עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת! כאשר עושים הפעלה מחדש למחשב כול ההתקנים שמחוברים ב USB לא מזוהים! רק לאחר שאני מוציא אותם מה USB ומחזיר בחזרה ,הם שוב חוזרים לעבוד. בהגדרות USB שיניתי לכך שהמחשב לא יחסוך בצריכת חשמל וינתק התקנים. מישהו יודע מה הבעיה? בתודה משה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by adamg,

שלום,כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור שמכיל הודעה שאומרת "ווינדוס לא התחיל באופן מוצלח,שינויי תוכנה או חומרה שבוצעו לאחרונה ייתכן והם הגורם לכך". בהמשך יש טקסט נוסף ובסופו אני צריך לבחור בכמה אפשריות: -מצב בטוח -ההגדרות האחרונות שפעלו -להתחיל את ווינדוס באופן נורמלי לא משנה באיזו אופציה אני בוחר ווינדוס לא עולה ובמקומו מתקבל מסך כחול שמודיע כי התגלתה בעיה וווינדוס נכבה על מנת למנוע נזק למחשב. אנא עזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kobi122,

אני משחק במשחק נגיד ואחרי 30 דק בערך שאני משחק הוא עושה רעש של זרם ואז הוא נתקע המנורה של H.D.D נדלקת בלי להפסיק אני חייב עזרה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  4. בדקתי את המחשב עם תוכנות מאמץ S&M prime95 super pi והתוכנה של WD לבדיקה של ה-HD ולא היה רעש רק שאני גולל תקייה של תמונות ה-250GB עושה רעש של חריקות (ב-80GB הישנים שלי מעולם לא שמעתי רעש כזה) MHDD מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by motogt,

יש לי מדפסת די ישנה עם חיבור פינים רחב. בלוח אם החדש שלי אין כזאת כניסה.(רק USB). בסורק יש לי כניסה למדפסת, והוסרק עצמו מחובר למחשב בUSB. ניסיתי לחבר את המדפסת לסורק,והסורק למחשב. אבל זה לא עבד. כבל מתאם(ממדפסת לUSB) עולה 160 ש"ח בחנות היחידה שראיתי. כך שאם אין פתרון אני אעדיף לקנות מדפסת משולבת חדשה, מאשר להשקיע אגורה במדפסת ישנה. אז אפשר בכלל לחבר את המדפסת? דרך הסורק?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו תודה! *שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה. יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם) בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by BeN CoHeN,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה פתחתי לפני שבוע ומשהו נושא לגבי הנורית hdd שהייתה עובדת קבוע והייתי שובר תראש כדי לגלות מה הבעיה אולי החוטים חשבתי הפוכים או שיש בעיה בלוח אבל היום גילתי שהצורב די וי די לא מקבל חשמל בכלל ואחרי שנתקתי אותו לגמרי הנורית התחילה לעבוד זה בכללי הבאתי תיאור לכל העניין עכשיו מה יכולה להיות הבעיה שהוא לא מקבל חשמל ? הצורב די חדש הצורב שלי הוא sony dw-q30a צורב חיה אין מה להגיד מעניין מה קרה לו פתאום בבקשה עזרה חברים ושבת שלום

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בס"ד שלום שלוםם יש לי בעי'ה קטנה.. המחשב שלי נתקע! אין לי מושג למה.. אבל אני חושד במאווררים.. נראה לי שהוא מתחמם אז קודם כל איך זה קורה.. תוך כדי עבודה עם המחשב.. לפעמים גם שהוא סתם יושב בלי שיגעו בו אבל רוב הזמן כשנוגעים.. המחשב נתקע.. פשוט נתקע העכבר לא זז המסך נתקע על אותה תמונה וכלום לא קורה.. לא ריסטרט ולא מסך כחול.. פשוט נתקע ולא זז.. השירים גם נתקעים. אממ.. המחשב שלי פנטיום 3 1000 מגהרץ.. 512 זיכרון רגיל.. (יענו DDR אבל הרגיל.. לא 2..) ואממ שני הארדיסקים אחד 20 ג'יגה אחד 320.. חחח איזה מחשב לא קשור.. אמממ כרטיס מסך ג'יפורס 4 עכבר של Magitch מקלדת.... סתם חח אה והנה תמונה שבדקתי עם התוכנה SpeedFan: אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומרר.. אז אני אודה לו מאוד …

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by sirsnir,

יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה. לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by LORIANTA,

