תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לבצע תיקון חלונות 7 עם הדיסק של מערכת ההפעלה אבל במצב בטוח?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בלילה כשאני הולך לישון אני מכבה את המחשב. לאחרונה אני מדליק אותו בבוקר והוא מתכבה בזמן ההפעלה שלו בדיוק באותו מקום (חשוב לציין שזה קורה רק בהדלקה הראשונה!) . העניין המוזר שזה קורה בזמן שה- windows עולה. לאחר שהוא מתכבה אני מדליק אותו שוב והכל חוזר להיות בסדר. אבל כך הבעיה כל בוקר. למישהו יש הסבר למה זה קורה ואיך לפתור? מצורף סרטון שצילמתי: https://www.youtube.com/watch?v=qNtliXhoCyI
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות ממיר לחיבור לחשמל של מסך סמסונג שטוח 18 אינטש. מישהו יודע כמה אמפר צריך להיות הממיר? אם יש למישהו נוסחה לחישוב - אשמח ... תודה אהד
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב מזהה את הארדיסק אבל לא מוצא עליו Boot הפעלתי עליו לינוקס דרך usb ואני רואה שלא רואים את הכונן ככונן רגיל (היו לי שתי מחיצות ואת שיהם הוא לא מזהה) בהצגה של חיבורים למחשב הוא מזהה את הכונן usb ואת הארדיסק אבל רושם עליו "שחזור" ומראה שהוא ריק - אין גישה אליו מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן את זה? (אולי נמחקו הפרטישנים?) יש לי חומר חשוב עליו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש, הוא מורכב מהרכיבים הבאים: - מעבד - Intel i5 - 7400. - לוח אם - Gigabyte GA-B250M-DS3H LGA1151 - זכרון - DDR4 8GB - כרטיס מסך - Gigabyte GT710 2GB - ספק כוח של SeaSonic לא זוכר את הדגם כרגע (אבל אחד שמתאים וסוחב את הכל). המחשב מריץ Windows 10 64BIT. שאני מריץ תוכניות/סרטים באיכות HD 1080P כאילו התמונה לא חלקה בשידור במסך טלוויזיה (המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה עם כבל HDMI ללא מסך מחשב בנוסף). הורדתי את החבילת קודאקים הבאים: K-Lite Codec Pack 13.4.2 ומשתמש בתוכנה Media Player Classic שמגיעה עם החבילה. ועדיין התמונה לא נעימה לעין . . . האם יש קודאקים אחרים או תוכנה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו אבל הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 1080ti extreme ואם כדאי לעשות sli אם זה?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב של lenovo' ה- yoga 13, הוא ברשותי כבר כ-4 שנים וברצוני לנקות אותו, במיוחד לנקות את הכיסוי אלומניום של גוף הלפטופ שלצערי לא יורד במים. האם יש לכם המלצות לאיך בדיוק אני יכול לעשות את זה?.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן אבל עבד מצוין עד שמת פתאום... המפרט: לוח אם Gigabyte EP45-ds3 מעבד אינטל Q6600 זכרונות G.SKILL DDR2 2*2GB כרטיס מסך GeForce 8400 GS ספק FSP500-60GHN כשמדליקים אותו כל הנוריות על לוח האם נדלקות יחד לרגע ומיד נכבות, המאווררים מתחילים להסתובב ומיד מפסיקים, וחוזר חלילה. כל זה ללא צפצופים. ניתקתי את ההארד דיסק, הזכרונות וכרטיס המסך- הנוריות אותו דבר ועדיין אין צפצופים. יכול להיות שהבעיה בספק ולא בלוח האם? שווה להשקיע בבדיקה בחנות, או ישר ללכת לקנות מחשב חדש? כמה אמורה לעלות בדיקה? 250 זה מחיר סביר ? תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו, אני מריץ התקנה של WIN 10 עד הרגע שהוא מבקש לבחור מקלדת ואז שם נתקע. אני פשוט לא יכול להזיז את העכבר או את המקלדת, ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת חיצונים דרך USB כלום לא מגיב. נסיתי להתקין WIN 7, ניסיתי להתקין את הווינדוס על הווינדוס הקיים, ניסיתי להחליף HARD DRIVE כלום לא עוזר. זה נתקע על אותו חלון (תמונה מצורפת) יש הצעות מאיפה מגיעה הבעיה?
