עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ^Daemon^,

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Big_Guy7,

כותרת. איך עושים את זה?

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by אורי סלמן,

זה הספק שיש לי כרגע 500W Xigmatek X-Calibre P ואני מעוניין להחליף אותו,מצאתי מישהו שמוכר את הספק הזה אבל אני לא מוצא עליו שום פרטים באינטרנט זה השם שלו Zalaman zp 550watt gw מישהו יכול לעזור לי לגבי כמה הוא שווה יד 2 וגם להגיד לי אם זה ספק כח טוב. מעריך מאוד את מי שיוכל לעזור וגם את מי שלא

4. שלום חברים, תקלה מוזרה: לפני כמה ימים הורדתי איזשהו קובץ pdf של איזה ספר מאתר של מאגר של ספרים הניתנים להורדה(הכתובת:www.readallbooks.net( זמן קצר לאחר שפתחתי את הקובץ נתקלתי בבעיה שלא הופיעה לי לפני(למיטב זיכרוני): העכבר עושה סימן של חושב(העיגול הכחול מעל הסמן של העכבר שמסתובב מתי שהמחשב מתאמץ יותר מדאי) כל איזה 5 או 6 שניות באופן קבוע, גם שאני לא מפעיל כמעט תוכניות(רק אולי דפדפן אינטרנט) מזכיר לי שנתקלתי פעם בתופעה זו בהקשר לוירוס במחשב. השאלה אם זה בהכרח וירוס שנדבק מהקובץ שהורדתי, כי הבעיה קרתה כאמור זמן קצר אחרי ההורדה משהו עוד יותר מוזר זה שיש לי עוד מחשב שמחובר לאותה רשת וגם לו התחיל לקרות אותה תופעה בדיוק באותו זמן. מה שיכול לחזק את הרעיון שהרשת של …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ccc,

התקנתי בפעם הראשונה את המחשב במפרט שלי, שמתי עליו ווינדוס XP SP1 בפעם הראשונה, עד שהוא עולה זה שנה עד שפותחים חלון עוד שנה ההארד דיסק בחשיבה מתמדת המאוורר על 6000 סל"ד ו5 מאווררים על פול ספיד למה זה? זה אמור לקרות בהתחלה? ד"א, זה הרושם הראשוני שלי מ AMD .. מעבד זבל

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ShLoMi.R,

שמעו המחשב שלי פעם היה מדיי פעם זה לא היה כלכך מורגש כי זה היה פעם ב... שאני אומר נתקע אני מתכוון שהוא פשוט קופא העכבר לא זז אין תגובה מהמחשב בכלל רק ריסט עוזר אז קיצר עכשיו זה פתאום התחיל להיות כל הזמן כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב יש סיכוי של 80 אחוז שהמחשב יתקע לי ב5 דקות הראשונות עכשיו בדקתי טמפרטורות וההארד דיסק המשני שלי כל הזמן בסביבות 45 מעלות לעומת הראשי שבסביבות 30 מעלות והCPU במצב רגיל בין 35-45 מעלות עכשיו אני לא מבין כלכך בקטע הזה אבל יכול להיות שזה מה שגורם למשחב להתקע? אם כן מה אני עושה??

