תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים... WD 320 GB במחשב הביתי שלי - הכל עובד מצויין! מערכת הפעלה XP, מערכת קבצים NTFS. (של הכונן הפנימי וגם של החצוני) אבל.... במחשבים אחרים, לדוגמה בעבודה שלי (הורדתי מלא דברים ורוצה להעמיס), הוא מזהה את ההרדיסק אבל לא נותן לכתוב עליו! רק לקרוא ולמחוק... לא ניתן אפילו להוסיף תיקיה! הוא רושם "הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה", בנוסף, הוא נותן הודעת שגיאה בסרגל: secure$ is currupted and unreadbale (הרובץ או הספריה secure$ אינם ניתנים לקריאה, נא הפעל את כלי השירות CHKDSK). כשאני מפעיל את הצ'קדיסק דרך ה CMD הוא לא מתקן כלום כי זה במצב של READ ONLY. מה ניסיתי? להעביר לשני מחשבים אחרים במשרד- אותו דבר (כולם NTFS עם XP SP3) לשנות הרשאות דרך adm…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים, לא מזמן פתחתי נושא לגבי האיטיות של המחשב, הומלץ לי להשקיע כי אין טעם אלא רק על כונן SSD אם ארצה שיפור, החלטתי כרגע להמשיך ככה ובימים האחרונים המחשב נתקע הרבה, אני פותח אינטרנט גולש כמה דקות והמחשב ממש נתקע, בחיים הוא לא היה נתקע, הבעיה היחידה שעלתה לי בראש זה הארדיסק, האם יכול להיות שהוא התעייף ועומד למות? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי חובה להשתמש בכבל 3 פינים וכמובן לוודא שיש הארקה תקינה לתשתית חשמל בבית. בנוסף כשמתעסקים עם המארז צריך להשאיר את הספק כבוי ומחובר. מה שאני לא להבין זה למה אחרי כל זה צריך את הצמידים שמחברים לספק או לגעת בספק כל כמה דקות? כדי לשחרר חשמל סטטי מהגוף כביכול?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אבקש עזרה מהעוסקים בתחום בהגדרות במכשיר FORTINET 60D בהוספת VPN . תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר יותר משתניים בלופ של בעיות חומרה, כל הזמן אותה בעיה המחשב נכבה במאמץ וזה קורה שאני משחק משחקים מידי פעם זה חלון כחול שכתוב שיש בעיית חומרה או משהו אחר מידי פעם פשוט עושה ריסטרט. פעם ראשונה לקחתי את המחשב אמרו לי בעיה בכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך הכל עובד טוב ויפה, פעם שנייה הרצתי איזה בדיקה הזכרונות נמצאו בעיתיות החלפתי זכרונות הכל טוב ויפה, אחרי כמה חודשים שוב פעם אותה בעיה לקחתי למעבדה הלוח אם הלך, החלפתי לוח אם הכל טוב ויפה, עכשיו הבעיה שוב פעם חזרה אחרי כמה חודשים של שקט, המחשב פשוט עושה ריסטרט במשחקים, אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות, קשה לי להאמין שהמעבדה נוכלים כי כל הדברים האלו קרו בזמן שהייתה לי אחריות ואין סיבה שהם יחליפו לי סתם משהו בחינם אם זה לא באמת…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-שלום לכולם, קיבלתי מחבר כרטיס מסך zotac 9500gt (שעבד אצלו במחשב) וניסיתי לחבר אותו היום למחשב. המחשב שלי: לוח אם gigabyte GA73PVM s2h (יש לציין שכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה שעל הלוח geforce 7100). ווינדוס 7 32bit. לאחר החיבור הראשוני (כמובן מחשב כבוי וחיברתי לPCIE) הדלקתי את המחשב והוא נתקע כמה דקות בעליית ווינדוס ולכן כיביתי אותו. בהדלקה חוזרת, (לפני כן עברתי על המדריכים כאן), עברתי על הביוס, והגדרתי את הכרטיס המובנה שיעבוד תמיד ואת החיבור pci -e בעדיפות ראשונה מבחינת בחירת הכרטיס מסך. לאחר שמירה והדלקה חוזרת -גם זה לא עבד ( הפעם כן עבר את השלב של startup windows אבל נשאר על מסך שחור אחרי השלב עם התמונה של החלונות) ניסיתי לחבר פעם את המסך למובנה ופעם אל הכרטיס- שניה…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדאוס חדש והווינדאוס לא זיהה לי את הויפי(הגלים או הקווים למטה) הוא בכלל לא מראה אותם נסיתי להוריד את הדרייבר של הלוח האם של הרשת אבל בהתקנה הוא אומר לי שחייב להיות תוכנה killer ראויה בשביל להתקין killer performance suite
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרטיי המחשב : יש לי מעבד Pentium 3 של INTEL ולוח אם של ASUS המעבד שלי נמצא על מין כרטיס שמתחבר לתוח Slot על הלוח יעני ה Socket נמצא על הכרטיס אתם בטח מכירים את זה !! בקיצור אני רוצה להוציא את המעבד שלי לתקופה קצרה ביותר ולהחליף עם מעבד Pentium 3 אחר אבל אני לא מצליח להוציא אותו מתוך הלוח נסיתי עם כח והוא גם לא יצא. דרך אגב המעבד השני גם בא על הכרטיס כזה אבל אותו הצלחתי להוציא בלי שום בעיה !!! מה עושים איך מוציאים אותו ? ???