-
- 37 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המסך של המחשב נייד שלי הלך אבל המחשב עדיין עובד (ככה נראה לי) מה שאני רוצה זה לחבר אותו למחשב הביתי ולהעביר את כל הנתונים למחשב הביתי אין לי שום דרך לשנות את הIP של המחשב נייד כדי לחבר אותם עם כבל רשת וכן לחבר אותם בעזרת שליטה מרחוק האם יש דרך אחרת ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת VPN בשם windscribe, ומאז שהתקנתי אותה נתקעתי עם IP גרמני. מחקתי את התוכנה התקנתי אחרות אבל לא משנה מה הIP שלי תקוע על גרמניה. כיביתי את המחשב את הנתב כלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את המחשב מורכב חוץ מכרטיס מסך (לא יגיד איזה חנות כרגע בטיפול איתם) מפרט : intel core i7 7700k tray noctua nh d15 gigabyte ga z270x gaming k5 corsair graphite 780t corsair rm750i 750w corsair ddr4 16 g 8gx2 gigabyte gtx1080ti gv-n108taorus x-11gd xtreme seagate 1 tb samsung ssd 250gb 850 evo m.2 dvdrw lg gh24-nsd1 x24 windows 10 home 64 bit heb viewsonic 23.6 gaming hdmi dp הרכבתי את הכרטיס מסך בזהירות ב pci e 16, וחיברתי את קבלים חשמל של הספק כוח ( שתיים קבלים, לכל קבל יש 6+2 פינים הכרטיס מסך דורש שתיים של שמונה ) שאני מדליק את המחשב יש בייפ אחד. שאני משתמש …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי מחשב נייד Lenovo yoga 3 14" שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים, ללא אחריות. רציתי לשלוח אותו לתיקון בעקבות בעיה שלא הצלחתי לסדר. מסתבר שבגלל שהוא נקנה בארה"ב לנובו ישראל מסרבים לתקן אותו (ע"י מעבדת CPM). עדיין לא שמעתי על חברה שלא רוצה להרוויח כסף אבל כנראה שתמיד יש פעם ראשונה. למישהו יש עצות מה לעשות? מישהו אולי מכיר מקום אחר שניתן לתקן בו? לנסות לבדוק אם אפשר לשלוח לחו"ל? מה אתם ממליצים? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מעבד 6700K ראם 16GB DDR4 לוח - ASUS Z170I PRO GAMING אנא עיזרו לי. יותר מ3 דקות. זה לא הגיוני.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בזמנו שמרתי על דיסקט (כן כן, דיסקט) קטן ומרובע קובץ וורד בעל ערך. אני מניח שמדובר בכונן 3.5 אינטש. לשמחתי הדיסקט נמצא פתאום (דברים מופלאים נמצאים כשעוברים דירה). ואפילו יש לי מחשב ישן שעובד ויש בו את הכונן המתאים. אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקט. יש למשהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה חלונות 7. כרגע אני עובד על מצב בטוח + תקשורת אינטרנט. ברגע שמעלה את המערכת כרגיל,ומקליק על משהו, המחשב נתקע. בהתחלה חשבתי שזה עומס, אבל אחרי שחיכיתי שעתיים ונותר באותו מצב שחוזר עלעצמו שוב ושוב ושוב, אני פונה לעזרת הפורום. זה לא הבעיה של מאוורר לא פועל או מעבד שמתחמם, כי ב"מצב בטוח" המחשב עובד ללא כל בעיה.
-
- 23 תגובות
- 6.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם זה בעיה יש לי מעבד I5 4570 ולוח אם B85M-D2V קניתי 2 זכרונות של FURY 8 GB כל אחד בתדר 1600MHZ בביוס אני רואה שהזכרונות עובדות בתדר 1600 אבל בCPUZ אני רואה שזה על 800 MHZ האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה. רציתי לשאול כמה מסובך להתקין עליו windows 10 והאם יש סיכון בפעולה זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חיברתי אותו חשמלית בלבד בכדי לראות שהמחשב מתעורר חיברתי גם את המסך ואכן הוא הראה את תהליך ההדלקה הרגיל כולל נתוני זיכרון... וזהו כיביתי אותו כי לא חיברתי את ההרד דיסקים. למחרת הרכבתי הכל כמו שצריך אבל המחשב לא עולה, המאוורר של ה cpu וכרטיס המסך נדלקו וניכבו באופן באותו הזמן. יש למשהו רעיון? נכון לעכשיו כלום לא מחובר ללאח האם פרט לקונקטור ההדלקה כבל המתח הגדול וכבל מתח עם פלג 4 הפינים. הוצאתי זיכרונות הצלבתי הפעלתי רק עם אחד. הוצאתי אץ סוללת הלוח אם וקיצרתי את החיבורים שלה בבסיס. שום דבר לא עזר
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-