כשאני מכבה את המחשב הוא נכבה ונדלק מיד מעצמו עוד פעם....אלא אם אני מנתק את הכבל חשמל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המערכת שלי היא: intel q6600 gigabyte p35ds3l 4x1GB kingstone cl5 800 mhz w.d 320 gb aaks nvidia geforce 8800 gt thermaltel 500w tr2 בשבוע שבועיים האחרונים המחשב זז הרבה יותר לאט מיום ליום זה נהיה יותר גרוע לפעמים שאני גורם לו ל''התאמץ'' שזה צריך להיות דבר קטן בשבילו כמו העתקת קבצים מרארים לוקח לו הרבה יותר זמן מפעם וגם לפעמים הוא נתקע וגם שאני גולש באינטרנט זה הרבה יותר לאט כאילו הוא נחלש בכוח העיבוד שלו גם פעם הוא היה יותר שקט עכשיו אני שומע כל מיני חירחורים כאלה ניקיתי את המחשב לפני שבוע מאבק אני ינקה מחר שוב אבל אני משתגע מה יש לו הוא נהיה יותר איטי ולפעמים נתקע והתחיל להשמי רעשים כאילו אני מאמץ אותו יותר מידי מה זה יכול להיות? וכל המחשב עדיין באחריות מלאה המחשב נקנה ל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה חדשה שהופיעה. המחשב שלי חדש יחסית (7 חודשים בערך), במהלך עבודה המסך פשוט כבה ומופיעה הודעה על רקע כחול Digital power saving mode. המסך עובר למצב standby ולא ניתן יותר לעשות כלום כדי להדליק אותו, רק הדלקה מחדש של המחשב. הבעיה היא שהוא מגיעה רק עד השלב שהוא מסיים לעלות מחדש וחוזר לאותו המצב. אשמח אם למישהוא יש רעיונות מה לעשות כי אני די התיאשתי תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by morx,

שלום לכולם קניתי פה מהמלצה של מישהו מחשב ממש טוב שכמה המליצו על המפרט הזה (תראו את המפרט בצד) בקיצור יש לי אותו חודש וקצת והוא קרס היום (זה לא טוב) מחום של המעבד+כרטיס מסך יש לי קירור למעבד zalman כזה http://tms.co.il/product/4539 המעבד עבר אוברקלוק מTMS שקניתי אותו ל3.0 GHZ (ועבר בדיקות ) וכזה כרטיס מסך http://tms.co.il/product/4622 רק בלי הקירור של הזלמן ניקיתי לפני שבוע את המחשב מאבק ואחרי הריסטרט המעלות היו כמעט 60 בשני הדברים ... זה טוב ?? והאם המחשב קרס בגלל המעלות ?? והאם אני יכול לשים קירור לכרטיס מסך שלי ועוד משהו... איך אני יכול לקרר עוד את המחשב כי אני רוצה שהוא יהיה כמו המקרר (במטבח D:) תודה מראש עריכה: הוספתי תמונה: http://img508.imageshack.us…

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by A.M,

שלום לכם אנשים.. יש לי בעיה במקלדת היא לא מגיבה כאשר אני משחק במשחק gta san andres אבל ברגע שאני משתמש בה לדברים אחרים כמו icq וכאלה היא כן עובדת הבעיה אני שומע צפצוף כזה באמצע משחק והיא מפסיקה להגיב .. ניסתי להחליף מקלדת שמתי אותה במחשב אחר והיא כן עבדה עכשיו אני לא יודע מה לעשות :nixweiss: ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by dor_e2,

שלום ישלי בעיה קצת מוזרה. שאני באיסיקיו (icq6) יש קטעים שפתאום התוכנה מפסיקה להגיב ושוב חוזרת לפעולה. שאני גולש באינטרנט הגלישה לא חלקה, היא מקוטעת וכאשר אני מפעיל אנימציות פלאש המחשב כמעט ולא מגיב. השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס או מסך או שהיא בזכרון. ATI RADEON HD 2600 PRO (מעודכן-8.5 hotfix) 1 GB RAM תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  16. בדקתי בspeedfan את הטמפרטורות פתאום אני רואה 110 מעלות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פתחתי את המארז והמאוורר של המעבד לא פעל יש לי E2160 אני לא יודע מה לעשות הוא מחובר במין מגנט כזה איך אני יכול לחבר אותו?

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by YarYar,

יש לי לוח P35 DS3 של ג'יגהבייט. כשאני מחבר מיקרופון לאחת מהכניסות הכתומות (יש 2), הוא לא עובד פשוט. הבעייה היא לא במיקרופון (ניסיתי כמה). מה אפשר לעשות? הבעיה כנראה עוד הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה בערך, אבל רק עכשיו שמתי לב אליה :-\