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר שבועיים הכוננים שלי לא עובדים.... עכשיו נכנסתי ל דיוויס מנג'ר והוא מראה לי סימן קריאה ליד הכוננים (צורב וdvd)...ניסתי הכככככככככככללל.. תעזרו לייי
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדגם XEROX workCentre PE16 ההודעת שגיאה: Port is Disabled. Ensure that port is prperly connected and power is on, then restart your computer ברגע שבתתוכנה אני לוחץ על Preview הסורק עושה אתת הסריקה ואז מציג את השגיאה ולא מציג תמונה מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים שאני פותח את המחשב לאחר שהלוגו של דל מופיע יש מסך כחול ויש הודעת שגיאה שחסר קובץ הקוד תקלה הוא: 0xc0000034 (השגיאה הזאת קרתה לי לדעתי אחרי שמחקתי המון תוכנות מהמחשב (לא תוכונות מערכת בוודאות) מחיפוש הקוד תקלה באינטרנט הגעתי לקישור הזה בתוצאה השניה: https://www.laptopmag.com/articles/fix-0xc0000034-error-windows-10 (המחשב בתמונות שם דומה לשלי) עכשיו הכל בסדר עד שהמדריך מגיעה לשורת הפקודה שם אני לא מבין כלום אין לי שום צורך בקבצים במחשב יש לי גיבוי והשאלה שלי היא אם אני יעשה התקנה רגילה ללא תיקון זה גם יעזור? והאם ישאר לי הרשיון של וינדוס 10? יש לציין: המחשב הגיע עם וינדוס 8.1 ושודרג בזמנו ל10 המחשב …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום חברה, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. לוח אם: GA-8SQ800 (אני לא יודע אם ULTRA או לא, איך בודקים?) מעבד. P4 2.4b 533 bus זיכרון - 512 Dual DDRAM אם תרצו אמשיך לפרט.. הבעיה שלי היא כזאת, המחשב עובד מעולה, חוץ מבעיה אחת מאד מאוד מאוד מעצבנת. אין לי USB ! בכל פעם שאני מכניס משהו ל- USB, הוא מעביר חשמל, והמחשב כותב: USB NOT RECOGNIZED. בדיסק של הלוח אם הגיע פצ' ל- USB, שלטענתם יכול לפתור בעיות מסויימת של ה-USB באקס פי (בדיוק המצב שלי). התקנתי אותו, אבל זה לא עוזר בכלל.. - בדקתי ב- BIOS, החיבור מופעל, כך גם ה-Legacy. - ב- Device Manager הוא מסמן שזה עובד כראוי. - ניסיתי להתקין ולמחוק את הפצ' כמה פעמים, לא עוזר. - באתר של ג'יגה בייט אין שום דבר בנושא. אנא עזרו לי! Gideon@sma…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי משהו שהחל אתמול , אני מדליק את המחשב ,נורת הדיסק דולקת לאתחול ונכבת (לא דולקת רצוף) נורת המחשב הקבועה דולקת (נורת ספק?!) המאווררים מתחילים לפעול אבל המסך נותר שחור על STANDBY כלומר לא נדלק. אין שום צפצופים מלוח האם. לאחר לחיצה על כפתור ה RESTART (לא מכבה מחשב אלא פשוט ריסטרט) המחשב עולה כמו שצריך ופועל ללא בעיות. אם אני מכבה אותו ליותר משעתיים , אז הבעיה שוב חוזרת בהדלקה רגילה. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 20 דקות למשל, אז הבעיה לא חוזרת והכל עולה רגיל. לא עשיתי שום OVERCLOCK , מדובר בלוח אם של ASUS P5K. יש 2 ג'יגה זכרון של OCZ. דיסק WD 500 ג'יגה, כרטיס מסך ג'יגה בייט 8000GT. האם יכול להיות שזו סוללת ה BIOS? למרות שההגדרות לא נעלמו כל ההגדרות שמורות והמחשב לא מצפצף כמ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-