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי רכשתי בשבוע שעבר טלויזיה הייסנס חדשה עם סמרט טיוי. חיברתי את הטלויזיה לרשת ה-WIFI הביתית והצלחתי בקלות לעשות מירורינג למכשיר הנייד. ברשותי מחשב נייח שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת חיצוני TP-LINK - TL-WN822N 2.0 שנרכש ב-2014 ועשיתי עדכון לדרייבר לפני כמה חודשים. המחשב נרכש באוקטובר 2016 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 אני רוצה לעשות מירורינג של מסך המחשב לטלויזיה אבל המחשב לא מזהה את הטלויזיה ראיתי סרטוני הדרכה לחיבור דרך ה- settings -----> add devices והמחשב לא מזהה את הטלויזיה. גם ב- display settings אין לי את האפשרות של connect to a wireless display (כמו שראיתי שקיים בסרטוני הדרכה). גם הטלויזיה לא מזהה את המחשב. בחלון …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. קיבלתי מחשב חדש אתמול, התקנתי ווינדוס XP PRO עם SP2 מובנה. התקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך, לוח אם וכדומה... התקנתי את הITUNES החדש, וכאשר אני מחבר את הIPOD למחשב הוא מזוהה כ-"USB MASS STORAGE DEVICE" לפעמים המחשב נתקע ישר שאני מחבר אותו, ושאר הפעמים במהלך עבודה איתו(העברת קבצים). במחשב הישן שלי זה לא קרה. בדקתי את האייפוד בשאר חיבורי הUSB וזה לא עזר... הקטע הוא ששאר המכשירים בחיבור USB(עכבר, מקלדת וג'ויסטיק עובדים יופי). שאני מתכוון "קופא" זאת אומרת שהמחשב לא מגיב לכל פעולה שאני אעשה מלבד ריסטרט. פעם אחת הוא לא קפא לי ובמקום זה הופיע לי מסך כחול... אני מקווה שאין לי בעיה עם חיבורי הUSB במחשב. אני משער שיש לי USB2 ( בא ביחד עם SP2 לא?) יש לי IPOD VIDEO 30G אם זה עוזר...…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…

11. Started by y10,

לא הבנתי מה זה USB2.0 מה זה,זה חדש? מה זה עושה עוזר במשהו?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום.. לפני כמה ימים פתחתי קובץ זיפ - התיקיה שנוצרה הייתה פגומה או משהו - לא יודע איך לתאר אותה. בגלל שהיא הייתה פגומה שיניתי את השם של הקובץ זיפ וניסיתי שוב, הפעם זה עבד. את התיקיה הפגומה לא הצלחתי למחוק, לא לשנות את השם, לא להעביר ולא להיכנס אליה. מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 על SSD, הקובץ המדובר על כונן WD מכני של 3TB... ניסיתי לעשות SCAN FOR ERRORS על הכונן ואז גם איחוי ... השם של התיקיה: [140806][ALBUM] GReeeeN - Ima kara Oyayubi ga Kieru Tejina Shimasu. בסוף השם יש נקודה (.) יכול להיות שזו הבעיה ? בפרטים של התיקיה : Type of file : File folder (.) Opens with: Unknown application Size: 0 bytes Size on disk: 0 bytes created: modified: accessed: ריקים, …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by STi,

שלום לכולם, אני נתקל כבר כמה זמן במסכים כחולים בכל מיני דברים שאני מפעיל במחשב ( משחקים של STEAM ועוד דברים) קודי השגיאה משתנים אבל רובם קשורים לntoskrnl.exe המחשב חדש לחלוטין, מערכת ההפעלה 8.1 הותקנה מחדש. הבדיקות שנעשו: בדיקות מאמץ ארוכות (שלא הובילו למסך כחול) ב-OTTC וב-FurMark הכל תקין והטמפרטורה של הרטיס מסך מגיעה למקסימום של 94 מעלות (R9 290x של shapire) בדיקה בMEMTEST תקינה המערכת הפעלה מותקנת על Samsung SSD 840 EVO 250GB (SSD) וישנו דיסק נוסף TOSHIBA DT01ACA100 המפרט של המחשב הוא : Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 8 GB Single-Channel DDR3 MSI H81M-E35 V2 (MS-7817) 4096MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (ATI) Storage: 232GB Samsung SSD 840 EVO 2…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by THELAD,

מחשב דיי ישן, AMD 3000+ socket 939 לוח של ABIT AN8 Ultra דיסק קשיח היטאצ'י deskstar כשמדליקים את המחשב, אין אתחול, הוא ניראה כאילו הוא עובד, אבל למעשה לא קורה כלום. אין צפצוף של אתחול. יש מן קולות מוזרים, נדמה לי מההרדיסק, מה שמוביל אותי לחשוב שההרדיסק הלך לעולמו. אם מוציאים את הבטרייה מהלוח האם ואת הזכרונות, זוכים לאיזשהו "רגע של חסד" והמחשב מועיל בטובו להתחל, עד שסוגרים אותו, ואז עוד פעם הוא לא מוכן להתחל. ראוי לציין שהמחשב באופן כללי פעל ממש לאט בתקופה האחרונה, והיו מקרים של מסכים כחולים. זהו . יש משהו לעשות בנידון ? בהנחה שכרגע אין לי אפשרות להתחל.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by BeNDeR,

