עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by DT2387,

שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by VP24,

לפי מה שהבנתי חובה להשתמש בכבל 3 פינים וכמובן לוודא שיש הארקה תקינה לתשתית חשמל בבית. בנוסף כשמתעסקים עם המארז צריך להשאיר את הספק כבוי ומחובר. מה שאני לא להבין זה למה אחרי כל זה צריך את הצמידים שמחברים לספק או לגעת בספק כל כמה דקות? כדי לשחרר חשמל סטטי מהגוף כביכול?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by dennis14,

אחרי שהעברתי את המערכת שלי (מופיעה במפרט בצד) ל - CM STORM SNIPER המחשב לא נדלק. הלוח הוא DFI LANPARTY DK P45 T2RS-PLUS והספק הוא SEASONIC M12II 620W. בדקתי שחיברתי נכון את חיבור ה - POWER SW שמספק חשמל לכפתור ההדלקה/כיבוי. בדקתי שחיבורי החשמל של הספק ללוח אם מחוברים כמו שצריך (ככה הם היו גם במארז הקודם והכל עבד). בדקתי שהמפסק של הספק כח על ON. מה יכולה להיות הבעיה ? מה פספסתי ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי מתוצרת WESTERN DIGITAL... ברגע שאני מחבר אותו המחשב מקפיץ הודעה "טעינת המתקין עבור Volume לא הצליחה. פנה לספק החומרה לקבלת סיוע" מיד אחרי זה קופצת הודעה גם שהמחשב זיהה חומרה חדשה.. ואז שהחומרה החדשה מותקנת ומוכנה לשימוש אם כי יש בעיה... המחשב לא באמת מציג את הדיסק הקשיח החיצוני ב"מחשב שלי" ולא בשום מקום אחר ולכן לא ניתן לעשות בו שימוש.. אני חייב דחוף תשובה לבעיה! תודה לעוזריםםם ! אגב שלחתי הודעה גם ב"אמצעי איחסון" כי לא ידעתי לאיזה חלק מהפורום ההודעה משתייכת, זאת אומרת שאין בכוונתי לעשות פה ספאם.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by heen123,

בזמן שאני משחק במשחקים בערך אחרי חצי שעה המחשב נכבה ומפעיל את עצמו מחדש המפרט שלי מעבד- intel core i5 661 3.33 ghz 4gb RAM כרטיס מסך- geforce gts 450 1gb הורדתי את התוכנה HWmonitor ועשיתי 2 צילומי מסך זאת התמונה הראשונה בערך אחרי 5-10 דקות ששיחקתי ב BF3 וזאת התמונה השנייה בערך דקה לפני שנכבה המחשב איזה חלק במחשב מתחמם ועושה את הבעיה??... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. היי יש לי ראוטר TL-WR841N שעבד מצויין עד עכשיו שקניתי מחשב נייד חדש. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להתחבר לוויפי (מהמחשב הנייד) הוא מתחבר לכמה שניות (לא יותר מדקה) ואז החיבור הופך לlimited ולא עובד. בשלב הזה כל המכשירים האחרים שהיו מחוברים לראוטר בwifi מתנתקים ואי אפשר להתחבר אליו יותר עד שעושים reboot לראוטר. החיבור LAN עובד בסדר גמור בזמן הזה. עוד דבר חשוב, כשאני מפעיל את הנייד בsafe mode w/ networking ומתחבר אז אין בעיה - המחשב נשאר מחובר והwifi יציב. נראה כאילו איזו תוכנה על הנייד גורמת לראוטר להפסיק לעבוד, לא? המחשב הוא Lenovo IdeaPad U430p עם windows 8.1. אני מצרף את הלוג של הראוטר וcapture מהלפטופ בזמן ניסון החיבור עד שהחיבור הופך לlimited. תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by SagroN,

שלום לכולם, קיבלתי היום מחברים שהביאו לי את המחשב נייד של דל XPS 13 9360 מודל 2018 מארה"ב וכמובן שהכבל מתח שהגיע איתו הוא אמריקאי. הבנתי שבשום פנים ואופן לא לשים את המתאם תקע הפשוט הזה בכמה שקלים ולחבר איתו את המטען לחשמל(שכן בנוסף יש לו רק 2 פינים והפין הארכה לא מתחבר). רציתי לשאול אם יש חשיבות לכבל הזה שיהיה מקורי של דל או שזה חסר חשיבות לחלוטין ואפשר פשוט לקנות כבל פשוט של מיקי מאוס? (כי זה החיבור שאני חושב שמתאים למחשב שלי) נניח את זה - https://ksp.co.il/?uin=7499 או את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15477 ואם יש לזה חשיבות אז אשמח לדעת מאיפה אפשר לקנות רק את הכבל הזה מקורי של דל כי פשוט לא מצאתי(אני לא צריך את כל המטען עצמו עם …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by nati88,