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב המדובר הוא מחשב שני, המפרט: Intel pentium D 2.8 Asus P5LD2 קיט זיכרון של סמסונג DDR2 512X2 שנקנה עם המחשב בזמנו, ועוד קיט עם אותם נתונים חדש יותר. המחשב רץ בסדר גמור בהרכב הנ"ל כמעט שנה. בוקר אחד אני קמה והמחשב בפאניקה - מלא מלא הודעות שגיאה לא מובנות של DLLים חסרים, הבהובים של מסכים כחולים ומיד לופים של restart. אין לי מושג קלוש מה בדיוק עבר עליו בלילה, אני רק יודעת שבערב היה סבבה, בבוקר קטסטרופה. בקיצור, מפאת חוסר סבלנות וזה שלא הצלחתי לגרום לו להתנהג כמו בן-אדם אחרי איזה חצי שעה, נשברתי ופירמטתי אותו. אחרי הפירמוט המצב נראה בסדר למשך השעה הראשונה, כמובן שנעלמו כל הודעות השגיאה המוזרות, ואז הופ! שוב הבהוב של מסך כחול ואתחול. התחלתי לחשוד בזכרונות הישנים, והוצאתי א…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קראתי פה תסטיקי, ואת איך לנתח את קבצי ה dump עם הסימנים ועם התוכנה WinDbg . אבל יש לי בעיה והיא... למה אני לא מצליח לטעון תסמנים לתוכנה, לפני שאני פותח את קובץ ה Dump בWinDbg ? אפשר ללחוץ RELOAD לטעינת הסימנים, רק אחרי שפתחתי תקובץ Dump , ולפי מה שאני רואה במדריך שם אני אמור לטעון אותם לפני פתיחת קובץ ה Dump . דבר שני, איזה קובץ של סימנים אני אמור להוריד מהאתר שם יש שם הרבה גירסאות יש X64 ויש 64bit לא ממש הבנתי מה ההבדל, אם אפשר קישור מדויק או הסבר בדיוק את מה להוריד (במקום שאני אטען מהאתר ישירות) זה נורא יעזור לי... תודה מראש =)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. בזמן האחרון אני משחק בNFSU2 וכל כמה זמן באקראיות המשחק קורס. יש לי גם כמה משחקים שעובדים בסדר גמור והם יותר כבדים ויש כמה שגם קורסים. החלטתי לבדוק טמפרטורות, יש לי תוכנה שנקראת: INTEL DESKTOP UTILITIES (יש תמונה) ותוכנה של הכרטיס מסך: WINFOX. אני לא יודע אם זה הבעיה אבל הטמפרטורות נראות לי קצת גבוהות. תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by The-Devil,

אהלן יש לי מעבד Quad q9300 כרטיס מסך של 8800GT 4 גיגה זכרון ומאז שקניתי את המחשב היו לי כול מיני בעיות שפתרתי כמו זכרונות דפוקים של OCZ (הוחלף) ומסכים כחולים בגלל הצ'יפסט לאחרונה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך וכול בעיות המסכים הכחולים נעלמו אבל עדיין המחשב לפעמים מגיב לי בצורה משונה שהוא כאילו נתקע לשתי שניות ורק אז ממשיך הרצתי Memtest והכול תקין למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות??? אני מריץXP 32BIT האם יכול להיות שבגלל שיש לי ארבע ליבות הוא עושה את זה?? תודה רבה לכול העונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by daniel0089,

היי, עשיתי בדיקת ראם במחשב ושהדלקתי הופתעתי והווינדוס הפך ללא חוקי, הכונן לא נפתח (והדיסק של memtest בפנים..),local area connection נמחק ואני לא יודע מה עוד... איך אי מסדר את הכונן שיפתח? אם תוכלו לעזור לי בשאר הבעיות זה יעזור מאוד.. תודה..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, המפרט: מעבד- pentium 4 3GHZ לוח אם- P5P800 זיכרונות DDR400 1GB כרטיס מסך- RADEON 9600XT הכל התחיל לפני חצי שנה בערך שאחרי שהשארתי את המחשב מכובה לכמה ימים, ניסיתי להדליק אותו והוא רק עשה את הרעש של המאווררים ואת האורות על המארז אבל לא את הציפצוף שלפני שעולה המסך של הביוס ובעצם המחשב לא עלה. כדי לפתור את זה ניסיתי לנקות מאבק.. וכניראה שגם זה שהוצאתי מהשקע של החשמל את הכבל של הספק עזר לפעמים. והמחשב פעל יחסית בסדר בלי שום ריסטרטים ובגלל שהוא פעל רוב הזמן לא הייתה את הבעיה שציינתי בהתחלה. עכשיו לפני חודש בערך אמא שלי הענישה אותי בגלל שלא למדתי מספיק לבגרויות אז המחשב לא היה דלוק איזה 3 שבועות ואז הייתי צריך לנסות איזה חצי שעה להדליק ולכבות עד שהוא עלה (זה שכל…

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  24. יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by RDS,

טוב, אז יש לי בעיה בזמן משחקים... המחשב קורס ומגיע למצב שהמאווררים והכל עדיין פועל, אך אין תמונה על המסך.. כדי להחזיר את המחשב לקדמותו צריך לכבות והדליק מחדש... עד עכשיו חשבתי שהבעיה היא בעיית טמפ' בכרטיס מסך, מפני שכבר הייתה לי בעיה דומה, אך התברר לי שלא.. הטמפ' בכרטיס בסדר.. 60 במנוחה ו74 בזמן הקריסה.. כנראה שהבעיה היא לא במעבד כי הרצתי בדיקת מאמץ למעבד ולא הייתה בעיה... כנראה שהבעיה גם לא בספק, כי המחשב ממשיך לפעול לאחר הקריסה... בעיקרון כל הסימנים של הקריסה מצביעים על בעיית כרטיס, אך איזה עוד בעיה יכולה להיות בכרטיס חוץ מבעיית טמפ'? הרי הכרטיס קורס רק במשחקים.. מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים