תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם לשייך את ההודעה לכאן או לפורום רשתות ואינטרנט, אז אם היא לא שייכת לכאן נא להעביר. אחרי החלפה של כל הרכיבים במחשב אחד אחרי השני, הבעיה עדיין ממשיכה. הזיכרונות, הדיסקים הקשיחים וטמפ' המעבד תקינים, כך שזה לא קשור אליהם. הגעתי למסקנה שהבעיה קשורה לאינטרנט, כי כשאני נכנס לאתרים שכנראה עמוסים, או כשאני מוריד משהו מהאינטרנט - המחשב פשוט קופא. הקטע העוד יותר מוזר - במיקום אחר בבית (קומה תחתונה לצורך העניין), או כשאני מחבר אותו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי - הוא לא נתקע. ד"א, ניתקתי את כבל הרשת מהמחשב וחיברתי אותו למחשב נייד, שבינתיים לא נתקע למרות שהעמסתי עליו עם הרבה מאוד הורדות מהאינטרנט. איך אני פותר את הבעיה המאוד מאוד מציקה הזו? :-\
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב נייח בן כ 4 שנים. משמש למשחקים לילד בן 10. לפני חצי שנה הוספתי לו כרטיס מסך sapphire rx580 לפני כשבוע באמצע הדלקה קרס, אתחל את עצמו, קרס שוב לפני ה ווינדווז. מאז הוא נדלק, אבל אפילו לא רואים תמונה של התחלה של אתחול/בוט. המארז נדלק, והאורות על כרטיס המסך נדלקים. אבל אין התחלה של בוט שנראה על המסך. אפילו לא אפשרות להכינס להגדרות הראשוניות. לקחתי מחשב אחר והעברתי אליו את כרטיס המסך והכל טוב. כרטיס המסך בסדר גמור. והמסך גם בסדר גמור עולה עם המחשב השני. מה אפשר לבדוק? יש דרך לדעת אם הלוח הלך או לא? בעיה אחרת? אשמח לתובנות הצעות לבדיקה. :-)
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
פרטיי המחשב : יש לי מעבד Pentium 3 של INTEL ולוח אם של ASUS המעבד שלי נמצא על מין כרטיס שמתחבר לתוח Slot על הלוח יעני ה Socket נמצא על הכרטיס אתם בטח מכירים את זה !! בקיצור אני רוצה להוציא את המעבד שלי לתקופה קצרה ביותר ולהחליף עם מעבד Pentium 3 אחר אבל אני לא מצליח להוציא אותו מתוך הלוח נסיתי עם כח והוא גם לא יצא. דרך אגב המעבד השני גם בא על הכרטיס כזה אבל אותו הצלחתי להוציא בלי שום בעיה !!! מה עושים איך מוציאים אותו ? ???
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש ההארד דיסק שלי התחיל להקליק בכל מקרה, גיביתי אותו בimage ושלחתי אותו להחלפה תחת אחריות. זה היה לפני יותר מ - 20 יום. כל פעם שאני מתקשר לחנות שאת שמה לא אציין (עדיין) הם אומרים לי שזה בטח יגיע בקרוב וכו' וכו'. השאלה שלי היא האם יש איזשהו חלון זמן להחלפה? האם יש לי זכות לדרוש משהו? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, (מצורף צילום מסך) אתמול נפל לחברה שלי מיני לפטופ מסוג LG X110 על הריצפה. עכשיו שמדליקים את המחשב הוא עושה ריסטרט בכל פעם שהווינדווס נטען. אני מריץ כרגע בדיקת סקטורים ע"י HIREN CD והכלי - HDD Regenerator (לינק: http://store6.esellerate.net/store/ProductInfo.aspx?StoreIDC=STR793615240&SkuIDC=SKU9923428806&pc=) נכון לעכשיו יש 650 סקטורים פגומים וכתוב שהם תוקנו (R - Bad sectors recovered) שאלתי היא: במידה וכל הסקטורים שנמצאו פגומים, יופיעו כ"תוקנו", האם הדיסק יכול לחזור למצב תקין ב 100%? האם שווה להמשיך ולעבוד עם ההארד דיסק הזה? כדאי לקנות חדש? תודה, שי [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, לאמי הפנסיונרית יש מחשב נייד של DELL שנרכש בספטמבר 2014. היום היא שפכה בטעות קפה לתוך המקלדת של הלפטופ כשהוא עבד - תוך שתי שניות המחשב נכבה (היה מסך שחור), ואילו אני ניתקתי אותו מהחשמל, פירקתי אותו וניקיתי אותו. על פניו - לוח האם לא נרטב והוא אפילו מלא באבק, הבעיה היא שראיתי שהכונן הקשיח והסוללה נרטבו. ניקיתי הכל עם פן, חיברתי הכל ואז קרו הדברים הבאים: בהפעלה הראשונה - 3 צפצופים בעת ההדלקה. פירקתי החוצה את הסוללה - הצפצופים פסקו. החזרתי את הסוללה - המחשב זיהה אותה אבל כותב לי שהכונן הקשיח לא נמצא. הכונן הקשיח עצמו נדלק, עובד ומסתובב. הרצתי בדיקות (חלונות 8.1) באמצעות לחצן F5, והכל מופיע כתקין חוץ מהכונן …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים שאני פותח את המחשב לאחר שהלוגו של דל מופיע יש מסך כחול ויש הודעת