היי חברים שאני פותח את המחשב לאחר שהלוגו של דל מופיע יש מסך כחול ויש הודעת שגיאה שחסר קובץ הקוד תקלה הוא: 0xc0000034 (השגיאה הזאת קרתה לי לדעתי אחרי שמחקתי המון תוכנות מהמחשב (לא תוכונות מערכת בוודאות) מחיפוש הקוד תקלה באינטרנט הגעתי לקישור הזה בתוצאה השניה: https://www.laptopmag.com/articles/fix-0xc0000034-error-windows-10 (המחשב בתמונות שם דומה לשלי) עכשיו הכל בסדר עד שהמדריך מגיעה לשורת הפקודה שם אני לא מבין כלום אין לי שום צורך בקבצים במחשב יש לי גיבוי והשאלה שלי היא אם אני יעשה התקנה רגילה ללא תיקון זה גם יעזור? והאם ישאר לי הרשיון של וינדוס 10? יש לציין: המחשב הגיע עם וינדוס 8.1 ושודרג בזמנו ל10 המחשב …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by DORAZABI,

שלום החלפתי מחשב והגיע לי מסך 23 אינץ' של DELL ושמתי לב שהצבעים בו לא חזקים והוא שונה מהמחשב הישן..בישן הצבעיים היו יותר חיים...איך אני משנה את זה כאן? אם הפשר הסבר טוב

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by BHXHO2,

אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by אלי ירדני,

שלום חברים הבעיה בגדול היא שלא ניתן לחבר את המסך ליציאת הHDMI. העניין הוא שהורדתי את ההתקנה של הדרייבר והורדתי מהאתר של היצרן של המחשב והתקנתי הכל (לכאורה) כמו שצריך, ועדיין כשמחברים מסך לHDMI לא רואים כלום. בלחיצה על מקש חלונות וP נפתח סוג של חלון שכתוב שאין את לוח הבקרה של ניבידיה, בשלב זה לא הצלחתי להתקין את הלוח הבקרה הזה גם שלדעתי זה אמור לבוא יחד עם הדרייבר. לא נראה לי שזה ממש הבעייה כי כל הביצועי וידאו מתקדמים כמו החלקות על המסך וכאלה מגיעות עם כמו תקיעות מוזרות, אפי' בכתיבה בוורד לוקח לו שנייה לקלוט שכתבתי משהו, ועוד... כשהורדתי את ההתקנה של הדרייבר העניין הזה הסתדר מה שאומר שהדרייבר עצמו בעייתי. למישהו יש עוד הצעות מה לעשות זה כבר ממש מתסכ…

19. אני כבר יותר משתניים בלופ של בעיות חומרה, כל הזמן אותה בעיה המחשב נכבה במאמץ וזה קורה שאני משחק משחקים מידי פעם זה חלון כחול שכתוב שיש בעיית חומרה או משהו אחר מידי פעם פשוט עושה ריסטרט. פעם ראשונה לקחתי את המחשב אמרו לי בעיה בכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך הכל עובד טוב ויפה, פעם שנייה הרצתי איזה בדיקה הזכרונות נמצאו בעיתיות החלפתי זכרונות הכל טוב ויפה, אחרי כמה חודשים שוב פעם אותה בעיה לקחתי למעבדה הלוח אם הלך, החלפתי לוח אם הכל טוב ויפה, עכשיו הבעיה שוב פעם חזרה אחרי כמה חודשים של שקט, המחשב פשוט עושה ריסטרט במשחקים, אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות, קשה לי להאמין שהמעבדה נוכלים כי כל הדברים האלו קרו בזמן שהייתה לי אחריות ואין סיבה שהם יחליפו לי סתם משהו בחינם אם זה לא באמת…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. הכל עבד בסדר לפני ההתקנה מחדש (XP), עשיתי רק התקנה מחדש לווינדוס עקב וירוסים וכו'. יש לי צורב DVD מדגם - Optiarc DVD RW AD-5170A של חברת NEC. ולאחר ההתקנה הוא לא קורא דיסקים DVD (CD כן), פשוט לא מזהה את הדיסק בכלל כאילו. חיפשתי driver - ים אולי צריך (למרות שבהתקנה הראשונית לא היה, רק לחבר אותו וזהו..), כל מיני firmware אולי, לא ממש מצאתי ולא עזר כלום. למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות ?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by gabi1252,

כמעט כל יום בימים האחרונים בשעות הערב האינטרנט פשוט נתקע בזמנים לא קבועים לפעמים כל 10 שניות לפעמים יותר משעה, יש למישהו הסבר הגיוני? בדקתי אנטי וירוס ו-Malwarebytes לא מצאו שום דבר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. Started by errrr,

לפני פחות משנה קניתי מחשב חדש, ולפני מספר חודשים קרה לי דבר מוזר: מיד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא נכבה (לא הספיק להעלות את Windows), נדלק שוב והציג הודעה של Dual Bios שאומרת שהBIOS הראשי נדפק (corrupted), ולכן הוא משתמש בBIOS גיבוי. לאחר שהוא מסיים המחשב נכבה ונדלק שוב כרגיל. העניין הוא שזה ממשיך לקרות כל כמה זמן, ואין לי שמץ של מושג למה. המפרט: Windows 8.1 Intel Core i5 4570 Gigabyte H81M-HD3 8GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 780 Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1CH164 2T תוכלו לעזור? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by 114508534,

אני מעלה את המחשב ומוצגת לי ההודעה הבאה : disk boot failure' insert system disk and press enter מה זאת אומרת, מה הולך עם המחשב ? ומזה הדיסק מערכת הזה שהם מבקשים? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by ytoledano,

קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by kantan1,

מה זה אומר? ואיך מבטלים אותו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים