאים כשעוברים דירה). ואפילו יש לי מחשב ישן שעובד ויש בו את הכונן המתאים. אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקט. יש למשהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה חלונות 7. כרגע אני עובד על מצב בטוח + תקשורת אינטרנט. ברגע שמעלה את המערכת כרגיל,ומקליק על משהו, המחשב נתקע. בהתחלה חשבתי שזה עומס, אבל אחרי שחיכיתי שעתיים ונותר באותו מצב שחוזר עלעצמו שוב ושוב ושוב, אני פונה לעזרת הפורום. זה לא הבעיה של מאוורר לא פועל או מעבד שמתחמם, כי ב"מצב בטוח" המחשב עובד ללא כל בעיה.
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם זה בעיה יש לי מעבד I5 4570 ולוח אם B85M-D2V קניתי 2 זכרונות של FURY 8 GB כל אחד בתדר 1600MHZ בביוס אני רואה שהזכרונות עובדות בתדר 1600 אבל בCPUZ אני רואה שזה על 800 MHZ האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה. רציתי לשאול כמה מסובך להתקין עליו windows 10 והאם יש סיכון בפעולה זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חיברתי אותו חשמלית בלבד בכדי לראות שהמחשב מתעורר חיברתי גם את המסך ואכן הוא הראה את תהליך ההדלקה הרגיל כולל נתוני זיכרון... וזהו כיביתי אותו כי לא חיברתי את ההרד דיסקים. למחרת הרכבתי הכל כמו שצריך אבל המחשב לא עולה, המאוורר של ה cpu וכרטיס המסך נדלקו וניכבו באופן באותו הזמן. יש למשהו רעיון? נכון לעכשיו כלום לא מחובר ללאח האם פרט לקונקטור ההדלקה כבל המתח הגדול וכבל מתח עם פלג 4 הפינים. הוצאתי זיכרונות הצלבתי הפעלתי רק עם אחד. הוצאתי אץ סוללת הלוח אם וקיצרתי את החיבורים שלה בבסיס. שום דבר לא עזר
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וכשאני מדליקב אותו מופיע לי כל מיני מילים באנגלית מישהו יודע מה אני אמורה לעשות? עדיין לא מותקנת עליו מערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם ברשותי מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים.מחשב של אסוס ZENBOOK FLIP 360 אלו הנתונים שלו מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB LPDDR3 1866MHz SDRAM Onboard Memory, up to 16 GB SDRAM כונן קשיח 256GB SSD תצוגה 13.3 Inch (16:9) LED backlit QHD+ (3200x1800) Glare מסך מגע מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כונן אופטי None מצלמת רשת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני רכשתי מעבד i5 7400 יחד עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-B250M-DS3H. הנה המפרט שלו: https://ksp.co.il/index.php?txt_search=42413 במפרט של הלוח אם כתוב שהוא תומך במערכות הפעלה האלה: Windows® 10 64-bit (for 7th Generation Intel® Processors)Windows® 10 64-bit / Windows® 8.1 64-bit / Windows® 7 32-bit / 64-bits (for 6th Generation Intel® Processors)* Please download the "Windows USB Installation Tool" from GIGABYTE's website and install it before installing Windows 7. האם זה אומר שמדור (6) ומעלה של המעבד או רק עד דור (6) של המעבד? אני לא כל כך מבין בזה ואולי זה יישמע דבילי אבל באמת חשוב לי לדעת. ע…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי מפרט למחשב גיימינג עם תקצוב 6500 שקל תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שקניתי לראשונה מחשב גיימינג עם חומרה מתקדמת מאחד הרשתות המובילות בארץ , אני מודאג לגביי פגיעה במחשב על ידי שימוש בו כאשר אני משחק על גרפיקה גבוהה אך לא מקסימלית מערכת הקירור נשמעת שעובדת הרבה יותר קשה והמשחב מתחמם מאוד , בדקתי את טמפ המעבד על ידי תוכנה core temp והטמפרטורה נעה בין 50 -70 האם זה טמפ תקינה? אין זה יכול לפגוע בחומרה שמסביב למעבד? האם יש בדיקה שהכל במחשב מתפקד טוב ולא חסר שום דבר כגון הספק כח \ או קירור וכו?? כאשר קניתי את המחשב אמרו לי שהמחשב עבר מספר בדיקות לםני המסירה. להלן המפרט: מעבד 1. intel Core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,I…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
, במסך יש לי כניסת DVI ובממיר יש כניסת HDMI אם אני יקנה מתאם שמתחבר גם ל HDMI וגם ל DVI אני יוכל לראות טלוויזיה מהמחשב? המסך שלי הוא MAG S22A
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב של אינטל כי אני לא סומך בamd אז מתי הוא יוצא שאפשר לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב לפני שנה זה המפרט של המחשב, מחשב חזק שמתאים לגיימרים. הבעיה איתו שלמרות המפרט החזק שלו המחשב עולה לאט כשמדליקים אותו, עובד לאט בפעולות הכי פשוטות כמו פתיחת תמונה או תיקייה. הייתה לי אחריות שכבר פגה וכששלחתי אותו לתיקון החליפו לי את הדיסק. הבעיה עדין נמשכת אני אצרף תמונה להמחשה. הדיסק כמעט תמיד על 100% כשאני מצבע פעולות פשוטות. יש למישהו המלצה מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום המחשב נהיה מאוד איטי וזורק המון שגיאות בהפעלה של מדיה פלייר וכו' . אני רוצה לעשות שחזור הגדרות יצרן ואובד עצות איך ניתן . ניסיתי F9 ו F10 בהעלאה של המחשב אבל אני לא מקבל את אופציית השחזור. במחשב עצמו יש את כונן ה RECOVERY ככונן R ( אגב הוא "צועק" שכמות השטח נמוכה..נשאר 1.5 מגה פנוי.. אולי זה קשור) מערכת ההפעלה היא WIN7 HOME PREMIUM אין לי דיסק שחזור של ASUS או משהו כזה...וגם לא יצרתי דיסק גיבוי . מישהו יודע אם ניתן לשחזר ? או שהאופציה היחידה היא התקנה מחדש. ככה מקריאה ברשת ראיתי שרשום שאפשר להכנס לאתר של מיקרוסופט להוריד העתק של הווינדוס עם הקשת ה KEY שמוטבע בגב המחשב...ניסיתי אבל זה לא עובד..מקבל שגיאה שההעתק ל…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קבלתי מחשב משומש עם מפרט הבא: מעבד אינטל E6600 לוח אם Gigabye GA-G41MT-D3 זיכרון 2GB DDR3 1333 CL9 (סטיק אחד). כרטיס מסך GT 640. רציתי להגדיל את הזיכרון ל-6GB ולכן קניתי סטיק של 4GB בתדר 1600. הכנסתי למחשב והמחשב לא נלדק. יש צפצוף ממושך לכמה שניות ונכבה. לקחתי עוד זיכרון תקין ומשומש, הכנסתי למחשב ואותו סיטואציה: המחשב נדלק, משמיע צליל ממושך ולא נדלק. ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות, והכנסתי. לא עבד. הסתכלתי באתר של ג'יגה-בייט ושם כתוב שהלוח תומך בתדירות של 800/1060 מגה הרץ. הזיכרון התקין הוא מעל התדירות המותרת. מה כדאי לעשות?
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש ברשותי מחשב סלוני (i3, כרגע עם חומרה בסיסית) בסרטים התצוגה רגילה ונוחה השימוש בחלונות ממש לא נוח (כתב קטן ותמונה לא חדה מספיק ממרחק של 3 מטר בערך) , איך לדעתכם כדאי לי לפתור את העניין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ונייד בבית, הנייח שלי עובד עם UTORRENT ומוריד מקסימום כמו שצריך על 10 מגה. כאשר אני מבצע חיבור ישיר לנייד שלי, אני מקבל מהירות הורדה נמוכה מאוד, גג 700KB והאייקון בתחתית הקליינט שמסמן את תקינות החיבור מראה לי משולש צהוב ולא V ירוק. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? נ.ב חשוב לצייו, בטורנטים שעובדים בנייד מחקתי את הטראקרים והפנתי את הפורט והIP למחשב הישיר שלי כך שיתחבר אליי לצורך הורדה ובעצם אשפר את הRATIO שלי.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-