תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי חברים שאני פותח את המחשב לאחר שהלוגו של דל מופיע יש מסך כחול ויש הודעת שגיאה שחסר קובץ הקוד תקלה הוא: 0xc0000034 (השגיאה הזאת קרתה לי לדעתי אחרי שמחקתי המון תוכנות מהמחשב (לא תוכונות מערכת בוודאות) מחיפוש הקוד תקלה באינטרנט הגעתי לקישור הזה בתוצאה השניה: https://www.laptopmag.com/articles/fix-0xc0000034-error-windows-10 (המחשב בתמונות שם דומה לשלי) עכשיו הכל בסדר עד שהמדריך מגיעה לשורת הפקודה שם אני לא מבין כלום אין לי שום צורך בקבצים במחשב יש לי גיבוי והשאלה שלי היא אם אני יעשה התקנה רגילה ללא תיקון זה גם יעזור? והאם ישאר לי הרשיון של וינדוס 10? יש לציין: המחשב הגיע עם וינדוס 8.1 ושודרג בזמנו ל10 המחשב …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה אבל המסך שלי פיתאום מפסיק לקבל קשר עם המחשב... ואני חושב שזה בעיה איתו אבל לא בטוח כי זה קורה לי באמצע משחקים... האם יש אפשרות לבדוק בוודאות שזה הוא הבעייתי פה?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, יש לי בעיה קטנה עם המחשב, ואשמח לחוות דעתכם, מחשב בן שנה וחצי, וינדוס 10, מעבד PENTIUM GOLD 5400, 4 4GB RAM' כבר כמה חודשים שהמחשב ממש נתקע בעיקר בדקות הראשונות של ההפעלה ( לוקח בערך 4 דקות עד שהוא עובד חלק מרגע עליית הווינדוס) שללת כבר כמה אופציות וירוסים , RAM, תוכנות מיותרות, כעת אני חושד בדיסק הקשיח' מדובר בדיסק זיכרון מוצק SSD של ADATA , שמונח בתוך המחשב בצורה אנכית עומדת, אולי ככה מקובל היום, בעבר הייתי טכנאי ומרכיב מחשבים בחנות . במנהל המשימות אני רואה שהוא תמיד מגיע ל100 ביכולת הכתיבה , ולרוב בזמן הזה המחשב קופא , העכבר זז, אבל תיקיות שלחצתי לא יפתחו אלא לאחר כמה שניות. מה דעתכם, ככה זה גם אצלכם בתפוס…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מחברים שהביאו לי את המחשב נייד של דל XPS 13 9360 מודל 2018 מארה"ב וכמובן שהכבל מתח שהגיע איתו הוא אמריקאי. הבנתי שבשום פנים ואופן לא לשים את המתאם תקע הפשוט הזה בכמה שקלים ולחבר איתו את המטען לחשמל(שכן בנוסף יש לו רק 2 פינים והפין הארכה לא מתחבר). רציתי לשאול אם יש חשיבות לכבל הזה שיהיה מקורי של דל או שזה חסר חשיבות לחלוטין ואפשר פשוט לקנות כבל פשוט של מיקי מאוס? (כי זה החיבור שאני חושב שמתאים למחשב שלי) נניח את זה - https://ksp.co.il/?uin=7499 או את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15477 ואם יש לזה חשיבות אז אשמח לדעת מאיפה אפשר לקנות רק את הכבל הזה מקורי של דל כי פשוט לא מצאתי(אני לא צריך את כל המטען עצמו עם …
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב קופא לי. ראיתי המלצה להפעיל כלי אבחון בשם memtest. הורדתי וכשהפעלתי אותו הוא ביקש לכתוב לדיסק קשיח חיצוני ולדיסק און קי. לאחר שהוא כתב הדיסק הקשיח והדיסק און קי הציגו נפח של 248mb בלבד וכל יתר הכתוב עליהם נמחק. ניסיתי לאתחל וכלום לא השתנה. לעזרה אודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב נייח בן כ 4 שנים. משמש למשחקים לילד בן 10. לפני חצי שנה הוספתי לו כרטיס מסך sapphire rx580 לפני כשבוע באמצע הדלקה קרס, אתחל את עצמו, קרס שוב לפני ה ווינדווז. מאז הוא נדלק, אבל אפילו לא רואים תמונה של התחלה של אתחול/בוט. המארז נדלק, והאורות על כרטיס המסך נדלקים. אבל אין התחלה של בוט שנראה על המסך. אפילו לא אפשרות להכינס להגדרות הראשוניות. לקחתי מחשב אחר והעברתי אליו את כרטיס המסך והכל טוב. כרטיס המסך בסדר גמור. והמסך גם בסדר גמור עולה עם המחשב השני. מה אפשר לבדוק? יש דרך לדעת אם הלוח הלך או לא? בעיה אחרת? אשמח לתובנות הצעות לבדיקה. :-)