פרטיי המחשב : יש לי מעבד Pentium 3 של INTEL ולוח אם של ASUS המעבד שלי נמצא על מין כרטיס שמתחבר לתוח Slot על הלוח יעני ה Socket נמצא על הכרטיס אתם בטח מכירים את זה !! בקיצור אני רוצה להוציא את המעבד שלי לתקופה קצרה ביותר ולהחליף עם מעבד Pentium 3 אחר אבל אני לא מצליח להוציא אותו מתוך הלוח נסיתי עם כח והוא גם לא יצא. דרך אגב המעבד השני גם בא על הכרטיס כזה אבל אותו הצלחתי להוציא בלי שום בעיה !!! מה עושים איך מוציאים אותו ? ???

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by WarNet,

אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by BenK,

יש לי בעיה מוזרה באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of range שנע בכל המסך...... הבעיה נגרמת כמה שניות לאחר שאני מתחיל לשחק והיא לא נגרמת לעולם עבודה בדסקטופ או עם תוכנות..... חשבתי אולי זה הדריברים של הכרטיס מסך, אולי להתקין שוב אני רוצה להתקין את אותם דריברים של Nvidia, אז שאלתי השנייה היא אם פשוט מתקינים שוב? אשמח לכל תגובה ועזרה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by puvsc,

יש לי מחשב, מתוחזק. לפני שבוע הוא לא נדלק- כלומר לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת נכבה כליל בפתאומיות לאחר שניקיתי את הספק מאבק- עבד מספק ימים ברצף, בבדיקת חום- הכל נראה תקין. היום שוב לא עולה כמו שצריך (היה הפסקת חשמל, יש לי ups... ) או תוך כדי עליה נכבה ואני צריך להדליק אותו שוב, או לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת. הלוח אם נראה תקין , גם שהמחשב נכבה- עדיין מקבל זרם חשמל,פירקתי כרטיס מסך, כוננים חיצוניים - עדיין נכבה לאחר שניות עד מספר מועט של דקות. כרגע אני נוטה להאמין שהבעיה בספק (750w)...אבל הוא בן 5-4 שנים.... רעיונות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by popmart,

היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אין לי שמץ איך לבטל אותו ואני לא מבין מה הבעיה.. זה ה SPECS: i3 3220 gt 620 8g ram motherboard: foxconn 2ABF אין לי שמץ מה לעשות כל הזמן המחשב קורס לי שאני נכנס למשחק והוא מתחיל להתחמם טיפה בבקשה עזרה ..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Roee Yunger,

הי יש לי מחשב acer aspire 5740g ישן שהשמשתי לעבודות קטנית שידרגתי וקניתי לו סוללה חדשה העיניין הוא שהמחשב לא מזהה שיש סוללה אבל הוא לא מתכבה הוא פשוט עובד על הסוללה בלי לתת לי נתונים עליה. יש אולי איזה תוכנה לתתן לי נתונים על הסוללה ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10

23. Started by TNT,

איזה קיבוץ הכי כדאי לעשות לקובץ IMAGE- מהיר? גבוהה?או ללא קיבוץ? כמה מגה שעל ארד דיסק יכולים להכנס לIMAGE בקיבוץ גבוהה של 700MB? איך אני עושה שיהיה לי BOOT מCD והוא יכנס ישר אל התוכנה ואל הIMAGE שעשיתי?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי מערכת חלונות XP כשהמחשב עולה ברוב הפעמים הוא עולה ללא שום אייקון על שולחן העבודה. אני מפעיל מחדש את המחשב לוחץ F8 ולוחץ Last Known Good Configuration ולאחר מכן הוא עולה כרגיל. מה לדעתכם הבעייה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by sfx,

זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.