שגיאה שחסר קובץ הקוד תקלה הוא: 0xc0000034 (השגיאה הזאת קרתה לי לדעתי אחרי שמחקתי המון תוכנות מהמחשב (לא תוכונות מערכת בוודאות) מחיפוש הקוד תקלה באינטרנט הגעתי לקישור הזה בתוצאה השניה: https://www.laptopmag.com/articles/fix-0xc0000034-error-windows-10 (המחשב בתמונות שם דומה לשלי) עכשיו הכל בסדר עד שהמדריך מגיעה לשורת הפקודה שם אני לא מבין כלום אין לי שום צורך בקבצים במחשב יש לי גיבוי והשאלה שלי היא אם אני יעשה התקנה רגילה ללא תיקון זה גם יעזור? והאם ישאר לי הרשיון של וינדוס 10? יש לציין: המחשב הגיע עם וינדוס 8.1 ושודרג בזמנו ל10 המחשב …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי כבר הכל, בהתחלה הייתי משתמש עם SVIDEO של 4 פינים אחרי זה קניתי כבל של SVIDEO 7 פינים הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים עשיתי force tv detection לא רואים כלום, ניסיתי טלוזיוית שונות וכלום לא עזר כשאני מחליף כרטיס מסך לכרטיס הישן שלי (geforce 4 mx440) אני כן מצליח לראות (פה היציאה 4 פינים) אבל נמאס לי כבר להחליף כרטיס כל פעם שאני רוצה לשחק/לראות סרט. מה לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי בעיה במחשב יש הפרעות במסך וזה לא מגנט או רמקול לייד המסך כמו שאמרו לי הרבה.. שיחקתי בזיכרון של המחשב זה משפיע איכשהו פעם פחות פעם יותר יכול להיות שזה זה ? צילום מסך של הבעיה: 1)http://www.zix.co.il/images/z-517755557.JPG 2)http://www.zix.co.il/images/z-73258842.JPG תודה גדולה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה בגדול היא שלא ניתן לחבר את המסך ליציאת הHDMI. העניין הוא שהורדתי את ההתקנה של הדרייבר והורדתי מהאתר של היצרן של המחשב והתקנתי הכל (לכאורה) כמו שצריך, ועדיין כשמחברים מסך לHDMI לא רואים כלום. בלחיצה על מקש חלונות וP נפתח סוג של חלון שכתוב שאין את לוח הבקרה של ניבידיה, בשלב זה לא הצלחתי להתקין את הלוח הבקרה הזה גם שלדעתי זה אמור לבוא יחד עם הדרייבר. לא נראה לי שזה ממש הבעייה כי כל הביצועי וידאו מתקדמים כמו החלקות על המסך וכאלה מגיעות עם כמו תקיעות מוזרות, אפי' בכתיבה בוורד לוקח לו שנייה לקלוט שכתבתי משהו, ועוד... כשהורדתי את ההתקנה של הדרייבר העניין הזה הסתדר מה שאומר שהדרייבר עצמו בעייתי. למישהו יש עוד הצעות מה לעשות זה כבר ממש מתסכ…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB3 (כחול) שעובד יפה עם מחשב הו'ינדוס7 שלי. הדיסק אמור לעבוד גם עם כניסת USB2, אבל הוא לא עובד במחשב הישן XP שלי, שאפילו לא מזהה שהוא קיים. כניסת ה-USB2 שאליה אני מחבר אותו עובדת עם כל דיסק און קי וכרטיס זיכרון שאני מחבר אליה. למה היא לא מזהה את הדיסק הקשיח???? תודה, תודה לעונים, שיסייעו. שקד
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי? אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב: intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB GIGA_BYTE ga-8anxp-d GIGA-BYTE ati radeon x600 pro maxtor 40GB 7200RPM corsair DDR2 xms2 512*2 אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש ל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי חובה להשתמש בכבל 3 פינים וכמובן לוודא שיש הארקה תקינה לתשתית חשמל בבית. בנוסף כשמתעסקים עם המארז צריך להשאיר את הספק כבוי ומחובר. מה שאני לא להבין זה למה אחרי כל זה צריך את הצמידים שמחברים לספק או לגעת בספק כל כמה דקות? כדי לשחרר חשמל סטטי מהגוף כביכול?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז קניתי היום HDD חדש ובגלל שאני מפגר החלטתי שהחוטים שארגנתי אתמול כשהרכבתי את המחשב אתמול לא נמצאים טוב אז פירקתי הכול ואחרי שסיימתי להרכיב הכול ולארגן את החוטים הוא כבר לא נדלק. אחד הברגים שתופסים את הלוח אם מלמטה היה מסתובב באוויר אחר כך סידרתי אותו חוץ מזה כל שאר התהליך של ההרכבה הלך חלק ואני יושב על זה כבר כמה שעות ולא יודע איך לטפל בזה... זה המפרט מארז-NZXT Phantom 410 לוח אם-H81M-S2PV מעבד-I7 4790 קירור מעבד-Katana V4 כרטיס מסך-R9 290
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-