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 2X…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בכותרת,המחשב שלי לא עולה, ועולה לי ההודעה: disk boot failure, insert system disk and press enter זה קרה אחרי שהעברתי תמונות למחשב דרך DISK ON KEY... עזבתי את המחשב כשהDISK ON KEY לא מחובר, ומצאתי את ההודעה הנל.. ניסיתי להפעיל מחדש, ולכבות ולהדליק, וכלום, ההודעה חוזרת על עצמה.. מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן התקליטורים והמחשב לא מזהה אותו. איך אני מתקן את הבעיה בבקשה? תודה, ושבוע טוב!!!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עמוד 2. בכל מקרה אפרט גם פה את הבעייה. יש לי מעבד XP1800 שהדיפולט שלו הוא 11.5X133 , שאני שם את ההגדרה הזאת, על 1:1 יחס ומתח מקורי למעבד המחשב מתרסק לפני שהוא מעלה את הווינדוס, יש את השדיאה הזאת שחסר קובץ קונפיג או משהו. שאני שם 11X133 זה עובד יופי אבל כ XP1700 ושאני שם 11.5X100 זה עובד יופי גם, כלומר הוא לא יכול לעשות 11.5X133 רגיל.. הוא גם לא יכול לעשות 11X166 ... משהו שם לא בסדר.. למישהו יש רעיון?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתחיל להדפיס... זה מדפיס קצת ואז המדפסת פשוט נתקעת, אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי בפעם הראשונה את המחשב במפרט שלי, שמתי עליו ווינדוס XP SP1 בפעם הראשונה, עד שהוא עולה זה שנה עד שפותחים חלון עוד שנה ההארד דיסק בחשיבה מתמדת המאוורר על 6000 סל"ד ו5 מאווררים על פול ספיד למה זה? זה אמור לקרות בהתחלה? ד"א, זה הרושם הראשוני שלי מ AMD .. מעבד זבל
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הינה כמה דברים ששהמחשב יעבוד יותר מהר א) ככל שזמן השימוש במחשב מתארך, כך מצטבר עוד ועוד "זבל" בזיכרון המחשב שלכם. את התוצאות אתם בטח מכירים: הכל זז לאט יותר, נתקע ובסופו של דבר - מתרסק. אם יש לכם זמן ואתם לא עובדים על שום דבר חשוב, תמיד תוכלו לאתחל את המחשב. אבל מה אפשר לעשות כשאין לכם אפילו שנייה לבזבז והמחשב מתמוטט מעומס הזיכרון? בשביל זה בדיוק ישנן תוכנות שתפקידן לשחרר עוד משאבים במחשב. הן לא ישפיעו על המחשב לאורך זמן, אבל יאפשרו לכם להחזיק עוד קצת לפני האתחול הבלתי-נמנע. הנה המומלצות שבהן: BySoft FreeRAM - הבסיסית והקלה תוכנה זו היא נקודת פתיחה טובה למשתמשים חדשים או מתחילים, מאחר והממשק שלה פשוט, נאה ונוח, וכל שתמצאו בו הוא גרף סטטיסטי, כפתור להתחלת פעולת שחרור ה…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר שבועיים הכוננים שלי לא עובדים.... עכשיו נכנסתי ל דיוויס מנג'ר והוא מראה לי סימן קריאה ליד הכוננים (צורב וdvd)...ניסתי הכככככככככככללל.. תעזרו לייי
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח של 200GB כשהוא מחולק לשני מחיצות C-D כהווינדוס כמובן מותקן על C ומוקצה בו רק 40GB. עכשיו ריציתי להרחיב את המחיצה של C כי הגודל שלו ממש קטן בשביל הווינדוס וכל ההתקנות. ניסיתי כבר שעות להתעסק עם התוכנות acronis וparagon והכי רחוק שהגעתי זה לעביר את C ו-D לכונן של ה2000G כשלפני זה הם היו על כונן של 150GB ואיכשהו זה הגדיל את C ב10GB מ30 ל-40. יש אפשרות בעזרת התוכנות הנ"ל או אחרות לעביר את הווינדוס לכונן שקבעתי לו גודל מראש או להרחיב את הכונן? בעזרת פרגון אני לא מצליח והוא פשוט לא נותן לי אופציה להעביר גודל שלא הוקצה. אם אני מוחק לגמרי את D ומנסה לבחור באופציה move/resize partition זה לא מראה את החלק שלא הוקצה וגם כשהוא מוקצה ומפורמט הוא לא נותן. תודה …
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בתקופה אחרונה אני עומל על לחדש דיסק MP3 ישן עם שירים מדהימים שהזדקן ונתקע ברבים מהם. הדיסק מכיל בעיקר שירים אמריקאיים של שנות 98 99' שמזכירים ומסמלים עבורי תקופה ייחודית בחיים. מכיוון שאהבתי את סדר השירים שם, אני עברתי אחד אחד (בהפסקות, כל נסיעה, לא בבת אחת) כדי לרשום שם השיר שיהיה לי הסדר המקורי. לא מזמן סיימתי את הרשימה. במחשב יש לי את התיקייה שמכילה את השירים שמרכיבים דיסק זה. ראיתי, שהרשימה די דומה לרשימת השירים בפועל בדיסק. כלומר אחי לא התעקב על יצירת סדר מסוים בשירים, הוא פשוט צרב אותם לדיסק. כשאני מנסה לגרור את רשימת השירים לWINDOWS MEDIA PLAYER הסדר מתבלגן. איך אפשר לצרוב דיסק MP3 כך שסדר השירים לא ישתנה? כך אוכל רק לעבור על הרשימה ולעשות תיקונים…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-